Dodaj do ulubionych

Koniec procesu WOŚP przeciw Lux Veritatis

15.02.06, 13:44
Jakos wole Przystanek Woodstock od faszystowskiego radia co ma ryja i nazistowskiej telewizji oszusta
Rydzyka"Egzystuje czekajac na wieczna chwale".
Owsiaki to normalni ludzie.Szanujacy wszystkich dookola.Zbierajacy ogromna kase dla biednych i
poszkodowanych.Ta druga ekipa to studnia bez dna dla polskich rencistow i emerytow,zapelniana
wdowim groszem ku chwale jedynej slusznej religii swiata i jej guru,olewajacym Watykan,episkopat i
normalnie myslacych ludzi.
A kysz do piekla ohydne rydzyki...
Obserwuj wątek
    • alkud Nie Zamkniecie Ust Prawdzie!!! 15.02.06, 13:56
      Atak Owsiaka to atak na wolność słowa...
      religiapokoju.blox.pl/
      • renard_astucieux Re: Nie Zamkniecie Ust Prawdzie!!! 15.02.06, 14:04
        alkud napisał:

> Atak Owsiaka to atak na wolność słowa...
        > religiapokoju.blox.pl/

Masz rację. Wszak islam to religia pokoju, Rosja jest przyjacielem narodu
        polskiego, górnikom należą się specemerytury, ogień jest mokry,a woda sucha.
      • critic Re: Nie Zamkniecie Ust Prawdzie!!! 15.02.06, 14:06
        Do alkuda:
        Żaden atak na wolność słowa tylko proces o naruszenie dóbr osobistych. Jeśli
        ktoś obrzuca innych błotem (ojciec dyrektor) musi się liczyć z potencjalnym
        pozwem cywilnym.
      • mazut314 Re: Nie Zamkniecie Ust Prawdzie!!! 15.02.06, 14:32
        Widzę że autor (alkud) myli pojęcia.
        W nagłówku pisze o prawdzie a w treści o wolności słowa!
        Nie widzę związku!! Czy wolność słowa dotyczy tylko prawdy?
        A czy to co widzimy w telewizji (nie ważne jakiej) jest prawdą?
        A co to jest prawda? Jesteśmy manipulowani, ze wszystkich stron atakowani
        informacjami, które mają nas ogłupić, sprawić byśmy byli bezwolni i bezmyślni.
        Religia (taka czy inna) to doskonałe narzędzie do manipulowania ludźmi.
        Tym lepsza im mniejszy poziom intelektualny wiernych.
        Wierzysz alkud? W co? W kogo? W Boga czy w ojca Rydzyka?
        Czy byłeś na tym koncercie że się o nim wypowiadasz? Czy widziałeś tylko film?
        A może ani jedno ani drugie?
        Można by pytać bez końca ...
      • rtg Re: Nie Zamkniecie Ust Prawdzie!!! 15.02.06, 15:14
        alkud napisał:

> Atak Owsiaka to atak na wolność słowa...
        Wolnoś słowa radia i Tv neofaszystowskiej w Polsce słowa szkalującego tych co
        dobro czynią.
        Fundusze
        Osobnym tematem pojawiającym się często w mediach są podłoża ekonomiczne Radia
        Maryja. Nigdy nie pojawiły się publicznie dane odnośnie funduszu początkowego
        radiostacji. Głównym źródłem finansowania są dobrowolne składki radiosłuchaczy.
        Wsparcia radiu i innym przedsięwzięciom dyrektora radia udzielał również
        kontrowersyjny biznesmen polskiego pochodzenia Jan Kobylański któremu IPN
        przypisuje działalność donosicielską w formacjach SS.

Radiostacja współorganizowała duże, ogólnopolskie zbiórki finansowe na cele,
        których nie zrealizowała (wykup Stoczni Gdańskiej, wykup spółki "Tormięs"),
        lecz oferowała w okresie późniejszym, poprzez komunikaty na swojej antenie,
        zwrot przelewów oraz innych darowizn osobom, które takich zwrotów mogły się
        słusznie domagać. Zbiórka na wykup Stoczni Gdańskiej nosiła znamiona wątpliwej
        legalności, ponieważ nie miała wymaganego zezwolenia (art 56 Kodeksu Wykroczeń).

• mg2005 Spiskowe teorie dziejów?...)) 15.02.06, 18:54
          Rydzyk agentem KGB, Kobylański agentem Gestapo... To dlaczego był więźniem
          niemieckiego obozu koncentracyjnego?
    • puuchatek Re: Koniec procesu WOŚP przeciw Lux Veritatis 15.02.06, 14:22

No, ciekawe, ciekawe... Pokażcie mi tego odważnego sędziego, który podpadnie Ministrowi Ziobrze i wyda wyrok niekorzystny dla Rządowej Telewizji...
      • indris Re: Koniec procesu WOŚP przeciw Lux Veritatis 15.02.06, 15:10
        Sędziego nie można ani zwolnić, ani nawet przenieść bez jego zgody. Dopóki to
        się nie zmieni, to minister może sędziemu naskoczyć.
    • xx23 Swiety , swiety , swiety Owsiak... 15.02.06, 14:24
      modl sie za nami , zmiluj sie nad nami , bo tys guru , swiatlo prawdy , bog nad
      bogow daj nam zycie wieczne , przystanki autobusowe i organizacje zebranin co
      niedziele.Zrobmy poklon jak muslimy , o allah! - Owsiak prorokiem - po
      muhammadzie - wielkim jest! ;-)
      • dziadek544 Re: Swiety , swiety , swiety Owsiak... 15.02.06, 20:09
        xx23 napisał:

> modl sie za nami , zmiluj sie nad nami , bo tys guru , swiatlo prawdy , bog nad
        >
        > bogow daj nam zycie wieczne , przystanki autobusowe i organizacje zebranin co
        > niedziele.Zrobmy poklon jak muslimy , o allah! - Owsiak prorokiem - po
        > muhammadzie - wielkim jest! ;-)
        >
        >
        >
    • p26 Mam pytanie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!! 15.02.06, 15:00
      Słyszałem, iż niejaki ojciec rydzyk na antenie radia Maryja powiedział że jest
      wcieleniem Jezusa Chrustusa. Wiem to z pewniego źródła ale nie mogę powiedzieć
      konkretnie o kogo chodzi. Pytam więc c zy to prawda???? Ktoś słyszał???
      • rtg Re: Mam pytanie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!! 15.02.06, 15:27
        p26 napisał:

> Słyszałem, iż niejaki ojciec rydzyk na antenie radia Maryja powiedział że
        jest
        > wcieleniem Jezusa Chrustusa. Wiem to z pewniego źródła ale nie mogę
        powiedzieć
        > konkretnie o kogo chodzi. Pytam więc c zy to prawda???? Ktoś słyszał???
        nie słucham tego radia, ale KRRiTV powinna prowadzić prmanentny nasłuch i to
        może byc źródło wiedzy. Ten nawiedzony oszołom powiedzieć może wszystko. Stać
        go na takie bluźnierstwa, że i to może być faktem.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka