Dodaj do ulubionych

ZLOT W CZECHACH -wstepne informacje

30.07.02, 15:11
Witam Was wszystkich kochani czatowicze:-)).

Na ostatnim zlocie w Miedzywodziu zostalem powierzony organizacja zlotu w
Czechach...(aras,kaba, dzieki:-) ). Poniewaz slowo pisane jest mi obce...
(ewka to wie...)przejde do konkretow.

Zlot odbedzie sie w dniach 4-6 pazdziernika, roku biezacego oczywizda:-),
jest mozliwosc zaczac juz 3-ciego.
Miejsce zlotu to gory Jeseníky (Jesioniki) miasteczko Česká Ves,w poblizu
miasta Jeseník, cca 20km od przejscia granicznego w Glucholazach.
Pensjonat nazywa sie Šafran (czyt.Szafran),pokoje dwu i trzy osobowe z TV i
telefonem, cena 300 Kč(koron czeskich)cca 10 EUR, za osobe i noc, w cenie
jest sniadanie. Mozliwosc ogniska, tancow i innych swawoli na miejscu
zapewniona.UWAGA!!! Ilosc miejsc ograniczona, tylko 22 osoby.Zrobilem
rezerwacje...:-)).

W przypadku, gdyby chetnych bylo wiecej mam zarezerwowany jeszcze inny
pensjonat, gdzie zmiesci sie 60 osob...:-)).

O zaletach miejsca tego pisal nie bede teraz poniewaz juz sie zmeczylem...:-))
(ewka to wie...:-)) ). Napisze innym razem, ale w tym tygodniu napewno:-).

Wszystkich zapraszam...i prosze zrobic liste chetnych.

Liste chetnych i oczywiscie tych, ktorzy przyjada potrzebuje z dwoch
powodow...

1.bedziemy rozdawac koszulki zlotowe...(Lampko_pomy_slowa...oczekuje pomyslu:-
)) )
2.musze uiscic zaliczke, dlatego mi zalezy na zobowiazujacych zgloszeniach,

PS.Jest zapowiedziany przyjazd znanego rezysera filmowego z miasta
krolewskiego Krakowa Jana_Serce wraz ze swoja asystenka...tez z
Krakowa...Jenny..:-))).Bedziemy krecic film...producent troche mniej znany,
ale tez z Krakowa...ja..:-)).

Jeszcze raz zapraszam...

mave:-)
Obserwuj wątek
    • Gość: aras Re: ZLOT W CZECHACH -wstepne informacje IP: *.espol.com.pl 30.07.02, 15:39
      pierwszy ! :-)))) zapisuję się oczywiście.
      pozdrawiam.
      • orissa Re: ZLOT W CZECHACH -wstepne informacje 30.07.02, 15:45

• Gość: rybka:-) Re: ZLOT W CZECHACH -wstepne informacje IP: *.nat.tvknet.pl 30.07.02, 18:09
        Ja też!!! ja też chcęęęęę!!! Poprosze o rezerwację :-))))))
        Rybka
    • lampka_nie_winna Re: ZLOT W CZECHACH -info prawie wsie;) 30.07.02, 15:51
      mav, kolego, co Ty za farmazony piszesz o obcym Tobie pisanym slowie, he?;)
      Sie dorwal do tastatury i prawie wsio wypisal co tajemne dlugo mialo ostac.
      O pracach filmowych np. heheee. Ja Ci juz teraz szczerze radze ten osrodek co
      to kope ludzia zmiesci zarezerwowac paniczku, czatownicy jako rod wrazen
      kulturalnych lakomy znany przeca, to i publikum mocarnie liczebne i pazerne
      nie_zmiernie;)).

lampie_pozdrowienia_po_myslunkowe

P.S.
      Ciesze sie ogromnie. No i koszulke z szafy wyciagam, nie_dlugo polezala heh.
      pap
      • lampka_nie_winna Re: na liste obecnosci wpis 30.07.02, 15:55
        prosze o wpisik: lampka razy jeden
        pap
    • orissa Re: ZLOT W CZECHACH -wstepne informacje 30.07.02, 16:25

• Gość: flux Re: ZLOT W CZECHACH -wstepne informacje IP: *.czestochowa.sdi.tpnet.pl 30.07.02, 18:11
      flux razy 1
    • bigott Re: ZLOT W CZECHACH -wstepne informacje 30.07.02, 18:37
      Tym razem wam nie podaruje!
      Prosze o wpis... i to razy dwa,
      bo wpadne z oswojonym Trollem :))

bigott
      • Gość: rybka:-) Re: ZLOT W CZECHACH -wstepne informacje IP: *.nat.tvknet.pl 31.07.02, 00:29
        bibigotcie i migotko, wreszczie!!!!
        baaardzo się ciesze!
        rybka
    • nasza_maggie Re: ZLOT W CZECHACH -wstepne informacje 30.07.02, 19:34
      OJEJ!

Dlaczego nigdy nie zrobicie tych zlotow jak sa wakacje, wolne weekendy itd.
      Tylko jak jest sesja, lub zaczyna sie kolejny rok szkolny kurka, tym bardziej
      ze juz wtedy oprozniona jest ma skarbonka......

Maggiezawiedziona:(((
    • nasza_maggie Re: ZLOT W CZECHACH -wstepne informacje 30.07.02, 19:35
      OJEJ!

Dlaczego nigdy nie zrobicie tych zlotow jak sa wakacje, wolne weekendy itd.
      Tylko jak jest sesja, lub zaczyna sie kolejny rok szkolny kurka, tym bardziej
      ze juz wtedy oprozniona jest ma skarbonka......A ja mam taka ochote na Czechy i
      ladne widoki:(((((

Maggiezawiedziona:(((
      • aras11 Re: ZLOT W CZECHACH -wstepne informacje 30.07.02, 21:01
        maggie, powtarzasz się :-)))) hyhyhy.
        mav, aras x 2.
        Pozdrawiam.
    • Gość: jenny Re: ZLOT W CZECHACH -wstepne informacje IP: *.mlociny.pl 30.07.02, 20:46
      Mave, dlaczego mi to robisz... asystentką Reżysera zostałam nieświadoma terminu
      i teraz przepadło, słowo się rzekło, kobyłka u płota, jechać muszę (nawet
      gdybym nie chciała, a CHCĘ, CHCĘ!!!), alkohole donosić na plan i krzesełko
      Reżysera taszczyć... Czyli pewnie będę szukać pracy później intensywnie, bo
      dezercja z roboty w najgorszym okresie może się skończyć kartką papieru (w
      dwóch egzemplarzach) i uściskiem dłoni Prezesa na do widzenia. Ale co tam, nie
      przepuszczę okazji spotkania znów Wszystkich Kochanych i Tak Dawno Nie
      Widzianych, nie ma takiej możliwości!
      Nie zapisuję się jeszcze definitywnie, ale zrobię wszystko i jeszcze więcej,
      żeby tam z Wami być :)
      jenny
      PS stylem postu zachwyconam wielce i... poproszę o koszulkę w rozmiarze XXXXS :)
      • Gość: smokowska Re: ZLOT W CZECHACH -wstepne informacje IP: *.175.3.213.dial.bluewin.ch 30.07.02, 21:31
        nie moge przepuscic okazji, zeby sobie znow pospiewac na cale gardlo w takim
        towarzystwie :-). obiecuje zrobic wszystko zeby sie tam zjawic i przytaszczyc
        smoka ze soba oczywiscie hihihihi
        smokowe pozdrowienia :-)
        • Gość: mave Re: ZLOT W CZECHACH -wstepne informacje IP: *.ptp.gts.cz 31.07.02, 14:03
          Gość portalu: smokowska napisał(a):

> nie moge przepuscic okazji, zeby sobie znow pospiewac na cale gardlo w takim
          > towarzystwie :-). obiecuje zrobic wszystko zeby sie tam zjawic i przytaszczyc
          > smoka ze soba oczywiscie hihihihi
          > smokowe pozdrowienia :-)

Smokowska...no..bez Ciebie i smoka nie wyobrazam sobie zlotu...kto zastapi ten
          tenor wspanialy...? Kto zubrowke pil bedzie ze mna...? :-). Z kim bede spiewal
          piosenke Idz precz...z repertuaru Perfect...? he? :-))

czekam, czekam, czekam...i pozdrowienia dla Ciebie i smoka..

mave
      • maverickb Re: ZLOT W CZECHACH -wstepne informacje 31.07.02, 07:33
        Jenny...

dzieki za pochwale stylu mego...to nie ja...to serce pisalo.

Koszulka zapewniona...gorzej z wielkoscia...nic to...w najgorszym razie
        bedziesz ja wykorzystywala jako koszulke nocna...:-))

PS. mozesz wybrac kolor koszulek...czekam na informacje...

mave
        • Gość: jenny Re: ZLOT W CZECHACH i koszulki firmowe IP: *.mlociny.pl 31.07.02, 21:14
          Kolor koszulki? No przecież to jasne, że lila niepogrubiony :)
          Ściskam
          jen
      • nasza_maggie do Jenny 31.07.02, 15:19
        Ta Jenny to ma dobrze..... a jaki konkretnie film krecisz Jenny????

Maggie:)

• Gość: jenny Re: do Jenny IP: *.mlociny.pl 31.07.02, 21:12
          Droga Maggie :)
          Jam tylko licha asystentka Reżysera, krzesełko będę za Nim nosić, gdzież mi tam
          do kręcenia :))
          jen

nasza_maggie napisała:

> Ta Jenny to ma dobrze..... a jaki konkretnie film krecisz Jenny????
          >
          > Maggie:)
          >
    • maverickb Re: ZLOT W CZECHACH -wstepne informacje 30.07.02, 21:43
      no...zaskoczyliscie mnie....niespodziewalem sie, ze tyle chetnych bedzie...a to
      jest dopiero pare godzin po mym liscie...:-)), rezerwuje,
      rezerwuje....iskiereczko...jasna sprawa...4-y miejsca zablokowane 4U:-),
      aras...? ile miejsc....jak to tak dalej pojdzie..to lampka ma racje...trza
      bedzie ten wiekszy osrodek wziasc...:-))...ale to dobrze..:-))iskiereczka dala
      link na pensjonat...warto zobaczyc w co wchodzicie...:-)), iskiereczko...thx,
      nie wpadlem na pomysl ten...

Prosze o zgloszenia z podaniem ilosci osob...ale w takim tempie jak to dalej
      pojdzie...no...to pewnie miasto bedziemy musieli tam wybudowac...dla nas...:-)).

Pozdrawiam wszystkich....i piszcie...:-))

Od soboty 3-go sierpnia do niedzieli 11-go sierpnia bede bez netu...prosze
      pisac ...papa:-))

mave_Producent
    • Gość: agni_me Re: ZLOT W CZECHACH IP: 194.201.32.* 30.07.02, 21:44
      boz no wreszcie ;-)))) myslalam, ze na gadaniu sie skonczy. Szkoda tylko, ze
      tak pozno, ale co mi tam! Zapakuje, ze wzgledu na pazdziernikowy mroz, 4 pary
      barchanowych gaci (Kaba pamietam, ze maja byc w roznych kolorkach)i wezme
      gustowne futerka pelnej dlugosci dla siebie i Jenny(Jen, a ty, bardzo cie
      prosze, kup aspiryne w Warszawie). Mave pamietaj o zabraniu skarpetek w
      odpowiedniej gamie kolorystycznej!!! Rybeczko szykuj gardlo ;-)Lampeczko, ty
      wiesz.... Aras prosze pamietaj o masle, bo kto wie czy w tych czechach bedzie
      odpowiednio czosnkowe ;-)))))))). Wojtek, gdzie, cholerka, twoj wpis na liste?
      A pozostali retorianie????? czy Wy forum nie czytacie?
      Ehhhh juz sie ciesze ;-)))) Cudnie bedzie sie spotkac znowu. Cudnie bedzie
      spotkac innych po raz pierwszy. Ohhhh kiedy ten pazdziernik, no !!!!!!!!!!
      pozdrawiam
      agni
      • Gość: Rybka:-) Re: ZLOT W CZECHACH IP: *.nat.tvknet.pl 31.07.02, 00:26
        Kochana Agni!
        Zamierzam wziąć L-4 na gardlo, hehe, boc to bedzie początekroku szkolnego -
        hehe. Ale przy was mogę nawet basem spiewać!
      • Gość: jenny Re: ZLOT W CZECHACH IP: *.mlociny.pl 31.07.02, 22:58
        Agni Kochana :))
        Ja futerko tym razem wezmę swoje, ale i tak poproszę żebyś zapakowała dla mnie
        drugie, najlepiej lila (wiem, że takowe z pewnością w szafie znajdziesz:)
        Co do aspiryny i temu podobnych, to zastanawiam się, bo gdyby nie ten
        międzywodzki ból gardła, to i mave'owego latania za mapą świadkiem bym nie była
        i u Wojtka na kolanach nie siedziała i nie zobaczyłabym Ewy w konsternacji, a
        to przecież niebywałe zjawisko :))
        Ale żarty na bok, bedę zwarta, gotowa i zdrowa, a od jutra zaczynam pracować
        nad prezesem :)
        jen
        PS jedziesz czy lecisz? (a może płyniesz?)
        • Gość: agni_me Re: ZLOT W CZECHACH - JENNY IP: 194.201.32.* 01.08.02, 09:49
          Gość portalu: jenny napisał(a):

to przecież niebywałe zjawisko :))
          > Ale żarty na bok, bedę zwarta, gotowa i zdrowa, a od jutra zaczynam pracować
          > nad prezesem :)
          > jen
          > PS jedziesz czy lecisz? (a może płyniesz?)

Jenny,
          Pracuj nad prezesem, pracuj! Byc musisz!!!! Mave oczywiscie te date wymyslil po
          to, zebym w jakims pedzie oblakanczym, te moje cyferki po filach upychala.
          Futerko lila dla ciebie zabieram heh, myslisz ze ladnie bedziemy wygladac w
          parze, jesli moje bedzie zolte jak kaczence??? A swoja droga, to powinnysmy
          razem pojechac. Pociag w te glusze nie dojezdza chyba ;-)))), zas lot na
          miotle, czy innym odkurzaczu, w pazdziernikowe sloty nie najlepiej by wrozyl
          tak futerkom jak i naszym glosom (kto im, by tak pieknie wyl Jenny?). Toc moze
          jakies bardziej konwencjonalne srodki przemieszczania sie? samochod na ten
          przyklad? jedziesz ze mna ? ;-))))
          pozdrawiam
          cyferkowo zaganiana agni
          • Gość: jenny Re: ZLOT W CZECHACH - AGNI IP: *.mlociny.pl 01.08.02, 20:50
            Agni Kochana Moja,
            Ogromne dzięki za zaproszenie do wspólnej "jazdy bez trzymanki" :)
            Niestety wiem już, że w tym terminie nie ma mowy, żebym ruszyła się z wawy (q,q
            i jeszcze raz q!). Złożyłam już nieśmiałą interpelację do Organizatora o
            rozważenie możliwości zmiany terminu i choć nie jestem na tyle nieskromna, żeby
            myśleć że moja licha niemożność wpłynie jakoś na to, to wciąż mam nadzieję, że
            dobry Święty Czat czuwa nade mną i jakoś to się uda przeprowadzić :)
            Jednakowoż, gdyby się jakimś cudem udało, to będę szczęśliwa jeśli zechcesz
            mnie zabrać, nawet w bagażniku :)
            Ściskam
            jen
    • Gość: ania@ Re: ZLOT W CZECHACH -wstepne informacje IP: *.man.polbox.pl 30.07.02, 22:56
      witam dziadku:))

czy ja jako stala bywalczyni roznych spotkan(nie zlotow),moglabym sie zapisac???
      bo straaaaaaaaasznie chce sie z Wami spotkac!!!! ale dopiero w piatek bede
      wiedziec c\zy bedem mogla,a ja chcem,powaznie chcem
      • Gość: mave Re: ZLOT W CZECHACH -wstepne informacje IP: *.rpscomputers.cz / 194.228.75.* 31.07.02, 00:02
        Gość portalu: ania@ napisał(a):

> witam dziadku:))
        >
        >
        > czy ja jako stala bywalczyni roznych spotkan(nie zlotow),moglabym sie
        zapisac??
        > ?
        > bo straaaaaaaaasznie chce sie z Wami spotkac!!!! ale dopiero w piatek bede
        > wiedziec c\zy bedem mogla,a ja chcem,powaznie chcem

ANIU!!!!! Jasna sprawa!!!!!:-))))))))))))))
        mave vel dziadek_jacek
      • Gość: strasna_zaba Re: ZLOT W CZECHACH -wstepne informacje IP: *.tkb.pl / 10.1.70.* 31.07.02, 11:49
        ani@ ale ... chyba zapakujesz mnie do torebuni... mimo, że ja już nie czatowa
        to zabawowa... i chetnie sie pobawie pośpiewam a nawet pobrykam jak mnie kto
        przygarnie i zaadoptuje do tej drużyny rozrywkowej... a zapowiada się jak
        widze cudnie cudniutko :-))))))))) pozdrawiam (zgłosze się oficjalnie jak mnie
        kto zechce ze sobą zabrać) buź buź
        sija vel strasna_zaba
    • ewka5 Re: ZLOT W CZECHACH -wstepne informacje 31.07.02, 00:23
      Maviku! Duma mnie rozpiera, ze wydusiles z siebie zdania podobne do pelnych i
      zlozonych! Hahahaaha. Ludzie, swiat sie zmienia! Mavik, ale nie rezygnij z
      wielokropkow, bo bolesne to dla nas wszystkich - prawda Wszyscy? A a'propos
      zlotu czechowego wyznawcow sw. Czata - pieprzyc rzeczony wyjazd do Stanow!
      Jade, cholerka jasnista! A co tam! Jezuuuu, zabija mnie. Jasienku, jakze sie
      ciesze, zabierz kamerke bardzo prosze. Ale bedzie film! Toz to dokument bedzie
      najprawdziwszej urody! I do redakcji Fidyka nastepnie go sprzedamy i beda w ten
      sposob pieniadze na nastepny zlot! Czego Wam Wszystkim i sobie najsliczniej
      zycze... (tu pozyczylam wielokropek od Mavika - hahaah) ewka
      • Gość: mave Re: ZLOT W CZECHACH -wstepne informacje IP: *.rpscomputers.cz / 194.228.75.* 31.07.02, 00:49
        Ewuniu...ja wiedzialem dlaczego cie kocham....wielokropek pozyczac mozesz...ale
        nie naduzywaj....bo sie rozzloszcze...patent mam ja...:-)))

jestes wpisana...aaa...i przez przypade nie przywoz mi skarpetek mych...te
        zostaw sobie w domu, przy kompie....:-))

calusy serdeczne..

• Gość: Rybka:-) Tak sobie mysle... IP: *.nat.tvknet.pl 31.07.02, 00:32
      Tak sobie mysle, czy zdolam dowieźć tyyyle makowcow, hihihi. Może poczta je
      poslę, hahaha.
      cmokaski:-)
      rybka:-)
      PS. Mave, Ty masz przepis na serniczek, więc... zaprezentujesz nam:-)
    • Gość: oranje Re: ZLOT W CZECHACH -wstepne informacje IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 31.07.02, 01:47
      maverick - roboczo potwierdzam przyjazd, ale wiadomo co to bedzie w
      pazdzierniku? Szczegolnie zainspirowal mnie pomys? realizacji filmu. Jesli sie
      moge merytorycznie przydac, to polecam swoje uslugi transfokacyjne np.
      Kontakt na oranje@ poczta gazetowa i tak dalej...
      Pomysl znakomit
      • Gość: mave Re: ZLOT W CZECHACH -wstepne informacje IP: *.ptp.gts.cz 31.07.02, 14:49
        Gość portalu: oranje napisał(a):

> maverick - roboczo potwierdzam przyjazd, ale wiadomo co to bedzie w
        > pazdzierniku? Szczegolnie zainspirowal mnie pomys? realizacji filmu. Jesli
        sie
        > moge merytorycznie przydac, to polecam swoje uslugi transfokacyjne np.
        > Kontakt na oranje@ poczta gazetowa i tak dalej...
        > Pomysl znakomit

Oranje...Ty nie potwierdzaj..Ty przyjezdzaj, tak???? ( ewusiu jestes zlota...)

odnosnie filmu, to ja tylko producent...pytaj sie rezysera, a jakby nie mial
        czasu, to asystentki...hihihi. Jenny..cmoook okrutny...:-))

pozdrawiam..mave

• maverickb Cos dziwnego.... 31.07.02, 07:24
      Stalo sie cos dziwnego..

Chcialem przeczytac Wasze listy odnosnie zlotu...widze, ze jest ich 24 (dzieki:-
      )), ale na mym kompie pokazuje mi tylko moj post....i koniec:-(, nie ma mego
      ulubionego zdania....pokaz tresc wszystkich wiadomosci..:-).

Sprawdzalem na pozostalych watkach...wszystko jest OK, ale na mym poscie o
      zlocie...Kochani!!! ja nie widze co piszecie.Szlag mnie trafia...

I jaki jest powod tego...?

Czy jest to czysty przypadek......czy tez zamierzone...? he?

mave_zdegustowany
    • Gość: mom Re: ZLOT W CZECHACH -wstepne informacje IP: *.swiebodzin.sdi.tpnet.pl 31.07.02, 08:41
      mav kochany....oczywiscie zapisz mnie i natalie..nie przepuscimy okazji
      zobaczenia was znowu, no cholerka a to disco-techno to tez bylo cos!!!!!Usciski
      • Gość: mave Re: ZLOT W CZECHACH -wstepne informacje IP: *.ptp.gts.cz 31.07.02, 11:54
        Gość portalu: mom napisał(a):

> mav kochany....oczywiscie zapisz mnie i natalie..nie przepuscimy okazji
        > zobaczenia was znowu, no cholerka a to disco-techno to tez bylo cos!!!!!
        Usciski

mom..disco techno...hihihi, o jesooo jak my to mogli tanczyc...?hihih

Jestescie zapisane, rzecz jasna :-))

mave

• Gość: mave Do agni... IP: *.ptp.gts.cz 31.07.02, 09:42
      agni...Ty we mnie watpilas..? , watpilas, ze napisze..?No..wprawdzie trwalo to
      dlugo, racje masz...ale finis coronat opus..:-)).

No, obecnosc Twoja, jenny i wojciecha obowiazkowa, wiesz..w przypadku gdybym
      kapcia znowu zlapal...:-))

papa na zlocie..:-))

mave
      • Gość: agni_me_czeka Re: Do agni... i do innych ;-) IP: 194.201.32.* 31.07.02, 11:49
        Gość portalu: mave napisał(a):

> agni...Ty we mnie watpilas..?
        > No, obecnosc Twoja, jenny i wojciecha obowiazkowa, wiesz..w przypadku gdybym
        > kapcia znowu zlapal...:-))
        > mave

Mavie ja czekalam i palce z nerwow gryzlam, nie watpilam!!! Poza tym Wojtkowi
        na kolanach to ja i Jen bez kapcia mozemy posiedziec ;-) Mave, nie jezdzimy po
        kraweznikach, tak??? ;-) (ewcia wybacz zapozyczenie);-))Poza tym przyznaj, ze
        tez sie nie mozesz doczekac. Ojej jak okropecznie sie ciesze ;-))))))). Ja chce
        juz!!! Kiedy ten pazdziernik??? Lampko dzieki za pomysl z miara krawiecka.
        Zaczynam dni odcinac ;-)))Rybka te makowce to chyba juz zacznij piec ;-)))
        Boz ale ja za wami tesknie ;-)))
        prawie pazdziernikowa agni
        • Gość: mave Re: Do agni... i do innych ;-) IP: *.ptp.gts.cz 31.07.02, 13:35
          Gość portalu: agni_me_czeka napisał(a):

> Gość portalu: mave napisał(a):
          >
          > > agni...Ty we mnie watpilas..?
          > > No, obecnosc Twoja, jenny i wojciecha obowiazkowa, wiesz..w przypadku gdyb
          > ym
          > > kapcia znowu zlapal...:-))
          > > mave
          >
          > Mavie ja czekalam i palce z nerwow gryzlam, nie watpilam!!! Poza tym Wojtkowi
          > na kolanach to ja i Jen bez kapcia mozemy posiedziec ;-) Mave, nie jezdzimy
          po
          > kraweznikach, tak??? ;-) (ewcia wybacz zapozyczenie);-))Poza tym przyznaj, ze
          > tez sie nie mozesz doczekac. Ojej jak okropecznie sie ciesze ;-))))))). Ja
          chce
          >
          > juz!!! Kiedy ten pazdziernik??? Lampko dzieki za pomysl z miara krawiecka.
          > Zaczynam dni odcinac ;-)))Rybka te makowce to chyba juz zacznij piec ;-)))
          > Boz ale ja za wami tesknie ;-)))
          > prawie pazdziernikowa agni

Agni...:-))

gdzie ten pazdziernik..? Przyznaje, nie moge sie doczekac...Ty wiesz..:-).

Ludzie!! zglaszajcie sie i przyjedzcie...:-))

mave
          >
        • Gość: flux Re: Do agni... i do innych ;-) IP: *.czestochowa.sdi.tpnet.pl 31.07.02, 18:37
          Gość portalu: agni_me_czeka napisał(a):

Mavie ja czekalam i palce z nerwow gryzlam, nie watpilam!!! Poza tym Wojtkowi
          na kolanach to ja i Jen bez kapcia mozemy posiedziec ;-) Mave, nie jezdzimy po
          kraweznikach, tak??? ;-) (ewcia wybacz zapozyczenie);-))Poza tym przyznaj, ze
          tez sie nie mozesz doczekac. Ojej jak okropecznie sie ciesze ;-))))))). Ja chce

Hmmmmm...... tak sie zastanawiam czy Wojtkowych kolan starczy dla jeszcze
          jednej osoby... no ale jak nie to moze w zamian za me dlonie kolana mave beda
          wolne? ;))
          (a tak na marginesie to co z Toba aras?)
    • Gość: Anty szkoda, ze nie wczesniej.. IP: *.csiro.au / *.hba.marine.csiro.au 31.07.02, 09:55
      szkoda, ze nie we wrzesniu
      w pazdzierniku juz mnie nie bedzie...

Antypod.
      • Gość: jenny Re: szkoda, ze nie wczesniej.. IP: *.mlociny.pl 31.07.02, 22:39
        Antypodziarzu (rko) :)))
        A od czegóż samoloty? statki? katamarany?
        Zlot to jest rzecz święta, to jest coś, czego żadną miarą opuscić nie można!
        Czekamy na Ciebie i bez wymówek :)))
        jen
    • kriek Re: ZLOT W CZECHACH -wstepne informacje 31.07.02, 12:00
      krieki nie naleza do szczegolnie "planowych" zwierzat, wiec choc sie ciesze na
      sama mysl i nogami zaczynam przebierac, nie moge sie zobowiazac. Mav, nie
      rezerwuj mi na razie spania (jakos sobie poradze jakby co), starczy ze
      zaklepiesz miejsce przy stole obrad :-)) i plastikowy kubek na sok jablkowy bez
      zubrowki :-)))
      • Gość: mave Re: ZLOT W CZECHACH -wstepne informacje IP: *.ptp.gts.cz 31.07.02, 13:41
        kriek napisał:

> krieki nie naleza do szczegolnie "planowych" zwierzat, wiec choc sie ciesze
        na
        > sama mysl i nogami zaczynam przebierac, nie moge sie zobowiazac. Mav, nie
        > rezerwuj mi na razie spania (jakos sobie poradze jakby co), starczy ze
        > zaklepiesz miejsce przy stole obrad :-)) i plastikowy kubek na sok jablkowy
        bez
        >
        > zubrowki :-)))

kriek, :-)

miejsce przy okraglym stolu i ognisku zaklepane...w razie spania, to bede z
        Toba radzil i ja...w koncu organizator jestem...hihihi, jeszcze raz...aras i
        kaba, dzieki za powierzenie i zaufanie...pomysl byl Wasz i w Waszych glowach
        sie urodzil..:-), sok jablkowy zapewniony..no...zubrowki tu nie pija...

pozdrowienia, mave
    • kaba Re: ZLOT W CZECHACH -wstepne informacje 31.07.02, 14:11
      Zlot bez kaby nie moze sie przeciez odbyc, wiec i ona sie dopisuje...
      Zwlaszcza, ze kolega Oranje wykazuje dobre checi. ("Otwieraj!!!!)
      Nie bede sie rozpisywac, lece szukac barchanowych gaci. W pazdzierniku jak
      znalazl. (Jak sie znajdzie :)))
      Do zobaczenia!
      • paiha Re: ZLOT W CZECHACH -wstepne informacje 31.07.02, 14:27
        Jacku, zatem moje TAK, na razie tylko jedno i rownie na razie dotyczy ono
        Kriekopodobnego kubka na stole:) Pazdziernik to dla mnie Jutro, a
        tymczasem moja uwaga na jutrze sie skupia: WAKACJE!!:))
        Pozdrowka dla wszystkich:)
        Paiha
        • Gość: mave Re: ZLOT W CZECHACH -wstepne informacje IP: *.ptp.gts.cz 31.07.02, 14:33
          paiha napisała:

> Jacku, zatem moje TAK, na razie tylko jedno i rownie na razie dotyczy ono
          > Kriekopodobnego kubka na stole:) Pazdziernik to dla mnie Jutro, a
          > tymczasem moja uwaga na jutrze sie skupia: WAKACJE!!:))
          > Pozdrowka dla wszystkich:)
          > Paiha

Ewciu...:-)) jasna sprawa..:-)))

mave
      • Gość: mave Re: ZLOT W CZECHACH -wstepne informacje IP: *.ptp.gts.cz 31.07.02, 14:29
        kaba napisała:

> Zlot bez kaby nie moze sie przeciez odbyc, wiec i ona sie dopisuje...
        > Zwlaszcza, ze kolega Oranje wykazuje dobre checi. ("Otwieraj!!!!)
        > Nie bede sie rozpisywac, lece szukac barchanowych gaci. W pazdzierniku jak
        > znalazl. (Jak sie znajdzie :)))
        > Do zobaczenia!

Kabo...no...na Ciebie czekalem..jeszcze wojciecha nie widze, ale pewnie tez sie
        doczekam...Jak sama mowilas...barchanowe gacie w roznych kolorach...:-)))). viz
        list agni...:-))

caluje..mave:-))
    • Gość: strasna_zaba Re: ZLOT W CZECHACH -wstepne informacje IP: *.tkb.pl / 10.1.70.* 31.07.02, 14:53
      napisałam już do ani czy mnie weźmie w torebke ze sobą:-) ... nie dostałam
      jeszcze odpowiedzi... to może mnie kto przygarnie na ten zlot... ja tam nie
      jestem wybredna pośpiewać pobrykac ot cała filozofija... i zimne piwko...
      wybralabym się na takie hulanki dla hulaszczych czatowników... ale niech mnie
      kto zaprosi bo tak sama nie moge bez uprzedzenia się wpraszac a jak mnie kto
      zaprosi to się o wiele lepiej poczuje i oficjalnie zapisze na te tańce i
      śpiewy pod czeskim niebem... bo pomysł przedni a i towarzystwo doborowe jak
      widze - ino problem mom bo mnie na czacie to już zapomnieli i nie wiem czy
      mnie jeszcze do tego hulaszczego grona przyjmą ... czy to nie przeszkoda zbyt
      wielka aby swoje zabie udka zataszczyć za gramanice coby ... pohulać i
      poswawolić "popijem pogwarzym tatuaże pokażem" :-)
      • orissa Re: ZLOT W CZECHACH -wstepne informacje 31.07.02, 15:17
        Hej strasna_zabo!
        Wiesz co i jak ze mna ale jeszcze dodam, ze obiecalas flaszke winka nad morzem,
        wiec moze zrobimy ta flaszke w Czechach? Co Ty na to?
        Pozdrawiam Cie kochana :-))))
        • nasza_maggie Jestem wsciekla!!!!!!! :PPPPPP 31.07.02, 15:24
          No wlasnie i znowu wszyscy ladnie sobie tra la la la pojada na fajny zlocik:((
          a ja? a ja nie mogie:(((( No i co teraz mam zrobic, przecie nigdy nie bylam na
          zadnym zlocie procz na pseudo-warszawskim...no a szczegolnie ten w Czechach
          bedzie.....kurka no....jestem zla.....

Zlot bez Maggie to nie zlot! :P

Maggie nie pocieszona:(
        • Gość: strasna_zaba Re: ZLOT W CZECHACH -wstepne informacje IP: *.tkb.pl / 10.1.70.* 31.07.02, 15:26
          mhhh jak październik zimny bedzie to może grzane winko:-)))))) a jak nie to
          czerwone wytrawne:-)))))))))))) buź buź
      • aramisek ASIUUUUUUUUUUUUUULKU!!! 31.07.02, 15:19
        Moje sloneczko kochane Ty wiesz.ze ja bez Ciebie nigdie sie nie ruszam i prosze
        naz ze strasna zabka dopisac do listy JEDZIEMY na wycieczke zebieramy misia w
        teczke hihihi.Asiulku czekam na wiadomosci od Cie a wszystkich najslodziej
        pozdrawiam znad kaffki:)))))

pozdro
        ann niesamowicie szczesliwa:)
        • Gość: strasna_zaba Re: ASIUUUUUUUUUUUUUULKU!!! IP: *.tkb.pl / 10.1.70.* 31.07.02, 15:28
          i jo bez Ciebie tyże nigdzie nie pojade :-) boś Ty taka moja bratnia duszeńka
          buź buź:-)))))))))))))
        • Gość: strasna_zaba Re: ASIUUUUUUUUUUUUUULKU!!! IP: *.tkb.pl / 10.1.70.* 31.07.02, 15:31
          i jo bez Ciebie tyże nigdzie nie pojade :-) boś Ty taka moja bratnia duszeńka
          buź buź:-)))))))))))))
          • elka.od.smoka Re: ASIUUUUUUUUUUUUUULKU!!! 31.07.02, 16:26
            hej kochani :-)
            ja dzis oficjalnie, bo oficjalnie chce potwierdzic przyjazd moj i smoka. mave
            pewnie, ze sobie pospiewamy i o zobrowke sie nie martw, przywioze hihihihi. no
            skoro rybka piecze makowce, slyszalam tez cos o serniku, to moze ja tez cos
            upichce, ale nie obiecuje.
            sluchajcie, a moze te barchanowe gacie wam przywiezc co? bo w szwajcarii to
            nie problem, tylko rozmiary pewnie beda duze, ale to najwyzej bedziemy je
            ubierac parami hihihihihi.
            juz sie nie moge doczekac
            calusy smocze :-)
            • Gość: mave do smokow:-)) IP: *.rpscomputers.cz / 194.228.75.* 31.07.02, 21:07
              elka.od.smoka napisała:

> hej kochani :-)
              > ja dzis oficjalnie, bo oficjalnie chce potwierdzic przyjazd moj i smoka. mave
              > pewnie, ze sobie pospiewamy i o zobrowke sie nie martw, przywioze hihihihi.
              no
              > skoro rybka piecze makowce, slyszalam tez cos o serniku, to moze ja tez cos
              > upichce, ale nie obiecuje.
              > sluchajcie, a moze te barchanowe gacie wam przywiezc co? bo w szwajcarii to
              > nie problem, tylko rozmiary pewnie beda duze, ale to najwyzej bedziemy je
              > ubierac parami hihihihihi.
              > juz sie nie moge doczekac
              > calusy smocze :-)

Smoczyska przenajmilsze...radosc wielka sprawiliscie mi....:-)))

cmoooooook okrutny....:-))

mave
      • Gość: mave Re: ZLOT W CZECHACH -wstepne informacje IP: *.rpscomputers.cz / 194.228.75.* 31.07.02, 20:59
        no...sija...przecie czekamy na Cie....tylko transport musisz sobie zalatwic..ja
        nie moge...ja organizator...:-))

cmokasy wielkie...i do zobaczenia na zlocie

mave
      • Gość: jenny Re: ZLOT W CZECHACH -wstepne informacje IP: *.mlociny.pl 31.07.02, 22:45
        Zabo strasna :)
        Zaproszeni są wszyscy chętni, a jestem pewna, że Organizator, czy też Kaowiec
        (arasku przekażesz na chwilę Twój honorowy tytuł maverickowi?) osobiście Cię
        zaprosi.
        Przyjeżdżaj koniecznie!
        jen (już nie debiutantka zlotowa)
    • Gość: zedka Re: ZLOT W CZECHACH -wstepne informacje IP: *.debiec.sdi.tpnet.pl 31.07.02, 18:29
      a czy ja moge tez jechac???;-)))))

pozdrawiam
      zed
      • Gość: mave Re: ZLOT W CZECHACH -wstepne informacje IP: *.rpscomputers.cz / 194.228.75.* 31.07.02, 21:09
        Gość portalu: zedka napisał(a):

> a czy ja moge tez jechac???;-)))))
        >
        > pozdrawiam
        > zed

zedziu...slonce jedyne....jak sie pytac mozesz.....JASNE!!!!

• Gość: JJ Re: ZLOT W CZECHACH -wstepne informacje IP: *.torun.sdi.tpnet.pl 31.07.02, 19:29
      Jejq, Czechy to kocham od dziecka. A poznanie nowych ludzi (obiecuje czesciej
      bywac w 30+) i inne atrakcje to cos dla mojego szarego, smutnego zywota.
      Od razu bym sie zapisal. Komputerowy auto atlas mi powiedzial, ze do
      Jesenik (Česka Ves) mam tylko 418 km, ale widze, ze nie pojade. Nie jest
      problemem zalatwic sobie urlop na piatek (a nawet na czwartek, w sumie
      mam troche tych kilometrow, a samochodem raczej nie przyjechalbym),
      Ale jak widze, ze Maggie mowi, ze nie bedzie, to i ja nie jade hihihihi.
      A tak powaznie.....

maverickb ile dajesz czasu na decyzje? (Powiedz, ze jeszcze troszke pls).
      No i jakies konkrety co do terminu.
      A i tak mysle, ze ten drugi pensjonat bedzie wchodzil w rachube :)))

Pozdrawia serdecznie

JJ_rzadko_bywajacy_ostatnio
      • Gość: ania@ Re: ZLOT W CZECHACH -wstepne informacje IP: *.man.polbox.pl 31.07.02, 19:59
        Dzej dzej
        przyyyjezdzaj koniecznie :)))
        mam nadzieje ze dziadek sie na mnie nie obrazi,ze na jego zlot ludzi zapraszam
        hihi
        ann nie gospodyni,a zaprasza:)))))))))
        • Gość: strasna_zaba Re: ZLOT W CZECHACH -wstepne informacje IP: *.tkb.pl / 10.1.70.* 31.07.02, 23:47
          JJ :-)))) ani@ ma racje:-))))) miło bedzie jak zjawią się wszyscy kochani
          ludzie:-)))))
      • Gość: mave Re: ZLOT W CZECHACH -wstepne informacje IP: *.rpscomputers.cz / 194.228.75.* 31.07.02, 21:17
        Gość portalu: JJ napisał(a):

> Jejq, Czechy to kocham od dziecka. A poznanie nowych ludzi (obiecuje czesciej
        > bywac w 30+) i inne atrakcje to cos dla mojego szarego, smutnego zywota.
        > Od razu bym sie zapisal. Komputerowy auto atlas mi powiedzial, ze do
        > Jesenik (Česka Ves) mam tylko 418 km, ale widze, ze nie pojade. Nie jest
        > problemem zalatwic sobie urlop na piatek (a nawet na czwartek, w sumie
        > mam troche tych kilometrow, a samochodem raczej nie przyjechalbym),
        > Ale jak widze, ze Maggie mowi, ze nie bedzie, to i ja nie jade hihihihi.
        > A tak powaznie.....
        >
        > maverickb ile dajesz czasu na decyzje? (Powiedz, ze jeszcze troszke pls).
        > No i jakies konkrety co do terminu.
        > A i tak mysle, ze ten drugi pensjonat bedzie wchodzil w rachube :)))
        >
        > Pozdrawia serdecznie
        >
        > JJ_rzadko_bywajacy_ostatnio

JJ :-))
        w sumie napisalem wszystko....i widze , ze racje masz...wyglada to na drugi
        pensjonat...ale ten jest troche dalej...10 km i bardziej w gorach.
        Dzisiaj juz znam program urlopu swego, ktory zaczynam od piatku a dzieciom swym
        obiecalem, ze na czat wchodzil nie bede w czasie urlopu, bede wojazowal po
        Kraju...w piatek puszczam ostatni post, gdzie bede przyjmowal zapisy...do 16 -
        go sierpnia obiecalem wlascicielom pensjonatow, ze dam ostateczna decyzje...
        wiecej szczegolow w piatkowym poscie..

hej:-)

mave
        • Gość: Rybka:-) Re: ZLOT W CZECHACH -wstepne informacje IP: *.nat.tvknet.pl 01.08.02, 02:50
          Mavericku Kochany!

Ponieważ mnie nie bedzie przed 16 pewnie, 100% potwierdzam moj udział
          w "Jesieni Internautów" i chciałabym prosic, aby dopisano mnie do listy
          zdecydowanie formalnej i ostatecznej!!! Już za Wami tęsknię i czekam z
          niecierpliwością. Sciskam mocno:-)

PS> Mave - udanych wakacji:-)))))))
          rybka
    • Gość: nescaa Re: ZLOT W CZECHACH -wstepne informacje IP: *.dip.t-dialin.net 31.07.02, 21:07
      Hej:))) Poprosze wiecej info moze tez sie skusze by pojechac i czeskiego piffka
      popic:))) pozdrawiam cieplusio tych co znam i tych mi nie znanych:)))
      • Gość: strasna_zaba Re: ZLOT W CZECHACH -wstepne informacje IP: *.tkb.pl / 10.1.70.* 31.07.02, 23:45
        Neseczko pomyśl pomyśl :-) ja też myślę to znaczy ja nie myślę ;-) ja wiem, że
        bardzo chce jechać ostateczną decyzje podam do wiadomości hulaszczego grona w
        wyznaczonym terminie ( do 16 sierpnia):-))))))))))
        buź buź

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nie pamiętasz hasła lub ?

Nakarm Pajacyka