Dodaj do ulubionych

Marcinkiewicz: troje, a może czworo nowych mini...

04.05.06, 08:32
marionetka
Obserwuj wątek
    • 123rbr Re: Marcinkiewicz: troje, a może czworo nowych mi 04.05.06, 08:39
      Minister Sikorski posiadacz dwóch paszportów dobrym ministrem? Koń by się
      uśmiał. To skandal, że ktoś taki jak Sikorski jest ministrem w rządzie RP.
      KOMPROMITUJE SIĘ NIE TYLKO SIKORSKI, KOMPROMITUJE SIĘ MARCINKIEWICZ !!!!
      • majowa_jutrzenka Re: Marcinkiewicz: troje, a może czworo nowych mi 04.05.06, 09:25
        Sikorski to pachołek Ameryki. Ale że Marcinkiewicz postawił się kaczorowi?
        • pndzelek ja juz widze do wymiany 04.05.06, 10:03
          jak najszybciej bym po powolaniu odwolal leppera :)
          • moroux Re: ja juz widze do wymiany 04.05.06, 10:26
            To będzie dobry ruch propagandowy - premier pozbywa się z gabinetu nielubianycyh
            i niekompententnych ministrów :D
            • almagus Re: Wyliczanka! 04.05.06, 10:52
              Wyliczanka!

Usiadł PiSiOR na Lepbierze
              i kręci jak na rowerze.
              Pedały bez kierownicy,
              więc lądują w gnojowicy.
              Więc kombinuj w swojej główce,
              by nie znaleźć się w gnojówce!

PiSiOR to taka organizacja potencja i seks, i ojciec rodzynek!
        • aquarius12 Re: Marcinkiewicz: troje, a może czworo nowych mi 04.05.06, 10:26
          majowa_jutrzenka napisał:

> Sikorski to pachołek Ameryki. Ale że Marcinkiewicz postawił się kaczorowi?
          Co do Sikorskiego, to absolutna racja. Ciekawe czy pierwszą pensję bierze w
          Warszawie czy w Waszyntonie. Ale jest też pytanie, czy jego alternatywa, także
          posiadacz 2 paszportów, niejaki Komorowski byłby lepszy. Swoją drogą, gdy mowa
          o Sikorskim, liczyłem na to, że Kaczor ma większe\jaja.
          • campusek Re: Marcinkiewicz: troje, a może czworo nowych mi 04.05.06, 11:15
            Aquarius, napisz jaki drugi paszport ma Komorowski, bo nie mogę sie domyślec?
            Bo przecież obronnośc to najważniejsza z racji stanu!!!!!!!!!!
            • majowa_jutrzenka Re: Marcinkiewicz: troje, a może czworo nowych mi 04.05.06, 11:40
              Dlatego u nas zajmuje się nią koleś z dwoma paszportami. A może agent CIA?
      • konread Re: Marcinkiewicz: troje, a może czworo nowych mi 04.05.06, 09:57
        123rbr napisał:
        > Minister Sikorski posiadacz dwóch paszportów dobrym ministrem? Koń by się
        > uśmiał. To skandal, że ktoś taki jak Sikorski jest ministrem w rządzie RP.
        > KOMPROMITUJE SIĘ NIE TYLKO SIKORSKI, KOMPROMITUJE SIĘ MARCINKIEWICZ !!!!
        Sikorski co prawda radzi sobie fatalnie, ale w odróżnieniu z pozostałą trójką
        nie bratał się z PO, a to już jest wyznacznikiem że jest dobrym ministrem!
    • alkud premier Lepper, premier Marcinkiewicz... 04.05.06, 08:39
      to brzmii dumnie :-)

---
      ISLAM KORAN EUROPA ARABIA
      religiapokoju.blox.pl
    • dundrub premier nie poda nazwisk.. 04.05.06, 08:43
      ...nowych ministrow bo ich jeszcze nie zna.. jarek nie doslal jeszcze smsa...
    • piwi77 Najwiekszy sukces tego rzadu, to ten, 04.05.06, 09:18
      ze nie ma ich wcale. Oby ten trend sie utrzymal.
    • slavik222 Szefie komisji Bundestagu...zmilcz 04.05.06, 09:18
      Trzeba powoli przyzwyczajac epigonow zbrodniarzy hitlerowskich do faktu,ze
      okupacje hitlerowska i komunistyczna skonczyly sie a stolicaPolski nie jest
      Moskwa w ktorej ukladajasie byli okupanci.
      • ryssio Nie kąsa się ręki, która cię karmi 04.05.06, 09:36
        Przecież bez niemieckiej kasy i ruskiej ropy i gazu Polska wyzionęłaby ducha po
        tygodniu.
        • aquarius12 Re: Nie kąsa się ręki, która cię karmi 04.05.06, 10:31
          ryssio napisał:

> Przecież bez niemieckiej kasy i ruskiej ropy i gazu Polska wyzionęłaby ducha
          po
          > tygodniu.

A ja nie wierzę. najinteligetniejszy prezydent w histori USA JWB, da nam
          przecież iracką ropę za darmo. Kasę niemiecką też możemy olac, bo przecież mamy
          offset. Tak ku... trzymac
      • maruda.r Re: Szefie komisji Bundestagu...zmilcz 04.05.06, 11:39
        slavik222 napisał:

> Trzeba powoli przyzwyczajac epigonow zbrodniarzy hitlerowskich do faktu,ze
        > okupacje hitlerowska i komunistyczna skonczyly sie a stolicaPolski nie jest
        > Moskwa w ktorej ukladajasie byli okupanci.

A jaki jest zarzut wobec rury? Że nie biegnie przez nasze terytorium. A więc
        zupełnie inny, niż w przypadku autostrady i Wolnego Miasta w 1939.

• koloratura1 Re: Szefie komisji Bundestagu...zmilcz 04.05.06, 14:37
          maruda.r napisał:

>
          > A jaki jest zarzut wobec rury? Że nie biegnie przez nasze terytorium. A więc
          > zupełnie inny, niż w przypadku autostrady i Wolnego Miasta w 1939.

No właśnie.
          Ja też zauważyłam, że Sikorskiemu się coś pomyrdało...

• maureen2 Re: Marcinkiewicz: troje, a może czworo nowych mi 04.05.06, 09:20
      minister Jurgiel zapewne pożegna rząd, dosyć miernych ale niby wiernych.
      • malpa-z-paryza puste slowa, jak zwykle 04.05.06, 09:31
        wedlug Marcinkiewicza mamy swietny rzad, wszycy sa piekni, dobrzy i pracowici... tylko co oni robia?
    • ozby Kazik, weź daj sobie spokój z kaczorami 04.05.06, 09:30
      Nie dość, że odwalasz robotę za kaczorów to jeszcze cię sponiewierają. Chłopie
      wyluzuj i nie bądź takim niewolnikiem. Dasz se rade bez nich.
      • antykagan Re: Kazik, weź daj sobie spokój z kaczorami 04.05.06, 16:37
        ozby napisał:

> Nie dość, że odwalasz robotę za kaczorów to jeszcze cię sponiewierają.
        Chłopie
        > wyluzuj i nie bądź takim niewolnikiem. Dasz se rade bez nich.

Hhahaha... ta obrzydliwa marionetka wyciągnięta z niebytu przez Jarka jest bez
        niego niczym i wróci w niebyt. Przecież to parodia polityka, mniejszym
        nieudacznikiem był premier Pawlak...
    • iurisconsult czy wybroni liberałów przed totalitarystami? 04.05.06, 09:47
      ?
    • iurisconsult co musi się stać, ażeby Ziobro zastosował art. 256 04.05.06, 09:48
      kk ?
    • iurisconsult Polakom nie przeszkadza gwałcenie art. 13 Konst. 04.05.06, 09:49
      ?
    • zyks Wybryk Sikorskiego będzie miał istotne konsekwencj 04.05.06, 10:00
      e. Ułatwia Moskwie ustawiania nas jako "rusofobów". Utrudni L.K. planowany
      spektakularny "sukces" w stosunkach z Putinem. Wygkąda, że to jest zamierzony
      efekt i skutek tarć w rządzącym obozie.
      • maureen2 Re: Wybryk Sikorskiego będzie miał istotne konsek 04.05.06, 10:02
        zbyt wielka teoria do takiego zdarzenia
        • koloratura1 Re: Wybryk Sikorskiego będzie miał istotne konsek 04.05.06, 14:42
          maureen2 napisała:

> zbyt wielka teoria do takiego zdarzenia

No, jak to? Mamy rzecz całą potraktować: ot, chłoptaś sobie coś chlapnął? Ależ
          ten chłoptaś, to - jak by nie było - minister, za przeproszeniem. I to dość
          ważnego resortu.
    • mark.parker Co tam troje albo czworo! 04.05.06, 10:08
      Niech dodadzą dziesięcioro! Lepper może objąć kilka - będzie miał co kraść.
    • tm Jak Lepper zechce więcej to ministerstwo dorobią 04.05.06, 10:11
      -Tak funkcjonuje to wszystko. Pięknie, pięknie <rotfl>
    • januszmendera Hańba! 04.05.06, 10:14
      Hańbą dla Polski są te układy!
      Kaczyńscy - HAŃBĄ DLA POLSKI!
      Lepper - HAŃBĄ DLA POLSKI!
      Jak to cudownie, że już oficjalnie i bez wahania można ich zestawiać razem!
    • maciek9940 Re: Marcinkiewicz: troje, a może czworo nowych mi 04.05.06, 10:19
      Jeżeli chodzi o rząd premiera Marionetkiewicza to interesuje mnie wyłącznie
      jego jak najszybszy upadek.

Mam nadzieję, że z takimi gwiazdami jak Leper (nie ujmując niczego obecnym
      oszołomom Ziobrom, Dornom i Wassermanom) ten upadek będzie i szybszy i
      donośniejszy.
    • bombay_saphire Re: Paranoja i Schizofrenia bedzie myslec tworczo 04.05.06, 10:32
      a moze tak Wrzodaka do MSZ ?..prawy Polak, katolik, on z Ukladem walczyl juz w
      latach 90 - tych , teraz lojalnie popiera rzad - Lepper i Wrzodak w rzadzie ,
      to jest przeciez to, na co Polacy czekali !
    • kaczka701 Re: wasyyl to pajac i agent mowskwy 04.05.06, 10:35
    • skuro Re: Marcinkiewicz: troje, a może czworo nowych mi 04.05.06, 10:35
      Gra pozorów. I tak jak Jaro da głos to nawet nie będzie patrzył co podpisuje jak
      mu podłożą pod nos

---
      www.buhaha.pl
    • bestia81 Szef tej komisji Bundestagu może co najwyżej 04.05.06, 11:01
      spierda*ać na drzewo. co za bęcwał! mówi polskiemu premierowi (fakt, że to
      Marcinkiewicz, ale innego póki co nie mamy) co ten ma robić i jak odnosić się do
      wypowiedzi swoich podwładnych?! i to jakim tonem?!
    • wwojtas1 Re: Marcinkiewicz: troje, a może czworo nowych mi 04.05.06, 11:43
      Polska nie jest krajem bezpiecznym dla inwestycji strategicznych.Swiadczyć o tym
      mogą nacjonalistyczny zachowania rządzących polityków .Szczególnie z ostatniego
      naboru.Postkomuniści też nie byli wiarygodni bo byli mocno krytykowani i mocno
      wystraszeni.Na miejscu decydentów nimieckich też nie wchodził bym w układy z
      Polską w takim rozpieprzonym układzie.Na dobrą sprawę polskie władze sa
      nieprzewidywale jak afrykańscy monarchowie.
      • te_was Re: Marcinkiewicz: troje, a może czworo nowych mi 04.05.06, 13:08
        Do tego trzy albo cztery nowe ministerstwa...
        Miało być tanie państwo ? Głupi naród to kupił...
    • chris12 W kapeli Kaczyńskich Marcinkiewicz wali w bęben 04.05.06, 11:56
      i to jest jego główna rola i odpowiedzialność. Najlepszy premier IV RP, 98%
      poparcia społecznego za to cudowne bębnienie. Yes, yes, yes!
      • piss-on-pis4 W kapeli Kaczyńskich Marcinkiewicz wali w bęb 04.05.06, 21:42
        chris12 napisał:
        > i to jest jego główna rola i odpowiedzialność. Najlepszy premier IV RP, 98%
        > poparcia społecznego za to cudowne bębnienie. Yes, yes, yes!

Lepiej puknąłby się w czółko, a ma tego ponad pół ha.
        Yntelygentny PiSuar.
    • piwi77 Byc bronionym przez Marcinkiewicz to chyba 04.05.06, 12:01
      najwiekszy wstyd.
      • bob_l Czy PIS popiera jeszcze rząd? 04.05.06, 12:32
        Ten rząd nie ma twarzy politycznej. Liberałowie, prawica PIS, klerykały, lewica
        Leppera oraz przypadkowi goście. Do tego wszystkiego Kaczyński robi harce na
        przedpolu i rykoszetem tnie swoich.
        Marcinkiewicz chce i nie może. Kaczyński gani, premier broni. Pies goni za
        własnym ogonem.
        Najciekawsze będą ich pamiętniki za kilka lat. Dziś oczy mamy szeroko otwarte
        (ze zdziwienia), o co chodzi?
        • karbat Re: a moze nowy premier 04.05.06, 12:42
          przeciez sama dobroc ,pierwszy strazak IV RP oglosil ,
          ze brat w kazdej chwili moze nim zostac buahahahaha

• koloratura1 Pamiętniki? Jakie pamiętniki? 04.05.06, 14:48
          bob_l napisał:

> Ten rząd nie ma twarzy politycznej. Liberałowie, prawica PIS, klerykały, lewica
          > Leppera oraz przypadkowi goście. Do tego wszystkiego Kaczyński robi harce na
          > przedpolu i rykoszetem tnie swoich.
          > Marcinkiewicz chce i nie może. Kaczyński gani, premier broni. Pies goni za
          > własnym ogonem.
          > Najciekawsze będą ich pamiętniki za kilka lat. Dziś oczy mamy szeroko otwarte
          > (ze zdziwienia), o co chodzi?

Tam ktoś wogóle umie pisać? (Mam na myśli coś więcej, niż odgapianie literek na
          papierze).
        • piss-on-pis4 Czy PIS popiera jeszcze rząd? 04.05.06, 21:38
          bob_l napisał:
          ... > Najciekawsze będą ich pamiętniki za kilka lat. Dziś oczy mamy szeroko
          otwarte (ze zdziwienia), o co chodzi?

A co za idiota to sfinansuje? Chyba na pewno zbliża się koniec świata!
    • koloratura1 Re: Marcinkiewicz: troje, a może czworo nowych mi 04.05.06, 14:56
      Jarosław Kaczyński miał zakwestionować pozostanie w rządzie "trzech liberalnych
      ministrów - spraw zagranicznych - Stefana Mellera, zdrowia - Zbigniewa Religi i
      rozwoju regionalnego - Grażyny Gęsickiej.

A o ministrze finansów, Zycie Gilowskiej, zapomniał? Czy też ona już nie jest
      "liberalna"?
    • mietek01 Re: Marcinkiewicz: troje, a może czworo nowych mi 04.05.06, 20:06
      Ten nierząd powinien się wreszcie skończyć. Sikorski, Lepper i cholera wie kto
      jeszce to sitwa, która zniszczy do reszty nasz kraj.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka