Dodaj do ulubionych

PO domaga się dymisji Dorna za straszenie lekar...

• lukasztolerancja1 Re: PO domaga się dymisji Dorna za straszenie lek 31.12.05, 22:49
      przeciez ci sa teraz u wladzy nie maja pojecia o demokracji, radykalne prawe skrzydlo, to tak jak
      rydzyk, komuna, tylko w bialych rekawiczkach
    • tomekjeden PO I POTWORNE REALIA 31.12.05, 23:25
      "Platforma "oczekuje od premiera Kazimierza Marcinkiewicza, by pilnie
      zdymisjonował wicepremiera Dorna, gdyż jego zachowanie nie mieści się w ramach
      demokratycznego państwa prawa". "Z takimi poglądami nie można pełnić funkcji
      szefa MSWiA w wolnej, demokratycznej Polsce" - uważają autorzy komunikatu."

xxxxxxxxxxxxxxxxxx

Pan Premier nic nie może. W normalnym kraju premier jest niezależny. W Polsce
      Premier musi on czekać na decyzję z zewnątrz rządu.
    • me-e 2006...SLODKIEGO MILEGO ZYCIA... 01.01.06, 00:28
      ...-)))
      • myristicin PRECY Y TZM PARSYZWZM RYADEM I TZMI GNIDAMI! 01.01.06, 01:20
        PIS WZ YGNIE BURAKI NIECH WAS PIEKO POCHONIE!
    • lisa2 Re: PO domaga się dymisji Dorna za straszenie lek 01.01.06, 01:20
      Nie spodziewałom się, że politycy wywodzący się ze strajkującej Solidarności
      będą straszyli kamaszami strajkujących w demokracji.

Przecież MAMY Demokrację -

Jeśli PAŃSTWO nie może opłacić pracy lekarzy w pełni to nie powinno ich
      zatrudniać.
      Jeśli lekarze nie mogą się wyżywić tylko na kontraktowym leczeniu pacjentów, to
      trzeba im dać możliwość pobierania opłat za pracę poza kontraktami - ale - na
      prywatnej praktyce - płacąc za ewentualne korzystanie z państwowego wyposażenia
      gabinetów, z których korzystają ci lekarze (choćby samo pomieszczenie - niech
      płacą co najmniej za czynsz)

A tego bałwana - straszącego kamaszami - won z RZĄDU.

Nie można zmuszać nikogo do wykonywania pracy za darmo!
      Godna PŁACA za dobrą PRACĘ

Nie wszyscy lekarze muszą się zgadzać na warunki poniżej ich możliwości.

Należy karać nieuczciwych lekarzy, ale należy dobrze wynagradzać wszystkich
      lekarzy uczciwie wykonujących swą pracę.

Nie można zmuszać lekarzy, aby sami sobie przycinali recepty, ONI NIE SĄ OD
      TEGO!

Nie można zmuszać lekarzy, aby jeździli do pacjentów, nie mając dostępnego
      pojazdu - tam, gdzie odległości do pacjentów są duże (małe miejscowości , wsie
      itp.)

Lekarze z Porozumienia Zielonogórskiego - jeśli dojdzie do strajku - bądźcie
      przygotowani nawet na zmianę zawodu, ale nie popuszczajcie.

Jak długo można pracować za grosze!

Lekarze - bądźcie jednak bezwzględnie UCZCIWI - bo ja jestem tylko z takimi.

Nie kombinujcie na boku, walczcie tylko o słuszną sprawę - DO KOŃCA !!!!
    • pan.nikt Re: PO domaga się dymisji Dorna za straszenie lek 01.01.06, 01:22
      Nie lubię PO, ale rzeczywiście DORN JEST DO ODSTRZAŁU.

Panie świeć nad jego porządową duszą i nad duszami jego kochanek.
    • kichnij Re: PO domaga się dymisji Dorna za straszenie lek 01.01.06, 01:41
      Mój lekarzyczek rodzinny nie chce zaimportowac mojego leku a urząd rejestracji
      wstrzymał sprzedaż tego leku bo minął okres. Lekarzyczki najpierw do woja potem
      do pudła łącznie z ministrem zdrowia. Tylko w Dornie nadzieja, bo ani
      konstytucja ani etyka nic nie zdziała. "Szczęśliwego Nowego Roku Panie
      MInistrze Zdrowia"
    • chris12 Dorn na czele WRON 01.01.06, 02:07
      Ten facet zaprowadzi porządek!
    • formozus1 Namiastka stanu wojennego,to preludium do kopii 01.01.06, 02:28
      generała.
      Przyjdzie czas to Pinochet naszym wzorcem.
      Tym bardziej że, nasz naj naj , najlepszy Polak poparł tego szlachetnego ludobójcę.
      Amen.
    • gzagorski1 Re: PO domaga się dymisji Dorna za straszenie lek 01.01.06, 02:41
      Jestam cukrzykiem i co po nowym roku nie mam szans na lekarstwa, bo wszystkie
      pieniądze mają iść na Ojca Rydzyka ( podpisana ustawa o KRRiT ), Nowe licencje
      i sprzęt kosztuje ( za co te tygodniowe występy Komitetu Centralnego im. Ojca
      Rydzyka ) L. R. za to siedzi, aco ztymi którzy tak szybko tę ustawę
      zmienili???????????????????????????????????????????????????????????
      • formozus1 Oj naiwny naiwny,jak mucha we mgle!!!!!!!!!!!! 01.01.06, 03:08
        gzagorski1 napisał:

> Jestam cukrzykiem i co po nowym roku nie mam szans na lekarstwa, bo wszystkie
        > pieniądze mają iść na Ojca Rydzyka ( podpisana ustawa o KRRiT ), Nowe licencje
        > i sprzęt kosztuje ( za co te tygodniowe występy Komitetu Centralnego im. Ojca
        > Rydzyka ) L. R. za to siedzi, aco ztymi którzy tak szybko tę ustawę
        > zmienili???????????????????????????????????????????????????????????
        Oni mają się dobrze, jak o dyrektor.
        Tobie mogę przesłac filmik o tym jak mucha się zawiodła na gawiedzi.
        Tylko podaj adres.
        Amen.
    • abwprl1 Re: PO domaga się dymisji Dorna za straszenie lek 01.01.06, 02:45
      To część członków PO, szczeka jak głodne wilki. Może sama PO mogłaby
      przedstawić , zaproponować rozwiązanie zaistniałej sytuacji.
      A co robią w tych dniach Ci członkowie którzy żądają powrotu Premiera z urlopu
      i dymisji ministra.
    • noelkabat Re: PO domaga się dymisji Dorna za straszenie lek 01.01.06, 02:46
      PO ma racje, ze... dzialania Dorna nie mieszcza sie w ramach demokratycznego
      panstwa prawa...jednak naiwnie nie zauwaza, ze doskonale mieszcza sie w panstwie
      dyktatury Jaroslawa Kaczynskiego i ze Dorn poslusznie realizuje idee swego
      "genialnego" szefa PISu. Ludzie czy wy naprawde nie widzicie co wam J.K.
      szykuje?!!
    • kroczak Re: PO domaga się dymisji Dorna za straszenie lek 01.01.06, 02:56
      Panowie z PO kogo wy prasicie,mARĆINKIEWICZ JEST PREMIEREM TYLKO Z
      NAZWY.cHLOPAK TEN JEST TYLKO TYMCZASOWY CZY WY TEGO NIE WIDZICIE CZY GŁUPA
      UDAJECIE.kTO PŁACI ZA GORYLI mARCIENKOWICZA,UDAJE CHŁOPCZYNA ŻE JAŻDŻI NA
      NARTACH,cHŁOPAK JEŻDZI JAK baraNIA ŁĄKA,

• les1 Re: PO domaga się dymisji Dorna za straszenie lek 01.01.06, 05:27
      PO to jak panienki w podstawowce....i ich wielbiciele tez...:-)
      A co?....Tylko robole maja chodzic do rezerwy?....gornicy i dohtory byli
      zwolnieni bo i tak sluzyli narodowi?
      Tak bylo i tak jest!. Ale jak nie chcesz sluzyc narodowi (jakimkolwiek on nie
      jest) to musisz odsluzyc tyle samo co zwylky robol?...
      Po tym okresie jestes wolny jak ptaszek i odlatuj go zachodnich krajow!
      Ale na zachodzie nie ma idiotow i tez sobie wybieraja?
      Wiec, jasli jestes miernota to siedz cicho i dobijaj to spoleczenstwo swoja
      nieudzaczna praktyka "dohtorska"i modl sie co niedziele, ze nie wprowadza
      odpowiedzialnosci za nieudacznictwo? (cos w stylu ...jak ciesla spitoli prace w
      stolarce to za to musi zaplacic?)
      Polowa z was powinna byc praktykantami u aptekarzy!....ale to inna sprawa...hihi
      Latwo sie jechalo do tej pory?....dlatego sie tak bulwersujecie?....Swiat stoi
      przed wami otworem!!! Dlaczego tam nie lecicie???
      (jak pielegniarki?) Bo one maja wieksze kwalifikacje?
      One i wy o tym dobrze wiecie!
      Wiec , witajcie w woju!....Wasze jedyne zbawienie na zdobycie wlasciwych
      kwalifikacji...:-)
      A PO to tylko pierdzi jak ktos , kto sie za bardzo powietrza nalykal....:-)
      Ave Maryja
      (sluby nie pomogly)
      • bratpita Czemu lekarzy, nie budowlańców? 01.01.06, 07:00
        Przecież ktoś te 3 miliony mieszkań musi wybudować!
        Więc proszę Państwa, mordy w kubeł i tyrać, budować. Po 3,50pln za godzinę
        oczywiście. Wszak społeczeństwo, naród rzekłbym nawet, wyuczyło za darmo fachu.
        Nie podoba się? To do wojska. Na razie... bo głupio tak od razu więzieniem
        straszyć, ale co się odwlecze...
        A nie, chwila, po 3 pln, bo na becikowe jeszcze trza uzbierać.
        A może po 2,50?
        Rzuć Pan jakąś kwotę, Panie Dorn. Postrasz Pan. Panie antykomunisto,
        prawicowcze, co gospodarki rynkowej od ręcznie sterowanej nie odróżniasz.
        Jeszcze mi Pan powiedz, ile mogę za projekt strony zarządać, hasło reklamowe
        nośne bardzo, serię reklam prasowych? Czy nie narażę się na gniew Twój
        straszliwy rzucając cenę 100pln? A może za dużo? Wszak ZUS niewiele ponad 700pln
        wynosi, jakieś marne 19% podatku, oprogramowanie za 10k co je trza nabyć. Żreć
        trzeba (ale czy to istotne?).
        No i wyuczony zostałem. A że sam się wyuczyłem? Niemożliwe, toć naród wyuczył,
        społeczeństwo zapłaciło...

A faktycznie, zapomniałem, toć dekalog od 1945 nie zmieniony. Pierwsze
        przykazania stoi jak stało. NIE WYCHYLAJ SIĘ!
        Szybko na strony tanich lini lotniczych. Uff, jeszcze są. Więc serdeczny,
        noworoczny ten, co to już jest złamaniem regulaminu, w to, na czym Pan siada.
        I nie chodzi o krzesło...
      • vitoleone Re: PO domaga się dymisji Dorna za straszenie lek 01.01.06, 10:14
        a myslelismy ze takich debili juz nie ma.za moment bedziesz musial do lekarza
        mowic po ukrainsku,bo zabraknie naszych.Sprobuj zdac choc jeden egzamin lekarski
        /nie mowiac juz o 6-ciu latach morderczych studiow/ a jak nie potrafisz,to wal
        lbem w sciane moze oporzytomniejesz!!!!!!!!!!!!!!!
    • antonioni1 Re: PO domaga się dymisji Dorna za straszenie lek 01.01.06, 08:34
      O co wam chodzi z tym Dornem? On tak sympatycznie wygląda ze swoją głupią miną.
      Dajcie mu spokój.
    • pablo1984 Re: PO domaga się dymisji Dorna za straszenie lek 01.01.06, 08:53
      PO gra troche pod publike,z parti liberalnej stała sie bezpłóciowym tworem i
      traci swój elektorat
      Ze Dorn jest ostatnim paranoikiem, itd wiemy juz od dawna.
      Jednak nie wierze w to ze lekarza jest aż tak źle. Niech taki lekarz ma 3000
      pacjentów w swojej przychodni 3000*5 daje nam to 15000 tys pln miesiecznego
      przychodu.Tak wiec na czym moze oszczedzać lekarz, oczywiście na pacjencie tzn.
      ze nalezy zapomniec o szczegółowych badaniach albo zapłacic za nie z własnej
      kieszeni. Sam usłyszałem ze mam sobie za swoje pieniadze zrobic szczegółowe
      badanie krwi. Poprostu żenada: To w sumie taniej jest zapobiegać czy leczyć?????
      Bo juz sie sam pogubiłem
    • julko Re: PO domaga się dymisji Dorna za straszenie lek 01.01.06, 09:43

• julko Re: PO domaga się dymisji Dorna za straszenie lek 01.01.06, 09:46

Też się domagam dymisji plastelinowego TUSKA,domagam się dymisji tego co na
      wrotach lata,domagam się banicji HGW i JMR.Czy Michnik i jego GW pomogą w tym?.

• taziuta Nie wiem jak Michnik i GW, ale ja pomogę :-) 01.01.06, 10:11
        Natychmiast jak tylko te orły z PO zaczną rządzić, ja zacznę domagać się ich
        dymisji. Ale póki co to rządzą kaczki (et consortes) z PiS, które kompromitują
        się raz za razem, i dlatego teraz domagamy się ICH dymisji. :-)

julko napisał:
        > Też się domagam dymisji plastelinowego TUSKA,domagam się dymisji tego co na
        > wrotach lata,domagam się banicji HGW i JMR.Czy Michnik i jego GW pomogą w
        tym?.
        • soulworm ha! ja domagam sie dymisji adama malysza! :D 01.01.06, 20:33

• edward162 Re: PO domaga się dymisji Dorna za straszenie lek 01.01.06, 10:00
      PO ma racje.Krwawy Feliks nie może rządzić w demokratycznym kraju. Teraz
      właśnie organizuje partyjną policje [CZEKA,- GESTAPO ?] dla wprowadzenia
      demokracji.Wstyd!
      • vitoleone Re: PO domaga się dymisji Dorna za straszenie lek 01.01.06, 10:19
        a koledzy Leppera I Giertyka w KRRiT za moment beda nas scigac za wypowiedzi na
        tym forum.
    • halfliner Myślę, że Dorn to on w ogóle niewiele rozumie. 01.01.06, 10:02
      • zambro PiS -owi bliżej do Łukaszenki 01.01.06, 10:10
        Przeciąganie prezydenckich wyborów w Warszawie, teraz straszenie militaryzacją
        służby zdrowia, świadczy tylko o tym, Kaczorom znacznie bliżej do sąsiada z
        Białorusi, aniżeli do normalnej demokracji. Koszty wyborów w Warszawie powinny
        być pokryte z kasy PiS-u, który doprowadził do takiej sytuacji. Trzy lata temu,
        przy starcie Kaczyńskiego do wyborów w stolicy, zapewniano, że Kaczyński będzie
        prezydentem do końca kadencji. PiS dostanie ogromne kwoty za kampanię wyborczą,
        to te 5 mln dla nich nic.
    • edward162 Re: PO domaga się dymisji Dorna za straszenie lek 01.01.06, 10:03
      arahat1 popieram ten pogląd. Agent
      • vitoleone Re: PO domaga się dymisji Dorna za straszenie lek 01.01.06, 10:29
        MY TEZ
    • brynk PO - aby w was pierun trzasł !-destruktorzy Polski 01.01.06, 10:44
    • brynk Wyraznie widać kto stoi za Poroz.Zielonog.- to PO 01.01.06, 10:47
    • szasza7 Re: PO domaga się dymisji Dorna za straszenie lek 01.01.06, 10:59
      Znerwicowany Dorn musi się ożenić,to powinno korzystnie wpłynąć na jego
      psychikę.Obecne jego zachowanie kompromituje Państwo.Nie dorósł do stanowiska
      jakie mu powierzono.Ujawniają sie błędy kadrowe Kaczorów,co może ich kosztować
      to co tego pajaca Millera.
    • mbart79 Re: PO domaga się dymisji Dorna za straszenie lek 01.01.06, 12:07
      Ty idź w kamasze, bałwanie, ty dorniu jeden! Burak będzie lekarzy straszył. Macie kaczogród, który sobie wybraliście...
    • numenor11 Czy ktoś bierze jeszcze po-yebów na poważnie ? 01.01.06, 12:48

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka