greeny 22.04.09, 15:19 Lubicie trampki? I do czego najczęściej je nosicie? Czy raczej wolicie balerinki lub buty na obcasach? (: Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
tordis Re: Trampki 22.04.09, 15:58 Jestem zdecydowana zwolenniczka obcasow, rzadko kiedy wkladam plaskie buty, a jesli juz to robie, to nie na dlugo, bo nie chodzi mi sie w nich wygodnie. Moze to kwestia przyzwyczajenia? Trampki zostawiam na rower albo wypad za miasto (co nie zdarza mi sie czesto), baleriny na poranne zakupy w lokalnym supermarkecie. Odpowiedz Link Zgłoś
mika Re: Trampki 23.04.09, 10:47 Ja jak poprzedniczka - uwielbiam obcasy! choć większość dnia noszę butki na płaskim. Do sportu wkładam adidasy, a do dżinsów na spacery wkładam baleriny :) Jak widac nie wolno przesadzać z obcasami, są niezdrowe na dłuższą metę Odpowiedz Link Zgłoś
blugirl Re: Trampki 26.05.09, 14:59 ja uwielbiam trampki:)ale czesto nosze tez baleriny:) do szkoły raczej obcasów nie nosze:( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: i <3 trapmki ! Re: Trampki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.05.09, 17:04 ja noszę trampki do wszystkiego :-D mam ich chyba z 10 par :cool: nie mam innych butów tylko trampki i wieeelkie adidasy , nie noszę spodniczek wiec nie mam dylematu czy ubierać trampki do spódniczki noszę je do rurek bądź krótkich spodenek . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Elinka<3. Re: Trampki IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.06.09, 10:18 ja mam 10 par trampek ja je nosze nawet do sukienek ( ale zależy jakich ) :) stawiam na wygodeee. mój ulubiony zestaw to tunika rurki i trampki .. ale jak masz ubierać się tak to najlepiej kupuj tunike w cropie bo tam są najlepsze :) !! pozdrawiam. ;*::-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gabiiiii Re: Trampki IP: *.adsl.inetia.pl 23.04.09, 19:47 ja tam uwielbiam trampki :D najfajniej wyglądają z kolorowymi sznurówkami. noszę je do dżinsów, krótkich spódniczek a jak zobaczyłam katy Perry w trampkach Convers'a so sukienki to też tak zaczęłam :D tylko, że mnie na Convers'a nie stać :( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: converse Re: Trampki IP: *.aster.pl 15.05.09, 15:09 Mam nowy pomysł Projektujmy sami buty i zróbmy z nich galerię.... na conversemylove.blox.pl/html i wysyłajcie mailem na onveremylove@gmail.com Może uda sie nam napisać do Conversa w Polsce żeby wyprodukował nam nasze wzory co o tym myślicie ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kala Re: Trampki IP: 94.75.121.* 15.01.10, 20:13 super pomysł. masz głowę babo ;D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ruuda . Re: Trampki IP: *.multi-ip.pl 21.07.10, 14:07 Masz suuper pomysłyy , :-) Najbardziej podobają mi sie z Super Maneem . :cool: Ale wszytskie są naprawde zajebistee . ^ ^ ; ] Trzymaam za ciebie kciuki . ; * :-O Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: Trampki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.05.09, 19:15 ja zawsze nosze trampki i ale czasami obcasy. mam taki pomysł żeby na koniec gim. kupic białe trampki i wszyscy mi się podpiszą i tak będę chodzic :cool: a chyba mam par 14. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: klementynka Re: Trampki IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.04.09, 12:38 Trampki są super na każdą okazję. Noszę je do wszystkiego, pomijając tylko bankiety czy spotkania służbowe. Trampki dobrze noszone z resztą odzienia potrafią wyglądać nawet seksownie. Trampki forever :serce: Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: conversmylove Re: Trampki IP: *.aster.pl 15.05.09, 15:06 Mam nowy pomysł Projektujmy sami buty i zróbmy z nich galerię.... na conversemylove.blox.pl/html i wysyłajcie zdjęcia mailem na onveremylove@gmail.com Może uda sie nam wspólnie napisać do Conversa w Polsce żeby wyprodukował nam nasze wzory co o tym myślicie ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: conversmylove Re: Trampki IP: *.aster.pl 15.05.09, 15:07 Mam nowy pomysł Projektujmy sami buty i zróbmy z nich galerię.... na conversemylove.blox.pl/html i wysyłajcie zdjęcia mailem na onveremylove@gmail.com Może uda sie nam wspólnie napisać do Conversa w Polsce żeby wyprodukował nam nasze wzory co o tym myślicie ? :-S Odpowiedz Link Zgłoś
blastigirl Re: Trampki 25.04.09, 11:58 wiadomo, że nie pasują do wszystkiego, ale zdecydowanie wolę trampki. na obcasy wzbijam się tylko, jeśli muszę, a i tak zawsze wybieram raczej mini-obcasiki. no, ale to też dlatego, że jestem dość wysoka, więc w za dużych obcasach byłabym wyższa od mojego chłopaka :> Odpowiedz Link Zgłoś
drizzle Re: Trampki 26.04.09, 14:55 Ja ogólnie kocham buty;) Nie ważny jest obcas, byle by tylko buty wpadły mi w oko. Trampki ubieram zwykle do jasnych jeansów (rurek) i wkładam wzorzysty t-shrt. Balerinki raczej do zwiewnych sukienek, a buty na obcasach do tunik;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gosc Re: Trampki IP: *.toya.net.pl 02.05.09, 11:27 Hej, ja nosze trampki do wszystkiego, do; spodniczki; sukienki; spodni. Ale to nie oznacza ze nie lubie balerin, tez je nosze;) Chociaz wole trapki, osobiscie mam ich b.duzo... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Princess Re: Trampki IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.05.09, 12:16 Zdecydowanie obcasy czy balerinki. Mam jedną parę trampek, ale noszę je tylko jak mam gdzieś iść no nie wiem np. poza miasto. Odpowiedz Link Zgłoś
nygus_95 Re: Trampki 03.05.09, 12:52 Trampki są świetne. Faktycznie, pasują do wielu zestawień. Mam jedną parę Conversów i jedną niewyjściowych półtrampek ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kalinka.ma Re: Trampki IP: *.suwalki.vectranet.pl 21.05.09, 10:45 ja chodzę w trampkach (chociaż to może takie bardziej tenisówki) z dzieckiem na spacer, czasami na zakupy. Mężowi się nie podobają;-) ale ja je lubię, fajnie wyglądają i są bardzo wygodne. ___________ Second hand Odpowiedz Link Zgłoś
laila Re: Trampki 21.05.09, 20:09 Ja tam lubie baleriny. Są wygodne i dziewczęce :-) Trampek juz praktycznie nie nosze. A w obcasach to chodze jak nowo narodzone ciele na haju:-P :-D:-D:-D Odpowiedz Link Zgłoś
reggaegyal Re: Trampki 21.05.09, 21:11 Trampki ogólnie są świetne:-D świetnie wyglądają trampki trochę za kostkę i do tego rurki gdzie nogawki tych rurek są włożone do środka, natomiast trampki takie rozwalone;-) fajnie wygląda rozszerzana krótka lub do kolana spódnica, rożnye tuniki, żakiety, fajnie wyglądaja do takich rockowych sukienek:-) baletki są spoko ale jakoś strasznie mnie nie przekonują... a co do obcasów to jest to najpiękniejszy rodzaj butów, każdej dziewczynie doda seksapilu i każda dziewczyna powinna mieć chociaż jedną parę szpilek w domu:-D Odpowiedz Link Zgłoś
kalinka.ma Re: Trampki 21.05.09, 21:37 mam kilka par szpilek, ale co z tego, jak nie lubię w nich chodzić (czyt."nie potrafię";-)) zakładam tylko na wesela, tzn.raz - dwa razy w roku. Chociaż, z drugiej strony fajnie byłoby czasem wyglądać jak seksownie i powabnie... ach ;-) ___________ Second hand Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sonia Re: Trampki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.05.09, 01:04 ja lubie trampki, mam w sumie ze trzy pary :) może spróbujemy zorganizujemy klub miłośników tych butów :DD znam fajną stronę nazywa się naspolke.pl/ Odpowiedz Link Zgłoś
julik trampki 24.05.09, 12:14 Ja osobiście kocham trampki ale tylko takie za kostke i w dół nie nawidze jak ktoś sobie załóży trampki prawie pod kolano i myśli , że jest trendy no ale kazdy ma swój gust ja mam aktualnie takie przed kostke czerwono -niebieskie:-O Odpowiedz Link Zgłoś
hautecouture Re: Trampki 25.05.09, 17:56 Ach! Trampki *__* Uwielbiam, kocham i w ogóle. Do wszystkiego pasują, trzeba tylko umieć efektownie zawiązać xd Do sukienki, spódnicy (mama nie patrzy przychylnie ;p) i do spodni. Aktualnie mam czerwone i czarne, błyszczące Heavy Duty, zamierzam powiększyć kolekcję o klasyczne conversy. A jeśli chodzi o buty ogólnie, to moje dzielą się na balerinki, wysokie obcasy (w których nie umiem chodzić, ale to nic ;p) i właśnie trampki. A co sądzicie o glanach? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kasia Re: Trampki IP: *.chello.pl 25.05.09, 21:27 Lubiłam nosić trampki, jak miałam figurę nastolatki :) Teraz tyłek za duży na płaskie buty, źle się w nich czuję. Facet uważa trampki za "antyseksy" i ma wiele racji ;) Zakładam na rower, czasem na koncerty albo jakiś dłuższy spacer. Na co dzień chodzę w obcasach ok. 5cm, a baleriny do prowadzenia samochodu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dziewoja Re: Trampki IP: *.aster.pl 26.05.09, 13:18 trampostrzaaały ! Kocham ! Do dżinsów, do spódnic, do sukienek ! Mua :* Odpowiedz Link Zgłoś
kassie Re: Trampki 26.05.09, 13:36 Ja uwielbiam trampki Converse'a ! Ale noszę je tylko jak jest jakaś okazja , na co dzień wolę nosić adidasy ale trampki zakładam np.do dżinsowych spódniczek , ale zazwyczaj noszę adidasy albo buty na obcasie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Weruś Re: Trampki IP: *.netia.com.pl 26.05.09, 15:00 Noszę tylko trampki! Gdyby tylko było mnie stać na jakieś porządne... I na lato sandały, do stroju galowego czarne balerinki i oczywiście (jako harcerka)trapery:D, a glany są genialne!! Chciałbym mieć, ale niestety nie mam:P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mee Re: Trampki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.05.09, 15:07 Ja bardzo lubię trampki.Zwłaszcza takie kolorowe-odjechane xD Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: misia Re: Trampki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.05.09, 15:39 ajć jak kocham trampki. :serce:Mam białe,fioletowe i teraz czekam na czarne we wzorki. :-)Są naprawde świetne i pasuja i do spódniczki do rurek. bomba!:cool: trampki rządzą:-D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Madzia Re: Trampki IP: *.aster.pl 26.05.09, 16:56 Tak nowsze trampki,uwielbiam je. do wsyztskiego pasują! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: x333 Re: Trampki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.05.09, 17:36 osobiście kocham trampki i baleriny <333333 i noszę je do wszystkiego .! ;ddd ostatnio nawet do eleganckie sukienki i wyglądało bardzo oryginalnie ;dd . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MileyxD Re: Trampki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.05.09, 18:09 Ja lubię wszystkie typy butów!Mam trampki...:-)Jeśli chodzi o nie,to noszę je z obcisłymi dżinsami, fajnym topem oraz jaskrawym paskiem.:) No i pasują też okrągłe kolczyki(duże,kolorowe). Do butów na obcasie pasuje praktycznie wszystko:-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gabs Re: Trampki IP: *.elblag.vectranet.pl 26.05.09, 20:23 Trampki - z założenia element wygodny, noszony do wszystkiego, niewyróżniający się. Kiedyś nosiły je osoby, które wiedziały, dlaczego to robią - co wyznają ich noszeniem i z jakimi nurtami się identyfikują. Nie chodziło o to, żeby były ładne, miały kolorowe sznurówki czy nie wiadomo co jeszcze. Wyrażały wolność i swobodę - nie należały do żadnego modowego kanonu (chyba, że za taki można uznać muzyczną subkulturę grunge czy heavy) Dzisiaj noszą je emo dzieci, dzieci Fotki lub 'trendsetterki' myślące, że jak kupią sobie fajne kolorowe conversy to będą modne. Otóż owszem, teraz jest 'moda' na trampki - ale prawdziwie trampek nie nosi się tylko dlatego, że jest na nie trend. Odpowiadając na pytanie autorki wątku - tak, noszę trampki. A właściwie tylko trampki. Do wszystkiego - do rurek, spódnicy, kolorowych rajstop, nawet do stroju galowego. Zwykłe czarne lub czarno-szaro-białe Conversy - ale bez żadnych udziwnień. Pozdrawiam tych, którzy jeszcze nie zapomnieli, jaka jest prawdziwa idea trampek ;] Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lOL Re: Trampki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.05.09, 20:28 Ja kocham trampki w mojej kolekcji znajdują się nie tylko zwykłe ale także trampki z converse , adidasa i innych sportowych sklepów ../ Często noszę też trampki z ameryki [częto tam latam] ale moimi ulubionymi są różowe z cekinami z Zary Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aga Re: Trampki IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.05.09, 20:59 Oczywiscie UWIELBIAM WRĘCZ KOCHAM :serce:TRAMPKI ^^^^^ a balerinki.... hmmm... czasem sie ponosi Odpowiedz Link Zgłoś