rychu501 20.12.05, 11:35 wreszcie policja się postarała!!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
karnoskozlos Areszt dla sprawcy pobicia rosyjskich dzieci 20.12.05, 11:37 po co do aresztu- moze mały sparing w moskwie z ruskimi schabami- troche zmieniliby zainteresowania. straszna lipa, ze przez takich młotków biją polaków w moskwie - albo bili. Odpowiedz Link Zgłoś
pndzelek ruskim trzeba dokopac 20.12.05, 14:07 nie wazne jakich idiotow z siebie robimy, byle sie nam udalo chociaz troche obsikac lape rosyjskiego niedzwiedzia ;) Odpowiedz Link Zgłoś
lavojtek Re: Areszt dla sprawcy pobicia rosyjskich dzieci 20.12.05, 15:08 Bic swolocz kijami! Odpowiedz Link Zgłoś
frankyy Areszt dla ... Putina 20.12.05, 11:37 trzeba bandziorom dobrze skopać dupę, za to że napadają na dzieciaki, niech się tłuką ze swoim kolegą po fachu Putinem, który zajmuje się bandycką polityką. Odpowiedz Link Zgłoś
manhu A co tam słychać o naszych pobitych? 20.12.05, 14:28 Wreszcie kogoś złapali, brawa dla policji:) Kilka miesięcy i z kilkunastu napastników mają jednego (i paserów). A afera była tak gigantyczna, że strach pomyśleć co jest w takich sytuacjach bez koneksji politycznych, tu napewno siły policyjne były 100x większe niż zwykle. Dobra do rzeczy, a jak tam ruscy bandyci? Złapali już kogoś? Wątpię, fakt, że zostali pobici Polacy takiej samej rangi (zawodu) jak rodzice tych rosyjskich dzieci świadczy czym jest Rosja. Odpowiedz Link Zgłoś
karnoskozlos Re: Areszt dla sprawcy pobicia rosyjskich dzieci 20.12.05, 11:38 wyslijcie ich do moskwy- przynajmniej kawal świata zwiedzo i jeszcze przygodę życia przeżyją Odpowiedz Link Zgłoś
typowy_kark Re: Areszt dla sprawcy pobicia rosyjskich dzieci 20.12.05, 11:42 dokladniej - ostatnia przygode zycia. Odpowiedz Link Zgłoś
mobbick Re: Areszt dla sprawcy pobicia rosyjskich dzieci 20.12.05, 23:03 raczej (nie)przezyja :) Odpowiedz Link Zgłoś
don.kichote Areszt dla sprawcy pobicia rosyjskich dzieci 20.12.05, 11:44 No! To strona polska, "wykazała się"! A co słychać w tej sprawie?: "W sierpniu w Moskwie przez nieznanych sprawców zostali pobici: kierowca polskiej ambasady - obywatel rosyjski; pracownik techniczny ambasady polskiej oraz dziennikarz "Rzeczpospolitej". Odpowiedz Link Zgłoś
joanna.rusinowicz to nie byla prowokacja? 20.12.05, 11:47 oj, cos mi sie wierzyc nie chce ze to nie bylo "nagrane" przez Rosjan. taki przypadek? Odpowiedz Link Zgłoś
kapo44 Re: Areszt dla sprawcy pobicia rosyjskich dzieci 20.12.05, 12:20 Ciekawe czy jak mnie pobija to tez bedzie Policja taka gorliwa? Odpowiedz Link Zgłoś
konrad.ludwik02 Re: "Wreszcie policja się postarała!!!" ... 20.12.05, 12:39 ... dodać tu jednak należy: "to polska Policja się postarała!" No a co z Policją rosyjską? Kiedy usłyszymy komunikat o ujęciu tzw. "nieznanych sprawców" wielkorosyjskich i postawieniu ich przed sądem? No i zwłaszcza, kiedy wyjaśniony zostanie kontekst tej sprawy: zadziwiająca zbieżność datowa z tym "naszym" atakiem chuligańsko-bandyckim, wypisz - wymaluj środek odwetowy wg najlepszych czekistowsko-KGBowskich wzorów! Odpowiedz Link Zgłoś
zezowaty_cyklop Re: "Wreszcie policja się postarała!!!" ... 20.12.05, 13:48 Ciekawe czy tow. Putin poświęci chociaz 5 sekund swojej bytności w mediach rosyjskich na obwieszczenie tego faktu swoim rodakom. Odpowiedz Link Zgłoś
gromax Re: Areszt dla sprawcy pobicia rosyjskich dzieci 20.12.05, 13:12 ciekawe czy sie dowiemy co takiego jest w tej chwili grane na wschód, że potrzebujemy "znaleźć winnego" i "juz go prawie mamy ale jeszcze niezupełnie" ehh, polityka Odpowiedz Link Zgłoś
sebastian64 Putin w kropce 20.12.05, 14:07 Kilka miesięcy temu gardłował o politycznej prowokacji, nasłał swoich czekistów, żeby pobili polskich dyplomatów i domagał się oficjalnych przeprosi od władz RP. Tymczasem okazało się (czego się zresztą wszyscy domyslali), że to dzieło bandy małoletnich gnojków. I tak oto 21-letni polski rzezimieszek okazał się być solą w oku prezydenta kraju mającego mocarstwowe ambicje. Szkoda, że Gogol już nie zyje, przy Putinie by mu tematu do ksiązek na pewno nie brakło... Odpowiedz Link Zgłoś
adas313 Re: Putin w kropce 20.12.05, 14:09 A skąd wiadomo kto stoi za tym 21-latkiem?!?!?!?! CzeKiści już nie takie zagadki rozwiązywali... Odpowiedz Link Zgłoś
sebastian64 Re: Putin w kropce 20.12.05, 14:18 "skąd wiadomo kto stoi za tym 21-latkiem ?!" ...podejrzewam, ze ABW, CBŚ, WSI, CIA, Mossad, Żydomasoneria, librałowie Tusk I Komorowski, redaktorzy z Wyborczej, Cosa Nostra, stowarzyszenie weteranów Waffen SS no i oczywiscie cyklisci. Jesli bym coś pominął to mnie popraw. Odpowiedz Link Zgłoś
adas313 Re: Putin w kropce 20.12.05, 14:23 > ...podejrzewam, ze ABW, CBŚ, WSI, CIA, Mossad No widzisz! I Ty myślisz że CzeKistowski umysł tow. Putina da się nabrać na teorię "samotnego szaleńca"? > Jesli bym coś pominął to mnie popraw. Lobby Sorosa, czeczeńscy terroryści, Chodorkowski, kibice CSKA Moskwa, ugrupowania trockictowsko-zinowiewowskie i wiele wiele innych. Odpowiedz Link Zgłoś
wnh Jestescie naiwni... 20.12.05, 16:07 > > Jesli bym coś pominął to mnie popraw. > > Lobby Sorosa, czeczeńscy terroryści, Chodorkowski, kibice CSKA Moskwa, > ugrupowania trockictowsko-zinowiewowskie i wiele wiele innych. Jestescie naiwni.. Za tym wszystkim stoi Brzeziński! Odpowiedz Link Zgłoś
pantanal Do gnoja o falszywym nicku "ludzie" 20.12.05, 14:09 Dzis na moj adres z "Gazety", wplynela poczta o temacie "witam pana ze służb specjalnych" i dalej tresc "dla kogo pracujesz ? brzydzę się takimi jak ty". Podpisane ludzie@gazeta.pl. Probowalem odpowiedziec, ale adres gnoja okazal sie falszywy. Wedlug niego pewnie dla sluzb specjalnych pracuja takze profesorowie Zoll i Safjan. No bo nie dosc radykalni i "patriotyczni". Jesli gnoj uzywajacy nicku "ludzie" czyta to, niech wie, ze takimi jak on gleboko gardze Odpowiedz Link Zgłoś
zenon.melon A ja mam pytanie co takie ścierwo znane z wielu 20.12.05, 14:13 kradzieży i napadów robi na wolności? Czy to celowa polityka władz, tak by ludzie na ulicach czuli się zagrożeni? Odpowiedz Link Zgłoś
yorryk "Notowany za pobicia" - zanotowali ołóweczkiem 20.12.05, 17:35 w notesiku i wypuścili, no bo jakie inne wyjście - wypuścić Lwa żeby się jedno miejsce w więzieniu zwolniło? Odpowiedz Link Zgłoś
piotrstefanson Re: Areszt dla sprawcy pobicia rosyjskich dzieci 20.12.05, 14:16 a czy rosia przeprosila nas? Odpowiedz Link Zgłoś
untochables Re: Areszt dla sprawcy pobicia rosyjskich dzieci 20.12.05, 17:39 chłopak se zwykły rozbój zrobił za który w Polsce nic nie grozi nawet policji sie nie chce szukać w takich przypadkach a tu taka mina musiał naszą policje Putin zmotywować jak im komendanta zabili ile to już lat temu to do dziś nie potrafią znaleźć zabójcy poszlaki ino jakieś nie wspomne o napadzie na mój dom gdzie nawet im sie śladów na tarasie nie chciało zabezpieczyć ale kazali sobie zrobić kawe Odpowiedz Link Zgłoś
t324911 Kompromitacja 20.12.05, 19:38 W Moskwie sprawca pobic tez zostal zidentyfikowany . Zostal wezwany do szefa policji gdzie otrzymal awans i premie . Teraz im sie glupio przyznac bo u nas to zwykly przypadkowy napad . :((( Odpowiedz Link Zgłoś
srull Re: Areszt dla sprawcy pobicia rosyjskich dzieci 20.12.05, 19:33 A teraz cala czworke powinni wyslac do "braci Moskali"... Odpowiedz Link Zgłoś
xzqbq7 Nie rozumie, dlaczego z uporem GW nazywa 20.12.05, 19:45 pobitych 'rosyjskie dzieci'. 16 - 17 lat to nie zadne dzieci (odejmijcie im 10 lat to beda dzieci). W tym wieku chlopaki maga byc miedzynarodowymi mistrzami karate lub zapasow, albo siatkarzami o wzroscie prawie 2 metry. Pewnie nie byli skoro ich pobili, ale nie nazywajcie doroslej mlodziezy dzicmi, chyba ze pracujecie dla rosyjskiej propagandy (KGB?) Odpowiedz Link Zgłoś
camel_3d ciekawe cz Rusie tez wsadza.... 20.12.05, 20:38 do wiezienia spracow pobic polskich pracwnikow ambasad. pewnei nie, bo najpewniej te msciwe gnidy same wyslale swoich kolegow... Odpowiedz Link Zgłoś
camel_3d zabvy tak tez polakow trakowali... 20.12.05, 20:39 jak pobili w warszawie mojego kolegi, ktory powiezdial pozniej gdzie ci goscie poszli i w ktorym barze siedza to mu powiedzieli, ze nie ma swiadkow.. Odpowiedz Link Zgłoś
mariotrs Polskie glupki 20.12.05, 20:41 rzygac mi sie chce, kiedy czytam tych wszystkich idiotow, co tu wypisuja brednie w stylu "dokopac ruskim" itp....dokopac ruskim? przez pobicie kilku malolatow? nie ma to jak wyladowac swoje kompleksy na jakims malolacie.....nie dosc, ze polska i tak jest posmiewiskiem europy ze swoja bieda, bezrobociem i ciemnota, to jeszcze polakom sie wydaje, ze putin sie przestraszy, bo kilku gnojkow pobije pare dzieciakow....a w rosji ta sprawa praktycznie nie istnieje, bo akurat polska to dla rosji jest mniej wiecej tak wazna, jak brud za paznokciami - no ale oczywyscie polakom sie wydaje, ze sa najwazniejsi naswiecie.... Odpowiedz Link Zgłoś
yanca3 Re: Polskie glupki 20.12.05, 20:48 ostra krytyka ale niestety słuszna . Zajmijmy się sprawami istotnymi , bo ciągle podniecamy się nie tym co trzeba . I wogóle jest nie do pomyslenia ,żeby jakis głupek tłukł dzieci ( nie ważne z jakiego sa kraju i jaki mają kolor skóry).Wstyd mi jest za pieniactwo i chamstwo jakie występuje w naszym społeczeństwie.Każdy każdemu chciałby dokopać : skąd tyle nienawiści i taki upadek obyczajów? Odpowiedz Link Zgłoś
nieomylny nie rozumiesz matołku? 20.12.05, 20:54 " nie ma to jak wyladowac swoje kompleksy na jakims malolacie" Nie rozumiesz matołku, że zupełnie o co innego chodzi w tej sprawy a małolat czy to ruski czy to polski jest tu bez znaczenia. "..a w rosji ta sprawa praktycznie nie istnieje" Gdzie byłeś kilka miesięcy temu? Zrywałeś azbest we wschodnich Niemczech za 2 euro na godzine przez 12 godzin dziennie, że nie wiesz jaka była reakcja w Rosji. Choć wszystkie znaki na niebie i ziemi wskazywały, że był to bandycki napad to właśnie w Rosji zrobiono z tego międzynarodową aferę. Car Putin czerwony ze złości bełkotał w telewizji o politycznej prowokacji i domagał się przeprosin od władz Polski. No i całkiem przypadkiem pobito kilku polskich dyplomatów kilka dni później w Moskwie, tylko tu raczej trudno podejrzewać chuligański wybryk. I kto tu ma paranoje matołku ? Odpowiedz Link Zgłoś
mariotrs Re: nie rozumiesz matołku? 20.12.05, 21:03 no pewnie - to jest wielki spisek putina przeciwko polsce :-) tak jakby putin nie mial wazniejszych rzeczy na glowie tylko zajmowac sie pobiciem kilku malolatow....putin sie oczywyscie wypowiedzial, bo musial - inaczej komunisci i nacjonalisci mieliby na niego haka propagandowego...a jezeli chodzi o miedzynarodowa afere, to moge ci powiedziec (bo znam rosyjski bardzo dobrze i czesto czytam ruskie media) ze cala sprawa w rosyjskich mediach ograniczyla sie do ledwie kilku wzmianek, podzas kedy w polsce od miesiecy trwa histeria na ten temat - wypowiedzial sie w tej sprawie juz chyba kazdy polski polityk od najnizszego do najwyzszego szczebla - ile godzin spedzily gadajace glowy paplajac w telewizji o antypolskim spisku juz nie wspomne...a tymczasem gazociag za kilka miliardow dolarow wlasnie przeszedl nam kolo nosa i putin ze schroederem pewnie mieli niezly ubaw z naszych oburzonych politykow...chcemy dokopac ruskim? to moze bysmy najpierw drogi naprawili, bo jak dzis troche snieg popadal, to caly kraj jest nieprzejezdny....i my chcemy komus dokopac...puste slowa jak zwykle Odpowiedz Link Zgłoś
nieomylny znowu nic nie zrozumiałeś 20.12.05, 21:14 Nikt w Polsce nie mówił o wielkim spisku Putina, nawet gdy pobici polscy dyplomaci okazali się pełnić takie same funkcje jak ojcowie pobitych Rosjan w Polsce (co za dziwny przypadek) polscy politycy zachowali się jak należy czyli publicznie oświadczali, iż uważają, że te zajscia mają chuliganski charakter. To wlasnie twój Putin zrobił z igły widły i zaraz po napadzie na Rosjan, napadzie jakich dziennie się wydarza w Warszawie kilkadziesiąt (w tym na cudzoziemców - bo są łatwym "kąskiem" dla rzezimieszków) ogłosił w telewizji, że jest to element antyrosyjskiej nagonki w Polsce i domagał się dyplomatycznych przeprosin. I za to domaganie się dyplomatycznych przeprosin został w polskich mediach wyśmiany i słusznie bo tylko kretyn robi z chuliganskiego incydentu międzynarodową afere.. Kilka lat temu byłem na wycieczce w Barcelonie, gdzie została okradziona i poturbowana córka dość znanego w owym czasie na Śląsku polityka. Czy umiesz sobie wyobrazić reakcję Hiszpanii i Europy gdyby Kwasniewski zaczął mówić wtedy o antypolskiej nagonce w Hiszpanii i domagać się oficjalnych przeprosin od premiera tego kraju? ZOstałby uznany za zwykłego idiotę, i tak ja też traktuje teraz Putina. Odpowiedz Link Zgłoś
atena_75 Re: nie rozumiesz matołku? 20.12.05, 21:21 "tak jakby putin nie mial wazniejszych rzeczy na glowie tylko zajmowac sie pobiciem kilku malolatow" Ale tak właśnie było? Dlaczego zaprzeczasz skoro to Putin zrobił z całej sprawy wielką aferę? "putin sie oczywyscie wypowiedzial, bo musial" Musiał ze zwykłego pobicia zrobić dyplomatyczną aferę? Kto go do tego zmusił? " kedy w polsce od miesiecy trwa histeria na ten temat" Nie zauwazyłam żadnej histerii, co więcej od ponad 3 miesięcy nie było żadnej informacji w tej sprawie. Radze sprawdzić w słowniku co znaczy słowo "histeria". "tymczasem gazociag za kilka miliardow dolarow wlasnie przeszedl nam kolo nosa" co ma piernik do wiatraka?bredzisz człowieku niemożliwie "moze bysmy najpierw drogi naprawili" Byłeś kiedyś w Rosji (oprócz Moskwy bo ta jako tako wygląda)? Ja byłam i to sporo razy w wielu miejscach (nawet Ural zaliczyłam) wierz mi w Polsce miasta i drogi lepiej wyglądały w latach 50-tych niż tam teraz. Odpowiedz Link Zgłoś
yanca3 Re: nie rozumiesz matołku? 20.12.05, 21:31 no właśnie "matołku"? to po naszemu.Proponuję temu od matołka czytać nie tylko kto kogo pobił ale kto komu sprzatnął dobry interes sprzed nosa i dlaczego ? Tylko będąc bogatym i niezależnym można być ważnym .Nie rób tego czego sam byś nie chciał doświadczyć. Ja nie chciałabym dostać ( gdziekolwiek ) tylko dlatego ,że jestem Polką. A skoro nasz rząd nie broni swoich tak jak Putin to tylko żle o nim świadczy . My właśnie dlatego możemy czuć się niebezpiecznie. Nie wolno nikomu pozwolić takie ekscesy. Też broniłabym swoich rodaków mając władzę ! O t co! Odpowiedz Link Zgłoś
atena_75 Re: nie rozumiesz matołku? 20.12.05, 21:37 "A skoro nasz rząd nie broni swoich tak jak Putin to tylko żle o nim świadczy' ..a słyszałeś kiedy żeby za chuliganckie pobicie domagać się dyplomatycznych przeprosin? Żaden rząd nie broni swoich tak jak Putin bo wprzeciwieństwie do niego pozostałe kraje są ucywilizowane jesli chodzi o politykę Odpowiedz Link Zgłoś
mariuszet Re: Areszt dla sprawcy pobicia rosyjskich dzieci 20.12.05, 21:14 Ciekawe czy Rosjanie znajdą sprawców pobić Polaków. Jestem pewien, że nie, bo to pobicia na zlecenie bezpieki. Póli Zachód będzie tolerował imperialistyczną politykę Kremla, Putin będzie zachowywał się wobec mniejszych państw jak nowi ruscy na Lazurowym Wybrzeżu. Odpowiedz Link Zgłoś