Dodaj do ulubionych

Cimoszewicz może wrócić w stylu Kwaśniewskiego

• czerwone_scierwo Cimoszewicz może wrócić w stylu Kwaśniewskiego 07.04.07, 16:37
      Moim kolegom skończyła się państwowa kasa, że tak szybko zamierzają powracać?
      Co oni robią z tak wielką ukradzioną kasą, że tak lawinowo chcą powrotów?
    • neurodeg Re: Cimoszewicz może wrócić w stylu Kwaśniewskieg 07.04.07, 17:00
      Sitwa widzi ze z pseudomagistra Kwasniewskiego nic nie bedzie (w jakim stylu on
      wrocil do polityki ? Na razie caly jego "powrot" to kilka wywiadow i fotek w
      gazetach, no i oczywiscie "komentarz Jozka Oleksego w chwili szczerosci" ale o
      tym "nikt nie chce pamietac") wiec siega po nowy "autorytet moralny" w osobie
      Wlodzimierza Cimoszewicza majac nadzieje ze spoleczenstwo zapomnialo juz o
      akcjach Orlenu i innej dzialalnosci wymienionego. Mysle ze POLSKIE
      spoleczenstwo sie rozwija i ma coraz lepsza pamiec i obraz sytuacji wiec nie
      wroze zadnemu z panow zbyt wielkich sukcesow. Ino czekac az swoj powrot
      zapowie "czlowiek honoru" pan Leszek Miller, w koncu jak wszystkie rece na
      poklad to wszystkie rece na poklad!
      • klex1 Ja czekam z utęsknieniem na wielki powrót... 07.04.07, 17:10
        pana Oleksego. Takiego doświadczonego, przenikliwego, jak Brzytwa polityka
        sitwa nie może pozostawiać nie zagospodarowanego.
      • halfilner Styl Kwasniewskiego, czyli klamstwa, pijanstwo 07.04.07, 17:11
        oraz tasmy Gudzowatego...

Towarzysze !
        Wszystkie rece na poklad !!!

Sitwa was potrzebuje towarzysze !!!!
    • agtom11 Re: Cimoszewicz może wrócić w stylu Kwaśniewskieg 07.04.07, 17:10
      BAEAN jestes ty sieroto
    • adam.2x Nie wroze powodzenia Cimoszewiczowi 07.04.07, 17:13
      Chyba ze przeszedl kompletna metamorfoze personalna. W czasie kampani wyborczej
      pokazal brak sily przebicia ktora jest koniecza w polityce, brak umiejetnosci
      porozumiewania sie z wyborcami i fatalny styl medialny. W koncu obrazil sie na
      wszystkich za krzywdy ktore mu wyrzadzano i poddal sie zostawiajac na lodzie
      zdziwionych ludzi ktorzy na niego liczyli. Nie wiem kto jeszcze chcialby
      polegac na Cimoszewiczu. Jest on oczywiscie czlowiekiem o wysokiej
      inteligencji, bardzo dobrze wyksztalconym i moze byc bardzo uzytecznym
      urzednikiem administracji panstwowej. Ludzi tego kalibru obecna koalicja nie
      ma. Jednak poziom inelektualny to jedna sprawa a umiejetnosc oddzialywania na
      wyborcow moze nie miec z tym wiele wspolnego poniewaz iczy sie tu cos w
      rodzaju "social IQ".
      • halfilner Re: Nie wroze powodzenia Cimoszewiczowi 07.04.07, 17:16
        ja tez nie, to drobny cwaniaczek o twarzy pijaczka spod sklepu
        gminnej Spoldzielni.

SLD = Sitwa Lewych Drani

adam.2x napisał:

> Chyba ze przeszedl kompletna metamorfoze personalna. W czasie kampani
        wyborczej
        >
        > pokazal brak sily przebicia ktora jest koniecza w polityce, brak
        umiejetnosci
        > porozumiewania sie z wyborcami i fatalny styl medialny. W koncu obrazil sie
        na
        > wszystkich za krzywdy ktore mu wyrzadzano i poddal sie zostawiajac na lodzie
        > zdziwionych ludzi ktorzy na niego liczyli. Nie wiem kto jeszcze chcialby
        > polegac na Cimoszewiczu. Jest on oczywiscie czlowiekiem o wysokiej
        > inteligencji, bardzo dobrze wyksztalconym i moze byc bardzo uzytecznym
        > urzednikiem administracji panstwowej. Ludzi tego kalibru obecna koalicja nie
        > ma. Jednak poziom inelektualny to jedna sprawa a umiejetnosc oddzialywania na
        > wyborcow moze nie miec z tym wiele wspolnego poniewaz iczy sie tu cos w
        > rodzaju "social IQ".
    • bydgoskibolek Cimoszewicz może wrócić w stylu Kwaśniewskiego 07.04.07, 17:20
      Tak! Cimoszewicz może wrócić w stylu Kwaśniewskiego ale na przesłuchania do
      prokuratury !!!

Ale jeszcze lepiej zrobić wreszcie porządek z niereformowalną i mędzicielską
      nie dobitą komuną, postkomuną i homosovietikusami - sierotami po PZPR, PRL,
      CCCP, ORMO, ZOMO itp. !

A tak już całkiem przy okazji, skoro stale "pchacie się na afisz" :

Towarzysze i większość tzw. zgranych niby obywateli !!!

Duża część członków SLD, część PO, różni w różnych odcieniach także czerwoności
      jaskiernie, milery, kwaśniewscy, oleksy, szmajdzińscy, urbany, jaruzelscy,
      siwiccy, rakowscy, Sierakowscy, kalisze itp. itd. jako jednoznaczni
      spadkobiercy, sieroty po PRL, PZPR, ORMO, ZOMO, a nawet ZSRR gdybyście chociaż
      mieli odrobinę instynktu samozachowawczego i ksztynkę jakiejkolwiek ambicji,
      to po prostu zaszylibyście się w przysłowiową mysią dziurę i po prostu
      milczeli. Z bagażem takich, delikatnie bardzo mówiąc, błędów wszelakich i
      wypaczeń naprawdę już nigdy nie powinniście zabierać głosu ani też wypowiadać
      żadnych opinii, że o braniu się do rządzenia w jakiejkolwiek skali w ogóle nie
      wspomnę !!!! Milczcie w końcu jako obywatele tylko polskojęzyczni ! Że
      was jeszcze przebrzydłe komuchy Święta Polska Ziemia chce nosić ?
      Strasznie panoszycie się i wszelkimi sposobami próbujecie „trzymać władzę”
      nadaną wam prawem kaduka, a właściwie prawem czerwonej parszywej
      pięści ,jeszcze w 1945 r. przez czerwono armijnych głupków i siepaczy! To
      właśnie wasze podstawowe korzenie !!
      Przez całe lata wy i ci co was zmajstrowali służyliście wiernie bardzo
      podłemu i obcemu reżimowi. Staliście zawsze wiernie i nadgorliwie na straży
      jego perfidnych interesów wbrew woli uciemiężonego i zniewolonego narodu
      Polaków. I chociaż dzisiaj, kiedy to, przynajmniej teoretycznie, nie ma już
      ZSRR ani PRL czy też PZPR, to mentalnie nadal wiernie i bezwstydnie im
      służycie. Widać to niemalże na każdym kroku !! A dodatkowo jeszcze wasze
      dzisiejsze działania i zapatrywania oraz szeroko głoszone opinie wyraźnie
      pozwalają was zakwalifikować jako zacofanych homosowietikusów o zsowietyzowanym
      i bardzo zniewolonym niby umyśle oraz jako prawdziwych pobratymców morderców z
      Wujka, Wybrzeża i innych kaźni UB i SB, a może nawet i z Katania. Jak zawsze
      jesteście przeciwni wszelkim odnowom, rozliczeniom, wszelkiemu postępowi,
      solidarności i sprawiedliwości ludzkiej. Zawsze zrobicie wszystko aby Polsce i
      Polakom nic się nie udało, ażeby umęczoną Polskę i jej szamocący się z wami i
      waszym układem rząd ośmieszyć i pognębić, najlepiej w jak najszerszym zakresie
      i na jak najszerszej arenie, tak jak przez całe lata. Cieszycie się i
      tryumfujecie z każdej, nawet najmniejszej klęski, każdego potknięcia nowej
      władzy i wszystkich, którym z waszą wypaczoną i chorą bardzo niby ideologią
      jest nie po drodze!!! Zawsze i wszędzie, przy każdej okazji staracie się
      przedstawiać ludzi rządu i odnowy, patriotów i uczciwych jako nadzwyczajnych
      oszołomów i nieudaczników !!!
      Dzięki służbom i układowi oraz manipulacjom i oszustwom opanowaliście
      kluczowe oraz strategiczne ekonomicznie i finansowo stanowiska i organizacje,
      liczne media z TVN, Polsatem i GW na czele. Więc nie dość, że żyjecie na
      zupełnie nie uzasadnienie wysokim poziomie, to jeszcze możecie robić i robicie
      z opinią społeczną prawie wszystko co leży w waszym podłym i wyrafinowanym
      interesie, mącąc i zatruwając obywatelskie umysły!!
      Z wyrafinowaniem i pełną perfidią, naigrawając się często z patriotyzmu i
      postaw solidarności społecznej i obywatelstwa bezczelnie sprzedaliście polskie
      zakłady pracy, spółki, banki itp. itd./często za bezzasadny bezcen/ oddając nas
      wszystkich przynajmniej w ekonomiczno – finansową niewolę. Dzięki ww.
      możliwościom z wielką łatwością, manipulując maksymalnie, karmicie umęczone i
      upodlone społeczeństwo nieprawdziwymi wiadomościami, że Polska to tylko zło,
      miernictwo i niemożność oraz nieudacznictwo powszechne, złodziejstwo,
      oszołomstwo itp. itd. Stale jątrzycie, straszycie, dzielicie i otumaniacie
      wszystkich !!! Walcząc kiedyś, przez dziesiątki lat, wszelkimi sposobami i z
      wielką determinacją z dążeniami wolnościowymi i demokratycznymi, dziś
      bezczelnie i arogancko pełnymi i podłymi bardzo garściami w pełni czerpiecie i
      korzystacie właśnie ze zdobyczy wolności i demokracji ! Zamieniliście
      legitymacje PZPR i ZSMP na książeczki czekowe i legitymacje służbowe Spółek,
      Banków, Urzędów, Sądów, Prokuratur i Rad Nadzorczych. Część z was ma nawet
      bezpośrednio krew na rękach, z Jaruzelskim i Kiszczakiem na czele. Większość
      was pozostałych jest ich mutacją w najgorszym wydaniu.
      Sporo z was pozałatwiało sobie i nadal załatwia bardzo wysokie i jeszcze
      bardziej niezasłużone, wyłudzone renty i emerytury, niepełnosprawności
      najwyższych kategorii itp.
      Musi to wszystko być jak najprędzej rozliczone !!!!!
      Szydzicie, także swoimi czynami i postawami z naszej Ojczyzny i z Polaków, z
      naszych aspiracji i marzeń. Zrobicie zawsze wszystko, aby „sprawy” powróciły
      do sowiecko – socjalistycznej, ponurej dla ogółu, tylko nie dla was,
      rzeczywistości ! Może nie wszyscy z was, ale wasza tzw. wierchuszka ma się
      bardzo dobrze, a nawet jeszcze lepiej, lepiej niż w latach pełni władzy
      komuszej. Ale zarówno ich jak i wasze zbyt dobre samopoczucie jest wielkim
      policzkiem dla patriotów i zwykłych obywateli, a już szczególnie tych wielu
      żyjących w nędznych bardzo warunkach.
      Spadkobiercy manifestu PKWN, różnych Bierutów, Gomułków, Bermanów,
      Cyrankiewiczów, Solińskich i innej swołoczy, pachołki Lenników, Stalinków,
      Beriów itp. itd. należy koniecznie zabrać wam natychmiast lub przynajmniej
      sprawiedliwie społecznie na nowo obliczyć wasze różne świadczenia, na pewno
      niezasłużone, na pewno wyłudzone!! Natychmiast zabrać wszystkie, nawet te
      powszechnie nie znane przywileje!! Zabrać też wszystkie inne cwaniacko
      pozyskane źródła dochodu jak akcje, obligacje itp. Posiadanie ich przez was
      urąga wszelkim normom sprawiedliwości społecznej i dziejowej!!! Tym bardziej,
      że zawsze dla zwykłych obywateli byliście zawsze manipulacyjnymi dyżurnymi
      aborcji wszelkiej dobrej nadziei !!! Rakarzami i łamaczami dobrych
      sumień ludzkich.
      W dzisiejszej podłej bardzo rzeczywistości post komuszej wpisujecie się
      bardzo znakomicie jako kontynuatorzy zamierzeń Dzierżyńskich, Marchlewskich,
      Wasilewskich i po prostu jako Polscy Zdrajcy Pachołki Moskwy – PZPR.
      Targowiczanie przełomu XX i XXI wieku. Wrednie drwiących z aspiracji narodu.
      Emisariusze zła, zakłamania, podłości i bez sumień !!
      Bez duszy. Śmieszni ! Grupa podłego i zakłamanego reagowania!! Anty patrioci
      rodem z internacjonału. Wyprane, zastępcze niby czerwone, podłe mózgi o
      mentalności ORMO, ZOMO i PRL.
      I to właśnie tacy niby ludzie przedstawiają na opinii międzynarodowej jako kraj
      głupków i zacofanych, także fanatyków religijnych.
      Jesteście coraz bardziej bezczelni i rozpasani, głównie, przez waszą stałą
      bezkarność i beznadzieję utopijnych i głupich, nierealnych, chorych, całkowicie
      zgranych i przegranych idei leninizmu i stalinizmu. Mimo bankructwa życiowego i
      politycznego oraz zagnania lub zapuszczenia się w bardzo ślepą i śmierdzącą
      komuszą uliczkę. Samozwańcy poprawności politycznej, mąciciele umysłów
      poczciwych, gwałciciele prawdy i twórcy działań byle jakich.
      Zafałszowani niby moraliści bez jakiegokolwiek kręgosłupa! Cały czas oddani
      wielce myśli sowiecko – radzieckiej! Gorsi kuzyni fidela, cadafiego, polpota i
      innych, podobnych kanalii tego świata. Twórcy ogromnego zła, zakłamania i
      podłości ! Super szuje XX i XXI wieku!
      Obłudnicy ! Przymuleni także ideami Makarenki i Gułagów.
      Jak może być tak, że cały sponiewierany, szczególnie przez ostatnie 60 lat,
      naród jest nadal prześladowany, na różne sposoby, przez malutką popapraną jego
      część !?? Część samo odznaczają
      • senny A ty znowu tutaj ?! 07.04.07, 17:24
        Mendakoszerna, daj spokój. Weź coś na odtrucie i lulu.
        • halfilner Cimoszewicz do pierdla - razem z Kwasniewskim 07.04.07, 17:30
          O spotkaniu z Kwaśniewskim w Krynicy: fałszywiec rzuca się na szyję

O: Posadził mnie koło Kwaśniewskiego.
          G: To mogłeś się całować z nim.
          O: Rzucił się na mnie. A on jest tak kur... bezkrytyczny, że za parę chwil mi
          się na szyję rzucił. Najpierw mnie wykańcza, a potem się na szyję rzuca, żeby
          ludzie widzieli. Co za fałszywce (...) Usiedliśmy, nie minęły trzy minuty, a
          już [Kwaśniewski] o Leszku [Millerze] mówił. Jaki chu..., jaki zawzięty, a jaki
          nieuczciwy, a jaki cyniczny. (...)
          O: Kwaśniewski mnie namówił, żebym był premierem (w latach 90. – red.). Ktoś
          musiał być. Tu mnie zwiódł totalnie. A okazało się, że on mnie neutralizował.
          Ch... skończony, oszust i krętacz.
          G: Ale siadasz koło niego
          O: Z przymusu. Nie mogłem, miejsca były wyznaczone. Co, mam demonstracje robić?

• adam.2x Odczuwam panike na prawicy czytajac takie teksty 07.04.07, 17:29
        Mysle ze wyrzadzaja waszej sprawie wiecej szkody niz pozytku. Takie teksty moga
        byc moze poruszyc wyborcow Radja Maryja i Sciane Wschodnia ktorzy i tak zreszta
        beda glosowaly jak glosuja. Poza tym na ogol nie uzywaja komputerow jesli w
        ogole potrafia zrozumiec teksty.
        Rozsadni ludzie interpretuja to inaczej, zwlaszcza gdy nieopanowane wybuchy
        nienawisci prezentowane sa w czasie Swiat podkreslajacych milosierdzie. No coz
        jak strach sciska za gardlo to i swietosci nie ma.
        • halfilner A ja odczuwam panike w SLD = Sitwie Lewych Drani 07.04.07, 17:30
          O kapitalizmie politycznym: to robota Kwaśniewskiego

G: (o politykach do Bisztygi – red.) Janek, to wszystko była sitwa polityczna.
          Jak się o tym myśli, to człowiek nie rozumie, jak oni mogli na to pozwolić?
          Ileż tu poszło krzywdy ludzkiej.
          O: Tak, zgoda. Prawda jest taka, że cały kapitalizm polityczny stworzył
          Kwaśniewski.
          G: I wy wszyscy
          O: Nie, to w jego salonie...
          G: ...nakupowali wam smokingów. Wyglądaliście jak pingwiny, ku.... w czasie
          Bożego Narodzenia. Makabra, no.
          O: Ja mam swój prywatny smoking.
          • frakcja-alternatywna Re: A ja odczuwam panike w SLD = Sitwie Lewych Dr 07.04.07, 17:33
            SLD walczy teraz juz na smierc i zycie by ich machlojki
            nie ujrzaly swiatla dziennego

halfilner napisał:

> O kapitalizmie politycznym: to robota Kwaśniewskiego
            >
            > G: (o politykach do Bisztygi – red.) Janek, to wszystko była sitwa polity
            > czna.
            > Jak się o tym myśli, to człowiek nie rozumie, jak oni mogli na to pozwolić?
            > Ileż tu poszło krzywdy ludzkiej.
            > O: Tak, zgoda. Prawda jest taka, że cały kapitalizm polityczny stworzył
            > Kwaśniewski.
            > G: I wy wszyscy
            > O: Nie, to w jego salonie...
            > G: ...nakupowali wam smokingów. Wyglądaliście jak pingwiny, ku.... w czasie
            > Bożego Narodzenia. Makabra, no.
            > O: Ja mam swój prywatny smoking.
          • adam.2x Nie oszukuj siebie i innych, prawica boi sie 07.04.07, 17:33
            Lewica to obecnie jedyne stronnictwo ktoremu przybywa zwolennikow w sadazach
            • halfilner uwaga - pierot6 vel wrojoz vel Kwasniewski oszalał 07.04.07, 18:10
              zobacz jego wpisy nizej
        • senny Re: Odczuwam panike na prawicy czytajac takie tek 07.04.07, 17:33
          Nie ma paniki. Gość się namęczył, ale większość zwolenników jest niepiśmienna, więc trud daremny.
          • babetle666 Re: A ja odczuwam panike w SLD = Sitwie Lewych Dr 07.04.07, 17:35
            nic dodac nic ujac,
            komuchy sa w panice
            • halfilner Re: A ja odczuwam panike w SLD = Sitwie Lewych Dr 07.04.07, 17:37
              system kolesiostwa , stosowany przez Kwasniewskiego totalnie sie
              skojkpromitowal,
              nawet falszywe sondaze nic tu nie pomoga.

babetle666 napisała:

> nic dodac nic ujac,
              > komuchy sa w panice
              • adam.2x To ludzie wybieraja - i dlatego prawica panikuje 07.04.07, 17:43
                Sytem kolesiostwa ciagle kompromituje sie tym razem na prawicy, natomiast w
                kazdym sadazu Kwasniewski ma conajmniej dwu- trzykrotna przewage nad Wielkimi
                Bracmy. Ta roznica jest poze statystycznym bledem.
                • halfilner Panike w SLD = Sitwie Lewych Drani 07.04.07, 17:53
                  Oczywiscie ze sondaze klamia,
                  zawsze zawyzaja notowania SLD,
                  a sztucznie obnizaja notowania prawicy.

albo nie potrafisz trafnie zaanalizowac sytuacji w Polsce,
                  albo uprawiasz tu propagande dla swojej "ukochanej" lewicy.

Zobacz na temat sondazy:
                  www.gazetapolska.pl/?module=content&lead_id=1682
                  • adam.2x Re: Panika na prawicy 07.04.07, 18:02
                    Akurat lewica nie byla moja ukochana, wprost przeciwnie, ale patrzac na to co
                    sie dzieje zaczynam myslec pragmatycznie. Szkoda aby tak wspanialy rozwoj
                    Polski w ostatnich 17 latach zakonczyl sie ruina. Nie mam zainteresowan
                    ideologicznych - nie lubie zadnej ideologi, patrze na efekty. Inkwizycja to
                    takie samo zlo jak komunizm czy faszyzm. Natomiast widze w Polsce zacieta walke
                    ideologiczna ze strony prawicy. Sprawija wrazenie ze nie wierza w swe
                    umiejetnosci przemowienia do intelektu i stawiaja na wykorzystanie instyntktow.
                    Gdy chleba przybylo zaczela sie pora na igrzyska.
                    • senny Re: Panika na prawicy 07.04.07, 18:11
                      Mam te same odczucia. W Polsce słowo 'prawicowość' stało sie synonimem idiotyzmu. Co ciekawe, prawica zaciekle atakuje 'komuchów', stosując bolszewickie metody, a ich pojęcie o państwie pochodzi wprost ze zjazdów PZPR.
                      Kiszczak pewnie ryczy ze śmiechu przed telewizorem.
                      • halfilner histeria lewicy - wszystkie lachudry na poklad 07.04.07, 18:13
                        Kiszczak ma pelne portki ze strachu,
                        nawet na rozprawe w sprawie zastrzelanie gornikow w kopalni Wujek boi sie
                        stawic.
                      • adam.2x Zycze wszystkim Wesolych Swiat Wielkiejnocy 07.04.07, 18:30
                        Zarow lewicy jak i prawicy (mimo wszystko)oraz wszyskim pomiedzy i
                        niezrzeszonym.
                        • adam.2x .... i lece na Swieconke 07.04.07, 18:31
                • aradian Re: To ludzie wybieraja - i dlatego prawica panik 08.04.07, 02:18
                  Ech, te wasze sondaże,adam.2x,i ich wiarygodność,doprawdy śmiechu warte i
                  żałosne to wszystko. Dobrze,że mocno wyostrzone,a przez to widoczne.
      • l.o.r.t.e.a Nie wiem czy sam to napisałeś, czy skopiowałeś, 07.04.07, 19:28
        ale generalnie dla autota tekstu wielkie brawa. Prawda w najczystszej postaci.
      • loza_szydercza Bardzo taki tragi-romantyczny wywod... 07.04.07, 21:58
        ... ale dzieki takim tragi-romantycznym uczuciom Polakow do swojego kraju, teraz
        Polska jest wolna.
        Prawda jest niestety to, ze ludzie, ktorzy przez dlugie lata walczyli przeciwko
        Demokracji, teraz uczynili sobie akurat z niej (Demokracji) tarcze ochronna dla
        wlasnych tylkow. To upodlajace, ze akurat przeciwnicy Demokracji, najbardziej na
        niej skorzystali. Najbardziej upodla tych, co o ta wolnosc walczyli.
    • silesius.monachijski001 I coz tu sie dziwic: w lewackim szambie zawsze kaz 07.04.07, 18:37
      g... wyplynie na wierzch
      • uu1 Re: I coz tu sie dziwic: w lewackim szambie zawsz 07.04.07, 19:38
        silesius.monachijski001 napisał:
        > g... wyplynie na wierzch
        Czego najlepszym przykładem jest Twoja reaktywacja.
    • dinko11 Cimoszewicz może wrócić w stylu Kwaśniewskiego 07.04.07, 18:37
      byłby prezydentem i przez niego mamy pokracznego karła
      • kartoflisko "byłby prezydentem"!!!! 07.04.07, 19:53
        dinko11 napisał:

> byłby prezydentem i przez niego mamy pokracznego karła
        buhahaha, w twoich marzeniach.
        • waldam "wc" wyższy od "lk". Ile 2-3 cm? Co znowu nie tak. 08.04.07, 00:00
          Jakoś słowo "pokraczny" umknęło cenzorowi.
    • yxcv Cimoszewicz może wrócić w stylu Kwaśniewskiego 07.04.07, 19:15
      pewno-koryto pelne jest z czego krasc,mysle ze zobacze jego z Olinem predzej w
      kryminale jak w polityce.
    • bibbi5 a ja sie nie cieszę z ew.powrotów-to przerażające, 07.04.07, 19:53
      że ci panowie marzą o powrotach, a jeszcze bardziej przerażające, że ktokolwiek
      ich do tego namiawia. O zgrozo! Tylko nie to!
    • adalberto3 Bedzie jechal na bialym koniu ? 07.04.07, 20:10
      • waldam Re: Bedzie jechal na bialym koniu ? 07.04.07, 23:22
        raczej żubrze
    • zniezmaczony Cimoszewicz może wrócić w stylu Kwaśniewskiego 07.04.07, 20:23
      I niech wraca, bo te rządy chyba już powoli dogorywają i oprócz kolejnych bubli
      legislacyjnych, jakiś działań pozorowanych i dalszego skłócania społeczeństwa
      już nic więcej nie stworzą. Miał rację Wałęsa, że bracia są dobrzy do działań
      destrukcyjnych - cóż, kompleksy wychodzą na starość.
    • kyklop Tak ! W razem trafią tam gdzie zasługują ! 07.04.07, 20:35
      ... do pierdla !
    • vidi12 [...] 07.04.07, 21:45
      Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
    • waldam Powrót w stylu taśm Oleksego? .Tytuł artykułu 07.04.07, 23:01
      i okoliczności tkz.powrótu Kwaśniewskiego same sugerują takie zapytanie. Szkoda, że aluzję trzeba wykładać łopatologicznie. Swoją drogą dziennikarz może manipulować tytułem i treścią , natomiast ośmieszenie tego jest kasowane.
      Powtarzam 11 raz.
      Ankieta ciekawa, bo dotyczy i administratora.
    • kap0 Cimoszewicz może wrócić w stylu Kwaśniewskiego 07.04.07, 23:03
      mam nawet dla nich nazwe RPO (rekultywowana partia oszustow)
    • surykatka333 Cimoszewicz nie nadaje się jest oziębły w kontakta 07.04.07, 23:23
      Cimoszewicz nie nadaje się jest oziębły w kontaktaktach między ludzkich.
      Lepszy byłby Jaruzelski.
    • avin Re: Cimoszewicz może wrócić w stylu Kwaśniewskieg 07.04.07, 23:40
      Raczej w stylu Peczaka.
    • pitur1900 Cimoszewicz może wrócić w stylu Kwaśniewskiego 07.04.07, 23:47
      Ich obu dyskredytuje ich baNDYCKA I KOMUNISTYCZNA PRZESZLOSC.

AFERA FABRYKI OSACZA KRWI GDZIE ZOSTALY NARUSZONE ZASADY UDZIELAnia pozyczek
      swiadcza o ich kryminalnych intecjach.

Njalepiej niech wyjada z Polski krasc gdzieindziej.
      • halfilner wszystkie__ łachudry___ na poklad ____!|!|!! 08.04.07, 01:22
        jak prezio Golen wola,
        to Cimoszewicz, zubr bialowieski reaguje

• mo_mo1 Trup z szafy! 08.04.07, 00:22
      kolejny niestety...

www.foto-tel.pl/
    • matek1965 [...] 08.04.07, 02:47
      Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
    • dorota9161 Cimoszewicz może wrócić w stylu Kwaśniewskiego 08.04.07, 04:10
      Znakomita wiadomość, nareszcie politycy przez duże P zaczynają coś robić!!
      Polsce potrzebna silna lewica, powrót do polityki pana Kwaśniewskiego i pana
      Cimoszewicza to dobry znak.
      • halfilner dorota, to nie politycy, to zlodzieje !!! 08.04.07, 04:58
        dalas sie otumanic tym szelmom i cwaniakom.

Kwach i Cimoch to oportunisci, ktorzy, jak mowil Oleksy,
        maja gdzies Polske i Polakow

dorota9161 napisała:

> Znakomita wiadomość, nareszcie politycy przez duże P zaczynają coś robić!!
        > Polsce potrzebna silna lewica, powrót do polityki pana Kwaśniewskiego i pana
        > Cimoszewicza to dobry znak.
    • presentation1 ....Lewica dzis niepotrzebana............. 08.04.07, 08:00
      biznes.interia.pl/news?inf=890857
    • szasza7 Towarzystwo weteranów-Każdy zna tych panów- 08.04.07, 08:05
      Bo tam co niedzieli-Jest przyjaciół wielu.Lwowiacy to znają!Ale młode wilki SLD
      nie dopuszczą ich do stada.I dobrze!Najwyżej,jak chcą niech zakładają własne.
      • wet3 Re: sasza 08.04.07, 15:08
        szasza7 napisała: > Towarzystwo weteranow.Kazdy zna tych panow -

> Bo tam co niedzieli-Jest przyjaciół wielu.Lwowiacy to znają!Ale młode wilki
        SLD
        >
        > nie dopuszczą ich do stada.I dobrze!Najwyżej,jak chcą niech zakładają własne.

Wilk zawsze pozostanie wilkiem! Nie wiem czy mlode wilki nie dopuszcza do stada
        starych wilkow. Jesli nie dopuszcza to tylko dlatego, ze zdobycze chca
        zatrzymac dla siebie. Bez podzialu pozostanie dla mlodych wilkow wiecej
        zdobyczy!
    • men190 Borowski zakladal SDPL mial 18%, Frasyniuk 08.04.07, 15:33
      zakladal PD mial bodajze 16%, Gretkowska Partie Kobiet 10%. Jak skonczyli wiemy.

A nieudacznik Cimoszewicz, ktory byl podejrzany o inside trading i dodatkowo
      poslal naszych do Iraku za frajer, niech wraca do lasu. Jest tylko nadetym
      bucem-nieudacznikiem i zaklecia kilku kretynow z forum tego nie zmienia.
    • losiu4 Cimoszewicz może wrócić w stylu Kwaśniewskiego 08.04.07, 16:47
      powrót w stylu Kwaska? znaczy jak? szwindlem, chlaniem czy "magistrem"?

Pozdrawiam

Losiu

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka