milet_z_sedesu 21.12.06, 08:27 Niech sie Sejm pierdołami nie zajmuje Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
2paco Re: Sondaż: Polacy nie chcą Jezusa na króla Polsk 21.12.06, 08:28 cóż, przydałby się jakiś nowy rysunek raczkowskiego z wtykaniem flagi.. Odpowiedz Link Zgłoś
parazyd Jezus nie żyje, a Polska nie jest monarchią 21.12.06, 08:49 To takie drobne przeszkody ale jednak przeszkody. Może posłowie szczególnej troski nie są na bieżąco i o czymś nie wiedzą? Odpowiedz Link Zgłoś
mis22 Likwidacja demokracji w Polsce 21.12.06, 09:51 Cechą demokracji jest, że obywatele mogą w głosowaniu ją zlikwidować. Jeśli ankieta została rzetelnie przeprowadzona to 33% obywateli chcących króla-boga w Polsce jest przerażająco blisko końca demokracji w Polsce. Trochę więcej propagandy przez Radyjo Maryja, LPR i PiS aby te 33% wzrosło do 51% i mamy zmianę ustroju politycznego. Wprowadzenie państwa religijnego oznaczałoby, że kler katolicki sprawuje władzę. Coś na podbieństwo Iranu. Odpowiedz Link Zgłoś
baby1 Jak już Jezusa nie chcą, to może się w końcu za 21.12.06, 10:26 kler zabiorą, Opus Dei i inne organizacje przykościelne. Jak ktoś nie wie gdzie jest w Polsce realna władza, to właśnie tam i w ambasadzie USA. Odpowiedz Link Zgłoś
poszeklu Jak koszerni sie biora za Jezusa, to wiadomo dlacz 21.12.06, 13:53 Herody i ich potomkowie wciaz zyja w grzechu niewiary. "KREW JEGO NA NAS I NA DZIECI NASZE" - tak krzyczeli wydajac niewinnego na smierc! Odpowiedz Link Zgłoś
zezowaty_cyklop Czy tytuł jest kłamstwem czy manipulacją? 21.12.06, 10:31 Z treści artykułu wynika, że tytuł artykułu jest niezgodny z prawdą. Sondaż nie zawierał pytania czy Polacy są za tym, żeby Jezus był królem Polski, tylko czy sejm ma go ogłaszać królem. To jest zasadnicza różnica. Gdyby pytanie brzmiało tak jak głosi tytuł wynik sondażu byłby prawdopodobnie zupełnie inny. Odpowiedz Link Zgłoś
zezowaty_cyklop Re: Czy tytuł jest kłamstwem czy manipulacją? 21.12.06, 10:31 Wycofuję to co napisałem. Odpowiedz Link Zgłoś
zezowaty_cyklop Przepraszam, pomyliłem się 21.12.06, 10:33 Spojrzałem na pytanie w sondzie internetowej i to mnie zmyliło. Sory! Odpowiedz Link Zgłoś
aquarius43 Re: Przepraszam, pomyliłem się 21.12.06, 10:49 Qrwa,jak Ty piszesz ,co to jest "sorry",czy jesteś w Plsce ,czy w anglosaskim kraju?.Odpowiedz,ale po polsku! Odpowiedz Link Zgłoś
zezowaty_cyklop Re: Przepraszam, pomyliłem się 22.12.06, 08:41 Jak nie rozumiesz to kup sobie słownik (wiesz jaki bo dostrzegłeś anglosaskie pochodzenie słowa), albo zacznij przebywać z młodzieżą. 100% moich znajomych rozumie. pozdrawiam świątecznie Odpowiedz Link Zgłoś
2brat3 Nie wycierać sobie gęb imieniem Jezusa !!! 21.12.06, 13:08 Sondaż GW na tekj stronie jest źle skonstruowany - przede wszystkim zawiera tylko mozliwość za lub przeciw, a powinien uwzględnić także nie mających zdania, a zwłaszcza pytanie "czy w ogóle chcesz żeby posłowie zajmowali się takimi sprawami". Ze swej strony jestem przekonany, że ZDECYDOWANA WIĘKSZOŚĆ Polaków nie życzy sobie, żeby tak bardzo skompromitowani w opinii społecznej posłowie wycierali sobie gęby imieniem Jezusa !!! Byłoby zrozumiałe, gdyby z tym pomysłem wystąpił do tego "pożal się Boże" sejmu Jerzy Urban, który przy każdej okazji usiłuje obrazić lub ośmieszyć wierzących (zwłaszcza katolików), ale takie szkodnictwo i prowokacja ze strony ludzi uważających się za chrześcijan ??? Toż to jakby ktoś trzymał krzyż w wychodku ! Opamiętajcie się póki jeszcze czas, nie róbcie takich głupot przed całym światem ! - spróbujcie zostać przyzwoitymi ludźmi i zrobić coś dobrego dla innych, nie tylko dla siebie, to najbardziej ucieszycie Jezusa, a przy okazji swoich zawiedzionych wyborców ! Jak tak dalej pójdzie, znajdą się jeszcze posłowie, którzy zechcą koniecznie uchwalić że słońce w Polsce wschodzi na wschodzie, a zachodzi na zachodzie ! Odpowiedz Link Zgłoś
konelia Re: TAK TAK TAK 21.12.06, 08:40 A ukryta tresc ... oglosza Jezysa krolem Polski, a ojciec dyrektor, jako namiestnik panski bedzie pobieral z panstwa krolewska pensje .. tak w zastepstwie ? tak ogolnie to ROTFLMAO ... no ale jakie spoleczenstwo, taka reprezentacja w sejmie ... Odpowiedz Link Zgłoś
watashi79 ja bym wolał smoka wawelskiego 21.12.06, 09:23 ... też legenda, ale przynajmniej rodzima. Odpowiedz Link Zgłoś
asmok6 Tylko połowa? 21.12.06, 09:58 No proszę. Podobno mamy w Polsce ponad 80% katolików. A tu prawie połowa ludzi nie ma nic przeciwko bluźnierstwu. Odpowiedz Link Zgłoś
lammpo Sondaż: Polacy nie chcą Jezusa na króla Polski 21.12.06, 08:31 Czy ty jestes krolem? Tak, ja nim jestem. Jezus do Pilata Odpowiedz Link Zgłoś
jasiecki Re: Sondaż: Polacy nie chcą Jezusa na króla Polsk 21.12.06, 08:39 lammpo napisał: > Czy ty jestes krolem? Tak, ja nim jestem. Jezus do Pilata Jezus sam powiedział: "królestwo moje nie jest z tego świata", więc jak może być królem Polski??? Czyżby Polska poza światem leżała??? Nie powołuj się więc na słowa skierowane do Piłata, bo o czym innym one były. Obawiam się, że Piłat nie znał słowa: "Polska" :-P Lepiej niech każdy z Polaków zadba, żeby Jezus był królem w jego sercu prywatnie, a nie na podstawie durnych uchwał czy ustaw sejmowych!!! Odpowiedz Link Zgłoś
sawa.com Re: Sondaż: Polacy nie chcą Jezusa na króla Polsk 21.12.06, 08:31 Zapomnieli - owa grupa posłów - słowa Chrystusa: Oddajcie cesarzowi co cesarskie a Bogu co boskie. Wszystko im sie pomieszało. Czy z takim pomieszaniem w glowie mozna byc posłem. Moim zdaniem nie. Ich miejscem jest któryś z klasztorów. Odpowiedz Link Zgłoś
malwoj Re: Sondaż: Polacy nie chcą Jezusa na króla Polsk 08.01.07, 15:43 Raczej szpital dla psychicznie chorych.. Odpowiedz Link Zgłoś
a.k.traper Polacy mają dziwne upodobania 21.12.06, 08:33 Wybieraja na prezydenta kaczkę, do sejmu przestępców, a teraz nie chcą męczennika na króla, same dziwy przed świętami Odpowiedz Link Zgłoś
hayhay Jesli król to monarchia a wtedy bez prezydenta :) 21.12.06, 08:34 No to jest mysl godna uwagi...na wczesniejsze zakonczenie kadencji prezydenta Kaczyńskiego, bo nie sposób miec prezydenta i króla jednoczesnie Odpowiedz Link Zgłoś
jasiecki Re: Jesli król to monarchia a wtedy bez prezydent 21.12.06, 08:40 hayhay napisała: > No to jest mysl godna uwagi...na wczesniejsze zakonczenie kadencji prezydenta > Kaczyńskiego, bo nie sposób miec prezydenta i króla jednoczesnie Dobre!!!! ;-))) Odpowiedz Link Zgłoś
pillnick Re: Jesli król to monarchia a wtedy bez prezydent 21.12.06, 10:42 Chyba kolesie z przewodniej i słusznej dają znak głowie aby s...kończył wcześniej kadencję. Odpowiedz Link Zgłoś
a.k.traper Dla tego Sejmu pierdoły są najważniejsze 21.12.06, 08:36 inne sprawy ich przerastają. Jak na bazarze, kto z kim śpi, z kim ma dzieci, jakies sprawy nie z tego swiata.Rozgonic i na zasiłek z miotłą Odpowiedz Link Zgłoś
darros Co za obrzydliwy kraj!!! 21.12.06, 08:37 Po raz kolejny ci, którzy mienią się obrońcami świętości z wrodzoną hipokryzją, właściwą sobie butą i szczególnego pokroju głupotą tę świętość szargają. No cóż - skoro nie potrafimy sobie poradzić z zagospodarowaniem środków unijnych, problemami służby zdrowia, edukacji, porządku publicznego, budową autostrad, krupcją i innymi plagami uchwalmy Jezusa królem Polski. Jemu to obojętne, nas z problemów nie wybawi, ale będzie ciekawiej. Czymś się wyróżnimy. Boże, widzisz i nie grzmisz... PS Ten pomysł obraża moje uczucia religijne. Proszę szanownych posłów o wzięcie tego pod uwagę. Odpowiedz Link Zgłoś
jasiecki Re: Co za obrzydliwy kraj!!! 21.12.06, 08:45 darros napisał: > Po raz kolejny ci, którzy mienią się obrońcami świętości z wrodzoną hipokryzją, > > właściwą sobie butą i szczególnego pokroju głupotą tę świętość szargają. > No cóż - skoro nie potrafimy sobie poradzić z zagospodarowaniem środków > unijnych, problemami służby zdrowia, edukacji, porządku publicznego, budową > autostrad, krupcją i innymi plagami uchwalmy Jezusa królem Polski. Jemu to > obojętne, nas z problemów nie wybawi, ale będzie ciekawiej. > Czymś się wyróżnimy. > Boże, widzisz i nie grzmisz... > PS > Ten pomysł obraża moje uczucia religijne. Proszę szanownych posłów o wzięcie > tego pod uwagę. Moje uczucia religijne też obraża. Chyba jest na to jakiś paragraf. Proszę prokuraturę o zajęcie się sprawą. Odpowiedz Link Zgłoś
parazyd Kraj obrzydliwy bo ludzie obrzydliwi 21.12.06, 08:51 Ktoś na tę hołotę głosował w wyborach.... Odpowiedz Link Zgłoś
a.k.traper Nasz kraj jest piekny i interesujacy, społeczeństw 21.12.06, 09:26 jest za bardzo pasywne i marudne, a Ci co biora udział w wyborach często głosuja przypadkowo, podziękujmy głównie księżom, którzy często z ambony wskazuja to dziadostwo jako jedyne polskie racje.nie chce krakac ale jak by było 49 województw to kazde niedługo by miało patrona w każdej stolicy województwa byłby nowy peron dla ekspresu, ni i nasze władze ciagle by były w rozjazdach po odpustach. Widac że parady lubia, az podskakuja na trybunie. Ja na codzień jednak zajmuje sie szara rzeczywistoscią. Propagujmy prawdziwe myslenie o Polsce, piętnujmy głupote wśród polityków i klechów, jako polacy i katolicy mamy do tego prawo, ja od dawna to robię, jak ma kazanie do kitu i nie na temat ewangelii nie daje na tace albo ide do innej świątyni. Był taki probosz przemadrzały, ludzie zaczęli chodzic na msze gdzie indziej, skutek taki że proboszcz jest normalny a ludzie chodza na nabozeństwa z ochotą. Jak sie chce mozna normalnie, jak sie ma ambicje polityczne, to niech sie nie zajmują ewangelią, bo gadaja głupoty. Odpowiedz Link Zgłoś
4g63 Re: Co za obrzydliwy kraj!!! 21.12.06, 10:41 > Ten pomysł obraża moje uczucia religijne. Proszę szanownych posłów o wzięcie moje również, jestem ateistą, dlaczego żyd ma zostać królem polski i do tego truposz, do czego to doszło, watykan poprzez swojego sługe rydzyka i spółke, steruje niewolnikami w polsce..........ujjjj głupi naród głupi..... Odpowiedz Link Zgłoś
jasiecki Sondaż: Polacy nie chcą Jezusa na króla Polski 21.12.06, 08:37 Jezus sam powiedział: "królestwo moje nie jest z tego świata", więc jak może być królem Polski??? Czyżby Polska poza światem leżała??? Takie poronione pomysły świadczą tylko o hipokryzji polityków będących aktualnie u władzy!!! Lepiej niech każdy z Polaków zadba, żeby Jezus był królem w jego sercu prywatnie, a nie na podstawie durnych uchwał czy ustaw sejmowych!!! Odpowiedz Link Zgłoś
poddanywujasama Re: Sondaż: Polacy nie chcą Jezusa na króla Polsk 21.12.06, 09:42 > Jezus sam powiedział: "królestwo moje nie jest z tego świata", więc jak może > być królem Polski??? Czyżby Polska poza światem leżała??? Z tego co sie w Polsce aktualnie dzieje....rozne wnioski wyciagnac mozna. A reszta to : drobiazg......nie takie rzeczy mozna w Polsce zalatwic...Lub przeoczyc. Odpowiedz Link Zgłoś
tzetze1 Polactwo! 21.12.06, 08:38 Co to ma wspolnego z wiara?? Ciemniactwo, Polactwo, ku..wa wasza mać, dlaczego wy takie glupie? Ech, trzeba czasu Odpowiedz Link Zgłoś
ceziu Re: Sondaż: Polacy nie chcą Jezusa na króla Polsk 21.12.06, 08:38 sądzę że oferta dla Jezusa aby został Królem Polski jest mocno okrojona, w trybie natychmiastowym powinni poslowie z Prezydentem nadać Jezusowi Order Orła Białego, nadać dożywotnią emeryturę i uczynic honorowym posłem RP. Tylko ciekawi mnie gdzie wyśla zawiadomienie o nadaniu tych godności ???? Odpowiedz Link Zgłoś
poddanywujasama Re: Sondaż: Polacy nie chcą Jezusa na króla Polsk 21.12.06, 09:40 Moga wyslac do mnie..ja je przekaze dalej. I poczekamy na odpowiedz.... Odpowiedz Link Zgłoś
prawieemeryt Re: Sondaż: Polacy nie chcą Jezusa na króla Polsk 21.12.06, 10:17 ceziu napisał: > sądzę że oferta dla Jezusa aby został Królem Polski jest mocno okrojona, w > trybie natychmiastowym powinni poslowie z Prezydentem nadać Jezusowi Order Orła > Białego, nadać dożywotnią emeryturę i uczynic honorowym posłem RP. Tylko ciekaw > i > mnie gdzie wyśla zawiadomienie o nadaniu tych godności ???? Nie martw się gdzie wyślą. Oni Ci niebawem odpowiedzą, że oni są wybrani i namaszczeni i mają bezpośredni kontakt więc wybiora delegację by w stylu czołobitnym wręczyć Jezusowi co mu wspaniałomyślnie przyznali. Przy tej okazji jest nadzieja, że nic się nie zmieni i już nie będą mogli do nas wrócić. Mogą sejmy nowe przywileje kolejnym patronom przyznawać i tym sposobem możemy całego "idioctwa" z kraju pozbyć się ( vide: kłania mi się i Kononowicz i mistrz Joda). Co wy na taki pomysł? Odpowiedz Link Zgłoś
prawieemeryt Re: Sondaż: Polacy nie chcą Jezusa na króla Polsk 21.12.06, 10:17 ceziu napisał: > sądzę że oferta dla Jezusa aby został Królem Polski jest mocno okrojona, w > trybie natychmiastowym powinni poslowie z Prezydentem nadać Jezusowi Order Orła > Białego, nadać dożywotnią emeryturę i uczynic honorowym posłem RP. Tylko ciekaw > i > mnie gdzie wyśla zawiadomienie o nadaniu tych godności ???? Nie martw się gdzie wyślą. Oni Ci niebawem odpowiedzą, że oni są wybrani i namaszczeni i mają bezpośredni kontakt więc wybiora delegację by w stylu czołobitnym wręczyć Jezusowi co mu wspaniałomyślnie przyznali. Przy tej okazji jest nadzieja, że nic się nie zmieni i już nie będą mogli do nas wrócić. Mogą sejmy nowe przywileje kolejnym patronom przyznawać i tym sposobem możemy całego "idioctwa" z kraju pozbyć się ( vide: kłania mi się i Kononowicz i mistrz Joda). Co wy na taki pomysł? Odpowiedz Link Zgłoś
aro7 HURAA! pod wodzą nowego Króla 21.12.06, 08:39 podbijemy niewiereny IRAK i inne pogańskie państwa, które nawrócimy na jedynie słuszną wiarę! I Wszędzie założymy nadajniki Radyja Ojca Dyr. Wreszcie IV RP będzie wielka. Od jednego bieguna do drugiego! (bieguna głupoty do bieguna absurdu) Odpowiedz Link Zgłoś
politykowski Re: Sondaż: Polacy nie chcą Jezusa na króla Polsk 21.12.06, 08:44 No to kiedy detronizacja Matki Boskiej Królowej Polski? Odpowiedz Link Zgłoś
jasiecki Re: Sondaż: Polacy nie chcą Jezusa na króla Polsk 21.12.06, 08:49 politykowski napisał: > No to kiedy detronizacja Matki Boskiej Królowej Polski? Jest na to sposób: ożenić Jezusa z Matką Boską. Detronizacja okaże się niepotrzebna: będzie i król i królowa. Tylko jest mały problem: to "zalatuje" kazirodztwem :-( Odpowiedz Link Zgłoś
sawa.com Czy ci posłowie to tacy współcześni farezeuszowie? 21.12.06, 08:45 Powinni sie dobrze zastanowić i zanim wystąpią z następną równie powalająca inicjatywą może by sie dla złapania równowagi psychicznej oddali czytaniu świętych tekstów i rozważaniom nad slowami Chrystusa: "Faryzeusze, pragnący złapać w pułapkę Jezusa, kiedy będzie mówił, posłali do Niego swoich ucz-niów razem ze zwolennikami Heroda, popierającymi Rzym, żeby postawić to pytanie: „Czy wolno płacić podatek Cezarowi, czy nie?” (Mateusz 22:17) (...) „Tak naprawdę to Chrystus ustalił pierwszy rozdział praw obywatelskich streszczając je w zwięzłych słowach, które po dwóch tysiącach lat są aktualne i ponadczasowe: ‘Oddajcie więc Cezarowi to, co należy do Cezara, a Bogu to, co należy do Boga’.” www.michaeljournal.org/cesarzowi.htm W tamtych czasach „danina” oznaczała co innego, niż dzisiejszy podatek od zarobków (income tax) płacony przez wolnych obywateli. Danina oznaczała poddanie; była haraczem egzekwowanym od pokonanych, przez zdobywcę. (Rzym siłą pokonał Palestynę). Jezus odpowiedział najpierw demaskując pułapkę przygotowaną przez Faryzeuszy: „Czemu Mnie wystawiacie na próbę, obłudnicy?” Następnie poprosił ich o pokazanie monety podatkowej (przy pomocy której uiszczało się daninę), na której wygrawerowana była podobizna Cezara. Wówczas rzekł do nich: „Oddajcie więc Cezarowi to, co należy do Cezara, a Bogu to, co należy do Boga.”" Odpowiedz Link Zgłoś
posterunkowy ...a Myszka Miki na królową 21.12.06, 08:49 o rany, wstyd mi za ten kraj... Odpowiedz Link Zgłoś
mis22 ...a krasnoludki na ministrów 21.12.06, 09:42 posterunkowy napisał: > ...a Myszka Miki na królową > o rany, wstyd mi za ten kraj... Odpowiedz Link Zgłoś
mg2005 Re: ...a Myszka Miki na królową 21.12.06, 11:38 Porównując Chrystusa z Myszką Miki ośmieszasz się... posterunkowy napisał: > o rany, wstyd mi za ten kraj... Mi wstyd za ciebie... Odpowiedz Link Zgłoś
metall Re: Naród antysemitów. 21.12.06, 09:18 kanabi napisał: > Nie chcą Żyda na króla. Dobre. A co na to ojciec dyrektor, ze "jego" poslowie chca Zyda na krola? Odpowiedz Link Zgłoś
szoszan Re: Naród antysemitów. 21.12.06, 09:22 Naprawdę można się pod rządami tych miłościwie nam panujących załamać. Czy 30% wyborców PiS doprawdy marzyło,aby ci wiernopodani Kaczyńskich posłowie i posłanki zajmowało się za podatnicze pieniądze wymyślaniem coraz to bardziej egzotycznych pomysłów zamiast zająć się rzetelną pracą ustawodawczą? Moja wiara i oddanie Jezusowi to łaska od Boga, a nie państwowy dekret i nawet możnym tego świata nic do tego. Niech ta PiSowsko-LPRowska klasa próżniacza zajmie się tym do czego część wyborców ich powołała, a nie wieczny cyrk i występy ku uciesze dziennikarzy i widzów. Kolejny Big Brother dla ubogich. Wierzejski jeśli jest niespełnionym kaznodzieją,niech wypełni lepiej posłannictwo Tego, Którego Królem ogłasza, czyli niech zachęci pragnących do Ewangelii, a nie syci swą próżność i pychę obłudnie zasłaniając się majestatem Chrystusa. A tak poza wszystkim Jezus już 2000lat temu był ogłaszony Królem, ale nie takim jakim widzi go kilkudziesięciu posłów. Trochę pokory przydałoby się w tym Sejmie. Odpowiedz Link Zgłoś
haristo Sondaż: Polacy nie chcą Jezusa na króla Polski 21.12.06, 09:01 ja tez nie chcę, niech sie sejm pierdołami nie zajmuje Odpowiedz Link Zgłoś
snajpe_ru Niech zrobia narodowi polskiemu przysluge,ci poslo 21.12.06, 09:08 wie, co to wymyslili,i niech sie zwroca do lekarza psychiatry!Czy w tym kraju nie ma powazniejszych problemow?Wszystko jest cacy , co nie! Mamy tylko kurde problem z krolem! Janie chce Jezusowego panstwa, no nie chce , dlaczego kilku idiotow z sejmu ma o tym decydowac! Zrobmy referendum! Odpowiedz Link Zgłoś
piskoala Niech zrobia narodowi polskiemu przysluge,ci 21.12.06, 09:51 snajpe_ru napisała: ... > Ja nie chce Jezusowego panstwa, no nie chce , dlaczego kilku > idiotow z sejmu ma o tym decydowac! Zrobmy referendum! jak głosowliśmy na takich OSŁÓW, to takich mamy. Poza tym Twoj pomysł referendum jest bliźniaczo podobny do pomysłu Sejmowej elekcji (?) krula (?) ---- viva la koala de la IV RP: PiS/SO/PRL Odpowiedz Link Zgłoś
aquarius43 Re: Niech zrobia narodowi polskiemu przysluge,ci 21.12.06, 11:14 Nie OSŁÓW tylko P/osłów/!Pozdrawiam! Odpowiedz Link Zgłoś
dumny_jako_polak Nie dziwię się z uwagi na poniższe fakty. 21.12.06, 09:05 serwisy.gazeta.pl/kraj/1,34317,3801525.html Odpowiedz Link Zgłoś
obi_van Jezus zwierzchnikiem polskich sil zbrojnych 21.12.06, 09:06 i szefem ZUSu.. Odpowiedz Link Zgłoś
haniluk Sondaż: Polacy nie chcą Jezusa na króla Polski 21.12.06, 09:10 jak geniusze z naszej stajni audiasza zapytają kandydata czy wyraża zgodę na królowanie tak wartościowemu i prawemu narodowi Odpowiedz Link Zgłoś
jabo23 Poziom zdebilenia zwyżkuje 21.12.06, 09:14 Jakoś mi się wydawało, że poziom zdebilenia polskiego parlamentu jest wyższy niż ustawa przewiduje, a tu proszę: tylko 46 posłów zgłosiło tę bzdurną inicjatywę (~10%). Tymczasem według sondażu 30% społeczeństwa jest za. Widocznie na głupotę nie ma lekarstwa. Odpowiedz Link Zgłoś
krokodylik A ja uważam, że... 21.12.06, 09:14 Jezus powinien być Królewiczem Polski. Mam dowody. Odpowiedz Link Zgłoś
glemp1 Sondaż: Polacy nie chcą Jezusa na króla Polski 21.12.06, 09:17 Jezus to Żyd. Nic tego nie zmieni. Odpowiedz Link Zgłoś
wojtekmmm Ujawnić nazwiska tych sejmowych idiotów 21.12.06, 09:18 myślę, że wszyscy chętnie dowiedzą się, którzy to debile wysmażyli ten genialny pomysł. Nawet episkopat się wściekł i ich na swój dyplomatyczny sposób zbluzgał. Choć w zasadzie nie ma się czemu dziwić. Półanalfabeci nie mający wiedzy na żaden temat dotyczący gospodarki, prawa itp. wypierdzieli inicjatywę skierowaną do moherów. W następnej kampanii wyborczej zapewne będą się tym szczycić, a mohery na nich zagłosują. Gratulacje dla inteligentnych inaczej. Odpowiedz Link Zgłoś
pyosalpinx Re: Ujawnić nazwiska tych sejmowych idiotów 21.12.06, 10:03 ...najlepiej od razu na zbiorowym skierowaniu do poradni psychiatrycznej. Odpowiedz Link Zgłoś
wojtekmmm Re: Ujawnić nazwiska tych sejmowych idiotów 21.12.06, 10:47 He he, no tak powinni co prędzej dołączyć do niejakiego Bubla, czy jak mu tam... Odpowiedz Link Zgłoś
aquarius43 Re: Ujawnić nazwiska tych sejmowych idiotów 21.12.06, 11:23 Proszę wszystkich o podanie ich nazwisk,chcę tych debili podać do prokuratury o obrazę Pana Jezusa/ma rządzić tymi durniami?/Jestem niewierzący i niepraktykujacy,ale proszę nie obrażać tego Majestatu uznawanego przez większą część naszego społeczeństwa!Szanuję religięi ten najbardziej najdoskonalszy kodeks ,czyli 10 przykazań.Czy jest od tych coś uniwersalniejszego?Pozdrawiam wszystkich trzeżwo myślących wierzących i niewierzących.Ryszard/63/. Odpowiedz Link Zgłoś
crazzy_b Re: Ujawnić nazwiska tych sejmowych idiotów 21.12.06, 11:48 O to, to! Wara oszołomom od Króla nad Królami dla całego świata chrześcijańskiego! i zawłaszczania sobie prawa do narzucania całemu narodowi jedynie słusznej drogi. Odpowiedz Link Zgłoś
gajep Sondaż: Polacy nie chcą Jezusa na króla Polski 21.12.06, 09:26 Jak zwykle kilku nawiedzonych miało wizje............. Zamiast zajmować się naprawdę ważnymi sprawami robią ruchy pod publiczkę. Na szczęście większość społeczeństwa i duchowni dali im klapsa!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś