minimum1 19.04.05, 18:45 no to Duch Święty się nie popisał... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
zwinna_lasica Habemus papam! 19.04.05, 18:46 jesteście wolni, za wolni w radiu już było podane imie neu papierza. agory nie stać aby wysłać na pielgrzymke do watykanu jakiegoś szybkiego i bystrego dziennikarza???? Odpowiedz Link Zgłoś
gothique Re: Habemus papam! 19.04.05, 18:48 Benedykt XVI. A nie mówiłem? Niech żyje Papież! Odpowiedz Link Zgłoś
czarna_rozpacz BETON :((( 19.04.05, 19:05 spowoduje odejscie inteligencji ok KK, Odpowiedz Link Zgłoś
marekzopola Dziadek pod 80-tkę przyszłoscią świata !!!! 19.04.05, 19:07 Ze tez mu się chce .... Odpowiedz Link Zgłoś
brylant1 Katoland czy pokocha nowego pape?? 19.04.05, 19:09 Będzie schizma -czuję to :))) Nie może być żeby niemiec pluł nam w twarz :))))) Odpowiedz Link Zgłoś
czarna_rozpacz polski my narod, polski rod.... 19.04.05, 19:11 krolewski szczep piastwowy:) Odpowiedz Link Zgłoś
brylant1 Podobno ratzinger był w hitler-jugend 19.04.05, 19:12 będzie podtrzymywał tradycje.... :))) Odpowiedz Link Zgłoś
2560a Re: Podobno ratzinger był w hitler-jugend 20.04.05, 01:07 brylant1 napisał: Podobno ratzinger był w hitler-jugend > będzie podtrzymywał tradycje.... :))) A K.Wojtyla pracowal w niemieckiej fabryce czym sie przyczynil to wzrostu gospodarczego III Rzeszy. Twoj ojciec byl w harcerstwie PRL, ZMS lub PZPR, a jak wyjatkowo nie nalezal do zadnej oraganizacji w swoim zyciu, w co nie wierze, to pracowal w PRL-owskiej fabryce budujac tym samym socjalizm, zwany dzis komunizmem.Czy z tego wynika ,ze twoj ojciec nie moze byc dobrym czlowiekiem? Z podobnych wypowiedzi ,jak twoja wynika, ze kto raz popelnil blad , powinie natychmiast popelnic samobojstwo. Poniewaz bledy popelniamy wszyscy wiec zbiorowo sie zabijmy. Odpowiedz Link Zgłoś
2560a Re: BETON :((( 20.04.05, 00:59 czarna_rozpacz napisała: > spowoduje odejscie inteligencji ok KK, Niby dlaczego? Jezeli chcesz pojac za zone/meza osobnika tej samej plci a KK jest przeciwny, jezeli uwazasz , ze skrobanie jest normalnym wyjsciem z klopotow, jezeli uwazasz, ze wystawienie pojemnikow z prezerwatywami na kazdym rogu w kazdym zakatku swiata wyzwoli swiat od HIV i pare podobnych jezeli, to nie mniej pretensji do papieza i nie oskarzaj nikogo o beton tylko zrozum , ze popelniles blad , zapisales do nie tej parafii.Poszukaj sobie innej religii ktora spelni twoje oczekiwania. Jezeli takiej nie ma mozesz znalezc zawsze ja mozesz zalozyc. Odpowiedz Link Zgłoś
czarna_rozpacz a pedofilia kleru jest skutkiem celibatu 21.04.05, 00:00 zapomniales dodac, Odpowiedz Link Zgłoś
bigplak Re: Czas na pokolonie Benedykta XVI..... 19.04.05, 19:58 nie ma wiekszych rasistow od polakow.Tego was papiesz nauczyl ? PFUJ !!! Odpowiedz Link Zgłoś
mangold Re: Czas na pokolonie Benedykta XVI..... 19.04.05, 21:06 Mnie niczego nie nauczył, bo specjalnie to mu sie nie przysłuchiwałem.... Odpowiedz Link Zgłoś
mangold Ciekawe czy podstawa tego pontyfikatu będzie.. 20.04.05, 12:30 .."Dominus Iesus"?? Odpowiedz Link Zgłoś
zdrowy_dystans Habemus Ratzinger. 20.04.05, 15:16 Ordnung muss sein ! Szara Eminencjo ! Marzenie zycia sie spelnilo ?! Ojciec byl policjantem, to ja zostane papiezem ?! Odpowiedz Link Zgłoś