tibnor Prezydent wszystkich Polaków... 13.01.06, 16:21 szczyt umiaru i rozsądku. Jurka nie wysłuchał, bo Jurek nie dojechał. Z bratem na pewno się spotkał. Opozycję olał, bo i z kim tu rozmawiać ? I wyrobił sobie zdanie, które ogłosił na Wawelu. Mam odruch wymiotny. Odpowiedz Link Zgłoś
block-buster Prezydent kota i brata Jarka 13.01.06, 16:24 Ale niedlugo sie utrzymacie.Poplyniecie do scieku szybciej niz trwaja obie kadencje.Kaczory klamczuchy. Odpowiedz Link Zgłoś
piotr7777 Re: Prezydent: Kryzys z winy koalicji 13.01.06, 16:26 Kaczyński zaznaczył, że mówi to nie jako człowiek związany z PiS- em, ale "jako człowiek, który bardzo wysoko ceni sobie wartość prawdy i zamierza tę wartość promować w życiu publicznym". Bezstronność i obiektywizm Pana Prezydenta mnie poraża. Odpowiedz Link Zgłoś
tylkoniepis Poziom 13.01.06, 16:33 obłudy naszych polityków sięga takich wyżyn, że czuję się jakby mi ktoś w twarz pluł bezczelnie jak ich słucham. Odpowiedz Link Zgłoś
hudges Re: Poziom 13.01.06, 16:35 tylkoniepis napisa?: > ob?udy naszych polityków sie˛ga takich wyz˙yn, z˙e czuje˛ sie˛ jakby mi ktos´ w twarz > > plu? bezczelnie jak ich s?ucham. Tak, to samo uczucie mnie ogarnelo, choc jestem daleko od Polski (w myslach blisko) Odpowiedz Link Zgłoś
realista1000 Chyba każdy to widział! Tusk klepał Olejniczaka po 13.01.06, 16:26 plecach, Giertych ściskał Schetynę, a Senyszyn całowała Gadzinowskiego w usta (tfu!!!)! No, no, no...wa koalicja? Odpowiedz Link Zgłoś
r0b0l za to jutro Jarek da buzi Lepciowi a Lesio Rydzowi 13.01.06, 17:47 chodzą słuchy że Jarek Prezes lubi opalonych mięśniaków, Lesio zaś lubi gadać z Duchem Świętymi jego ziemskim wcieleniem z Torunia Coś jak prezydent busz który jako były alkoholik rozmawia z Bogiem jak równy z równym Odpowiedz Link Zgłoś
typson Re: Prezydent: Kryzys z winy koalicji 13.01.06, 16:27 "Prezydent Kaczyński" jak to potwornie brzmi. No ale rzeczywistosc nie zawsze jest przyjemna Odpowiedz Link Zgłoś
ukos Duet Kaczek to nie kwartet, tylko kwaktet 13.01.06, 17:08 Ale poza tym to się zgadza - kwamią kwacząco. Odpowiedz Link Zgłoś
antonioni1 Re: Prezydent: Kryzys z winy koalicji 13.01.06, 16:29 A co miał powiedzieć? Ze z powodu Jarosława Kaczyńskiego? Odpowiedz Link Zgłoś
chris12 Podobno prezydent zostanie i głową kościoła 13.01.06, 16:39 Póki co już głosi prawde objawioną. Odpowiedz Link Zgłoś
uu1 Re: Prezydent: Kryzys z winy koalicji 13.01.06, 16:55 Kaczyński zaznaczył, że mówi to nie jako człowiek związany z PiS- em, ale "jako człowiek, który bardzo wysoko ceni sobie wartość prawdy i zamierza tę wartość promować w życiu publicznym". Byłbym bardzo zobowiązany gdyby p. Kaczyński wyjaśnił,kiedy ostatni raz powiedział prawdę. W sprawie Leppera, Kurskiego? Odpowiedz Link Zgłoś
veglie Re: Prezydent: Kryzys z winy koalicji 13.01.06, 17:03 uu1 napisała: > Kaczyński zaznaczył, że mówi to nie jako człowiek związany z PiS- em, ale "jako > człowiek, który bardzo wysoko ceni sobie wartość prawdy i zamierza tę wartość > promować w życiu publicznym". > Byłbym bardzo zobowiązany gdyby p. Kaczyński wyjaśnił,kiedy ostatni raz > powiedział prawdę. W sprawie Leppera, Kurskiego? Odpowiedz Link Zgłoś
uu1 Re: Prezydent: Kryzys z winy koalicji 13.01.06, 17:07 Hi. Pasjonuje mnie taka sprawa. Czy PiS nie mógłby delegować do pisania na forach nieco bardziej rozwiniętych umysłowo? Ręce opadają jak się czyta wypociny tych gostków. Odpowiedz Link Zgłoś
veglie Re: Prezydent: Kryzys z winy koalicji 13.01.06, 17:30 uu1 napisała: > Hi. Pasjonuje mnie taka sprawa. Czy PiS nie mógłby delegować do pisania na > forach nieco bardziej rozwiniętych umysłowo? Ręce opadają jak się czyta wypocin > y > tych gostków. A opadają!!!No ale inteligentów tam brak!!!Jak to w czarnej sotni:D Odpowiedz Link Zgłoś
uu1 Re: Prezydent: Kryzys z winy koalicji 13.01.06, 17:38 No ale inteligentów tam brak!!!Jak to w czarnej sotni:D Jasne. Przecież inteligencja dzieli się na: wrodzoną i katolicką. A tej drugiej jest znacznie więcej. :-) Odpowiedz Link Zgłoś
the.truth Re: Prezydent: Kryzys z winy koalicji 13.01.06, 17:03 Masz jakieś konstruktywne propozycje dla kraju czy kolejny bezproduktywny frustrat na forum :-) Odpowiedz Link Zgłoś
uu1 Re: Prezydent: Kryzys z winy koalicji 13.01.06, 17:05 Wyjątkowo miły gość z Ciebie. Tylko Twój post taki jakby od czapy, nie sądzisz? Odpowiedz Link Zgłoś
the.truth Re: Prezydent: Kryzys z winy koalicji 13.01.06, 17:13 Dostosowany do paniczno - dekadenckiej atmosfery na forum :-) Sonduję, czy znajdzie się choć jedna osoba która nie biadoli i myśli w bardziej twórczy sposób niż to prezentuje duet Kaczor - Donald :-))) Odpowiedz Link Zgłoś
veglie Re: Prezydent: Kryzys z winy koalicji 13.01.06, 17:25 the.truth napisał: > Dostosowany do paniczno - dekadenckiej atmosfery na forum :-) > Sonduję, czy znajdzie się choć jedna osoba która nie biadoli i myśli w bardziej > > twórczy sposób niż to prezentuje duet Kaczor - Donald :-))) Odpocznij sobie!Idź na ryby,grzyby lub śnieg odgarniaj!Proszę nie męcz nas(poważnych ludzi) swą osobą;))))) Odpowiedz Link Zgłoś
the.truth Re: Prezydent: Kryzys z winy koalicji 13.01.06, 17:30 Rzeczywiście masz rację :-) Szkoda czasu :-)) Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
veglie Re: Prezydent: Kryzys z winy koalicji 13.01.06, 17:05 uu1 napisała: > Kaczyński zaznaczył, że mówi to nie jako człowiek związany z PiS- em, ale "jako > człowiek, który bardzo wysoko ceni sobie wartość prawdy i zamierza tę wartość > promować w życiu publicznym". > Byłbym bardzo zobowiązany gdyby p. Kaczyński wyjaśnił,kiedy ostatni raz > powiedział prawdę. W sprawie Leppera, Kurskiego? Odpowie jak Jarek pozwoli!!!Myślę jadnak że ostatnie zdanie należy do kota(przyszłego senatora);) Odpowiedz Link Zgłoś
uu1 Re: Prezydent: Kryzys z winy koalicji 13.01.06, 17:09 > Odpowie jak Jarek pozwoli!!!Myślę jadnak że ostatnie zdanie należy do > kota(przyszłego senatora);) Swoją drogą to byłby plagiat. A może kot - wiceprezydent? :-) Odpowiedz Link Zgłoś
veglie Re: Prezydent: Kryzys z winy koalicji 13.01.06, 17:17 uu1 napisała: > > Odpowie jak Jarek pozwoli!!!Myślę jadnak że ostatnie zdanie należy do > > kota(przyszłego senatora);) > Swoją drogą to byłby plagiat. A może kot - wiceprezydent? :-) Może być!!!!Myślisz pewnie o złotym żłobie!Oh przepraszam..... miseczce!A tak między nami.PiSiorki to mistrzowie plagiatu;D Odpowiedz Link Zgłoś
uu1 Re: Prezydent: Kryzys z winy koalicji 13.01.06, 17:22 !A tak > między nami.PiSiorki to mistrzowie plagiatu;D Fakt. Tę dziedzinę opanowali bezbłędnie. Odpowiedz Link Zgłoś
silesius.monachijski a silesius patrzy i... juz sie niczemu nie dziwi 13.01.06, 17:00 forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=902&w=34896850&wv.x=2&a=34924863 Odpowiedz Link Zgłoś
r0b0l drogi Silesiusie, wyjaśnij mi... 13.01.06, 17:05 bo wszystko przewidziałem ale dlaczego moje pijackie wizje się spełniają??? I jak się zapatrujesz na wice Leppera, trzeciego bliźniaka??? Odpowiedz Link Zgłoś
silesius.monachijski Re: drogi Silesiusie, wyjaśnij mi... 13.01.06, 17:14 jest kilka mozliwosci zmiany sytuacji; - po pierwsze proba stworzenia koalicji PoPiS-u; z tego, co czytam, i sie innymi kanalami dowiaduje, to szance sa marne; Tusk prezentuje sie w mediach, jako czlowiek gotowy do rozmow, rozmawia, zas w istocie rzeczy stawia takie warunki zaporowe (jak np. 70 poprawek PO do ustawy budzetowej), o ktorych od poczatku wie, ze sa dla rzadu nie do przyjecia; takie troche bicie piany; . - po drugie: aby zapewnic stabilna wiekszosc, PiS musi w koncu pojsc na uklady z SO i LPR-em; wtedy rzeczywiscie jest szansa, ze rzad bedzie jakis czas spokojnie rzadzil, ale nie bezpieczenstwa sa duze; ludzie pokroju Leppera czy Giertycha przystana na wspolprace na poczatku trwania takiej koalicji, zas potem zaczna prowadzic wojne podjazdowa, i te koalicje w praktyce rozbijac, chcac sie przypodobac swoim wyborcom; nie widze mozlizowosci, zeby taka koalicja dlugo przetrwala; . - po trzecie: i to jest najlepsze chyba rozwiazanie: nowe wybory na wiosne; niech w koncu suweren (czyli wszyscy wyborcy) pojdzie po rozum do glowy, i tak wybierze, zeby przez nastepne 4 lata rzadzila stabilna wiekszosc; pytanie tylko, czy wyborcy rzeczywiscie pojda po rozum do glowy? tutaj tez mam duzo watpliwosci r0b0l napisał: > bo wszystko przewidziałem ale dlaczego moje pijackie wizje się spełniają??? > I jak się zapatrujesz na wice Leppera, trzeciego bliźniaka??? Odpowiedz Link Zgłoś
r0b0l bo... 13.01.06, 17:43 wiadome było od początku że do koalicji z PO nie dojdzie. Bo bliźniaki musiałyby z czegoś ustąpić a od początku nie planowały dzielenia się władzą. Bo PO to wróg programowy partii przewodniej i jedynej i ażeby utrzymać się przy władzy gotowi są do przymierza nawet z diabłem ale nie z aksamitnymi kapeluszami Jaruś właśnie wydymał Giertycha ale z Leperem mu tak łatwo nie pójdzie. Nowe wybory nie zmienią układu sił politycznych w znaczącym stopniu, do wyborów może pójść 30 % uprawnionych a to będzie totalna porażka. Poza tym znam wielu JUŻ BYŁYCh zwolenników PIS i bajek o dobrej i sprawiedliwej 4 RP Jak mawiał Wołodia Ilicz : władzy raz zdobytej się nie oddaje, a czy władza będzie podparta bagnetem czy pałą Dorna i nawet 3 zmianowymi sądami na kółkach to nieistotne. oprócz wicepremiera Lepera obawiam się coraz bardziej przepełnionych prowizorycznych więzień. Gdzieś trzeba będzie powadzać kilkanaście lub więcej tysięcy wszelkiej opozucji i ubecji po wprowadzeniu stanu zbliżonego do wojennego w celu ratowania prawej i sprawiedliwej, solidarnej i katolickiej, oszczędnej i gospodarnej 4 rzycipospolitej kaczej Odpowiedz Link Zgłoś
silesius.monachijski Re: bo... 13.01.06, 17:49 nie msz racji; PiS to nie jest partia bolszewicka; rozumiem Twoja do nich niechec, ale bez przesady; 30 % pojdzie na wybory? a gdzie reszta? a narzekac beda oczywiscie wszyscy, a najglosniej ci, ktorzy wszystko maja gleboko w powazaniu; bo tak najlatwiej r0b0l napisał: > wiadome było od początku że do koalicji z PO nie dojdzie. > Bo bliźniaki musiałyby z czegoś ustąpić a od początku nie planowały dzielenia > się władzą. > Bo PO to wróg programowy partii przewodniej i jedynej i ażeby utrzymać się przy > > władzy gotowi są do przymierza nawet z diabłem ale nie z aksamitnymi kapeluszam > i > > Jaruś właśnie wydymał Giertycha ale z Leperem mu tak łatwo nie pójdzie. > > Nowe wybory nie zmienią układu sił politycznych w znaczącym stopniu, do wyborów > > może pójść 30 % uprawnionych a to będzie totalna porażka. Poza tym znam wielu > JUŻ BYŁYCh zwolenników PIS i bajek o dobrej i sprawiedliwej 4 RP > > Jak mawiał Wołodia Ilicz : władzy raz zdobytej się nie oddaje, a czy władza > będzie podparta bagnetem czy pałą Dorna i nawet 3 zmianowymi sądami na kółkach > to nieistotne. > > oprócz wicepremiera Lepera obawiam się coraz bardziej przepełnionych > prowizorycznych więzień. Gdzieś trzeba będzie powadzać kilkanaście lub więcej > tysięcy wszelkiej opozucji i ubecji po wprowadzeniu stanu zbliżonego do > wojennego w celu ratowania prawej i sprawiedliwej, solidarnej i katolickiej, > oszczędnej i gospodarnej 4 rzycipospolitej kaczej Odpowiedz Link Zgłoś
uu1 Re: bo... 13.01.06, 17:51 > nie msz racji; PiS to nie jest partia bolszewicka; Oczywiście. To jest partia neobolszewicka. Odpowiedz Link Zgłoś
uu1 Re: bo... 13.01.06, 17:50 A może pijesz niewłaściwe trunki i dlatego świat w wersji kaczolandu nie wydaje Ci się różowy? :-)) Odpowiedz Link Zgłoś
silesius.monachijski Dalaczego gw i wielu forumowiczow tak bardzo 13.01.06, 17:52 nienawidzi Kaczynskich? Bo nie maja zwyczaju chorowac na schorzenie golenia, co czesto zdarzalo sie naczelnemu i bylemu preziowi; oni nie potrafia na trzezwo myslec; alkoholizm zawsze wywoluje agresje uu1 napisała: > A może pijesz niewłaściwe trunki i dlatego świat w wersji kaczolandu nie wydaje > Ci się różowy? :-)) Odpowiedz Link Zgłoś
r0b0l a czy można szanować głupca za to że jest głupi? 13.01.06, 17:58 > myslec; alkoholizm zawsze wywoluje agresje z tym się nie zgadzam, zdecydowana większość ludzi pod wpływem gorzały jest wyluzowana i optymistyczna. Tylko mała część miewa reakcję patologiczną Czy należy kochać kaczki bo są??? Nawet władza ludowa wyleczyła się z tego i żądała jedynie żeby jej słuchać. Sęk w tym że polityk będzie szanowany o ile na szacunek zasłuży a braciszkowie i ich banda jakoś nie są w stanie zrobić niczego co by na szacunek zasługiwało. Odpowiedz Link Zgłoś
r0b0l ja jestem ROBOL pisany przez dwa zera 13.01.06, 18:26 wypraszam sobie jakieś jedynki ;-)) Odpowiedz Link Zgłoś
uu1 Re: ja jestem ROBOL pisany przez dwa zera 13.01.06, 18:28 Sorki. To się nie powtórzy. :-) Odpowiedz Link Zgłoś
the.truth Re: a czy można szanować głupca za to że jest głu 13.01.06, 18:16 Dzięki Kaczyńskim SLD i inny plankton odchodzi w niebyt polityczny - to zrozumiałe że nie wszyscy do tego podchodzą z entuzjazmem :-) Najmniej sami zainteresowani : serwisy.gazeta.pl/wyborcza/1,68586,3109185.html Odpowiedz Link Zgłoś
r0b0l Re: a czy można szanować głupca za to że jest głu 13.01.06, 18:34 że LSD szlag trafił to wspaniale, że należy tych i owych rozliczyć to czas ostateczny ale od tego nic się w państwie nie poprawi. Zreeztą zamiast LSD mamy samą bronę, zamiast układów ubeckich mamy kolesiostwo PISu, zamiast żałosnego sejmu poprzedniej kadencji mamy karykaturę tegoż samego. No i w końcu zamiast kraju demokratycznego zaczynamy mieć dyktaturę MIERNOT i TCHÓRZY zdolnych do wszystkiego No i w końcu zamiast Polski mamy coś co trudno jeszcze określić, prowizorycznie nazywam to coś katosocjalistycznym burdelem na kółkach o nazwie 4 rzyćpospolita obojga kaczorów Odpowiedz Link Zgłoś
the.truth Re: a czy można szanować głupca za to że jest głu 13.01.06, 18:46 Wygląda na to, że naprawa państwa przebiega stopniowo i łagodnie :-) Kaczyńscy najwidoczniej gdzieś zatracili swój radykalizm, którym antykaczyści straszyli wyborców - to chyba dobrze :-))) A co do kolesiostwa - .. no commment. To jest bolesna rzecz, ale nie do wyeliminowania ( jak twierdzi Staniszkis) - szkoda tylko, że musimy to obserwować na szczeblu centralnym. Odpowiedz Link Zgłoś
r0b0l Re: bo... 13.01.06, 18:02 piję takie różne bez akcyzy i okradam państwo. Dlatego jest tak źle. Na wiosnę sadzę własny tytoń , samochód sprzedałem, firmę zamknąłem i pójde niedługo po zasiłek. Na tacę też nie daję a TV wyrzucę przez okno jak zobaczę wiceLepera Nic dziwnego że przez takich jak ja jest w 4 rzycipospolitej źle Odpowiedz Link Zgłoś
uu1 Re: bo... 13.01.06, 18:12 Wielkie są winy Twoje. Ale rozumiem Cię - z jednym wyjątkiem. Nie palę. :-) Odpowiedz Link Zgłoś
r0b0l Re: bo... 13.01.06, 18:37 to zacznij, krócej pożyjesz i nie będziesz obciążać budżetu emeryturami i innymi wydatkami. Jednorazowo ZUS wypłaci na skrzynkę i reszta będzie na beciki. Ja zresztą nie mam zamiaru kopnąć w kalendarz w tym kraju, znajdę sobie inny Odpowiedz Link Zgłoś
uu1 Re: bo... 13.01.06, 18:59 > Ja zresztą nie mam zamiaru kopnąć w kalendarz w tym kraju, znajdę sobie inny To pomyśl również o trumnie. Dębowa jest trwalsza ale sosnowa zdrowsza. :-) Odpowiedz Link Zgłoś
r0b0l Re: bo... 13.01.06, 19:38 a w ogóle po co skrzynka?? co sie da na podroby a resztę do pieca. Taniej, ekologiczniej i w garnku się zmiesci ;-)) Odpowiedz Link Zgłoś
uu1 Re: bo... 13.01.06, 19:48 Jest pewne niebezpieczeństwo. Wnuczęta mogą w trakcie zabawy dziadka rozsypać. Odpowiedz Link Zgłoś
silesius.monachijski Re: już mi jaśniej ale nie do końca bo: 13.01.06, 17:45 bo, niestety wiekszosc wyborcow nie nauczyla sie regul demokratycznych wyborow i odpowiedzialnosci za panstwo; duza czesc albo wogole na wybory nie chadza, albo tez popiera kogos tylko dlatego, ze naobiecywal gruszek na wierzbie; a potem to kazdy jeden narzeka; ach, jaka wstretna ta polityka, i jacy wstretni politycy Odpowiedz Link Zgłoś
r0b0l dlatego głosowałem na Tuska 13.01.06, 17:53 żeby była jakaś równowaga skoro PIS wygrał wybory. Na pewno nie dlatego że cenię PO czy samego pogrobowca wermachtu. W polityce też czasem obowiązuje zdrowy rozsądek i prawa równowagi. O zasadach zdrowego państwa i jego ratowaniu czy jego rozwoju możemy już zapomnieć. Bo równowagi nie ma, zaczął się czas zamordyzmu i absurdyzmu przy których chowa się bajzel LSD. Polski szkoda... Odpowiedz Link Zgłoś
silesius.monachijski Re: dlatego głosowałem na Tuska 13.01.06, 17:56 glupota po polegala na ty, ze wystawili tuska; rozumiem Twoj wybor, ale sam przyznasz, ze tusk jest b. miernym politykiem; naprawde nie mieli nikogo innego? r0b0l napisał: > żeby była jakaś równowaga skoro PIS wygrał wybory. > Na pewno nie dlatego że cenię PO czy samego pogrobowca wermachtu. > W polityce też czasem obowiązuje zdrowy rozsądek i prawa równowagi. O > zasadach zdrowego państwa i jego ratowaniu czy jego rozwoju możemy już > zapomnieć. Bo równowagi nie ma, zaczął się czas zamordyzmu i absurdyzmu przy > których chowa się bajzel LSD. > Polski szkoda... Odpowiedz Link Zgłoś
r0b0l przyznaję, ale przynajmniej nieszkodliwym 13.01.06, 18:09 i gdyby został prezydentem byłaby koalicja. I przez ostatnie 2 miesiące myśle że by już się dogadali dla dobra państwa. Najlepszym rozwiązaniem byłby prezydent nie związany z PO i PIS ale kandydata kompetentnego nie było. Cimek też według mnie nie wchodził w grę choć gdyby go nie skasowano byłby mocnym kandydatem. Może następne wybory prezydenckie coś zmienią choć wątpię żeby kraj dotrwał do nich jako demokratyczny, zresztą kogo to będzie za 5 lat obchodzić??? Przynajmniej spośród ludzi na pewnym poziomie i o pewnych horyzontach: wiesz ile wyjeżdża i domyślasz się ile wyjedzie. A ci którzy zostaną..... Odpowiedz Link Zgłoś
veglie Re: już mi jaśniej ale nie do końca bo: 13.01.06, 17:55 silesius.monachijski napisał: > bo, niestety wiekszosc wyborcow nie nauczyla sie regul demokratycznych wyborow > i odpowiedzialnosci za panstwo; duza czesc albo wogole na wybory nie chadza, > albo tez popiera kogos tylko dlatego, ze naobiecywal gruszek na wierzbie; a > potem to kazdy jeden narzeka; ach, jaka wstretna ta polityka, i jacy wstretni > politycy Silesio!!Mnie na 3 miliony mieszkań nikt nie nabrał,ale 30% z drobnymi dało się nabrać!Masz rację ci nabieracze są wsrętni!!!Pozdrowienia od nie zrobionego w konia lub kaczkę(do wyboru zostawiam);D Odpowiedz Link Zgłoś
r0b0l wszystkiemu winne platfusy, pedały i liberały 13.01.06, 17:02 PO do obozów pracy, resztę won za granicę a majątki skonfiskować i dać na kościół Poważnie: pisałem dawno temu że przez tę paskudną opozycję w aksamitnych kapeluszach Prezydent oraz Prezes będą musieli stworzyć koalicję z Leperem i podobnymi idiotami. Są siebie warci i życzę Pisiakom i ich koalicjantom miękkiej słomy w butach oraz żeby z bożą pomocą żyli w zdrowiu. To wszystko było jasne od początku i jak ktoś uważał że nie to nie doceniał Kaczki Prezesa. Wiwat Leper wicepremier, wiwat upadek 4 rzycipospolitej Niech nam żyje i się rozrasta PIS, partia w której c drugi to pederasta ;-)) Odpowiedz Link Zgłoś
the.truth Nie - Tylko Tusk, Komorowski i Niesiołowski. 13.01.06, 17:55 Czyli sfrustrowani trzej tenorowie w nowym wydaniu :-) Infantylni i politycznie niedojrzali "enfant terrible" Platformy - reszta jest celem zabiegów Kaczora. Odpowiedz Link Zgłoś
veglie Re: Nie - Tylko Tusk, Komorowski i Niesiołowski. 13.01.06, 17:56 the.truth napisał: > Czyli sfrustrowani trzej tenorowie w nowym wydaniu :-) > Infantylni i politycznie niedojrzali "enfant terrible" Platformy - reszta jest > celem zabiegów Kaczora. Już śnieg odgarnięty?;D Odpowiedz Link Zgłoś
uu1 Re: Nie - Tylko Tusk, Komorowski i Niesiołowski. 13.01.06, 18:16 A jak do boju ruszą "basowie" albo "sopranowie"? Odpowiedz Link Zgłoś
the.truth Re: Nie - Tylko Tusk, Komorowski i Niesiołowski. 13.01.06, 18:21 "trzej królowie" - trawestacja. Znów zapomniałem o konieczności zamieszczania przypisów dla koneserów humoru :-))) Przepraszam. Odpowiedz Link Zgłoś
veglie Re: Nie - Tylko Tusk, Komorowski i Niesiołowski. 13.01.06, 18:25 the.truth napisał: > "trzej królowie" - trawestacja. > Znów zapomniałem o konieczności zamieszczania przypisów dla koneserów humoru > :-))) > Przepraszam. Odgarniaj biały puch;D Odpowiedz Link Zgłoś
uu1 Re: Nie - Tylko Tusk, Komorowski i Niesiołowski. 13.01.06, 18:27 trawestacja komiczna, satyryczna przeróbka (a. naśladownictwo) poważnego utworu lit., której forma zazw. kłóci się w sposób groteskowy z treścią; por. parodia. Bez komentarza. Odpowiedz Link Zgłoś
the.truth Re: Nie - Tylko Tusk, Komorowski i Niesiołowski. 13.01.06, 18:33 I w czym problem ? :-) Odpowiedz Link Zgłoś
uu1 Re: Nie - Tylko Tusk, Komorowski i Niesiołowski. 13.01.06, 18:54 "Jest taka opcja, proszę pana, że jak moja małżonka zajmuje się tym osobiście, to nasze latorośle znacznie lepiej konsumują". :-) Odpowiedz Link Zgłoś
the.truth Re: Nie - Tylko Tusk, Komorowski i Niesiołowski. 13.01.06, 19:08 A niech nie źrą .... :-) " w razie czego będzie stosowany przymus bezpośredni, można przecież przytknąć balonik ( wprowadzić pokarm ) do otworu gębowego" Odpowiedz Link Zgłoś
uu1 Re: Nie - Tylko Tusk, Komorowski i Niesiołowski. 13.01.06, 19:47 Czy to nie trawestacja karmienia? :-) Odpowiedz Link Zgłoś
the.truth Re: Nie - Tylko Tusk, Komorowski i Niesiołowski. 14.01.06, 00:24 Wypowiedzi Dorna n/t badania pijanych parlamentarzystów :-) Odpowiedz Link Zgłoś
veglie Re: Nie - Tylko Tusk, Komorowski i Niesiołowski. 13.01.06, 18:26 uu1 napisała: > A jak do boju ruszą "basowie" albo "sopranowie"? Nie boję się burków;D Odpowiedz Link Zgłoś
r0b0l Re: Nie - Tylko Tusk, Komorowski i Niesiołowski. 13.01.06, 18:13 Zyta juz przeszła, pewnie za 2 tygodnie wystąpi gościnnie u Rydzyka. A reszta po cichutku i powolutku, w końcu pęd do koryta to instynkt większości polityków Odpowiedz Link Zgłoś
the.truth Re: Nie - Tylko Tusk, Komorowski i Niesiołowski. 13.01.06, 18:26 Co przetrwa dłużej - Platforma czy duże poparcie dla PiS'u :-) To jest pytanie zasadnicze - i ból głowy Tuska i Kaczora. Odpowiedz Link Zgłoś
travel_wawa Prezydent swojego Brata... 13.01.06, 17:03 Może by tak sobie wreszcie porozomawiali jak Kaczor z Kaczorem. Jarek z jednej strony rozmawia z Tuskiem, z drugiej znów knuje z Lepperem... ( co w sumie zrozumiałe, bo partii narodowej lub narodowo socjalnej sie zachciewa...) Odpowiedz Link Zgłoś
zdruff Re: Prezydent: Kryzys z winy koalicji 13.01.06, 17:31 >Kaczyński zaznaczył, że mówi to nie jako człowiek związany z PiS- em, ale "jako >człowiek, który bardzo wysoko ceni sobie wartość prawdy..." ooooczywiście.... ;]]] Odpowiedz Link Zgłoś
slawekm Re: Prezydent: Kryzys z winy koalicji - palant 13.01.06, 17:32 to jednak przykre, ze prezio kaczor szuka winnych z dala od siebie. ale czeko tu oczekiwac od tej bandy klamcow. Odpowiedz Link Zgłoś
centrala No przeciez, ze na brachola winy zrzucic nie mozna 13.01.06, 17:35 Reka reke myje. Odpowiedz Link Zgłoś
idiotyzmy-kacze Prezydent wszystkich PiSuarów 13.01.06, 17:46 A nawet bym powiedział półprezydent. Lub łże-prezydent Odpowiedz Link Zgłoś
strom Prawda, Panie Prezydencie, nie ma wartości... 13.01.06, 18:11 bo jest bezcenna. To nie jest dobrze tak niezręcznie się wysławiać i pokazywać Ciemną Stronę Mocy Odpowiedz Link Zgłoś
tranis Re: Prezydent: Kryzys z winy koalicji 13.01.06, 18:12 "jako człowiek, który bardzo wysoko ceni sobie wartość prawdy i zamierza tę wartość promować w życiu publicznym".napisał prezydent prawie 48 godzin po wszystkim miał byc prezydentem aktywnym ale to chyba kolejna obietnica podobnie jak ww cytat Odpowiedz Link Zgłoś
bsc1 Bajdurzenie w Kaczylandzie 13.01.06, 18:16 Lepiej z głupim zgubić niż z mądrym znaleźć? Oto credo PiS! To bezprzykładne oszustwo wyborcze! Wypromowanie Leppera na Wicemarszałka Sejmu a teraz propozycja stanowiska Wicepremiera w zamian za koalicję to szczyt bałamuctwa i ogłupiania społeczeństwa o zamiarach tworzenia koalicji z PO. Odpowiedz Link Zgłoś
qweta0 to nie pis tylko wszyscy polacy są winni, 13.01.06, 18:49 wszyscy poza nimi Odpowiedz Link Zgłoś
r0b0l PIS to Polacy, reszta to obcy, pedały i hołota 13.01.06, 19:41 reszta że wszyscy oprócz PIS winni się zgadza. No, jeszcze chłopaki od Giertycha i Lepera ujdą bo niedługo zostaną uznani za godnych koalicji Odpowiedz Link Zgłoś
r0b0l zwolennikom PISu, prawa i sprawiedliwości życzę: 14.01.06, 02:39 szczęścia, zdrowia i niech wam nowa koalicja piso-leperowa tak dokopie że zatęsknicie za złodziejami z LSD i komuną. Wiawat p[rawy Leper i sprawiedliwy Kaczor. A ja spadam za tydzień w głuszę, wolę popatrzeć na mój / już nie mój kraj spokojnie , pożegnać się i zrobić wielką KUPĘ na 4 rzyćpospolitą Odpowiedz Link Zgłoś