Dodaj do ulubionych

Premier o seksaferze: Chcemy dojść do prawdy

09.12.06, 11:19
PIS-owi nie przeszkadzają zapachy z szamboobrony.
Obserwuj wątek
    • sokolik3 Premier o seksaferze: Chcemy dojść do prawdy 09.12.06, 11:22
      Ciekawą robotę wyreżyserował sobie rząd.
      Tylko co nas to obchodzi? Oczywiście oprócz ksy którą na te zabawy dajemy.
      • troll7777 moze i Leper pachnie gnojem... ale wladza stolcem! 09.12.06, 11:38
        i partia L&J do stolca odepchnac sie nie da! - i tak czy siak wygraja w tym
        wyscigu garbatych! haha haha! - jak rezonowalo echo z filmu o dwoch takich
        • dobrasekta *** S _ A _ M _ O _ G _ W _ A _ Ł _ T *** 09.12.06, 11:49
          No to łyżwińskiemu i lepperowi zostanie już tylko samogwałt.

Ale w sumie pisowi moze zalezec na rozpadzie samoobrony - przejmują przeciez juz
          i tak elektorat i posłów tej smiesznej partii
          ---------------
          www.moherfucker.com i tyle
      • airwalk77 To koniec Samoobrony ale nie PiSu 09.12.06, 12:44
        To koniec Samoobrony. W sumie idzie to na reke PiSowi, ja zakladam taki scenariusz:
        1. Potwierdza sie zarzuty wobec Łyżwińskiego a nawet moze i wobec Leppera
        2. Dojdzie do rozlamu w SO
        3. Wiekszosc poslow SO przejdzie do PiSu
        4. PiS bedzie dalej trzymac wladze :-(
        5. Mundus vult decipi ergo decipiatur
    • maureen2 Premier o seksaferze: Chcemy dojść do prawdy 09.12.06, 11:29
      co to znaczy haniebny,odrażający ??
      Karać można za narusznie prawa, a nie za widzimisię.
    • zsa-zsa Re: Premier o seksaferze: Chcemy dojść do prawdy 09.12.06, 11:35
      To jest wlasnie pisowa obluda. Goraczki dostaja na haslo SLD, ale nie
      przeszkadza im, ze rzadza dzieki pomocy prostytutek politycznych jakimi jest
      Lepper i jego Samoobrona - tego samego Leppera, ktory dzielnie wspomagal w
      rzadach SLD.

A tak poza tym panie premierze, to standardy polityczne wymagalyby, by Lepper
      zostal zawieszony w obowiazkach do czasu wyjasnienia tej obrzydliwej afery.

No ale ksizeczke pt. 'kodeks honorowy' PIS juz dawno zgubil.
      • util Re: Premier o seksaferze: Chcemy dojść do prawdy 09.12.06, 12:12
        zsa-zsa napisała:

> No ale ksizeczke pt. 'kodeks honorowy' PIS juz dawno zgubil.

No bez jaj, jakie przesłanki wskazują na to, że kiedykolwiek słyszeli o tej pozycji? Już nie mówię nawet o braniu jej do ręki.

Z kodeksów Jarek z Ziobro słyszeli tylko o tym Hammurabiego, strrrasznie fajny ten facet im się wydał chyba.
        • zsa-zsa Re: Premier o seksaferze: Chcemy dojść do prawdy 09.12.06, 16:22
          :))

dobre
      • jankos71 Re: Premier o seksaferze: Chcemy dojść do prawdy 09.12.06, 17:58
        SLD okradalo na miliony i niszczylo ludzi. PiS rzadzi z takimi ludzmi, z jakimi
        rzadzi, bo nie ma w kim wybierac. PO moglo przyjac propozycje koalicji, ale ja
        odzrucilo, bo SLD trzyma Tuska i jego klike za jaja.
    • swan_ganz ale oni nie zmienili opinii do PIS-u bo trudno ją 09.12.06, 11:55
      zmienić.... Wymagasz tu Kaczyński niemożliwego...
      PO swoją propozycją chciało tylko przerwać tą rewolucję moralną, którą tak
      zawzięcie prowadzisz...
      Ale masz rację - idź cały czas w zaparte. AWS też tak robił i wiemy jak
      skończył.
      Czego i Tobie zyczę
    • pestycyd Premier o seksaferze: Chcemy dojść do prawdy 09.12.06, 12:03
      Premierze, dochodź pan jak chcesz, ale w samotności proszę.
      • swan_ganz głos rozsądku.... 09.12.06, 13:10
        > Premierze, dochodź pan jak chcesz, ale w samotności proszę.

właśnie.
        Możesz Pan dochodzić panie Premierze i wspólnie z kotem ale czy my koniecznie
        musimy o tym wiedzieć?
        • mario.osh przypominam że jest ustawa o ochronie zwierząt 09.12.06, 13:48

• util No, powiedzmy że chcecie ją najpierw podejrzeć. 09.12.06, 12:07
      == Szef rządu powiedział, że nie przyjął propozycji PO, gdyż prowadziła ona do wyborów, które dałyby rezultat zbliżony do poprzednich.==

Nie. Nie byłoby pewnie LPR, a Samoobrona jeśli by się zachowała, to w jakiejś szczątkowej postaci. Za to LiD stanowiliby trzecią siłę i Jarek nie miałby nic do gadania.

== Zdaniem premiera, gdyby politycy PO rzeczywiście zmienili swój stosunek do PiS, to szukaliby porozumienia w obecnym Sejmie. ==

No wielkie mi odkrycie, że PO ma wciąż PiS za nieudaczników bez kompetencji i przyzwoitości. Co się niby premierze stało, żeby zmieniać zdanie na temat pana partii? Co, że jesteście niby lepsi od tego g*wnianej Samoobrony? To za mało, dramatycznie za mało.
      • jankos71 Re: No, powiedzmy że chcecie ją najpierw podejrze 09.12.06, 17:13
        Ten rzad ma robote do wykonania - odsunac od wladzy szubrawcow z postkomuny. A
        zlodziei z LiD wyborcy od wladzy juz odsuneli.
    • patman ==========Kontrrewolucja moralna trwa============= 09.12.06, 12:23
      Piękne jest to, że odbywa się rękoma koalicjantow prawie jak sprawiedliwych.
      Co do posła Łyżwińskiego, to pozostaje tylko pytanie, kiedy Jola z Dywit, pseudonim Magda, złoży zeznania.
    • rysiob1 Premier o seksaferze: Chcemy dojść do prawdy 09.12.06, 12:30
      Kaczor tak dochodzi do prawdy jak z Telegrafem.Wszystkimi czterema łapami trzyma
      się koryta aż powsadza wszędzie swoich przydupasów
      • jankos71 Re: Premier o seksaferze: Chcemy dojść do prawdy 09.12.06, 17:17
        Najlatwiej oskarza sie innych o wlasne grzechy
    • old.european Honor, przyzwoitosc... 09.12.06, 12:32
      O sprawie pisza gazety na calym swiecie. Ten rzad jest juz skompromitowany, a
      trzymajac sie stolkow, kompromituje Polske. Ale kogo to wali...
    • rakieter rozumiem ze.. 09.12.06, 12:38
      poprzez ministra Ziobro, ktorym manipulujecie,
      oraz poprzez Trybunal, ktory tez wasze kacze lapy juz opanowaly...
      wiecej koscielnej "prawdy" nam nie potrzeba...
    • zibi1010 Pisdzielcy to urodzone szambonurki-tylko w gownach 09.12.06, 12:42
      przeszlych i obecnych potrafia sie taplac - ot i cale zycie pisuarow w WC uplywa :)
      • kum.z.antalowki To są zarzuty wobec polityków rządzacej koalicji 09.12.06, 13:08
        Taktyka pana Endriu: to nie Samoobrona, tylko Łyżwiński. A, że Samoobrona - to
        ja, WIĘC TO NIE JA! Moje rasie czyste!
        Taktyka pana Jarka: To nie koalicja się umoczyła w molestowanie, pokątne
        dymanie sekretarek i aktywistek. Ani nie rząd. To tylko Samoobrona, o której
        zawsze byłem złego zdania. Nie pan wicepremier Endriu, tylko bliżej mi nie
        znany działacz Samoobrony, pan Łyżwiński. A, że rząd to ja - WIĘC TO NIE JA!
        Moje ręce są czyste! I raz jeszcze się potwierdziło, że mam rację!

Po prostu, jeśli się IV RP nie da zbudować, to trzeba ją uciupciać!

--
        "Andrzej Lepper w ciagu ostatnich miesiecy dokonał duzych zmian we własnym
        wizerunku i to jest zauwazalne przez wszystkich" /minister Przemysław Edgar
        Gosiewski, PiS/
        "Myślenie jest zbędne" /poseł K.Sikora, Samoobrona/
    • at_work Ale dziś się już zgadza 09.12.06, 12:54
      więc po co mydlić oczy poszukiwaniem prawdy.
      Wystarczy włączyć radio: "Moja jest tylko racja, i to święta racja. Bo nawet jak jest twoja, to moja jest
      mojsza niż twojsza. Że właśnie moja racja jest racja najmojsza!"

_
      Posłanko!
    • mniejwiecej nic nie ukrywaja poza dziennikiem wejsc do sejmu 09.12.06, 12:55
      hehe ciekawe czy dla idei pis bedzie wstanie zatuszowac cala sprawe. cel uswieca
      srodki:P tez mi idea
    • iklo0p Premier o seksaferze: Chcemy dojść do prawdy 09.12.06, 13:03
      Smutne jest to, że premier nie dostrzega tego co się wokół niego robi. Pragnie
      tylko wygrać politycznie z wrogiem (do końca nie wiadomo o kogo chodzi bo
      przecież UKŁAD to na dobrą sprawę wszyscy - z drugiej strony mam wrażenie, że
      jest przeciwko "miastu").

Niesmaczne jest budowanie moralnie czystej Polski z ludźmi (jeżeli zarzuty się
      potwierdzą) moralnie wątpliwymi.

Wygląda na to, że na złość mamie chce odmrozić sobie uszy... i nawet mu pogoda
      sprzyja.
      • jankos71 Re: Premier o seksaferze: Chcemy dojść do prawdy 09.12.06, 17:32
        Jak nie wiesz o kogo chodzi to sobie przypomnij te wszystkie afery i skandale,
        ktore doprowadzily do upadku rzadow SLD, poszytaj sobie o Osoczu, Kama Foods,
        ubezpieczaniu elektrowni ..., albo o ponad setce ludzi zamordowanych przez
        bezpieke juz po roku 1981.

Zgadzam sie ze w rzadzie nie powino byc ludzi o watpliwej moralnosci (to samo
        zreszta mowi premier), dlatego nie mam tam miejsca dla postkomuny i jej
        poplecznikow.
    • marysienka26 Premierze przynosi Pan pod kazdym wzgledem 09.12.06, 13:06
      wtyd temu krajowi!
      JAK DLUGO DEMOLKA TEGO KRAJU MA JESZCZE TRWAC!
      CHCEMY NOWYCH WYBOROW!
      • jankos71 Re: Premierze przynosi Pan pod kazdym wzgledem 09.12.06, 17:48
        Po co? Zeby PO przejelo wladze i oddalo ja SLD? Wtedy dopiero bedzie
        zlodziejstwo i demolka. Kaczynscy proponowali PO polowe rzadu a oni oferte
        odzrzucili. Okazalo sie bowiem, ze nie te polowe, ktora oni chcieli. Im
        potrzebne byly ministerstwa, ktorych kontrola pozwolilaby postkomunie na
        bezkarnosc. Oczywiste wiec jest, ze PO (zwlaszcza Tusk, ktory obalal z innymi
        rzad Olszewskiego) jest sterowane przez postkomune i sluzby.
    • mdzj Prokuratura vs. PiS - konflikt interesów? 09.12.06, 13:06
      Parę faktów (przepisanych żywcem z wikipedii, ale to akurat nie ma tutaj
      większego znaczenia):

1) Prokuratura - urząd państwowy powołany do stania na straży praworządności.
      Zazwyczaj swój cel prokuratura realizuje poprzez zaskarżanie do sądów decyzji
      niezgodnych z prawem, ściganie przestępstw.

2) Funkcję Prokuratora Generalnego sprawuje z urzędu Minister Sprawiedliwości.

3) Zbigniew Ziobro - (...) - minister sprawiedliwości w rządzie Kazimierza
      Marcinkiewicza, a następnie w Rządzie Jarosława Kaczyńskiego, prokurator
      generalny Rzeczypospolitej Polskiej. (...) Od 2001 działacz Prawa i
      Sprawiedliwości.

A teraz zgaduj zgadula:
      Czemu w pierszej kolejności sprzeniewierzy się niejaki Z.Z.:
      - zadaniom jakie nakłada na niego piastowany urząd?
      - trwałości koalicji, która gwarantuje mu piastowanie w/w urzędu?

Krótko mówiąc: "Paranoja i Schizofrenia"
    • aleksandra991 Premier o seksaferze: Chcemy dojść do prawdy 09.12.06, 13:10
      Nie jest pan premierem moim. Nie jest pan premierem większości Polaków. Jest
      pan miernotą polityczną i przyczyną niezgody narodowej. Od samego początku
      zieje pan nienawiścią, a stołka trzyma sie przy pomocy moralnych zer i
      oszustów. Czy istnieje szansa, że pan otrzeźwieje? Nie pomoże panu sekta
      Rydzyka, bo NARÓD ma pana dosyć! I to naród oświecony, nie ciemnoty z
      Oszołomogrodu. Dlaczego tyle mlodzieży ucieka i dlaczego wstydzą się kraju? Wie
      pan? Dzięki panu i pana bratu, który nie odetchnie głębiej bez pana
      przyzwolenia!
      • jankos71 Re: Premier o seksaferze: Chcemy dojść do prawdy 09.12.06, 17:36
        Wiec kto Twoim zdaniem powinien byc premierem?
    • cezareko Józef Piłsudski o posłach i sejmie 09.12.06, 13:26
      o posłach i sejmie:
      "Pan poseł to nikczemne zjawisko w Polsce, pozwala sobie bowiem na czynności tak
      upokarzające - zarówno sejm, jako instytucję, jak i samych siebie, jako posłów -
      że powtarzam, cała praca w sejmie śmierdzi i zaraża powietrze wszędzie".
      • cezareko Re: Józef Piłsudski o posłach i sejmie 09.12.06, 13:36
        Wam kury szcz.. prowadzić, a nie politykę robić.
        ................................................
        Do współpracowników po przyjeździe z Magdeburga do Warszawy, 11 listopada 1918,
        o socjalistycznym rządzie powołanym kilka dni wcześniej
    • vertigo.seb Premier o seksaferze: Chcemy dojść do prawdy 09.12.06, 13:27
      procedury pozbawienia mandatu posła, który dopuścił się czynów haniebnych

Czy to, co wyprawiają koalicjanci z SO kwalifikuje się wg premiera pod "czyny
      haniebne", bo później może się okazać, że wystarczy rozgrzeszenie ojca
      dyrektora, a on swoim pochlebcom jest w stanie wybaczyć wszystko.
    • mannaznieba4 redaktor adam m. z gazety w. jest ojcem dziecka 09.12.06, 19:03
      anety k . łyżwiński nie jest ojcem dziecka antey k.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka