Dodaj do ulubionych

Hakerzy atakują zakon marianów za ks. Bonieckiego

29.12.11, 07:52
Zdaje się, iż to Leszek Miller mówił iż mężczyznę można poznać po tym jak kończy. Ksiądz Boniecki różnym frondom, TV Trwam może odpowiedzieć słowami Marka Twaina - "plotki o mojej śmierci uważam za przesadzone". Cytuję może nie dosłownie, bo z pamięci.
Nie uczestniczę w spamowaniu w obronie Bonieckiego. Ale kiedyś sam z cenzurą się użerałem.
Zalecenie milczena księżom i książątom kościoła bym w sprawach politycznych zalecił "urbi et orbi".
Przykro mi, gdy słyszałem iż jako niewierzący Wigilię nielegalnie zrobiłem, bo bez opłaty za copyright dla proboszcza. Robiłem wieczerzę dla umierającej mamy wspominajac zmarłego tatę i inne drogie nam osoby, przy tradycyjnych polskiej kuchni smakołykach, z jednym naruszeniem tradycji, bo bezalkoholowo. Wojownicze głosy papieża, kardynałów i biskupów, by tępić niewierzących, za mało wierzących i inaczej wierzących były dla mnie jakby się mi ktoś zesrał między karpiem a bigosem. Wyciszałem telewizor, bo mama już mało widzi -denerwować jej nie chciałem. Przynosiłem kompot na suszonych śliwkach, pomagający na trawienie. Polecam "prawym obrońcom wiary", bo powstrzymuje biegunkę, po naszemu - sraczkę.
Obserwuj wątek
    • 0721x Re: Hakerzy atakują zakon marianów za ks. Bonieck 29.12.11, 08:12
      religia to spam tak mówią bogowie
    • rudydon ..ks Boniecki na kapelena Ruchu Palikita ! 29.12.11, 08:33
    • kirdan1 Hakerzy atakują zakon marianów za ks. Bonieckiego 29.12.11, 08:35
      Ks. Boniecki wikła się coraz bardziej w bezsensowne gry... Coraz bardziej widać ambicjonalne ich tło. Szkoda - św. Franciszek, św. Faustyna, o.Pio też miewali kłopoty z przełożonymi ale jakoś rozgrywali to inaczej, z ostateczną korzyścią... Ciekawe dlaczego? Czyżby mniej myśleli o "JA"?

Ps. "GW" nie byłaby sobą gdyby nie przemyciła informacji jak to strasznie nudno jest na lekcjach religii :-D Brawo, brawo!
      • hexabc1 Re: Hakerzy atakują zakon marianów za ks. Bonieck 29.12.11, 19:04
        "GW" nie byłaby sobą gdyby nie przemyciła informacji jak to strasznie nudno
        jest na lekcjach religii".

Dla nas, zwyklych smiertelnikow, religia jest zbyt trudna - wolimy matematyke, historie i geografie.

• sphinxpinastri 407 29.12.11, 08:42
      Dziwię się hakerom i wyborczej. Przecież nakaz milczenia dla Natanka był legalny. A wy ciągle tylko jedno: Natanek ma prawo mówić, Natanek, Natanek.

Może byście się tak zajęli Bonieckim. Też ksiądz, też kazali mu milczeć. Nie bądźcie tacy jak Kali czy nieśmiertelna Dulska.
    • gajane4 Hakerzy atakują zakon marianów za ks. Bonieckiego 29.12.11, 10:03
      Jak takie "coś" jak Terlikowski śmie oceniać Księdza Bonieckiego. Ani intelektualnie, ani moralnie nie dorasta Księdzu nawet do spodu zelówki!
      • cornice Re: Hakerzy atakują zakon marianów za ks. Bonieck 29.12.11, 12:23
        No nie badz taki, Terlikowski, jak na prawdziwego chrzescianina przystalo, ze szczerego serca dba o zbawienie ksiedza Adama.
    • paul_kemp Czas, żeby cyngle pochwalili przestępców 29.12.11, 10:14
      a Anonymous... tak jak to zawsze robią w GW.
    • trajkotek żałosny idol mediów ... 29.12.11, 10:17
      Ruszyły szwadrony Bonieckiego
    • duzymietek Re: Hakerzy atakują zakon marianów za ks. Bonieck 29.12.11, 10:35
      hahaha
      Hakerzy z Anonymus pewnie nie wiedzą, że istnieje ktoś taki jak Boniecki istnieje.
      Jakiś uczniak wymyślił sobie akcje spamowania a wyborcza uznała go za bohatera...
    • 6.smiech Hakerzy atakują zakon marianów za ks. Bonieckiego 29.12.11, 10:43
      Brawo Anonymous !
    • pisdode Hakerzy atakują zakon marianów za ks. Bonieckiego 29.12.11, 11:07
      Robią mu niedźwiedzią przysługę czyli przypał. Hakerzy to przestępcy. Jeżeli przestepcy "bronią" Bonieckiego, to mu nie zazdroszczę. Znalazł się w godnym siebie towarzystwie? Chyba biedaczek nie przewidział skutków ubocznych swojego figlowania z mediami.
      • 6.smiech Re: Hakerzy atakują zakon marianów za ks. Bonieck 29.12.11, 12:09
        pisdode napisała:

> Robią mu niedźwiedzią przysługę czyli przypał. Hakerzy to przestępcy. Jeżeli pr
        > zestepcy "bronią" Bonieckiego, to mu nie zazdroszczę. Znalazł się w godnym s
        > iebie towarzystwie? Chyba biedaczek nie przewidział skutków ubocznych swojego f
        > iglowania z mediami.

Nie wysilaj sie i nie martw sie o niego. On sie nie zbratal z hakerami tak jak chocby klamczynski z kibolami.
    • oszolom-z-radia-maryja Michnik ich nasłał 29.12.11, 12:17
      to oczywista oczywistośc.
      w Rosji ludzie Putina w podobny sposób oatakuja strone internetowe organizacji i stowarzyszń opozycyjnych wobec putinowskiej władzy, u nas jak widac jest to samo, ludzie władzy atakują w podobny sposób swoich przeciwników nadajac temu atakowi pozór oddolnego buntu społecznego

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka