struve 06.04.06, 07:07 Czas barbarzyńcy nadchodzi! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
dzieciatko_o_dyrektora lepiej dla PO , gorzej dla Polski . 06.04.06, 07:18 za cztery lata nikt nie bedzie i PISie pamietal . Odpowiedz Link Zgłoś
marekmarecki8 Re: lepiej dla PO , gorzej dla Polski . 06.04.06, 07:34 o PISie bedziemy pamietac nie tylko przez nastepnych pare lat, ale przez kilkanascie..czegos takiego jeszcze nie bylo tanie podróże Odpowiedz Link Zgłoś
almagus Re:Kto na gruncie prawa i sprawiedliwości wypalony 06.04.06, 07:35 Już po prima aprilis! Politykowi małego formatu siedzenie z głową o władzę się wykłóca! Kto na gruncie prawa i sprawiedliwości wypalony, W ramach koalicji przechodzi do samoobrony! Nie markuj, zrób dziecię trzecie Czy na drabinie, czy to w klozecie, czy to w obórce, czy na zagonie poczynaj w samoobronie! Szukam ochoty do życia. Mam dużą zdolność krycia. Jak członek w pozycji bojowej chcę służyć Czwartej Ludowej! Nażarłem się owsa, widzę „qrwiki”. Jestem ważny, jestem dziki. Porywam w swoje dłonie. Gwałcę w samoobronie! Szukam ochoty do życia. Mam dużą zdolność krycia. Jak członek w pozycji bojowej chcę służyć Czwartej Ludowej! Stosuję różne zabiegi, sieg hail ślę do kolegi, gdy będzie koleś w skłonie, wezmę go w samoobronie! Szukam ochoty do życia. Mam dużą zdolność krycia. Jak członek w pozycji bojowej chcę służyć Czwartej Ludowej! Tak głupie macie banki. Nabrałem od nich kaszanki. Utknie u mnie na bronie. Nie oddam w samoobronie! Szukam ochoty do życia. Mam dużą zdolność krycia. Jak członek w pozycji bojowej chcę służyć Czwartej Ludowej! Mój rechot biegnie po sali, aż mi „poślaki” klaskali, każdy na samogonie. Chleję w samoobronie! Szukam ochoty do życia. Mam dużą zdolność krycia. Jak członek w pozycji bojowej chcę służyć Czwartej Ludowej! Ja jestem chłopak szczery. Ze mną wszelkie afery. Wierni jak łyse konie kradniemy w samoobronie! Szukam ochoty do życia. Mam dużą zdolność krycia. Jak członek w pozycji bojowej chcę służyć Czwartej Ludowej! Ja biorę datki, Ja biorę składki. Puszczam fałszywe gadki. Mam radio w każdej stronie. Biorę w samoobronie! Szukam ochoty do życia. Mam dużą zdolność krycia. Jak członek w pozycji bojowej chcę służyć Czwartej Ludowej! I „hosztaplery, i profesory”, I konowały, czyli „dochtory”. Mam naturalne me feromony, to gnojowica samoobrony. Szukam ochoty do życia. Mam dużą zdolność krycia. Jak członek w pozycji bojowej chcę służyć Czwartej Ludowej! Wszędzie sodomia no i „gomoria”, won „liberały”, klerykom gloria. Zrobimy dziurę w każdym „kondonie” to demografia w samoobronie! Szukam ochoty do życia. Mam dużą zdolność krycia. Jak członek w pozycji bojowej chcę służyć Czwartej Ludowej! Wygasły już pluralizm, zanika liberalizm na politwiary falochronie, to solidarność w samoobronie! Szukam ochoty do życia. Mam dużą zdolność krycia. Jak członek w pozycji bojowej chcę służyć Czwartej Ludowej! Widzę koryto i jest tak blisko. Ja nie wybrzydzam i zjadam wszystko choć smród w salonie, byle do władzy w samoobronie! Szukam ochoty do życia. Mam dużą zdolność krycia. Jak członek w pozycji bojowej chcę służyć Czwartej Ludowej! Dopadł pisiorek pod kościołem władzę w samoobronie rydzyka ci wsadzę, jeszcze lessera i giera z Tycha zagonię dla stabilizacji nazinacji w samoobronie! Szukam ochoty do życia. Mam dużą zdolność krycia. Jak członek w pozycji bojowej chcę służyć Czwartej Ludowej! Kiedyś stonka, teraz buraki z zagonka! Odpowiedz Link Zgłoś
etylkapl Re:Kto na gruncie prawa i sprawiedliwości wypalon 06.04.06, 08:16 almagus napisał: > Już po prima aprilis! > > Politykowi małego formatu siedzenie z głową o władzę się wykłóca!............ **************************************************************** burak walczy z buractwem i na dodatek uważa się za poetę, to już dno do potęgi n-tej Odpowiedz Link Zgłoś
mario.osh Re: lepiej dla PO , lepiej dla Polski . 06.04.06, 08:19 polska bedzie trwać dłużej niż 0,5 roku rządu idiotów z samopisu. spoko. nie bój żaby. Odpowiedz Link Zgłoś
tadddd *** J O L A **** też się cieszy 06.04.06, 08:56 z tej wielkiej radości zorganizował imprezke w remizie i już trzeźwieje ale jeszcze kac przed nia i dlatego NIC nie napisał jeszcze ..... tak strata dla forum i GW Odpowiedz Link Zgłoś
jola_z_dywit **********S_A_M_0_0_B_R_0_N_A**** ***** 06.04.06, 10:01 Z czego można się cieszyć? Nędza ,głodowy exodus 2 mil młodych ludzi,afrykańskie wskaźniki ubóstwa. I ledwie możliwość koalicji sił pronarodowych. Tymczasem warcholstwo PO SLD głowę stroi w troskę? Odpowiedz Link Zgłoś
prawyisprawiedliwy [...] 06.04.06, 10:11 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
j_mat Re: **********S_A_M_0_0_B_R_0_N_A**** ***** 06.04.06, 10:22 jola_z_dywit napisała: > Z czego można się cieszyć? > Nędza ,głodowy exodus 2 mil młodych ludzi,afrykańskie wskaźniki ubóstwa. > I ledwie możliwość koalicji sił pronarodowych. > Tymczasem warcholstwo PO SLD głowę stroi w troskę? Toż to czysta poezja! "... warcholstwo ... głowę stroi w troskę". To się nawet da narysować. Brawo, Jolu!!! Odpowiedz Link Zgłoś
jola_z_dywit Re: **********S_A_M_0_0_B_R_0_N_A**** ***** 06.04.06, 10:30 I tak wypowiedź moja będzie nazwana neostaliwskim produkcyjniakiem. I co dziwniejsze przez ludzi reprezentujących właśnie pogrobowców takowych. Odpowiedz Link Zgłoś
tim7 Re: **********S_A_M_0_0_B_R_0_N_A**** ***** 06.04.06, 10:36 Znowu odczuwam fizyczny ból próbując zrozumieć Twoją słowotwórczość... Na miłośc boską, co to jest: "neostalinowskie produkcyjniactwo" ?!? Pierwsze słyszę też o "neostalinizmie"... To z podręcznika do chowu drobiu, czy co..? Odpowiedz Link Zgłoś
jola_z_dywit [...] 06.04.06, 10:42 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
tim7 Re: **********S_A_M_0_0_B_R_0_N_A**** ***** 06.04.06, 10:51 Ale nadal mi nie raczyłaś wyjaśnić na czym polega Twój "neologizm" (chociaż ja mam swoją teorię na ten temat) rodzący takie sformułowanie jak: "neostalinowskie produkcyjniactwo" ? Mogła byś...? Odpowiedz Link Zgłoś
tim7 Re: **********S_A_M_0_0_B_R_0_N_A**** ***** 06.04.06, 10:52 albo chociaż jaka jest etymologia tego słowa...? Odpowiedz Link Zgłoś
nurnii wytłumacz J O L I 06.04.06, 11:17 co znaczy "etymologia", to może ci odpowie Odpowiedz Link Zgłoś
tim7 Re: wytłumacz J O L I 06.04.06, 11:18 Ale ona pierwsza użyła tego słowa, więc może wie... ;) Odpowiedz Link Zgłoś
nurnii oj naiwny... 06.04.06, 11:40 a myślisz, że w Samoobronie cokolwiek rozumieją...? no moze poza: "Balcerowicz musi odejść", bo to jest ich mantra. Odpowiedz Link Zgłoś
konread Re: ********** S_A_M_0_G_Ł_U_P_0_T_A ********** 06.04.06, 11:16 Droga Jalu, w dalszym ciągu oczekujemy od Ciebie dowodów na to że nie w Waszych szeregach agentów SB. Pamiętaj, że brak odpowiedzi dla ludzi (za przeproszeniem) choć trochę inteligentnych - też jest odpowiedzią!:-P Odpowiedz Link Zgłoś
jola_z_dywit Re: ********** S_A_M_0_0_B_R_0_N_A ********** 06.04.06, 11:32 W szeregach Samoobrony nie ma oficjalnych agentów SB. Choć jak w wszystkich innych formacjach np:Bolek Nowak do końca tego wykluczyć nie można. Moja pierwsza działalność polityczna to KPN OP Adama Słomki, A mój mąż stał 15 grudnia 1981r w nocy z butelkami z benzyną i czekał na rosyjskie czołgi,dwadzieścia lat później razem z nim zablokowaliśmy kolumnnę zomowskich scotów którzy jechali do Bartoszyc pacyfikować rolników. Więc tu kolego ideologii bolszewickiej mi nie dorabiaj. Odpowiedz Link Zgłoś
tim7 Re: ********** S_A_M_0_0_B_R_0_N_A ********** 06.04.06, 11:35 Fakt, oficjalnych nie ma... Odpowiedz Link Zgłoś
apoplaws Re: ********** S_A_M_0_0_B_R_0_N_A ********** 06.04.06, 11:56 Pani Jolu Wojna skonczona. Czas butelki z benzyna odlozyc, z lasu wyjsc. Generalowi, za ocalenie meza podziekowac. Jak pani lubi zabawy militarne, polecam paintball. Warto tez zadbac o jakas przyzwoita lekture, zeby od stylu "Trybuny Ludu" sie powoli odzwyczajac. Odpowiedz Link Zgłoś
konread Re: ********** S_A_M_0_G_Ł_U_P_0_T_A ********** 06.04.06, 12:11 Ja prosiłem Jolu o dowody. Jak Wy obrzucacie wszystkich na około pomówieniami to jest dobrze, to teraz po tym co powiedział Misztal a wcześniej co głosił PIS, czekam dalej na DOWODY, że takowych ludzi u Was nie ma. I nie powołuj sie może na KPN, ani inne działające wtedy organizacje, bo nie wiem czy wiesz, że też były naszpikowane agentami (nieoficjalnymi). Tak Jolu i tutaj wpadłaś w pułapkę, którą sama stosujesz:-P Odpowiedz Link Zgłoś
jola_z_dywit Re: ********** S_A_M_0_0_B_R_0_N_A ********** 06.04.06, 12:34 Ja prosiłem Jolu o dowody. Jak Wy obrzucacie wszystkich na około pomówieniami t > o > jest dobrze, to teraz po tym co powiedział Misztal a wcześniej co głosił PIS, > czekam dalej na DOWODY, że takowych ludzi u Was nie ma. I nie powołuj sie może > na KPN, ani inne działające wtedy organizacje, bo nie wiem czy wiesz, że też > były naszpikowane agentami (nieoficjalnymi). > Tak Jolu i tutaj wpadłaś w pułapkę, którą sama stosujesz:-P FAKTYCZNIE NIE MAM DOWODÓW NA ... bycie marksjanką,smokofilomidankiem oraz szczeżują. WNIOSEK MUSI BYĆ JEDEN... jestem purchawką! Odpowiedz Link Zgłoś
tim7 Re: ********** S_A_M_0_0_B_R_0_N_A ********** 06.04.06, 12:55 Skąd nagle taka samokrytyka ?! Odpowiedz Link Zgłoś
tadddd Re: ********** J_O_L_A ********** 06.04.06, 22:56 jola_z_dywit napisała: > W szeregach Samoobrony nie ma oficjalnych agentów SB. > Choć jak w wszystkich innych formacjach np:Bolek Nowak do końca tego wykluczyć > nie można. > Moja pierwsza działalność polityczna to KPN OP Adama Słomki, > A mój mąż stał 15 grudnia 1981r w nocy z butelkami z benzyną i czekał na > rosyjskie czołgi,dwadzieścia lat później razem z nim zablokowaliśmy kolumnnę > zomowskich scotów którzy jechali do Bartoszyc pacyfikować rolników. > Więc tu kolego ideologii bolszewickiej mi nie dorabiaj. I to jest problęm naszego kraju. Jeżeli ktos nie stał z butelkami benzyny, widłami, cepami, łomem w bliżej nie określonym miejscu i bliżej nieokreslonym celu, nie był członkiem KOR, Solidarności, nie drukował gazetek w piwnicy nie był internowany ....jest ZŁY, jest agentem, SBekiem i ogólnie gó.. wartym człowiekiem polskojęzycznym. Człowik który mimo różnych małych i duzych represji, brakiem możliwości awansu bo nie był członkiem PZPR itp, PRACOWA ...ciezko pracował jest zdaniem takich JOL gównem. Człowiek który tworzył naukę, technikę projektował i budował te podłe blokowiska w których teraz tacy idioci jak ty mieszkają jest agentem i UBekiem bo przecież pracował dla PRL. Człowiek dzieki któremu Ty kretynko masz teraz np. internet, towar w sklepach, stabilny pieniądz, masz gdzie mieszkac jest postkomunistą i nalezy go zdołować. PZPR niszczył po 45 roku ludzi w imię tych samych haseł które teraz PIS głosi i niszczy ludzi. Duzo mógłbym Ci jeszcze napisać o pracy która jest tylko chętnych nie ma o wsiochach którym sie w głowie przewraca ( nie mylić z rolnikami), o kwiecie młodziezy uciekajacej do zmywania w knajpach naczyń ale za euro bo za polskie złotówki to wstyd to robic o totalnej rotacj pracowników w firmach i ich niebotycznych wymaganiach ale tylko wobec pracodawcy ..żadać i nic w zamian ... tak jest filozofia. O wcielaniu w ramach Karty mobilizacyjnej do oddziałów ROMO (wiesz co to jest ?) I O ZWOLNIENIACH Z PRACY W OSTATNICH LATACH BO NIE BYŁO SIE W SOLIDARNOŚCI !!!! wiesz o tym ????? Odpowiedz Link Zgłoś
j_mat Re: **********S_A_M_0_0_B_R_0_N_A**** ***** 06.04.06, 11:17 jola_z_dywit napisała: > I tak wypowiedź moja będzie nazwana neostaliwskim produkcyjniakiem. > I co dziwniejsze przez ludzi reprezentujących właśnie pogrobowców takowych. Taki jest niestety, Jolu, los wieszcza... Odpowiedz Link Zgłoś
esen2 Re: lepiej dla PO , gorzej dla Polski . 06.04.06, 11:17 Też już dosyć dawno zauważyłem, że to co dobre dla PO nie jest dobre dla Polski i na odwrót. Zresztą rozciągnąłbym tę prawidłowość na wszystkie inne partie polityczne. Odpowiedz Link Zgłoś
moroux Re: PiS bez szans na wybory, Samoobrona się ciesz 06.04.06, 07:18 Wreszcie "ciemny lud" zobaczy, czym kończy się głosowanie na kaczyńskich - chaosem, katastrofą, Samoobroną. Odpowiedz Link Zgłoś
werbus Re: PiS bez szans na wybory, Samoobrona się ciesz 06.04.06, 07:20 Potrzebny jest barbarzyńca do rozpieprzenia tego wszystkiego jak Cesarstwa Rzymskiego. Ten kraj jest chory chorobą przywódców partyjnych. Przegranym wydaje się ,że są wygranymi.Wygrani działają jak przegrani,lewica siedzi cicho się śmieję tylko. Ile jeszcze Polakom może "wisieć" Odpowiedz Link Zgłoś
gerdol no to koniec************** 06.04.06, 07:21 jesli ktos liczy że koalicji pis - samoobrona może coś powstać to sie myli..... Odpowiedz Link Zgłoś
virion1 Re: PiS bez szans na wybory, Samoobrona się ciesz 06.04.06, 07:21 tylko tzreba się zastanowić czy uciekać, czy starać się coś zdziałać Odpowiedz Link Zgłoś
apoplaws Bedziemy mieli rzad jeszcze lepiej 06.04.06, 07:21 odzwierciedlajacy polskie spoleczenstwo. Swojego przedstawiciela beda w koncu mialy mety, rzezimieszki i drobne cwaniaczki. Pan Kaczynski, chce zaserwowac temu krajowi jakis huczny upadek. Zeby nikt nie mial watpliwosci z jakimi to strasznymi silami przychodzi mu walczyc. Z drugiej zas strony, z Samoobrona pod wzgledem pogladow, retoryki i metod dzialania PiS ewidentnie najbardziej po drodze, wiec moze to jednak milosc... Odpowiedz Link Zgłoś
zkris11 To Tusk miesza bo ma w dupie ten kraj a chce tylko 06.04.06, 07:31 władzy, ale napierw chce zniszyć Kaczyńskich pakując ich w ręce Lepera i spółki. Ci z PO tylko ładnie mówią a przy tworzeniu koalicji to oni dali dupy a nie kaczory Odpowiedz Link Zgłoś
apoplaws Jak sie nie umie lub nie chce rzadzic 06.04.06, 07:41 to sie podaje rzad do dymisji. Jezeli sie SO nie podoba PiS-owi, to powinien wziac przyklad z PO, dac dowod charakteru i w koalicje z takim partnerem nie wchodzic. PO stac bylo na taki gest, choc zapewne wielu w partii bylo zawiedzionych. Ale przekaz jest jasny: z pewnymi ludzmi - a takimi w ogolnym rozrachunku kampanii wyborczej i rozmow koalicyjnych okazali sie panowie Kaczynscy i zarzad polityczny PiS - sie po prostu nie wchodzi w uklady. Obecna sytuacja jest dowodem, ze byla to sluszna decyzja. PiS dla wladzy jest w stanie popelnic dowolna glupote. A zabawy z BOS/NFOS etc. pokazuja dowodnie, ze rowniez i swinstwo. Nie mozna im ufac. Odpowiedz Link Zgłoś
etylkapl Re: Jak sie nie umie lub nie chce rzadzic 06.04.06, 08:28 apoplaws napisał: .......PiS dla wladzy jest w stanie popelnic dowolna glupote. A zabawy z BOS/NFOS etc. pokazuja dowodnie, ze rowniez i swinstwo. Nie mozna im ufac. PO ZA TO POSZŁA DO WYBORÓW TYLKO PO TO ŻEBY ZADEKOWAĆ SIĘ W PARLAMENCIE , łatwo nic nie robić i brać kasę (nawet nie ma obowiązku uczestniczyć w posiedzeniach - puste ławy poselskie). Lenie, które nie splamiły się żadną pracą mogą bezkarnie brać pieniądze za nic...... no może za kąsanie i szczekanie oraz za krygowanie się przed kamerami, a jeżeli uda się jeszcze utrzymać lewe interesy i chore układy oraz wejść w nowe, to czysty zysk. I tak można przeżyć to życie leniwca na koszt podatników. Odpowiedz Link Zgłoś
moroux Re: Jak sie nie umie lub nie chce rzadzic 06.04.06, 10:23 > PO ZA TO POSZŁA DO WYBORÓW TYLKO PO TO ŻEBY ZADEKOWAĆ SIĘ W PARLAMENCIE - generalnie rzecz biorąc po to się idzie do wyborów, żeby być w parlamencie. Lenie, które nie splamiły się żadną pracą mogą > bezkarnie brać pieniądze za nic...... - rozumiem, że jarek się splamił? Tusk przynajmniej pracował. Ale oczywiście każde kłamstwo jest dobre żeby uzasadnić postępowanie jarka. Odpowiedz Link Zgłoś
galba Panie Rokita, litości... 06.04.06, 07:23 Przestań pan się kompromitować. Czy mój telewizor będzie włączony czy nie zależy od mojej decyzji a nie od twojego prikazu. Rozkazywać możesz swojej Nelli a nie milionom Polaków. Odpowiedz Link Zgłoś
dex2k Re: Panie Rokita, litości... 06.04.06, 07:35 galba napisał: > Przestań pan się kompromitować. Czy mój telewizor będzie włączony czy nie > zależy od mojej decyzji a nie od twojego prikazu. Rozkazywać możesz swojej > Nelli a nie milionom Polaków. > Prostego słowa nie rozumiesz ??? "apeluję" a nie "każę". To nie Jarosław panie galba, żeby sobie pozwalać na "kazanie" komukolwiek. Odpowiedz Link Zgłoś
dzieciatko_o_dyrektora Re: Panie Rokita, litości... 06.04.06, 07:45 Nie wymagaj od galby zeczy niemozliwych . Odpowiedz Link Zgłoś
etylkapl Re: Panie Rokita, litości... 06.04.06, 08:33 dzieciatko_o_dyrektora napisała: > Nie wymagaj od galby zeczy niemozliwych NIE BRRONIĄC galby, od ciebie nie wymagałabym ŻADNYCH RZECZY, to jest poza dyskusją, może ktoś z dobroci serca podaruje ci słownik??? Odpowiedz Link Zgłoś
mario.osh wybacz galbie. to osobnik wytresowany w poprzednim 06.04.06, 08:25 systemie. rozumie tylko "prikazy". władza nakazuje - motłoch realizuje. galba samodzielny już nie bedzie nigdy, ma duszę niewolnika, za stary jest na zmiany. Odpowiedz Link Zgłoś
p26 Re: Panie Rokita, litości... 06.04.06, 07:47 Wszystko jest kwestią podejścia. Ja obrady Sejmu na pewno będę oglądał - a jak nie obrady to na pewno skrót. Dla mnie to lepsze niż niejedej kabaret albo sitcom.Już dawno się nie śmiałem. Odpowiedz Link Zgłoś
bronimir Re: Panie Rokita, litości... 06.04.06, 08:39 p26 napisał: > Wszystko jest kwestią podejścia. Ja obrady Sejmu na pewno będę oglądał - a jak > nie obrady to na pewno skrót. Dla mnie to lepsze niż niejedej kabaret albo > sitcom.Już dawno się nie śmiałem. Napewno dużo lepszy niż Pospieszalski Odpowiedz Link Zgłoś
uchachany Uczciwszy uszy, wszystkie nasze programy 06.04.06, 08:55 publicystyczne przypominają kabaret, jako że panie i panowie dziennikarze to najczęściej frontmeni walki ideolo toczonej w imieniu swych mocodawców :-))... A Sejm - w rzeczy samej - nader często bywa kabaretem wiodącym. bronimir napisał: > p26 napisał: > > > Wszystko jest kwestią podejścia. Ja obrady Sejmu na pewno będę oglądał - > a jak > > nie obrady to na pewno skrót. Dla mnie to lepsze niż niejedej kabaret alb > o > > sitcom.Już dawno się nie śmiałem. > > > > Napewno dużo lepszy niż Pospieszalski Odpowiedz Link Zgłoś
tim7 Re: Panie Rokita, litości... 06.04.06, 07:57 Oooo !! Coraz częściej Galba atakujesz opozycję personalnie i w prostacki sposób. To dlatego, że brak już merytorycznych argumentów do krytki ? najwyraźniej tak. Bo czujesz smród i wiesz, że Twój czas też się kończy... Odpowiedz Link Zgłoś
apoplaws Macha pan panie Galba 06.04.06, 08:02 tym swoim prawym prostym chyba juz dla wprawy. No chyba pan nie przypuszcza, ze na takie prymitywne podpuchy jak w panskim poscie czytelnikow wyborczej pan zlapie? Odpowiedz Link Zgłoś
kfaker [...] 06.04.06, 10:27 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
nurnii Pan "Sama Prawda i Racja" 06.04.06, 08:46 a czemu tylko Ty masz rację? Nie dopuszczasz myśli, że każdy moze robic to na co ma ochotę, jeśli nie łamie prawa? Żałosny jesteś dyktatorku. Odpowiedz Link Zgłoś
tadeusz_ja Re: Panie Rokita, litości..???????? Galba, lekarz. 06.04.06, 09:53 Na ciebie czeka! Odpowiedz Link Zgłoś
prawyisprawiedliwy Ty ciulu... 06.04.06, 10:12 Rokita niekomu nie rozkazuje, aco do telewizora to my juz tam wiemy co ogladasz calymi dniami... Panie "Rączka":))) Odpowiedz Link Zgłoś
j_mat O galbie 06.04.06, 11:14 Zauważyłem pewną prawidłowość: galba stosunkowo wcześnie (ok. 7 rano) robi inspekcję forów GW i na ogół zaznacza swoją obecność jakąś prowokacyjną, pompatyczną sentencją, albo przynajmniej uszczypliwą uwagą, z reguły pod adresem PO. Z faktu, iż uwagi są śmiertelnie poważne wnoszę, że galba albo jest całkowicie pozbawiony poczucia humoru, albo robi to z obowiązku (albo jedno i drugie). Poza tym chyba boi się polemiki, bo po wygłoszeniu swojej kwestii nie wykazuje (jawnego) zainteresowania reakcjami na swoje wystąpienie. Może z dystansu obserwuje bezsilną wściekłość swoich adwersarzy i czerpie z tego perwersyjną satysfakcję ?. A może ma jeszcze kilka innych (pół)etatów ?. Tym niemniej, niezależnie od swoich pierwotnych intencji, galba zaistniał na forach GW jako element folkloru nie mniej barwny niż jola_z_dywit, a jego pojawienie się jest zawsze niecierpliwie oczekiwane przez forumowiczów. Czasem nawet udaje się go wywołać do tablicy, co świadczyłoby o tym, że ciągle jest tam gdzieś nieopodal i wykazuje rewolucyjną czujność. I bardzo dobrze. Odpowiedz Link Zgłoś
rezydent.klamczynski Ciepiącym na amnezję 06.04.06, 07:41 Dramat, po prostu dramat ... A kto zabiegał o poparcie Leppera w drugiej turze wyborów prezydenckich? Widziały gały, co brały! Odpowiedz Link Zgłoś
okreznica Oj będzie się działo - jak by powiedział Jurek... 06.04.06, 07:47 oj będzie sie działo. Odpowiedz Link Zgłoś
block_buster [...] 06.04.06, 09:59 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
horode Skutek "pookrągłostołowej zdrady". 06.04.06, 08:08 Liberalno-konserwatywni obrońcy ideologii przyzwolenia na kradzież pierwszego miliona w III RP zrobią wszystko dla uratowania zgniłych "elit". Liczą na zniszczenie ludowo-konserwatywnych przez posowieckich chuliganów Leppera. Bardzo się przeliczą uprawiając te swoją życzeniową strategię zagonionego w kąt idioty. Tylko szkoda czasu i szkoda Polski. Odpowiedz Link Zgłoś
kfaker [...] 06.04.06, 10:31 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
a.k.traper PO boi się samoobrony.Cha, cha, cha. 06.04.06, 08:11 Raczej szaleństwa Jarosława K.Dla własnych ambicji i obsesji jest gotów zniszczyc wszystko, co udowodnił juz nie jeden raz.Rozliczymy, rozliczymy, nie będzie grubej kreski, tylko leczenie zamknięte.Cha,cha,cha.Róbcie listy szalonych ludzi. Odpowiedz Link Zgłoś
mysza9913 Re: PiS bez szans na wybory, Samoobrona się ciesz 06.04.06, 08:14 "Samoobrona chce stanowiska wicepremiera dla Leppera," Jako analogię zacytuję fragment Bajki o złotej rybce- Aleksandra Puszkina: " Mija tydzień , drugi tydzień mija, Jeszcze więcej zdurniała babina, Znów posyła struszka do rybki: Wracaj, krzyczy- pokłoń jej się nisko, Nie chcę już być szlachcianka rodową, A chcę zostać swobodną królową!. Zląkł się stary, zaczął prosić, błagać: Czy się babo szaleju objadłaś? Ani mówisz, ani chodzisz jak trzeba, Całe swoje królestwo ośmieszysz. Jeszcze gorzej się baba zgniewała, Uderzyła starego po twarzy: Jak ty chamie śmiesz mi się sprzeciwiać, Ze mną spierać, z rodową szlachcianką?" A ostatnie wiersze bajki są takie: " Długo czekał staruszek nad morzem, Nie doczekał się, wrócił do żony, Patrzy:znowu ta sama lepianka, stara baba siedzi na progu, A przed babą rozbite koryto." Miłego dnia wszystkim forumowiczom życzę! Odpowiedz Link Zgłoś
ksiadz.robak Poczekajmy do zjazdu PO w maju 06.04.06, 08:21 Potem bedzie nowe rozdanie kart (oby tez nowi, bardziej rozsadni szefowie partii), i moze PO z PiSem sie jednak dogada Odpowiedz Link Zgłoś
goldilock Re: Poczekajmy do zjazdu PO w maju 06.04.06, 09:43 Znowu Platforma ? Platforma jest niezbedna aby szcowne pissy mogly oddychac ? Cwiercinteligentne tluki zapomnijcie wreszcie o tej wstretnej PO, ktora tak was wsciekle nienawidzi. Jesli macie obsesje to wlasciwym miejscem jest psychiatra a nie sejm i rzad. A moze po prostu jestescie swiadomi tego, ze jestescie cwiercinteligentnymi tlukami i jedyna szanse widzicie w posiadaniu alter-ego ? Odpowiedz Link Zgłoś
ksiadz.robak Re: Poczekajmy do zjazdu PO w maju 06.04.06, 10:09 coz za "subtelny" jezyk! bralas korepetycje u Tuska czy Rokity? goldilock napisała: > Znowu Platforma ? Platforma jest niezbedna aby szcowne pissy mogly oddychac ? > Cwiercinteligentne tluki zapomnijcie wreszcie o tej wstretnej PO, ktora tak was > > wsciekle nienawidzi. Jesli macie obsesje to wlasciwym miejscem jest psychiatra > a nie sejm i rzad. > A moze po prostu jestescie swiadomi tego, ze jestescie cwiercinteligentnymi > tlukami i jedyna szanse widzicie w posiadaniu alter-ego ? Odpowiedz Link Zgłoś
bob_l Re: Poczekajmy do zjazdu PO w maju 06.04.06, 16:23 PIS doszedł do ściany. PO i PIS powinni się już dogadać. Są sobie przeznaczeni, innego sensownego rozwiązania nie ma. Jeśli jednak Kaczyńskiemu przeszkada Tusk, a Tuskowi Kaczyński, to dla dobra obywateli zjazdy OBU PARTII powinny się pozbyć swoich niereformowalnych przywódców.Lepsze rozsądne wybory w partiach i koalicja, niż kolejne wybory parlamentarne, które nic nie zmienią. Wina leży po obu stronach. Odpowiedz Link Zgłoś
konrad31345 Uwaga - godz. 13 - zwolennicy PO 06.04.06, 08:30 O tej porze wyłączcie radia (nawet Tok FM) i telewizory. Wepnijcie sobie opornik w klapę lub załóżcie bransoletkę "spieprzaj dziadu"/precz z kaczyzmem. Ten mały krok jest wielkim krokiem w drodze do obalenia w naszym kraju sily wrogiej ludowi pracującemu! Pamiętajcie tow. Tuska - obywatelskie nieposłuszeństwo drogą do wszechświatowej rewolucji! Odpowiedz Link Zgłoś
i4y Nareszcie! 06.04.06, 08:39 Zaszliśmy już tak daleko, że wreszcie można zrobić coś dobrego dla Polski. Dać małpie brzytwę niech się pochlasta! Rządy PiS (choćby ostatnia hucpa z nauczycielami nie wspominajac o tym że według nich ja także nie jestem "genetycznym inteligentem") obrażaja mnie jako Polaka dzień po dniu. Jest mi już wszystko jedno. Z tej perspektywy stoczenie się w rządy złodzieji, gwałcicieli prostytutek czy wszelkiej maści oszustów po to aby otworzyć oczy debilom którzy wrzucili swój głos do urny jak do szamba i dali władzę oszołomom - za to warto zapłacić ośmieszeniem w postaci Lepper wicepremierem! Zacisnę zęby i przeczekam! Odpowiedz Link Zgłoś
mario.osh słusznie. należy zacisnac zęby i poczekać. 06.04.06, 08:48 a w odpowiednim momencie wyjść na ulicę i odspawać od stołków kacze dupy. -- why duck Odpowiedz Link Zgłoś
block_buster [...] 06.04.06, 09:15 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
bigos99 Adolf to tez byl taki as ... 06.04.06, 10:09 z rekawa miedzywojennych konserwatystow w Niemczech. Na czym to sie skonczylo, to wiadomo... . Odpowiedz Link Zgłoś
antyklerykal DOŚĆ Rozwalania Polski! 06.04.06, 08:57 W sobotę 22 kwietnia ulicami Warszawy przejdzie marsz przeciw Klerykalizacji Polski i Kaczyzacji... Kto ma już tego wszystkiego dosyć, powinien się pojawić i zaprotestować. Sami zobaczcie: DOŚĆ PAŃSTWA KLERYKALNEGO! Odpowiedz Link Zgłoś
prawyisprawiedliwy [...] 06.04.06, 10:14 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
plaszcz __Kaczki same się wykończą w swojej walce o władzę 06.04.06, 10:51 kombinują z lepperem, rydzykiem - wszystko śmierdzi, te gierki polityczne kaczorów Odpowiedz Link Zgłoś
swd1959 Re: PiS bez szans na wybory, Samoobrona się ciesz 06.04.06, 09:30 PiS tylko udaje, że chce wyborów. Chodzi o zrzucenie odpowiedzialności na PO za kumanie się z Lepperem. Gdyby naprawdę im zależało na wyborach 21 maja, Marszałek Sejmu zarządziłby posiedzenie znacznie wcześniej. Ustawa o wcześniejszych wyborach musi pojawić się w Dzienniku Ustaw na 45 dni wcześniej. Po mojemu, to jutro. Czy ktoś tu nas przypadkiem nie robi w konia? Odpowiedz Link Zgłoś
jerzy30 no co Kaczyński - zapewniałeś że Samoobrona nigdy 06.04.06, 09:45 nie dojdzie do władzy. No i co z twoimi klamliwymi zapowiedziami, dla swoich nedznych interesów nawet komunistom jestes gotow wejść w d...e. Tylko niszczyć potrafisz k......lio Odpowiedz Link Zgłoś
kiks8 Pisiory 06.04.06, 10:01 maja super nauczyciela w kłamstwie,jest nim kler.Nikt im nie dorówna w robieniu wodogłowia ze swoich owieczek (baranów).Choć bywa ze uczeń przerasta nauczyciela. Odpowiedz Link Zgłoś
winku Jola z Dywit na Ministra! 06.04.06, 10:19 Wreszcie Jola z Dywit zostanie nagrodzona za wierną służbę! Zapewne kwestia stanowiska dla niej będzie jedna zgłównych, poruszona zaraz po kwestii wicepremierostwa dla Leppera. Mom zdaniem Jola powinna doradzać Gilowskiej albo nawet samemu Marcinkiewiczowi. Byc może zadowoli się resortem pracy. Oczywiście funkcją szefa tego resortu :) Goże nam! A i przypomina mi się "Miś" "Słyszeliście? ponoć Jolana ministra ma iść! Głupia by była jakby poszła! Gdzie jej będzie lepiej! :) Tak Dywity to wspaniałe miejsce. Odpowiedz Link Zgłoś
nurnii Dlaczego Jarosław Kaczyński jest kawalerem? 06.04.06, 10:23 - Bo mu brat najładniejszą dziewczynę poderwał. Odpowiedz Link Zgłoś
jacek.sygula Wstyd i Hańba - koalicja PIS z Samoobroną -> verte 06.04.06, 10:26 kosmici by lepiej rządzili niż PIS i ten salonowy buc Lepper, Rydzyk nadajesz sie na ekskomunikę za sianie POLITYCZNEJ nienawiści wśród POLAKÓW Odpowiedz Link Zgłoś
hanauma pewien punkt widzenia 06.04.06, 10:28 s146072992.onlinehome.us/100lat/swf/224.swf Odpowiedz Link Zgłoś