Gość: Ja..goda IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.09.04, 21:19 Prosze o "Sto lat smotnosci" lub cokolwiek Marqueza. Poza tym to bylo obiecane...!!! Niech wpisuja sie wszyscy, ktorzy chca Marqueza (moze cos wspolnymi silami zmienimy) ... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: wera Re: Chcę Marqueza !!!!!!! IP: 212.126.10.* 12.10.04, 13:05 "Sto lat samotności" koniecznie!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Eve Re: Chcę Marqueza !!!!!!! IP: *.icm.edu.pl / *.icm.edu.pl 19.10.04, 09:02 Spokojnie, spokojnie Marquez będzie tak jak było obiecane tylko w drugiej turze! Tak jak i wiele innych zaj.. książek. Cierpliwości. Odpowiedz Link Zgłoś
gustka3 Re: Chcę Marqueza !!!!!!! 05.11.04, 20:10 Mam "Jesień patryjarchy" i chętnie oddam, tylko zupełnie nie wiem jak działa akcja "podaj książkę" tzn. w ogóle to wiem - ale jak wygląda to za pośrednictwem forum? Moją przygodę z Marquezem zaczęłam od tej książki i na niej skończyłam po dobrnięciu do 1/3. Jest dla mnie za ciężka. Nie wiem czy wobec tego zabierać się za Marqueza?? Czy tylko "Jesień... " należy do tych gorszych. Odpowiedz Link Zgłoś
albaaa Re: Chcę Marqueza !!!!!!! 18.11.04, 12:04 Jesień muszę przyznać, że nie jest zbyt łatwą książką...zresztą-twórczość MArqueza nie jest przeciętna i nie każdemu musi się podobać. Na początek polecałabym jednak "Miłość w czasach zarazy" lub "100 lat samotności" Pozdrawiam! Odpowiedz Link Zgłoś
albaaa Re: Chcę Marqueza !!!!!!! 18.11.04, 12:06 No i zapomniałam dodać - Marquez na zawsze!!! Odpowiedz Link Zgłoś