Dodaj do ulubionych

Marczuk niewinna. Winne CBA?

22.01.11, 08:26
to kiedy ten wazeliniarz Kaminski pojdzie siedziec? Czas bylby juz najwyzszy!
Obserwuj wątek
    • jurek.1954 Marczuk niewinna. Winne CBA? 22.01.11, 09:35
      Ot przykładowe działanie PiS. Z każdego można zrobić przestępcę, jeśli ma się dyspozycyjne służby. Pani Marczuk może nie interesowała się polityką, ale jako osoba medialna nadawała się na ofiarę igrzysk urządzanych przez PiS. To, że wcześniej nie popołniła przestępstwa nie miało żadnego znaczenia. W tym łańcuchu niebagatelną rolę odgrywają media nastawione na zysk (wskaźniki oglądalności, wskaźniki sprzedanych nakładów itp.), po prostu dopełniją rolę tych służb. CBA Kamińskiego bez możliwości szumu medialnego nie istniały. Konferencje prasowe Ziobry to też element tej samej strategii. W komunie nazywano to zamordyzmem.
      • and-j1 Kamiński-producent przestępców ośmieszony 22.01.11, 18:59

jurek.1954 napisał:

> Ot przykładowe działanie PiS. Z każdego można zrobić przestępcę, jeśli ma się d
        > yspozycyjne służby. Pani Marczuk może nie interesowała się polityką, ale jako o
        > soba medialna nadawała się na ofiarę igrzysk urządzanych przez PiS. To, że wcze
        > śniej nie popołniła przestępstwa nie miało żadnego znaczenia. W tym łańcuchu ni
        > ebagatelną rolę odgrywają media nastawione na zysk (wskaźniki oglądalności, wsk
        > aźniki sprzedanych nakładów itp.), po prostu dopełniją rolę tych służb. CBA Kam
        > ińskiego bez możliwości szumu medialnego nie istniały. Konferencje prasowe Ziob
        > ry to też element tej samej strategii. W komunie nazywano to zamordyzmem.
      • q-ku obrzydliwe sk..syny, krótko pisząc 23.01.11, 00:36
        co to w ogóle za metody?
    • koloratura1 Marczuk niewinna. Winne CBA? 22.01.11, 09:35
      Teraz Marczuk zażąda niemałego odszkodowania (byłaby idiotką, gdyby nie zażądała), sąd je przyzna, a Skarb Państwa - wypłaci. Oczywiście, z naszych podatków, bo i - niby - z czego?

Kiedy wreszcie bezpośredni winowajcy - różne Tomki, Kamińskie i inne CBA-ki, pospołu ze swymi mocodawcami z PiS-iarni - bekną z własnej kieszeni?
      Wiem, że nie ma takiego bezpośredniego przepisu prawnego, ale - chyba - Skarb Państwa może domagać się w procesie cywilnym - zwrotu poniesionych kosztów, od tych osób, które tym kosztom były winne.
      • tersup Re: Marczuk niewinna. Winne CBA? 22.01.11, 10:48
        a czerwone sluzby pzpr jak i obecne zaplacily chociaz zlotowke??? agentow tu dostatek i widzicie tylko swoj interes...a Polska dla was to studnia bez dna...nie wierze Marczuk za grosz....
        • koloratura1 Re: Marczuk niewinna. Winne CBA? 22.01.11, 13:15
          tersup napisała:

> a czerwone sluzby pzpr jak i obecne zaplacily chociaz zlotowke???

Komu, za co i na podstawie jakiego wyroku?

> nie wierze Marczuk za grosz....

Twój problem...
        • q-ku a u was biją Murzynów? 23.01.11, 00:38
          to że komuchy popełniały przestępstwa, nie oznacza że teraz nadal urzędnicy państwowi mają je popełniać

łatwo usprawiedliwiasz swych idoli
    • anto.n Marczuk niewinna. Winne CBA? 22.01.11, 09:57
      nie ma dymu bez ognia! dlaczego akurat spotkalo to te pania a nie np. mnie? albo ktoregos z was klakierow? zastanowcie sie! po to sa w wielu krajach podobne sluzby aby szpiegowaly roznej masci kretaczy, gdyby ich nie bylo(tych sluzb) to bylaby jedna wielka sitwa tego rodzaju ludzi jak ta pani. A ze czasami sie pomyla albo ktos ostrzegnie wspolkolezanke od interesow, to zdarza sie ale za taka dzialalnosc(sledzenia) ci ludzie sa oplacani a spoleczenstwa demokratyczne wprowadzily takie sluzby. Wam krytykujacym-wspoldyskutantom nie dziwie sie ale autorem tego artykulu powinny sie takie sluzby zajac bo bierze od kogos brudne srebrniki chyba ze jest totalnym idiota to wtedy pytam gdzie jest jego redaktor naczelny ze takie zero dopuszcza do pisania. Z jego IQ zamiatac ulice
      • erte2 Re: Marczuk niewinna. Winne CBA? 22.01.11, 11:52
        anto.n napisał:

> nie ma dymu bez ognia! dlaczego akurat spotkalo to te pania a nie np. mnie?

Już Ci tłumaczę - bo jesteś NIKIM. Bo Twoje aresztowanie nikogo by nie obeszło i nie można by z niego zrobić spektaklu telewizyjnego.
        Owszem, w każdym demokratycznym państwie istnieją różnego rodzaju służby specjalne, tajne i zakamuflowane. Isnieją bo niestety muszą. Ale w żadnym demokratycznym państwie służby tre nie organizują co drugi dzień konferencji prasowych, nie inspirują przestępstw i nie zastawiają pułapek na premiera własnego państwa tylko dlatego że jest on szefem konkurencyjnej partii. Jednym słowem - służby te nie są "zbrojnym ramieniem" jednej partii politycznej - takim jakim była SB za czasów PRL-u i CBA pod rządami Jarosława Kaczyńskiego.

P.S. Rada na przyszłość - naucz się pisać po polsku, bowiem nie pisze się "ostrzegnie" tylko "ostrzeże".
      • q-ku dlaczego nie ja, dlaczego ja 23.01.11, 00:39
        "dlaczego akurat spotkało to te panią a nie np. mnie?"

pogadamy jak przyjdą po Ciebie
        ----------
        jest nas 38 milionów baranów do strzyżenia
        siedzisz w swej dziurze i ja siedzę
        nie znasz dnia ani godziny kiedy sie przydasz
    • aekielski Marczuk niewinna. Winne CBA? 22.01.11, 09:58
      To się jeszcze okaże jak prezes powróci do władzy. Polska racja stanu wymaga ofiar i Jarosław Kaczyński ich dostarczy. Może będzie bardziej starannie dobierał kandydatów na ofiary,jednak po zagarnięciu pełni władzy już jej nie odda,bo nie będzie komu. Więźniowie polityczni zostaną pozbawieni prawa głosu. Jarek!Jarek!Jarek!
    • tersup Marczuk winna.nie Winne CBA? 22.01.11, 10:44
      I to wszystko PO to by uwiarygodnic zwolnienie szefa CBA przez Dyzme? nie wierze w prawdziwosc wyroku....mam prawo
    • tersup Re: Marczuk niewinna. Winne CBA? 22.01.11, 10:52
      ale tu agentow...ktorym sie udalo..wrocic...
    • lzeszjakburaesbeckasuka Marczuk sant subito - UBekistańska święta 22.01.11, 11:27
      Absztyfikanci od Donalda
      i SLD-owskie równe chłopy,
      Co podliczacie swoje salda,
      wy honorowe mizeroty.
      Warszawskie bubki, żygolaki,
      z szajką wytwornych pind na kupę,
      cwaniaki, franty, zabijaki.
      Całujcie wy mnie wszyscy w dupę.

O wy hazardowi wyrywacze kasy
      Ryśki-Zbyśki z Mirem w odwodzie
      Wy PO-lszewickie przekręqutasy
      Bez przerwy na złodziejskim głodzie
      Wy, którzy amnezją powaleni
      zbieracie się w bandycką kupę
      Nie wszyscy tutaj wymienieni,
      Całujcie wy mnie wszyscy w dupę.
      • erte2 Re: Marczuk sant subito - UBekistańska święta 22.01.11, 12:30
        lzeszjakburaesbeckasuka

Czy nogłabyś się w końcu odp...... od Tuwima ? Gdyby żył pewnie dałby ci po ryju.
    • zawiz studia prawnicze? 22.01.11, 11:31
      A kiedy i gdzie te studia skończyła?
      Teraz będzie znowu święta...
      A nawet komisją śledczą zaczyna śmierdzieć....
      Byle tylko CBA oczernić.
    • misio18315 Marczuk niewinna. Winne CBA? 22.01.11, 14:57
      oczywiscie odszkodowanie od Kaminskiego bo inaczej te gnidy nic sie nie naucza
    • jagrudz Marczuk niewinna. Winne CBA? 22.01.11, 15:48
      Co to znaczy PAŃSTWO PRAWA ? Ostatnie dwódziestolecie dowodziu że nie dotyczy to POLSKI.
    • timoszyk Re: Marczuk niewinna. Winne CBA? 22.01.11, 18:55
      Kaminski mial pecha, bo urodzil sie w kraju bez korupcji. Musial wiec, by wykazac sie dzialalnoscia, oskarzac o zbrodnie wylacznie niewinnych ludzi.

Waclaw Timoszyk
      • darek638 Re: Marczuk niewinna. Winne CBA? 23.01.11, 14:00
        Ciekawą macie moralność. 100 000 złotych w reklamówce dane pod stołem to normalny sposób przekazywania honorarium? Też byście wzięli? Jak dają to trzeba brać. Jeden warunek, trzeba być szlachciurą. Neptek dostałby 6-10 lat i pies z kulawą nogą nie upomniałby się o niego.
        Szlachciura(poseł, celebryta, dziennikarz) ma swoisty immunitet im wolno. Pijany poseł za kierownicą to w przestrzeni publicznej nic nie znaczący epizod. Koledzy mu raczej współczują, zamiast może chociaż na jakiś czas rodzaj ostracyzmu zastosować. Brudna kasa(łapówy) jest wszędzie. Jak kobieta sobie coś załatwia "może dać ciało", jak komuś załatwi trzeba płacić. Korupcja według kodeksu dotyczy tylko sektora publicznego. Natomiast jak słucham moich znajomych jak w firmach prywatnych podwykonawcy licytują się praktycznie jawnie kto da więcej do łapy zlecającego ten dostanie kontrakt na ROBOTę robię się smutny. Takie czasy. Ludzie robią to bez żenady, dosłownie chwalą się tym...operatywność, zaradność przecież. Gdyby Pani Marczuk zrobiła to na Ukrainie nikt by się tym nie interesował takie standardy ale w Polsce wolałbym żeby osoby reprezentujące ponoć firmę nie brały honorariów w reklamówkach. Czytając Wasze opinie zastanawiam się jak z Waszą moralnością?
        Ustępujcie chociaż staruszkom miejsca w tramwaju.
        Pzdr.
    • keppra Marczuk niewinna. Winne CBA? 23.01.11, 20:18
      MARCZUK JEST WINNA WG MNIE I KONIEC. A SĄD TO POLITYKA -SĘDZIOWIE I PROKURATORZY KTÓRZY CHCIELI PRZYPODOBAĆ SIE PO-TO TERAZ TAKIE MODNE -BYC Z PO.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka