mala67 08.02.06, 13:30 strasznie niezdecydowana od urodzenia jestem mam w domku 3 sloiczki hippa -mloda marchew, marchew z ziemniaczkiem i zupa jarzynowa, dzis podaje julce pierwszy raz papu inne niz cyc co mam dac????hmmm???z tych 3? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
murken Re: dylemat-help 08.02.06, 13:38 Zdecydowanie młoda marchew!! Dlatego że jednoskładnikowa zupka.Nie zje pewnie wiecej niż 2- 3 łyzżeczki i tak powinno być.Najlepiej ,zeby przez tydzień dostawała to samo .Pózniej kolejny składnik - z ziemniaczkiem i następny tydzień jarzynowa. Odpowiedz Link Zgłoś
murken Re: dylemat-help 08.02.06, 13:40 Super zdjęciątka!!! Napisz jak smakowała marchewka.Buziaczki dla Julci od Konradka juniora (tato też Konrad) Odpowiedz Link Zgłoś
sylabar Re: dylemat-help 08.02.06, 13:39 należaloby zacząć od jednego smaku więc marchew,pozostałe maja kilka składników i w razie uczulenia nie bedzie wiadomo na co.my jemy juz te z mięskiem ale od poczatku stycznia daje papki,teraz Bartus ma skończone 5 m-cy i jest na butli juz od dawna Odpowiedz Link Zgłoś
pati775 Re: dylemat-help 08.02.06, 13:43 popieram dziewczyny na poczatek jednoskadnikowe Odpowiedz Link Zgłoś
mala67 Re: dylemat-help 08.02.06, 14:56 dalam marchew- 3v lyczeczki ale smaaakowalo niesamowite sama otwiera dziubek po jescze szok jestem wzruszona Odpowiedz Link Zgłoś