corradocatani 27.11.06, 15:38 Nareszcie papież który zajmuje się swoja pracą a nie PR-em. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
milseog Pompowanie wlasnego balona 27.11.06, 15:41 Turkom ta podroz jest tak potrzebna jak rybie rower. i trudno im sie dziwic. tylko my padamy na kolana przed kazdym. Odpowiedz Link Zgłoś
jedynataka Re: Pompowanie wlasnego balona 27.11.06, 16:06 dokładnie, Turcy mają taką potrzebę wizyty papieskiej, jak my Chomeiniego Odpowiedz Link Zgłoś
mooomin Chomeini do Polskie 27.11.06, 16:19 raczej nie przyjedzie. Co innego car Aleksander Odpowiedz Link Zgłoś
krzys00 kto mi wytłumaczy w jakim celu 27.11.06, 19:17 głowa kościoła katolickiego jedzie do kraju gdzie 99% ludnosci stanowia muzułmanie Odpowiedz Link Zgłoś
krytykk Re: kto mi wytłumaczy w jakim celu 27.11.06, 19:33 Słyszałeś kiedyś słowo "krucjata"? Jedzie nawracać ich na katolicyzm, ale główkę mu ściąć mogą.... Odpowiedz Link Zgłoś
kabja Le Figaro o podróży papieża do Turcji: Ważna i .. 27.11.06, 17:22 Mam nadzieję,że po tej wizycie nie będzie potrzebne nowe conclave! Na miejscu Papieża bałabym się jechać do Turcji, skoro jednak On się zdeczydował, to trzeba się modlic,żeby cały i zdrowy wrócił do Watykanu. Odpowiedz Link Zgłoś
jeanie_mccake Re: Le Figaro o podróży papieża do Turcji: Ważna 27.11.06, 19:48 corradocatani napisał: > Nareszcie papież który zajmuje się swoja pracą a nie PR-em. Jak to? Praca papieza to balwochwalstwo, uzurpacja chrystusa i redagowanie biblii wedlug humoru dnia, a zadne tam wedrowki po swiecie w celach PR-owskich. O wiele lepiej by bylo, gdyby papiez wreszcie zajal sie swoja praca zamiast ingerowac w prawdziwym swiecie. Odpowiedz Link Zgłoś
magdateclaw Hitler Jugend pamietamy! 27.11.06, 23:10 Po co tam jedziesz? Mącić? Wznosić nowe bariery? Upokarzać? Spójrz na swój życiorys. Kim ty jesteś? Odpowiedz Link Zgłoś