sakral 14.04.11, 20:20 ciekawe czy Radio Maryja bez dyrektora o.Tadeusza Rydzyka będzie Katolickim Głosem w Twoim Domu Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
lukipuki55 Re: I znowu jakiś dowcipny głupol pokasował posty 14.04.11, 20:40 Ten "jakiś dowcipny głupol" wyraznie daje do zrozumienia, że w Polsce jeszcze cenzura ma się dobrze - również na portalu "GW". Odpowiedz Link Zgłoś
rpq Re: I znowu jakiś dowcipny głupol pokasował posty 14.04.11, 22:28 moderacja to nie cenzura. Nie rób z siebie męczennika, bo w tym kraju wciąż jeszcze żyją ludzie, którzy doświadczyli prawdziwej cenzury. Odpowiedz Link Zgłoś
lukipuki55 Re: I znowu jakiś dowcipny głupol pokasował posty 14.04.11, 23:01 Gdyby była to była moderacja to przynajmniej 50% postów powinno zniknąć z forum portalu "GW". Tak nie jest, a więc nie wmawiaj mi, że była to moderacja! Chyba nie masz pojęcia co to jest cenzura? Cenzura polega na wciskaniu swojej poprawności punktu widzenia zależnego od punktu siedzenia. Odpowiedz Link Zgłoś
art.usa Re: I znowu dowcipny głupol z PRL pokasował posty 15.04.11, 14:19 lukipuki55 napisała: > Ten "jakiś dowcipny głupol" wyraznie daje do zrozumienia, że w Polsce jeszcze c > enzura ma się dobrze - również na portalu "GW". Nie no, to już nie dowcip. To cenzura jak za Cara. Piszesz, patrzysz, wymiotło. No to poco w ogóle się wypowiadać. Odpowiedz Link Zgłoś
sakral to nie głupol z Gazety Wyborczej tylko kkarny 14.04.11, 20:46 cenzor z Gazety Wyborczej widocznie zauważył wpisy podchodzące pod art.196 kodeksu karnego o tzw.uczuciach religijnych. możny dyskutować o naszych świętych..... ale tylko na kolanach. precz z poprawnością polityczną! Odpowiedz Link Zgłoś
art.usa Re: to nie głupol z Gazety Wyborczej tylko siedmiu wspaniałych 16.04.11, 13:53 sakral napisał: > cenzor z Gazety Wyborczej widocznie zauważył > wpisy podchodzące pod art.196 kodeksu karnego > o tzw.uczuciach religijnych. > możny dyskutować o naszych świętych..... > ale tylko na kolanach. > precz z poprawnością polityczną! To nie cenzurant z GW. To siedmiu wspaniałych. Sześciu PIS i jeden z PO. Decydują o prawie w GW. Przedsmak na wybory głosuj na PIS, to jutro pod ścianę. Odpowiedz Link Zgłoś
ttr32 Słuchaczka do Radia Maryja: Błagam was, nie pod... 14.04.11, 21:37 Mam pytanie: czy nasłuch na Rydzka redaktorzy GW mają obowiązek wykonywać w ramach jakiś całodobowych dyżurów? Odpowiedz Link Zgłoś
antropoid Re: Słuchaczka do Radia Maryja: Błagam was, nie p 14.04.11, 23:27 ttr32 napisał: > Mam pytanie: czy nasłuch na Rydzka redaktorzy GW mają obowiązek wykonywać w > ramach jakiś całodobowych dyżurów? A ty dyżur na tym forum pełnisz społecznie, czy na rozkaz Ojca Muchomorka wypisujesz te dyrdymały? Odpowiedz Link Zgłoś
strikemaster Re: Słuchaczka do Radia Maryja: Błagam was, nie p 14.04.11, 21:44 Pewnie jakaś masonka i pedałka do tego się pod Prawdziwą Polkę podszywa, już Rydzyk zna takie metody. Odpowiedz Link Zgłoś
minstrel515 Słuchaczka do Radia Maryja: Błagam was, nie pod... 14.04.11, 22:26 Dla mnie bomba! Ci redemptoryści to fajni goście! Mam nadzieję, że uczuć nie uraziłem. Odpowiedz Link Zgłoś
szabo Słuchaczka do Radia Maryja: Błagam was, nie pod... 14.04.11, 22:54 Czy wszyscy mają wrażenie, że co odzywa się ojciecollah, to bełkot... Jeszcze nigdy nie słyszałem jego wypowiedzi, która byłaby składna, do czegoś zmierzała i miała jakiś sens... Dlaczego Ci wszyscy ludzie go to uwielbiają, przecież chyba nie za zdolności biznesowe... Odpowiedz Link Zgłoś
putinek-0 Słuchaczka do Radia Maryja: Błagam was, nie pod... 14.04.11, 23:36 Prawdy o katastrofie smoleńskiej się już chyba prędko nie dowiemy. Faktem jest, ze prezydent Kaczyński był bardzo nie na rękę niektórym grupom. A najbardziej boli, że premier podjął grę przeciw własnemu prezydentowi, z obcym mocarstwem. To już przerabiałiśmy w polskiej historii i zawsze oceniane było jako zdrada. Odpowiedz Link Zgłoś
juesej2 Re: Słuchaczka do Radia Maryja: Błagam was, nie p 15.04.11, 06:19 putinek,puknij sie w czolo! Bzdury piszesz...... Odpowiedz Link Zgłoś
0721x Re: Słuchaczka do Radia Maryja: Błagam was, nie p 15.04.11, 07:21 jak putinek się stuknie w czoło to bębny afrykańskie będą cichy szmerem Odpowiedz Link Zgłoś
jwasz1952 Re: Słuchaczka do Radia Maryja: Błagam was, nie p 15.04.11, 20:58 A może ojczulek dyrektor zna nazwisko tej mendy ,co kazała ladowac w Smoleńsku.To by wiele wyjasniało w kwestii zamachu. Nekrofilia-wykorzystywanie trupów do swoich partykularnych celów. Odpowiedz Link Zgłoś
pgar Czego sie nie uczyni dla mamony 15.04.11, 09:34 Pieniadz zaden nie smierdzi, sczczegolnie redemptorystom i paulinom. Kazde glupstwo nalezy poprzec, bo mile jest nie tylko redemptorysty uchu, ale calej rzeszy wytrwale oglupianych od lat fanatykow. A ze nie jest to zadna posluga religijna, tylko cyniczna walka o pieniadze, tego nawet znaczna czesc biskupow nie zauwaza w koncu czyni to samo. Czytanie Ewangelii ze zrozumieniem, dla jednych jest zbyt trudne a dla innych zbyt klopotliwe, bo co czynia i mowia, z Ewangelia sie kloci. Odpowiedz Link Zgłoś
bongoddz Re: Czego sie nie uczyni dla mamony 17.04.11, 17:35 Mam 30lat i nie jestem zadnym ogłupionym Fanatykiem, Dość często słucham różnych audycji w Radiu Maryja przynajmniej mam większa świadomość i ja tam nic złego niewidzie a to co nam przedstawiono to najprawdopodobniej jest prowokacja Gazety wyborczej. Nie słuchałeś to nie wiesz Posłuchaj oceń i dopiero wyciągnij wnioski. Tak ci to wszystko inni przedstawili jak to widzisz. Odpowiedz Link Zgłoś
jarekzbydgoszczy w TVN24 czy TOK FM nie wpuściliby takiego gościa.. 15.04.11, 10:36 To jest różnica między Radiem Maryja a takim TVN24 czy TOK FM. W Radiu Maryja poszedł taki głos słuchaczki a w TVN 24 czy TOK FM osoba, która ma inne zdanie niż linia polityczna stacji nie ma żadnej szansy aby dostać się na antenę i powiedzieć co myśli o tych stacjach. Dla mnie dziennikarze z tych stacji ( TVN24 , TOK FM ) i kilku im podobnych to banda kretynów, dla których rzetelne dziennikarstwo i obiektywizm to puste, nic nie znaczące, słowa Odpowiedz Link Zgłoś
sakral Re: w TVN24 czy TOK FM nie wpuściliby takiego goś 15.04.11, 12:11 jarekzbydgoszczy napisał: To jest różnica między Radiem Maryja a takim TVN24 czy TOK FM. W Radiu Maryja p oszedł taki głos słuchaczki a w TVN 24 czy TOK FM osoba, która ma inne zdanie n iż linia polityczna stacji nie ma żadnej szansy aby dostać się na antenę i powi edzieć co myśli o tych stacjach. Dla mnie dziennikarze z tych stacji ( TVN24 , TOK FM ) i kilku im podobnych to banda kretynów, dla których rzetelne dziennik arstwo i obiektywizm to puste, nic nie znaczące, słowa """""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""(podkreślenia moje) Tekst linka ks.Grzegorz Michalczyk u red.Cezarego Łasiczki -tok.fm- no..... tylko czekać na zaproszenie o.Tadeusza Rydzyka dla red.Cezarego Łasiczki z tok.fm Odpowiedz Link Zgłoś
4dagome1 Re: w TVN24 czy TOK FM nie wpuściliby takiego goś 16.04.11, 21:04 Przy stole w kuchni stoi Bronislaw z nozem kuchennym i widelcem w rękach.Przed nim na patelni do pieczenia lezy pieczony prosiak.Broniaslaw odwraca głowe w kierunku jadalni i pyta.Aniu! Pokroic Ci?Czy zjesz w całości? Odpowiedz Link Zgłoś
bawarska Skasowano mój post 15.04.11, 13:30 w którym napisałam, że praca z młodzieżą w r. przypomina bardziej indoktrynację niż ewangelizację. Że lepiej posłać dzieci do Franciszkanów lub Dominikanów, bo tam nauczą się tolerancji i miłości bliźniego, a nie nienawiści. Czy to naprawdę kogoś obraża? Chyba tylko oszołoma. Jestem katoliczką i mam prawo wypowiedzieć się na tematy mnie interesujące. Nie każdy katolik jest konserwatywny i nie każdy kalolik głosuje, jak mu r. każe. Minus dla Wyborczej, takiej cenzury dawno nie było. A nasze państwo jest pomoć świeckie, nie wyznaniowe. Odpowiedz Link Zgłoś
west500 Re: Skasowano mój post 16.04.11, 01:31 Bawarska - jakie świeckie państwo? Od ponad 1000 lat jesteśmy pod zaborem watykańskim. Stolica Polski ciągle jest w Watykanie. A swoją drogą, to ciekawi mnie kiedy wreszcie tzw. orgAna ścigania zabiorą się za tę faszystowską rozgłośnię. Odpowiedz Link Zgłoś
oszolom-z-radia-maryja podła manipulacja GW 15.04.11, 15:43 na podstawie telefonu jednej słuchaczki ukuliscie teze o zorganizowanym masowym buncie!! (sic!). Goebbels byłby z was dumny towarzyszu Michnik! Odpowiedz Link Zgłoś
josif47 Słuchaczka do Radia Maryja: Błagam was, nie pod... 15.04.11, 17:04 RADIO MA RYJA...RYDZYK TEZ MA RYJA... Odpowiedz Link Zgłoś
moj-kolega "Słuchaczka" Radia Maryja 15.04.11, 20:45 Tylko czy to aby słuchaczka Radia Maryja ? - A nie prowokatorka z manipulacji POpaprańców ? Odpowiedz Link Zgłoś
moj-kolega Słuchaczka do Radia Maryja ??? 15.04.11, 20:51 Ta jakaś nijaka - (bawarska) - skarży się na cenzurę GW. w tym temacie ? Koń by się uśmiał ! Odpowiedz Link Zgłoś
mlodaemerytka Re: Słuchaczka do Radia Maryja: Błagam was, nie p 16.04.11, 02:29 sakral napisał: > ciekawe czy Radio Maryja bez dyrektora o.Tadeusza > Rydzyka będzie Katolickim Głosem w Twoim Domu ======================================== Radio powinno byc zamkniete to jest taka "szczekaczka" jaka komunisci zakladali ludziom w domach. Trzeba byc b.b.b. naiwnym, zeby tego nie widziec ! Rydzyk powinien stanac przed sadem za naduzycia ! ChcialA BYM WIEDZIEC, CO DLA POLSKI ZROBIL LECZH I JAROSLAW KACZYNSKI OPRUCZ TEGO,M ZE NAS OSMIESZAJA NA SQWIECIE ZA POZIOM SWOJEGO ZACHOWANIA I NIEDORZECZNIOSC POGLADOW WE WSPOLCZESNYM SWIECIE! Odpowiedz Link Zgłoś
prawda_1_tylko_prawda Kłamstwo doprowadza do niepokoju. 16.04.11, 10:44 To święte słowa, a kłamstw w tej sprawie nie brakuje, jest ich nieprawdopodobny wręcz nadmiar i jasnym, jest że tworzone są celowo aby zasłonić prawdę. To kłamstwa i Rosyjskie i Polskie. One muszą budzić niepokój i spekulacje różnego rodzaju. Czy GW podała wynik eksperymentu na Tu-154 ostatnio przeprowadzony przez komisję Millera? Obawiam się że nie, lepiej żeby ludzie nie wiedzieli, że pilot podjął prawidłową decyzję o odejściu w automacie wciskając przycisk "uchod". Ta decyzja tak wyśmiewana i krytykowana przez forumowych pożytecznych idiotów za komentarzami antypolskiej prasy, dziś znalazła potwierdzenie i słuszność. Skandalem zupełnym jest pozostawanie w Rosji wraku tupolewa i czarnych skrzynek. Rząd Polski spieprzył w tej sprawie wszystko co tylko było możliwe do spieprzenia co Macierewicz skrupulatnie wylicza i tumanom rządowym nieustannie udowadnia. Spieprzyli wszystko, jak niemal w każdej innej sprawie, szkodząc Polsce ile wlezie. Mają to we krwi ci sabotażyści. Odpowiedz Link Zgłoś
art.usa Cenzurańci z PISu to śmiecie i wyrzutki społeczeństwa 16.04.11, 12:37 Ich fałszywe i zakazane gęby manipulują pisma wolnych Polków. Polska pod PiSem, to Polska w łapach faszystów i w dybach. Odpowiedz Link Zgłoś
4dagome1 Słuchaczka do Radia Maryja: Błagam was, nie pod... 16.04.11, 20:55 A jak internauci coś napiszą przeciw Gównu wymiotnemu to też jest to bunt .Znowu GW kłamie . Odpowiedz Link Zgłoś
art.usa Re: Słuchaczka do Radia Maryja: Błagam was, nie p 16.04.11, 22:18 4dagome1 napisał: > A jak internauci coś napiszą przeciw Gównu wymiotnemu to też jest to bunt .Znow > u GW kłamie . Nie zaczynaj z buntem. Bo tam gdzie bunt, to i zaraz i bomby (patrz Libia, albo książka "Bunt na Boucie" (A to prawdziwa historia takiego statku, pojechali na wyspy kochali się z tubilczkami i nie chcieli spowrotem na statek jako marynarze. Też bym nie chciał i wolał dziwki. ) Odpowiedz Link Zgłoś
jkal prowokacja Adasia Gadama, 18.04.11, 21:45 zwolennika TW Wolskiego, szyta grubymi nićmi WSIowej agentury Odpowiedz Link Zgłoś
easy_maniek Słuchaczka do Radia Maryja: Błagam was, nie pod... 19.04.11, 19:24 Ta banda kretynów z Torunia powinna mieć jak najszybciej odebraną koncesje za puszczanie na antenie takich bzdur!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś