Dodaj do ulubionych

coMŁODZIEŻwszechpolskaMAwspólnegoZnormalnością?!

15.06.05, 20:36
moim zdaniem młodzież wszechpolska to organizacja najbardziej odbiegajaca od
jakichkolwiek norm,o normalności w ogóle nie wspominając, poza tym żyjemy w
XXI i zawsze wydawalo mi sie ze faszyzm zostawilismy juz daleko za sobą...
widocznie nie... TOLERANCJA PRZEDE WSZYSTKIM!!!!!!!-
n-talia
Obserwuj wątek
    • lomginus Re: coMŁODZIEŻwszechpolskaMAwspólnegoZnormalności 16.06.05, 00:12
      Zobaczyłem w telewizorze "młodego /w/ polaka" w średnio młodym wieku, to co z
      jego ust się wydobywało to nic z POLSKOŚCIĄ "wszech" rozumianą nie miało
      związku. I tacy młodzi (!?) "wszech polacy" mają decydować o naszym "jutro"
      narodu? Wysiadam z tego tramwaju.... To nie faszyzm to po prostu kolosalna
      pomyłka! Głosujcie na nich a zobaczycie być może kryształową noc ...
      • gocanowo to jest normalny....faszyzm, nieh rzyje muodziesz 16.06.05, 20:20
        wsehpolska
      • munio35 Re: coMŁODZIEŻwszechpolskaMAwspólnegoZnormalności 16.06.05, 23:31
        Najpierw niech sobie zrobią noc długich noży
      • basaj85 Re: coMŁODZIEŻwszechpolskaMAwspólnegoZnormalności 23.06.05, 22:39
        kurde jak ogladam tych pajacy w telewizji kiedy kolejny raz sie osmiszają za
        Romana to uwazam ze im chodzi tylko o rozglos i glosy wyborcow glownie
        moherowych beretow. UWAZAM ze trzeba ich wszystkich wywiezc do lasu póki czas.

• y.y Re: coMŁODZIEŻwszechpolskaMAwspólnegoZnormalności 17.06.05, 01:42
      Prawda poza jednym. Skoro uważasz i hetero i homo za tak samo normalnych, to
      czy tolerancja to dobre słowo? Toleruje sie kogoś/coś, co jest tak naprawdę
      niechciane, ale w sumie to łaskawie się pozwala na egzystencję. Ja myślę, że
      tutaj nie powinno być mowyt o tolerancji. Po prostu w ogóle nie powinno być
      mowy, są i tyle, nic nikomu do tego.
      • kpt.ziobro Młodzież Wszechpolska - badania skłonności seks. 17.06.05, 10:40
        Wg niezależnego laboratorium wyniki badań, jakim poddano chłopców (dziewczęta
        to tylko transwestyci)przyniosły nsp. wyniki:

67,7 % - to utajnieni pederaści,
        26,9 % - zoofile,
        4,7 % - koprofadzy,
        reszta - onaniści bez uwarunkowań.
        • y.y Re: Młodzież Wszechpolska - badania skłonności se 19.06.05, 02:50
          O, ciekawe, a jakie to laboraturium, jaką metodą przeprowadzano badania i gdzie
          je opublikowano? Z chęcia poczytam o ile oczywiście to nie brednia na użytek
          dyskusji
    • polonic Normalne są homoparady tak?? 17.06.05, 15:47

• n-talia Re: Normalne są homoparady tak?? 20.06.05, 14:27
        "homoparady"jak to nazywsz wcale nie musiałyby mieć miejsca gdyby ludzie o
        innej orientacji nie byli dyskryminowani! tak naprawde to nie ma znaczenia kto
        z kim sypia ale jakim jest człowiekiem... wracając do tematu parad to o ile mi
        sie nic nie pomyliło to żyjemy w wolnym kraju i mamy wolność wypowiadania się.
        nie tylko homoseksualiści działają w ten sposób, tak samo swoje niezadowolenie
        potrafią zademonstrowac np. pracownicy PKP, feministki, rolnicy,
        chrześcijanie...zaczyna mnie derewować dyskutowanie o oczywistych sprawach...
    • malaszaramysz Co to jest normalność? 17.06.05, 17:28
      To , co jest normalne dla MW - jest nienormalne dla mnie:-))) I odwrotnie.
      Normalność do rzecz względna:-))))))))))))
      • kpt.ziobro Re: Co to jest normalność? 17.06.05, 18:09
        malaszaramysz napisała:

> To , co jest normalne dla MW - jest nienormalne dla mnie:-))) I odwrotnie.
        > Normalność do rzecz względna:-))))))))))))
        Wg niezależnego laboratorium wyniki badań, jakim poddano chłopców z MW
        (dziewczęta to tylko transwestyci)przyniosły nsp. wyniki:

26,9 % - zoofile,
        4,7 % - koprofadzy,
        reszta - onaniści bez uwarunkowań, ale z odchyleniem w kierunku homo.
    • kropekuk Co? ROMAN GIERTYCH LIED !!! 17.06.05, 18:43
      Chorągiew wznieś,
      Niech zadrży wróg BESZCZELNY,
      Wszechpolska Młódź,
      Co pójdzie nawet w mrok

Giertychów duch Kremlowi zawsze będzie wierny
      Siłę nam da i zrówna z nami krok (bis)

Wstrzymajcie ruch,
      Prą naprzód bataliony,
      Rozstąpcie sie,
      To młodych ludzi kwiat.

Na Szczerbca Znak z nadzieją patrzą już miliony
      Polska już dziś, a jutro cały świat (bis)

Ostatni bój,
      I mury wroga runą,
      Zwarta-gotowa
      Młodzież nam naprzód mknie.

Przyszedł ten czas, by Kaczor z amarantów sfrunął,
      Niewoli czas, zakoczy wreszcie się! (bis)

Chorągiew wznieś,
      Niech zadrży wróg koszerny,
      Wszechpolski marsz,
      Spokojny, równy krok

Ofiary tej pedalskiej żydomasonerii
      Są pośród nas i dumny jest nasz wzrok (bis)

A tu oryginal i melodia na MP3
      ingeb.org/Lieder/diefahne.html
    • n-talia Re: coMŁODZIEŻwszechpolskaMAwspólnegoZnormalności 19.06.05, 18:39
      ja absolutnie nie negowałabym istnienia takiego ugrupowania jak /mw/ bo uważam
      że każdy człowiek ma prawo do wolności myśli i sumienia,itp,ale absolutnie nie
      popieram zachowań tej grupy. oczywiście ,ze może im sie nie podobać, że
      oddychaja tym samym powietrzem co homoseksualiści, ale powinni rownież zdawać
      sobie sprawę, iż oni mogą mysleć podobnie.przecież nikt nie powiedział, że
      wszyscy musimy sie kochać, miłowaś i sie po tyłkach całować... wystarczy
      odrobina zrozumienia i tej zasranej tolerancji(tyle sie o niej mówi a mi coraz
      bardziej sie wydaje,że mało kto tak naprawde rozumie co oznacza to słowo)...
      poprotu brakuje mi już słow i sił...
    • citisus To samo co PEDAŁY z tolerancją ... 19.06.05, 19:39
      i równością
      :-))
      • n-talia Re: To samo co PEDAŁY z tolerancją ... 20.06.05, 14:34
        mama chyba ci nie powiedziała żebyś nie używał słów, których nie rozumiesz...
        nie wypowiadaj sie w kwestiach o których nie masz żadnego pojęcia...czy gdyby
        twoje dziecko oznajmiłoby ci że jest homoseksualista/-tką na codzień mowiłbyś
        do niego :"pedale"?!czy twoja dziewczyna/żona mowią do ciebie na
        codzień "homofobie"?! damci dobrą rade: zanim coś powiesz bądź napiszesz pomyśl
        2x, daj sobie chwilkę a potem zastanów sie jeszcze raz i dopiero wtedy przejdź
        do działania.
        • kpt.ziobro Re: To samo co PEDAŁY z tolerancją ... 22.06.05, 10:57
          Wg niezależnego laboratorium (ULPS z Warszawy( wyniki badań, jakim poddano
          chłopców (dziewczęta to tylko transwestyci)przyniosły nsp. wyniki:

26,9 % - zoofile,
          4,7 % - koprofadzy,
          reszta - onaniści bez uwarunkowań.

Ogolona na łyso głowa jest surogatem żołędzia penisa dla tych chłopców.
          • y.y Re: To samo co PEDAŁY z tolerancją ... 22.06.05, 13:18
            Taa, jasne. W Internecie to tajmnicze laboratorium nie ma stron internetowych
            albo przynajmniej nie można ich znaleźć wpisując ULPS w wyszukiwarkach. I co to
            znaczy niezależne? Od kogo? Czy wszystkie laboratoria, które publikują badania
            naukowe, których wyniki nie pokrywają się z kłamstwami brunatnej hołoty z MW,
            to laboratoria zależne? (zapewne od żydów i cyklistów)...
            • niezlomny.prawicowiec Re: To samo co PEDAŁY z tolerancją ... 22.06.05, 14:34
              y.y napisał:

> Taa, jasne. W Internecie to tajmnicze laboratorium nie ma stron internetowych
              > albo przynajmniej nie można ich znaleźć wpisując ULPS w wyszukiwarkach. I co
              to
              >
              > znaczy niezależne? Od kogo? Czy wszystkie laboratoria, które publikują
              badania
              > naukowe, których wyniki nie pokrywają się z kłamstwami brunatnej hołoty z MW,
              > to laboratoria zależne? (zapewne od żydów i cyklistów)...

- Myślę, że w tym wszystkim chodzi o misję Radia Maryja, jaką pełni ono w
              służbie Bogu i Narodowi, upubliczniając kulisy działań różnych środowisk i
              obecnej władzy - uważa poseł Anna Sobecka (KP LPR) z sejmowej Komisji Kultury i
              Środków Przekazu.
              Medialne ataki - nieprzypadkowo - zazwyczaj są zsynchronizowane. Artykułom w
              prasie towarzyszą materiały telewizyjne i odwrotnie. Przedwczoraj w pobliżu
              siedziby Radia Maryja pojawili się reporterzy TVN i "Gazety Wyborczej", którzy
              bez pytania weszli na prywatny teren rozgłośni. Natrętni dziennikarze nachodzą
              także rodzinę ojca Tadeusza Rydzyka, dyrektora Radia Maryja.

• y.y Re: To samo co PEDAŁY z tolerancją ... 22.06.05, 20:55
                "Przedwczoraj w pobliżu siedziby Radia Maryja pojawili się reporterzy TVN
                i "Gazety Wyborczej", którzy bez pytania weszli na prywatny teren rozgłośni.
                Natrętni dziennikarze nachodzą także rodzinę ojca Tadeusza Rydzyka, dyrektora
                Radia Maryja."

Za co Radio czy też osoby prywatne z rodziny Ojca Dyrektora mają prawo wytaczać
                sprawy przed sądem. Brednie Sobeckiej, która jest niesławną dewotką odmawiającą
                w sejmie modlitwy pozostawiam jej samej i tym, którzy traktują ją jako
                autorytet, szczerze gratulując im poczucia humoru. Podobnie pozostawiam
                biadolenia środowisk roadiomaryjnych, bo jakkolwiek sam nie jestem człowiekiem
                z lewicowymi poglądami, to brunatne skrajności i faszyzujące poglądy tego
                środowiska to według mnie kpina i potwarz dla kościoła w Polsce. A co do
                rzeetelności dziennikarskiej, to Radio Maryja z TV TRWAM i NDZIENNIKIEM są
                chyba ostatnimi mediami na świecie, które mogą kogoś pouczać.
              • bart431 Re: To samo co PEDAŁY z tolerancją ... 24.06.05, 13:02
                wiesz co jak to czytam, to mi Ciebie szkoda. masz problemy rodzinne? alkohol,
                narkotyki?
                • y.y Re: To samo co PEDAŁY z tolerancją ... 28.06.05, 01:05
                  wiesz co jak to czytam, to mi Ciebie szkoda. masz problemy rodzinne? alkohol,
                  narkotyki?

>>>Nie wiem do kogo ta mowa, jak do mnie to pomyliło Ci się coś, bo wydaje Ci
                  się, że mnie obchodzi, czy Ci szkoda czy nie i tak dalej. Potrzeba popisania
                  głodnych kawałków ad hominem z braku argumenów ad rem czy co?
        • kraq Re: To samo co PEDAŁY z tolerancją ... 23.06.05, 14:35
          a jaki jest inny polski odpowiednik slowa pedal (w tym znaczeniu)? politycznie
          poprawny zaimportowany gej? pedal, to pedal, pederasta. to slowo jest obrazliwe
          bo opisuje zboczenie, a nie dlatego, ze ktos tak ustalil. tak jak ku.. i
          burdel to tez jest obrazliwe
    • wesoly33 Re: coMŁODZIEŻwszechpolskaMAwspólnegoZnormalności 23.06.05, 02:59
      n-talia napisała:

> moim zdaniem młodzież wszechpolska to organizacja najbardziej odbiegajaca od
      > jakichkolwiek norm,

A co ty wiesz o MW ?
      Pewnie gowno, jak kazdy czytelnik GW
      lyka wykrzywiony "obraz" bo samemu
      to to pomyslec nie potrafi
      • blackout.9491 Re: coMŁODZIEŻwszechpolskaMAwspólnegoZnormalności 23.06.05, 15:21
        wesoly33 napisała:

> n-talia napisała:
        >
        > > moim zdaniem młodzież wszechpolska to organizacja najbardziej odbiegajaca
        > od
        > > jakichkolwiek norm,
        >
        > A co ty wiesz o MW ?
        > Pewnie gowno, jak kazdy czytelnik GW
        > lyka wykrzywiony "obraz" bo samemu
        > to to pomyslec nie potrafi

MW to banda utajony zboczeńców i damskich bokserów. Takie tchórzaczki gó..
        warte.
    • cheetah15 Re: coMŁODZIEŻwszechpolskaMAwspólnegoZnormalności 23.06.05, 17:17
      NIC!
      • 1milosierny ten Romek z LPR-u jest prawdopodobnie biseksualist 28.06.05, 03:58
        nie zdziwilo by mnie to, badania socjologiczne i psychologiczne potwierdzaja na
        calym swiecie tendencje i sklonnosci biseksualne u uczestników skrajnie
        konserwatywnych organizacji, wielu czlonków czuje sie niedowartosciowanych,
        podwaza wlasna seksualnosc, dopatruje sie u siebie i innnych sklonnosci
        homoseksualnych,uczestnictwo w takich twardych ruchach ma wyciszyc niepokojacy
        glos wlasnego sumienia,
        normalnemu hetero pewnego swojej seksualnosci homoseksualizm nie zagraza bo nie
        jest zarazliwy,,,, chyba ze ma sie predyspozycje....
        tego typu postawy moga wzbudzac niechec nawet obrzydzenie ale nie zeby
        poswiecac sie w walce z homoseksualizmem jako zjawiskiem,
        chyba ze byli ci ogoleni mlodziency molestowani przez homo i teraz pali ich
        rzadza zemsty

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka