block-buster 14.02.06, 17:57 Moj syn mowi na gabinet kaczorow - dupki zoledne... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
jb777 Boże ty widzisz i nie grzmisz, wioska murzyńska 14.02.06, 18:00 to centrum porównaniu z naszą warszawką polityczną. Pan premier spadł do 3 ligi Odpowiedz Link Zgłoś
rafvonthorn Re: a ja na chłopców z rządu mówię PISUARY 14.02.06, 18:14 Ja też i nie ma się co obrażać. To test na klase, jakbym się miał przejmować każdym okolicznym idiotą, choćby premierem, tobym na serce nie wytrzymał. Brawo PO, nie jestem mocnym zwolennikiem, ale tylko postawa "co ja poradzę na chamstwo, to nie mój poziom" może zyskać uznanie w oczach społeczeństwa. My chcemy ludzi z jajami, którzy mają prawdziwe zasady i to sobą prezentują. Odpowiedz Link Zgłoś
revalidon [...] 14.02.06, 18:17 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
vertigo.seb a słyszałeś o eufemizmach 14.02.06, 18:29 od kiedy to, to co przystoi dżentelmenom spod budki z piwem przystoi dżentelmenowi, który został wyróżniony funkcją premiera, moze by tak p. Marcinkiewicz zastanowił się, jaką to ważną osobą jest premier i że są zachowania, ktore mu nie przystoją. Ponoć Marcinkiewicz był nauczycielem, czego uczył uczniów, też obrażania innych!? Wstyd! Odpowiedz Link Zgłoś
fritz.fritz Re: a słyszałeś o eufemizmach 14.02.06, 18:33 od kiedy stwierdzenia "cienias" jest wulgarne? Zwlaszcza ze to sa rzeczywiscie cieniasy pod kazdym wzgledem. Odpowiedz Link Zgłoś
vertigo.seb Re: a słyszałeś o eufemizmach 14.02.06, 18:35 oj sprawdź koleś znaczenie słowa eufemizm, bo poco się tak ciagle ośmieszać, o semiotyce widzę też nie masz żadnego pojęcia Odpowiedz Link Zgłoś
mr_perfekt [...] 14.02.06, 18:54 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
revalidon [...] 14.02.06, 19:32 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
tg28 Re: ŻAŁOSNY WIOCHMEN Z GORZOWA !!!! 14.02.06, 23:04 moj syn znaczy sie skur$%&@ - takie okreslenie do rodziny marcinkiwicza bardziej by pasowalo Odpowiedz Link Zgłoś
jadwiga_new_jork MUJ WNUK MOWI O TUSKU ŻYDOWSKA KREATURA 14.02.06, 23:34 DZIECI ZAWSZE UMIEJO NAZWAĆ RZECZY PO IMIENIU. Odpowiedz Link Zgłoś
apoplaws Re: MUJ WNUK MOWI O TUSKU ŻYDOWSKA KREATURA 14.02.06, 23:40 I swiadcza o rodzicach. Odpowiedz Link Zgłoś
kolter Re: MUJ WNUK MOWI O TUSKU ŻYDOWSKA KREATURA 15.02.06, 00:28 debil plodzi debila Odpowiedz Link Zgłoś
kolter Re: MUJ WNUK MOWI O TUSKU ŻYDOWSKA KREATURA 15.02.06, 00:25 no tak nastepny debilek rosnie ,w rodzinie debili!! Odpowiedz Link Zgłoś
remis1 Re: MUJ WNUK MOWI O TUSKU ŻYDOWSKA KREATURA 15.02.06, 11:04 Powinna go Pani wyprowadzic z bledu, P. Donald Tusk pochodzi z rodziny kaszubskiej . Odpowiedz Link Zgłoś
ozcunt2 wartości rodzinne pisu: "zasłoń się synem" 14.02.06, 23:34 gdy się boisz osobiście kogoś poniżyć powiedz to i zwal na syna. rydzyk zniósł już dawno grzechy poniżania i unikania odpowiedzialności. Odpowiedz Link Zgłoś
kochanka.dorna Kaziu, wracaj kibicowac na Olimpiade 14.02.06, 21:11 tam wiecej bedzie z ciebie pozytku. tu i tak przeciez Jarek rzadzi a nie ty marionetko Odpowiedz Link Zgłoś
viscon fritz i eufemizmy 14.02.06, 22:23 fritz ma ogólne kłopoty z rozumieniem niuansów języka polskiego. logika jego wypowiedzi graniczy z socrealistyczną płycizną = czarne to czarne, białe to białe, a poza tym nie ma już nic. z tego typu "znawcami" rzeczywistości, jaka by ona nie była, szkoda gadać. bo nawet o dyskusji tu nie ma mowy. no, ale taki to już typ kaczo-moherowego elektoratu. nie główkować tylko iść w zaparte, rzucając bezmyślnie cytatami "fuehrera" i jego komapnii, a i wplatając w nie niewybredne epitety. Odpowiedz Link Zgłoś
tytus_romek Re: fritz i eufemizmy 14.02.06, 22:28 fajnie sie wypowiedziałeś, tutaj na forum GW jest super mozna się wyżyć, pewnie gdzie indziej nie chca cie drukować, chociaz tu się wypowiesz i jakos lżej w zyciu małe psy najgłosniej szczekaja... viscon napisał: > fritz ma ogólne kłopoty z rozumieniem niuansów języka polskiego. > logika jego wypowiedzi graniczy z socrealistyczną płycizną = czarne to czarne, > białe to białe, a poza tym nie ma już nic. > z tego typu "znawcami" rzeczywistości, jaka by ona nie była, szkoda gadać. bo > nawet o dyskusji tu nie ma mowy. > > no, ale taki to już typ kaczo-moherowego elektoratu. > nie główkować tylko iść w zaparte, rzucając bezmyślnie cytatami "fuehrera" i > jego komapnii, a i wplatając w nie niewybredne epitety. Odpowiedz Link Zgłoś
pe1 Re: fritz i eufemizmy 14.02.06, 23:20 viscon ma rację, a ty wracaj czytać komiksy, synku Odpowiedz Link Zgłoś
fritz.fritz Re: fritz i eufemizmy 14.02.06, 23:35 forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=902&w=36805288&a=36824343 Odpowiedz Link Zgłoś
resdes Fritz.fritz znowu przestał brac lekarstwa. 14.02.06, 23:17 Stąd ten jego bełkot. Zresztą w dniu dzisiejszym jest lepiej niz. wczoraj. Odpowiedz Link Zgłoś
fritz.fritz Re: Fritz.fritz znowu przestał brac lekarstwa. 14.02.06, 23:32 resdes napisał: > Stąd ten jego bełkot. Zresztą w dniu dzisiejszym jest lepiej niz. wczoraj. Dziekuje, ze mnie czytasz. Jezeli zamiesciles pare slow konstruktywnej krytyki, mam nadzieje, ze na nie odpowiedzialem. Odpowiedz Link Zgłoś
resdes Re: Fritz.fritz znowu przestał brac lekarstwa. 14.02.06, 23:45 Nie zrozumiałbyś jej. Nawet po lekarstwach. Ale życzę pogody ducha. Tak się łatwiej żyje. Poza tym niektórzy twierdzą że nienawiść może sprzyjać rozwojowi nowotworów. Odpowiedz Link Zgłoś
fritz.fritz Re: Fritz.fritz znowu przestał brac lekarstwa. 15.02.06, 00:04 resdes napisał: > Nie zrozumiałbyś jej. Nawet po lekarstwach. Ale życzę pogody ducha. Tak się > łatwiej żyje. Poza tym niektórzy twierdzą że nienawiść może sprzyjać rozwojowi > nowotworów. Kocham caly swiat poza faszystami niezaleznie od koloru tzn. sie czerwoni czy brazowi. Nie trawie rowniez ludzi nie ceniacych niepodleglosci Polski. Odpowiedz Link Zgłoś
fritz.fritz Re: fritz i eufemizmy 14.02.06, 23:29 viscon napisał: > fritz ma ogólne kłopoty z rozumieniem niuansów języka polskiego. > logika jego wypowiedzi graniczy z socrealistyczną płycizną = czarne to czarne, białe to białe, a poza tym nie ma już nic. Zdaje sie, ze wysoce kompleksowa semantike moich wypowiedzi nie jestes w stanie nawet leksikotycznie przeanalizowac. > no, ale taki to już typ kaczo-moherowego elektoratu. > nie główkować tylko iść w zaparte, rzucając bezmyślnie cytatami "fuehrera" i > jego komapnii, a i wplatając w nie niewybredne epitety. zobacz powyzej :) Odpowiedz Link Zgłoś
kdziolak Re: fritz i eufemizmy 14.02.06, 23:56 > Zdaje sie, ze wysoce kompleksowa semantike moich wypowiedzi nie jestes w stanie > > nawet leksikotycznie przeanalizowac. Popracuj w takim razie nad gramatiką, bo może to ona zaciemnia obraz wyłaniający się z twoich przemyśleń. I nie chodzi mi o to, żeby się głupio czepiać - każdemu zdarzają się błędy. Jeśli jednak chcesz zabłysnąć znajomością 3 dłuższych wyrazów, powinienneś spróbować umieścić je wewnątrz poprawnego zdania. Odpowiedz Link Zgłoś
fritz.fritz Re: fritz i eufemizmy 15.02.06, 00:06 kdziolak napisał: > > Zdaje sie, ze wysoce kompleksowa semantike moich wypowiedzi nie jestes w > stanie > > > > nawet leksikotycznie przeanalizowac. > > Popracuj w takim razie nad gramatiką, bo może to ona zaciemnia obraz wyłaniając > y > się z twoich przemyśleń. I nie chodzi mi o to, żeby się głupio czepiać - każdem > u > zdarzają się błędy. Jeśli jednak chcesz zabłysnąć znajomością 3 dłuższych > wyrazów, powinienneś spróbować umieścić je wewnątrz poprawnego zdania. A juz liczylem na to, ze poprawiles jedn blad, nie semantyczny ale ortograficzny. Odpowiedz Link Zgłoś
kdziolak Re: fritz i eufemizmy 15.02.06, 00:50 Nie znam znaczenia słowa 'leksikotycznie', ale wiem, że zamiast 'wysoce kompleksowa semantika mojej wypowiedzi' mogłeś napisać 'znaczenie moich słów'. Słowa semantyczny użyłeś przed chwilą po raz drugi; tym razem w niezrozumały dla mnie sposób. Chyba, że potrafisz mi wyjaśnić na czym polega 'błąd symantyczny'? Ciągnę ten idiotyczny wątek tylko dlatego, że sam skierowałeś go na takie tory dwa posty wcześniej. Nie cierpię pseudointeligentów. A może ja też nie jestem w stanie zrozumieć wysoce kompleksowej semantyki twoich wypowiedzi? Jeśli tak, czy mógłbyś napisać, najlepiej używając krótkich sformułowań; tak, żeby taki głąb jak ja mógł zrozumieć, o co ci chodzi? Odpowiedz Link Zgłoś
viscon Re: fritz i eufemizmy 15.02.06, 06:49 no tak, używając języka, którego fritz tak usilnie stara się używać, można powiedzieć, że jego pola semantyczne są baaaaardzo odległe... chcoiaż jedno mi się w tobie, fritz, podoba: tak jak ja, nie lubisz faszystów. Odpowiedz Link Zgłoś
rakunica Re: a słyszałeś o eufemizmach 14.02.06, 23:37 vertigo.seb napisał: > oj sprawdź koleś znaczenie słowa eufemizm, bo poco się tak ciagle ośmieszać, o > semiotyce widzę też nie masz żadnego pojęcia Ja tez nie mam pojecia o semiotyce dlatego uwazam, ze cieniasy to okreslenie zbyt sliczne dla zbolalych niewybranych. Kto finansuje im codzienne konferencje prasowe? Przeciez lokal kosztuje i sprzatanie, jak naswinia - tez. Prad - jak wyzej. Anna Kozlowska Odpowiedz Link Zgłoś
x2468 [...] 14.02.06, 18:41 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
chiphop kazimierz krzywousty jest ... 14.02.06, 19:06 cienki jak żyletka polsilver Odpowiedz Link Zgłoś
mr_perfekt Kazimierz Wielki... zastal Polske zafajdaną 14.02.06, 19:12 Kazimierz Wielki... zastal Polske zafajdaną, a zostawi odbudowaną! Odpowiedz Link Zgłoś
bio.mum Re: Kazimierz Wielki... zastal Polske zafajdaną 14.02.06, 19:34 mr_perfekt napisał: > Kazimierz Wielki... zastal Polske zafajdaną, a zostawi odbudowaną! Kazimierz Krzywousty - Konferansjer PiSu. Odpowiedz Link Zgłoś
wampierze Re: Kazimierz Wielki... zastal Polske zafajdaną 14.02.06, 20:41 Na kolana do Czestochowy...po rymy. Odpowiedz Link Zgłoś
bio.mum Re: Kazimierz Wielki... zastal Polske zafajdaną 14.02.06, 21:05 wampierze napisał: > Na kolana do Czestochowy...po rymy. Przekażę Kurtowi przy najbliższej okazji. Odpowiedz Link Zgłoś
usiruf No to coz fritz, cienias jestes. 14.02.06, 18:43 > od kiedy stwierdzenia "cienias" jest wulgarne? I badz z tego dumny, nie obrazaj sie. Odpowiedz Link Zgłoś
fritz.fritz Re: No to coz fritz, cienias jestes. 14.02.06, 23:33 usiruf napisał: > > od kiedy stwierdzenia "cienias" jest wulgarne? > > I badz z tego dumny, nie obrazaj sie. Ale tak powaznie: czy uwazasz, ze cienias jest wulgarne? Odpowiedz Link Zgłoś
mr_perfekt [...] 14.02.06, 18:53 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
vertigo.seb Re: Ha ha ha ha!!! PiS na drzewo!!! 14.02.06, 18:56 Kazimierz Krzywousty jest perfekt tylko dla takich jak ty cieniasów Odpowiedz Link Zgłoś
mr_perfekt nazidonald - cienias prezydencki ... 14.02.06, 19:00 Dziadek Obershutze Tusk dobrze wnuczka wychowal... Tylko my teraz mamy problemy z tym jołopem... ryje wokół wszystkiego co pozytywne jak świnia w poszukiwaniu żołędzi... Odpowiedz Link Zgłoś
pawka55 Dla fritza.fritza tylko wulgarne okreslenia... 14.02.06, 20:06 nie powinny byc uzywane publicznie przez politykow. Gratuluje mu poziomu kultury osobistej, jak tez towarzystwa w ktorym sie zapewne obraca i w ktorym uzywa "gwary" knajackiej. Polak z US Odpowiedz Link Zgłoś
fritz.fritz Re: Dla fritza.fritza tylko wulgarne okreslenia.. 14.02.06, 23:38 pawka55 napisał: > nie powinny byc uzywane publicznie przez politykow. Gratuluje mu poziomu > kultury osobistej, jak tez towarzystwa w ktorym sie zapewne obraca i w ktorym > uzywa "gwary" knajackiej. > > Polak z US Prosze, zacytuj mnie w przyszlosci, zebym wiedzial o czym mowisz. Czasami dopasowywuje sie do wypowiedzi POlewicy, aby zostac wlasciwie zrozumiany. Zwroc wiec uwage na kontekst moich wypowiedzi. Z gory dziekuje twoj fritz Odpowiedz Link Zgłoś
marcinpodzorski Re: a słyszałeś o eufemizmach 14.02.06, 20:42 Synku, mówisz Cieniasy o PO. Marcinkiwicz w stosunku do Rokity to jak Polonez do Lexusa. Lepiej nie zajmuj się polityką, bo się tylko ośmieszasz. Odpowiedz Link Zgłoś
tytus_romek Re: a słyszałeś o eufemizmach 14.02.06, 22:15 rzeczywiście Rokita jest brzydszy - daleko do niego Marcinkiewiczowi wypowiedziałem się i spadam z tego zafajdanego forum, pełnego frustratów i nierobów ciao Odpowiedz Link Zgłoś
gacekemdk Re: a słyszałeś o eufemizmach 14.02.06, 20:43 A ty fritz chciałbyś aby jakiś głąb nazwał cię publicznie cieniasem? Podobałoby ci się? Odpowiedz Link Zgłoś
tytus_romek Re: a słyszałeś o eufemizmach 14.02.06, 22:17 ty uczysz kultury a przeczytaj swój post ciapku gacekemdk napisał: > A ty fritz chciałbyś aby jakiś głąb nazwał cię publicznie cieniasem? Podobałoby > ci się? Odpowiedz Link Zgłoś
fritz.fritz Re: a słyszałeś o eufemizmach 14.02.06, 23:43 gacekemdk napisał: > A ty fritz chciałbyś aby jakiś głąb nazwał cię publicznie cieniasem? Podobałoby > ci się? Nie, ale zwroc uwage na ataki i inwektywy Rokity pod adresem PiS i rzadu! Przeciez od tego uszy wrecz puchna. Prawde rzeklszy uwazam, ze PiS pownien wyznaczyc kogos naprawde wyszczekanego, zeby odopowiadal pieknym na nadobne. To byloby bardzo ciekawe, z tego moglaby powstac swietna satyra w ... odcinkach. Odpowiedz Link Zgłoś
apoplaws Re: a słyszałeś o eufemizmach 14.02.06, 23:53 > Prawde rzeklszy uwazam, ze PiS pownien wyznaczyc kogos naprawde wyszczekanego, > zeby odopowiadal pieknym na nadobne. Fritz, moze ty ? Odpowiedz Link Zgłoś
fritz.fritz Re: a słyszałeś o eufemizmach 15.02.06, 00:07 apoplaws napisał: > > Prawde rzeklszy uwazam, ze PiS pownien wyznaczyc kogos naprawde wyszczeka > nego, > > zeby odopowiadal pieknym na nadobne. > Fritz, moze ty ? Nie mam nerwow. Ale material dostarczany przez PO jest naprawde fantastyczny. Odpowiedz Link Zgłoś
silesius.monachijski Re: a słyszałeś o eufemizmach 15.02.06, 00:15 tez nie mam czasu, ale mysle, ze obaj z fritzem dalibysmy sobie spokojnie rade z retoryke "asow" PO: Tuska, Rokity czy Komorowskiego; to nie zadna sztuka wysmiac to towarzystwo wzajemnej adoracji (bo politycznie nie robia i nie znacza juz prawie nic) fritz.fritz napisał: > apoplaws napisał: > > > > Prawde rzeklszy uwazam, ze PiS pownien wyznaczyc kogos naprawde wys > zczeka > > nego, > > > zeby odopowiadal pieknym na nadobne. > > Fritz, moze ty ? > > Nie mam nerwow. Ale material dostarczany przez PO jest naprawde fantastyczny. Odpowiedz Link Zgłoś
apoplaws Re: a słyszałeś o eufemizmach 15.02.06, 00:31 No patrzac na czas poswiecony na tym forum i jego efekty, smiem watpic. Zreszta, podoba mi sie te rozumowanie. Moge sprobowac ? Ja tez, jakbym mial czas to bym do spodu wysmial totumfackich z PiS, te primabaleriny zapatrzone w siebie prosta droga idace w przepasc. Odpowiedz Link Zgłoś
weather2 Re: a słyszałeś o eufemizmach 14.02.06, 21:07 Wy naprawdę nie macie większych problemów? Dwie bandy pajaców obrażają się wzajemnie i nie mają czasu pomyśleć o horendalnej składce na ZUS, potworku jakim jest KRUZ, o horrorze Inspekcji Sanitarnej ( producenci żywności wiedzą o czym mówię), o PIP-ie, US i jeszcze lepszej ich odmianie czyli DUS-ach, UKS ( mistrzowie świata w doprowadzaniu firm do bankructwa). Jak wyczytałem , że Mariusz Kamiński będzie miał swoją prywatną armię w postaci byłych żołnierzy Gromu to mnie to nawet nie zdziwiło. Nie znaczy to, że uważam, że Rokita byłby lepszy. Wszystkich , łącznie z pisiorami, moglibyśmy gdzieś wyeksportować. Ale kto ich zechce? Odpowiedz Link Zgłoś
evastanek61 Re: a słyszałeś o eufemizmach 14.02.06, 21:24 Ty rzadki pala..cie , gdziekolwiek otwieram dyskusje , znajduje ciebie. Dobry czlowieku daj sobie juz spokoj . Miara twojej glupoty przekracza wszystko. Odpowiedz Link Zgłoś
chloppolski1 Re: a słyszałeś o eufemizmach 14.02.06, 22:44 ....wlasnie.. fritz i cienias pochodzi od cienia! Do ciula nedzy przeciez POPY sami tak sie nazywaja! Odpowiedz Link Zgłoś
sclavus Re: a słyszałeś o eufemizmach 14.02.06, 18:35 vertigo.seb napisał: > od kiedy to, to co przystoi dżentelmenom spod budki z piwem przystoi > dżentelmenowi, który został wyróżniony funkcją premiera, moze by tak p. > Marcinkiewicz zastanowił się, jaką to ważną osobą jest premier i że są > zachowania, ktore mu nie przystoją. Ponoć Marcinkiewicz był nauczycielem, czego > > uczył uczniów, też obrażania innych!? Wstyd! Następny rozdział: Marcinkiewicz mówi: te ciule z PO... nie dają porządzić... Odpowiedz Link Zgłoś
krystin3 Re: a słyszałeś o eufemizmach 14.02.06, 19:24 A określenie " moherowe berety" pasuje do "prezydenta z zasadami"? No cóż, ...PRZYGADAŁ KOCIOŁ GARNKOWI... Odpowiedz Link Zgłoś
bio.mum Re: a słyszałeś o eufemizmach 14.02.06, 19:37 krystin3 napisała: > A określenie " moherowe berety" pasuje do "prezydenta z zasadami"? No cóż, > ...PRZYGADAŁ KOCIOŁ GARNKOWI... Odpowiedz Link Zgłoś
krystin3 Re: a słyszałeś o eufemizmach 14.02.06, 20:19 Drogi bio.mum - skoro zawodzi Cię pamięć, to zajrzyj do archiwum! A tak, a propos - z czego są zrobione kapelusze "premiera z Krakowa"? może wiesz? Jeśli nie wiesz, to Cię zmartwię - poza koalicją jest tylko SLD (ot, subtelna różnica!) Odpowiedz Link Zgłoś
gormar7796 Re: a słyszałeś o eufemizmach 14.02.06, 20:48 Może byś sprecyzował do jakich archiwów odsyłasz swojego przedmówce. Być może dziennikarze przekręcali to co powiedział Tusk, to by także tłumaczyło zdenerwowanie pewnych osób, ale na zapisie filmowym Tusk wyraźnie mówi o "Moherowej Koalicji". Nawet jeżeli dla niektórych osób jest to określenie obraźliwe, to niestety muszą się z tym pogodzić, gdyż takie powiedzenie już dość mocno zakorzeniło się w polskiej kulturze politycznej. Odpowiedz Link Zgłoś
tytus_romek Re: a słyszałeś o eufemizmach 14.02.06, 22:21 okreslenie "cieniasy" tez ma szanse się zakorzenić małe psy nagłosniej szczekaja, najszybciej uciekają gormar7796 napisał: > Może byś sprecyzował do jakich archiwów odsyłasz swojego przedmówce. > > Być może dziennikarze przekręcali to co powiedział Tusk, to by także tłumaczyło > zdenerwowanie pewnych osób, ale na zapisie filmowym Tusk wyraźnie mówi o > "Moherowej Koalicji". Nawet jeżeli dla niektórych osób jest to określenie > obraźliwe, to niestety muszą się z tym pogodzić, gdyż takie powiedzenie już doś > ć > mocno zakorzeniło się w polskiej kulturze politycznej. Odpowiedz Link Zgłoś
marcin_28 Re: a słyszałeś o eufemizmach 14.02.06, 23:19 tylko jak te wszystkie małe psy uciekną.. najlepiej gdzieś gdzie są niskie podatki ;) to kto będzie na Ciebie i Tobie podobne darmozjady na zasiłkach, obiboki od leppera jadące na kredytach, niepłacące rachunków za mieszkania, telefony etc czyli za ten cały postkomunistyczny odpad, który wciąż uważa, że czy się stoi czy się leży, to się należy jednym słowem wszyscy przyszli beneficjenci 900zł od leppera... skąd te Wasze 900zł się weźmie, jak te małe psy, zwane gdzie indziej klasą średnią, czyli grupa najbardziej oczuwająca wysokość podatków w polske, jednocześnie najwięcej do kasy tego złodziejskiego państwa wnosząca, i jednocześnie najbardziej przez obecną władzę opluwana (bo to niestety w większości elektorat po) po prostu w końcu wyjedzie bo my w odróżnieniu od Was nie musimy jechać za granicę czyścić kible za 100funtów tygodniowo, tylko możemy tam pracować w zawodzie... co zrobicie, jak w końcu wyjedzie inteligencja? lekarzy zaczyna brakować, inżynierów tak samo... wszyscy wrócicie w końcu na role, i do huty :) bye Odpowiedz Link Zgłoś
tytus_romek Re: a słyszałeś o eufemizmach 15.02.06, 01:09 nie znasz mnie, czemu mnie obrazasz??? nie masz prawa tak pisać wiesz o czy swiadczy takie bełkotanie na oslep? o Twojej małosci kolego Odpowiedz Link Zgłoś
tymcz9876 po krawędzi jadą, wieśniaki. 14.02.06, 20:14 z pelnym szacunkiem dla mieszkajacych na wsi. jak slysze premiera, ktory mowi: "cieniasy. a, nie, przepraszam, cienie", to ten kawalek, z kabaratu moralnego niepokoju, mi sie, nie wiedziec czemu, przypomina ;) Odpowiedz Link Zgłoś
fater.dyrektor Re: przyjacielu, Po puszczaja juz zworniki!!!!!!! 14.02.06, 21:35 czy przypadkiem, dzióbku nie chodziło Ci o zwieracze? ja wiem, że glosowanie na PiSS zwalnia z myslenia, kolesie pomoga, ale troszke elementarnej wiedzy jednak nie zaszkodzi jak chcesz blyszczec Odpowiedz Link Zgłoś
jarecki40 Re: a słyszałeś o eufemizmach 14.02.06, 22:43 Zgadzam sie całkowicie z tobą,premier nie powinien nikomu ubliżać. A sam posiada feler którego powinien się wstydzić lub szybko udać się do logopedy.Moja wnuczka jak widzi pana premiera to pyta się:dziadzio a co ten pan się tak krzywi jak coś mówi, on chyba kłamie.A dzieci najszybciej poznają się na ludziach. Odpowiedz Link Zgłoś
kolter Re: a słyszałeś o eufemizmach 14.02.06, 22:47 on ma te skrzywienie bo podobno jako student jak odslugiwal wojsko to ustami miny rozbrajal!!! Odpowiedz Link Zgłoś
tytus_romek Re: a słyszałeś o eufemizmach 14.02.06, 22:48 ja tez sie zgadzam, ze premier nie powinien nikogo obrażać, ale to sie tyczy wszystkich panie jarecki - nie tylko on ma feler (panowie Tusk i Rokita tez cos nie tak mają i połowa Polaków), Ty jak piszesz tez nie widać, czy dobrze wszystko składasz - do lusterka spróbuj jarecki40 napisał: > Zgadzam sie całkowicie z tobą,premier nie powinien nikomu ubliżać. A sam posiad > a feler którego powinien się wstydzić lub szybko udać się do logopedy.Moja wnuc > zka jak widzi pana premiera to pyta się:dziadzio a co ten pan się tak krzywi ja > k coś mówi, on chyba kłamie.A dzieci najszybciej poznają się na ludziach. Odpowiedz Link Zgłoś
fritz.fritz To sa cieniasy, aroganckie i chamski narzekajace 14.02.06, 18:32 zgodnie z regula: zlodziej krzyczy "lapcie zlodzieja". Rokita i Tusk atakuja bez przerwy, wystarczy policzyc np. ilosc artykolow poswieconych tym cieniasom cierpiacym na zanik poczucia rzeczywistosci i porownac z iloscia wypowiedzi Marcinkiewicza czy JK. Odpowiedz Link Zgłoś
vertigo.seb fritz a autokrytyka 14.02.06, 18:39 fritz, ale przynajmniej autokrytyka ci wychodzi: "Fritz i Fritz atakuja bez przerwy, wystarczy policzyc np. ilosc artykolow poswieconych tym cieniasom cierpiacym na zanik poczucia rzeczywistosci". Odpowiedz Link Zgłoś
piotre2 A na forum jak się powie fritz.fritz albo jola_z_ 14.02.06, 18:43 _dywit to oznacza to oszołomstwo, PISdostwo, chore myslenie pełne nienawiści, brak logicznego osądu świata itd itp Odpowiedz Link Zgłoś
rafvonthorn Re: A na forum jak się powie fritz.fritz albo jol 14.02.06, 18:46 Jola to czasem umie zaskoczyć, nie gadaj. A fritzowi można odpowiadać, zanim się przeczyta, co napisał... Odpowiedz Link Zgłoś
symbolique Re: A na forum jak się powie fritz.fritz albo jol 14.02.06, 22:38 o przepraszam jola jest rewelacyjna, zawsze mnie rozśmiesza jak nikt Odpowiedz Link Zgłoś
sclavus Re: A na forum jak się powie fritz.fritz albo jol 14.02.06, 18:50 piotre2 napisał: > _dywit to oznacza to oszołomstwo, PISdostwo, chore myslenie pełne nienawiści, > brak logicznego osądu świata itd itp ... i jeszcze "mordzinas", który właśnie zawitał... nieproszony... Odpowiedz Link Zgłoś
tytus_romek Re: A na forum jak się powie fritz.fritz albo jol 14.02.06, 22:26 bardzo kulturalne to co napisałeś - wśród wyznawców PO corac więcej hipokrytów (niestety panowie Tusk i Rokita też równaja w dół) - niby elektorat złozony z inteligencji - wszystko wskazuje że prawie sie zgadza - to sami intelygenci piotre2 napisał: > _dywit to oznacza to oszołomstwo, PISdostwo, chore myslenie pełne nienawiści, > brak logicznego osądu świata itd itp Odpowiedz Link Zgłoś
x2468 Re: To sa cieniasy, aroganckie i chamski narzekaj 14.02.06, 18:47 No coz.Marcinek potrzebuje kogos kto napisze dla niego konspekt wystapienia w radiu lub tv.To trawa pare godzin.Nastepnie choreografa i razysera aby nauczyc sie roli.I wreszcie z pomoca inspicjenta po 5-8 dniach nauki i cwiczen moze wystapic.A przeciez w miedzy czasie musi jeszcze postac na nartach,lepic pierogi,Postac na rozstajach przyszlych drog i wreszcie pooblapiac w sposob oblesny jakas panienke.Taki to juz jest ten Marcinek o spojzeniu erotomana. Odpowiedz Link Zgłoś
tajemniczy_don_pedro Są cieniasami, prosty dowód: 14.02.06, 19:22 Kto potrafi podać choć parę nazwisk z tego "gabinetu", oprócz, oczywiście, największego przegranego - "premiera z Krakowa"? Odpowiedz Link Zgłoś
magdusia001 Re: Są cieniasami, prosty dowód: 14.02.06, 20:21 Chlebowski, Komorowski, Szumilas Odpowiedz Link Zgłoś
weather2 Re: To sa cieniasy, aroganckie i chamski narzekaj 14.02.06, 21:12 Mam dla Fritza propozycję : ofiarowuję ci dobrze płatną pracę jako specjalisty do kontaktów z politykami PiS i naszymi urzędnikami. Krauze z Prokomu kupił sobie Walendziaka, ja kupiłbym ciebie. Po tygodniu zmienisz poglądy. Będę cię musiał jednak wtedy zwolnić, ale zawsze pozostaje jeszcze jola z Dywit. Odpowiedz Link Zgłoś
junkier Po prostu zastosowal termin na twoim poziomie 14.02.06, 18:41 Po prostu zastosowal termin na twoim poziomie, zrozumiales i stad pelny entuzjazm dla sztubackich powiedzonek Mr Marcinkiewicza. Odpowiedz Link Zgłoś
gordon26 Re:mój syn mówi o PIS Oszusci i naciągacze 14.02.06, 20:41 no coz narazie nie dali dowodów na to iż moga dać to co obiecali w wyborach, mało tego mieli przeciez program wyborczy wiec powinni opierać go na realiach panujących w polsce. wiec bardzo mnie dziwi dzis sytuacja ze nagle n ie mają pieniedzy:). to na czym oni opierali wyliczenia i załozenia socjalne na gospodarce usa???? Odpowiedz Link Zgłoś
bart66 CO MÓWI MOJ CHOMIK 14.02.06, 20:28 MÓJ CHOMIK MÓWI NA JARKA KACZYŃSKIEGO: "TATO". ( ???? ) Odpowiedz Link Zgłoś
kontonaspam [...] 14.02.06, 18:16 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
revalidon Cięzki ma dowcip ten wiochmen z gorzowa !!!!!!!!!! 14.02.06, 18:16 jw. Odpowiedz Link Zgłoś
tales1 [...] 14.02.06, 18:24 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
prozzac Gdybyś uważniej czytał, to.. 14.02.06, 18:27 zapewne byś wydedukował, że politycy PO mają na myśli generalnie "olewamy tego gorzowskiego pajaca i robimy dalej swoje". Bo nasz premier pajaca z siebie potrafi robić znakomicie. Za to nie panuje nad rządem i nie załątwia konkretnych spraw. Odpowiedz Link Zgłoś
vertigo.seb Re: Gdybyś uważniej czytał, to.. 14.02.06, 18:31 tales składa tylko litery, sztuki czytania ze zrozumieniem jeszcze nie opanował i z tego, co widać, chyba się nawet nie stara. Odpowiedz Link Zgłoś
sclavus Re: Gdybyś uważniej czytał, to.. 14.02.06, 18:34 vertigo.seb napisał: > tales składa tylko litery, sztuki czytania ze zrozumieniem jeszcze nie opanował > > i z tego, co widać, chyba się nawet nie stara. Kiedyś się przyznał, że on najlepiej czyta między linijkami... :-)) Odpowiedz Link Zgłoś
tales1 Re: Gdybyś uważniej czytał, to.. 14.02.06, 18:41 No, no, masz pamięć jak dwudziestoletni ubek! Ale nie zazdroszczę! Odpowiedz Link Zgłoś
vertigo.seb Re: Gdybyś uważniej czytał, to.. 14.02.06, 18:46 przynajmniej na jednym się znasz na ubekach, słyżyło się wiernie, slużyło... a teraz wierny jak pies PiS, taka to ubecka mentalność Odpowiedz Link Zgłoś
sclavus Re: Gdybyś uważniej czytał, to.. 14.02.06, 18:48 vertigo.seb napisał: > przynajmniej na jednym się znasz na ubekach, słyżyło się wiernie, slużyło... a > teraz wierny jak pies PiS, taka to ubecka mentalność Chciałeś powiedzieć: wierny jak.. PiS... Odpowiedz Link Zgłoś
wiewiorzasta Sclavus, proszę... 14.02.06, 19:01 Po co gadać z Talesami czy Mordzinasami? Tylko ich utwierdzasz w przekonaniu, że mają coś do powiedzenia, bo ktos na ich pierdoły reaguje. Wyluzuj :)) Pozdrawiam! Odpowiedz Link Zgłoś
tytus_romek Re: Sclavus, proszę... 14.02.06, 22:44 widzisz kochana na Twój post nikt nie odpisał (ja to robie z litości)nawet Cie nikt nie chce oszukiwac że masz cos do powiedzenia wyluzuj :-)) pozdrawiam wiewiorzasta napisała: > Po co gadać z Talesami czy Mordzinasami? > > Tylko ich utwierdzasz w przekonaniu, że mają coś do powiedzenia, bo ktos na ich > pierdoły reaguje. > > Wyluzuj :)) > > Pozdrawiam! > Odpowiedz Link Zgłoś
sclavus Re: Sclavus, proszę... 14.02.06, 23:53 tytus_romek napisał: > widzisz kochana na Twój post nikt nie odpisał (ja to robie z litości)nawet Cie > nikt nie chce oszukiwac że masz cos do powiedzenia > wyluzuj :-)) > pozdrawiam > > wiewiorzasta napisała: > > > Po co gadać z Talesami czy Mordzinasami? > > > > Tylko ich utwierdzasz w przekonaniu, że mają coś do powiedzenia, bo ktos > na > ich > > pierdoły reaguje. > > > > Wyluzuj :)) > > > > Pozdrawiam! > > Ulituj się raczej nad sobą samym... trudno jednak zgadnąć czy aby wart jesteś, nawet takiej... autolitości... Odpowiedz Link Zgłoś
tytus_romek Re: Sclavus, proszę... 15.02.06, 01:13 zgoda ja sie ulituje nad sobą, a Ty nad sobą - OK? łapiesz? ja myślę że Ty jestes cos wart, tylko ktos Ci w głowie namieszał wątpię czy sie kiedykolwiek spotkamy sclavus napisał: > Ulituj się raczej nad sobą samym... trudno jednak zgadnąć czy aby wart jesteś, > nawet takiej... autolitości... Odpowiedz Link Zgłoś
ciech01 Re: Przypomnijcie sobie Piłsudskiego 15.02.06, 13:18 i barwne określenia jakie stosował wobec polityków. Wszak PiS do Marszałka odwołuje się dość często. Może już nadszedł czas na odpowiednie epitety, potem przewrocik itd. Toczy się koło historii ... Odpowiedz Link Zgłoś
tales1 Re: Gdybyś uważniej czytał, to.. 14.02.06, 19:01 Pociotek Tuska i kuzyn Rokity?! Odpowiedz Link Zgłoś
tales1 Jakbym sie nażarł "prozzacu" też bym pisał głupoty 14.02.06, 18:40 Oj, dziecko, sztukę czytania ze zrozumieniem to ja opanowałem, ale "wypocin" smarków z młodzieżówki sldowskiej i platformerskiej (czyż już nie wszystko jedno?) wierzących głęboko w "premiera Rokitę z Krakowa i prezydenta Tuska" nitraktuję poważnie! Odpowiedz Link Zgłoś
prozzac Gdy opanujes podstawowe zasady rzetelnej dyskusji 14.02.06, 18:45 to może wtedy będzie mi się chciało przeznaczać na to swój cenny czas. Kaziu ze swoimi uszczypliwościami do pięt ci nie dorasta. Może będziesz następnym premierem, który od "smarków" i "ubeków" będzie wyzywał? Śmiało... cieniasie :-) Odpowiedz Link Zgłoś
vertigo.seb Re: Gdy opanujes podstawowe zasady rzetelnej dysk 14.02.06, 18:48 tales czytać nie umie, ale celne plucie też mu nie wychodzi Odpowiedz Link Zgłoś
tales1 Dyskusji, synu? W tym Towarzystwie Wzajemnej 14.02.06, 18:49 Adoracji i Admiracji pro-sldowskoplatformrerskiej? Odpowiedz Link Zgłoś
sclavus Re: Masz rację! Orzeł dzięcioła nie spłodzi! 14.02.06, 18:58 Aaaa... to nareszcie jasne skąd kaczory się wzięły.... Odpowiedz Link Zgłoś
rysiopysio Re: Masz rację! Orzeł dzięcioła nie spłodzi! 14.02.06, 19:09 I niby ty tales1 tym orłem jesteś ? Współczuję Ci pewno faktycznie cos na poprawienie samooceny łykasz garściami , he he. Odpowiedz Link Zgłoś
spafcio83 Re: Masz rację! Orzeł dzięcioła nie spłodzi! 14.02.06, 19:36 Te, Tales, lepiej by twoj ojciec zrobil, jakby sie napatelnie spuscil, przynajmniej niezły racuch byłby z ciebie, pisiorze jeden. Odpowiedz Link Zgłoś
tales1 Re: Masz rację! Orzeł dzięcioła nie spłodzi! 14.02.06, 20:19 fe, ze zbokami ordynarnymi nie piszę! Odpowiedz Link Zgłoś
tytus_romek Re: Masz rację! Orzeł dzięcioła nie spłodzi! 14.02.06, 22:54 spafcio biedaku wracaj na swoje ulubione pornostrony - nie obnizaj poziomu intelektualnego wyborców platformy, bo sie okaże że nie tylko inteligenci na PO głosowali ale zboczki też spafcio83 napisał: > Te, Tales, lepiej by twoj ojciec zrobil, jakby sie napatelnie spuscil, przynajm > niej niezły racuch byłby z ciebie, pisiorze jeden. Odpowiedz Link Zgłoś
tytus_romek Re: Masz rację! Orzeł dzięcioła nie spłodzi! 14.02.06, 22:57 spafcio biedaku wracaj na swoje ulubione pornostrony - nie obnizaj poziomu intelektualnego wyborców platformy, bo sie okaże że nie tylko inteligenci na PO głosowali ale zboczki też spafcio83 napisał: Te, Tales, lepiej by twoj ojciec zrobil, jakby sie napatelnie spuscil, przynajm niej niezły racuch byłby z ciebie, pisiorze jeden. Odpowiedz Link Zgłoś
tytus_romek Re: Masz rację! Orzeł dzięcioła nie spłodzi! 14.02.06, 22:58 spafcio biedaku wracaj na swoje ulubione pornostrony - nie obnizaj poziomu intelektualnego wyborców platformy, bo sie okaże że nie tylko inteligenci na PO głosowali ale zboczki też Odpowiedz Link Zgłoś
vertigo.seb Re: Dyskusji, synu? W tym Towarzystwie Wzajemnej 14.02.06, 18:54 lepiej jak PiS w doopę wchodzi SO i LPR; Odpowiedz Link Zgłoś
tales1 Re: Dyskusji, synu? W tym Towarzystwie Wzajemnej 14.02.06, 18:57 A Tusk i Rokita wpychają Platformę w ramionka komuszków z SLD, co? Ach ty zazdrośniku jeden! Odpowiedz Link Zgłoś
bikej5 Re: DAJMY CHUSTECZKI WODZOM PO, BO SIĘ ZASMARKAJĄ 14.02.06, 18:36 Złóżmy się na psychiatrę dla talesa....bo już nie mogę patrzeć jak się chłopina męczy ..:(Ludziska wspomożecie???Solidarnie?;)) Odpowiedz Link Zgłoś
sclavus Re: DAJMY CHUSTECZKI WODZOM PO, BO SIĘ ZASMARKAJĄ 14.02.06, 18:38 bikej5 napisała: > Złóżmy się na psychiatrę dla talesa....bo już nie mogę patrzeć jak się chłopina > męczy ..:(Ludziska wspomożecie???Solidarnie?;)) Jedyny sposób: puścić mu NMC-NR... :-) Odpowiedz Link Zgłoś
vertigo.seb Re: DAJMY CHUSTECZKI WODZOM PO, BO SIĘ ZASMARKAJĄ 14.02.06, 18:42 a nie lepiej puścić mu krwi, kiedyś wszystko tak leczyli, można mu jeszcze pijawki zaserwować...:DDD Odpowiedz Link Zgłoś
sclavus Re: DAJMY CHUSTECZKI WODZOM PO, BO SIĘ ZASMARKAJĄ 14.02.06, 18:44 vertigo.seb napisał: > a nie lepiej puścić mu krwi, kiedyś wszystko tak leczyli, można mu jeszcze > pijawki zaserwować...:DDD Eeee! jeszcze się skupa przy okazji i będzie rwetes... Odpowiedz Link Zgłoś
rafvonthorn Re: DRUŻYNIE "A" PUSZCZAJĄ NERWY?! 14.02.06, 18:49 Tales, my mamy beke z Ciebie przede wszystkim dlatego, że nikt nie wierzy tak bardzo jak Ty ŻADNYM politykom, to Ty jesteś naiwnym frajerem, większość bywalców tego forum jest przeciw każdemu sprawującemu władzę, tak samo punktowaliśmy SLD, jak teraz PiS, a kiedyś PO, jeśli dojdą do władzy. A Ty jesteś frajerem, który komuś uwierzył... Odpowiedz Link Zgłoś
tales1 Ale sprytnie się maskujesz czerwony komuszku! 14.02.06, 18:51 Najeżdżałeś na SLD - ale we śnie! Ja po twoim stylu widzę, że tyś jest Wojtek Olej-niczak! Odpowiedz Link Zgłoś
sclavus Re: Ale sprytnie się maskujesz czerwony komuszku! 14.02.06, 18:54 tales1 napisał: > Najeżdżałeś na SLD - ale we śnie! Ja po twoim stylu widzę, że tyś jest Wojtek > Olej-niczak! Ciągle między linijkami czytasz... najlepiej??? Odpowiedz Link Zgłoś
rafvonthorn Re: Ale sprytnie się maskujesz czerwony komuszku! 14.02.06, 18:55 Tales, na poważnie, jesteś najwiękjszym frajerem na świecie, nikt tak nie uwierzył tym sprzedajnym ciotom politykom jak Ty. Nic nie mam wspólnego z żadną partią polityczną, bo te cioty się nie nadają, winna jest ordynacja. Pomyśl o tym, z tysięcy osób na tym forum tylko ty dajesz się gładko w dupę rżnąć przez Twój ukochany PiS. Jak to nie jest frajerstwo, to nie wiem co jest. Ludzie, napiszcie mu, co sądzicie o politykach w ogóle, bo mu się wydaje, że my też tak dajemu dupska jak on. może się zorientuje, jak mu wytłumaczymy? Odpowiedz Link Zgłoś
tales1 Re: Ale sprytnie się maskujesz czerwony komuszku! 14.02.06, 19:04 Masz rację, bo jestem jedynym (no, może jednym z niewielu) nieczerwonoróżowym forumowiczem! Odpowiedz Link Zgłoś
rafvonthorn Re: Ale sprytnie się maskujesz czerwony komuszku! 14.02.06, 19:10 Słuchaj, ja jestem nieczarnoczerwonoróżowoniebieskożółtozielonobiałobrązowym forumowiczem. Strzelasz kulą w płot, na pewno dużo tu oszołomów, ale większość z nas NIE ufa żadnej władzy. W Polsce trzeba być ślepym, albo głupim, by ufać rządzącym. Żadne kolory Cię od tego nie zwalniają... Odpowiedz Link Zgłoś
tales1 Re: Ale sprytnie się maskujesz czerwony komuszku! 14.02.06, 20:41 Och ty anarchisto lewacki! Prawnuk Trockiego, co? Odpowiedz Link Zgłoś
stary_szczur Re: Ale sprytnie się maskujesz czerwony komuszku! 14.02.06, 19:55 tales1 napisał: > Najeżdżałeś na SLD - ale we śnie! Ja po twoim stylu widzę, że tyś jest Wojtek > Olej-niczak! facet, gdybyś wiedział ile tu ludzie z twoich głupich tekstów radochy mają, to byś już słowa nie napisał... Odpowiedz Link Zgłoś
sclavus Re: DRUŻYNIE "A" PUSZCZAJĄ NERWY?! 14.02.06, 18:53 rafvonthorn napisał: > Tales, my mamy beke z Ciebie przede wszystkim dlatego, że nikt nie wierzy tak > bardzo jak Ty ŻADNYM politykom, to Ty jesteś naiwnym frajerem, większość > bywalców tego forum jest przeciw każdemu sprawującemu władzę, tak samo > punktowaliśmy SLD, jak teraz PiS, a kiedyś PO, jeśli dojdą do władzy. > > A Ty jesteś frajerem, który komuś uwierzył... .... i w tymomencie talesjeden się zaczerwienił... hehe... Odpowiedz Link Zgłoś
sclavus Re: DRUŻYNIE "A" PUSZCZAJĄ NERWY?! 14.02.06, 18:52 ... za grosz kultury... istne PiSiostwo... Już ci poradziłem, żebyś nie krzyczał... A może ci się tylko caps lock zaciął??? Odpowiedz Link Zgłoś
tales1 [...] 14.02.06, 18:53 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
prozzac Taka jego rola... 14.02.06, 18:50 Przecież sam by nie wpadł na pomysł pisania takich głupot. Każdy cienias musi mieć swojego wodza ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
tales1 Re: DAJMY CHUSTECZKI WODZOM PO, BO SIĘ ZASMARKAJĄ 14.02.06, 18:55 Nie, liberalnie! Sobie wszystko, innym-kopa! Naiwniaku, nie licz na kolesiów liberałów, nie dadzą ci złamanej złotówki! Odpowiedz Link Zgłoś
erg_samowzbudnik Re: a ja na chłopców z rządu mówię PISUARY 15.02.06, 13:10 Mozna tez PISiory cokolwiek by to znaczyło. Odpowiedz Link Zgłoś
dami7 Re: Boże ty widzisz i nie grzmisz, wioska murzyńs 14.02.06, 18:41 > to centrum porównaniu z naszą warszawką polityczną. Pan premier spadł do 3 > ligi Jak na kogoś, kto był w drugiej lidze to niewielki spadek... Mały człowieczek, któremu los dał szansę zostać politykiem wielkiego formatu nie sprostał wyzwaniu. Odpowiedz Link Zgłoś
belmi Re: Boże ty widzisz i nie grzmisz, wioska murzyńs 14.02.06, 19:00 Brafo Kazik Miernotkiewicz :-) Szkoda że jaj mu zabrakło na komentarz wczorajszego teatrzyku Kaczorków. Ja myślałem że takie jasełka to tylko przed Wigilią... Odpowiedz Link Zgłoś
2560a Re: Boże ty widzisz i nie grzmisz, wioska murzyńs 14.02.06, 21:56 belmi napisał: > Brafo Kazik Miernotkiewicz :-) Szkoda że jaj mu zabrakło na komentarz > wczorajszego teatrzyku Kaczorków. Ja myślałem że takie jasełka to tylko przed > Wigilią... Masz racje jak se poobglondam dziennika albo jakies rozmowy inteligentne, zreszta, mniedzy politykami to od razu rozumiem dlaczego polski kabaret tak cienko przendzie.Kudy takim kabaretom do sejmu, rzondu czy pana prezydenta Jednojajowego.Taki prezydent jak se usiadl wczora przed kamerom, te jego lapki, jakies duze jak na jego wzrost, bo blizej obiektywu,wygladaly jakby sie trzymal tego blatu albo chcial na ten blat wlezc.Nie mial go kto podsadzic? No tak sie obsmialem , ze ortografii zapomnialem. Potem zem sie poplakal, bo to strach by taki liliput rzadzil krajem wcale duzym, a nie zadnym tam Smerfolandem. Odpowiedz Link Zgłoś
2560a Re: Boże ty widzisz i nie grzmisz, wioska murzyńs. 14.02.06, 21:58 belmi napisał: > Brafo Kazik Miernotkiewicz :-) Szkoda że jaj mu zabrakło na komentarz > wczorajszego teatrzyku Kaczorków. Ja myślałem że takie jasełka to tylko przed > Wigilią... Masz racje jak se poobglondam dziennika albo jakies rozmowy inteligentne, zreszta, mniedzy politykami to od razu rozumiem dlaczego polski kabaret tak cienko przendzie.Kudy takim kabaretom do sejmu, rzondu czy pana prezydenta Jednojajowego.Taki prezydent jak se usiadl wczora przed kamerom, te jego lapki, jakies duze jak na jego wzrost, bo blizej obiektywu,wygladaly jakby sie trzymal tego blatu albo chcial na ten blat wlezc.Nie mial go kto podsadzic? No tak sie obsmialem , ze ortografii zapomnialem. Potem zem sie poplakal, bo to strach by taki liliput rzadzil krajem wcale duzym, a nie zadnym tam Smerfolandem. A ,i prosze sie nie czepiac murzynow bo oni tam maja wiekszy porzadem od Ciemnogrodu!Wioski murzynskie sa dobrze zorganizowane. Odpowiedz Link Zgłoś
pc486 Re: Boże ty widzisz i nie grzmisz, wioska murzyńs 14.02.06, 20:59 a jezeli polityk PO nijaki NIesiolowski uzywa innych sformulowan to nawet Wybiurcza mu przyklaskuje i jest to bardzo kulturalne Odpowiedz Link Zgłoś
zaraz_zaraz Czy to ten sam syn? 14.02.06, 21:06 Czy to ten sam syn, który właśnie zafundował premierowi nieślubnego wnuka? Widać, że Kaziu nie tylko nie potrafi upilnować swoich ministrów (Dorn żre się z Gilowską), ale nawet własnego syna. Nic dziwnego, że nerwu chłopu puszczają. Odpowiedz Link Zgłoś
bezrobotny79 Ja w sprawie 14.02.06, 21:58 A coś Ty taki konserwatysta? Pewnie seksu przedmałżeńskiego też nie popierasz. To Ty chyba rydzykowaty jakiś jesteś, czy cuś. Odpowiedz Link Zgłoś
zbig72 PO to faktycznie cieniasy-ciągle płaczą po klęsce 14.02.06, 18:00 zero honoru Odpowiedz Link Zgłoś
kasia20055 Re: PO to faktycznie cieniasy-ciągle płaczą po kl 14.02.06, 18:06 To prawda. Wszystko co mogli przegrać to przegrali. Prezydenta, premiera, marszałka sejmu, koalicję i tak bez końca. Potrafią tylko krytykować, a sami nic dobrego zrobić nie umieją. Określenie syna premiera jest stanowczo za łagodne. Odpowiedz Link Zgłoś
rafvonthorn Re: PO to faktycznie cieniasy-ciągle płaczą po kl 14.02.06, 18:15 Za to Giertych i Lepper to są spoko kolesie! Na hasło padają na kolana i robią loda braciom... Nic dziwnego, że PO tak nie chciało. Odpowiedz Link Zgłoś
vertigo.seb Re: PO to faktycznie cieniasy-ciągle płaczą po kl 14.02.06, 18:33 ale Kaśce i zbig pewnie by taka sytuacja odpowiadała, albo juz odpowiada rafvonthorn napisał: > Za to Giertych i Lepper to są spoko kolesie! Na hasło padają na kolana i robią > loda braciom... Nic dziwnego, że PO tak nie chciało. Odpowiedz Link Zgłoś
bezrobotny79 Zagadka 14.02.06, 22:16 >Za to Giertych i Lepper to są spoko kolesie! Na hasło padają na kolana i robią >loda braciom... Nic dziwnego, że PO tak nie chciało. Wyobraź sobie, że to PO minimalnie wygrało ostatnie wybory. Wiedząc, że: - PiSuary to mafia od Rydzyka™ - LPR to oszołomy - Samoobrona to oszołomy do kwadratu - PSL to polityczna dziwka, która sprzeda się każdemu - SLD to złodzieje Pytanie: o czyje głosy powinien w takiej sytuacji zabiegać premier z Krakowa Jan Maria Władysław Rokita, by realizować program wyborczy? Odpowiedz Link Zgłoś
junkier Glupia jestes, proponuje lekture "Cosmo" 14.02.06, 18:18 >>> To prawda. Wszystko co mogli przegrać to przegrali Prezydenta, premiera, marszałka sejmu, koalicję i tak bez końca. <<< Nic dodac, nic ujac. Glupota i prymitywizm, rozumowanie ze zwyciestwo w polityce polega na chapnieciu paru stanowisk i juz w kraju bedzie cacy. Polityka polega na realizowaniu PROGRAMU, a kleska PiS-u jest fakt, ze czolowe punkty programu tej partii zglasza PO (podatek 18%, 32%, ulgi prorodzinne, odchodzenie administracji w ramach "taniego panstwa"). Przegra to nie PO tylko POLSKA. I porazka ta nie bedzie polegac na tym ze komus tam ucieknie jeden czy drugi stolek, tylko na tym ze nadal miec bedziemy najwyzsze bezrobocie w UE i jednoczesnie najnizszy poziom dochodow PKB/mieszkanca, mlodzi ludzie zamiast rzucac sie na jalmuzne pt. "becikowe" beda nadal wyjezdzac do krajow o normalnej gospodarce bo bez znajomosci nie zalapia sie na fuchy w samorzadach i kolejnych urzedach panstwowych, ktore tak ochoczo chce tworzyc PiS. Odpowiedz Link Zgłoś
rafvonthorn Re: Glupia jestes, proponuje lekture "Cosmo" 14.02.06, 18:20 A POTEM PRZYJDĄ CHIŃCZYCY I ARABOWIE, A MY NA TO "DUPA, WSZYSTKO WASZE, MY MIELIŚMY ZŁOTY RÓG, A TERAZ SZNUR JEST WASZ, POLSKI NIE MA!" Odpowiedz Link Zgłoś
waldi1953 Re: PO to faktycznie cieniasy-ciągle płaczą po kl 14.02.06, 18:28 Ale ż Ciebie Kasiu blondyneczka,myślałaś że z PO da sie tak manewrowac jak Gertychem i Leperem.Niedoczekanie czwarto RP- MOCHEROWA. Odpowiedz Link Zgłoś
prozzac Krytykują, bo są opozycją... droga damo ;-) 14.02.06, 18:29 Ech... czy wszyscy Pisowcy utożsamiają rządzenie z posiadaniem władzy? To nie to samo. PiS władzę zdobyć umiał, ale sprawować odpowiedzialnie za nic jej nie potrafi. Odpowiedz Link Zgłoś
cap2000 Re: PO to faktycznie cieniasy-ciągle płaczą po kl 14.02.06, 20:24 > To prawda. Wszystko co mogli przegrać to przegrali. Prezydenta, premiera, > marszałka sejmu, koalicję i tak bez końca. Potrafią tylko krytykować, a sami ni > c > dobrego zrobić nie umieją. Określenie syna premiera jest stanowczo za łagodne. Ha ha ha, a Kaczory az to umieja: siac zamet. Przez tych Palantow i ich wzcorajsza szopke stracilem na akcjach. Wialkiej polityki zachcialo sie malym chlopcom co ukradli ksiezyc. Ciekawe co jeszcze Ci klamcy i kretacze ukradna. Odpowiedz Link Zgłoś
signal czy wiesz co to znaczy opozycja 14.02.06, 18:08 znaczy to , że się opiniuje i krytykuje rząd. Odpowiedz Link Zgłoś
narratorek Re: PO to faktycznie cieniasy-ciągle płaczą po kl 14.02.06, 18:19 Zero honoru mialoby PO gdyby sie zgodzili na warunki PiSu! Zero honoru wlasnie ma Giertych i Lepper, bo wiedza ze w przypadku ponownych wyborow nie maja szans i liza PiSowskie posladki! Odpowiedz Link Zgłoś
tmkmk Premier: mój syn mówi na gabinet cieni "cieniasy" 14.02.06, 18:00 problem polega na tym, ze nikt ze srodowiska pis nie bardzo rozumie jaka jest rola opozycji w demokracji.. wedlug nich opozycja powinna siedziec cicho, a najlepiej, tak jak to robi so i lpr, podlizywac sie partii rzadzacej.. jest jednak inaczej, jest psim opowiazkiem opozycji patrzec rzadowi na rece i recenzjowac jego poczynania, i to wlasnie robi po, mozemy lubic tuska czy rokite lub nie ale zebrali grupe ludzi ktorzy sie staraja i regularnie dosc merytorycznie oceniaja prace rzadu.. a ze pis i rzad non-stop sie podladaja, to i powodow do krytyki sporo.. Odpowiedz Link Zgłoś
tales1 [...] 14.02.06, 18:26 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
k225 Re: Marcinkiewicz to kłamca i kiepski aktorzyna! 14.02.06, 18:02 Ale 60% Polaków tego nie widzi! Pytam więc: Jakim cudem? Ślepi jesteście? Odpowiedz Link Zgłoś
rafvonthorn Re: Marcinkiewicz to kłamca i kiepski aktorzyna! 14.02.06, 18:16 Uwaga, to forum GW jest, z takimi pytaniami do Radia M, albo Waszego Dziennika. Odpowiedz Link Zgłoś
himhith Re: Marcinkiewicz to kłamca i kiepski aktorzyna! 14.02.06, 18:22 Nie ma forum ND ani RM. Odpowiedz Link Zgłoś
rafvonthorn Re: Marcinkiewicz to kłamca i kiepski aktorzyna! 14.02.06, 18:31 Cicho, wyobraź sobie tych krzykaczy, jak intensywnie "googlują" w poszukiwaniach :P. Odpowiedz Link Zgłoś
himhith Re: bo to jest tak... 14.02.06, 18:20 k225 napisał: > Ale 60% Polaków tego nie widzi! JKM powiedzial kiedys w jakims wywiadzie, ze: "ludzie znacznie czesciej waliliby sie mlotkami w palce, gdyby bol wystepowal za 20 lat". Spoleczenstwu podoba sie jarmarczny styl rzadzenia, rozwalanie panstwa, TKM i cale te igrzyska pod haslem "rewolucji moralnej" i "odnowy panstwa", ale beda plakac za pare jak zobacza skutek tych rzadow. :/ Odpowiedz Link Zgłoś
sclavus Re: Marcinkiewicz to kłamca i kiepski aktorzyna! 14.02.06, 18:31 k225 napisał: > Ale 60% Polaków tego nie widzi! > Pytam więc: Jakim cudem? > Ślepi jesteście? Dlaczego 60%... Co najwyżej 25% - tyle ile wynosi ich elektorat... Reszta olewa tylko - ale widzi... Odpowiedz Link Zgłoś
k225 Re: Marcinkiewicz to kłamca i kiepski aktorzyna! 14.02.06, 20:03 60%-tylu Polaków ufa temu kuglarzowi! Odpowiedz Link Zgłoś
multanka Re: Marcinkiewicz to kłamca i kiepski aktorzyna! 14.02.06, 22:31 Tak ! Ale na szczęście WIDZĄCY są wśród nas. Hura!!! Odpowiedz Link Zgłoś
camell_ek Premier: mój syn mówi na gabinet cieni "cieniasy" 14.02.06, 18:02 Brawo PO! Dokladac dalej mierniakom z PISu, ile wlezie. Nastepne wybory wygracie Odpowiedz Link Zgłoś
aaa202 Mój syn mówi różne rzeczy 14.02.06, 18:04 a widząc premiera RP w telewizorze mówi "baba! babaaa". Odpowiedz Link Zgłoś
sekuritate Mój bratanek mówi na rząd Marcinkiewicza "amatorzy 14.02.06, 18:06 ... a na premiera "pozer" i "słaby aktor". Odpowiedz Link Zgłoś
mordzinas CIENKIE BOLKI Z PO 14.02.06, 18:07 Cieniasy orgazizują gabinety cieni.... he he he . Cienko widzę was cieniasy z PO. Odpowiedz Link Zgłoś
prozzac Twoje motto: kocham wykrzykiwać bzdury. 14.02.06, 18:32 Nic dziwnego, że zasilasz forum takimi głupotami. Idź do swoich ze swoja radosną twórczością. Tam Ciebie napewno docenią, bo wszyscy funkcjonują w tym samym zaślepieniu. Miernota jesteś i tyle. Odpowiedz Link Zgłoś
prozzac Zaczynasz mnie bawić... 14.02.06, 18:48 Nie obrażaj się, ale potrójnie spudlowałeś.. cieniasie :-) Odpowiedz Link Zgłoś
strong7 Re: Premier: mój syn mówi na gabinet cieni "cieni 14.02.06, 18:07 To wszystko co-aktualnie- dzieje się na polskiej scenie politycznej jest żenujące. Przykładem jest wczorajsze -nieprzygotowane-telewizyjne wystąpienie prezydenta,jak i dzisiejsze komentarze polityków "z lewa i prawa".Ciekawe,jak długo będziemy świadkami żenującego widowiska... Odpowiedz Link Zgłoś
janul1 Ładnie mówi, bo to palanty są 14.02.06, 18:08 razem z PZPR (SLD) chcą zniszczyć Polskę, ale im się to nie uda. Odpowiedz Link Zgłoś
gormar7796 Re: Ładnie mówi, ... 14.02.06, 21:37 Bądź dobrej myśli. Te "palanty" z SLD były przez 8 lat u sterów władzy i jakoś Polski nie zniszczyły to może będąc w opozycji wraz z PO też im to się nie uda. Polacy mają wieloletnie doświadczenie w walce z władzą państwową i tak łatwo jej niszczącemu wpływowi nie ulegają. Miejmy nadzieje, że tak samo będzie z rządami PiS'u. Osobiście nie ucierpiałem w wyniku wczorajszej przepychanki, chociaż mam znajomych którzy niestety mieli miej szczęścia, dlatego nie noszę w sobie jakiejś szczególnej urazy do PiS'u. Ale minionych wydarzeń z pewnością nie można porównywać z Akcją pod Arsenałem, nikomu one zaszczytów nie przyniosą. Odpowiedz Link Zgłoś
echo_o Re: Premier: mój syn mówi na gabinet cieni "cieni 14.02.06, 18:08 I to ma być top news ??? :))) Oczywiście, że premier nie wykazał się tym stwierdzeniem ani delikatnością ani oryginalnością. Oczywiście, że nie powinno się schodzić do poziomu adwersarzy, ale bez przesady... Liczę,że na zasadzie wzajemności na 'jedynce' portalu GW ujrzymy zestawienie wszystkich soczystości językowych takich luminarzy kultury języka politycznego, jak panowie: Niesiołowski, Kutz, Komorowski, Rokita, Tusk... Odpowiedz Link Zgłoś
kataryna.kataryna Re: Premier: mój syn mówi na gabinet cieni "cieni 14.02.06, 18:16 echo_o napisała: > I to ma być top news ??? :))) Jasne, że news :) Teraz będą przez tydzień przeżywać: wiadomosci.onet.pl/1260898,11,item.html Odpowiedz Link Zgłoś
echo_o Re: Premier: mój syn mówi na gabinet cieni "cieni 14.02.06, 18:22 Taaaaa... Myśleli, że Kaziowi skóra już tak stwardniała, że nie czuje ich własnych kilkumiesięcznych, gruboskórnych noemen omen określeń. A tu masz, taki afront im premier wyciął. Skandal ! Trzeba to dogłębnie rozwałkować medialnie... Odpowiedz Link Zgłoś
sclavus Re: Premier: mój syn mówi na gabinet cieni "cieni 14.02.06, 18:25 echo_o napisała: > I to ma być top news ??? :))) > Oczywiście, że premier nie wykazał się tym stwierdzeniem ani delikatnością ani > oryginalnością. Oczywiście, że nie powinno się schodzić do poziomu adwersarzy, > ale bez przesady... > Liczę,że na zasadzie wzajemności na 'jedynce' portalu GW ujrzymy zestawienie > wszystkich soczystości językowych takich luminarzy kultury języka politycznego, > > jak panowie: Niesiołowski, Kutz, Komorowski, Rokita, Tusk... A ja myślę, że już najwyższy czas na odPiSianie.. się... Później - już tylko wstyd zostanie... PiSiory wczoraj pokazały cały bezwstyd (czarnej) polityki - Polska z tego nie ma nic a ... będzie miała jeszcze gorzej :-) OdPiSiaj - się.. Odpowiedz Link Zgłoś
corte Re: Premier: mój syn mówi na gabinet cieni "cieni 14.02.06, 18:12 Cieniasy kontra PISiory Odpowiedz Link Zgłoś
junkier Dziwię się przewrotności i hipokryzji działaczy ni 14.02.06, 18:12 "Dziwię się przewrotności i hipokryzji działaczy niektórych partii." Andrzej Lepper, Wywiad dla 1 PR Radia, 02.02.2006 07:15 Odpowiedz Link Zgłoś
ziuta.km A ja widząc Marcinkiewicza w TV mówię: 14.02.06, 18:15 "już nie mogę patrzeć na tego DZIĘCIOŁA" Odpowiedz Link Zgłoś
tales1 ...jak to dobrze, że premierem nie jest Jaś Rokita 14.02.06, 18:29 Dobrze sobie mówisz, bardzo dobrze! Odpowiedz Link Zgłoś
matka27 Re: Premier: mój syn mówi na gabinet cieni "cieni 14.02.06, 18:16 Żeby było grzeczniej proponuję zamiast "dupki"- kuperki. Odpowiedz Link Zgłoś
prozac.pl Re: Premier: mój syn mówi na gabinet cieni "cieni 14.02.06, 18:16 Pan premier stara sie byc zabawny... czego od niego chcecie? przeciez taka jest jego rola. Usmiechac sie, rzucac dowcipami, przeczytac czasami jakis tekst jaroslawa na konferencji. A ze merytoryczne argumenty sie skonczyly to trzeba jakos inaczej zaistniec... Szkoda ze na rzadzenie juz "pisiorom" nie starcza czasu... Odpowiedz Link Zgłoś
waldi1953 Re: Premier: mój syn mówi na gabinet cieni "cieni 14.02.06, 18:17 Panie Kazimierzu nie musisz sie pan tłumaczyć,zganiać na przejęzyczenie,przecież wszyscy wiedza że jest pan PREMIEREM NIESAMODZIELNYM a "cieniasy " tez wiadomo że pantylko przekazuje słowa wodza. Odpowiedz Link Zgłoś
vertigo.seb kiepski polityk, kiepski aktor i w obu przypadkach 14.02.06, 18:17 ....kiepskie teksty. Słyszałem na rmf.fm tę jego wypowiedź, żałosne przedstawienie, widać było, że sobie zaplanował tę "pomyłkę". Zresztą rząd PiS i sam PiS, to jedna wielka pomyłka, ale też zaplanowana. Odpowiedz Link Zgłoś
gormar7796 Re: kiepski polityk, kiepski aktor i w obu przypa 14.02.06, 21:45 Ja bym je raczej nazwał wpadką. Tak przynajmniej wynika z sondaży przed wyborczych. Odpowiedz Link Zgłoś
tragish Premier błysnął poczuciem humoru... brawo! 14.02.06, 18:18 nie po raz pierwszy premier błysnął poczuciem humoru. JEgo żarciki zawsze trzymają też jakiś poziom. To się podoba ludziom. Taki człowiek w ekipie PIS jest bardzo potrzebny, bo np. Jarek Kaczyński to raczej smutas. Odpowiedz Link Zgłoś
asd616 huh? 14.02.06, 19:37 ??? Przecież jego poczucie humoru jest żałosne, na poziomie 7-latka. Odpowiedz Link Zgłoś
jacqal Re: Premier: mój syn mówi na gabinet cieni "cieni 14.02.06, 18:20 A moja corka na premiera mowi "Kazimierz Krzywousty" Odpowiedz Link Zgłoś
ireksp Taki serial był TATA, A MARCIN POWIEDZIAł !!! 14.02.06, 18:20 MOZę TO BYł marcinKIEWICZ ??? Odpowiedz Link Zgłoś
one-man-army Re: Premier: mój syn mówi na gabinet cieni "cieni 14.02.06, 18:23 a ja mówie dziady... Odpowiedz Link Zgłoś
kindzjal Cieniasy ??? to malo powiedziane 14.02.06, 18:28 to sa nie cieniasy tylko cioty. Odpowiedz Link Zgłoś
tales1 ...a mój gaworzący jeszcze synek mówi: Tusk-plusk! 14.02.06, 18:23 Przeczuwa, dziecko, że Platforma tonie, ale mówi mi, że Tusk się nie utopi, bo dobrze "pływa", choć leje wodę! Odpowiedz Link Zgłoś
bikej5 Re: ...a mój gaworzący jeszcze synek mówi: Tusk-p 14.02.06, 18:45 tales1 napisał: > Przeczuwa, dziecko, że Platforma tonie, ale mówi mi, że Tusk się nie utopi, bo > dobrze "pływa", choć leje wodę! Wyrazy współczucia...dla "gaworzącego"... Odpowiedz Link Zgłoś
tales1 Re: ...a mój gaworzący jeszcze synek mówi: Tusk-p 14.02.06, 19:12 Przecież to jeszcze dziecko! Bądź wyrozumiały! Odpowiedz Link Zgłoś