Dodaj do ulubionych

Następca Teletubisiów bije rekordy

04.06.07, 14:12
Chcesz ukarać dziecko? Pokaż mu fotografię Sowińskiej... albo lepiej nie, to
zbyt okrutne.

Anglicy mają fajne filmy, a my Sowińską: www.skubi.net/sowinska.html
Obserwuj wątek
    • krasnov Tych trzech tam ma majtki w groszki! 04.06.07, 22:25
      Pewnie to pedały!
      • pszeszczep666 Re: Tych trzech tam ma majtki w groszki! 10.06.07, 18:28
        Najbardziej podejrzanie wygląda Makka Pakka. Polskie dzieci nie powinny tego ogladać
        • empirio Trzeba to sprawdzić 10.06.07, 18:38
          Przed dopuszczeniem tej bajki na polski rynek koniecznie trzeba sprawdzić
          orientacją seksualną jej bohaterów (a przy okazji można też się wywiedzieć, czy
          co niedziela chodzą na mszę).
          • bernol1 Mylicie się 10.06.07, 18:47
            Makka Pakka nie jest gejem. Jego imię należy czytać "madafaka". Czyli jest jeszcze gorzej.
            • tetlian [...] 10.06.07, 18:54
              Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
              • konread Re: Mylicie się 10.06.07, 20:23
                Nasi spece w każdej bajce, choćby najbardziej z pozoru niewinnej i tak dopatrzą
                się ukrytych podtektów
                • pawciu2 najbardziej podejrzany jest 11.06.07, 12:04
                  Iggle Piggle,
                  bo tez jest niebieski.

p
        • beny51 makka pakka = mata faka (bardzo podejrzane) (n/t) 10.06.07, 19:19
        • arius5 Wy naprawde macie kompleksy 11.06.07, 09:58
          2 lata rzadow LPR odcisnelo sie trwale na psychice Polakow, mowia tylko o gejach
          i pedofilach
      • lukasbo Ostatni wygląda na pedofila.... 10.06.07, 19:46
        ...i jest trochę podobny do Edgara :)) Też ma krótkie rączki i jest pękaty :))
      • ryskoc Re: Tych trzech tam ma majtki w groszki! 11.06.07, 09:05
        krasnov napisał:

> Pewnie to pedały!

Jakby nie patrzyć to będzie źle - albo 3 geje albo 3 lesbijki - w każdym innym
        przypadku "trójkącik" - Sodoma i Gomora :)
    • lmblmb Mam problem z określeniem który jest gejem ;) 04.06.07, 22:28
      Zaprawdę powiadam wam, nie wiem który z nich jest gejem... chyba żaden (ale
      nudno będzie Giertychowi).

Już wiem! Tombliboos żyją w trójkę, czyli też nie po bożemu ;)
      • 13groszy Iggle Piggle jest gejem 11.06.07, 13:52
    • gupek222 te z tfforki mają rozszeżżone źrenice a wkoło rośn 04.06.07, 22:34
      te z tfforki mają rozszeżżone źrenice a wkoło rośnie pełno trawska.
    • onufry.zagloba To Sodoma, Gomora i obraza Boska! 05.06.07, 00:34
      Nieletni z soba wspolzyja (przeciez mieszkaja w jednym domku bez mamusi i
      tatusia), geje zyja nie tylko w parze, ale nawet w trojkacie (o zgrozo), a ten
      maly i samotny to ani chybi onanista;)
      • marius30 Re: To Sodoma, Gomora i obraza Boska! 05.06.07, 03:35
        Rece opadaja! Unia zalewa nas gejowskimi programami. Co na to nasz minister od
        spraw gejowskich Giertych? A czy p. Jakubowska zdjela juz im majteczki i
        sprawdzila czy te tworki maja siusiaczki czy cipki? Co na to Radio Ma ryja?
        Ta sytuacja wymaga natychmiastowej interwencji na najwyzszym szczeblu w imieniu
        ochrony moralnosci polskich telewidzow!!!
      • mark.parker Re: To Sodoma, Gomora i obraza Boska! 10.06.07, 19:40
        onufry.zagloba napisał:

> Nieletni z soba wspolzyja (przeciez mieszkaja w jednym domku bez mamusi i
        > tatusia),

Co tam tatuś - przecież oni kohabitują BEZ KOTA! I to jest dopiero nie po
        bożemu: zoofilii trochę trzeba, by z Kościołem pójść do nieba. :)))

< geje zyja nie tylko w parze, ale nawet w trojkacie (o zgrozo), a ten
        > maly i samotny to ani chybi onanista;)

Ten mały i samotny i ani chybi onanista to ZERO! Zero grzebie koło PRONcia!
        "Jakie zero? Mów mi Brońcia."
    • mark.brando Re: Następca Teletubisiów bije rekordy 05.06.07, 20:19
      Ciekawe czy kiedykolwiek pokażą to w Polsce?

Może inaczej czy nasze beznadziejne rządy na to pozwolą?

Pewnie nie , bo propaganda homoseksualna nadciąga z każdego zakątka :D

haha
    • romek337 Takie bajki sa niebezpieczne dla malenstw 05.06.07, 20:27

• mark.parker Re: Takie bajki sa niebezpieczne dla malenstw 10.06.07, 19:49
        romek337 napisał:

>

Codziennie pokazywać Babę Jagę pożerającą dzieci :)))))))))))))))))))))))))))
    • miliarder kretyni żyją w UK 10.06.07, 18:15
      w UK chcą zakazać podnoszenia ręki w szkole
      - żeby nieśmiałym (czytaj outsiderom) dać szansę...

nikt nie będzie numerem 1 bo wszyscy mają być gorsi.
      ciekawa równość
      • onufry.zagloba A w Polsce tresowane nazistowskie pieski:) 10.06.07, 18:29
        O "popisach" polskiej dziatwy w brytyjskich szkolach mozesz przeczytac tutaj:
        wiadomosci.onet.pl/1400030,2678,kioskart.html
        A sprawy z tym podnoszeniem reki nie zrozumiales, bo przepychajacy sie lokciami
        chamski i pazerny Polak tego nie pojmie: tu nie chodzi o zrownanie poziomow w
        dol, ale o nauke od malego wspoldzialania jako najefektywniejszej metody
        zarzadzania. Dobry uczen powinien sie objawic w takiej grupie jako lider,
        wyniesiony przez grupe, nie zas przez nauczyciela. To taka roznica jak pomiedzy
        pokomusza autokracja w Polsce, a starymi demokracjami Zachodu.
      • pszeszczep666 Re: kretyni żyją w UK 10.06.07, 18:33
        ale kretyni faktycznie. nieśmiałych do specjalnych ośrodków, w szkołach nie ma miejsca na promocję nieśmiałosci
      • oceanograf Re: kretyni żyją w UK 10.06.07, 18:41
        "Nieśmiały" nie znaczy "gorszy".
    • dawidex Oddajcie Teletubisie mojemu dziecku ! 10.06.07, 18:17
      Czy TVN lub Polsat nie może pomyśleć o tych bajkach ? Moje dziecko teskni za nimi !
    • smokpz I właśnie ta Mada Faka na ostatniej focie 10.06.07, 18:28
      jest podejrzana! Gruba lesba :)
    • nashi.net Re: Następca Teletubisiów bije rekordy 10.06.07, 18:31
      Reprezentuja model 2+1, ale któryś z nich musi być gejem już rząd się o to postara.
    • absurdello Tiaa, 30 mln $ na kostiumy i gadżety elektroniczne 10.06.07, 18:35
      to te kostiumy to chyba ze złota, przetykane platyną a elektronika to chyba na
      szafirze i w wersji military do zakresu -55 do + 125 stopni Celsiusa, bo nie
      wiem za co tyle szmalu ....

Wyciąganie forsy i tyle !
    • paamuu Następca Teletubisiów bije rekordy 10.06.07, 18:38
      W tej bajce razi mnie, nie tyle jaskrawa propaganda homoseksualizmu, co
      kompletny brak elementów patriotycznych! Dlaczego te stworki nie
      są "umundurkowane" i nie pozdrawiaja się gestem wyprostowanej ręki?... że już
      o odśpiewaniu "...z ziemi Polski do wolski..." nie wspomnę... No i coś mi się
      wydaje, że z dziełami Jana Dobraczyńskiego są na bakier.
      • absurdello I ta nazwa Teletubisie ... a nie np. 10.06.07, 18:51
        TeleprzyjacieleLPR ... ohyda !
      • mark.parker Re: Następca Teletubisiów bije rekordy 10.06.07, 19:54
        paamuu napisał:

> W tej bajce razi mnie, nie tyle jaskrawa propaganda homoseksualizmu, co
        > kompletny brak elementów patriotycznych! Dlaczego te stworki nie
        > są "umundurkowane" i nie pozdrawiaja się gestem wyprostowanej ręki?... że już
        >
        > o odśpiewaniu "...z ziemi Polski do wolski..." nie wspomnę... No i coś mi się
        >
        > wydaje, że z dziełami Jana Dobraczyńskiego są na bakier.

Gorzej, nie byli, jak on, w PAX-ie!Toż to granda!
    • kowix Wogóle to do mnie nie trafia, ... 10.06.07, 18:48
      Osobiscie uwazam ze te bajki sa naprawde brzydkie. Niby tyle pieniedzy na to
      idzie i nie podobaja mi sie. Widzialem i nic specjalnego. Ja ogladalem Misia
      Uszatka albo Koralgola i bylo OK. A to ? Co tu jest warte taka kase ... bo na
      pewno nie te paskudnew dzianka ... Do mnie to nie trafia.
      • paamuu Re: Wogóle to do mnie nie trafia, ... 10.06.07, 18:50
        Hmm... To pewnie przez to, ze juz nie nosisz pieluszek ;)
        • absurdello A ja się zastanawiam, czy dzieci są na prawdę 10.06.07, 18:53
          aż tak teletubiańsko infantylne i czy w ogóle tak małe dzieci powinny oglądać
          telewizję ...
      • gruby_dolar Re: Wogóle to do mnie nie trafia, ... 11.06.07, 10:12
        kowix napisał:

> Osobiscie uwazam ze te bajki sa naprawde brzydkie. Niby tyle pieniedzy na to
        > idzie i nie podobaja mi sie. Widzialem i nic specjalnego. Ja ogladalem Misia
        > Uszatka albo Koralgola i bylo OK. A to ? Co tu jest warte taka kase ... bo na
        > pewno nie te paskudnew dzianka ... Do mnie to nie trafia.

Do mnie też nie, a dziecko jest dzieckiem, tabula rasa, więc jeżeli kiedyś się pojawi to będzie rządził Miś Uszatek, Filemon z Bonifacym, Wróbel Ćwirek, Reksio i inne nasze cudowne klasyki, które są o wiele bardziej wychowawcze bo każda z tych bajek kończyła się morałem o który trudno we współczesnych bajkach.
        To co obecnie serwuje tv jest nijaka a bajki które są dobre, są przeznaczone raczej dla dorosłych jak cudowny "Jam Łasica" czy "Krowa i kurczak", wyjątkiem jest i tak Cartoon Network, acz również troszkę zszedł z poziomiu jednak patrząc na to co serwują telecoś tam i te nowe to nadal Cartoon jest milion poziomów wyżej. Klasyki jak Jetsonowie, Flinstonowie, Scooby Doo, Ed Ed i Eddie ehh :) niech się te telecośtam chowają, klasyki będą zawsze, a od rodziców zależy wychowanie dziecka, bo dziecko nie wie że teleT są popularne, od rodziców zależy czy mu to włączą bo moda czy chwilę pomyślą i włączą klasyki od rodzimych uszatków po flinstonów.
    • antepavelic1 Ja się wychowałem na Pszczółce Mai 10.06.07, 18:57
      I jestem z tego dumny, że nie zostałem wychowany na bełkocie w stylu
      "Teletubisie"! Co z tego że Teletubisie są "zaawansowane technologicznie" skoro
      nic w sobie nie mają, są po prostu jednym wielkim anglosaskim bełkotem!
      • kowix Re: Ja się wychowałem na Pszczółce Mai 10.06.07, 19:07
        Dokładnie to samo mam zdanie. Popierdzielą cos trzy po trzy, pomachają kuprami i
        tyle. Fajnie, dzieciakom się to może i podoba, ale rodzic też musi patrzeć nieco
        w przyszłość i zastanowić się co woli: święty spokój i dziecko bawiące sie z TV
        czy normalną zdrową rodzinę.
      • pokonewka Re: Ja się wychowałem na Pszczółce Mai 10.06.07, 19:14
        Naprawdę uważasz, że dwuletnie dziecko zrozumie Pszczółkę Maję? Bo dla dzieci w takim wieku przeznaczone są te bajki. Można oczywiście dyskutować, czy dwulatki powinny oglądać telewizję. Ale to już jest zupełnie inna bajka ;))
        • gruby_dolar Re: Ja się wychowałem na Pszczółce Mai 11.06.07, 11:55
          a czy Ty naprawadę uważasz że to czy potworki poskaczą popiszczą i do dwulatek zrozumie?? równie dobrze można mu puścić pszczółke maje bo kolorowe bo się rusza, a to że mówią to jeszcze lepiej. a tak naprawdę to dziecku powinno się czytać czytać braci Grimm i Andersena a nie żenujące telesmrody
          • en10219 Re: Ja się wychowałem na Pszczółce Mai 11.06.07, 15:22
            jakoś nie jestem przekonany czy mój dzieć zaakceptowałby odcinane głowy, sikającą krew i na zmianę to zamarzające to palące się postaci. Moim skromnym zdaniem Bracia Grimm zupełnie nie nadają się dla małych dzieci.

"telesmrody" - no ja rozumiem, że nie ma to jak soczyste opisy, ale trochę umiaru....
    • bolek1965 [...] 10.06.07, 19:13
      Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
    • przejazd14 Teletubbies in POLAND: David Walliams 10.06.07, 19:17
      Teletubbies in POLAND: David Walliams (Friday Night Project)

www.youtube.com/watch?v=H-3V-DKyjy4
    • tomrutko Mam dwa pytania? 10.06.07, 19:22
      1. Które z nich niedługo okaże się gejem ?(ja stawiam, że te 3 takie same na z
      imieniem na T)

2. Jak oglądałem kawałek to dla mnie to jest jak film dla jakiś UFOków, wydają
      dziwne dźwięki, popiskują i prawie nic nie mówią. Jak to ma nauczyć (pomóc w)
      dziecko mówić? i rozumieć co się do niego mówi? chyba że to Chińskie jakieś
      wyrazy były?

3. Rozumiem, że ta bajka jest dla dzieci 0-3 ale czy w tym wieku już powinno się
      katować dziecko telewizorem? Nie lepiej coś czytać dziecku, opowiadać. Ta bajka
      buduje wieź dziecka z TV a nie dziecko-matka (ojciec).

Ja jetem przeciwny temu aby takie małe dzieci oglądały TV.
      To jest tylko wygoda rodziców - posadzić dziecko przed TV i na 30 minut pokój.

pozdrawiam
    • tomrutko Podstawowe kolory 10.06.07, 19:25
      >> Przez 10 lat postaci w czterech podstawowych kolorach- żółtym, czerwonym, >>
      niebieskim i zielonym,

heh jak mnie uczyli od przedszkola to zawsze były 3 podstawowe kolory R-G-B a
      nie 4!
      Ale potęp i przybył jeszcze jeden podstawowy.
      Jak moje dziecko ma się uczyć, że są 4 podstawowe kolory to ja dziękuję.
      • ylemai CMYK 10.06.07, 20:08
        trenują dzieci od małego na operatorów DTP :).
      • krawiec6661 Re: Podstawowe kolory 11.06.07, 00:16
        No prosze, w szkole Cie ucyli już o RGB ? :) Kolory podstawowe w realu to
        czerwony, zolty i niebieski, monitory maja inaczej: czerwony, zielony i
        niebieski. Druk: cyan, magenta, yellow i black(jako K w skrocie).

Mozna mowic tez w jezyku potocznym o "kolorach podstawowych" majac na mysli te
        ktore widzimy najczesciej albo tzw. barwy "nie złamane, czyli surowy niebieski,
        surowy czerwony, bez domieszek innych kolorow.
    • margo1985 Następca Teletubisiów bije rekordy 10.06.07, 19:27
      Teletubisie były i są nadal popularnym programem dla dzieci,
      a wywołanie skandalu popchnęło jej twórców do stworzenia nowego serialu,
      który może odnieść jeszcze większy sukces jeśli sprawa Teletubbies zostanie
      bardziej nagłośniona.
      • the_dzidka Re: Następca Teletubisiów bije rekordy 10.06.07, 20:56
        > Teletubisie były i są nadal popularnym programem dla dzieci,
        > a wywołanie skandalu popchnęło jej twórców do stworzenia nowego serialu,

Naprawdę sądzisz, że ten nowy serial powstał w ciągu ostatnich 2-3 tygodni? :-)
      • mark.parker ...rekordy. Durnie tysiąclecia ustępują 10.06.07, 23:34
        margo1985 napisała:

> który może odnieść jeszcze większy sukces jeśli sprawa Teletubbies zostanie
        > bardziej nagłośniona.

"Giertych odniósł się [...] do samych Teletubiusów: - Liga Polskich Rodzin
        gorąco popiera Teletubisie!"

Anglojęzyczna Wikipedia nie omieszkała już wydrwić Sowiecińską. Nie ma to jak
        drwina, żeby ostudzić katozapały w letnie, potworne polskie upały, gdy mózg
        wymięka od słoneczka, a wałach myśli: "Gdzie ta sieczka? Tak bardzo owsa dzisiaj
        chce mi się, żem gotów kochać Teletubisie! I imponuje mi Tynki Łynki, niechaj
        nań patrzą polskie dziecinki!" A polskie dziecinki odpowiadają: "Wolimy ogród i
        motykę niźli Giertycha brudną swastykę! Hihi hihi hihi hihi Teletubisie to
        właśnie my - polskie dzieciny z czerwoną torbą! Niech już naziole nie kłapią
        mordą! Bić hitlerowców, jak ci z AK! Kochać Łynkiego, Makka Pakka! Niech nami
        rządzą Teletubisie, Smerfy, Balbinki i słodkie Ptysie. Niech nas nie uczą
        nienawiści kaczki, prostaki i naziści. Bo my jesteśmy z ziemi polskiej, a oni
        rodem z ziemi wolskiej. Oni z Szatana lędźwi wyszli, a myśmy pozostali czyści.
        Im na pohybel dzisiaj gramy my, polscy chłopcy, przyszłe damy. Niech sobie
        stroją, głupcy, fochy, my mamy mamy, tam - macochy. Oni są tam, gdzie kiedyś
        ZOMO. Nie cierpią dzieci ani homo. Oni z ZOMOwcem ramię w ramię, trzeba
        powiedzieć o tym mamie. W rękach tatusia dyscyplina, zaraz im zrzednie głupia
        mina. Szast, prast po pupie bić naziolków, aż się wyrzekną tych idolków, co
        Polskę kiedyś zniewalały - Stalin i Hitler, kawał pały, bo każdy z nas to Polak
        mały. Nie rzucim ziemi, skąd nasz ród, choć kala ją giertysi smród. Hihi hihi
        hihi hihi - mali Polacy to właśnie my!"
      • ryskoc Re: Następca Teletubisiów bije rekordy 11.06.07, 09:10
        margo1985 napisała:

> który może odnieść jeszcze większy sukces jeśli sprawa Teletubbies zostanie
        > bardziej nagłośniona.
        >
        >
        Chyba sobie żartujesz - że Brytyjczycy rzucili się do tworzenia nowej dobranocki
        po tym jak jakaś pokopana pani Rzecznik Praw Dziecka doszukała się w jednym z
        Teletubisiów symptomów inności
    • teufel Tombliboos 10.06.07, 19:30
      to pewnie geje
    • krawiec6661 Re: Następca Teletubisiów bije rekordy 11.06.07, 00:18
      Dlaczego ta bajka jest taka droga? Wyglada strasznie tandetnie.
    • jaro88 Następca Teletubisiów bije rekordy 11.06.07, 00:57
      booże, to jest uwstecznianie dzieci !! :/ maassakra jaka ta bajeczka jest tempa.
    • kwakwarakwa Pani rzecznik! Czy mamy coś na nich, tych Tomblibo 11.06.07, 09:51
      ?
      Nie mamy???
      No to urzędnicy z IPN - do roboty! Harcerze z wypisaną sprawnością na plecach
      (znajomość liter: A, B i C) - do roboty!
      Zniszczyliśmy Tinky Winky, czas na następne egzekucje! Alleluja i od tyłu! W
      imię Giertycha Tombliboo niech zdycha!

Tombliboo? a może Taliboo?
    • dumny.polak Dzieci trzeba przyuczac do TV od najmlodszych lat 11.06.07, 12:54
      Dzieci trzeba przyuczac do TV od najmlodszych lat, zeby potem calymi dniami
      gapily sie na reklamy i wydawaly pieniadze na nikomu niepotrzebne rzeczy.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka