Dodaj do ulubionych

Dyskryminacja (nie)jedno ma imię

24.02.12, 23:04
Autorzy sa wkurzeni i oby byli wkurzeni zawsze.Widać że niepelnosprawni nie daja się zmanipulowac .Homosie chętnie chwyciliby sie pod rece z nimi,ale tylko po to by przy okazji ugrac coś dla siebie.A glównie chodzi im rzecz jasna o małzenstwa i adopcje i niech Śmieszek nie bedzie smieszny i nie zaprzecza.Młodego geja nie nalezy bic tak jak nie nalezy bic cygana,blondyna,rudego,szacownego pana w kapeluszu, czy dziewczyne o blond wlosach,chciaz zdarza sie ze ktos z nich oberwie.I z tym trzeba walczyc,ale Śmieszek oczywiscie wspomina tylko o pobitym geju.Niepelnosprawnych czesto wspieram i nalezy ik sie wszechstronna pomoc takze od panstwa.Oprócz tego że są przez los pokrzywdzeni,często pozostawieni sa samym sobie,ale to ludzie godni szacunku.i chwala wyborcokm ze do parlamentu wybrali tez niepelnosprawne osoby.Niepelnosprawni w przeciwienstwie do homoseksualistow nie obrazaja uczuc innych ludzi jak to ma chocby miejsce na paradzie dewiantow.Na tej samej paradzie biednych homosi wspieraja rzesze poslow i poslanek oraz wielu innych ''szacownych;ludzi,zreszta poparcie i pomoc dostajanie tylko na paradzie ,stale mozna obserwowac jak rzadoe organizacje pochylaja sie nad losem homosi.Niepelnosprawni sa na tym polu daleko w tyle.
Obserwuj wątek
    • drojb Re: Zupełnie nie masz racji, helguera 25.02.12, 22:42
      Twój wpis jest tak przepełniony nienawiścią do homoseksualistów, że aż się prosi, by nazwać cię "metre sevre" homofobii. Jak się domyślam, ta nienawiść płynie z katolicyzmu, ponoć najbardziej "miłosiernej" religii świata. Ale w takim wydaniu - nie różni się niczym od Al-Kaidy.
      PS. czy nie bardziej obrzydliwe i dewiankie są marsze 'patriotów, po których stolica jest tak zrujnowana, jakby właśnie przegrała powstanie warszawskie?????????
      • ewalongoria Re: Zupełnie nie masz racji, helguera 25.02.12, 22:56
        A kto rujnuje stolicę na tych marszach?...... Chyba , że nie patrioci a przedstawiciele Krytyki Politycznej, którzy ściągają do pomocy niemieckich nazistów. Takie marsze były i dawniej i nic się nie działo. Dopiero jak wkroczyła Krytyka Polityczna i Ruch Tęczowych stolica została zrujnowana. Ci pozytywni bohaterowie z kręgu GW tak okazywali swoje pacyfistyczne nastawienie....nawołując do pokoju.

drojb napisała:

> Twój wpis jest tak przepełniony nienawiścią do homoseksualistów, że aż się pros
        > i, by nazwać cię "metre sevre" homofobii. Jak się domyślam, ta nienawiść płynie
        > z katolicyzmu, ponoć najbardziej "miłosiernej" religii świata. Ale w takim wyd
        > aniu - nie różni się niczym od Al-Kaidy.
        > PS. czy nie bardziej obrzydliwe i dewiankie są marsze 'patriotów, po których st
        > olica jest tak zrujnowana, jakby właśnie przegrała powstanie warszawskie??????
        > ???
    • helguera Gdzie Ty drojb widzisz nienawiśc w tekscie? 25.02.12, 23:11
      To że nie podobaja mii się parady dewiantow,czy że homosiom chodzi o malzeństwa i adopcje ,czy to jest nienawiść?To jest moje zdanie i tyle .,Szanuję wszystkich ludzi,jezeli zas ktos paraduje na ulicy z fiutem czy czyni obsceniczne gestyalbo obraza uczucia innych to tego krytykuje niezaleznie czy to gey czy łysy gosc.Widać że Ty jestes jednym z tych co posadzają o nienawisc czy homofobie ludzi ktorzy coś powiedza żle o geyu ,albo o zydzie[wtedy antysemita]chocby to była najswiętsza prawda.
      • sy-g Re: Gdzie Ty drojb widzisz nienawiśc w tekscie? 26.02.12, 16:32
        >To że nie podobaja mii się parady połamańców, kalek czy że dałnom chodzi o malzeństwa ,czy to jest nienawiść?

Gdybyś tak napisał(a) to byłaby to nienawiść wobec osób niepełnosprawnych czy nie?

Dalej: kto paraduje z fiutem? Załóżmy, że ktoś paraduje z fiutem - czy to powód by nazywać wszystkich innych ludzi "homosiami" i dewiantami?

Czy paradowanie z fiutem jest gorsze od gwałcenia dziecka?

Jeśli nie, to czy znaczy to, że katolicy są większymi dewiantami od gejów? W końcu w katolickich kościołach dość masowo się gwałci dzieci, a skoro stosujemy odpowiedzialność zbiorową...

Dalej:
        >Widać że Ty jestes jednym z tych co posadzają o nienawisc czy homofobie ludz
        > i ktorzy coś powiedza żle o geyu ,albo o zydzie[wtedy antysemita]chocby to była
        > najswiętsza prawda.

Czy jeśli jakiś niepełnosprawny zrobi coś złego, mogę już nazywać wszystkich dałnami, potworkami i połamańcami? Według twojej (pseudo)moralności mogę.
    • bolt64 Dyskryminujący sami zasługują na dyskryminację 27.02.12, 14:03
      Osoby dyskryminujące same zasługują na dyskryminację. Ci wyszczekani niepełnosprawni z artykułu powinni się nad sobą zastanowić...
    • helguera Do s-gy 27.02.12, 20:59
      Co ty pleciesz,gdzie ty przeczytaleś że ja wszystkich nazywam dewiantami/?.Dewiantami nazywam tych co biora udzial w paradach,gdzie zachowuja sie w sposob ktory jak najbardziej upowaznia mnie do takiego ich nazywania.Gdyby tak zachowywali się hetero,murzyni czy katolicy również nazwałbym ich dewiantami.Ty jak geyowski działacz dodajesz coś od siebie by w niekorzystnym swietle przedstawic adwersarza.
    • nie-pelnosprawni.pl jestem dyskryminowany 02.03.12, 10:50
      Ile razy to ja już w życiu słyszałem "ty debilu nie trzabyło skakać na główkę to być nie miał problemów". tylko, że ja nie skakałem na główkę, ani po pijaku nie jechałem samochodem.

Dlaczego uważa się, że na wózku to od razu "debilny główkowicz". Dlaczego tacy jak ja cierpią z powodu tych co chcieli się zabawić, podpisać przed kimś? Ile to się człowiek musi namęczyć, aby wytłumaczyć innym, że wózek nie równa się skok na główkę.

Patrz też na Kłamstwa Stowarzyszenia Przyjaciół Integracji KRS 0000 102 130

nie-pelnosprawni.pl/

Prawdziwi Niepełnosprawni
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka