mooomin 06.10.06, 16:03 DOŚĆ!!! już nie można wytrzymać!!! www.glosujmy.blox.pl Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
jankbh Co tam wicepremier 06.10.06, 16:04 Mnie przeraza jeszcze bardziej sam premier i jego podejscie do problemów etycznych. Odpowiedz Link Zgłoś
almagus Poszła bestyja w zaparte i z wekslami co to warte? 06.10.06, 16:58 Poszła bestyja w zaparte, a z wekslami co to warte? Łoddoj bestyjo PiSiORa. Łoddoj bestyjo wyborczego weksela. Wściekły Jontek chce gadzine walić w ryja. A beło to łonego roku w niedziela. Ani sie zatrzymie zaparto bestyja. Wziun Jontek od żony sękatego kija. Wskoczył na kark bestyji z jabłkami dwoma. Rwie na przód bestyja choć jo wali w ryja. Pojechał jak chochoł, w butach widać słoma. Przelazła bestyja, poszła za opłotki Zostawiła podnieconą sensacją wieś. Pozostała żona, pozostały ciotki. Naobiecywała, polazła z Jontkiem gdzieś. Patrzy żona, słyszą ciotki, tu bestyja składa czujnie łapska w stodołę w TeWał Trwam. Kala łżeBalcera w radiu Maryja. I godo, Jontku, a jabłko dasz, a nie dam! Ostrzega bestyja, bo dostaniesz w papę. A ma już pikne armeńskie garnitury. Jontek coś przygasł i wygląda na ciapę. Ma jabłka, słomę, a un konfitury Nachapała się bestyja jako wice na stołku matołku marszałka, premiera. A Jontek ze słomą chce iść na prawice. Dobrze bestyji u kartofla przeciera. Na diecie upasł się Jontek, taki misiu. Lecz dalej ma słomę, już tego za wiela. Jontek za obiecaneczki chce do PiSiu Tam forsy, ministrów, posad, karuzela Weksela łodebrać, zanieść do PiSiORa. Potrzeba mu słomy w budżecie na sieczkę. Dokonać naSKOKu już najwyższa pora i mieć do głosowania naiwną owieczkę. Po roku znów we wsi grasuje bestyja, obiecuje forsę co to ma Unija. A ją błaga Jontek, już nie trzyma kija, łon już je PiSiORek, mo świńskiego ryja. PiSiOR to skrót od jelit rządowych Prawo i Sprawiedliwość, i Ojciec Rydzyk! naSKOK to w imię systemu parabankowego SKOK na Narodowy Bank Polski i Trybunał Konstytucyjny! Bestyja, to to samo co żyd z małej litery! Przecier kartofla - to jacekplacek kartoflany. Odpowiedz Link Zgłoś
zen83 Jak potężny musi być magnetyzm koryta? 06.10.06, 20:45 Jak potężny musi być magnetyzm koryta, skoro ludzie w ciemno podpisywali wyrok na siebie? Ewentualnie jakie ich kompetencje. Jak można na kogoś takiego głosować? Odpowiedz Link Zgłoś
almagus Re: Jak potężny musi być magnetyzm koryta? 06.10.06, 23:41 Politykowi małego formatu siedzenie z głową o władzę się wykłóca! Kto na gruncie prawa i sprawiedliwości wypalony, w ramach koalicji przechodzi do Sztamoobrony! Sztama PiSiORku! Nie markuj, zrób dziecię trzecie Czy na drabinie, czy to w klozecie, czy to w obórce, czy na zagonie poczynaj w samoobronie! Szukam ochoty do życia. Mam dużą zdolność krycia. Jak członek w pozycji bojowej chcę służyć Czwartej Ludowej! Nażarłem się owsa, widzę „qrwiki”. Jestem ważny, jestem dziki. Porywam w swoje dłonie. Gwałcę w samoobronie! Szukam ochoty do życia. Mam dużą zdolność krycia. Jak członek w pozycji bojowej chcę służyć Czwartej Ludowej! Stosuję różne zabiegi, sieg hail ślę do kolegi, gdy będzie koleś w skłonie, wezmę go w samoobronie! Szukam ochoty do życia. Mam dużą zdolność krycia. Jak członek w pozycji bojowej chcę służyć Czwartej Ludowej! Tak głupie macie banki. Nabrałem od nich kaszanki. Utknie u mnie na bronie. Nie oddam w samoobronie! Szukam ochoty do życia. Mam dużą zdolność krycia. Jak członek w pozycji bojowej chcę służyć Czwartej Ludowej! Mój rechot biegnie po sali, aż mi „poślaki” klaskali, każdy na samogonie. Chleję w samoobronie! Szukam ochoty do życia. Mam dużą zdolność krycia. Jak członek w pozycji bojowej chcę służyć Czwartej Ludowej! Ja jestem chłopak szczery. Ze mną wszelkie afery. Wierni jak łyse konie kradniemy w samoobronie! Szukam ochoty do życia. Mam dużą zdolność krycia. Jak członek w pozycji bojowej chcę służyć Czwartej Ludowej! Ja biorę datki, Ja biorę składki. Puszczam fałszywe gadki. Mam radio w każdej stronie. Biorę w samoobronie! Szukam ochoty do życia. Mam dużą zdolność krycia. Jak członek w pozycji bojowej chcę służyć Czwartej Ludowej! I „hosztaplery, i profesory”, I konowały, czyli „dochtory”. Mam naturalne me feromony, to gnojowica samoobrony. Szukam ochoty do życia. Mam dużą zdolność krycia. Jak członek w pozycji bojowej chcę służyć Czwartej Ludowej! Wszędzie sodomia no i „gomoria”, won „liberały”, klerykom gloria. Zrobimy dziurę w każdym „kondonie” to demografia w samoobronie! Szukam ochoty do życia. Mam dużą zdolność krycia. Jak członek w pozycji bojowej chcę służyć Czwartej Ludowej! Wygasły już pluralizm, zanika liberalizm na politwiary falochronie, to solidarność w samoobronie! Szukam ochoty do życia. Mam dużą zdolność krycia. Jak członek w pozycji bojowej chcę służyć Czwartej Ludowej! Widzę koryto i jest tak blisko. Ja nie wybrzydzam i zjadam wszystko choć smród w salonie, byle do władzy w samoobronie! Szukam ochoty do życia. Mam dużą zdolność krycia. Jak członek w pozycji bojowej chcę służyć Czwartej Ludowej! Dopadł pisiorek pod kościołem władzę w samoobronie rydzyka ci wsadzę, jeszcze lessera i giera z Tycha zagonię dla stabilizacji nazinacji w samoobronie! Szukam ochoty do życia. Mam dużą zdolność krycia. Jak członek w pozycji bojowej chcę służyć Czwartej Ludowej! Kiedyś stonka, teraz buraki z zagonka! Utrwala się pogląd, że legitymacja partyjna daje pracę, szczególnie w sektorach budżetowych. Tam politycy mają głos decydujący. Rośnie nomenklatura. Wraca PRL. Wzrost wynagrodzeń w sferze budżetowej nakręca rynek i tak to państwo funkcjonuje. Reszta pada pod ciężarem podatków na urzędników z kodeksem "spieprzaj dziadu". Miało być 3x15 i wszystko prostsze, ale na przeszkodzie stanęła redukcja Odpowiedz Link Zgłoś
fritz.fritz Dzidke przeraza, ze wicepremier klamie, ale to nic 06.10.06, 17:11 w porownaniu z niedoszlym prezydentem, ktory klamal bez mrugniecia oka na temat dziadkow w wehrmachcie. Innym slynnym klamstwem tego herr Tusk jest rowniez stwierdzenie, ze w Polsce nie ma ... korupcji. I to na poczatku lat 90-tych, kiedy korupcja w Polsce szalala. Oczywiscie sa slynne i powszechnie znane klamstwa. Tak samo jak jest cala masa normalnych, przecietnych klamstw i co gorsza duzo wiecej, tych dobrze schowanych, tylko dla wtajemniczonych, nieprawdaz, herr Tusk? Odpowiedz Link Zgłoś
hermanek76 Re: Dzidke przeraza, ze wicepremier klamie, ale t 06.10.06, 18:06 a to ze jestes takim przyglupem to tez wina herr tuska? Odpowiedz Link Zgłoś
pe1 Re: Dzidke przeraza, ze wicepremier klamie, ale t 07.10.06, 00:39 Oczywiście nie przeraża cię największe łgarstwo dzisiejszych "elit" (że niby walka z korupcją i układami, podczas gdy samemu bierze się udział w jeszcze większej mega-korupcji i mega-układzie wszechczasów). To przecież takie normalne, przeciętne kłamstewko, prawdziwy pikuś przy "mega przekręcie" z wehrmachtem. Idź lepiej szoruj kible floksdojczu, może to potrafisz robić uczciwie. Odpowiedz Link Zgłoś
frant3 Re: Co tam wicepremier 06.10.06, 18:13 Premier nie widzi problemów etycznych. Ma więc problemy optyczne, a nie etyczne. -- Frant - humor, satyra, krytyka Odpowiedz Link Zgłoś
maureen2 Dzido: Nie tworzyłem "umowy wekslowej" 06.10.06, 16:08 czyli pospisał umowę,zapewne był bity,czy jak ? Odpowiedz Link Zgłoś
jahneczka Re: Dzido: Nie tworzyłem "umowy wekslowej" 06.10.06, 16:18 Zapomniał pan, panie Dzido, jak żeś pan sam stworzył to monstrum grając na nosie sądom gdy miał być sądzony?? Odpowiedz Link Zgłoś
lot93 Dzido: Nie tworzyłem "umowy wekslowej" 06.10.06, 16:28 Jak mówił [Dzido], przeraża go, że człowiek, który zajmował stanowisko wicepremiera polskiego rządu, "potrafi kłamać". A mnie przeraża, że Dzido się tym przeraża. :) Jak był w Samejbronie i bronił tych popraprańców to go nic nie przerażało? Odpowiedz Link Zgłoś
lwowiak5 Re: Dzido: Nie tworzyłem "umowy wekslowej" 06.10.06, 16:36 Mnie przeraża że takie coś jak dzido jest prawnikiem,napewno tata był wysoko postawiony w PZPR-e. Odpowiedz Link Zgłoś
douglasmclloyd Re: Dzido: Nie tworzyłem "umowy wekslowej" 06.10.06, 16:38 lwowiak5 napisał: > Mnie przeraża że takie coś jak dzido jest prawnikiem,napewno tata był wysoko > postawiony w PZPR-e. Adwokaci to z reguly sku..syny. Odpowiedz Link Zgłoś
amanasunta53 Re: Dzido: Nie tworzyłem "umowy wekslowej" 06.10.06, 16:55 To Rokity też?I HGW?Co ty wypisujesz? Odpowiedz Link Zgłoś
marek10004 wiejski watazka osaczony 06.10.06, 17:19 No i Jedrus sie doigral. Teraz siedzi na konferencjach prasowych i skamla jak zbity pies. Jestem pewny, iz premier nie przyjmie go z powrotem do koalicji. Bylby to bardzo nieczytelny sygnal dla wyborcow PiS. Dodatkowo, dlaczego mialby ratowac z opresji czlowieka, ktorego zatoniecia byloby bardzo radosna wiadomoscia. Dodatkowo, ciekawa informacja na temat innej afery spreparowanej przez Lepera. Wczoraj, dwaj "bohaterscy dziennikarze" z TVN wydali oswiadczenie, ze nikt ich nie zaprasza do dyskusji w telewizji publicznej, tym samym nie dajac im szans na przedstawienie swojej interpretacji. Zadeklarowali natychmiastowe przyjecie takiego zaproszenia. Wieczorem tego samego dnia odbyl sie program publicystyczny w programie trzecim pt" Taniec z agentami". Brali w nim udzial; Kruk, Czuchnowski z GW i Sakiewicz z Gazety Polskiej. Prowadzaca program wskazala na puste miejsca i powiedziala, ze sa to miejsca dla dwoch dziennikarzy z TVN, ktorzy zostali zaproszeni, ale to zaproszenie odrzucili. Czy trzeba cos wiecej dodawac? Dwaj bohaterzy nie sa w stanie uczestniczym w niczym, jesli nie maja za soba sprzyjajacego prowadzacego i rownie sprzyjajacego, odpowiednio wyselekcjonowanego, wyjacego tlumu. Cos jak rownie tchorzliwi liderzy PO. Odpowiedz Link Zgłoś
marqr Re: wiejski watazka osaczony 06.10.06, 18:21 Łżesz. Nie zostali zaproszeni. Odpowiedz Link Zgłoś
marek10004 Re: do marqr 06.10.06, 18:45 Mowi sie mowisz nieprawde, jesli juz chlopcze. Troche kultury by sie przydalo. Ale zapewne i tak za duzo od ciebie wymagam. Odpowiedz Link Zgłoś
pe1 Re: do marqr 07.10.06, 00:41 Gdy ktoś mówi nieprawdę to się mówi "mówisz nieprawdę", a gdy ktoś po prostu łże jak bura suka, to też się nazywa rzecz po imieniu i nie ma to nic wspólnego z kulturą. Odpowiedz Link Zgłoś
zwiatrem1 Dzido: Nie tworzyłem "umowy wekslowej" 06.10.06, 17:16 lepppperek zawsze tak robil wiec po co teraz tyle zdziwiena???? Odpowiedz Link Zgłoś
replique O qrwa! 06.10.06, 17:42 Same święte w tej SO !! Że też niebo nie zwala nam się jeszcze na głowy, od ciężaru tych "świętych"... Odpowiedz Link Zgłoś
ontos2 Dzido: dlaczego się zapisałeś do Samoobrony? 06.10.06, 18:33 Dla taniego poklasku i forsy. Odpowiedz Link Zgłoś
dobry11 Re: Dzido: Nie tworzyłem "umowy wekslowej" 06.10.06, 18:37 Wizytuje Polske od 5 tygodni i nie zaluje. Takiego tempa politycznych rozgrywek jeszcze nie widzialem. Ci ktorzy tego nie moga zniesc powinni sie przeniesc na Bialorus lub do Rosji. Tu goscie ostro graja. Poker polityczny na calego. Sam bym chcial byc przy stole (okraglym ale nie tym slynnym Okraglym). Odpowiedz Link Zgłoś
kaczynski.jaroslaw Re: Dzido: Nie tworzyłem "umowy wekslowej" 06.10.06, 20:05 Andrzej wracaj do koalicji!! Odpowiedz Link Zgłoś
honkers Dzido: Nie tworzyłem "umowy wekslowej" 06.10.06, 21:58 Lustracja powinna polegać na tym iż każdy kto podpisał przynależność do Samoobrony powinien zostać pozbawiony prawa uczestniczenia w życiu politycznym kraju ze względu na swój wrodzony kretynizm i cynizm... Odpowiedz Link Zgłoś
douglasmclloyd ^^^^^___S__A__M__O__O__B__O__R__A ___^^^^^ 06.10.06, 21:59 Dla Samoobory liczy sie tylko kasa. Odpowiedz Link Zgłoś
gilu33 Re: ^^^^^___S__A__M__O__O__B__O__R__A ___^^^^^ 06.10.06, 22:10 biorąc pod uwagę stopień zadłużenia buraczanej elity oraz perspektywy nieustających kolęd komorników,udział w akcji Leppera " Ratujmy koryto" jest oczywiście zrozumiały.Z Dzidy taki prawnik jak ze mnie rolnik: odróżniam krowę od buhaja.. Odpowiedz Link Zgłoś
wet3 Re: Dzido: Nie tworzyłem "umowy wekslowej" 07.10.06, 01:26 mooomin napisał: > DOŚĆ!!! już nie można wytrzymać!!! www.glosujmy.blox.pl Jak nie mozesz wytrzymac, to pusc ... baka!!! Odpowiedz Link Zgłoś
piotrjakub11 Dzido: Nie tworzyłem "umowy wekslowej" 07.10.06, 01:44 Niech mecenas dzido nie mówi że Leper kłamie to obraza. Leper jest posłem głupkiem ale posłem a posła obrażać nie wolno poseł może obrażac bezkarnie kogo chce, jechac nawalony jak szpadel samochodem , gwałcić prostytutki i nie tylko, bawic się z chłopcami, to poseł może ale nam szaraczkom obrażać posła mimo że jest głupkiem nie można Odpowiedz Link Zgłoś