194925jerzy 14.07.12, 02:27 Panie redaktorze pan napewno jest z tych zamrozonych, a szkoda ? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
0721x Bezpłodność Platformy 14.07.12, 06:34 cóż jest jak jest - w tej sytuacji widzę tylko jedno wyjście stanowić dwa prawa jedno dla religijnych sekciarz z ich zabobonami drugie dla normalnych ludzi - i jeszcze, ostatni raz głosowałem na platformę nie po drodze mi z gowinami i żelkami Odpowiedz Link Zgłoś
cyklina-klimkiewicz Re: Bezpłodność Platformy 14.07.12, 09:46 Ja głosowałem i dalej będę . Chyba, widać,że Ż i G, chcą by wyborcy PO się zniechęcili i by poparcie było mniejsze, bo wtedy ich wpływy byłyby większe. Tylko ten wizerunek, jaki tworzą to jest katastrofa.Wstyd. B.Klimkiewicz. Odpowiedz Link Zgłoś
entres Re: Bezpłodność Platformy 15.07.12, 10:15 0721x napisał: > cóż jest jak jest - w tej sytuacji widzę tylko jedno wyjście stanowić dwa prawa > jedno dla religijnych sekciarz z ich zabobonami drugie dla normalnych ludzi - > i jeszcze, ostatni raz głosowałem na platformę nie po drodze mi z gowinami i żelkami Akurat w tej sprawie nie trzeba, przecież nikt nikogo do in vitro nie zmusza. Chodzi tylko o to, aby aby oszołomy z POPiSu się nie wtrącały w życie normalnych ludzi. A na to niestety prawa nie uchwalisz, musiałoby to być prawo zabraniające głosowania na nich, a jak sam napisałeś... Odpowiedz Link Zgłoś
moojcik Niesiołowski ZCHN profesor od much 14.07.12, 08:33 Został autorytetem Wyborczej bo "dobrze rozumie o co to chodzi". Brawo lemingi ! Odpowiedz Link Zgłoś
cyklina-klimkiewicz Re: Niesiołowski ZCHN profesor od much 14.07.12, 09:55 Muchy w nosie przeszkadzają oddychać, to powoduje niedotlenienie organów. Poseł Niesiołowski postawił słuszną diagnozę. ZCHN pomoże Ci w zachowaniu zdrowia i życia. Przyjmij pomoc. B.Klimkiewicz. Odpowiedz Link Zgłoś
aa1000 Bezpłodność Platformy 14.07.12, 09:26 Kler z panem Gowinem i jego drużyną słyszą głos zarodków, a katolicki ksiądz w czasie porodu swojego dziecka [na poznańskiej plebani] poszedł słuchać muzyki. Ot i taki mamy katolicyzm. Odpowiedz Link Zgłoś
drmuras A ile to kosztuje? 14.07.12, 10:45 Jeżeli in vitro jest pokrywane z funduszy osób starających się o dziecko to O.K Jeżeli in vitro ma uszczuplić skromne finanse służby zdrowia i w ten sposób na oddziały dziecięce w szpitalach będzie jeszcze mniej kasy to nie jest O.K Tak cz siak in vitro to kolejny temat z doopy zamiast Gospodarki ! Odpowiedz Link Zgłoś
oryginal-cyceron In Vitro wygrał Gowin 14.07.12, 11:34 To dlatego taka sraczka jest w PO. bo przegrał Tusk. Odpowiedz Link Zgłoś
robokopo Mam pewne podejrzenia, dlaczego tak się dzieje... 14.07.12, 18:28 Mam pewne podejrzenia, dlaczego tak się dzieje... Platforma obłudnie bada, jak się rozkładają wśród Polaków opinie na ten temat, żeby podlizać się jak największej grupie wyborców. PiS wie, że już flankę lewą ma spaloną, więc buńczucznie pokazuje, jaki to z niego prawicowy grajdoł, ale gdyby tylko mogli zdobyć większą liczbę głosów, bo np. okazałoby się, że Polacy są za w większości, to bez żalu porzuciliby swoje obłudne maski. Tylko że nie mogą, bo lewa flanka... spalona. Quod erat demonstrandum... Odpowiedz Link Zgłoś
vaterunser Bezpłodność Platformy 15.07.12, 00:20 "To, czym się teoretycznie przejmują, to sumienie, pryncypialność, los zarodków, a w końcu i tak chodzi o słupki i ambicje." O słupki musi chodzić. Kropka. Czy się przejmują sumieniem, nie wiem. Ale jeśli to robią, to dobrze, bo ktoś musi. Lud żyje "nach dem Lustprinzip", czyli "liczy się, że chcę". Odpowiedz Link Zgłoś
danuta49 PO jest bezpłodne w ważniejszych sprawach niż ta! 15.07.12, 00:57 I to jest dopiero dramat dla Polski!!!:-( Odpowiedz Link Zgłoś
kindzie Bezpłodność Platformy 16.07.12, 18:44 Ktoś, kto ze względu na "sumienie" chce zakazać diagnostyki preimplementacyjnej albo mrożenia zarodków, ma to "sumienie" chorobliwe spaczone. Bo tylko spaczone sumienie może w imię chorych zabobonów narażać innych ludzi na wielokrotne powtarzanie bolesnych, szkodzących zdrowiu zabiegów albo na traumę poronienia. A tylko kompletny cynik może obłudnie powtarzać, że przecież ludzie mający problemy z płodnością wcale nie muszą decydować się na in vitro, a jedno z najsilniejszych i chyba najszlachetniejsze z ludzkich pragnień - pragnienie wychowania dziecka - mogą przecież sobie zrealizować poprzez adopcję. Odpowiedz Link Zgłoś
kotek.filemon Re: Bezpłodność Platformy 16.07.12, 19:07 Dopóki Tusku będzie tolerować ukryte PiSdy w swoich szeregach, dopóty będzie mu w każdej kwestii ideolo wrażliwej gówino z rur wybijać... Odpowiedz Link Zgłoś
sbazyli Bezpłodność Platformy 17.07.12, 20:07 Ja najchetniej wyslal bym takich oszolomow jak Gowin,Kaczynski,Milcznowski i im podobnych na jakas daleka planete z zamrozonymi zarodkami i niech zakladaja tam nowa cywilizacje,poniewaz wedlug wymienionych sa to dzieci,to po latach benda miec nowe im posluszne spoleczenstwo.Ale puki co to wypada nam przy najblizszych wyborach wrzucac do urny glosy niewazne,bo ci ktorych wybieramy glosuja tak jak ich kluby a nie jak my bysmy chcieli. Odpowiedz Link Zgłoś