nessuno 15.10.10, 17:07 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
wspanialyy Zobacz zwycięzców wrześniowej edycji konkursu "... 15.10.10, 19:59 Temu pod blokiem dałbym do myślenia, że nie wolno parkować przed samą klatką schodową. Jakby rano zobaczył przerysowany bok i wyłamane lusterka, to następnym razem znalazłby sobie inne miejsce, w którym nie utrudniał by dojście do mieszkania np. matkom z wózkiem! STOP ignorantom, weźmy sprawy w swoje ręce! Odpowiedz Link Zgłoś
babaqba Re: Zobacz zwycięzców wrześniowej edycji konkursu 15.10.10, 21:07 wspanialyy napisał: > Temu pod blokiem dałbym do myślenia, że nie wolno parkować przed samą klatką sc > hodową. > Jakby rano zobaczył przerysowany bok i wyłamane lusterka (...) Chcesz kogoś zmuszać do przestrzegania prawa i porządku, samemu je łamiąc? Dokąd to doprowadzi? Wiem, że nie rozumiesz o czym ja tutaj... zapamiętaj tylko, że dzięki takiemu podejściu jak twoje, ten facet tak zaparkował. Odpowiedz Link Zgłoś
gelbigel fake 20.10.10, 09:05 jak dla mnie to 2/3 zdjęcia to ustawione przez konkursowiczów sam se moge gdzieś ustawić i pstyknąć fote, taki konkurs nie ma sensu Odpowiedz Link Zgłoś