ian54 O. Rydzyk: Katolicy powinni przestać płacić pod... 06.02.12, 20:18 niekatolicy powinni przestać płacić bo z ich podatków państwo utrzymuje tą próżniaczą mafię czarnych sukien Odpowiedz Link Zgłoś
kolter Re: O. Rydzyk: katolicy powinni przestać płacić p 06.02.12, 20:19 No a kto da żreć kapelanom i innym darmozjadom w sukienkach duchownych ?? Odpowiedz Link Zgłoś
nerwus0 Re: O. Rydzyk: katolicy powinni przestać płacić p 06.02.12, 20:21 Niech ich szef utrzymuje. Odpowiedz Link Zgłoś
marszal78 Katolicy powinni przestać płacić podatki! 06.02.12, 20:20 Prawdziwi Polacy i katolicy powinni przestać płacić podatki, ale w związku z tym nie mogą korzystać z niczego co należy do państwa. Także zmniejszy się populacja katolików, bo będą mieli pełną odpłatność za służbę zdrowia i za leki. Najbardziej wierni katolicy to ludzie schorowani i starzy, także przestaną płacić podatki - szybciej będą przed obliczem Pana. Poza tym katolików obowiązywałaby pełna odpłatność za używanie szkół i uniwersytetów, bo jedyne co potrzebne jest katolikowi to Biblia i religia. Katolicy płaciliby także za chodzenie po chodniku, czy korzystanie ze wszystkich dróg publicznych. Ale co najważniejsze katolicy nie mogliby głosować, a na takie błogosławieństwo warto im pozwolić nie płacić podatków. Odpowiedz Link Zgłoś
z2006 Problem praktyczny 06.02.12, 20:32 Spora część zwolenników omawianej osoby to emeryci i renciści. Oni nie mogą nie płacić podatków - po prostu dostają pomniejszone o odpowiednie kwotu świadczenia z ZUS. Odpowiedz Link Zgłoś
nerwus0 Re: Problem praktyczny 06.02.12, 20:57 Ty naprawdę jesteś takim cymbałem albo tylko udajesz? Emeryci płacą podatek? Odpowiedz Link Zgłoś
tomek_456 Re: Problem praktyczny 06.02.12, 21:04 nerwus0 napisał: > Ty naprawdę jesteś takim cymbałem albo tylko udajesz? > Emeryci płacą podatek? Tak, placą. PIT 37 - Poz 42,43,44 oraz 69,70,71 Odpowiedz Link Zgłoś
nerwus0 Re: Problem praktyczny 06.02.12, 21:25 Wiedziałem. Klecha prędzej czy później wlezie na ten wątek. Koleś, ja mam głęboko twoje pouczenia. Powiedz Rydzowi cytat z Biblii : Oddajcie Bogu co boskie, a cesarzowi co cesarskie. Jak to się ma do tego, co proponuje Rydz? I w ten sposób pokazałe czym klechy żyją. Odpowiedz Link Zgłoś
tomek_456 Re: Problem praktyczny 06.02.12, 21:54 nerwus0 napisał: > Wiedziałem. Klecha prędzej czy później wlezie na ten wątek. > Koleś, ja mam głęboko twoje pouczenia. Powiedz Rydzowi > cytat z Biblii : Oddajcie Bogu co boskie, a cesarzowi co cesarskie. > Jak to się ma do tego, co proponuje Rydz? > I w ten sposób pokazałe czym klechy żyją. Zakladam, ze nie wiesz, więc uprzejmie Cię informuję - emeryci płacą podatki. Tak jak każdy obywatel Polski. Odpowiedz Link Zgłoś
tychik1 Re:Więcej z moich podatków na cele katolickie ! 06.02.12, 20:33 Tą część która idzie na szkolnictwo chcę przeznaczyć tylko na szkoły katolickie,czy uniwersytety. To co na kulturę chcę przekazać przykładowo na media katolickie,odbudowę zabytków sakralnych i inne podobne. Nawet to co na ochronę zdrowia rónież na kościelne hospicja ,caritas,czy podobne instytucje społeczno medyczne o szpitalu nie wspominnając. Na to wszystko chcę mieć prawo do odpisu przynajmniej jednego 1 % na mój kościół , i tak bym jeszcze wam tu powyliczał. O. Rydzyk ma całkowitą rację ! Ja sam już dawno nie mam ochoty opłacać ze swoich podatków wrzeszczących liberało-komusiów. Wielkie pretensje ciągle muszę jeszcze wysłuchiwać że niby bardzo palikoty ,lewaki i inne palanty "płacą na kościól" .Więc najwyższy czas się rozjechać ,my zapłacimy za swoje a wy za swoje ! Mamy już tego ujadania dosyć i wyliczymy was lewactwo co do jednego grosza! Kościół i O Rydzyk dokonali wielkich dzieł , wy nie zrobiliście nic a jedyne co potraficie to tylko opluwać i nienawidzieć.Swoją czerwon- brudną robotę "róbta" sobie za pieniądze waszej stolicy Brukseli,a od nas wara ! Odpowiedz Link Zgłoś
nerwus0 Re:Więcej z moich podatków na cele katolickie ! 06.02.12, 21:02 Pogotowie? Proszę przyjechć. Adres? Wyborcza poda. Odpowiedz Link Zgłoś
tychik1 Re:Więcej z moich podatków na cele katolickie ! 08.02.12, 02:48 Autor: nerwus0 : Pogotowie? Proszę przyjechć. Adres? Wyborcza poda. *** Nie bądź taki nerwus żeby do ciebie jeszcze nie przyjechało. Odpowiedz Link Zgłoś
yrbgqhvp O. Rydzyk: Katolicy powinni przestać płacić pod... 06.02.12, 20:41 ABSURD, BEŁKOT, KATASTROFA. TO TEŻ POLSKA MA TAKIEGO OJCA RYDZYKA. Odpowiedz Link Zgłoś
skomar101 Re: O. Rydzyk: katolicy powinni przestać płacić p 06.02.12, 20:42 Płacić buraki na matkę kościół i jego kapłanów , kto wam będzie dymał córki jak nie wyposzczone byczki w sukienkach ?? Odpowiedz Link Zgłoś
tomek_456 Plotki i kłamstwa 06.02.12, 21:01 Dużo plotek i kłamstw we wpisach forumowiczów więc może cos poprostuje Po pierwsze KK utrzymuje się z datków i własnej pracy, natomiast gros pieniędzy z budżetu idzie na nauczanie religii, gdzie katecheta jest w świetle prawa pracownikiem i musi otrzymywać wynagrodzenie jak każdy nauczyciel. Po drugie KK płaci podatki, na stronie Min. Finansów są opublikowane tabele podatkowe. Po trzecie Telewizja Trwam oczywiście zapłaciła by za koncesje. Znieważanie KK jest modne na tym forum, pewnie swoje frustracje trzeba wyładować. Odpowiedz Link Zgłoś
czyzyk331 Re: Plotki i kłamstwa 06.02.12, 21:21 Częściowo masz rację, ale to ojciec dyrektor wzywa do obywatelskiego nieposłuszeństwa, tym samym wywołuje negatywne emocje. 1/KRK obiecywał, ze nie będzie żądał wynagrodzeń dla swoich katechetów 2/KRK od swojej tacy nie płaci podatków 3/KRK nie płaci podatków od nieruchomości (nie chodzi o kościoły) ale szkoły czy inne budynki należące do kościoła. 4/Generalnie należy zastanowić się nad misją KRK, czy misją jest budownictwo, niepohamowana żądza pieniądza, czy prowadzenie człowieka do BOGA? Odpowiedz Link Zgłoś
tomek_456 Re: Plotki i kłamstwa 06.02.12, 21:51 czyzyk331 napisał: > Częściowo masz rację, ale to ojciec dyrektor wzywa do obywatelskiego nieposłusz > eństwa, tym samym wywołuje negatywne emocje. > 1/KRK obiecywał, ze nie będzie żądał wynagrodzeń dla swoich katechetów Problem prawny - nie można pracować i nie otrzymywac wynagrodzenia > 2/KRK od swojej tacy nie płaci podatków Od małych darowizn ma być podatek ? Np od zbiróki Owsiaka. > 3/KRK nie płaci podatków od nieruchomości (nie chodzi o kościoły) ale szkoły cz > y inne budynki należące do kościoła. Szkoły, szpitale, zabytki sa zwolnone z pod. od nieruchomości bez względu na własciciela > 4/Generalnie należy zastanowić się nad misją KRK, czy misją jest budownictwo, n > iepohamowana żądza pieniądza, czy prowadzenie człowieka do BOGA? Zastanowić się ? Kto , pewnie ateiści i lewacy mają wyznacząc KK rolę. Natomiast żadza pieniądza jest w szeregach lewicy, szczegolnie żądza nie swojego pieniądza. Ludzie lewicy są mistrzami w wyszukiwaniu u innych pieniedzy (patrz kułacy, prywaciarze, badylarze a teraz KK). Zawsze ta sama melodia śpiewka. Obłudna melodia. Odpowiedz Link Zgłoś
zdybka Re: Plotki i kłamstwa 06.02.12, 22:10 tomek_456 napisał: "Zastanowić się ? Kto , pewnie ateiści i lewacy mają wyznacząc KK rolę." Nawet i oni , a zreszta wszyscy ci ktorzy miesiecznie na nich placa. Zwolnic ich od przymuszonego placenia to ide o zaklad ,zaden z nas sie nie odezwie. Wtedy bedziemy miec was w dupie !!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
tomek_456 Re: Plotki i kłamstwa 06.02.12, 22:15 zdybka napisała: > tomek_456 napisał: > "Zastanowić się ? Kto , pewnie ateiści i lewacy mają wyznacząc KK rolę." > > Nawet i oni , a zreszta wszyscy ci ktorzy miesiecznie na nich placa. > Zwolnic ich od przymuszonego placenia to ide o zaklad ,zaden z nas sie nie odez > wie. A jak będziecie uzasadniać waszą wiarę w ateizm i lewacto. Bo teraz głownym (i pewnie jedynym) celem jest walka z KK Odpowiedz Link Zgłoś
nerwus0 Re: Plotki i kłamstwa 06.02.12, 22:22 Kretynie! Nie z Kościołem i wiarą walka, ale z takimi bałwanami jak ty i twój guru okradających Bogu ducha winnych kudzi. Odpowiedz Link Zgłoś
tomek_456 Re: Plotki i kłamstwa 06.02.12, 22:31 nerwus0 napisał: > Kretynie! Piszesz o sobie ? >Nie z Kościołem i wiarą walka, ale z takimi bałwanami jak ty i twój g > uru > okradających Bogu ducha winnych kudzi. Oczywiscie że ateiści i całe to lewactwo walczy z Kościołem. Z całym KK, nie tylko z O. Rydzykiem. Przykładów na tym i podobnych watkach jest wystarczająco dużo. Choćby skandaliczne wpisy o papiezach. Odpowiedz Link Zgłoś
nerwus0 Re: Plotki i kłamstwa 06.02.12, 22:49 Ty mi tu nie pieprz o papieżach. Pius X zużył na swoje leczenie z impotencji proszku ( po co?) z pereł wartego w tamtych czasach 45.000 florenów czyli na dzisiejsze pieniądze coś koło 30 mln. dolarów, gdy w tam czasie Rzym głodował. Zmarło wtedy koło 40 tyś. mieszkańców- www.youtube.com/watch?v=srwEFsoKBm8 Odpowiedz Link Zgłoś
zdybka Re: Plotki i kłamstwa 06.02.12, 22:53 tomek_456 napisał: Tomku , ja juz wiem gdzie cie boli. Jak my ci ( niewierni ) jak nas nazywasz przestaniemy na was placic , to KK oblupi was w ciagu, jak myslisz ? dlugiego czy krotkiego czasu ? Ty sie o swoja dupe boisz co ? Odpowiedz Link Zgłoś
nerwus0 Re: Plotki i kłamstwa 06.02.12, 23:02 To cymbał, szkoda wciskać coś w tą pustą czaszkę. Spleśniały mózg nie da się odnowić. Nawciskali mu grzybelstwa i nagle powołanie misjonarskie go dopadło. Człeku, Tomku. Religia chrześcijańska umie bronić się sama, Bez pomocy nawiedzonych jak ty i Rydzo. Wam się wydaje, do diabła, że znacie Biblię a jesteście największym jej zaprzeczeniem. Zamknijcie więc durne dzioby i nie używajcie księgi, której nic a nic nie rozumiecie. Zobaczymy jak Jezus będzie walił was po waszych tłustych doopach. Na to liczę. Odpowiedz Link Zgłoś
tomek_456 Re: Plotki i kłamstwa 06.02.12, 23:07 nerwus0 napisał: > To cymbał, szkoda wciskać coś w tą pustą czaszkę. > Spleśniały mózg nie da się odnowić. Nawciskali mu grzybelstwa > i nagle powołanie misjonarskie go dopadło. > Człeku, Tomku. Religia chrześcijańska umie bronić się sama, > Bez pomocy nawiedzonych jak ty i Rydzo. > Wam się wydaje, do diabła, że znacie Biblię a jesteście > największym jej zaprzeczeniem. > Zamknijcie więc durne dzioby i nie używajcie księgi, której > nic a nic nie rozumiecie. > Zobaczymy jak Jezus będzie walił was po waszych tłustych doopach. > Na to liczę. Rozumiem, ze według Ciebie wolno głosić wszystko pod warunkiem iz jest zgodne z linią lewackiej partyjki. Każdy inne zdanie inwektywami załatwić, bo argumentów brak. Odpowiedz Link Zgłoś
zdybka Re: Plotki i kłamstwa 06.02.12, 23:18 Broni ich tak ,jak by sam byl ,tym ktory zyje za nasze pieniadze. Ukryty ksiezulo czy co ????? Odpowiedz Link Zgłoś
nerwus0 Re: Plotki i kłamstwa 06.02.12, 23:25 Mnie on wygląda na przelotka. To taki dziecięcy klecha. Broni czegoś, o czym ma małe pojęcie. Oni są über Alles, a reszta to durnie mające tą zgraję utrzymywać. Daj takiemu młotek do ręki to sobie łeb rozwali. Byle gwoździa nie potrafi wbić. Odpowiedz Link Zgłoś
zdybka Re: Plotki i kłamstwa 06.02.12, 23:33 No to taki kariery tam u nic nie zrobi. Najwyzej posadzke im wyczysci. Odpowiedz Link Zgłoś
nerwus0 Re: Plotki i kłamstwa 06.02.12, 23:56 Znałem różne nazwy miejsca do lizania. Doopa, tylec itd. Ale posadzki nie znałem. To chyba od posadzenia na ... posadzce. Odpowiedz Link Zgłoś
nerwus0 Re: Plotki i kłamstwa 06.02.12, 23:57 Tomuś, ucz się. Może się przydać. Rydzo zapewne polubi twoje posdzkowanie. Odpowiedz Link Zgłoś
nerwus0 Re: Plotki i kłamstwa 07.02.12, 00:00 Mea culpa. Miało być: posadzkowanie po naszemu całuj tam, gdzie plecy skończyły swą szlachetną nazwę a nogi się jeszcze nie zaczęły. Krótko mówiąc, w d..pę. Odpowiedz Link Zgłoś
nerwus0 Re: Plotki i kłamstwa 07.02.12, 00:14 Z niejednej d.. . lizał. Dlatego wie albo wiy. Odpowiedz Link Zgłoś
tomek_456 Re: Plotki i kłamstwa 06.02.12, 23:56 nerwus0 napisał: > Mnie on wygląda na przelotka. To taki dziecięcy klecha. > Broni czegoś, o czym ma małe pojęcie. > Oni są über Alles, a reszta to durnie mające tą zgraję utrzymywać. > Daj takiemu młotek do ręki to sobie łeb rozwali. > Byle gwoździa nie potrafi wbić. > Argumentum ad personam Odpowiedz Link Zgłoś
nerwus0 Re: Plotki i kłamstwa 07.02.12, 00:35 No właśnie, Argumenty do ciebie, A ty nic a nic. Odpowiedzi na temat zero. Czyli. Nie masz nic do powiedzenia. Odpowiedz Link Zgłoś
nerwus0 Re: Plotki i kłamstwa 07.02.12, 00:38 Tomuś, cymbale. Myślisz. że zacytujesz lacinę to wydasz się inteligentny? Nic z tego. Cymbałem się urodziłeś, skowronkiem nie umrzesz! Odpowiedz Link Zgłoś
nerwus0 Re: Plotki i kłamstwa 06.02.12, 23:20 Właśnie potwierdziłeś swoją durnotę. Nic nie umiesz. Nie potrafisz nawet odpowiedzieć rzeczowo. @kolter miał rację. Nawet Biblii nie znasz. Ja dodam od siebie, że dawno taki cymbał nie gościł na forum. Odpowiedz Link Zgłoś
tomek_456 Re: Plotki i kłamstwa 06.02.12, 23:57 nerwus0 napisał: > Właśnie potwierdziłeś swoją durnotę. Nic nie umiesz. > Nie potrafisz nawet odpowiedzieć rzeczowo. @kolter miał > rację. Nawet Biblii nie znasz. Ja dodam od siebie, > że dawno taki cymbał nie gościł na forum. Argumentum ad personam Odpowiedz Link Zgłoś
nerwus0 Re: Plotki i kłamstwa 07.02.12, 00:11 No właśnie. Widzisz, jakiś tępy. Zdjąłeś coś z łaciny, nawet nie mając pojęcia co, A nie umiesz nic wymyśleć. Klikasz a wiesz po co? Sam jesteś wielką plotką i kłamstwem. Coś ci poradzę. Jeśli nie potrafisz, nie pchaj się na afisz. Udowodniłeś, że jesteś cymbałem. Wystarczy, już wiemy. Nie zaśmiecaj wątków. Idź na ND lud GP. Bardzo chętnie pożegnamy cię. Nie będziemy żałować, że nas opuściłeś. Serdeczne życzenia i powodzenia na forach ND. w imieniuu forumowiczów GW. PS. Jeżeli masz zamiar dalej nas rozśmieszać to weź poprawkę, że robisz to na własną rękę. Odpowiedz Link Zgłoś
tomek_456 Re: Plotki i kłamstwa 07.02.12, 00:14 nerwus0 napisał: > No właśnie. Widzisz, jakiś tępy. Zdjąłeś coś z łaciny, > nawet nie mając pojęcia co, A nie umiesz nic wymyśleć. > Klikasz a wiesz po co? > Sam jesteś wielką plotką i kłamstwem. > Coś ci poradzę. Jeśli nie potrafisz, nie pchaj się na afisz. > Udowodniłeś, że jesteś cymbałem. Wystarczy, już wiemy. > Nie zaśmiecaj wątków. Idź na ND lud GP. > Bardzo chętnie pożegnamy cię. Nie będziemy żałować, że nas opuściłeś. > Serdeczne życzenia i powodzenia na forach ND. > w imieniuu forumowiczów GW. > > PS. Jeżeli masz zamiar dalej nas rozśmieszać to weź poprawkę, > że robisz to na własną rękę. Argumentum ad personam (łac. argument skierowany do osoby) – pozamerytoryczny sposób argumentowania, w którym dyskutant porzuca właściwy spór i zaczyna opisywać faktyczne lub rzekome cechy swego przeciwnika. W ten sposób unika stwierdzenia, że jego racjonalne argumenty zostały wyczerpane, a jednocześnie sugeruje audytorium, że nasze poglądy są fałszywe. Dodatkowo, obrażanie oponenta ma na celu wyprowadzenie go z równowagi, tak by utrudnić mu adekwatne reagowanie na przedstawiane postulaty. Artur Schopenhauer w swoim dziele Erystyka wskazuje, że jest to ostatni sposób nieuczciwej argumentacji, który stosuje się, gdy wszystkie inne sposoby zawodzą i nie ma szans na wygranie sporu. (wiki) Odpowiedz Link Zgłoś
nerwus0 Re: Plotki i kłamstwa 07.02.12, 00:27 Jakim ty jesteś tępakiem. Nie prosiłem cię o tłumaczenie. Uczyłem się łaciny. Google też mam. Koleś, przestań się już ośmieszać. I ty chcesz komuś coś tłumaczyć? Z taką tępotą. Jesteś żałosny. Odpowiedz Link Zgłoś
kolter Re: Plotki i kłamstwa 07.02.12, 21:57 tomek_456 napisał: Oczywiscie że ateiści i całe to lewactwo walczy z Kościołem. Bo zło należy piętnować . > Z całym KK, nie tylko z O. Rydzykiem. No a ty dalej tego gnoja tytułujesz ojcem , tak Jezusa nienawidzisz ?? > Przykładów na tym i podobnych watkach jest wystarczająco dużo. > Choćby skandaliczne wpisy o papiezach. Pokaz choć jeden ,bom ciekawy :))) Odpowiedz Link Zgłoś
kolter Re: Plotki i kłamstwa 07.02.12, 21:52 tomek_456 napisał: > czyzyk331 napisał: > > > Częściowo masz rację, ale to ojciec dyrektor wzywa do obywatelskiego niep > osłusz > > eństwa, tym samym wywołuje negatywne emocje. > > 1/KRK obiecywał, ze nie będzie żądał wynagrodzeń dla swoich katechetów > > Problem prawny - nie można pracować i nie otrzymywac wynagrodzenia Takim jak ty to opowiadaj , wolontariat , mówi ci to coś ?? mogli do szkól pójść nie na etaty a społecznie , No ale oni nie frajerzy żeby za darmo cokolwiek dać Odpowiedz Link Zgłoś
antropoid Re: Plotki i kłamstwa 07.02.12, 11:11 tomek_456 napisał: > Dużo plotek i kłamstw we wpisach forumowiczów więc może cos poprostuje Najpierw sam siebie wyprostuj, bo w twoich postach jest więcej kłamstw, niż we wszystkich innych razem wziętych. Odpowiedz Link Zgłoś
kolter Re: Plotki i kłamstwa 07.02.12, 21:49 tomek_456 napisał: > Dużo plotek i kłamstw we wpisach forumowiczów więc może cos poprostuje Naiwnie w to wierzysz :))) > Po pierwsze KK utrzymuje się z datków i własnej pracy Własnej pracy ???? , natomiast gros pieniędzy > z budżetu idzie na nauczanie religii, gdzie katecheta jest w świetle prawa pra > cownikiem i musi otrzymywać wynagrodzenie jak każdy nauczyciel. No no a kiedyś kundelek glemp pieprzył co innego . Katecheta miał misje a nie chęć zarobkowania .No ale to było na samym początku zanim się bydło nie umocniło na barykadach w kurii i ministerstwa . > Po drugie KK płaci podatki, na stronie Min. Finansów są opublikowane tabele podatkowe. Ośle kasjerka z Biedronki płaci więcej niż biskup !! > Po trzecie Telewizja Trwam oczywiście zapłaciła by za koncesje. rydzo żalił się w apelacji do sądu ze nie ma 3 tys a za koncesje ma ?? > Znieważanie KK jest modne na tym forum, pewnie swoje frustracje trzeba wyładować. Od kiedy to nazywanie spraw po imieniu jest znieważaniem ?? Odpowiedz Link Zgłoś
drive55 przecież katolicy i tak nie płacą 06.02.12, 21:33 moja Pani dentystka,która pół godziny opowiadała mi o komunii córki (zostawiałem u niej z 10 tyś przez 3 lata) nigdy nie dała mi paragonu.Nie upomnę się,bo nie znajdzie terminu. Odpowiedz Link Zgłoś
nerwus0 O. Rydzyk: Katolicy powinni przestać płacić pod... 06.02.12, 21:37 Sie , kuźwa, męczęnnik znalazł niejaki Tomuś. Kruchtowy. To wg męczęnnika Tomusia trzeba strzyc baranów? Drzeć z biednych idiotów, moherów, którym brakuje na lekarstwa. Tomuś, jesteś cymbałem, dla którego miejsce u Belzebuba masz już załatwione. Będziesz w oddziale " Rydzyk i S-ka". Współczuję ci. Sutanna cię nie obroni. Odpowiedz Link Zgłoś
tomek_456 Re: O. Rydzyk: Katolicy powinni przestać płacić p 06.02.12, 21:52 nerwus0 napisał: > Sie , kuźwa, męczęnnik znalazł niejaki Tomuś. Kruchtowy. > To wg męczęnnika Tomusia trzeba strzyc baranów? Drzeć z biednych > idiotów, moherów, którym brakuje na lekarstwa. > Tomuś, jesteś cymbałem, dla którego miejsce u Belzebuba masz już > załatwione. Będziesz w oddziale " Rydzyk i S-ka". > Współczuję ci. Sutanna cię nie obroni. Masz jakiś problem ze sobą, że musisz inwektywami rzucać ? Odpowiedz Link Zgłoś
zdybka Re: O. Rydzyk: Katolicy powinni przestać płacić p 06.02.12, 22:15 My mamy z toba problem Tomeczku. Zastanawiam sie ,jestes bardziej wytrzymaly czy zlosliwy. Odpowiedz Link Zgłoś
tomek_456 Re: O. Rydzyk: Katolicy powinni przestać płacić p 06.02.12, 22:17 zdybka napisała: > My mamy z toba problem Tomeczku. > Zastanawiam sie ,jestes bardziej wytrzymaly czy zlosliwy. Piszę prawdę, a ta pewnie boli. Odpowiedz Link Zgłoś
nerwus0 Re: O. Rydzyk: Katolicy powinni przestać płacić p 06.02.12, 22:20 Ciebie, niestety boli główka i to bez twojej wiedzy, klecho. Odpowiedz Link Zgłoś
zdybka Re: O. Rydzyk: Katolicy powinni przestać płacić p 06.02.12, 22:42 tomek_456 napisał: Piszę prawdę, a ta pewnie boli. Zmieniasz temat ,ja zastanawialam sie, czys bardziej wytrzymaly , ( jak dlugo mozna takie glupoty powtarzac? ) czys bardziej zlosliwy , (tak zeby ludzi tylko nawkurzac ) Wiec nie krec i z laski swojej odpowiedz. Przeciez ty prawde piszesz.Pisz. Odpowiedz Link Zgłoś
nerwus0 Re: O. Rydzyk: Katolicy powinni przestać płacić p 06.02.12, 23:28 Tomuś, ty jesteś doopa wołowa. Dltego żal mi cię. Takie bałwany są już przez życie pokrzywdzone, bo pieprznięte. A jeżeli jeszcze nosisz kieckę, to już pis-da zimna. Bez odwrotu. Cymbalstwo gwarantowane. Odpowiedz Link Zgłoś
nerwus0 Re: O. Rydzyk: Katolicy powinni przestać płacić p 06.02.12, 23:32 Wiesz, Tomuś. Ostatnio czytałem ogłoszenie. W Filharmonii w Kolonii potrzebują instrumetu. Cymbałów. Zgłoś się, masz szansę. W razie czego, poświadczę za ciebie. Odpowiedz Link Zgłoś
tomek_456 Re: O. Rydzyk: Katolicy powinni przestać płacić p 06.02.12, 23:35 nerwus0 napisał: > Tomuś, ty jesteś doopa wołowa. Dltego żal mi cię. > Takie bałwany są już przez życie pokrzywdzone, bo > pieprznięte. A jeżeli jeszcze nosisz kieckę, > to już pis-da zimna. Bez odwrotu. > Cymbalstwo gwarantowane. Tak, jak pisałem - brak argumentów to trzeba po inwektywy sięgac. Takie to dziecinne. A tak szczerze mówiąc wisi mi Twoja ocena moje skromnej osoby. Odpowiedz Link Zgłoś
nerwus0 Re: O. Rydzyk: Katolicy powinni przestać płacić p 06.02.12, 23:52 Nic innego nie potrafisz? No to idź do łóżeczka, otwórz brewiarz na 92 stronie i pomarz, jaki to jesteś obświęcony, cokolwiek by to nie znaczyło. Możesz nawet majteczki zamoczyć, by nikt nie widział białych plam. Odpowiedz Link Zgłoś
kolter Re: O. Rydzyk: Katolicy powinni przestać płacić p 07.02.12, 21:55 tomek_456 napisał: > zdybka napisała: > > > My mamy z toba problem Tomeczku. > > Zastanawiam sie ,jestes bardziej wytrzymaly czy zlosliwy. > > Piszę prawdę, a ta pewnie boli. No a pokaż mi choć jeden z tych twoich 900 postów w którym pisałeś prawdę ?? Odpowiedz Link Zgłoś
zawszekocio O. Rydzyk: Katolicy powinni przestać płacić pod... 06.02.12, 21:56 Największy uczciwy się znalazł, a gdzie są pieniądze na stocznie które zbierałeś złodzieju Odpowiedz Link Zgłoś
twoje.sumienie.1 że w temacie odmowy koncesji na DVBT dla TV TRWAM 06.02.12, 22:13 nie masz nic do powiedzenia. Brak Ci na ten temat po prostu najbardziej nawet elementarnej wiedzy. O sumieniu to nie ma nawet co mówić. Szkoda czasu. Żegnam. www.youtube.com/watch?v=DgmoyCfejn8 Odpowiedz Link Zgłoś
zdybka Re: że w temacie odmowy koncesji na DVBT dla TV T 06.02.12, 22:18 twoje.sumienie.1 napisała: > nie masz nic do powiedzenia. Brak Ci na ten temat po prostu najbardziej nawet e > lementarnej wiedzy. O sumieniu to nie ma nawet co mówić. Szkoda czasu. Żegnam. I obiecaj ,ze nie wrocisz. Odpowiedz Link Zgłoś
nerwus0 Re: że w temacie odmowy koncesji na DVBT dla TV T 06.02.12, 22:19 Widzisz, jak zgłupiałeś do reszty. Nawet nie wiesz gdzie odpowiadasz, cymbale. Masz tyle szczęścia, że ja cię znalazłem. Odpowiedz Link Zgłoś
xenon.c O. Rydzyk: Katolicy powinni przestać płacić pod... 06.02.12, 23:01 Straszny obłudnik z tego klechuja. Niech się martwi, że wypadnie mu umrzeć i stanąć przed Bogiem, w którego istnienie chyba jednak nie do końca wierzy i dlatego tak nadużywa bożej cierpliwości.. Odpowiedz Link Zgłoś
kobra1956 O. Rydzyk: Katolicy powinni przestać płacić pod... 06.02.12, 23:11 Ty,głąbie a Pan Bóg ma TV??????Katolicy powinni przestać płacić podatki tylko mnie dawać...Dobry jest Rydzyk,nie???Na szczęście w Polsce jest 90 % katolików z 10 % Polaków.... Odpowiedz Link Zgłoś
nerwus0 O. Rydzyk: Katolicy powinni przestać płacić pod... 06.02.12, 23:14 Może niektóre mohery wierzą szczerze. Ich rzecz i nie mam pretensji. Duża część tych, którzy wierzą naprawdę, dała i daje się nabierać na słówka Rydza. Rydz napewno nie załatwi im przepustki do nieba, za którą już tu każe sobie płacić. Ani Rydz nie jest ambasadorem p.Boga, ani p.Bóg nie dał mu pełnomocnictw. Ambasada pana Boga nie jest w Toruniu. Jeżeli wierzycie, to ambasada Boga powinna być w waszych sercach. Rydzyk to faryzeusz i szatan. Odpowiedz Link Zgłoś
nerwus0 O. Rydzyk: Katolicy powinni przestać płacić pod... 07.02.12, 00:43 THE END. Tomek 456 to cymbał patentowany. Mówią osioł? Dobrze, osioł patentowany. Odpowiedz Link Zgłoś
nerwus0 O. Rydzyk: Katolicy powinni przestać płacić pod... 07.02.12, 00:46 Tomuś, ja twoją głupotę powoli udowadniam i będę udowadniał. Tak, że na mnie możesz liczyć, cymbale. Odpowiedz Link Zgłoś
jerobert66 jebus0.. 07.02.12, 23:51 Ty jesteś wyjątkowo antykatolicki i antypolski , nawt tu , wsród swoich towarzyszy.. To ty byłeś ubekiem , czy twój stary ? Odpowiedz Link Zgłoś
kolter Re: jebus0.. 08.02.12, 08:37 jerobert66 napisał: > Ty jesteś wyjątkowo antykatolicki i antypolski , No a pokaż mi koński odchodzie kiedy napisałem cos przeciwko polakom ? nawt tu , wsród swoich towarzy > szy.. To ty byłeś ubekiem , czy twój stary ? Twoja mamusia mnie zwerbowała :)) Odpowiedz Link Zgłoś
inkwizytorstarszy O. Rydzyk: Katolicy .....? 07.02.12, 02:44 Katolicy, powinni zrozumieć że są ludzie który potrafią myśleć, a nie tylko wierzyć w bajki! Nieszczęśliwi kochają bajki, łatwiej im umierać.... Odpowiedz Link Zgłoś
inkwizytorstarszy O. Rydzyk: Katolicy powinni przestać płacić pod... 07.02.12, 02:49 Katolicy, wasza bozia nie dała wam rozumu, wiedziała co robi....Chwała Panu!!! Odpowiedz Link Zgłoś
wieslawbed O. Rydzyk: czyli polskiej paranoi ciag dalszy... 07.02.12, 02:52 Redemptorysta paranoik stawia znak rownosci katolicyzm=polskosc, ale to jest wlasnie obluda, bo Polska dopiero zostala ochrzczona w X w.n.e, ale nawat tamto wydarzenie bylo zagraniem politycznym w celu uzyskania wyzszego statusu, czyli katolicyzm polski to religia wprowadzona na sile, pod pregiezem, za namowa, w celu uzyskania jakis przywilejow a nie szczere wyznanie wiary. Religia katolicka jest logicznie tak do gory nogami w wielu wypadkach, ze to sie w glowie nie miesci jak sie na to patrzy zdroworosadkowo. Teraz mowi o. R. dajcie nam jeszcze wiecej przywilejow bo sie z wami nie zgadzamy, "nie placmy podatkow", to moze niech mu sie prokuratura dobierze do skory bo to jest nawolywanie do nielegalnych poczynan. Odpowiedz Link Zgłoś
gazo-ropo-mozgi . Rydzyk,i co jeszcze chu ju wymyslisz ? 07.02.12, 04:57 zlote mysli tego kato zje ba sa niepowtarzalne.Po nimpowtarzaja je tylko te pol-trupy sluchajace radia ze swinskim Ryja Odpowiedz Link Zgłoś
tomek_456 Argumentum ad personam 07.02.12, 07:34 Widzę, ze niektórzy komentatorzy na tym forum mają wyjątkowa potrzebę zakrzyczenia. I zamiast dyskusji na temat uciekają się do "wycieczek osobistych". Trudno, czasami z piaskownicy się nie wyrasta. Ale może prawda o polskim ateizmie, którego jedynym powodem istnienia jest bezpardonowa walka z Kościołem jest zbyt bolesna. Odpowiedz Link Zgłoś
kolter Re: Argumentum ad personam 07.02.12, 21:45 tomek_456 napisał: > I zamiast dyskusji na temat uciekają się do "wycieczek osobistych". Jakich dyskusji ? przecież ty nie masz nic do powiedzenia . > Trudno, czasami z piaskownicy się nie wyrasta. No juz widać coś pozytywnego w twoim myśleniu za rok ,dwa zaczniesz nóżkę poza piaskownice wystawiać . > Ale może prawda o polskim ateizmie, którego jedynym powodem istnienia jest bezp > ardonowa walka z Kościołem jest zbyt bolesna. Krk nie zasłużył w oczach ludzi nawet na splunięcie . Odpowiedz Link Zgłoś
jsd1952 O. Rydzyk: Katolicy powinni przestać płacić pod... 07.02.12, 08:41 W naszym kraju wprowadzono podatki niezgodnie z zapisami Konstytucji. Dziwne, że nikt do tej pory tego nie poruszył. Ale to tylko tak na marginesie. Z "obywatelskim" buntem podatkowym mielismy już do czynienia w apelu Pana Mariana Krzaklewskiego. Nic z tego nie wyszło. Ze swej strony uważam, że nie powinnismy płacić podatków, z których opłacane są nasze wojenki, licząc kolejno w Jugosławi, Iraku i Afganistanie. Nie powinniśmy również płacić podatków na "ratowanie złodziei" - banki, MFW i inne mafine organizacje. Odpowiedz Link Zgłoś
r.maszkowski O. Rydzyk: Katolicy powinni przestać płacić pod... 07.02.12, 11:45 > O. Rydzyk pojawił się na niej wraz z szefową Fundacji Lux Veritatis ... Lidia Kochanowicz-Mańk to dyrektorka finansowa FLV. Szefem, a konkretnie prezesem i głównym fundatorem (6000 zł) jest o. T. Rydzyk. Odpowiedz Link Zgłoś
antonijanusz O. Rydzyk: Katolicy powinni przestać płacić pod... 07.02.12, 11:58 Prawdopodobnie miał na myśli by dziesięcinę płacono jemu.Na szczęście komuna trochę przybliżyła prawdę o KK i pazerności na bogactwa.Rydzyk będzie takim katalizatorem który spowoduje upadek KK w Polsce. Odpowiedz Link Zgłoś
desire-e1975 O. Rydzyk: Katolicy powinni przestać płacić pod... 07.02.12, 13:28 Podatki nie do kasy panstwa ale na konto rydzykowi! Glupie katole Odpowiedz Link Zgłoś