patman 24.10.06, 19:29 To się nazywa hardcore. Chociaż widziałem filmik, jak gościu dłutem amputuje sobie palucha. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ppo Re: Obciął sobie palec by nastraszyć żonę 24.10.06, 19:59 > To się nazywa hardcore Nie, przyjacielu. To się nazywa choroba psychiczna. Odpowiedz Link Zgłoś
plaszcz Oto do czego może doprowadzić kobieta !! _________ 24.10.06, 23:23 niech to będzie przestroga dla innych... Odpowiedz Link Zgłoś
ginusia Re: Szacunek! 24.10.06, 20:15 No to mogl zdobyc sie na jakis bardziej widowiskowy rodzaj amputacji :). Odpowiedz Link Zgłoś
maruda.r Re: Szacunek! 24.10.06, 21:07 ginusia napisała: > No to mogl zdobyc sie na jakis bardziej widowiskowy rodzaj amputacji :). ***************************************** Widowiskowy to on jest w gazetach. Potem i tak się chodzi w gaciach. A taki serdeczny palec wskazuje na traumatyczne przeżycia. Np. stolarza. Odpowiedz Link Zgłoś
cezar000 Obciął sobie palec by nastraszyć żonę 24.10.06, 20:06 Zrobił to w hołdzie Sauronowi :) Jak to przeczytałem, od razu przypomniał mi się prolog Drużyny Pierścienia... Odpowiedz Link Zgłoś
troll_ona Obciął sobie palec by nastraszyć żonę 24.10.06, 20:07 A mówią, że głupota nie boli... Odpowiedz Link Zgłoś
doktor_szlafrok Twardziel 24.10.06, 20:15 EEE tam jakby sobie nogę odjął albo wacka to by wrażenie zrobił, a tak tylko palec, ale mi makabreska. -------------------------------------- Opowieści z krypty. Odpowiedz Link Zgłoś
zorro_i_juz Re: Twardziel 24.10.06, 21:08 doktor_szlafrok napisał: > EEE tam jakby sobie nogę odjął albo wacka to by wrażenie zrobił, a tak tylko pa > lec, ale mi makabreska. Proponowal bym wacka bo gosc stwierdzil sam ze wiecej zenic sie nie zamierza. Odpowiedz Link Zgłoś
mapisonek23 Obciął sobie palec by nastraszyć żonę 24.10.06, 21:22 czego to ludzie nie wymyślą?! GROTESKA. Odpowiedz Link Zgłoś
niktszczegolny Obciął sobie palec by nastraszyć żonę 24.10.06, 22:11 "Sprawą zajęła się prokuratura" Pójdzie siedzieć ;) Odpowiedz Link Zgłoś
dijkman Zerkam dzisiaj co kilka godzin do portalu GW... 24.10.06, 22:30 ...i widzę, że unikają podania na stronie głównej ostatnich sondaży. Wyszukują za to takie sobie bzdurki. Jeżeli ktoś nie zna to przeżyje mały szok. PiS trzyma się mocno. serwisy.gazeta.pl/kraj/1,34317,3699715.html Odpowiedz Link Zgłoś
sekalek Re: Zerkam dzisiaj co kilka godzin do portalu GW. 24.10.06, 23:28 Ciemny lud znow cos kupil. A moze to chetni na te 3 000 000 mieszkan :) Odpowiedz Link Zgłoś
ggross Re: Zerkam dzisiaj co kilka godzin do portalu GW. 25.10.06, 00:55 Och NIE!!! Co trzeba sobie odciąć, żeby pokazać obecnej władzy, że chce się z NIĄ rozwodu???? Mózg?... ----- Piękna jesień... nadlatują klucze dzikich gęsi... Odpowiedz Link Zgłoś
d_arek_d Re: Zerkam dzisiaj co kilka godzin do portalu GW. 25.10.06, 02:59 dijkman napisał: > ...i widzę, że unikają podania na stronie głównej ostatnich sondaży. > Wyszukują za to takie sobie bzdurki. Jeżeli ktoś nie zna > to przeżyje mały szok. PiS trzyma się mocno. > > serwisy.gazeta.pl/kraj/1,34317,3699715.html Gratulacje. Jesteś tak bystry, jak ta część społeczeństwa nadal popierająca PiS. To wczorajsza wiadomość z pierwszej strony wydania online gazety (sprawdź sobie czas ostatniej aktualizacji, bystrzaku). Jeszcze raz gratuluję. Odpowiedz Link Zgłoś
artur737 Obciął sobie palec by nastraszyć żonę 25.10.06, 01:42 Musiala mu zolza niezle zajsc za skore, skoro sie biedak az na to zdecydowal. Odpowiedz Link Zgłoś
jjjupiter Obciął sobie palec by nastraszyć żonę 25.10.06, 05:23 Za próbę zastraszenia żony w trakcie rozprawy rozwodowej mężczyźnie może grozić rok więzienia.---moga go w dup.... pocalowac Odpowiedz Link Zgłoś
irini Re: Obciął sobie palec by nastraszyć żonę 25.10.06, 05:52 szkoda, że o tym nie wiedizałam, kiedy mój się ze mną rozwodził - mogłam go ciut postraszyć! Odpowiedz Link Zgłoś
potatos Re: Obciął sobie palec by nastraszyć żonę 25.10.06, 05:47 Łeb powinien sobie obciac -przynajmniej byloby po klopocie.DUREN! Odpowiedz Link Zgłoś
irini Re: Obciął sobie palec by nastraszyć żonę 25.10.06, 05:51 Powinien był obciąć sobie coś innego! Mój blog Odpowiedz Link Zgłoś
polonski No i widzicie do czego doprowadzila Effi15 swojego 25.10.06, 16:42 austriackiego grubego meza przez swoje pisanie na forum GW. Nie tylko austriackie gadanie ale i pisanie prowadzi do ..niczego hle..hle.. Odpowiedz Link Zgłoś