yhy_yhy 22.07.06, 08:12 schizofrenia paranoidalna + mania prześladowcza Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
hera9 czemu w takim razie oddal posciel pokojowej 22.07.06, 08:38 zamiast dac do sprawdzenia.Moze poprostu moczy sie w nocy.Swoją drogą,ile to osob zatrudnionych jest w hotelu poselskim.Kazda pokojowa ma kierownika,inspektora...itd Odpowiedz Link Zgłoś
znj2 Re: Bender: To był zamach na moje życie 22.07.06, 08:47 To były przygotowania do zamachu. Najpierw zmoczyli pościel, potem jakby zapadł w głęboki sen ,podłączyli by 220V do mokrej pościeli i dziada trafił by szlag. Ciekawe, ilu jeszcze durni liczy ten cyrk? Odpowiedz Link Zgłoś
kapustka3 Re: Bender: To był zamach na moje życie 23.07.06, 10:19 co za palant nie potrafi nawet zsikać się dobrze Odpowiedz Link Zgłoś
jonasz666 Re: U czerwonych wszystko możliwe!Wie o tym Juszc 22.07.06, 10:23 Biedny człowiek. Kolejna ofiara kompleksów i całkowitego oderwania się od rzeczywistości. Próbuje biedak jakoś zaistnieć, żeby choć raz poczuć się ważną osobą w centrum uwagi. A facet podobno dochrapał się profesury, więc skąd ta niechęć do myślenia? Odpowiedz Link Zgłoś
kaczy_salceson Re: Bender: To był zamach na moje życie 22.07.06, 10:26 Prawdziwy zamach na życie pana senatora byłby wtedy, gdyby ktoś uszkodził jego odbiornik do słuchania Radia Maryja. Przecież bez tej "strawy duchowej" pan senator nie przeżyłby dłużej niż kilka godzin. Odpowiedz Link Zgłoś
cierpliwy Re: Bender: To był zamach na moje życie 22.07.06, 11:03 Molier o takim jak pan senator dawno temu napisał komedię. Pora panie Bender zająć się SWOIM chorym umysłem. Miejsce nauczyciela w szkole wyższej i w Senacie czym prędzej opuścić i udostępnić je zdrowym na umyśle. Odpowiedz Link Zgłoś
niewir Zmoczenie pościeli zamachem na życie kretyna? 22.07.06, 21:17 yhy_yhy napisał: > schizofrenia paranoidalna + mania prześladowcza Jeżeli zmoczenie pościeli jest zamachem na życie Bendera to musi coś w tym być. Najlepiej wysłać kretyna na badania psychiatryczne. Odpowiedz Link Zgłoś
sybirak Re: Zmoczenie pościeli zamachem na życie kretyna? 22.07.06, 21:33 Ja tam mu wierze.... Takie metody stosuje jedynie Mossad. ;) Odpowiedz Link Zgłoś
mmikki Re: Bender: To był zamach na moje życie 22.07.06, 21:29 u niektórych osób w starszym wieku rozwijają sie choroby demencyjne - a właśnie mania przesladowcza i ataki paranoi sygnalizuja początki takich zmian, np. Alzheimera. Smutne, ale tak bywa. Pan Bender skończył 74 lata i może daje o sobie znać degeneracja mózgu? Odpowiedz Link Zgłoś
hamlet1111 Re: Bender: To był zamach na moje życie 23.07.06, 02:03 Ważne żeby potrafił nacisną zielony guziczek w maszynce do głosowania na hasło Romana Giertycha. Więcej nie musi potrafić zrobić. Odpowiedz Link Zgłoś
walbrzych Degeneracja mózgu? 24.07.06, 18:58 mmikki napisał: > u niektórych osób w starszym wieku rozwijają sie choroby demencyjne - a właśnie > mania przesladowcza i ataki paranoi sygnalizuja początki takich zmian, np. > Alzheimera. Smutne, ale tak bywa. Pan Bender skończył 74 lata i może daje o > sobie znać degeneracja mózgu? Degenerację mózgu Bender zaliczył kilkadziesiąt lat temu. Teraz wychodzi kretynizm. Odpowiedz Link Zgłoś
selecte Re: Bender: To był zamach na moje życie 24.07.06, 23:04 puszczają mu zwieracze :) Odpowiedz Link Zgłoś
lze_elita.7 [...] 22.07.06, 23:51 Post niedostępny ze względu na naruszenie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
ciociaiwujek Re: ............................. 23.07.06, 00:10 Kto to jest ten bender???? Jeśli to Ten Bender-to wsio paniatno. izwienitie pażalujsta! A to ten z tłusą d..ą? Odpowiedz Link Zgłoś
gentile1 Re: ............................. 23.07.06, 00:26 Pewnie sam sie bidak zlał w posciel a potem oskarżył personej o zamach na swoje bezcenne jestestwo przy pomocy śmiercionosnej uryny. Odpowiedz Link Zgłoś
ciociaiwujek Re: ............................. 23.07.06, 00:30 Ty, dżentle masz rację. Odpowiedz Link Zgłoś
heraldek Pokojowka zsikala sie ze smiechu na widok glupca.. 23.07.06, 00:44 ...tylko dlaczego w jego lozku............. Odpowiedz Link Zgłoś
hehenio Trująca woda!!! Zgroza... 23.07.06, 09:59 Strach pomyśleć, co by to było, gdyby do wody dodano jeszcze mydło! Taka diabelska mieszanka na pewno zabiłaby Pana Profesora. I mielibyśmy pogrzeb Męczennika na koszt państwa. Odpowiedz Link Zgłoś
beamus Re: Bender: To był zamach na moje życie 23.07.06, 23:41 Profesor?! - Idiota!!! Odpowiedz Link Zgłoś
polonus3 Re: Bender: To był zamach na moje życie 24.07.06, 03:20 Jezeli sie tu smiac to jedynie z was, ze takie cos wybraliscie do zarzadzania panstwem. Odpowiedz Link Zgłoś
wartburg4 Re: Bender: To był zamach na moje życie 24.07.06, 10:14 Sprawa miała się inaczej. Pielęgniarka środowiskowa zapomniała założyć Benderowi pieluchomajtek, a ten się zsikał na widok pokojówki. Odpowiedz Link Zgłoś
arahat1 pokoj bentera musi byc dezynfekowany gdyz 24.07.06, 11:52 brak tej czynnosci moze zarazic innych Odpowiedz Link Zgłoś
marcowsky Re: Bender: To był zamach na moje życie 24.07.06, 13:50 Bender,Janowski,Macierewicz,Korwin,Moczulski,Beger,Hojarska,Senyszn,Lepper,Herr Rydzyk-prawie kazde ich publiczne wystapienie powoduje u mnie wesolosc! Odpowiedz Link Zgłoś
selecte Re: Bender: To był zamach na moje życie 24.07.06, 23:02 paranoja. a leki bierze regularnie? Odpowiedz Link Zgłoś
sw.patryk Re: Bender: To był zamach na moje życie 25.07.06, 00:20 A ja mysle , ze to raczej byl zamach zazdrosnego mezczyzny , bo Pan bender , jako znany ogier zbalamucil jedna z pan pokojowych i teraz maz tej biedaczki sie msci. Przeciez nikt przy zdrowych zmyslach nie w uwierzy w niebezpieczenstwo stwarzane przez pana Bendera . Jesli ma byc niebezpieczny , to pytanie dla kogo ? Napewno dla siebie samego , bo moze juz nie panowac nad zwieraczami i ot gotowe ryzyko odlezyn ( prawdopodobnie moczy sie podczas snu ) i w konsekwencji zakazenia Odpowiedz Link Zgłoś
janosik6 sporo takich artystow w polskim sejmie jest ? 25.07.06, 02:33 na cholere chodzicz dziecmi do zoo ? toz to jest w zasiegu reki. Odpowiedz Link Zgłoś
mark.parker Re: Bender: To był zamach na moje życie 25.07.06, 05:50 Czy to nie bliźniak Maciory-wica? :)))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
jerzy05 Re: Bender: To był zamach na moje życie 25.07.06, 11:08 hee ... he ale jaja Odpowiedz Link Zgłoś