Dodaj do ulubionych

LPR: Bojówkarze na Paradzie Równości

• tom1003 Re: LPR: Bojówkarze na Paradzie Równości 13.06.06, 22:53
      Oczywiscie typowa metodą gazetki jest infantylizowanie i ośmieszanie wszystkich
      którzy maja inne poglady. Na szczescie jest internet. Zdjecia lewackich bojówek
      atakujacych ludzi sa na stronie:
      wolneulice.pl/foty/
      • luve Re: LPR: Bojówkarze na Paradzie Równości 13.06.06, 23:09
        Pstrykaliście sobie z kolegami pamiątkowe fotki?
      • ismael Re: LPR: Bojówkarze na Paradzie Równości 13.06.06, 23:18
        tom1003 napisał:
        Zdjecia lewackich bojówek
        > atakujacych ludzi sa na stronie:
        > wolneulice.pl/foty/

chciałbym miec wolne ulice od skinheadzkich scierw,wszypolskich,moherów i
        procesji dekli wyjacych jak potepieńcy z racji ch.wie czego za 2 dni...,procesje
        obrazaja moje uczucia i blokuja ruch uliczny, macie zgode na demonstracje
        fajfusy xiańskie??????
        • wet3 do ismaela (syna Sary) 14.06.06, 00:43
          ismael napisał:

> tom1003 napisał:
          > Zdjecia lewackich bojówek
          > > atakujacych ludzi sa na stronie:
          > > wolneulice.pl/foty/
          >
          > chciałbym miec wolne ulice od skinheadzkich scierw,wszypolskich,moherów i
          > procesji dekli wyjacych jak potepieńcy z racji ch.wie czego za 2
          dni...,procesj
          > e
          > obrazaja moje uczucia i blokuja ruch uliczny, macie zgode na demonstracje
          > fajfusy xiańskie????

Wystarczy jak ty sie na ulicach nie pokazesz!
    • ismael polska? 2012? 13.06.06, 23:14
      Ismael z paroma kumplami przyprowadził(eufemizm) kilkuset jeńców z dogorywajacej
      separatystycznej "armi najswietszego serca jezusa" (separatysci którzy chcieli
      przyłaczyc polske do vatykanu-wyewoluowało to z lpr-pisu ) do obozu
      koncentracyjnego dla xian, stukaja w brame a straznik zeby wypad robili bo juz
      nieczynne ...Przy bramie-na stoliku stoi misa z oczami-nie psuja sie wam??? pyta
      sie Ismael straznika,NIE...codziennie dorzucamy nowe xiańskie...., no dobra to
      co ja mam z tymi swiniami zrobic???...a to juz twoj problem.../
      co było zrobic popedzilim do lasu...........................
    • tom1003 Re: LPR: Bojówkarze na Paradzie Równości 13.06.06, 23:15
      Gazetka osiaga swoją nachalnością i chamskimi metodami propagandy jedno. Wiele
      osób przygladajac sie temu zaczyna dostrzegać, że cale to fałszywe lewactwo,
      bredzące o wolnosci i tolerancji może byc znacznie gorszym zagrożeniem niż jacys
      tam wszechpolacy.

Sprawa Lukasza Wrobla, przesladowanego przez kapusiów od demokratów.pl z powodu
      zorganizowania wystawy o aborcji jest tez znacząca dla tego co dzieje się w tym
      kraju.
      • luve Re: LPR: Bojówkarze na Paradzie Równości 13.06.06, 23:21
        To nie czytaj. Proste. Leć do kiosku, kup jakieś ultraprawicowe pisemko i
        delektuj się wolnym od demagogii i propagandy przekazem ;-)
        • tom1003 Re: LPR: Bojówkarze na Paradzie Równości 13.06.06, 23:33
          taaaaa, i to wlasnie jest problematyczne, że ty i podobni tobie dzielą ludzi na
          ultra prawicowych i ultralewicowych
          Tymczasem jest jeszcze reszta, nie uwazająca sie ani za anarchistów, ani za
          wszechpolaków.
          • luve Re: LPR: Bojówkarze na Paradzie Równości 13.06.06, 23:42
            Wybacz, ale za królestwo i pół księżniczki nie uwierzę, że jesteś apolityczny.
            Wiem, wiem, ostatnio powstał trend mianowania się Prawdziwym Zatroskanym
            Obywatelem Polski, gdzie preferencje polityczne nie mają znaczenia, a liczy się
            jedynie troska o dobro narodu - ciekawe tylko, jak bardzo się może różnić jedna
            troska od drugiej.
            A z ultrasowskim pisemkiem celowo przegięłam, aby równowaga była ;-)
            • tom1003 Re: LPR: Bojówkarze na Paradzie Równości 13.06.06, 23:45
              no teraz to sorry, ale ja już nie wiem o czym gadasz...
              • luve Re: LPR: Bojówkarze na Paradzie Równości 13.06.06, 23:52
                Przepraszam, ale jaśniej chyba nie mogę.
              • majster_g Re: LPR: Bojówkarze na Paradzie Równości 13.06.06, 23:52
                tom1003 napisał:

> no teraz to sorry, ale ja już nie wiem o czym gadasz...

Chciala byc sympatyczna ale nie przyjelo sie.
                Gdy ludzie walcza, kamienie leca, czyjsc honor jest szargany - to ten, ktory
                stoi z boku i nie pomaga temu, ktory lezy - tez jest odpowiedzialny za swoja
                postawe.
                Przypomina Ci to cos?
                • tom1003 Re: LPR: Bojówkarze na Paradzie Równości 14.06.06, 00:13
                  Jesli dwoch pijanych kretynów oklada sie po gębach, uwalanych w gó..e i bredzi
                  o honorze, a potem leży, to bynajmniej niech najpierw wytrzeźwieją a potem niech
                  powieza o co im chodzilo.
                  Kto kogo szarga, bo nie wiem, czy mowisz o szaarganiu "honoru" skinheadow czy
                  "honoru" fascynatow zbrodniarzami typu Che Guevara
      • wet3 do toma1003 14.06.06, 00:46
        tom1003 napisał:

> Gazetka osiaga swoją nachalnością i chamskimi metodami propagandy jedno. Wiele
        > osób przygladajac sie temu zaczyna dostrzegać, że cale to fałszywe lewactwo,
        > bredzące o wolnosci i tolerancji może byc znacznie gorszym zagrożeniem niż
        jacy
        > s
        > tam wszechpolacy.
        >
        > Sprawa Lukasza Wrobla, przesladowanego przez kapusiów od demokratów.pl z
        powodu
        > zorganizowania wystawy o aborcji jest tez znacząca dla tego co dzieje się w
        tym
        > kraju.

O tym wiemy od bardzo, bardzo dawna, czyli od przynajmniej 1990 roku.
        • silesius.monachijski0 Re: do toma1003 14.06.06, 00:53
          oby to byly juz ostanie konwulsje i agonia czerwono-rozowych salonow i ich
          bolszewicko-faszytsowskich bojowek (tak: faszytsowskich, bo hitler byl gejem)

wet3 napisał:

> O tym wiemy od bardzo, bardzo dawna, czyli od przynajmniej 1990 roku.
          • piss_on_pis sil, pogorszyło się jeszcze od wczoraj biedaku? 14.06.06, 23:37

• piss_on_pis I jeszcze się nie wyleczyliście? Bożesz ty mój, 14.06.06, 23:36
          krzyknęła z trwogą ciocia Stasia. To już 16 lat mają tak narąbane w głowie. (dla
          wyjaśnia - mają, albowiem raczyłeś użyć formy - wiemy, co jednoznacznie wskazuje
          na schizofrenię, dlatego też głowa pozostaje jedna)
    • magister111 Liczby panowie z MW !!! 14.06.06, 15:26
      Na 14 zatrzymanych, 11 było pod "sztandarami" NOP i ONR.Jak podaje policja u
      kilku znaleziono "miotacze" gazu i petardy.Czy w tym wypadku też MW powie o
      bojówkach?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka