Dodaj do ulubionych

Rosjanie na forum

08.04.07, 22:34
Czy nie dziwi Was wysyp rosjan na polskich foraach? Jak zadnej innej obcej
narodowosci. Osobiscie nie mam nic przeciw temu, ale czasami mam wrazenie, ze
to prowokatorzy.
Obserwuj wątek
    • smokwawelskijr Re: Rosjanie na forum 08.04.07, 22:44
      Mnie wcale nie dziwi. przed atakiem izraela na liban rok temu ktorys z
      izraelskich generalow przyznal ze istnieje siec wlasni takich internautow ktorzy
      udzielaja sie na roznych forach internetowych zazwyczaj najwiekszych i
      popularnych portali popierajac w wypowiedziach polityke izraela - niestety nie
      chce mi sie szukac tego newsa w archiwum ale wytrwali do niego dojda.
      Gdzies na forum gazetowym jest tez post o forumowiczach piszacych z roznych
      dziwnych jednostek wojskowych (polskich)...
      Oczywistym wiec jest ze internet takze ksztaltuje opinie wiec lezy w kregu
      zainteresowan roznych manipulatorow - moglbym wskazac kilkadziesiat nickow ludzi
      ktorzy albo permanentnie popieraja polityke rosyjska, albo tez najezdzaja na
      rzad pisiorow (24hrs na dobe - wiec kiedy spia?), albo tez strasza polakow
      pracujacych za granica tym ze podatki trzeba placic podajac przy tym
      nieprawdziwe informacje.Zastanawia mnie szczegolnie czestotliwosc pojawiania sie
      ich wypowiedzi co oznacza ze maja dostep do netu 24 godziny na dobe wiec zapewne
      dzialaja w zmianach 12 godzinnych.
      pozdr
      • matrek Re: Rosjanie na forum 08.04.07, 22:51
        Nadgarstki ich nie bola ? :)
        • moon5 Re: Rosjanie na forum 08.04.07, 22:58
          Ja nie widzę tych Rosjan.
          • matrek Re: Rosjanie na forum 08.04.07, 23:23
            "rosjanki", "jk2004", "olo4" (czy jakos tak) i kilku innych, ktorych nickow nie
            pamietam. Pisza cos przede wszystkim w watkach w jakis sposob zwiazanych z
            Rosja, a juz zwlaszcza w watkach stanowiacych komentarze do artykulow
            Wybiórczej na temat Rosji, czy jej polityki.
            • moon5 Re: Rosjanie na forum 08.04.07, 23:43
              Ja tu widzę głownie propagandę antyrządowa. Niektórzy wyjątkowo bezczelni.
      • leonard3 Re: Rosjanie na forum 08.04.07, 22:59
        Tak chlopcy, tu nic nie ginie. Choc to brzmi jak science fiction kazde
        slowo, ktore wpiszecie do internecie trafia do komputerow NSA gdzie
        sa analizowane przez roznojezyczne programy-analizatory.
        Po wielostopniowej, automatycznej obrobce koncza swoj zywot na biurkach
        analitykow NSA.
        Co do manipulowania ruchem na forach to jest to oczywiste, ze sa legiony
        zawodowych prowokatorow , ktorzy kieruja ruchem w roznych tematach.
        I wcale nie sa to Admini. Wiem cos o tym . ha,ha,ha,ha,ha,ha
        Takze nasz kontrwywiad probuje cos tu dzialac, ale to jeszcze ignoranci.
      • l.o.r.t.e.a W Polsce mamy problem ludzi skupionych 08.04.07, 23:00
        wokół portalu eurojihad.org. To oni cały czas bombardują fora postami przeciw
        Arabom,Palestyńczykom i islamowi, usiłując nam wmówić że świętym obowiązkiem
        Polski jest natychmiast stanąc ramię w ramię z Izraelem i wojowac z Arabami.
        • smokwawelskijr Re: W Polsce mamy problem ludzi skupionych 08.04.07, 23:04
          A druga grupa probuje nam wmowic ze naszymi bracmi sa niemcy i rosjanie i tylko
          z nimi mozemy budowac europe, ktora jak to drzewiej bywalo kopnie nas pozniej w
          dupe.
          pozdr
          • l.o.r.t.e.a Pleciesz. 08.04.07, 23:07

• l.o.r.t.e.a A co do rosjan, to watpię by byli to zawodowi 08.04.07, 23:03
      propagandysci, co najwyżej kilku, reszta to pozyteczni idioci i Polacy
      przesiąknięci komunizmem.
      • romano33 Ja raczej widze sporo rasistów islamofobów 08.04.07, 23:20
        Pewnie Hasbarach wysłał takich na fora aby popierac polityke Izraela i USA
        przeciwko Arabom ;-). Ale sporo internautów to NEO-dzieci
      • smokwawelskijr Re: A co do rosjan, to watpię by byli to zawodowi 08.04.07, 23:20
        polacy przesiaknieci komunizmem znalezli sobie nowy wspanialy dom -
        bruksele.Wiesz gdzie ciagnie cala bolszewia? wlasnie do brukseli bo w
        waszyngtonie wiedza ze wiekszosc z nich to bolszewicka zaraza po ruskich
        uniwersytetach.a w brukseli trafiaja na swoich eurosocjalistow zafascynowanych
        marksem i preziem putinem.
        • 18261826www Rosjanie i Radio Maryja-wspolne cele 08.04.07, 23:28
          W obu przypadkach mamy do czynienia z propaganda i agitacja wymierzona w nasze
          sojusze,czyli w nasza racje stanu,nasza wolnosc i niezawislosc.
          Komu na tym moze zalezec?
          Tylko zdrajcom i obcym agentom!
          • antyegzorcysta.unijny Re: głupota ludzka nie ma granic 09.04.07, 09:32
            18261826www napisał: W obu przypadkach mamy do czynienia z propaganda i agitacja
            wymierzona w nasze sojusze,czyli w nasza racje stanu,nasza wolnosc i niezawislosc.
            Komu na tym moze zalezec? Tylko zdrajcom i obcym agentom!
            ---
            Człowieku! Nie opowiadaj bajek o naszej racji stanu, naszej wolności i
            niezawisłości, O SOJUSZACH. Te bajeczki zostały już przerobione w przedszkolu.
            1. Sojusze z Anglią, Francją w 1939 roku,
            2. Pakt o nieagresji z Niemcami i CCCP,
            3. Rozbiór Polski przez "przyjaciół anglo-amerykanskich w Teheranie i Jałcie",
            4. Terror pookupacyjny "legii cudzoziemskiej w Polsce" i jej służby lokalnej,
            5. Plan ataku atomowewgo na "Pakt Warszawski" - jedna bomba wodorowa w prezencie
            dla Warszawy",
            6. Podburzanie do powstania w 1989 roku,
            7. Wejście do NATO, zamiast zadeklarowania NEUTRALNOŚĆI - była jedyna szansa raz
            na 1000 lat,
            8. Wyprzedaż majątku narodowego "za półdarmo" lub symboliczną złotówkę,
            9. Zadłużanie w banku światowym i bankach europejskich (ponad 500 miliardów
            złotych),
            10. Oddanie za bezcen MEDIÓW i BANKÓW - to twoja NIEZAWISŁOŚĆ,
            11. Wolnym będziesz wtedy, gdy będziesz miał WŁASNY KAWALEK POLSKI (dom,
            działka, gospodarstwo, mieszkanie,...,
            12. Wolnym będziesz wtedy, gdy nie będziesz zadłużony np. w banku szwajcarskim
            na ratalny samochód, mieszaknie, ...,
            13. Wolnym będziesz wtedy, gdy będziesz miał oszczędności na urlop np. Hiszpanii
            jeden raz w roku,
            14. Wolnym będziesz wtedy, gdy będziesz sam wybierał sobie PRZYJACIÓŁ i uznawał
            WROGÓW,...
            15. Wolnym będziesz wtedy, gdy będziesz sam WYBIERAŁ CO JEST PRAWDZIWE, a co
            jest KŁAMSTWEM,
            16. Wolnym będziesz wtedy, gdy zdobędziesz wiedzę i nie dasz sobą manipulować
            kiełbasą wyborczą, marketingiem, ...
            17. Wolnym będziesz wtedy, gdy bedziesz miał MILION EURO, ...
            17. NIEZAWISŁYM będziesz, gdy będziesz wybierał korzystne dla twojego kraju
            umowy przy kupnie i sprzedaży towarów,...

Przyjacielu, ty NIE WIDZIAŁEŚ NA OCZY KOMUNIZMU a jedynie "demokrację ludową", a
            komunizm znasz ze słyszenia. Komunizm trockistowski rozpoczął się w POLSCE z
            chwilą przystąpienia do Unii Europejskiej:
            - gospodarka planowa: plany 3 letni, 6 letni własciwe PRL to były przygrywki do
            planów unijnych,
            - ateizacja w wydaniu PRL to były śmieszne bajeczki w porównaniu do unijnej (nie
            sądź bynajmniej, że jestem zwolennikiem LPR),...
            - propaganda unijna jest i będzie 1000 krotnie + 1 silniejsza od gazetowej i
            radiowej propagandy PRL,
            - zostaniesz zniewolony przez pożyczki bankowe, windykatorów i komorników tak,
            że będziesz marzył o ucieczce na księżyc,...
            - zostaniesz zniewolony przez sieci agentów, pośredników od urodzenia do
            wyznaczonej planowo śmierci,
            - RUSZ SWOJĄ WYOBRAŹNIĘ - zostaniesz niewolnikiem jak pies przy budzie i
            będziesz szczekał na zawołanie.

To właśnie zdrajcom i obcym agentom zależy na tym aby OGŁUPIĆ naród polski, aby
            sam sobie założył kajdanki i stryczek na szyję.

Szkoda słów...

---

„Prawdziwa globalna gospodarka wymaga zniesienia państwowej suwerenności. I
            niech nikomu się nie wydaje, że będzie mógł uciec z tego systemu” - Walter
            Wriston były prezydent Citicorp (światowy potentat finansowy, zatrudniający
            około 300 tysięcy pracowników), 1992.
            Tak więc wygląda na to, że nowi właściciele ziemskiego globu chcą zgarnąć całą
            pulę, bez reszty. I, jak sądzę, jedynym pocieszeniem dla przyszłych generacji
            może być tylko to, iż nawet szatański miot będzie potrzebował lokai i parobków.
            Sadząc po teraźniejszych gabinetach i parlamentach – nie zabraknie im służby.
            • matrek Re: głupota ludzka nie ma granic 09.04.07, 23:15
              Nie chce mi sie komentowac tego steku bzdur.
              Zadam tylko jedno pytanie - jak wyobrazasz sobie netralnosc w centrum europy -
              miedzy Niemacmi a Rosja?

Polska to nie wcisnieta miedzy alby Szwajcaria z jej bankami w ktorej wszyscy
              trzymaja pieniadze i na uboczu nawet europejskie polityki, ani nie Szwecja na
              krancu Europy, w ktorej nie ma nic oprocz skal.
        • romano33 Re: A co do rosjan, to watpię by byli to zawodowi 08.04.07, 23:54
          smokwawelskijr napisał:

> polacy przesiaknieci komunizmem znalezli sobie nowy wspanialy dom -
          > bruksele.Wiesz gdzie ciagnie cala bolszewia? wlasnie do brukseli bo w
          > waszyngtonie wiedza ze wiekszosc z nich to bolszewicka zaraza po ruskich
          > uniwersytetach.a w brukseli trafiaja na swoich eurosocjalistow zafascynowanych
          > marksem i preziem putinem.

Zgadza sie. UE to trockizm. Tylko problem jest taki, że Ty nie wiesz, że w
          Białym Domu i Pentagonie tez rządzą trockisci nopowiedzmy byli bo sie
          przefarbowali na neokonów ;-)

Wiesz kto wymyslił komunizm, imperializm i liberalizm ?
    • surykatka333 nie ma żadnych rosjan na tym forum 09.04.07, 00:20
      nie ma żadnych rosjan na tym forum
      • leonard3 Re: nie ma żadnych rosjan na tym forum 09.04.07, 00:21
        a Zydzi?
        • leonard3 Re: nie ma żadnych rosjan na tym forum 09.04.07, 00:22
          A Polacy sa? Ha,ha,ha,ha,ha,ha,ah
    • rusek11 Re: Rosjanie na forum 09.04.07, 01:07

ruszac mozgownica lustrzaki , przeczez w Polsce nie ma zadnej partii ktora by
      nie byla ANTYROSYJSKA

po co ruscy beda wydawac kase na ksztaltowanie opinii na tym zasranym smietniku
      GuWna, gdyz wszystkie polskie gazety i tv rzygaja rusofobia na okraglo.
      te nie liczni kumaci mysla i widza ze cos sie tu nie zdadza i naiwnie probuja
      innym to wykazac
      rosjanie lub polacy ktorzy byly w rosji dluzej, znaja ze GuWno wciska
      czytelnikam KIT

myslec frajerzy myslec

he...he...
      • matrek Re: Rosjanie na forum 09.04.07, 01:16
        Szczescie, ze to wolny kraj i nie trzeba odpowiadac na takie posty.
        • rusek11 Re: Rosjanie na forum 09.04.07, 01:23
          matrek napisał:

> Szczescie, ze to wolny kraj i nie trzeba odpowiadac na takie posty.
          >

ale tesknisz za "twarda reka" komuna czy pilsudczyzna jaka to roznica zeby
          tylko lustrowac wsadzac donosic a jak dobrze pojdzie to i rozstrzeliwac co,
          lustrzaku?

he...he...
          • 18261826www Powiedz nam drogi rusku11.... 09.04.07, 01:31
            ... kim jestes i co tutaj robisz?Jaki jest cel Twojej dzialalnosci?
            Dlaczego nie jestes wsrod swoich na forum "prawdy" lub "izwjestii"?
            • rusek11 Re: Powiedz nam . 09.04.07, 01:57
              nie jestem "drogi" i
              nie mam tutaj zadnej dzialalnosci,he

czekawe zjawisko tu mozna zaobserwowac jak to sie lud daje zmanipulowac i to po
              doswiadczeniach z komuna, niby powinni wszystko przemyslec i przeanalizowac i
              nie wierzyc tak odrazu na slowo, a tu calkowity brak myslenia i powtarzania w
              kolko to co przed chwila sie przeczytalo lub uslyszalo
              tym bardziej jest dziwnie gdy w tym chorze glupcow da sie odnalesc bardzo
              czekawe watki i wypowiedzi

jestem tam gdzie chce i ty tak mozesz tylko musisz sie na to zdecydowac

he...he...
              • matrek Re: Powiedz nam . 09.04.07, 02:00
                Mozesz sobie tu siedziec, to wolny kraj, a internet juz w ogole nie zna barier -
                czasem to nawet ciekawe poznac opinie inne niz polskie. Gdybys jeszcze nie
                obrazal gospodarzy, byloby nawet milo.
                • rusek11 Re: Powiedz nam . 09.04.07, 02:14
                  matrek napisał:

> Mozesz sobie tu siedziec, to wolny kraj, a internet juz w ogole nie zna
                  barier
                  ------------------

dajesz mi swoje pozwolenie? he

> -
                  > czasem to nawet ciekawe poznac opinie inne niz polskie.
                  ----------------

to jest jedna z przyczyn dlaczego tu wpadam

Gdybys jeszcze nie
                  > obrazal gospodarzy, byloby nawet milo.
                  >
                  ----------------------

jak cie powiem ze musze wyrabiac wize do Rosji gdzie sie urodzilem dlatego ze
                  mam polski paszport to co , zaliczysz mnie do gospodarzy?

wtedy juz bedzie mi wolno obrazac?

• 18261826www Re: Powiedz nam . 09.04.07, 02:26
                    czy jestes tutaj jako wrog czy przyjaciel? Jak bys sie czul Ty i Twoi rodacy
                    gdyby rosyjskojezyczni Polacy lzyli na Rosje na forum "prawdy" czy "izwjestii"
                    Zastanow sie co piszesz,bo ponizasz swoj kraj- Rosje w naszych oczach.
                    My czcimy tych Rosjan ktorzy wyzwalali nasza ziemie,ale nie mozemy zapomniec o
                    zbrodniach jakich dokonala Rosja sowiecka na naszym narodzie w sojuszu z
                    Hitlerem.Jasne?!
                    • rusek11 Re: Powiedz nam . 09.04.07, 02:54
                      18261826www napisał:

> czy jestes tutaj jako wrog czy przyjaciel?
                      ----------------

innych mozliwosci nie widzisz?
                      jak u stalina "Kto nie jest z nami ten jest przeciwko nam"

Jak bys sie czul Ty i Twoi rodacy
                      > gdyby rosyjskojezyczni Polacy lzyli na Rosje na forum "prawdy"
                      czy "izwjestii"
                      --------------------

ten pouczajacy ton zostaw dla dzieciakow lub murzynow, he
                      moze dla nich bedzisz mentorem

>
                      > Zastanow sie co piszesz,bo ponizasz swoj kraj- Rosje w naszych oczach.
                      ----------------

zwisa mnie jak sa odberane moje wypowiedzi
                      jesli ktos na ich podstawie ksztaltuje swoja opinie o Rosji czy Polski to jest
                      zwyczajnie glupi

wlasnie tak KGBsy instruktowaly obywateli ZSRR wyjezdzajacych na wycieczke na
                      zachod " Pamietajcie obywatelki i obywatele ze na zachodzie bedziecie
                      reprezentowac ZSRR i po was oni zobacza ROSJE W SWOICH OCZACH"

tera nie te czasy, chociaz i podobne,he

> My czcimy tych Rosjan ktorzy wyzwalali nasza ziemie,ale nie mozemy zapomniec
                      o
                      > zbrodniach jakich dokonala Rosja sowiecka na naszym narodzie w sojuszu z
                      > Hitlerem.Jasne?!
                      ----------------------

to tobie nie jasno, ze ROSJA to nie ZSRR, czujesz roznice?
                      watpie, ale i tak zwisa mi to, he

• 18261826www Re: Powiedz nam . 09.04.07, 03:04
                        Widze rusku11 ,ze sie nie dogadamy,a szkoda,wielka szkoda
                        i dla Was i dla nas.Pozostaniemy dziadami na wieki wiekow ,a innym tylko w to
                        graj
                      • matrek Re: Powiedz nam . 09.04.07, 03:52
                        rusek11 napisał:

>
                        > to tobie nie jasno, ze ROSJA to nie ZSRR, czujesz roznice?
                        > watpie, ale i tak zwisa mi to, he
                        >

Jasne, z chwila odzyskania niepodleglosci przez kilka republik, ktore i tak
                        mialy g... do powiedzenia w Sojuzie oraz zmiany sierpa i mlota, na czarnego
                        orla, to juz zupelnie inny kraj, prawda?
                  • matrek Re: Powiedz nam . 09.04.07, 03:48
                    rusek11 napisał:

> matrek napisał:
                    >
                    > > Mozesz sobie tu siedziec, to wolny kraj, a internet juz w ogole nie zna
                    > barier
                    > ------------------
                    >
                    >
                    > dajesz mi swoje pozwolenie? he
                    >
                    >
                    > > -
                    > > czasem to nawet ciekawe poznac opinie inne niz polskie.
                    > ----------------
                    >
                    > to jest jedna z przyczyn dlaczego tu wpadam
                    >
                    >
                    >
                    > Gdybys jeszcze nie
                    > > obrazal gospodarzy, byloby nawet milo.
                    > >
                    > ----------------------
                    >
                    > jak cie powiem ze musze wyrabiac wize do Rosji gdzie sie urodzilem dlatego ze
                    > mam polski paszport to co , zaliczysz mnie do gospodarzy?
                    >
                    > wtedy juz bedzie mi wolno obrazac?
                    >

Naprawde jestes glupi, czy tylko takiego udajesz?
                    W tym ostatnim przypadku - nie mart sie, to przechodzi z wiekiem.
    • koham.mihnika Rosjanie na forum bronia swego, inni sra.a na 09.04.07, 02:02
      Polske. Az dziw bierze, skad sie tylu uparlo pisac na polskim forum majac w
      sygnaturce odnosnik do hymnu kraju pochodzenia? Jakby nie mieli wiecej problemow
      ze swoim prezydentem-seksmaniakiem czy sasiadami?
    • surykatka333 1/4 Izraela to zydzi z rosji teraz :))) ale oni mó 09.04.07, 03:38
      1/4 Izraela to zydzi z rosji teraz :))) ale oni mówią po rosyjsku
      • hatteras Re: 1/4 Izraela to zydzi z rosji teraz :))) ale o 09.04.07, 04:08
        Tacy z nich Zydzi jak z ruska11 Polak
        • rusek11 Re: 1/4 Izraela to zydzi z rosji teraz :))) ale o 10.04.07, 00:18
          chyba zmienie nik na polaczek11

he...he...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka