Dodaj do ulubionych

Słuchaczka do Radia Maryja: Błagam was, nie pod...

14.04.11, 20:20
ciekawe czy Radio Maryja bez dyrektora o.Tadeusza
Rydzyka będzie Katolickim Głosem w Twoim Domu
Obserwuj wątek
    • antropoid I znowu jakiś dowcipny głupol pokasował posty... 14.04.11, 20:27
      • lukipuki55 Re: I znowu jakiś dowcipny głupol pokasował posty 14.04.11, 20:40
        Ten "jakiś dowcipny głupol" wyraznie daje do zrozumienia, że w Polsce jeszcze cenzura ma się dobrze - również na portalu "GW".
        • rpq Re: I znowu jakiś dowcipny głupol pokasował posty 14.04.11, 22:28
          moderacja to nie cenzura. Nie rób z siebie męczennika, bo w tym kraju wciąż jeszcze żyją ludzie, którzy doświadczyli prawdziwej cenzury.
          • lukipuki55 Re: I znowu jakiś dowcipny głupol pokasował posty 14.04.11, 23:01
            Gdyby była to była moderacja to przynajmniej 50% postów powinno zniknąć z forum portalu "GW".
            Tak nie jest, a więc nie wmawiaj mi, że była to moderacja!

Chyba nie masz pojęcia co to jest cenzura?
            Cenzura polega na wciskaniu swojej poprawności punktu widzenia zależnego od punktu siedzenia.
        • art.usa Re: I znowu dowcipny głupol z PRL pokasował posty 15.04.11, 14:19
          lukipuki55 napisała:

> Ten "jakiś dowcipny głupol" wyraznie daje do zrozumienia, że w Polsce jeszcze c
          > enzura ma się dobrze - również na portalu "GW".

Nie no, to już nie dowcip.
          To cenzura jak za Cara.
          Piszesz, patrzysz, wymiotło.
          No to poco w ogóle się wypowiadać.
    • sakral to nie głupol z Gazety Wyborczej tylko kkarny 14.04.11, 20:46
      cenzor z Gazety Wyborczej widocznie zauważył
      wpisy podchodzące pod art.196 kodeksu karnego
      o tzw.uczuciach religijnych.

możny dyskutować o naszych świętych.....
      ale tylko na kolanach.

precz z poprawnością polityczną!
      • art.usa Re: to nie głupol z Gazety Wyborczej tylko siedmiu wspaniałych 16.04.11, 13:53
        sakral napisał:

> cenzor z Gazety Wyborczej widocznie zauważył
        > wpisy podchodzące pod art.196 kodeksu karnego
        > o tzw.uczuciach religijnych.
        > możny dyskutować o naszych świętych.....
        > ale tylko na kolanach.
        > precz z poprawnością polityczną!

To nie cenzurant z GW.

To siedmiu wspaniałych.
        Sześciu PIS i jeden z PO.
        Decydują o prawie w GW.
        Przedsmak na wybory głosuj na PIS, to jutro pod ścianę.
    • ttr32 Słuchaczka do Radia Maryja: Błagam was, nie pod... 14.04.11, 21:37
      Mam pytanie: czy nasłuch na Rydzka redaktorzy GW mają obowiązek wykonywać w ramach jakiś całodobowych dyżurów?
      • antropoid Re: Słuchaczka do Radia Maryja: Błagam was, nie p 14.04.11, 23:27
        ttr32 napisał:

> Mam pytanie: czy nasłuch na Rydzka redaktorzy GW mają obowiązek wykonywać w
        > ramach jakiś całodobowych dyżurów?

A ty dyżur na tym forum pełnisz społecznie, czy na rozkaz Ojca Muchomorka wypisujesz te dyrdymały?

• strikemaster Re: Słuchaczka do Radia Maryja: Błagam was, nie p 14.04.11, 21:44
      Pewnie jakaś masonka i pedałka do tego się pod Prawdziwą Polkę podszywa, już Rydzyk zna takie metody.
    • minstrel515 Słuchaczka do Radia Maryja: Błagam was, nie pod... 14.04.11, 22:26
      Dla mnie bomba! Ci redemptoryści to fajni goście!
      Mam nadzieję, że uczuć nie uraziłem.
    • szabo Słuchaczka do Radia Maryja: Błagam was, nie pod... 14.04.11, 22:54
      Czy wszyscy mają wrażenie, że co odzywa się ojciecollah, to bełkot...

Jeszcze nigdy nie słyszałem jego wypowiedzi, która byłaby składna, do czegoś zmierzała i miała jakiś sens... Dlaczego Ci wszyscy ludzie go to uwielbiają, przecież chyba nie za zdolności biznesowe...
    • putinek-0 Słuchaczka do Radia Maryja: Błagam was, nie pod... 14.04.11, 23:36
      Prawdy o katastrofie smoleńskiej się już chyba prędko nie dowiemy. Faktem jest, ze prezydent Kaczyński był bardzo nie na rękę niektórym grupom. A najbardziej boli, że premier podjął grę przeciw własnemu prezydentowi, z obcym mocarstwem. To już przerabiałiśmy w polskiej historii i zawsze oceniane było jako zdrada.
      • juesej2 Re: Słuchaczka do Radia Maryja: Błagam was, nie p 15.04.11, 06:19
        putinek,puknij sie w czolo! Bzdury piszesz......
        • 0721x Re: Słuchaczka do Radia Maryja: Błagam was, nie p 15.04.11, 07:21
          jak putinek się stuknie w czoło to bębny afrykańskie będą cichy szmerem
      • jwasz1952 Re: Słuchaczka do Radia Maryja: Błagam was, nie p 15.04.11, 20:58
        A może ojczulek dyrektor zna nazwisko tej mendy ,co kazała ladowac w Smoleńsku.To by wiele wyjasniało w kwestii zamachu.
        Nekrofilia-wykorzystywanie trupów do swoich partykularnych celów.
    • pgar Czego sie nie uczyni dla mamony 15.04.11, 09:34
      Pieniadz zaden nie smierdzi, sczczegolnie redemptorystom i paulinom. Kazde glupstwo nalezy poprzec, bo mile jest nie tylko redemptorysty uchu, ale calej rzeszy wytrwale oglupianych od lat fanatykow. A ze nie jest to zadna posluga religijna, tylko cyniczna walka o pieniadze, tego nawet znaczna czesc biskupow nie zauwaza w koncu czyni to samo.
      Czytanie Ewangelii ze zrozumieniem, dla jednych jest zbyt trudne a dla innych zbyt klopotliwe, bo co czynia i mowia, z Ewangelia sie kloci.
      • bongoddz Re: Czego sie nie uczyni dla mamony 17.04.11, 17:35
        Mam 30lat i nie jestem zadnym ogłupionym Fanatykiem, Dość często słucham różnych audycji w Radiu Maryja przynajmniej mam większa świadomość i ja tam nic złego niewidzie a to co nam przedstawiono to najprawdopodobniej jest prowokacja Gazety wyborczej.

Nie słuchałeś to nie wiesz Posłuchaj oceń i dopiero wyciągnij wnioski. Tak ci to wszystko inni przedstawili jak to widzisz.
    • jarekzbydgoszczy w TVN24 czy TOK FM nie wpuściliby takiego gościa.. 15.04.11, 10:36
      To jest różnica między Radiem Maryja a takim TVN24 czy TOK FM. W Radiu Maryja poszedł taki głos słuchaczki a w TVN 24 czy TOK FM osoba, która ma inne zdanie niż linia polityczna stacji nie ma żadnej szansy aby dostać się na antenę i powiedzieć co myśli o tych stacjach. Dla mnie dziennikarze z tych stacji ( TVN24 , TOK FM ) i kilku im podobnych to banda kretynów, dla których rzetelne dziennikarstwo i obiektywizm to puste, nic nie znaczące, słowa
      • sakral Re: w TVN24 czy TOK FM nie wpuściliby takiego goś 15.04.11, 12:11
        jarekzbydgoszczy napisał:

To jest różnica między Radiem Maryja a takim TVN24 czy TOK FM. W Radiu Maryja p
        oszedł taki głos słuchaczki a w TVN 24 czy TOK FM osoba, która ma inne zdanie n
        iż linia polityczna stacji

nie ma żadnej szansy aby dostać się na antenę i powi
        edzieć co myśli o tych stacjach. Dla mnie dziennikarze z tych stacji ( TVN24 ,
        TOK FM ) i kilku im podobnych to banda kretynów, dla których rzetelne dziennik
        arstwo i obiektywizm to puste, nic nie znaczące, słowa

"""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""(podkreślenia moje)
        Tekst linka ks.Grzegorz Michalczyk u red.Cezarego Łasiczki -tok.fm-

no.....

tylko czekać na zaproszenie o.Tadeusza Rydzyka dla
        red.Cezarego Łasiczki z tok.fm

• 4dagome1 Re: w TVN24 czy TOK FM nie wpuściliby takiego goś 16.04.11, 21:04

Przy stole w kuchni stoi Bronislaw z nozem kuchennym i widelcem w rękach.Przed nim na patelni do pieczenia lezy pieczony prosiak.Broniaslaw odwraca głowe w kierunku jadalni i pyta.Aniu! Pokroic Ci?Czy zjesz w całości?
    • bawarska Skasowano mój post 15.04.11, 13:30
      w którym napisałam, że praca z młodzieżą w r. przypomina bardziej indoktrynację niż ewangelizację. Że lepiej posłać dzieci do Franciszkanów lub Dominikanów, bo tam nauczą się tolerancji i miłości bliźniego, a nie nienawiści.
      Czy to naprawdę kogoś obraża? Chyba tylko oszołoma. Jestem katoliczką i mam prawo wypowiedzieć się na tematy mnie interesujące. Nie każdy katolik jest konserwatywny i nie każdy kalolik głosuje, jak mu r. każe.
      Minus dla Wyborczej, takiej cenzury dawno nie było. A nasze państwo jest pomoć świeckie, nie wyznaniowe.
      • west500 Re: Skasowano mój post 16.04.11, 01:31
        Bawarska - jakie świeckie państwo? Od ponad 1000 lat jesteśmy pod zaborem watykańskim. Stolica Polski ciągle jest w Watykanie. A swoją drogą, to ciekawi mnie kiedy wreszcie tzw. orgAna ścigania zabiorą się za tę faszystowską rozgłośnię.
    • oszolom-z-radia-maryja podła manipulacja GW 15.04.11, 15:43
      na podstawie telefonu jednej słuchaczki ukuliscie teze o zorganizowanym masowym buncie!! (sic!). Goebbels byłby z was dumny towarzyszu Michnik!
    • josif47 Słuchaczka do Radia Maryja: Błagam was, nie pod... 15.04.11, 17:04
      RADIO MA RYJA...RYDZYK TEZ MA RYJA...
    • moj-kolega "Słuchaczka" Radia Maryja 15.04.11, 20:45
      Tylko czy to aby słuchaczka Radia Maryja ? - A nie prowokatorka z manipulacji POpaprańców ?
    • moj-kolega Słuchaczka do Radia Maryja ??? 15.04.11, 20:51
      Ta jakaś nijaka - (bawarska) - skarży się na cenzurę GW. w tym temacie ? Koń by się uśmiał !
    • mlodaemerytka Re: Słuchaczka do Radia Maryja: Błagam was, nie p 16.04.11, 02:29
      sakral napisał:

> ciekawe czy Radio Maryja bez dyrektora o.Tadeusza
      > Rydzyka będzie Katolickim Głosem w Twoim Domu
      ========================================

Radio powinno byc zamkniete to jest taka "szczekaczka" jaka komunisci zakladali ludziom w domach. Trzeba byc b.b.b. naiwnym, zeby tego nie widziec !
      Rydzyk powinien stanac przed sadem za naduzycia !
      ChcialA BYM WIEDZIEC, CO DLA POLSKI ZROBIL LECZH I JAROSLAW KACZYNSKI OPRUCZ TEGO,M ZE NAS OSMIESZAJA NA SQWIECIE ZA POZIOM SWOJEGO ZACHOWANIA I NIEDORZECZNIOSC POGLADOW WE WSPOLCZESNYM SWIECIE!
    • prawda_1_tylko_prawda Kłamstwo doprowadza do niepokoju. 16.04.11, 10:44
      To święte słowa, a kłamstw w tej sprawie nie brakuje, jest ich nieprawdopodobny wręcz nadmiar i jasnym, jest że tworzone są celowo aby zasłonić prawdę. To kłamstwa i Rosyjskie i Polskie. One muszą budzić niepokój i spekulacje różnego rodzaju. Czy GW podała wynik eksperymentu na Tu-154 ostatnio przeprowadzony przez komisję Millera? Obawiam się że nie, lepiej żeby ludzie nie wiedzieli, że pilot podjął prawidłową decyzję o odejściu w automacie wciskając przycisk "uchod". Ta decyzja tak wyśmiewana i krytykowana przez forumowych pożytecznych idiotów za komentarzami antypolskiej prasy, dziś znalazła potwierdzenie i słuszność. Skandalem zupełnym jest pozostawanie w Rosji wraku tupolewa i czarnych skrzynek. Rząd Polski spieprzył w tej sprawie wszystko co tylko było możliwe do spieprzenia co Macierewicz skrupulatnie wylicza i tumanom rządowym nieustannie udowadnia. Spieprzyli wszystko, jak niemal w każdej innej sprawie, szkodząc Polsce ile wlezie. Mają to we krwi ci sabotażyści.
    • art.usa Cenzurańci z PISu to śmiecie i wyrzutki społeczeństwa 16.04.11, 12:37
      Ich fałszywe i zakazane gęby manipulują pisma wolnych Polków.
      Polska pod PiSem, to Polska w łapach faszystów i w dybach.
    • 4dagome1 Słuchaczka do Radia Maryja: Błagam was, nie pod... 16.04.11, 20:55
      A jak internauci coś napiszą przeciw Gównu wymiotnemu to też jest to bunt .Znowu GW kłamie .
      • art.usa Re: Słuchaczka do Radia Maryja: Błagam was, nie p 16.04.11, 22:18
        4dagome1 napisał:

> A jak internauci coś napiszą przeciw Gównu wymiotnemu to też jest to bunt .Znow
        > u GW kłamie .

Nie zaczynaj z buntem.
        Bo tam gdzie bunt, to i zaraz i bomby (patrz Libia, albo książka "Bunt na Boucie"
        (A to prawdziwa historia takiego statku, pojechali na wyspy kochali się z tubilczkami i nie chcieli spowrotem na statek jako marynarze. Też bym nie chciał i wolał dziwki. )
        • jkal prowokacja Adasia Gadama, 18.04.11, 21:45
          zwolennika TW Wolskiego, szyta grubymi nićmi WSIowej agentury
    • easy_maniek Słuchaczka do Radia Maryja: Błagam was, nie pod... 19.04.11, 19:24
      Ta banda kretynów z Torunia powinna mieć jak najszybciej odebraną koncesje za puszczanie na antenie takich bzdur!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka