joris 17.09.11, 05:00 A to Polska wlasnie, niewiele warty narod chociaz z wybitnymi jednostkami, opanowany przez zidiocialy albo agenturalny kler. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mieszkaniec_wszechswiatow W sukurs głupocie przechodzi watykanizm !!!!!!!!!! 17.09.11, 06:18 b/k Odpowiedz Link Zgłoś
maxixxx Wielka Ściema 17.09.11, 09:25 Diabli z tym o czym i tymi o których pan redaktor napisał ale zastanowiło mnie jak wygląda "poza mędrca" uwieczniona na zdjęciu ?? Odpowiedz Link Zgłoś
drmuras Wielka Paranoja 17.09.11, 09:59 Większość tzw. opinii z GW w ciągu ostatnich kilku lat dotyczy PISu oraz osób z nim związanych. To jest ŻELAZNA PARANOJA !!!! Odpowiedz Link Zgłoś
kotek.filemon Re: Wielka Ściema 17.09.11, 10:03 To nie ściema, to paranoja. Jednostki wybitnie dotknięte to prezes i maciora, reszta w większości zapadła na folie a deux - niskie kompetencje intelektualne czynią ich bardzo podatnymi na tego typu schorzenia. Odpowiedz Link Zgłoś
medrek_forumowy Kto się zbroi? 17.09.11, 11:53 No to Lichocka się upewnia: "Organizacje powinny się zbroić?". "Jestem poetą, nie mam recepty" - rozkłada ręce Rymkiewicz. Może zaoferuje powstańcom smoleńskim swą statuetkę Nike? Mogliby ją przetopić na kule. Jak na razie to zbroją się i strzelają sympatycy PO (vide casus zabójstwa M. Rosiaka) Odpowiedz Link Zgłoś
pablobodek Re: Wielka Ściema 17.09.11, 15:20 Podoba mi się to: kler zidiociały i agenturalny. Prawda - b. wiele zachowań zawodowych katolików jest jawnie prowatykańskich, a nawet antypolskich !! Odpowiedz Link Zgłoś
young.mohair Wielka Ściema 17.09.11, 15:25 Jarosław Marek Rymkiewicz: wpolityce.pl/wydarzenia/14423-rymkiewicz-w-gp-codziennie-wystarczy-nacisnac-przycisk-pilota-i-oto-ukazuje-sie-nam-nierzeczywisty-kraj-rzad-armia Odpowiedz Link Zgłoś
pis_busters Re: To w sobotę się w PISie pracuje? Pewnie na śmi 17.09.11, 16:09 To w sobotę się w PISie pracuje? Pewnie na śmieciowej umowie jesteś. Odpowiedz Link Zgłoś
young.mohair Re: To w sobotę się w PISie pracuje? Pewnie na śm 17.09.11, 22:41 Pracująca na trzy zmiany Fabryka Lemingów wypuszcza co jakiś czas nowy egzemplarz z małym rozumkiem? Odpowiedz Link Zgłoś
swistakonline lepszy mały niż żaden 18.09.11, 12:25 głowa u mohera spełnia funkcję wieszaka na berety Odpowiedz Link Zgłoś
young.mohair Re: lepszy mały niż żaden 18.09.11, 22:51 A wierszem nie potrafisz? Odpowiedz Link Zgłoś
pablobodek Wielka Ściema 17.09.11, 15:27 "W sukurs zbydlęceniu przychodzi walcząca ateizacja" - cytował Marka Nowakowskiego portal Wpolityce.pl." Naprawdę, ten literat ? Jestem zaskoczony. Zachorował na pis ? Walcząca ateizacja, terror i tortuty dla katolików, krwawy reżim Tuska !! Bóg rozum odebrał. A koniunkturalny stalinista Rymkiewicz stał się idolem PiS-u - to pokrewieństwo przeszłości z Rajmundem K. ?! Nieśmiało proponuję wprowadzić do nowego sejmu trochę świeżości, nieklerykalizmu, a więc głosowanie na RUCH PALIKOTA !! Odpowiedz Link Zgłoś
pslrevolution Wielka Ściema 17.09.11, 16:16 Słyszeliście o nowej piosence wyborczej stworzonej przez młodego sympatyka PSL? Kampania ludowców kierowana do młodych skutkuje www.youtube.com/watch?v=nGdQZYe2HzA Odpowiedz Link Zgłoś
maritt.g Wielka Ściema 17.09.11, 18:00 Ja już osadziłam kosę po dziadku na sztorc i czekam. Pytam się w związku z tym Pana Poetę: Czy już czas?... Odpowiedz Link Zgłoś
rodzaj_konta Re: Wielka Ściema 17.09.11, 21:33 maritt.g napisała: > Ja już osadziłam kosę po dziadku na sztorc i czekam. > > Pytam się w związku z tym Pana Poetę: Czy już czas?... Tak Odpowiedz Link Zgłoś
aekielski Wielka Ściema 18.09.11, 16:14 Polska jest zagrożona przez bandę polityków-złodziei. Kradną na lewo i prawo,co raz więcej Polaków szuka ratunku. Silniejsi wyjeżdżają za granicę,słabsi próbują coś znaleźć w kraju. Tak jednym jak i drugim nie zawsze się udaje. Praca na własną rękę, przekonać może się ktoś, kto w sytuacji kompletnego zera próbował zarobić parę groszy. 5 złotych szkoda dać biedakowi, bo sam sobie winien, natomiast swojemu "geniuszowi" płaci się w milionach bo mu się należy. Nie żałuję pieniędzy geniuszom, ale pseudo geniuszy gonił bym jak psy. Odpowiedz Link Zgłoś
rozsadek.ltd Widać po tekście cyngla ciekawą prawidłowość w GW 18.09.11, 18:29 Jeśli ktoś z ekipy jaśnie nam panującej powie totalną głupotę jak ostatnio Vincent Rostowski, to wspomina się o tym, owszem. Jednak jest to jedno zdanie przykryte opowieściami o politykach i publicystach znienawidzonych przez Pałac Kajfasza z Czerskiej. Odpowiedz Link Zgłoś
trajkotek Jeśli to nie Wielka Ściema, to co? 18.09.11, 21:28 poezja, panie - czysta poezja, albowiem Rymkiewicz był wielkim poetą i jest - mimo nagrody Nike! ____________ sztuka nie zna granic! Odpowiedz Link Zgłoś