Dodaj do ulubionych

Jadwiga Kaczyńska: Nie ma państwa, nie ma rządu

28.03.11, 16:01
z calym respektem dla tej kobiey ale o co chodzi w tej wypowiedzi: Nie ma państwa, nie ma rządu - przeciez panstwo jest i rzad jest czy inna wypowiedz: Polska sie o nich nie upomina - przeciez nie sa w przechowalni, niewoli czy gdziekolwiek indziej aby mozna sie bylo onich upomniec, bez zniewagi ale o co tu chodzi???? w ogole po co ten artykul?????????
Obserwuj wątek
    • zimny-lech mamy 20 lat żyć Smoleńskiem...??? 28.03.11, 16:01

• czarownica-w-szambie [...] 28.03.11, 16:35
        Post niedostępny ze względu na naruszenie prawa lub regulaminu.
      • astrum-on-line Re: mamy 20 lat żyć Smoleńskiem...??? 28.03.11, 16:39
        Za 20 lat się dowiemy, że w Polsce jest bezrobocie, bieda i problemy bo były zabory, komuna i wszyscy wartościowi ludzie zginęli w Katyniu, powstaniu warszawskim albo pod Smoleńskiej.
      • xxsiedleckaxx Re: mamy 20 lat żyć Smoleńskiem...??? 29.03.11, 07:36
        zimny-lech napisał:

>Co jesteś na prochach? jak twój przywódca-WYTRZESZCZ-lemingu.
    • zimny-lech a oczekiwałeś po niej czegoś więcej...??? 28.03.11, 16:02

• sam16 Truna juz byla racja stanu a teraz matka? 28.03.11, 16:09
      Oto jak wykorzystuje sie chora matke do gry politycznej.
      Nikt mi nie powie ze stalo sie to bez zgody syna.
      • amonavis [...] 28.03.11, 16:39
        Post niedostępny ze względu na naruszenie prawa lub regulaminu.
      • xxsiedleckaxx Re: Truna juz byla racja stanu a teraz matka? 29.03.11, 07:44
        sam16 napisał:

> Oto jak wykorzystuje sie chora matke do gry politycznej.
        > Nikt mi nie powie ze stalo sie to bez zgody syna.
        Ty analfabeto uważasz że ta Pani nie ma prawa wiedzieć jak zginął jej syn,
        kto za to odpowiada?
        Do szkoły podstawowej,na naukę nigdy nie jest za póżną.
        • obraza.uczuc.religijnych Re: Truna juz byla racja stanu a teraz matka? 29.03.11, 07:58
          Przecież wiadomo jak zginął jej syn: była mgła, próbowali lądować, nie udało się, syna przemieliło.
    • letopis Jadwiga Kaczyńska: Nie ma państwa, nie ma rządu 28.03.11, 16:34
      Chodzi o to, że pani Jadwiga Kaczyńska żyje tym, co słyszy od syna, z domu przeciez nie wychodzi i z ludźmi się nie spotyka. No i mówi to, co mówi, jest to echo pogladów Jarosława .
      • xxsiedleckaxx Re: Jadwiga Kaczyńska: Nie ma państwa, nie ma rzą 29.03.11, 07:58
        letopis napisała:

> Chodzi o to, że pani Jadwiga Kaczyńska żyje tym, co słyszy od syna, z domu prze
        > ciez nie wychodzi i z ludźmi się nie spotyka. No i mówi to, co mówi, jest to ec
        > ho pogladów Jarosława .
        Ta Pani przewyższa ciebie-lemingu inteligencją o głowę.Czytać umie jak również wyciągać wnioski.A ten nie-rząd Polska osądzi.POkiemony nie będą rządzić wiecznie,bo Polska stoi
        na granicy bankructwa.
    • nerwus0 Jadwiga Kaczyńska: Nie ma państwa, nie ma rządu 28.03.11, 16:36
      Co za cymbał wykasował ponad 100 komentarzy?
      Niepopawne politycznie?
      • nerwus0 Re: Jadwiga Kaczyńska: Nie ma państwa, nie ma rzą 28.03.11, 16:39
        nerwus0 napisał:

> Co za cymbał wykasował ponad 100 komentarzy?
        > Niepopawne politycznie?
        Ani przepraszam ani pocałujcie mnie w .....
        Wyborcza nie po raz pierwszy daje plamę.
      • kaczka_dziwaczka_czyli_dziwna przywróćie skasowane posty - nie bójcie się słów 28.03.11, 18:34
        nerwus0 napisał:

> Co za cymbał wykasował ponad 100 komentarzy?
        > Niepopawne politycznie?

Przywróćie skasowane posty - nie bójcie się prawdy.
        Prawda nie gryzie. Nie cenzurujcie internetu i nie walczcie z wolnością słowa.

• prezes_na_dopalaczach Re: Jadwiga Kaczyńska: Nie ma państwa, nie ma rzą 28.03.11, 16:43
      Jest mi przykro, ze wykorzystuje sie wypowiedzi starszej, schorowanej pani, ktora po stracie syna i pod wplywem drugiego, nie ma racjonalnego kontaktu z rzeczywistoscia. Przypuszczam, ze ocalaly syn, z cala swiadomoscia, zgodzil sie na opublikowanie jej wypowiedzi. Jakiez jest to niskie i podle. Coz, "polityka", a zwlaszcza w polskim wydaniu, nie uznaje honoru i etyki. To samo dotyczy mediow.
    • sam16 Panstwo placi wiec jest. 28.03.11, 17:24
      Wykorzystanie chorej kobiety do walki politycznej jest haniebne.
      Polska jest najwazniejsze(czyli istnieje) kiedy J Kaczynski ubiega sie o prezydenture.
      Kiedy J Kaczynski przegrywa wybory Polska nie tylko nie jest najwazniejsza ale jej wogole nie ma.
      A co maja znaczyc slowa "Polska sie nie upomniala" ?
      Czy ofiary katastrofy wciaz leza w ruskiej trumnie na lotnisku Seviernyj.
      Czy rzad nie urzadzil bizantynskich pogrzebow ofiarom.
      Jak mozna jeszcze bardziej sie upomniec o ofiary? Moze rzad powinien przywrocic im zycie????
      Czarny humor i skandal polityczny i obyczajowy.Poprostu nie do uwierzenia.
    • dr54 Kretynizm Kaczynskiego siega dna 28.03.11, 17:49
      Wykorzystywanie chorej osoby do walki politycznej i wyborczej jest zwyklym dranstwem , swiadczy dobitnie , ze Kaczynski nie cofnie sie przed zadnym swinstwem zeby po trupach dojsc do wladzy .
      • zomozadwa Re: Kretynizm Kaczynskiego siega dna 28.03.11, 17:55
        Łączniczka starachowickiej filii powstania warszawskiego ujęła się za synkiem kłamczuszkiem.
    • zuber1952 Jadwiga Kaczyńska: Nie ma państwa, nie ma rządu 28.03.11, 18:21
      Juz teraz wiem po kim to Pan Prezes ma
    • anna12-3 Jadwiga Kaczyńska: Nie ma państwa, nie ma rządu 28.03.11, 18:26
      Chociaż jestem ogromną przeciwniczką PiS i Kaczyńskiego,ze względów ideologicznych,uważam,że Gazeta tym artykułem chciała zajątrzyc i jak widzę po wpisach-udało się!!!Czytając niektóre komentarze jest mi po prostu wstyd.
      • zomozadwa Re: Jadwiga Kaczyńska: Nie ma państwa, nie ma rzą 28.03.11, 18:29
        Ty, Aniu, zawsze wstydzisz się za innych?
        Twoja sprawa.
      • nerwus0 Re: Jadwiga Kaczyńska: Nie ma państwa, nie ma rzą 28.03.11, 18:36
        anna12-3 napisała:

> Chociaż jestem ogromną przeciwniczką PiS i Kaczyńskiego,ze względów ideologiczn
        > ych,uważam,że Gazeta tym artykułem chciała zajątrzyc i jak widzę po wpisach-uda
        > ło się!!!Czytając niektóre komentarze jest mi po prostu wstyd.
        Radzę dokładnie czytać a nie dać ponosić się emocjom.
        Przecież nie Gazeta Wyborcza nakręciła zwiastuna filmu a Gazeta Polska.
        Kto tu jątrzy? Proszę obejrzeć zwiastun do końca tam pisze wyraźnie "wkrótce na na łamach
        Gazety Polskiej". Pretensje do GP a nie tu.
        • nie-tak Re: Jadwiga Kaczyńska: Nie ma państwa, nie ma rzą 28.03.11, 18:41
          nerwus0 napisał:
          > Radzę dokładnie czytać a nie dać ponosić się emocjom.
          > Przecież nie Gazeta Wyborcza nakręciła zwiastuna filmu a Gazeta Polska.
          > Kto tu jątrzy? Proszę obejrzeć zwiastun do końca tam pisze wyraźnie "wkrótce na
          > na łamach
          > Gazety Polskiej". Pretensje do GP a nie tu.
          • amonavis Gazeta jest od informowania! Z tego zadania sie do 28.03.11, 19:40
            skonale wywiazuje. Nie jest jej rola cenzura, tym bardziej w celu obrony kogos poronionych mysli. Nie ma wiec tu nic do rzeczy stwierdzenie o braku szacunku do czytelnikow. Co do braku szacunku dla tej starej kobiety, to nie uwazam, ze ma gazeta obowiazek okazywania jej szacunku, tak sama jak i ja nie mam dla niej szacunku po tym jak zapoznalem sie z trescia jej wypowiedzi. Ktos zapytywal "co miala na mysli mowiac o braku upominania sie o poleglych". Ja tez pytam, co rzad mial zrobic, zeby ona nie musiala stawiac tego populistycznego, kretackiego pytania.
            • nie-tak Re: Gazeta jest od informowania! Z tego zadania s 28.03.11, 20:29
              amonavis co można wymagać od czytelnika polskiej prasy, poszanowania, moralności? Polskie fora są tego dowodem, w większości przypadków jest to dno jakie spotyka się rzadko w Europie.
              Dzieki Bogu nie żyje w Polsce znam inne prawa etyki jak i moralności.
    • nie-tak Jadwiga Kaczyńska: Nie ma państwa, nie ma rządu 28.03.11, 18:39
      Gazeta powinna te starsza damę zostawić w spokoju, przecież wiadomo jak długo była oszukiwana przez syna i wnuczkę. Co oczekujesz gazeto od tej starszej damy? Co chcesz gazeto osiągnąć tym zawirowaniem wokoło Jadwigi Kaczyńskiej, współczucia dla syna, dla niej, dla wnuczki, czy dolewanie oleju do ognia?
      Gazeto nie masz nawet poszanowania ani do wieku tej osoby, ani do tej starszej damy, wstydź się za to, żeby takie artykuły wypuszczać do publiczności.
      Nie jestem za PiS, nie jestem za którakolwiek polityczna opcja w Polsce, ale mam szacunek do wieku, do tej osoby która przez długie miesiące była wodzona za nos przez własnego syna jak i wnuczkę prawniczkę.

• amonavis Okazujesz szacunek dla kogos z powodow, ktore go 28.03.11, 19:43
        zupelnie nie uzasadniaja! Szczegolnie tam, gdzie chodzi o sprawy publiczne i publicznej wagi. Tu nie ma miejsca dla takich malutkich sentymentow jakimi sie kierujesz. Starszy wiek, to nie jest jeszcze powod do szacunku, to ze ja oklamywal synus, wnuczka, to tez nie powod do jej szanowania. To tylko twoje sentymenty albo dobre "serduszko".
        • nie-tak Re: Okazujesz szacunek dla kogos z powodow, ktore 28.03.11, 20:21
          amonavis napisał:

> zupelnie nie uzasadniaja! Szczegolnie tam, gdzie chodzi o sprawy publiczne i pu
          > blicznej wagi. Tu nie ma miejsca dla takich malutkich sentymentow jakimi sie ki
          > erujesz. Starszy wiek, to nie jest jeszcze powod do szacunku, to ze ja oklamyw
          > al synus, wnuczka, to tez nie powod do jej szanowania. To tylko twoje sentyment
          > y albo dobre "serduszko".
          Brak u ciebie kompletnie etyki, co ta starsza dama może ze ja oszukano, okradziono ja z prawdy, wmówiono jak i wmuszono w nią zdanie innych, nie dano tej starszej damie samej wyrobić sobie stanowiska wobec tej katastrofy, a co gorsze odebrano jej prawo do pożegnania się z synem, jest to etyczne? A teraz gazeta używa jej nazwiska, jej wypowiedz do robienia zamętu politycznego? W jakim celu? Jest to moralność i etyka z strony gazety? Chyba dziennikarzy gazety obowiązuje prawo etyki, dlaczego nie trzyma się gazeta tych praw? Tylko bije kapitał z opublikowania tego artykułu?
          • nerwus0 Re: Okazujesz szacunek dla kogos z powodow, ktore 28.03.11, 21:16
            A wykorzystywanie starej, chorej matki do partykularnch celów jest w/g ciebie
            etyczne? Bo ja uważam to za wyjątkową podłość.
            • nie-tak Re: Okazujesz szacunek dla kogos z powodow, ktore 28.03.11, 21:21
              nerwus0 napisał:

> A wykorzystywanie starej, chorej matki do partykularnch celów jest w/g ciebie
              > etyczne? Bo ja uważam to za wyjątkową podłość.
              • nerwus0 Re: Okazujesz szacunek dla kogos z powodow, ktore 28.03.11, 21:26
                Ależ ten syn jest osobą jak najbardziej publiczną. To nie jakiś tam Kowalski albo iny Nowak.
                To różnica. Pewne zasady obowiązują a tu całkowity brak zasad, nawet moralnych.
          • amonavis Co ty czlowieku wypisujesz? Skad mozesz wiedziec, 28.03.11, 21:25
            ze jej cokolwiek wmawiano, ze ja oszukiwano (mysle, o polityce, a nie wynikajacej z pobudek humanistycznych, ludzkich, nie mowieniu prawdy o smierci syna). Skad mozesz wiedziec, ze nie zna ona doskonale sytuacji politycznej w kraju i nie powoduje sie w dalszym ciagu swoja matczyna pycha, ktora spowodowala, ze wychowala dwu lajdakow ! Tak, lajdakow. Jeden z nich jest odpowiedzialny za smierc 95 osob za to, ze wszelka cene chcial zaczac w Smolensku swoja kampanie prezydencka, jakby tej jednej nie mial juz dosc. Chcial wykorzystac Smolesk i te narodowa tragedie do swoich plaskich celow! A drugi, z calym cynizmem podzieli narod 25-75% i zmierza cala sila do zniewolenia tych 75 % , tak do zniewolenia! Przeciez te 75 % nie zmieni swojej opinii politycznej.
            Nie martw sie o moja etyke! Nie mam zamiaru ani szanowac "starszej damy" , tylko dlatego, ze jest starsza. Tez nie mieszkam w kraju, i to co oceniasz w najgorszy sposob, jest tylko przejawem naturalnej demokracji, a nie takiej trzymanej za morde jak przykladowo w usa.
            • nerwus0 @amonavis 28.03.11, 21:28
              Ten re: post był do mnie?
              • amonavis @Nervus-Nie! do nietaka 28.03.11, 21:59
            • nie-tak Re: Co ty czlowieku wypisujesz? Skad mozesz wiedz 28.03.11, 21:32
              amonavis wy jesteście tu wszyscy od oceniania jej co nie? Znacie ja? Nie wiec skąd bierzecie sobie prawo oceniać starszą schorowaną kobietę?
              Gazeta was do tego upoważniła?
              Gazeta by się wstydziła wykorzystywać starsza, schorowana, okłamaną damę by robić biznes na niej, a wy jej wtórujecie. Nie wstyd wam?
              • nerwus0 Re: Co ty czlowieku wypisujesz? Skad mozesz wiedz 28.03.11, 21:42
                Kto to jest wy wszyscy. Nie pisałem o tej pani, lecz o wykorzystywaniu jej przez syna.
                • nie-tak Re: Co ty czlowieku wypisujesz? Skad mozesz wiedz 28.03.11, 21:46
                  nerwus0 napisał:

> Kto to jest wy wszyscy. Nie pisałem o tej pani, lecz o wykorzystywaniu jej prze
                  > z syna.
              • amonavis Czlowieku, Nie-taku, skad u ciebie takie ograniczn 28.03.11, 22:05
                ie. Czy tak trudno jest zauwazyc, ze tak , dla ciebie "starsza dama", interesuje mnie tylko i wylacznie ze wzgledu na jej polityczna wypowiedz, na fakt, ze zmuszona przez synalka lub nie, tak czy inaczej wypowiada sie politycznie, i dostaje tez polityczna odpowiedz.
                Jej dolegliwosci interesuja mnie w takim samym stopniu jak i delegliwosci wszystkich innych "starszych dam". Czy z tym tematem ma byc tak samo jak z traktowaniem l.k? Tz. kiedy on kopal swoich politycznych przeciwnikow to bylo cacy, ale jak skopano jego, to juz byla zdrada stanu! Zastanow sie czlowieku co ty wypisujesz.Tu chodzi wylacznie o sprawe polityczna, ktora z jej powodu zaistniala. Albo, albo ubezwlasnowolnij ja!
    • conan148 Noc żywych trupów? 28.03.11, 18:48
      Noc żywych trupów?
    • wlekawa Jadwiga Kaczyńska: Nie ma państwa, nie ma rządu 28.03.11, 18:53
      Kogo to może obchodzić, co myśli i mówi Jadwiga Kaczyńska. Ani to wybitna osoba, ani publiczna. Takich osiemdziesięcioletnich babć mamy w Polsce kilkadziesiąt lub kilkaset tysięcy i nie ma potrzeby, aby każdą pokazywać w mediach a potem rozważać i komentować jej poglądy.
      • nie-tak Re: Jadwiga Kaczyńska: Nie ma państwa, nie ma rzą 28.03.11, 18:59
        wlekawa napisał:

> Kogo to może obchodzić, co myśli i mówi Jadwiga Kaczyńska. Ani to wybitna osoba
        > , ani publiczna. Takich osiemdziesięcioletnich babć mamy w Polsce kilkadziesiąt
        > lub kilkaset tysięcy i nie ma potrzeby, aby każdą pokazywać w mediach a potem
        > rozważać i komentować jej poglądy.
      • czuk1 Re: Jadwiga Kaczyńska: Nie ma państwa, nie ma rzą 29.03.11, 18:23

Druga wiekowa i.... kłamliwa, pisze , m.in.:

Inne elementy polityka zniszczenia polskiego państwa.

zadłużenie większości społeczeństwa poprzez dług publiczny (państwowy)
        (PRZECIEŻ TO JEST ZADŁUŻENIE PAŃSTWA U SPOŁECZEŃSTWA, A NIE ODWROTNIE)
        zadłużenie większości polskich rodzin poprzez dług indywidualny
        (KTO NIE CHCE NIE ZADŁUŻA SIĘ, ZADŁUŻAJĄ SIĘ W BANKACH CI CO IM WIĘKSZA FORSA POTRZEBNA I NASTĘPNIE W 97 %-TACH SPŁACAJĄ SWOJE DŁUGI)
        pogorszenie stanu zdrowia Polaków
        (DŁUGOŚĆ ŻYCIA POLAKÓW ROŚNIE - DOWODZI TO LEPSZEGO ICH STANU ZDROWIA)
        ograniczenie liczby urodzin w polskich rodzinach
        ( MNIEJ URODZIN BO MNIEJ JEST TERAZ LUDZI W WIEKU ROZRODCZYM, LUDZIE CHCĄ ŻYĆ W LEPSZYCH WARUNKACH - NIE ROBIĄ TYLU DZIECI,....)
        ograniczenie dostępu do mieszkań dla Polaków
        (KŁAMSTWO WIERUTNE, KILKA MILIONÓW MŁODYCH STUDIUJE, MŁODYCH MAGISTRÓW JEST WIĘCEJ NIZ W NIEMCZECH, STOSUJE SIE ...)
        bardzo niski poziom edukacji w polskich szkołach
        ( A KIEDY BYŁ WYSOKI ????)
        zwiększenie śmiertelności Polaków poprzez wadliwe usługi medyczne
        (DUŻY ODSETEK I LICZBA LUDNOŚCI JEST W WIEKU UMIERANIA... NIC DZIWNEGO, ŻE DUŻO
        LUDZI UMIERA. DO TEGO DOCHODZI WZROST ZACHOROWANIA NA CHOROBY NOWOTWOROWE).

.... po co te bajdy ?
    • kaczka_dziwaczka_czyli_dziwna Nie ma państwa, nie ma rządu - zgadzam się w 100% 28.03.11, 18:57
      Nie ma państwa, nie ma rządu - mówi 93-letnie Jadwiga Kaczyńska.

Jestem cztery razy młodsza i zgadzam się z tym twierdzeniem z całości.

Nie ma państwa, nie ma rządu.
      Rządzą zdrajcy polskich interesów narodowych, zdrajcy interesów Polaków i zdrajcy interesów Polski. Poniżej przytaczam dowody.

Polityka zniszczenia polskiego państwa poprzez akumulację długu.

170 000 000 000 PLN długu było w roku 1989
      280 000 000 000 PLN zostawił rząd Buzka/Balcerowicza/Geremka w 2001 roku
      440 000 000 000 PLN zostawił nam Miller/Belka w 2005 roku
      527 000 000 000 PLN zostawił nam PIS Marcinkiewicz/Kaczyński w 2007 roku
      790 000 000 000 PLN mamy teraz dzięki wysiłkom Tuska PO/PLS w 2010 roku

Inne elementy polityka zniszczenia polskiego państwa.

zadłużenie większości społeczeństwa poprzez dług publiczny (państwowy)
      zadłużenie większości polskich rodzin poprzez dług indywidualny
      pogorszenie stanu zdrowia Polaków
      ograniczenie liczby urodzin w polskich rodzinach
      ograniczenie dostępu do mieszkań dla Polaków
      bardzo niski poziom edukacji w polskich szkołach
      zwiększenie śmiertelności Polaków poprzez wadliwe usługi medyczne

Właśnie za to cenimy nasze anty-polskie rządy: Balcerowicza, Tuska, Millera, Mazowieckiego, Kwaśniewskiego, Wałęsę, Buzka, Tuska, Kaczyńskiego, Geremka, Belki - szkodliwych dla polskiego społeczeństwa i niebezpiecznych dla Polski.

• zdybka Re: Kaczko ty sie znowu powtarzasz. 28.03.11, 20:41
    • mike.recz Radzę i zalecam ostrożność w komentowaniu 28.03.11, 18:57
      tego wywiadu. Jerzy Urban za felieton "Obwoźne sado-maso" został w Polsce skazany

za słowa.
      • nie-tak Re: Radzę i zalecam ostrożność w komentowaniu 28.03.11, 19:01
        mike.recz napisał:

> tego wywiadu. Jerzy Urban za felieton "Obwoźne sado-maso" został w Polsce skaza
        > ny
        >
        > za słowa.
        • mike.recz Re: Radzę i zalecam ostrożność w komentowaniu 28.03.11, 19:06
          nie-tak napisała:

> mike.recz napisał:
          >
          > > tego wywiadu. Jerzy Urban za felieton "Obwoźne sado-maso" został w Polsce
          > skaza
          > > ny
          > >
          > > za słowa.
          > _______________________________________________________________
          > Jak można taka osobę wykorzystywać przez gazetę do politycznej walki, jest to m
          > oralnie w porządku, jak myślisz?

Ja naprawdę nie wiem czy Urban był kiedykolwiek przez kogoś wykorzystywany.
    • nerwus0 Jadwiga Kaczyńska: Nie ma państwa, nie ma rządu 28.03.11, 19:15
      Nudno tu teraz. Do południa było weselej i ciekawiej. Teraz to TWA.
      Spadam, by. Pzdr.

TWA= towarzystwo wzajemnej adoracji
    • kociewiak2 Jadwiga Kaczyńska: Nie ma państwa, nie ma rządu 28.03.11, 19:33
      ....biedna kobieta kocha swoje dzieci a tak malo mowi o milosci,a tak duzo o nienawisci...
      znamy to o syna Jarka
    • alakyr A kto to jest Jadwiga Kaczyńska? 28.03.11, 19:55
      Jakiś autorytet? Jeżeli już to negatywny.
    • tow_beton Jadwiga Kaczyńska: Nie ma państwa, nie ma rządu 28.03.11, 20:05
      A ja bym chciał wiedziec, czym zajmował się i jakie stanowsika pełnił jej nieboszczyk mąż w PRL-u.
    • antropoid Czyli Pani Jadzia i jej synek to bezpaństwowcy... 28.03.11, 20:11
      ... i powinni oddać czym prędzej polskie dowody, paszporty, oraz zrezygnować z wszystkich świadczeń. Dla Pani Jadzi prawdziwym polskim państwem było zapewne to z lat 40 i 50 ubiegłego wieku, kiedy w zrujnowanej W-wie od "niezależnych" polskich władz dostała z małżonkiem - AK-owcem wypasione lokum, choć AK-wcy generalnie w tych czasach nasiąkali smrodem cel, albo w ogóle wysyłani byli na tamten świat z głową cięższą o parę gramów ołowiu.

"To znaczy, że tego państwa właściwie nie ma, to znaczy nie ma rządu - mówi Jadwiga Kaczyńska."

Osoba w tym wieku powinna wiedzieć co mówi, zamiast powtarzać brednie rozsiewane przez swojego zaślepionego walką o władzę syna i sprzymierzone z nim rydzykowe media. Rząd jest, tylko w tej rodzince - odkąd zakosztowała władzy - już się wszystkim w d***ch poprzewracało i dla nich rządem może być już tylko rząd Kaczyńskich. To kolejny dowód na to, że wynik wyborów w 2005 roku był totalnym nieporozumieniem.

" W innym ujęciu dodaje: - Wydaje mi się, że oni się bardzo boją poznania tej prawdy. Albo ją znają i też się boją."

Prawdy to najbardziej zawsze bał się i boi paniusi synalek, dlatego wciąż kręci, insynuuje, oskarża bez dowodów, a jego koleżkowie (zwłaszcza jeden) są znani z upodobania do podkradania tajnych dokumentów i wynoszenia ich pod pachą do domu...
      • amonavis Doskonala odpowiedz dla "szanownej damy", 1 szej 28.03.11, 22:38
        matki.
    • antropoid A w ogóle po co dajecie możliwość komentowania 28.03.11, 20:12
      artykułów, skoro co trochę wszystkie komentarze kasujecie?
      • pn-ski Re: A w ogóle po co dajecie możliwość komentowani 29.03.11, 02:25
        jakiś haker się włamał do Gazety i wykasował wszystkie posty, czy co?

Podejrzewam webmastera Bielana, dawniej PiS, podobno wykradł Kluzikowej kody tajemne i przeprowadza sam ze sobą wywiady na stronie PJN.
        • antropoid Re: A w ogóle po co dajecie możliwość komentowani 29.03.11, 11:56
          Już prędzej J. Kaczyński, który ostatnio poczynił ogromne postępy w tej dziedzinie, m. in. odkrył jak się włącza komputer i wchodzi na internet, a dla tak otwartego umysłu do zostania hakerem już tylko krok.
    • wojtek-gdansk Wszak to jest matka Jarosława Koczyńskiego 28.03.11, 20:23
      Mówi Ona :" - Wydaje mi się, że oni się bardzo boją poznania tej prawdy."
      Oj wydaje się Pani, wydaje. Przepraszam, że będę okrutny, ale pwawda czasami musi być okrutna - to widać rodzinne. Poza tym jest Pani skazana na wiedzę z niepełnego źródła bo tylko od syna i wnuczki.
    • mokradla Jadwiga Kaczyńska: Nie ma państwa, nie ma rządu 28.03.11, 20:28
      Jak to nie ma ,co za głupoty ta Pani wygaduje,może ktoś łaskawie Jej wytłumaczy a może to gra przedwyborcza?
    • hammurabina Jadwiga Kaczyńska: Nie ma państwa, nie ma rządu 28.03.11, 20:39
      czytają bełkot tej babiny rozumiem, skąd postawa prezesa pisu. Po mamusi. Jad przeżarł im zawartość czaszek. Babcię skleroza tłumaczy. Ale pluć potrafi. A synuś - jak mamusia. Jakie podobieństwo rodzinne.
      A może babci przypomnieć, że leczy się w rządowej klinice.ZA NASZE PIENIĄDZE.Niech położy się w szpitalu jak reszta społeczeństwa. Zapomniało się, wasza wysokość?!!!!!
      • xxsiedleckaxx Re: Jadwiga Kaczyńska: Nie ma państwa, nie ma rzą 29.03.11, 08:12
        hammurabina napisała:

> czytają bełkot tej babiny rozumiem, skąd postawa prezesa pisu. Po mamusi. Jad
        > przeżarł im zawartość czaszek. Babcię skleroza tłumaczy. Ale pluć potrafi. A
        > synuś - jak mamusia. Jakie podobieństwo rodzinne.
        > A może babci przypomnieć, że leczy się w rządowej klinice.ZA NASZE PIENIĄDZE.N
        > iech położy się w szpitalu jak reszta społeczeństwa. Zapomniało się, wasza wyso
        > kość?!!!!!
        Ta Pani za twoje na pewno nie leczy się-lemingu.Ten nie-rząd się niedługo skończy.Tylko
        trzy lata rządów POkiemonów i stoimy nad przepaścią finansową.To jest temat zastępczy,
        zawsze szukacie sensacji by przykryć nieróbstwo tego nie-rządu.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka