Dodaj do ulubionych

Platforma topi Wałbrzych

23.04.11, 06:32
Obserwowałam konferencję,na której rozwiązano struktury Platformy w Wałbrzychu i pełną triumfalizmu twarz prezydenta,który został prezydentem w wyniku oszustw wyborczych.Jakoś nie byłam zdziwiona tą sytuacją,bo cały czas miałam przed oczami Komisję Hazardową i jej przebieg wyreżyserowany przez polityków Platformy.Przecież oczywistym krokiem powinno byc odwołanie prezydenta,który nieuczciwie wygrał wybory i zarządzenie nowych ,już bez oszustw wyborczych .Tego w imię posiadania "WŁADZY"-nie uczyniono.Potwierdza to tezę,że dla Platformy najważniejsza jest władza,nie ważne jak zdobyta,uczciwie,nieuczciwie-byle ją miec.
Obserwuj wątek
    • rozsadek.ltd Okrągły stół 23.04.11, 12:18
      I mafiozi, którzy wtedy przy nim siedzieli teraz topią Polskę.

Czas na UPR-WiP
      www.upr-wip.pl/
    • stankra Platforma topi Wałbrzych 23.04.11, 13:15
      A ja jestem wałbrzyszaninem i trochę znam tutejsze zwyczaje wyborcze, największym kupującym głosy, jest ten, który nagrał Ludwiczuka i rozdmuchał aferę na całą Polskę, tutaj to wszyscy wiedzą
    • 10robo10 Platforma topi Wałbrzych 23.04.11, 14:38
      Pan Sawka pisze od rzeczy. To nie było oszustwo wyborcze ale nakłanianie wyborców do określonego głosowania za 20 zł, sami dalej głosowali – nikt za nich nie skreślał. Oszustwo było by wtedy gdyby komisja dorzuciła głosy, albo oszukiwałaby przy ich liczeniu. Obiecanie komuś 20 zł jest tym samym co obiecanie zbawienia wiecznego gdy zagłosuje na PiS: dla jednych opłaca się kasa innym odpuszczenie grzechów. Oszustwa nie było, było co najwyżej złamanie ciszy wyborczej i gdyby to udowodniono wtedy być może wybory by powtórzono.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka