Dodaj do ulubionych

Prezydent: Kryzys z winy koalicji

• tibnor Prezydent wszystkich Polaków... 13.01.06, 16:21
      szczyt umiaru i rozsądku. Jurka nie wysłuchał, bo Jurek nie dojechał. Z bratem
      na pewno się spotkał. Opozycję olał, bo i z kim tu rozmawiać ?
      I wyrobił sobie zdanie, które ogłosił na Wawelu.
      Mam odruch wymiotny.
      • block-buster Prezydent kota i brata Jarka 13.01.06, 16:24
        Ale niedlugo sie utrzymacie.Poplyniecie do scieku szybciej niz trwaja obie
        kadencje.Kaczory klamczuchy.
    • piotr7777 Re: Prezydent: Kryzys z winy koalicji 13.01.06, 16:26
      Kaczyński zaznaczył, że mówi to nie jako człowiek związany z PiS- em, ale "jako
      człowiek, który bardzo wysoko ceni sobie wartość prawdy i zamierza tę wartość
      promować w życiu publicznym".

Bezstronność i obiektywizm Pana Prezydenta mnie poraża.
      • tylkoniepis Poziom 13.01.06, 16:33
        obłudy naszych polityków sięga takich wyżyn, że czuję się jakby mi ktoś w twarz
        pluł bezczelnie jak ich słucham.
        • hudges Re: Poziom 13.01.06, 16:35
          tylkoniepis napisa?:

> ob?udy naszych polityków sie˛ga takich wyz˙yn, z˙e czuje˛ sie˛ jakby mi ktos´ w twarz
          >
          > plu? bezczelnie jak ich s?ucham.

Tak, to samo uczucie mnie ogarnelo, choc jestem daleko od Polski (w myslach blisko)
    • realista1000 Chyba każdy to widział! Tusk klepał Olejniczaka po 13.01.06, 16:26
      plecach, Giertych ściskał Schetynę, a Senyszyn całowała Gadzinowskiego w usta
      (tfu!!!)! No, no, no...wa koalicja?
      • r0b0l za to jutro Jarek da buzi Lepciowi a Lesio Rydzowi 13.01.06, 17:47
        chodzą słuchy że Jarek Prezes lubi opalonych mięśniaków, Lesio zaś lubi gadać z
        Duchem Świętymi jego ziemskim wcieleniem z Torunia
        Coś jak prezydent busz który jako były alkoholik rozmawia z Bogiem jak równy z
        równym
    • typson Re: Prezydent: Kryzys z winy koalicji 13.01.06, 16:27
      "Prezydent Kaczyński"

jak to potwornie brzmi. No ale rzeczywistosc nie zawsze jest przyjemna
    • dalfin KACZKA PROTESTUJĄCA-KLIKNIJ 13.01.06, 16:29
      OTO PROTEST KACZKA;
      • hudges Typowe kwamstwo kwartetu 13.01.06, 16:32

• ukos Duet Kaczek to nie kwartet, tylko kwaktet 13.01.06, 17:08
          Ale poza tym to się zgadza - kwamią kwacząco.
    • antonioni1 Re: Prezydent: Kryzys z winy koalicji 13.01.06, 16:29
      A co miał powiedzieć? Ze z powodu Jarosława Kaczyńskiego?
    • soulworm bezczelny sk**wysyn 13.01.06, 16:31

• veglie Jarek pozwolił bliźniakowi głos zabrać;D 13.01.06, 16:31
      • soulworm skonsultowany z kotem :) 13.01.06, 16:32

• chris12 Podobno prezydent zostanie i głową kościoła 13.01.06, 16:39
      Póki co już głosi prawde objawioną.
    • uu1 Re: Prezydent: Kryzys z winy koalicji 13.01.06, 16:55
      Kaczyński zaznaczył, że mówi to nie jako człowiek związany z PiS- em, ale "jako
      człowiek, który bardzo wysoko ceni sobie wartość prawdy i zamierza tę wartość
      promować w życiu publicznym".
      Byłbym bardzo zobowiązany gdyby p. Kaczyński wyjaśnił,kiedy ostatni raz
      powiedział prawdę. W sprawie Leppera, Kurskiego?
      • veglie Re: Prezydent: Kryzys z winy koalicji 13.01.06, 17:03
        uu1 napisała:

> Kaczyński zaznaczył, że mówi to nie jako człowiek związany z PiS- em, ale "jako
        > człowiek, który bardzo wysoko ceni sobie wartość prawdy i zamierza tę wartość
        > promować w życiu publicznym".
        > Byłbym bardzo zobowiązany gdyby p. Kaczyński wyjaśnił,kiedy ostatni raz
        > powiedział prawdę. W sprawie Leppera, Kurskiego?
        • uu1 Re: Prezydent: Kryzys z winy koalicji 13.01.06, 17:07
          Hi. Pasjonuje mnie taka sprawa. Czy PiS nie mógłby delegować do pisania na
          forach nieco bardziej rozwiniętych umysłowo? Ręce opadają jak się czyta wypociny
          tych gostków.
          • veglie Re: Prezydent: Kryzys z winy koalicji 13.01.06, 17:30
            uu1 napisała:

> Hi. Pasjonuje mnie taka sprawa. Czy PiS nie mógłby delegować do pisania na
            > forach nieco bardziej rozwiniętych umysłowo? Ręce opadają jak się czyta wypocin
            > y
            > tych gostków.
            A opadają!!!No ale inteligentów tam brak!!!Jak to w czarnej sotni:D
            • uu1 Re: Prezydent: Kryzys z winy koalicji 13.01.06, 17:38
              No ale inteligentów tam brak!!!Jak to w czarnej sotni:D
              Jasne. Przecież inteligencja dzieli się na: wrodzoną i katolicką. A tej drugiej
              jest znacznie więcej. :-)
      • the.truth Re: Prezydent: Kryzys z winy koalicji 13.01.06, 17:03
        Masz jakieś konstruktywne propozycje dla kraju czy kolejny bezproduktywny
        frustrat na forum :-)
        • uu1 Re: Prezydent: Kryzys z winy koalicji 13.01.06, 17:05
          Wyjątkowo miły gość z Ciebie. Tylko Twój post taki jakby od czapy, nie sądzisz?
        • the.truth Re: Prezydent: Kryzys z winy koalicji 13.01.06, 17:13
          Dostosowany do paniczno - dekadenckiej atmosfery na forum :-)
          Sonduję, czy znajdzie się choć jedna osoba która nie biadoli i myśli w bardziej
          twórczy sposób niż to prezentuje duet Kaczor - Donald :-)))
          • the.truth do uu1 13.01.06, 17:13
          • veglie Re: Prezydent: Kryzys z winy koalicji 13.01.06, 17:25
            the.truth napisał:

> Dostosowany do paniczno - dekadenckiej atmosfery na forum :-)
            > Sonduję, czy znajdzie się choć jedna osoba która nie biadoli i myśli w bardziej
            >
            > twórczy sposób niż to prezentuje duet Kaczor - Donald :-)))
            Odpocznij sobie!Idź na ryby,grzyby lub śnieg odgarniaj!Proszę nie męcz
            nas(poważnych ludzi) swą osobą;)))))
            • the.truth Re: Prezydent: Kryzys z winy koalicji 13.01.06, 17:30
              Rzeczywiście masz rację :-)
              Szkoda czasu :-)) Pozdrawiam.
      • veglie Re: Prezydent: Kryzys z winy koalicji 13.01.06, 17:05
        uu1 napisała:

> Kaczyński zaznaczył, że mówi to nie jako człowiek związany z PiS- em, ale "jako
        > człowiek, który bardzo wysoko ceni sobie wartość prawdy i zamierza tę wartość
        > promować w życiu publicznym".
        > Byłbym bardzo zobowiązany gdyby p. Kaczyński wyjaśnił,kiedy ostatni raz
        > powiedział prawdę. W sprawie Leppera, Kurskiego?
        Odpowie jak Jarek pozwoli!!!Myślę jadnak że ostatnie zdanie należy do
        kota(przyszłego senatora);)
        • uu1 Re: Prezydent: Kryzys z winy koalicji 13.01.06, 17:09
          > Odpowie jak Jarek pozwoli!!!Myślę jadnak że ostatnie zdanie należy do
          > kota(przyszłego senatora);)
          Swoją drogą to byłby plagiat. A może kot - wiceprezydent? :-)
          • veglie Re: Prezydent: Kryzys z winy koalicji 13.01.06, 17:17
            uu1 napisała:

> > Odpowie jak Jarek pozwoli!!!Myślę jadnak że ostatnie zdanie należy do
            > > kota(przyszłego senatora);)
            > Swoją drogą to byłby plagiat. A może kot - wiceprezydent? :-)
            Może być!!!!Myślisz pewnie o złotym żłobie!Oh przepraszam..... miseczce!A tak
            między nami.PiSiorki to mistrzowie plagiatu;D
            • uu1 Re: Prezydent: Kryzys z winy koalicji 13.01.06, 17:22
              !A tak
              > między nami.PiSiorki to mistrzowie plagiatu;D
              Fakt. Tę dziedzinę opanowali bezbłędnie.
    • silesius.monachijski a silesius patrzy i... juz sie niczemu nie dziwi 13.01.06, 17:00
      forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=902&w=34896850&wv.x=2&a=34924863
      • r0b0l drogi Silesiusie, wyjaśnij mi... 13.01.06, 17:05
        bo wszystko przewidziałem ale dlaczego moje pijackie wizje się spełniają???
        I jak się zapatrujesz na wice Leppera, trzeciego bliźniaka???
        • silesius.monachijski Re: drogi Silesiusie, wyjaśnij mi... 13.01.06, 17:14
          jest kilka mozliwosci zmiany sytuacji;

- po pierwsze proba stworzenia koalicji PoPiS-u; z tego, co czytam, i sie
          innymi kanalami dowiaduje, to szance sa marne; Tusk prezentuje sie w mediach,
          jako czlowiek gotowy do rozmow, rozmawia, zas w istocie rzeczy stawia takie
          warunki zaporowe (jak np. 70 poprawek PO do ustawy budzetowej), o ktorych od
          poczatku wie, ze sa dla rzadu nie do przyjecia; takie troche bicie piany;
          .
          - po drugie: aby zapewnic stabilna wiekszosc, PiS musi w koncu pojsc na uklady
          z SO i LPR-em; wtedy rzeczywiscie jest szansa, ze rzad bedzie jakis czas
          spokojnie rzadzil, ale nie bezpieczenstwa sa duze; ludzie pokroju Leppera czy
          Giertycha przystana na wspolprace na poczatku trwania takiej koalicji, zas
          potem zaczna prowadzic wojne podjazdowa, i te koalicje w praktyce rozbijac,
          chcac sie przypodobac swoim wyborcom; nie widze mozlizowosci, zeby taka
          koalicja dlugo przetrwala;
          .
          - po trzecie: i to jest najlepsze chyba rozwiazanie: nowe wybory na wiosne;
          niech w koncu suweren (czyli wszyscy wyborcy) pojdzie po rozum do glowy, i tak
          wybierze, zeby przez nastepne 4 lata rzadzila stabilna wiekszosc; pytanie
          tylko, czy wyborcy rzeczywiscie pojda po rozum do glowy? tutaj tez mam duzo
          watpliwosci

r0b0l napisał:

> bo wszystko przewidziałem ale dlaczego moje pijackie wizje się spełniają???
          > I jak się zapatrujesz na wice Leppera, trzeciego bliźniaka???
          • r0b0l już mi jaśniej ale nie do końca bo: 13.01.06, 17:34
            • r0b0l bo... 13.01.06, 17:43
              wiadome było od początku że do koalicji z PO nie dojdzie.
              Bo bliźniaki musiałyby z czegoś ustąpić a od początku nie planowały dzielenia
              się władzą.
              Bo PO to wróg programowy partii przewodniej i jedynej i ażeby utrzymać się przy
              władzy gotowi są do przymierza nawet z diabłem ale nie z aksamitnymi kapeluszami

Jaruś właśnie wydymał Giertycha ale z Leperem mu tak łatwo nie pójdzie.

Nowe wybory nie zmienią układu sił politycznych w znaczącym stopniu, do wyborów
              może pójść 30 % uprawnionych a to będzie totalna porażka. Poza tym znam wielu
              JUŻ BYŁYCh zwolenników PIS i bajek o dobrej i sprawiedliwej 4 RP

Jak mawiał Wołodia Ilicz : władzy raz zdobytej się nie oddaje, a czy władza
              będzie podparta bagnetem czy pałą Dorna i nawet 3 zmianowymi sądami na kółkach
              to nieistotne.

oprócz wicepremiera Lepera obawiam się coraz bardziej przepełnionych
              prowizorycznych więzień. Gdzieś trzeba będzie powadzać kilkanaście lub więcej
              tysięcy wszelkiej opozucji i ubecji po wprowadzeniu stanu zbliżonego do
              wojennego w celu ratowania prawej i sprawiedliwej, solidarnej i katolickiej,
              oszczędnej i gospodarnej 4 rzycipospolitej kaczej
              • silesius.monachijski Re: bo... 13.01.06, 17:49
                nie msz racji; PiS to nie jest partia bolszewicka; rozumiem Twoja do nich
                niechec, ale bez przesady; 30 % pojdzie na wybory? a gdzie reszta? a narzekac
                beda oczywiscie wszyscy, a najglosniej ci, ktorzy wszystko maja gleboko w
                powazaniu; bo tak najlatwiej

r0b0l napisał:

> wiadome było od początku że do koalicji z PO nie dojdzie.
                > Bo bliźniaki musiałyby z czegoś ustąpić a od początku nie planowały dzielenia
                > się władzą.
                > Bo PO to wróg programowy partii przewodniej i jedynej i ażeby utrzymać się
                przy
                >
                > władzy gotowi są do przymierza nawet z diabłem ale nie z aksamitnymi
                kapeluszam
                > i
                >
                > Jaruś właśnie wydymał Giertycha ale z Leperem mu tak łatwo nie pójdzie.
                >
                > Nowe wybory nie zmienią układu sił politycznych w znaczącym stopniu, do
                wyborów
                >
                > może pójść 30 % uprawnionych a to będzie totalna porażka. Poza tym znam wielu
                > JUŻ BYŁYCh zwolenników PIS i bajek o dobrej i sprawiedliwej 4 RP
                >
                > Jak mawiał Wołodia Ilicz : władzy raz zdobytej się nie oddaje, a czy władza
                > będzie podparta bagnetem czy pałą Dorna i nawet 3 zmianowymi sądami na
                kółkach
                > to nieistotne.
                >
                > oprócz wicepremiera Lepera obawiam się coraz bardziej przepełnionych
                > prowizorycznych więzień. Gdzieś trzeba będzie powadzać kilkanaście lub więcej
                > tysięcy wszelkiej opozucji i ubecji po wprowadzeniu stanu zbliżonego do
                > wojennego w celu ratowania prawej i sprawiedliwej, solidarnej i katolickiej,
                > oszczędnej i gospodarnej 4 rzycipospolitej kaczej
                • uu1 Re: bo... 13.01.06, 17:51
                  > nie msz racji; PiS to nie jest partia bolszewicka;
                  Oczywiście. To jest partia neobolszewicka.
              • uu1 Re: bo... 13.01.06, 17:50
                A może pijesz niewłaściwe trunki i dlatego świat w wersji kaczolandu nie wydaje
                Ci się różowy? :-))
                • silesius.monachijski Dalaczego gw i wielu forumowiczow tak bardzo 13.01.06, 17:52
                  nienawidzi Kaczynskich? Bo nie maja zwyczaju chorowac na schorzenie golenia, co
                  czesto zdarzalo sie naczelnemu i bylemu preziowi; oni nie potrafia na trzezwo
                  myslec; alkoholizm zawsze wywoluje agresje

uu1 napisała:

> A może pijesz niewłaściwe trunki i dlatego świat w wersji kaczolandu nie
                  wydaje
                  > Ci się różowy? :-))
                  • r0b0l a czy można szanować głupca za to że jest głupi? 13.01.06, 17:58
                    > myslec; alkoholizm zawsze wywoluje agresje
                    z tym się nie zgadzam, zdecydowana większość ludzi pod wpływem gorzały jest
                    wyluzowana i optymistyczna. Tylko mała część miewa reakcję patologiczną
                    Czy należy kochać kaczki bo są???
                    Nawet władza ludowa wyleczyła się z tego i żądała jedynie żeby jej słuchać.
                    Sęk w tym że polityk będzie szanowany o ile na szacunek zasłuży a braciszkowie
                    i ich banda jakoś nie są w stanie zrobić niczego co by na szacunek zasługiwało.

• uu1 Re: do silesiusa 13.01.06, 18:10
                      Podpisuję się pod tekstem r0b01.
                      • r0b0l ja jestem ROBOL pisany przez dwa zera 13.01.06, 18:26
                        wypraszam sobie jakieś jedynki
                        ;-))
                        • uu1 Re: ja jestem ROBOL pisany przez dwa zera 13.01.06, 18:28
                          Sorki. To się nie powtórzy. :-)
                    • the.truth Re: a czy można szanować głupca za to że jest głu 13.01.06, 18:16
                      Dzięki Kaczyńskim SLD i inny plankton odchodzi w niebyt polityczny
                      - to zrozumiałe że nie wszyscy do tego podchodzą z entuzjazmem :-)
                      Najmniej sami zainteresowani :

serwisy.gazeta.pl/wyborcza/1,68586,3109185.html
                      • r0b0l Re: a czy można szanować głupca za to że jest głu 13.01.06, 18:34
                        że LSD szlag trafił to wspaniale, że należy tych i owych rozliczyć to czas
                        ostateczny
                        ale od tego nic się w państwie nie poprawi.
                        Zreeztą zamiast LSD mamy samą bronę, zamiast układów ubeckich mamy kolesiostwo
                        PISu, zamiast żałosnego sejmu poprzedniej kadencji mamy karykaturę tegoż
                        samego. No i w końcu zamiast kraju demokratycznego zaczynamy mieć dyktaturę
                        MIERNOT i TCHÓRZY zdolnych do wszystkiego
                        No i w końcu zamiast Polski mamy coś co trudno jeszcze określić, prowizorycznie
                        nazywam to coś katosocjalistycznym burdelem na kółkach o nazwie 4 rzyćpospolita
                        obojga kaczorów
                        • the.truth Re: a czy można szanować głupca za to że jest głu 13.01.06, 18:46
                          Wygląda na to, że naprawa państwa przebiega stopniowo i łagodnie :-)
                          Kaczyńscy najwidoczniej gdzieś zatracili swój radykalizm, którym antykaczyści
                          straszyli wyborców - to chyba dobrze :-)))
                          A co do kolesiostwa - .. no commment.
                          To jest bolesna rzecz, ale nie do wyeliminowania ( jak twierdzi Staniszkis) -
                          szkoda tylko, że musimy to obserwować na szczeblu centralnym.
                • r0b0l Re: bo... 13.01.06, 18:02
                  piję takie różne bez akcyzy i okradam państwo.
                  Dlatego jest tak źle.
                  Na wiosnę sadzę własny tytoń , samochód sprzedałem, firmę zamknąłem i pójde
                  niedługo po zasiłek.
                  Na tacę też nie daję a TV wyrzucę przez okno jak zobaczę wiceLepera
                  Nic dziwnego że przez takich jak ja jest w 4 rzycipospolitej źle
                  • uu1 Re: bo... 13.01.06, 18:12
                    Wielkie są winy Twoje. Ale rozumiem Cię - z jednym wyjątkiem. Nie palę. :-)
                    • r0b0l Re: bo... 13.01.06, 18:37
                      to zacznij, krócej pożyjesz i nie będziesz obciążać budżetu emeryturami i
                      innymi wydatkami. Jednorazowo ZUS wypłaci na skrzynkę i reszta będzie na beciki.
                      Ja zresztą nie mam zamiaru kopnąć w kalendarz w tym kraju, znajdę sobie inny
                      • uu1 Re: bo... 13.01.06, 18:59
                        > Ja zresztą nie mam zamiaru kopnąć w kalendarz w tym kraju, znajdę sobie inny
                        To pomyśl również o trumnie. Dębowa jest trwalsza ale sosnowa zdrowsza. :-)
                        • r0b0l Re: bo... 13.01.06, 19:38
                          a w ogóle po co skrzynka??
                          co sie da na podroby a resztę do pieca. Taniej, ekologiczniej i w garnku się
                          zmiesci
                          ;-))
                          • uu1 Re: bo... 13.01.06, 19:48
                            Jest pewne niebezpieczeństwo. Wnuczęta mogą w trakcie zabawy dziadka rozsypać.
            • silesius.monachijski Re: już mi jaśniej ale nie do końca bo: 13.01.06, 17:45
              bo, niestety wiekszosc wyborcow nie nauczyla sie regul demokratycznych wyborow
              i odpowiedzialnosci za panstwo; duza czesc albo wogole na wybory nie chadza,
              albo tez popiera kogos tylko dlatego, ze naobiecywal gruszek na wierzbie; a
              potem to kazdy jeden narzeka; ach, jaka wstretna ta polityka, i jacy wstretni
              politycy
              • r0b0l dlatego głosowałem na Tuska 13.01.06, 17:53
                żeby była jakaś równowaga skoro PIS wygrał wybory.
                Na pewno nie dlatego że cenię PO czy samego pogrobowca wermachtu.
                W polityce też czasem obowiązuje zdrowy rozsądek i prawa równowagi. O
                zasadach zdrowego państwa i jego ratowaniu czy jego rozwoju możemy już
                zapomnieć. Bo równowagi nie ma, zaczął się czas zamordyzmu i absurdyzmu przy
                których chowa się bajzel LSD.
                Polski szkoda...
                • silesius.monachijski Re: dlatego głosowałem na Tuska 13.01.06, 17:56
                  glupota po polegala na ty, ze wystawili tuska; rozumiem Twoj wybor, ale sam
                  przyznasz, ze tusk jest b. miernym politykiem; naprawde nie mieli nikogo innego?

r0b0l napisał:

> żeby była jakaś równowaga skoro PIS wygrał wybory.
                  > Na pewno nie dlatego że cenię PO czy samego pogrobowca wermachtu.
                  > W polityce też czasem obowiązuje zdrowy rozsądek i prawa równowagi. O
                  > zasadach zdrowego państwa i jego ratowaniu czy jego rozwoju możemy już
                  > zapomnieć. Bo równowagi nie ma, zaczął się czas zamordyzmu i absurdyzmu przy
                  > których chowa się bajzel LSD.
                  > Polski szkoda...
                  • r0b0l przyznaję, ale przynajmniej nieszkodliwym 13.01.06, 18:09
                    i gdyby został prezydentem byłaby koalicja. I przez ostatnie 2 miesiące myśle
                    że by już się dogadali dla dobra państwa.
                    Najlepszym rozwiązaniem byłby prezydent nie związany z PO i PIS ale kandydata
                    kompetentnego nie było.
                    Cimek też według mnie nie wchodził w grę choć gdyby go nie skasowano byłby
                    mocnym kandydatem.

Może następne wybory prezydenckie coś zmienią choć wątpię żeby kraj dotrwał do
                    nich jako demokratyczny, zresztą kogo to będzie za 5 lat obchodzić???
                    Przynajmniej spośród ludzi na pewnym poziomie i o pewnych horyzontach: wiesz
                    ile wyjeżdża i domyślasz się ile wyjedzie. A ci którzy zostaną.....
              • veglie Re: już mi jaśniej ale nie do końca bo: 13.01.06, 17:55
                silesius.monachijski napisał:

> bo, niestety wiekszosc wyborcow nie nauczyla sie regul demokratycznych wyborow
                > i odpowiedzialnosci za panstwo; duza czesc albo wogole na wybory nie chadza,
                > albo tez popiera kogos tylko dlatego, ze naobiecywal gruszek na wierzbie; a
                > potem to kazdy jeden narzeka; ach, jaka wstretna ta polityka, i jacy wstretni
                > politycy
                Silesio!!Mnie na 3 miliony mieszkań nikt nie nabrał,ale 30% z drobnymi dało się
                nabrać!Masz rację ci nabieracze są wsrętni!!!Pozdrowienia od nie zrobionego w
                konia lub kaczkę(do wyboru zostawiam);D
    • r0b0l wszystkiemu winne platfusy, pedały i liberały 13.01.06, 17:02
      PO do obozów pracy, resztę won za granicę a majątki skonfiskować i dać na
      kościół
      Poważnie: pisałem dawno temu że przez tę paskudną opozycję w aksamitnych
      kapeluszach Prezydent oraz Prezes będą musieli stworzyć koalicję z Leperem i
      podobnymi idiotami. Są siebie warci i życzę Pisiakom i ich koalicjantom
      miękkiej słomy w butach oraz żeby z bożą pomocą żyli w zdrowiu.
      To wszystko było jasne od początku i jak ktoś uważał że nie to nie doceniał
      Kaczki Prezesa.
      Wiwat Leper wicepremier, wiwat upadek 4 rzycipospolitej
      Niech nam żyje i się rozrasta PIS, partia w której c drugi to pederasta
      ;-))
      • the.truth Nie - Tylko Tusk, Komorowski i Niesiołowski. 13.01.06, 17:55
        Czyli sfrustrowani trzej tenorowie w nowym wydaniu :-)
        Infantylni i politycznie niedojrzali "enfant terrible" Platformy - reszta jest
        celem zabiegów Kaczora.
        • veglie Re: Nie - Tylko Tusk, Komorowski i Niesiołowski. 13.01.06, 17:56
          the.truth napisał:

> Czyli sfrustrowani trzej tenorowie w nowym wydaniu :-)
          > Infantylni i politycznie niedojrzali "enfant terrible" Platformy - reszta jest
          > celem zabiegów Kaczora.
          Już śnieg odgarnięty?;D
          • uu1 Re: Nie - Tylko Tusk, Komorowski i Niesiołowski. 13.01.06, 18:16
            A jak do boju ruszą "basowie" albo "sopranowie"?
            • the.truth Re: Nie - Tylko Tusk, Komorowski i Niesiołowski. 13.01.06, 18:21
              "trzej królowie" - trawestacja.
              Znów zapomniałem o konieczności zamieszczania przypisów dla koneserów humoru
              :-)))
              Przepraszam.
              • veglie Re: Nie - Tylko Tusk, Komorowski i Niesiołowski. 13.01.06, 18:25
                the.truth napisał:

> "trzej królowie" - trawestacja.
                > Znów zapomniałem o konieczności zamieszczania przypisów dla koneserów humoru
                > :-)))
                > Przepraszam.
                Odgarniaj biały puch;D
              • uu1 Re: Nie - Tylko Tusk, Komorowski i Niesiołowski. 13.01.06, 18:27
                trawestacja komiczna, satyryczna przeróbka (a. naśladownictwo) poważnego utworu
                lit., której forma zazw. kłóci się w sposób groteskowy z treścią; por. parodia.
                Bez komentarza.
                • the.truth Re: Nie - Tylko Tusk, Komorowski i Niesiołowski. 13.01.06, 18:33
                  I w czym problem ?
                  :-)
                  • uu1 Re: Nie - Tylko Tusk, Komorowski i Niesiołowski. 13.01.06, 18:54
                    "Jest taka opcja, proszę pana, że jak moja małżonka zajmuje się tym osobiście,
                    to nasze latorośle znacznie lepiej konsumują". :-)
                    • the.truth Re: Nie - Tylko Tusk, Komorowski i Niesiołowski. 13.01.06, 19:08
                      A niech nie źrą .... :-)
                      " w razie czego będzie stosowany przymus bezpośredni, można przecież przytknąć
                      balonik ( wprowadzić pokarm ) do otworu gębowego"
                      • uu1 Re: Nie - Tylko Tusk, Komorowski i Niesiołowski. 13.01.06, 19:47
                        Czy to nie trawestacja karmienia? :-)
                        • the.truth Re: Nie - Tylko Tusk, Komorowski i Niesiołowski. 14.01.06, 00:24
                          Wypowiedzi Dorna n/t badania pijanych parlamentarzystów :-)
            • veglie Re: Nie - Tylko Tusk, Komorowski i Niesiołowski. 13.01.06, 18:26
              uu1 napisała:

> A jak do boju ruszą "basowie" albo "sopranowie"?
              Nie boję się burków;D
        • r0b0l Re: Nie - Tylko Tusk, Komorowski i Niesiołowski. 13.01.06, 18:13
          Zyta juz przeszła, pewnie za 2 tygodnie wystąpi gościnnie u Rydzyka.
          A reszta po cichutku i powolutku, w końcu pęd do koryta to instynkt większości
          polityków
          • the.truth Re: Nie - Tylko Tusk, Komorowski i Niesiołowski. 13.01.06, 18:26
            Co przetrwa dłużej - Platforma czy duże poparcie dla PiS'u :-)
            To jest pytanie zasadnicze - i ból głowy Tuska i Kaczora.
      • strom tak ,tak, głównie pederaści są winni! 13.01.06, 18:13
    • travel_wawa Prezydent swojego Brata... 13.01.06, 17:03
      Może by tak sobie wreszcie porozomawiali jak Kaczor z Kaczorem.
      Jarek z jednej strony rozmawia z Tuskiem, z drugiej znów knuje z Lepperem...
      ( co w sumie zrozumiałe, bo partii narodowej lub narodowo socjalnej sie
      zachciewa...)
    • zdruff Re: Prezydent: Kryzys z winy koalicji 13.01.06, 17:31
      >Kaczyński zaznaczył, że mówi to nie jako człowiek związany z PiS- em, ale "jako
      >człowiek, który bardzo wysoko ceni sobie wartość prawdy..."

ooooczywiście.... ;]]]
    • slawekm Re: Prezydent: Kryzys z winy koalicji - palant 13.01.06, 17:32
      to jednak przykre, ze prezio kaczor szuka winnych z dala od siebie. ale czeko
      tu oczekiwac od tej bandy klamcow.
    • centrala No przeciez, ze na brachola winy zrzucic nie mozna 13.01.06, 17:35
      Reka reke myje.
    • idiotyzmy-kacze Prezydent wszystkich PiSuarów 13.01.06, 17:46
      A nawet bym powiedział półprezydent. Lub łże-prezydent
    • silesius.monachijski na czas jakis znikam; milego wieczoru 13.01.06, 17:58
    • strom Prezydent 13.01.06, 18:08
    • strom Prawda, Panie Prezydencie, nie ma wartości... 13.01.06, 18:11
      bo jest bezcenna. To nie jest dobrze tak niezręcznie się wysławiać i pokazywać Ciemną Stronę Mocy
    • tranis Re: Prezydent: Kryzys z winy koalicji 13.01.06, 18:12
      "jako człowiek, który bardzo wysoko ceni sobie wartość prawdy i zamierza tę
      wartość promować w życiu publicznym".napisał prezydent
      prawie 48 godzin po wszystkim miał byc prezydentem aktywnym ale to chyba kolejna
      obietnica podobnie jak ww cytat
    • bsc1 Bajdurzenie w Kaczylandzie 13.01.06, 18:16
      Lepiej z głupim zgubić niż z mądrym znaleźć? Oto credo PiS! To bezprzykładne
      oszustwo wyborcze! Wypromowanie Leppera na Wicemarszałka Sejmu a teraz
      propozycja stanowiska Wicepremiera w zamian za koalicję to szczyt bałamuctwa i
      ogłupiania społeczeństwa o zamiarach tworzenia koalicji z PO.
    • qweta0 to nie pis tylko wszyscy polacy są winni, 13.01.06, 18:49
      wszyscy poza nimi
      • r0b0l PIS to Polacy, reszta to obcy, pedały i hołota 13.01.06, 19:41
        reszta że wszyscy oprócz PIS winni się zgadza.
        No, jeszcze chłopaki od Giertycha i Lepera ujdą bo niedługo zostaną uznani za
        godnych koalicji
        • r0b0l zwolennikom PISu, prawa i sprawiedliwości życzę: 14.01.06, 02:39
          szczęścia, zdrowia i niech wam nowa koalicja piso-leperowa tak dokopie że
          zatęsknicie za złodziejami z LSD i komuną.
          Wiawat p[rawy Leper i sprawiedliwy Kaczor.
          A ja spadam za tydzień w głuszę, wolę popatrzeć na mój / już nie mój kraj
          spokojnie , pożegnać się i zrobić wielką KUPĘ na 4 rzyćpospolitą

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka