bastek_pt 10.08.11, 12:19 Baumanowscy "ludzie odpady". Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
panczur86 Wściekli młodzi - Polaczki uczcie się 10.08.11, 13:34 Ducha buntu i własnej opinii brakuje polskiej młodziezy. Wytresowane przez neoliberalne wychowanie tchórze bojące się mieć własne zdanie - taka jest polska młodzież (że przypomnę stary kawałek Dezerter "Polska złota młodzież"). Młode pokolenie cechuje totalny konformizm i siła tylko w gębie. Uczcie się od młodych Hiszpanów jak się robi bunt. A nie chodzić na dyskoteki, oglądać głupawy TVN, zapie...ć za 5zł netto na umowę-zlecenie i udawać że wszystko gra. To nie jest wolność. Odpowiedz Link Zgłoś
schuja88 eee, 10.08.11, 15:04 przy tych hiszpanskich ciotkach mlodzi brytole to dopiero sa rewolucjonisci! a powaznie - maja, co chcieli; sami sobie te wrzody wyhodowali i nie mam dla nich wspolczucia Odpowiedz Link Zgłoś
sir_fred Re: Wściekli młodzi - Polaczki uczcie się 10.08.11, 17:02 No, najlepsza jest wolność za cudze pieniądze. Bo wszystko sprowadza się do żądań solidarności społecznej, czyli podnoszenia stopy redystrybucji. Pomysłów na zwiększenie liczby miejsc pracy, którą "buntownicy" raczyliby podjąć, jakoś nie ma. Jest tylko bezmyślne niszczenie, "bo jaki ja, ach, sfrustrowany jestem". Zaiste, dzielna młodzież, z jajami... Odpowiedz Link Zgłoś
0721x Re: Wściekli młodzi - Polaczki uczcie się 11.08.11, 10:41 no zbuntować to się można tylko na jaki temat ? Odpowiedz Link Zgłoś
nazikomunista_back Wściekli młodzi 10.08.11, 16:13 Aż nie wiem, czy zjechać, że tak późno, czy chwalić, że w ogóle ktoś raczył na łamach otworzyć paszczę w temacie oczywistym dla każdego, kto ma jeszcze oczy i trochę czynnych komórek mózgowych. Tak owocuje lewacka polityka społeczna ożeniona z neokońską ekonomią. Ciężki przemysł przenosimy do Chin, a przemysłowców na zasiłek. No to teraz smacznego. Odpowiedz Link Zgłoś
zacna-zachlanna Re: Wściekli młodzi 10.08.11, 19:23 Wszystkie kielki dzisiejszych Londynskich rozrob sa w ksiazce Rosjanki Svetlany Savrasovej MASZ TYLKO DZIADKA, LENINA i BOGA, wydanej w czerwcu WAZA-RYTM w nakladzie tysiac sztuk. Empik podobno odmowil spojzec na te ksiazke! Dostrzegl ja tylko Pan Leszek Bugajski w Newsweeku. Polonia na Wyspie zas rozpisuje wszedzie - Nowy Czas, Kurjer, Dziennik, Ekspress, Opinia. www.wydawnictworytm.pl/index.php?s=karta&id=500&k=&idd_1=133 Polecam kazdemu kto zbiera walizki lub poprostu chce zrozumiec o co chodzi w tej calej zadymie emigrantskiej. Odpowiedz Link Zgłoś
sysmech Wściekli młodzi 15.08.11, 08:43 Sprawa jest bardzo poważna, zaraz się rozleje, a Gazeta na oferuje jakieś popłuczyny. Lada moment i zabirze głos naten temat SOVIETOLOG Z POLSKIEJ AKADEMII NAUK. Nie mógłby Pan Beylin napisać otych rozruchach czegoś, jak zwykle, pogłębionego? A jak nie możeakurat, to zamówcie coś z zewnątrz. W końcu należy nam się coś - prócz mailomani. Odpowiedz Link Zgłoś