m.m5 Nierządy debili-kaczorów 28.10.06, 13:20 Macie pisuary swoich idoli w akcji. Wszystko potrafią spieprzyć!!! Łajzy jedne! Odpowiedz Link Zgłoś
ryszard461 zwolnienia w MZS-ie potrzebne 28.10.06, 13:24 koloraturze1 moge powiedziec jedno: to 17 lat rzadow doprowadzilo do tego ze tylu polakow musialo szukac pracy za granica uwlaszczajacej czesto ich godnosci. Teraz pomagaja rodzinie w kraju dlatego jest jako tako ale ci ludzie kochaja swoj kraj i kiedys wroca. Wlasnie dlatego nalezy wymagac od polskiej dyplomacji tego aby znalazla sie na posterunku i nie umknal ani jeden przejaw wyzysku polaka jak we Wloszech czy Hiszpanii a nie wysluchiwac utyskiwan Geremka. Odpowiedz Link Zgłoś
koloratura1 Re: zwolnienia w MZS-ie potrzebne 29.10.06, 16:22 ryszard461 napisał: > koloraturze1 moge powiedziec jedno: to 17 lat rzadow doprowadzilo do tego ze > tylu polakow musialo szukac pracy za granica uwlaszczajacej czesto ich > godnosci. Teraz pomagaja rodzinie w kraju dlatego jest jako tako ale ci ludzie > kochaja swoj kraj i kiedys wroca. Wlasnie dlatego nalezy wymagac od polskiej > dyplomacji tego aby znalazla sie na posterunku i nie umknal ani jeden przejaw > wyzysku polaka jak we Wloszech czy Hiszpanii A czy ja gdziekolwiek pisałam, że polskie słuby konsularne nie powinny interweniować, gdy Polakom zagranicą dzieję się krzywda? Ubawła mnie tylko konstatacja, że dobrobyt państwa zależy od liczby jego obywateli, robiących za gastaibarterów tam i siam. > a nie wysluchiwac utyskiwan > Geremka. Jedno nie przeszkadza drugiemu, a - powiem więcej: z korzyścią by było właśnie WSŁUCHIWAĆ się w "utyskiwania" Geremka i jemu podobnych... Odpowiedz Link Zgłoś
honeyr Re: = Oblicze na zdjęciu - IQ i kompetencja ! = 28.10.06, 13:29 Jak widać ty, kartoflu, jestes w sytuacji, w której musisz nawet kuchcie zazdroscic bystrości. Odpowiedz Link Zgłoś
galaxy_poland Ach te tytuły gazety 28.10.06, 13:33 Tym których Gazeta Wyborcza jeszcze nie ubezwłasnowolniła psychicznie doradzam szybkie przejście na DZIENNIK najobiektywniejszą gazetę na rynku. Odpowiedz Link Zgłoś
smierc666 Re: Ach te tytuły gazety 28.10.06, 13:59 galaxy_poland napisał: > Tym których Gazeta Wyborcza jeszcze nie ubezwłasnowolniła psychicznie doradzam > szybkie przejście na DZIENNIK najobiektywniejszą gazetę na rynku. pownienes wystepowac w kabarecie koles chociaz przyjeli by sie pewnie tylko u pietrzaka:)) Odpowiedz Link Zgłoś
uu1 Re: Ach te tytuły gazety 28.10.06, 14:08 > pownienes wystepowac w kabarecie koles > chociaz przyjeli by sie pewnie tylko u pietrzaka:)) Jako dyżurnego "śmiacza" z żartów II Błazna RP 3,5. ------------- Odpowiedz Link Zgłoś
koloratura1 Re: PIS of shit 29.10.06, 16:26 miniorek napisał: > PIS of shit TEGO jeszcze nie znałam... Dobre! Odpowiedz Link Zgłoś
miniorek NIE TYLKO MSZ 28.10.06, 13:51 MINISTERSTOW GOSPODARKI TEZ jest opentane paranoicznymi ludzmi z PIS... Odpowiedz Link Zgłoś
hanzel_gretyl spam 28.10.06, 13:51 malpa z brzytwa nie narobilaby takiego bigosu... ale bigos robi sie z kapusty, szlachetnego warzywa... Odpowiedz Link Zgłoś
uu1 Re: spam 28.10.06, 14:18 Chodzi Ci o to, że głąby się wycina? Przyjdzie pora. :-)) Odpowiedz Link Zgłoś
wlodwoz Zwolnienia w MSZ: ''Nawet komuna nie rżnęła tak... 28.10.06, 14:28 Babina z wyrazem twarzy moherka z zespołem Downa.Czy można się po niej spodziewać inteligencji? Zmysłu dyplomatycznego? To typowa pokojówka czekająca na rozkaz pana.Boże miej wreszcie litość nad biedną Polską! Odpowiedz Link Zgłoś
1zorro Fotyga awansuje sprzataczki i portierow na... 28.10.06, 15:14 pracownikow w konsulatach? No bo ktos przynajmniej musi miec mniejszy iloraz inteligencji od niej, nieprawdaz? Odpowiedz Link Zgłoś
sauternes 1zorro, nie,Fotyga awansuje Polakow -niezydowskieg 28.10.06, 20:09 bez zydowskiego pochodzenia na sprzataczki i portierow. Jedynie zydzi beda awansowani na wysokie stanowiska konsularne. Msz jest w calosci w rekach zydow Odpowiedz Link Zgłoś
wicary a to ci stara foca 28.10.06, 15:35 No nieżle pa stara foca rozrabia oby tak dalej a kaczuchy padną Odpowiedz Link Zgłoś
abhaod pisiorki w natarciu,;przezylismy sowietyzm, 28.10.06, 15:39 przezyjemy kaczyzm Odpowiedz Link Zgłoś
maruda.r Czyżbym ujawnił tajemnicę państwową? 28.10.06, 16:12 Inni urzędnik został powołany na wicedyrektora jednego z departamentów, by o 11 wieczorem dowiedzieć się, że pani minister rozmyśliła się i jednak stanowiska nie dostanie. **************************************** Post mi wycięli, bo najwidoczniej trafiłem w sedno. Mój komentarz do zachowania Fotygi brzmiał następująco: *** Delirka? Amok? Menopauza? *** Czyżbym się nie pomylił? Bo trudno racjonalnie wytłumaczyć to, co dzieje się w MSZ pod rządami Fotygi. Jeżeli ktoś publicznie zachowuje się idiotycznie, to ja nie będę dzielił włosa czworo, tylko nazwę go idiotą. Bez względu na to, na jakim stołku siedzi. Odpowiedz Link Zgłoś
duch.przeszlosci Re: Czyżbym ujawnił tajemnicę państwową? 29.10.06, 18:12 maruda.r napisał: > > Inni urzędnik został powołany na wicedyrektora jednego z departamentów, by o 11 > wieczorem dowiedzieć się, że pani minister rozmyśliła się i jednak stanowiska > nie dostanie. > > **************************************** > > Post mi wycięli, bo najwidoczniej trafiłem w sedno. Mój komentarz do zachowania > Fotygi brzmiał następująco: > > *** > Delirka? Amok? Menopauza? > *** ================================================= menopauza? ;) nie wszystkie panie w tym okresie są tak głupie! Odpowiedz Link Zgłoś
nick.crestone Czas na odżydzenie MSZ. Zegnajcie Geremki 28.10.06, 16:49 Czas by polski MSZ reprezentował polskie interesy, a nie interesy żydowskiej diaspory. Odpowiedz Link Zgłoś
gringo_w666 uff, nareszcie 28.10.06, 17:37 już dawno zagranica śmiała się z Polski, czy nie ma w Polsce Polaków, a tym bardziej w MSZ Odpowiedz Link Zgłoś
abhaod Re: uff, nareszcie 28.10.06, 17:53 gdyby glupota byla karalna to dostalibyscie dozywocie Odpowiedz Link Zgłoś
nick.crestone Re: uff, nareszcie 28.10.06, 18:27 Bo według ciebie (a doszedłeś to tego czytając GW) mądrzy to tylko Adaś, Bronek, Jacek, Henio Szlajfer, Rotfeld, Meller, itd. itd. To tylko dlatego od 1945 do dziś dnia cały MSZ to skomunizowani Żydzi zainstalowani przez Sowietów, a potem ich dzieci, i obecnie wnuki. Teraz rozumiem - to poi prostu dlatego, że oni są mądrzejsi od tych glupich Polaków. Odpowiedz Link Zgłoś
ready4freddy Re: uff, nareszcie 28.10.06, 21:59 myslales o wykupieniu lekow, ktore zapisal pan doktor? Odpowiedz Link Zgłoś
koloratura1 Re: uff, nareszcie 29.10.06, 16:36 ready4freddy napisał: > myslales o wykupieniu lekow, ktore zapisal pan doktor? Może go nie stać? Odpowiedz Link Zgłoś
t-800 Re: uff, nareszcie 28.10.06, 23:47 gringo_w666 napisał: > już dawno zagranica śmiała się z Polski, czy nie ma w Polsce Polaków, a tym > bardziej w MSZ Noo... Już w "Wyborczej" piszą artykuły, które się ukażą w "zachodniej prasie" i "GW" będzie później je cytować i pisać, jak to się z nas śmieje "zagranica". Odpowiedz Link Zgłoś
koloratura1 Re: uff, nareszcie 29.10.06, 16:35 gringo_w666 napisał: > już dawno zagranica śmiała się z Polski, czy nie ma w Polsce Polaków, a tym > bardziej w MSZ Bardzo Cię proszę, podaj jakiś link, albo zacytuj tytuł arykułu (oraz - źródło, to sobie sama znajdę, język - prawie - dowolny: ang., niem., franc., włoski) gdzie by można znaleźć potwierdzenie tego, co wyżej napisałeś. Bo musiałam coś przeoczyć... Odpowiedz Link Zgłoś
sauternes Re: Czas na odżydzenie MSZ. Zegnajcie Geremki 28.10.06, 20:10 bravo,bravo,tak jest; czas na odzydzenie polskiego msz. Fotyga tez jest zydowskiego pochodzenia Odpowiedz Link Zgłoś
ciagciulaciag Zegnajcie Geremki, witajcie Leppery! 28.10.06, 21:18 To bedzie prafdziwa DUPLOMACJA! Odpowiedz Link Zgłoś
polonus3 Re: Czas na odżydzenie MSZ. Zegnajcie Geremki 29.10.06, 12:33 "nick.crestone" kazda taka wypowiedz jest zaraz kwalifikowana jako antysemityzm gdyz jakakolwiek krytyka dzialan zydow jest antysemityzmem. Odpowiedz Link Zgłoś
sauternes na pewno zmian nie bedzie w jednym,ze Polacy 28.10.06, 20:04 bez zydowskiego pochodzenia beda mieli zamknieta droge do kariery na wysokie stanowiska panstwowe. Fotyga jest kolejna postacia w polskim msz,z zydowskim pochodzeniem,po Geremku,Cimoszewiczu Mellerze i Rotfeldzie nie liczac wielu,wielu innych. Polacy bez zydowskiego pochodzenia moga pelnic jedynie podrzedne funkcje i stanowiska. We wlasnym kraju Polacy bez ciemnych wlosow ,i ciemnych oczu,i innych charaktryestycznych rysow twarzy, moga patrzec przez szybke na kariery zydow w polskich instytycjach. W bankach dzieje sie to samo. Na wysokich stanowiskach jedynie ciemnowlosci i ciemnoocy. Odpowiedz Link Zgłoś
uu1 Re: Fotyga ma wlosy sztucznie rozjasnione 28.10.06, 21:53 Żeby tak można z rozumem. Odpowiedz Link Zgłoś
1zorro Sauternes, jak czytam twoje pierdoly to faktycznie 28.10.06, 22:43 uznaje wyzszosc rasy neandertalczykow nad twoja. Gdzies ty sie chlopie uchowal?! Z mamutami w piwnicy u Giertycha, czy jak??! Odpowiedz Link Zgłoś
wyborcza199 dfgsy 28.10.06, 20:41 słuchajcie ludzie, walczy sie z koroporacjami prawniczymi a tu nareście ktos wali w te smieciuchy i nieroby !!!! z dyplomacji... jestem sam pracownikiem konsularnym i mam dosyc tych bufonów, pawianów z dyplomacji czyscić wszelkich Ryśków :-) Odpowiedz Link Zgłoś
kwaczor1 Re: dfgsy 29.10.06, 01:39 "nareście" wiadomo jaki poziom wykształcenia reprezentujesz :))) Odpowiedz Link Zgłoś
koloratura1 Re: dfgsy 29.10.06, 16:42 wyborcza199 napisał: > słuchajcie ludzie, > > walczy sie z koroporacjami prawniczymi a tu nareście ktos wali w te smieciuchy > i nieroby !!!! z dyplomacji... jestem sam pracownikiem konsularnym Kierowcą czy cieciem? Odpowiedz Link Zgłoś
ciagciulaciag Jezyki obce:Polski, slabo 28.10.06, 21:16 Rosnie nowa prezna kadra dyplomatow. Odpowiedz Link Zgłoś
cagligostro Re: Jezyki obce:Polski, slabo 28.10.06, 22:32 wydupczyc komuchow,caly ten syf w ambasadach to wina wlasnie polityki obsadzania stolkow kumplami uwolami i slduchami. Odpowiedz Link Zgłoś
t-800 Nareszcie! Brawo PiS! 28.10.06, 22:48 Tylko ciekawe, co teraz zrobi Geremek i jego mocodawcy? Odpowiedz Link Zgłoś
t-800 Re: Nareszcie! Brawo PiS! 28.10.06, 22:56 Przeczytałem artykuł! Nawet sam "demokrata" drogi Bronisław się "zaniepokoił" , że wycinają jego ludzi z MSZ i jego kumpla esbeckiego kapusia Skubiszewskiego (który współpracował z Jaruelskim w Radzie Konsultacyjnej)! No jak tak można, panie prof. Geremek, no nie? :-) Ehehehehehehehe!!!!!!!!!!!!!!! :-)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
koloratura1 Re: Nareszcie! Brawo PiS! 29.10.06, 16:45 t-800 napisał: > Tylko ciekawe, co teraz zrobi Geremek i jego mocodawcy? Nic. Po prostu spokojnie poczeka, aż tę całą bandę uzdrowicieli - Boże się pożal - moralnych szlag trafi. Odpowiedz Link Zgłoś
t-800 Ciekawe, co na to ambasada Izraela? 28.10.06, 22:58 Bo np. Giertycha od razu okrzyknęli antysetmią (Giertych - antysemita bezobjawowy). Odpowiedz Link Zgłoś
t-800 To jest na pewno "antysemityzm"!!! 28.10.06, 22:59 Czemu nikt nie protestuje Odpowiedz Link Zgłoś
1zorro Re: To jest na pewno "antysemityzm"!!! 28.10.06, 23:20 wiesz, jak czytam twoje posty to nie mozna protestowac, bo to jest tak jakbym malpie zakazal skakac po drzewach. Widocznie tobie mozg sie juz calkiem zLPRowal. Odpowiedz Link Zgłoś
t-800 Re: To jest na pewno "antysemityzm"!!! 28.10.06, 23:43 A propos - coś dawnoi w "GW" nie pisali o zgrożeniu dla demokracji ze strony LPR i Radia Maryja... Odpowiedz Link Zgłoś
majster_g Re: To jest na pewno "antysemityzm"!!! 29.10.06, 09:54 t-800 napisał: > A propos - coś dawnoi w "GW" nie pisali o zgrożeniu dla demokracji ze strony > LPR i Radia Maryja... O tym, ze ziemia jest okragla tez nie. Chociaz, okazuje sie ze warto. W koncu Giertych moze podwazyc tez i ten fakt. Odpowiedz Link Zgłoś
prezertation1 t-800..jeżeli mocodawcą Kryże jast Kaczyński... 29.10.06, 10:58 to kim jest JKaczyński? Odpowiedz Link Zgłoś
zwiatrem1 Zwolnienia w MSZ: ''Nawet komuna nie rżnęła tak... 29.10.06, 01:25 W koñcu wylali panujaca tam komune. Ambasada w Bogocie to nadal starzy towarzysze! Odpowiedz Link Zgłoś
witaschek koniec sprzedawczykow 29.10.06, 02:15 co przez 16 lat nie interesowali sie Polska. Brawo Fotyga! Kiedys za granica widzialem takiego komucha nazartego w polskiej ambasadzie. Dupa jak karabin a leb jak u slonia, szerokie podgardle. Nigdy w tej jego "placowce dyplomatycznej" nie dalo sie zalatwic. Zawsze tylko szukal okazji do wyrabiania sobie znajomosci w srod miejscowych notabli, znajomosci, ktore tylko jemu sluzyly. Potem poszedl wysoko w Warszawie. Teraz nareszcie poszedl won. Polsce powinni sluzyc ludzie oddani, a nie spasliki sowieckie. Odpowiedz Link Zgłoś
koloratura1 Re: koniec sprzedawczykow 29.10.06, 16:54 witaschek napisał: > co przez 16 lat nie interesowali sie Polska. Brawo Fotyga! Kiedys za granica > widzialem takiego komucha nazartego w polskiej ambasadzie. Dupa jak karabin a > leb jak u slonia, szerokie podgardle. Nigdy w tej jego "placowce > dyplomatycznej" nie dalo sie zalatwic. Zawsze tylko szukal okazji do > wyrabiania > sobie znajomosci w srod miejscowych notabli, znajomosci, ktore tylko jemu > sluzyly. Potem poszedl wysoko w Warszawie. Teraz nareszcie poszedl won. Sądząc po Twoim opisie faceta, byłam pewna, że "poszedł wysoko w Warszawie" aż do pałacu prezydenckiego... Tam jest jeden taki "wędrowny", co to go wyrzucli i przyjęli znowu, zaponiałam nazwiska... > Polsce powinni sluzyc ludzie oddani, a nie spasliki sowieckie. Tego spasionego od pisowego Pi-Aru (Kamińskiego), też wyrzucisz? Odpowiedz Link Zgłoś
ja.wars Czy urzedy sa dozywotnie ? NIE!!!!!!! 29.10.06, 09:00 wiec niech sie ludziska nie dziwia, ze sa zmiany. One musza byc. Ani Lis, ani Szleifer nie sa unikatami. Powinno sie unikac zasiedzenia na publicznych stolkach, bo ono jest sprzeczne z demokracja. Odpowiedz Link Zgłoś
majster_g Re: Czy urzedy sa dozywotnie ? NIE!!!!!!! 29.10.06, 09:45 ja.wars napisał: (...) > stolkach, bo ono jest sprzeczne z demokracja. A moze zorganizowac kilka poza-rzadowych organizacji, ktore kontrolowalyby zmiany na stolkach czy sa demokratyczne czy nie? Czy takie zmainy sa dobre dla kraju czy nie? Kto uwierzy, ze PIS-SO-LPR wprowadzi mechanizmy demokratyczne? Odpowiedz Link Zgłoś
koloratura1 Re: Czy urzedy sa dozywotnie ? NIE!!!!!!! 29.10.06, 16:56 ja.wars napisał: > wiec niech sie ludziska nie dziwia, ze sa zmiany. One musza byc. Ani Lis, ani > Szleifer nie sa unikatami. Powinno sie unikac zasiedzenia na publicznych > stolkach, bo ono jest sprzeczne z demokracja. Ja bym się nawet była skłonna z Tobą zgodzić, ale popatrz,kim są ci profesjonaliści zastępowani... Zresztą - nie tylko w MSZcie. Odpowiedz Link Zgłoś
majster_g Re: gonic komuchow 29.10.06, 09:50 buszek3 napisał: > Brawa dla PiSu Co Ty piszesz? Czy osoby, ktore walczyly z komuna sa komuchami? Szlajfer byl szykanowany przez komuchow i PIS. Czy to znaczy, ze PIS to komuchy? Czy Ty masz jakikolwiek szacunek do slowa pisanego przez samego siebie? Odpowiedz Link Zgłoś
prezertation1 buszek3.. pogoń komuchów z rzadu PIS-u !!!!! 29.10.06, 10:54 a jest ich sporo i to na"górze" rządu Kaczyńskiego... Kryże,Waserman,Jasiński,Leper,Neneman.. a ilu jest na niższych szczeblach?.. drzesz gębe by pognać komuchów{i dobrze}, dlaczego nie krytykujesz obecnośći, tych bękartów PZPR-wskich,w rządzie Kaczyńskich?.. przeczytaj życiorys KRyże, doda ci otuchy!.. wystarczy wpisać Kryże.... Odpowiedz Link Zgłoś
majster_g Po co fachowcy? 29.10.06, 09:42 Po co nam fachowcy od swiata arabskiego jak mamy go zmienic? My z Bushem wiemy najlepiej jak byc Arabem. Stare niech zginie! Odpowiedz Link Zgłoś
rsrh Jaka "burza" ?? Po prostu należy niezwłocznie poz- 29.10.06, 10:47 być cię czerwonych i ich kolejnych miotów pokoleniowych które to ministerstwo opanowały.Pozostawienie ich na stanowiskach jest niebezpieczne dla państwa ponieważ ich "prawdziwa ojczyzna " był zawsze CCCP ( def Moczara) i nie wolno im ufac. Powinno się to zrobić jeszce w 1990 roku Odpowiedz Link Zgłoś
rsrh Hasło na forum "nawet komuna nie "rżnęła" itd 29.10.06, 10:51 tak macie racje po prostu strzelała w tył głowy! Tak prawdziwa komuna załatwiała sprawy "personalne" Rozumiem tęsknoty do tamtych czasów cześci plujek internetowych . Odpowiedz Link Zgłoś
prezertation1 rsrh... komuna, to właśnie PIS!.. nie rżnij głupa. 29.10.06, 10:56 połowa rządu t PZPR i faszyści, i byli SB-cy ! Odpowiedz Link Zgłoś
rsrh No to podaj ich po nazwisku "odważny" człowieczku 29.10.06, 11:04 Jesli sie boisz to wskaz żródła twojej "wiedzy"!!!Jesli nie to kwalifikujesz sie do kategorii "plujek internetowych"! Odpowiedz Link Zgłoś
prezertation1 rsrh.. bardzo prosze ! 29.10.06, 11:29 Kryże,Waserman,Jasiński,Neneman,Leper.. to "Góra".. Jasiński wysoki rangą funkcjonariuszPZPR, dziś minister, Kryże, dziś wiceminisater, dawniej komunistyczny Prokurator{przeczytaj życiorys jego i jego ojca Romana, zbrodniaża komunistycznego, wystarczy hasło "Kryze"}..Waserman-PZPR-0wski prokurator,Neneman, dawniej PZPR,SLD..dzis PIS.. zatrudniony w ministerstwie zdrowia, znany za rzadów Milera!... to wszystko jest do sprawdzenia,..trzeba tylko chciec ! ' Odpowiedz Link Zgłoś