Dodaj do ulubionych

Zdradzam objawy

20.04.11, 19:45
Sznowny Redaktorze ! Zgadzam się uroczyście, że zdrada o zmroku jest groźniejsza ... Ale najgroźniejsza - niewątpliwie - jest ciemnota ! Tzn. zdrada w stanie ciemnoty (chciałem powiedziec "ciemności"). Ale czy w Polsce XXI wieku jest to możliwe ? Okazuje się, że dzisiaj - jeszcze tak ! Pocieszam się że to już "końcówka ciemnoty polskiej".
Obserwuj wątek
    • komunista_trocki Re: Zdradzam objawy 20.04.11, 21:18
      Nie lubię rano wstawać, więc świt odpada. Z kolei wieczorem jestem już zmęczony. Najlepiej w samo południe.
    • leniuch102 wysilony, niestrawny dowcip red. Wrońskiego 20.04.11, 22:06
      bełkotliwy styl wskazuje na ciężkie zatrucie Pilchem, groźne dla beztalenci.
      • jwasz1952 Re: wysilony, niestrawny dowcip red. Wrońskiego 21.04.11, 06:32
        Tym "zdradzonym o świcie"proponuję koszulki z napisem" najlepsza baba to własna graba".
      • mhnowak2702 Re: wysilony, niestrawny dowcip red. Wrońskiego 21.04.11, 11:58
        Też jestem zatruta Pilchem !!!! I... o ironio "w sensie ścisłym" dobrze mi z tym. Czekam na każdą jego książkę a do wcześniej wydanych wracam z rozkoszą.
    • zew_atlantyku Durnosci wielkiej zdradzam objawy 20.04.11, 22:36
      ot chory czlowiek sie odezwal.

No zal mi cie biedaku, jak twojego szefa, ktory ostatnio juz nawet nie wie, co mowi, ale musi.
      Niech cwiczy lepiej, bo tych 50 kg ksiazek z nastepnej wyprawy moskiewskiej on biedak nie da rady zabrac. Ale taki miesniak, jak ty, to mu sie przyda. Bedziesz do czegos przydatny nawet jeszcze.
      • stary.pierdziel Re: Durnosci wielkiej zdradzam objawy 21.04.11, 00:07
        Nareszcie obudził się Naród z tej histerycznej dewocji.
        Super tekst!
        Gdzie można kupić takie koszulki? Biorę dziesięć sztuk, XXL!
        To może być hitem tego lata.

Wyobrażam sobie inne motywy:
        - Kaczuszka i MAK (wzięte z TokFM); (multimedialne!!)
        - zakaz wjazdu dla kaczuchy;
        - gorący kartofel u Dziwisza albo na wawelu;
        - ....

Pisowcy opluwają, okłamują społeczeństwo, a społeczeństwo im pokazuje gębę i T-shirt'a;
        coool!
        • rozsadek.ltd Re: Durnosci wielkiej zdradzam objawy 21.04.11, 02:44
          stary.pierdziel napisał:

> Nareszcie obudził się Naród z tej histerycznej dewocji.
          > Super tekst!
          > Gdzie można kupić takie koszulki? Biorę dziesięć sztuk, XXL!
          > To może być hitem tego lata.
          >
          > Wyobrażam sobie inne motywy:
          > - Kaczuszka i MAK (wzięte z TokFM); (multimedialne!!)
          > - zakaz wjazdu dla kaczuchy;
          > - gorący kartofel u Dziwisza albo na wawelu;
          > - ....
          >
          > Pisowcy opluwają, okłamują społeczeństwo, a społeczeństwo im pokazuje gębę i T-
          > shirt'a;
          > coool!

Jesteś super, naprawdę. Chyba każdy chciałby się z tobą koleżankować.
    • rwakulszowa Zdradzam objawy skunksa 20.04.11, 23:25
      Drogi redaktorze ,
      Trzeba bytło walic kibolskie bydło w pysk, a nie odpuszczać i nadstawiać drugi policzek;
      Wiele razy widziałem jak Pan niczym tchórz pospolity, lub inny skunks, dawał sie wytarzać w badziewiu przez redaktorów z "patriotycznycch mediów"
      Może wreszcie zachowa sie pan jak meżczyzna ?
    • ju-li1 Zdradzam objawy 20.04.11, 23:26
      Super tekst! :))
    • makaron1234 Zdradzam objawy 21.04.11, 06:17
      Gratulacje Panie redaktorze. Znakomity tekst :). Nie wiem tylko czy zostanie on zrozumialy przez czytelnikow. Od dluzszego czasu, mniej wiecej od roku, obserwuje powolny proces ziodiocenia spoleczenstwa polskiego. Jednakze, zawsze pozostaja czytelnicy myslacy iintelegentni - Ci niestety juz dawno wyemigrowali z tego kraju. Ale od czego jest internet.
    • apodemik objawy chamstwa 21.04.11, 08:00
      Wroński zdradza objawy perfidnego chamstwa, ale przecież na rozkaz i Ktoś mu płaci. Dlaczego jednak mają się na to godzić czytelnicy? Zastanawiam się, dlaczego różnej treści koszulki mogą nosić feministki i geje, ale nie mogą sympatycy PiS? Czy mamy demokrację socjalistyczną, kiedy prasowa komórka propagandowa decydowała, które napisy są słuszne. Michnik ten system manipulowania zna i ciągle lubi. Młodzi ludzie nie dajcie się ogłupić - jeśli demokracja, to dla wszystkich, także dla opozycji, bez decydowania przez dziennikarzy prorządowej gazety. Inaczej można sądzić, że GW jest już antysystemowa, antydemokratyczna, faszystowska, reżimowa, totalitarna ... najlepiej ten ciąg skończy sam maestro Wroński
      • 0721x Re: objawy chamstwa 21.04.11, 08:29
        apodemik ciemnotko wszak te koszulki to wyraz kpiny pomijając już fakt że świt o godzinie 10 występuje wyłącznie u jarusia jako że mamusia budzi go koło 12
        natomiast jeśli Lech został zdradzony istotnie o świcie to tylko przez tych matołów którzy wpakowali go do samolotu żeby zrobił sobie PR przed wyborami
      • erte2 Re: objawy chamstwa 21.04.11, 09:15
        apodemik napisał:

....Zastanawiam się, dlaczego różnej treści koszulki mogą nosić feministki i geje, ale nie mogą sympatycy PiS?

Dobry człowieku - a któż ci zabrania nosić jakąkolwiek koszulkę ? Zamów sobie np. nadruk "kocham prezesa", albo "Trwam z "Trwam", albo "zbieram na nowego Maybacha dla ukochanego Ojca", albo jakąś inną durnotę - proszę bardzo !

Popełniłeś natomiast jedno nadużycie pisząc w pierwszej osobie "zastanawiam się". Otóż z twojego postu jednoznacznie wynika że ta czynność jest ci całkowicie obca.
        • apodemik Re: objawy chamstwa 21.04.11, 10:48
          Chcesz myśleć, to wyjdź z tego chóru opluwaczy, bo ten chór jest grupie trzymającej władzę do czegoś potrzebny. Jutro Michnik może zmienić hasła i znaleźć nowego "wroga ludu", np. Wałęsę, Tuska, Balcerowicza, w końcu i Ciebie i mnie ... Zwykły obywatel ma pilnować zasad demokratycznych, ale zwłaszcza ze strony rządzących, mających okazje do nadużyć wobec obywateli. Gazeta w państwie demokratycznym ma bardziej pilnować rządzących, niż pastwić się nad opozycją. Jeśli jest inaczej, to coś nie tak z demokracją. Wisi mi Jarek, bardziej boję się Tuska i elit poza kontrolą. Niech Wroński lepiej się dowie, gdzie są dzisiaj laptopy i telefony naszych generałów, a także prezydenta. Zostały w Rosji jako łup. Jeszcze trochę i upodobnimy się do "demokratycznej" Rosji
          • 2_mirabelka40 Re: objawy chamstwa 21.04.11, 11:55
            Koszulkę noś jaką chcesz, możesz czytać tylko Gazetę Polską, możesz wielbić Prezesa, tylko kulturalnie bez epitetów. Nikt nie musi się pastwić nad opozycją bo w Polsce takiej nie ma.
      • shadowthrone Masz niestety rację 21.04.11, 11:51
        Nie wiem po co wypisywać teksty o koszulkach. Jeśli komuś takie pasują to niech je sobie nosi 24 godziny na dobę. Mnie nie pasują. Wolno mi. Tak samo jak wolno je nosić. A o co chodzi Wrońskiemu to trudno zgadnąć, ale za to łatwo dorobić do tego teorię spiskową. Warto było p. redaktorze?
    • brzmski zdradzony... objaw 21.04.11, 13:47
      "zdradzam objawy" - rzecze, bez kompleksu taki jeden, z czeredki aaadamowej; ja zaś współczująco drżę - jak się musi czuć taki zdradzony przez pawła w. objaw; pewnie nie inaczej niż ja, cierpliwy czytelnik klepanego, wrońskiego mozołu

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka