Dodaj do ulubionych

Uderz w stół a nożyce sie odezwą

18.01.06, 09:26
"swoista gra Gazety Wybiorczej jest elementem zaciętej wojny, którą toczy ona
w celu ochrony układu ludzi władzy, biznesu, mafii i służb specjalnych"
nic dodac nic ująć, mam takie same odczucie
Obserwuj wątek
    • miriam57 Re: Uderz w stół a nożyce sie odezwą 18.01.06, 09:29
      A moim zdaniem, to PiS, a szczególnie J.Kaczyński jest chory na władzę -
      całkowitą, niepodzielną. Marzy mu się bycie Piłsudskim, ale zapomniał, że po
      takich ekscesach w sejmie, z jakimi mamy do czynienia teraz, określił je
      mianem "partyjniactwa", posłów - zafajdańcami i dokonał przewrotu majowego
      • widziane_inaczej A mi sie wydaj, że Ty masz nierówno pod sufitem 18.01.06, 09:31
        bo wierzysz w te brednie wyssane z palca i podawane przez takie tytuły jak np.
        Wybiórcza
        • miriam57 Re: A mi sie wydaj, że Ty masz nierówno pod sufit 18.01.06, 09:39
          W żadne brednie nie wierzę, mam własny rozum. Studia historyczne skutecznie
          oduczyły mnie wiary w spiskową teorię dziejów, co z premedytacja uprawia wielu
          polityków. Obserwując secenę polityczna po jesiennych wyborach widze wyraxnie
          gre PiS-u, w właściwie Prezesa tej partii na samodzielne rządy. Richelieu to on
          nie jest ani Talleyrand, a tak mu się zdaje. I przegra na całej linii. Mam
          tylko pytanie - dlaczego to wszystko dzieje sie w czasie operacji bez
          znieczulenia?
          A apropos PiS-u. Nie iwem, gdzie mieszkasz, ale ja w Warszawie i trzyletnie
          rządy tej partii w stolicy zraziły mnie do PiS-u w zupełności
          • widziane_inaczej A mi się wydaje,Twoje myślenie jest zaprogramowane 18.01.06, 10:06
            nawet sobie nie zdajesz sprawy jakiej manipulacji ulegasz,
            niestety ulegasz bo czytujesz tą Wybiórczą Szmatę,
            wybacz ale to jest właściwe określenie bo czasami słów brakuje i nóż się w
            kieszeni otwiera,
            • miriam57 Re: A mi się wydaje,Twoje myślenie jest zaprogram 18.01.06, 10:41
              Czytam tez inne gazety, które jeszcze bardziej manipuluią świadomością ludzi. I
              podchodzę do tego co pisze Wyborcza z dystansem, a nie z hurra-optymizmem.
              Pooglądaj TVN 24, chyba nie są tacy pro-Michnikowscy, a tym razem mówią to
              samo, co pisze Wyborcza.
              Ciekawe, co Cię tak urzekło w programie PiS-u, że nie dopuszczasz krytyki
              postepowania jej członków? Bo mnie nie odpowiada model - nie ważne, czy Polska
              będzie bogata, czy biedna, byleby była katolicka i nurzała sie w swej
              chwalebnej przeszłości. To pachnie PRL-em
    • venus99 Re: Uderz w stół a nożyce sie odezwą 18.01.06, 09:53
      odczucia odczuciami a co ze wzrokiem?może pomożesz Wassermannowi w poszukiwaniu
      drzwi do garażu?
      • widziane_inaczej Tobie pomógłbym z chęcią ale Ty tego nie docenisz 18.01.06, 10:22
    • stachu44 Pani Luczywo to rzaden autorytet! 18.01.06, 10:28
      Kiedy Waserman flekowal ludzi na komisji pary z ust nie puscila, dzisiaj kiedy
      ten czlowiek dobiera sie do ukladow lament do nieba podnosi.
      Jest setki przykladow nieczystej gry GW, wiec nie spodziewam sie od urzednika
      panstwowego innych metod. A jest o co powalczyc.
    • gobi03 z tą mafią to przesada 18.01.06, 12:10
      właśnie, że tą mafię bym jednak ujął. To za grube oskarżenie.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka