puuchatek 09.03.07, 16:16 Jaka partia, tacy doradcy... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
parwardigar Re: Gut może stracić prawo wykonywania zawodu rad 09.03.07, 16:26 > Jaka partia, tacy doradcy... ..a oba tuptusie "patrzą i nie grzmią"... Odpowiedz Link Zgłoś
tarura Re: Gut może stracić prawo wykonywania zawodu 09.03.07, 16:42 puuchatek napisał: > Jaka partia, tacy doradcy... jaka gazeta, tacy czytelnicy Odpowiedz Link Zgłoś
inquisition Polska być dzika kraj 09.03.07, 19:04 Gdzie jeszcze indziej posłom włos z głowy nie spadnie za oczywiste przekręty? Gdzie jeszcze w ramach Prawa i Sprawiedliwości wpuszcza się do każdego (nawet gwałcicieli) byle tylko pozyskać ich głosy w sejmie? ___ Następnym razem: wszyscy.na.wybory.patrz.pl/ ! Odpowiedz Link Zgłoś
emigrancik Prawo w Polsce obowiązuje wszystkich 09.03.07, 20:43 Ale niektorych troszke mniej. Odpowiedz Link Zgłoś
fnoll przyjaciele Kaczyńskich to nie są "wszyscy" 09.03.07, 22:29 to są ludzie... wyjątkowi! Odpowiedz Link Zgłoś
dzyndzelbaum Pejsate cadyki znowu plują obrzezanym jadem 09.03.07, 20:25 A ja i tak głosowałem na Samoobronę i będę dalej tak głosował. Odpowiedz Link Zgłoś
maruda.r Pejsate rydzyki znowu plują obrzezanym jadem 09.03.07, 21:16 dzyndzelbaum napisała: > A ja i tak głosowałem na Samoobronę i będę dalej tak głosował. *************************************** Raczej nie, bo jej już nie będzie. Odpowiedz Link Zgłoś
koloratura1 A o co właściwie chodzi? 09.03.07, 16:29 Czy ktoś spodziewał się czegoś innego? Pani Gut pasuje jak ulał do Samoobrony. Porównaj choćby kandydatury tej partii do Trybunałów (Żarska, Bagińska). puuchatek napisał: > Jaka partia, tacy doradcy... Odpowiedz Link Zgłoś
zambro Lepper - mianuj tylko babcie klozetowe! 09.03.07, 16:46 W umowie loalicyjnej powinno być zapisane, że Lepper (Maksymiuk, i inne "okazy") powinni mieć prawo popierania osób najwyżej na stanowisko klozetowych babć. Odpowiedz Link Zgłoś
mayday100 Re: A o co właściwie chodzi? 09.03.07, 16:50 Wygląda na to, że pani Gut ponad wszystko lubi pieniądze...Fachowiec z niej taki, jak koziej d... trąbka. Dobry radca prawny doradza wicepremierowi. Nie ma dnia bez afery!!! Odpowiedz Link Zgłoś
demokrata10 Re: A o co właściwie chodzi? 09.03.07, 18:37 koloratura1 napisała: > Czy ktoś spodziewał się czegoś innego? > Pani Gut pasuje jak ulał do Samoobrony. > Porównaj choćby kandydatury tej partii do Trybunałów (Żarska, Bagińska). > > puuchatek napisał: > > > Jaka partia, tacy doradcy... Przecież bez swoich ludzi politycy by w pierdlu wylądowali. Odpowiedz Link Zgłoś
demokrata10 Re: Gut może stracić prawo wykonywania zawodu rad 09.03.07, 16:47 No to Lepper może wreszcie stracić TEKE! Chyba że słoneczko sprawiedliwości zrobi swoje i to wszystko dla dobra koalicji. Odpowiedz Link Zgłoś
viscon czy to jeszcze kogoś dziwi? 09.03.07, 16:51 tak to z tygodnia na tydzień wyostrza się obraz koalicji prawie prawych i sprawiedliwych paranoicznych durniów z chamskimi pyskami przestępców i faszystowsko-homofobiczną hołotą - moher w pełnym wydaniu. a całość czerwienieje w bolszewicko-gomułkowskiej tonacji. Odpowiedz Link Zgłoś
london13 mnie dziwi, ze bydlaki z samoobrony nadal chodza 09.03.07, 16:54 na wolnosci. Banda sku..synow powinna siedziec! Odpowiedz Link Zgłoś
viscon Re: mnie dziwi, ze bydlaki z samoobrony nadal cho 09.03.07, 17:03 london13 napisał: > na wolnosci. Banda sku..synow powinna siedziec! bez wątpienia, tylko kto ma ich powsadzać? przecież kurduple i gó..arzerka z PiS-u ma z nimi "naprawiać" państwo... Odpowiedz Link Zgłoś
london13 Re: mnie dziwi, ze bydlaki z samoobrony nadal cho 09.03.07, 17:26 no racja.. czasem sie zapominam.. Odpowiedz Link Zgłoś
maciejslu Re: mnie dziwi, ze bydlaki z samoobrony nadal cho 09.03.07, 17:32 london13 napisał: > no racja.. > czasem sie zapominam.. To pozostałości z czasów, gdy żyliśmy we względnie normalnym państwie ;-) W innym artykule wyczytałem, że prezydent uważa, iż dziennikarze muszą się zlustrować, bo "prawo jest jednakowe dla wszystkich". Co ciekawe, on sam - mimo prawomocnego wyroku Sądu - nie ma zamiaru przepraszać Wachowskiego. Więc prawo jest jednakowe dla wszystkich, ale są od tej reguły wyjątki... Odpowiedz Link Zgłoś
maruda.r Re: mnie dziwi, ze bydlaki z samoobrony nadal cho 09.03.07, 18:00 maciejslu napisał: > W innym artykule wyczytałem, że prezydent uważa, iż dziennikarze muszą się > zlustrować, bo "prawo jest jednakowe dla wszystkich". Co ciekawe, on sam - mimo > > prawomocnego wyroku Sądu - nie ma zamiaru przepraszać Wachowskiego. Więc prawo > jest jednakowe dla wszystkich, ale są od tej reguły wyjątki... *************************************** Wszystkie zwierzęta są równe, a niektóre równiejsze. Odpowiedz Link Zgłoś
1934r.1.1 Re: mnie dziwi, ze bydlaki z samoobrony nadal cho 09.03.07, 18:12 viscon napisał: > london13 napisał: > > na wolnosci. Banda sku..synow powinna siedziec! > > bez wątpienia, tylko kto ma ich powsadzać? > przecież kurduple i gó..arzerka z PiS-u ma z nimi "naprawiać" państwo... > >czy, aby Lepper założył Partie Zboczonych Kobiet, no bo jak można nazwać takie panie jak Berger,Chojarską,Łyżwińską,Gut,Bagińska i chyba jeszcze wiele się znajdzie,pasują jak ulał.Gratulacje, deklarację przynależności poszukają prokuratorzy i policja.Kaczyńscy wyłysieją dokońca bo koalicja zagrożona Odpowiedz Link Zgłoś
london13 Lepper z kolezkami = banda zlodzieji i degeneratow 09.03.07, 16:53 Skonczycie w pierdlu!!! Odpowiedz Link Zgłoś
demokrata10 Re: Lepper z kolezkami = banda zlodzieji i degene 09.03.07, 16:54 london13 napisał: > Skonczycie w pierdlu!!! I to razem z Lepperem Odpowiedz Link Zgłoś
london13 O tu bedziesz siedzial dziadu: 09.03.07, 17:14 www.moherfucker.com/propaganda/?fota=292 Odpowiedz Link Zgłoś
piskoala Gut może stracić prawo wykonywania zawodu radcy 09.03.07, 17:04 korporacja P. czyna kampanię przciw korporacji G. w wojnie o V RP. ---- poTworki, PiSekciarze, PRLe do boju Odpowiedz Link Zgłoś
roztropek1 Re: Jaki wódz, taka partia i taki doradca 09.03.07, 17:41 v-ce premier lepper powinien co rano przed rozpoczęciem urzędowania mówić publicznie jak powstał,skąd przyszedł,kto za nim stoi i dlaczego samoobrona jest tak moralnie i etycznie wątpliwa.poza pożytkiem społecznym spełniłby także dążenia Pana Premiera do eliminacji "układów" w Najjaśniejszej IV RP. Nowe hasło "Biopaliwa albo smierć". Odpowiedz Link Zgłoś
alpepe korekta! 09.03.07, 17:33 sprawdźcie ten tekst, a szczególnie "chodzi o nie dołożenie..." Odpowiedz Link Zgłoś
wrojoz Oszolomy z PiSu na wojne. 09.03.07, 20:55 Taki PiSowski los spotkal Polske. Odpowiedz Link Zgłoś
uu1 Re: Gut może stracić prawo wykonywania zawodu rad 09.03.07, 18:08 IV RP zbliża się. Odpowiedz Link Zgłoś
sumienie.lk Fajnych kumpli ma Jarosław Kaczyński... 09.03.07, 18:25 Ciekaw jestem kiedy wreszcie Jarosław Kaczyński poczuje na swoim garniturku smród gnoju jaki się doń, za sprawą Leppera, przykleił... Odpowiedz Link Zgłoś
uu1 Re: Fajnych kumpli ma Jarosław Kaczyński... 09.03.07, 18:50 sumienie.lk napisał: > Ciekaw jestem kiedy wreszcie Jarosław Kaczyński poczuje na swoim garniturku > smród gnoju jaki się doń, za sprawą Leppera, przykleił... Niektórzy ludzie, w sprzyjających okolicznościach tracą węch. Odpowiedz Link Zgłoś
uu1 Gut może stracić prawo wykonywania zawodu radcy 09.03.07, 18:30 > Dziś jedną z takich skarg rozpatrywał sąd dyscyplinarny. Małgorzata Gut po raz > kolejny się nie stawiła.- Pierwszy raz od kilku lat przysłała nam informację faksem, że prosi o odroczenie rozprawy. ---------------- Czym skorupka za młodu nasiąknie, tym kaczka na starość trąci...! - Awersja Odpowiedz Link Zgłoś
macondowo IIR zaprasza: Mus a`la Gut;) 09.03.07, 18:45 Prezes Rohde do Premiera w Warszawie: Profitów żądzą Gutowej się dławię! Chce z Jędrkiem wrobić KRUS, W korupcyjny mus!!! Premier: zwalniam Pana. I już po sprawie. Odpowiedz Link Zgłoś
pis_gniety Telefon z kancelarii Ministra Sprawiedliwości 09.03.07, 19:12 Nie bójcie się Tow. Ziobro czuwa by sprawiedliwość była po naszej stronie. Odpowiedz Link Zgłoś
czarytka Zeby to dotyczyło PO czy SLD...byłoby piekło ! 09.03.07, 19:23 bA tak , prokuratura umorzy... Odpowiedz Link Zgłoś
grali1 Gut może stracić prawo wykonywania zawodu radcy 09.03.07, 19:23 I co tu się dziwić: jaki pan taki kram. Czy można sobie wyobrazić kogokolwiek porządnego w tym towarzystwie? PiS buduj więzienia - będą potrzebne po zakończeniu tej kadencji parlamentu, oj będą. Odpowiedz Link Zgłoś
uu1 Re: Kaczyńscy powtarzaja...gut,gut,panie Leper ! 09.03.07, 19:43 To poliglota. Z pewnością powiedział - sehr gut. Odpowiedz Link Zgłoś
fedorczyk4 Re: Kaczyńscy powtarzaja...gut,gut,panie Leper ! 09.03.07, 19:43 Koalicji nic nie wzruszy, afery będą się powtarzały i nic nie ulegnie żadnej najmniejszej nawet zmianie. Ten rządek należeałoby znieść siłą ulicy, niestety ulica ciągle wierzy w obietnice i korzysta z becikowego. Grozą wieje, ale nic się nie zmieni do następnych wyborów które dla odminy wygrają znowu post komuniści Odpowiedz Link Zgłoś
babette666 Re: optycznie pasuje dobrze do Leppera 09.03.07, 20:10 optycznie i moralnie, opala sie sztucznie tubami jak on, co widac pod broda (biala skora) a moralnie Leppcio nie moze sie otoczyc uczciwymi ludzmi,bo zlodziej ma zawsze doradce skorumpowanego, ale Kaczynszczyznie dokad pseudo- koalicja trwa "dohtor" pasuje, kiedy juz nie bedzie potrzebny to wyrzuca go jak chusteczke do nosa jednorazowego uzytku Odpowiedz Link Zgłoś
wicary Gut może stracić prawo wykonywania zawodu radcy 09.03.07, 20:22 Oj coś mi się wydaje ,że Leper b miał tym razem sprawę o molestowanie sexualne p Glut no chyba,że obroni jej dupcię. Odpowiedz Link Zgłoś
sagi2007 dotyczy lustracji 09.03.07, 21:07 ponieważ artykułu o lustracji nie mozna komentować ( moja uwaga albo wszystkie albo nic ) wpisuję tutaj swój głos oburzenia na postawę dziennikarzy odmawiajacych poddania się lustracji ! DURA LEX , SED LEX ! słuchałem i czytałem o tym naście lat i teraz mam okazję przekonać się ile warte są bajania niektórych osób ! Odpowiedz Link Zgłoś
ivrp łże-elity IV RP 09.03.07, 21:12 Samoobrona to byli lub przyszli przestępcy. Odpowiedz Link Zgłoś
ddb2 Re: łże-elity IV RP 09.03.07, 21:31 Ta Gut absolutnie sie wpisuje w Samoobrone i cala koalicje. Odpowiedz Link Zgłoś