mihurd 01.03.07, 08:27 dziękuję za głos zdrowego rozsądku w komentarzu na temat roszczeń "Przedsiębiorstwa Holocaust". W debacie na ten temat sporo argumentów można znaleźć także tu: mementomori.salon24.pl/6882,index.html Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
marius7m Re: Pani Helenie Łuczywo 01.03.07, 10:47 Dziękują p. Łuczywo za ten artykuł! Odpowiedz Link Zgłoś
m_q St.Michalkiewicza za napisanie tego samego... 01.03.07, 17:54 ... "michnikowszczyzna" chciała ukrzyzować... Oj, krótkją macie pamieć, dziekujacy, krótką... Odpowiedz Link Zgłoś
marius7m Re: St.Michalkiewicza za napisanie tego samego... 01.03.07, 21:01 to nie jest język Michalkiewicza. I o to chodzi Odpowiedz Link Zgłoś
jama314 To nie jest język Michalkiewicza... 01.03.07, 22:03 Zgadza się, nie jest, co widać gołym okiem. Nawet nie ociera się swym polotem o wyżyny artystyczne i możliwości jakie posiada red. S. Michalkiewicz, nie mówiąc już o tym, że treść wywołuje tylko pusty śmiech poprzez kompletny brak wiarygodności i zalatuje fałszem na dużą odległość. Odpowiedz Link Zgłoś
m_q Re: St.Michalkiewicza za napisanie tego samego... 02.03.07, 08:17 marius7m napisał: > to nie jest język Michalkiewicza. I o to chodzi Fakt, pani Łuczywo nie cytuje Tuwima a i sprawność pióra nie ta... O TREŚĆ mi chodziło.... Odpowiedz Link Zgłoś
atorma Re: Pani Helenie Łuczywo 02.03.07, 18:14 Ja tez dziekuje, choc podobny watek na FK cenzura wyrzucila. Widac w GW nie wolno chwalic Naczelnej na niezaleznosc myslenia, bo zakazuje tego biznes holokaustu. Odpowiedz Link Zgłoś
atorma Chcialoby sie zobaczyc list protestacyjny 02.03.07, 18:15 przeciw atakom biznesu kolokaust na Polske podpisany przez polskich Zydow. Odpowiedz Link Zgłoś
andrzej19552 Re: Pani Helenie Łuczywo 03.03.07, 17:44 Ja rowniez chcialem goraco podziekowac Helenie Luczywo, za glos rozsadku i madrosci. DZIEKUJE BARDZO, CHRONISZ INTERES POLSKI, TY ROZUMIESZ, ALE INNI MALO. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś