Dodaj do ulubionych

Problem z włosami

07.03.10, 18:50
Moje włosy są po prostu okropne , gdy się skręcą nie można ich rozczesać a jak się nie
wyprostuje to wyglądają jak włosy jakiejś wiedźmy , macie może jakieś sposoby na takie
okropne puszenie i kręcenie ?. Próbowałam już odżywki , szamponu i balsamu do
włosów Nivea ale on tylko sprawia że się nie puszą (chociać i tak kiepsko działa) i nie
powstrzymuje ich skrętu , jeśli któraś z was powstrzymała taki problem to proszę o
odpowiedź bo ja tu wykituje z tymi głupimi włosami.
Obserwuj wątek
    • zagatka Re: Problem z włosami 10.03.10, 10:28
      szampon clear do zniszczonych wlosow (bialy z czerwonymi napisami), do tego
      maska na włosy:
      www.splendore.pl/Maska_mleczna_z_surowcow_pochodzenia_naturalnego_CARE_ART_p2171.html
      albo ta:
      www.splendore.pl/BIOCARE_Silk_Regeneration_Hair_Mask_1000_ml_p4139.html
      polecam i jedna i druga, sie tak samo dobrze spisaly smile
      plus jeszcze raz na 2 tygodnie, mozesz wetrzec we wlosy nafte kosmetyczna smile
    • Gość: Aldi Re: Problem z włosami IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.03.10, 21:09
      Ja używam kosmetyków Biosilk, kiedyś już próbowałam ich płynnego jedwabiu,
      ostatnio zaczęłam używać całej linii. Widziałam w gazetce super pharm, że będą
      mieli na nie promocję, więc tym bardziej Ci polecam. Cenowo może nie są
      najtańsze, ale mam bardzo zniszczone włosy po farbowaniu (wracałam z ciemnej
      czekolady do blondu) i moje włosy były po prostu jakby "poszarpane". Oczywiście,
      musiałam je tak czy siak podciąć, ale te kosmetyki są po prostu rewelacyjne i
      bardzo wygładzają włosy, więc już mi się tak nie puszą. Jeśli nie wszystkich, to
      spróbuj sobie chociaż tego jedwabiu w płynie, efekt jest niemal natychmiastowy.
    • kasia3000 Re: Problem z włosami 18.03.10, 13:33
      Włosy potrafią bardzo uprzykrzyć życie-a to są za suche a to przetłuszczają się
      smile Masakra! Ostatnio zaczęłam używać URT-OIL z naftą oczyszczoną i nie mam już
      problemów- włosy są błyszczące i pięknie się układają. Na razie innych
      specyfików nie używam
    • hiacynt Re: Problem z włosami 22.03.10, 14:17
      Wiesz wydaje mi się, że może wybrałaś nieodpowiednie kosmetyki do włosów. Może
      jak zmienisz je na jakieś inne kosmetyki problem powinien zniknąć. Jeśli nie
      wiesz, jakich kosmetyków masz używać to może przejdź się do fryzjera, żeby ci
      doradził jakich kosmetyków mogłabyś używać. I pamiętaj o tym, żeby nie
      przekarmić włosów tymi kosmetykami. Bo jeśli zbyt dużą ilość nałożysz na włosy
      to niestety niekorzystnie wpływa na włosywink
    • tajemna Re: Problem z włosami 24.08.10, 23:25
      kuracja - koniecznie - olej, szmpon i odżywka. Po pierwszym zabiegu włosy jak nowe.
      Stosujesz raz na sześć myć. bluepasaz.pl/oferta.php?
      gr_id=57&sid=9fb3d3e8216b9108cae0c1c8dbe2eb86 albo sklep-
      subtelnie.com.pl/Profesjonalne_kuracje-k41-0-3-default.html

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nie pamiętasz hasła lub ?

Nakarm Pajacyka