robworld 22.05.07, 14:50 Chyba Krzysztof Putra. A moze bez wasow to juz Rysiu? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
wampir35 Re: Putra zgolił wąsy 22.05.07, 15:05 O, to może i do gimnazjum sie zapisze i o maturę u Giertycha postara. Tylko, że wtedy Pis może zjechać w sondażach jak nie przymierzając Samoobrona. Posłanki sie tam wyedukowały i ciemny lud się od nich odwrócił. Trza zapuścić te wiechcie dla dobra partii, oj trza. Odpowiedz Link Zgłoś
pszeszczep666 Re: zniknął niechlujny wizerunek PiSiora?? 22.05.07, 16:11 "To bardzo korzystna zmiana- zachwyca się Tadeusz Cymański. - Wąsy były piękne, takie sarmackie, ale teraz marszałek wygląda jeszcze lepiej- mówi Cymański." jakie słodkie takie komplementy między mężczyznami, mógłby to jeszcze wypowiedzieć takim głosem jak ten typ z little britain :))) Odpowiedz Link Zgłoś
login.gazeta1 Super. Teraz czas na powiedzenie czegos mądrzejsze 22.05.07, 17:47 go. Odpowiedz Link Zgłoś
konread Re: Super. Teraz czas na powiedzenie czegos mądrz 22.05.07, 17:51 PISiory pokonały PO zgolił wąsy, a ciekawe czy by popełnił sepuku gdyby wynik był odwrotny;) Odpowiedz Link Zgłoś
tetlian Re: Pewnie brode by zapuścił... 22.05.07, 18:52 Zupełnie inny człowiek! Ale jednak z wąsami wyglądał o wiele bardziej charakterystycznie :) Teraz niczym specjalnym się nie wyróżnia. Odpowiedz Link Zgłoś
almagus Re: czy palant bez czy z co za roznica 23.05.07, 12:54 Festiwalowo i PoPiSOwo! Dziś w Opolu obok Niemodlina czwarta eRPe festiwal zaczyna, pod hasłem odzyskamy Niemodlin, jak chce opatrzność, będzie Pomodlin! My dopuścimy też kabarety, tylko o PiSie będą pamflety. Niech nie śpiewają nam „cztery Ziobry”, to nas powali litr jadu kobry. Nowej formuły szukamy jak chleba, nam polityków występów trzeba. Z kabaretami klęska totalna, zaśpiewa Polska przyparafialna. Żądamy śpiewu Pawła Kukiza, u drzwi ojrydzyk do nas się zbliża. Hymn „jak rządzić to tylko we dwóch” otworzy, bo w nas narodowy duch. Czwarta eRPe już przeszła twoje drzwi, bije serce, szczęśliwi, że dziwi. Zaśpiewa w chórku ze skarbu Iza, dla ciebie ojcze większa akcyza, wio Maybachu, „a jak się postarasz”, to masz pałac i piętrowy garaż. Ruszy z inicjatywą wojewoda, Pomodlinowi obwodnicę doda. Odśpiewa z wodzem żeby Wolscze, pod twą obronę idziemy ojcze. PiS iiber alles, ponad wszystko, trzymamy z knurem oraz z faszystą, tak, że usłyszą na górze Annie, „nie dla mnie kąpiesz się” w Wasserwannie. Z Radyja dwupłciowa Buchela z Maryją doda rondo Ravela. Tyle kasy w waszym mieście, „nie widziałem tego jeszcze”. „Daj, daj, daj, nie odmawiaj, daj”, ja obiecam tobie zbawienie i raj, ale odmawiać modlitwę możesz, ja sieję, sieję, zbieram, ty orzesz. To takie oratorium redemtorium, pro sacrum, pecunia i memorium! Kuśki, „nie widziałeś tego jeszcze”, popatrz, z PiSiORem ja się mieszczę! Ty Leppiej nie bądź taki ideowy, nie „sam zapładniaj swoje krowy”! Pasie Anetka, za seks gąski pasie, Łyżwa i Leppiej gra jej na bobasie. „Przeleć mnie, przeleć” w końcu ptaszydło, „szabadaba” użyłam Fa mydło. Romuś, „bo mój chłopak” geja kopie, wczoraj z glana ze dwóch chłopie. „Wesoły autobus przez ulice mknie,” a takie dziury, że czołg się sypnie! Oglądam odzysk tak PiSem przytruty, dla równowagi zjadłem własne buty! Ze mną zaśpiewa wesoły Romek, mam ja z kratkami dla ciebie domek. Tam ty nie wydasz ani złotówki, będziesz mógł dojeść jeszcze sznurówki! cuius regio, eius religio Odpowiedz Link Zgłoś
stedo Jakie słodkie takie komplementy 22.05.07, 18:54 pszeszczep666 napisał: > "To bardzo korzystna zmiana- zachwyca się Tadeusz Cymański. - Wąsy były piękne, > takie sarmackie, ale teraz marszałek wygląda jeszcze lepiej- mówi Cymański." > > jakie słodkie takie komplementy między mężczyznami, PS."Prezydent był na premierze" - A Putra na Cymańskim? Odpowiedz Link Zgłoś
piotrjakub11 Re: Jakie słodkie takie komplementy 23.05.07, 04:41 stedo napisała: > pszeszczep666 napisał: > > > "To bardzo korzystna zmiana- zachwyca się Tadeusz Cymański. - Wąsy były p > iękne, > > takie sarmackie, ale teraz marszałek wygląda jeszcze lepiej- mówi Cymańs > ki." > > Może to jakieś dwa pedały o których mówił wczoraj Giertych > > jakie słodkie takie komplementy między mężczyznami, > PS."Prezydent był na premierze" - A Putra na Cymańskim? Odpowiedz Link Zgłoś
stedo Re: zniknął niechlujny wizerunek PiSiora?? 22.05.07, 18:50 Ten nie zniknie, dopóki toto istnieje, bo nie chodzi tylko o wygląd ale przede wszystkim o to co słychać i czuć w narodzie. Odpowiedz Link Zgłoś
almagus Re: zniknął niechlujny wizerunek PiSiora?? 22.05.07, 22:11 Wygrali wybory, obiecał, to zgolił, na tyle jego stać. Jak tam z oczyszczalnią, oczyścili? Oczywiście z zarzutów. Wiem, łatwiej spijać śmietankę i piwo, ale tego piwa to oni nie chcą pić! Odpowiedz Link Zgłoś
bskurat Re: co za dno, temat dnia wlochy jakiegos niechl 22.05.07, 17:08 Z Senatu!!! Chyba same artykuły na tym poziomie czytasz skoro nie odróżniasz posła od senatora, a nawet wicemarszałka senatu. To jest dopiero dno!!! Odpowiedz Link Zgłoś
lol76 Wasy to oznaka barbazynstwa!!! 22.05.07, 18:28 ...a u polactwa, jako narodu barbazynskiego wasy sa popularne... feeeee... Rzuygac sie chce jak sie patrzy na tych wasatych szczekaczy z polski. Odpowiedz Link Zgłoś
jaac-p Re: Wasy to oznaka barbazynstwa!!! 22.05.07, 20:51 lol76 napisał: > ...a u polactwa, jako narodu barbazynskiego wasy sa popularne... feeeee... > Rzuygac sie chce jak sie patrzy na tych wasatych szczekaczy z polski. Prymitywie, prymitwie... Odpowiedz Link Zgłoś
mateuszadamowski Re: Wasy to oznaka barbazynstwa!!! 22.05.07, 21:01 Problemy z ortografią to oznaka barbarzyństwa, nie wąsy... Wąsy są symbolem militaryzmu. Odpowiedz Link Zgłoś
ladne_sny w koncu wyglada jak czlowiek 22.05.07, 23:51 niech pan nie zapuszcza, niech sie pan nie bawi w sarmate bez kontusza! Odpowiedz Link Zgłoś
bernol1 Czyżby PiS zmianiał wizerunek typowego Polaka? 22.05.07, 15:12 Czyżby PiS zmianiał wizerunek typowego wg nich Polaka? To już typowy obywatel nie nosi wąsa i nie śmierdzi potem, wódką i papierosami? Odpowiedz Link Zgłoś
hsawicka [...] 22.05.07, 15:22 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
takajednaania Re: Czyżby PiS zmianiał wizerunek typowego Polaka 22.05.07, 19:23 Musiał zmienić. Okazało się bowiem, że Dziadkowi nawet do pięt nie dorasta. Odpowiedz Link Zgłoś
jaac-p Re: Czyżby PiS zmianiał wizerunek typowego Polaka 22.05.07, 20:48 Nie , teraz typowy obywatel będzie tai wspaniały ja Olek. I wykształcony... Odpowiedz Link Zgłoś
megi.konto Putra zgolił wąsy 22.05.07, 15:21 Nareszcie!!! Teraz inteligencja idzie w parze z urodą! Odpowiedz Link Zgłoś
klein4400 Re: Putra zgolił wąsy 22.05.07, 15:22 Wygląda tak z 15 lat młodziej. W wąsach to był z niego stary dziadek. Odpowiedz Link Zgłoś
328i Re: Putra zgolił wąsy 22.05.07, 18:10 zgadzam się, z tym wygladem mialby szanse wzbudzic moje zaufanie ;) Odpowiedz Link Zgłoś
grazka63 Re: Putra zgolił wąsy 22.05.07, 22:12 I dobrze ze zgolil ale niedobrze ze znowu zapuszcza.Jak Bozie kocham kazdy chlop ma przechlapane przez wasy.Cos obrzydliwego ! chce mi sie rzygac gdy widze jak paprza sie przy posilku.A nie wyobrazam sobie calowania z takim wlascicielem wasow.Fe ! Mezczyzna pieknie wygolony i pachnacy to jest "Ktos".Do tego widoku przywyklam i nie wyobrazam sobie zwlaszcza politykow z wasami,wszyscy smieja sie z Polakow za te wasy,( i religijnosc tez). Odpowiedz Link Zgłoś
chwdpcccp dobrze że pozbył się uwalonych jajecznicą pędzli 22.05.07, 22:46 wyglądał w nich rzeczywiście jak jakaś putra Odpowiedz Link Zgłoś
util Eee, taki dobry powód do żartów zlikwidował... 22.05.07, 15:32 To już teraz poruszajacy się z gracją sarenki Jarosław zostanie niekwestionowanym liderem sejmowego szyku i elegancji. Prezes nie lubi konkurencji na żadnym polu! Odpowiedz Link Zgłoś
hella11 Putra zgolił wąsy 22.05.07, 15:33 Czy z wasami czy bez - ohydny facet o pogladach wiejskiego przemadrzalka. Niestety, taki ktos w srodku Europy zostal senatorem. Rozpacz!!! Odpowiedz Link Zgłoś
gabrielafrancuz Re: Putra zgolił wąsy 22.05.07, 15:38 pięknie, idziemy w stronę Europy! :) Odpowiedz Link Zgłoś
stedo Re: Putra zgolił wąsy 22.05.07, 19:01 hella11 napisała: > Niestety, taki ktos w srodku Europy zostal senatorem. Rozpacz!!! Nie on pierwszy i pewnie nie ostani zważywszy kulturę polityczną narodu - vide Gawronik, Stokłosa /Nie pamiętam czy Bagsik również/ Odpowiedz Link Zgłoś
mitochondrium Putra zgolił wąsy 22.05.07, 15:47 intelektualista maturzysta zaoczny ktory peroruje i krytykuje profesorow prawa za interpretacje tegoz no ale co sie dziwic, jak hella11 nad wyraz slusznie napisala: ..."Czy z wasami czy bez - ohydny facet o pogladach wiejskiego przemadrzalka. Niestety, taki ktos w srodku Europy zostal senatorem. Rozpacz!!!"... tak jest, i to czarna rozpacz Odpowiedz Link Zgłoś
kan1a Putra zgolił wąsy 22.05.07, 16:06 ...moze zrobił sobie zęby i chciał je pokazać:) Odpowiedz Link Zgłoś
wanda43 O w morde!!! Calkiem przystojna mężczyzna!!! 22.05.07, 16:15 zeby jeszcze nie byl z PiS, to calkiem wart grzechu!!! Odpowiedz Link Zgłoś
stedo Re: O w morde!!! Prezydent był na premierze? 22.05.07, 18:37 Dobre!!! Jaki ten język polski barwny i zagadkowy! PS.A on bywa na jakiś premierach /lub vice/ Odpowiedz Link Zgłoś
atari800xl wyglada - dziwnie 22.05.07, 16:51 troche jak ochroniach. lepiej wygladalby gdyby te zarosla przycial a nie zgolil. bo te zarosla tez byly ochydne. Odpowiedz Link Zgłoś
fisa Re: wyglada - dziwnie 22.05.07, 17:26 "A ja ogolić sie nie dam. Nosze wąsy od sprzed wojny". :))) Zdał sie mówić Putra przed ogoleniem. Ciekawe co go do tego skłoniło? Odpowiedz Link Zgłoś
rympal10 Putra zgolił wąsy 22.05.07, 17:35 Ja wiem co się stało z wąsami marszałka ;D www.youtube.com/watch?v=9kkjEIzC9dA Odpowiedz Link Zgłoś
dzekson22 [...] 22.05.07, 18:03 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
wysokiktos prędzej Putra zgoli wąsy niż PO wygra wybory 22.05.07, 18:02 taki moral tej historii :))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
jovo.wroc Putra zgolił wąsy 22.05.07, 18:04 Dziwne,że taki bzdet trafia na czołówki gazet i do serwisów informacyjnych. Jak tak dalej pójdzie to najważniejszym tematem dnia będzię kolor podkoszulka premiera, a głównym tematem w tvp będą nowe okulary ministra Ziobry - wysoki poziom. Odpowiedz Link Zgłoś
stedo Re: Putra zgolił wąsy 22.05.07, 19:10 jovo.wroc napisał: > Dziwne,że taki bzdet trafia na czołówki gazet i do serwisów informacyjnych. > najważniejszym tematem dnia będzię kolor podkoszulka premiera, Trochę poczucia humoru, rodacy.Czy mamy się ciągle umartwiać - tym szambem. Ps.Kolor podkoszulka premiera to poniekąd też temat polityczny bo np. świadczy czy jego włściciel dba o higienę, a niezbyt pochlebne sygnały w tym względzie już dochodziły. Odpowiedz Link Zgłoś
maximus_1 Putra wreszcie wygląda jak cywilizowany człowiek 22.05.07, 18:05 i wreszcie nie mam wrażenia że próbuje szczeknąć - z tym czymś pod nosem przypominał mi jakieś rozczochrane wyleniałe psisko Odpowiedz Link Zgłoś
tygrysio_misio od razu 10lat mlodziej 22.05.07, 18:06 i do tego przypal mniejszy miec takiego reprezentanta narodu;] Odpowiedz Link Zgłoś
zeno50 [...] 22.05.07, 18:26 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
niepowtarzalny2 Okazało się że to jest przystojny facet! 22.05.07, 18:36 Teraz wygląda jak Europejczyk, a nie jakiś kmieć z zaścianka. Czy to zapowiada proeuropejski zwrot w Partii PIS? Odpowiedz Link Zgłoś
2.0tdci prawie tak przystojny jak premier ? 22.05.07, 20:59 kmiecia nie poznaje sie po wąsach ale po tym co mówi. nic sie nie zmieniło. niepowtarzalny2 napisał: > Teraz wygląda jak Europejczyk, a nie jakiś kmieć z zaścianka. > Czy to zapowiada proeuropejski zwrot w Partii PIS? Odpowiedz Link Zgłoś
kvakva Putra zgolił wąsy 22.05.07, 19:29 Teraz i w środku i na zewnątrz to samo: pustka. Odpowiedz Link Zgłoś
mniklas5 Re:tematy polskie 22.05.07, 19:39 takie jakie zycie w Polsce, Ten facet wygladal na stangreta a nie marszalka sejmu,oczywiscie w dobie Pilsudzkiego chyba bylo jeszcze do zniesienia, istotne jest jednak ze jego wzrok dalej szuka rozumu. Fidel Castro ma dzika brode cale zycie ale dawalo mu to naturalnosc bohatera narodowego, co nawet Amerykanie przyznali w 1959 roku kiedy wizytowal Stany. Oczywiscie wyglad tego Putry nie przeszkadzal by tak bardzo gdyby mial choc troche oleju w glowie, a to puppet jak pozostala zgraja Odpowiedz Link Zgłoś
szasza7 Ja go poznaję po głupocie z jaką obnosi się 22.05.07, 19:37 po wszystkich mediach a nie po wąsach.Wąsy jego olewam jak i jego prymitywną mentalność.Ale cóż,takie są pisuary.Hołota. Odpowiedz Link Zgłoś
tadjan Putra zgolił wąsy 22.05.07, 19:38 Ale szok, a będzie mądrzej mówił bez wąsów? Odpowiedz Link Zgłoś
grali1 Putra zgolił wąsy 22.05.07, 19:55 To i tak mu nic nie pomoże. Jak ktoś jest taki jak on, to jest, tak z wąsami jak i bez. Odpowiedz Link Zgłoś