rydzyk_fizyk 05.06.07, 15:56 Kaczyńscy skuteczniejsi niż Jaruzelski? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
fly8171 Re: Wałęsa: Za komuny łatwiej by mi się było spot 05.06.07, 16:02 Ciekawe o czym rozmawiało by tych dwoje imbecyli: Bush-Wałęsa? Odpowiedz Link Zgłoś
rydzyk_fizyk Re: Wałęsa: Za komuny łatwiej by mi się było spot 05.06.07, 16:04 fly8171 napisał: > Ciekawe o czym rozmawiało by tych dwoje imbecyli: Bush-Wałęsa? Zdradź nam proszę, który z nich jest kobietą? Odpowiedz Link Zgłoś
fly8171 Re: Wałęsa: Za komuny łatwiej by mi się było spot 05.06.07, 16:05 Wałęsa!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
ciumcia Niech się Wałęsa nie martwi 05.06.07, 16:11 Za dziesięć lat o Kaczyńskich nikt nie będzie pamiętał, a już na pewno nie będzie się chciał z nimi spotykać prezydent USA. Odpowiedz Link Zgłoś
seroo1 Ot, co !!! 05.06.07, 17:10 Lechu, wiesz, że oni Ci mogą conajwyżej buty wyczyścić... Ale nie dawaj im ich, bo nawet tego, nie zrobią dobrze... Odpowiedz Link Zgłoś
aplus Jedno spotkanie Bolka i za rok mamy w kraju 05.06.07, 17:22 fabryki cytryn, 5000km sieci autostrad, 3-4-5 milionow mieszkan, a Euro 2012 to hohoh z palce w dupie waszmosc z palcem w dupie !!!! I Mundial nawet ! Odpowiedz Link Zgłoś
alex1215 Re: Jedno spotkanie Bolka i za rok mamy w kraju 05.06.07, 17:23 aplus napisał: > fabryki cytryn, 5000km sieci autostrad, 3-4-5 milionow mieszkan, a Euro 2012 to > > hohoh z palce w dupie waszmosc z palcem w dupie !!!! I Mundial nawet ! a z obecnym rządem troche skromniej : 6km autostrad, 59tys. mieszkan a Euro 2012 to chyba w sferze marzen :)))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
aplus Re: Jedno spotkanie Bolka i za rok mamy w kraju 05.06.07, 17:27 alex1215 napisał: > aplus napisał: > > > fabryki cytryn, 5000km sieci autostrad, 3-4-5 milionow mieszkan, a Euro 2 > 012 to > > > > hohoh z palce w dupie waszmosc z palcem w dupie !!!! I Mundial nawet ! > > a z obecnym rządem troche skromniej : 6km autostrad, 59tys. mieszkan > a Euro 2012 to chyba w sferze marzen :)))))))))) tez nie moge zrozumiec na co ten Bolek czeka ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
kretacz_oplacany_przez_kreml B_u_s_z__S_z_u_k_a__Dojścia_Do__W _a_c_h_a__???:))) 05.06.07, 17:52 ... Według szprenglerskiego brukowca der Dziennika Myszki Miki dyskretnie zaproponowały, żeby na lotnisku był Bolek z Wachowskim. Sugerowali wspólne wypicie kawy przez Busza i Wachowskiego w towarzystwie Bolka ... ................................................ Prostacki Bolek jak zwykle przecenia siebie i naiwnie myśli, że gra toczy się o jego nedzną komuszą osobę :) To aawet tępawy Busz zrozumiał, że dzisiaj uprawianie światowej polityki bez wachowskiego to tak jakby w kij pierdział ;) Odpowiedz Link Zgłoś
seroo1 Nie do rymu, nie do taktu, wsadź se d.. do kontaku 05.06.07, 18:12 a w kontakcie wielki prąd, urwie d.., rzuci w kąt. Odpowiedz Link Zgłoś
tetlian Re: Nie do rymu, nie do taktu, wsadź se d.. do ko 05.06.07, 18:25 Bo teraz to jest większa komuna niż 20 lat temu. Odpowiedz Link Zgłoś
3-ch_agentow_ubekistanu Re: B_u_s_z__S_z_u_k_a__Dojścia_Do__W _a_c_h_a__?? 05.06.07, 18:40 > ... Według szprenglerskiego brukowca der Dziennika > Myszki Miki dyskretnie zaproponowały, > żeby na lotnisku był Bolek z Wachowskim. > > Sugerowali wspólne wypicie kawy przez Busza > i Wachowskiego w towarzystwie Bolka ... > ................................................ > > Prostacki Bolek jak zwykle > przecenia siebie i naiwnie myśli, że > gra toczy się o jego nedzną komuszą osobę :) > > To nawet tępawy Busz zrozumiał, że > dzisiaj uprawianie światowej polityki > bez Wachowskiego > to tak jakby w kij pierdział ;) He he he !!! Od kiedy Kapuściński napisał Bolkowi po angielsku wspaniałe przemówienie przetłumaczone na polski i dane do wydukania przez Bolka w senacie Myszki Miki myślą, że Bolek jest poliglotą i tytanem pięknego logicznego mówienia :))) bariera językowa sprawiła że ten kołek-prostak o niejasnej przeszłości z mitem urobionym mu przez komunę i noblowskie skandynawskie lewactwo naiwnie postrzegany jest w usa jak mąż stanu :((( Odpowiedz Link Zgłoś
funny5 Re: B_u_s_z__S_z_u_k_a__Dojścia_Do__W _a_c_h_a__? 05.06.07, 18:42 3-ch_agentow_ W przeciwienstwie do Kaczorow Walesa mial doskonalych tlumaczy Odpowiedz Link Zgłoś
tancezr Wałęsa za komuny był kimś teraz stał się nikim. 05.06.07, 19:36 Walesa mial juz swoje 5 minut. Odpowiedz Link Zgłoś
pawana1 Kalabiński, człowieku.Jacek Kalabiński 05.06.07, 21:21 Nie żyje( tak jak Kapuściński) Warto zapamiętać. Był fantastyczny. KALABINSKI Odpowiedz Link Zgłoś
poszeklu Desperacki plan Walesy, przecisnac sie do Busha 05.06.07, 18:30 Juz Bolek zacisnal zeby i podal reke, czy noge Kwachowi i nawet wypili na temat zagrychy razem, ktora moze im wpasc do pyska gdyby udalo sie obalic wladze Kaczynskich, tak jak zrobili to rowno 15scie lat temu z rzadem premiera Jana Olszewskiego- ten tez byl napalony na komune i musial przegrac. Teraz okazja sie szykuje zeby zalsnic ponownie medalami, Noblami, doktoratami przed oczami Ameryki. Niechby ze dwie sekundy pokazywali w swiatowej telewizji, to znow poplyna odznaczenia i zaproszenia na odczyty(dobrze to platne i z wyzywieniem). Odpowiedz Link Zgłoś
seroo1 Re: Desperacki plan Walesy, przecisnac sie do Bus 05.06.07, 19:20 poszeklu napisał: (...)tak jak zrobili to rowno 15scie lat temu z rzadem premiera > Jana Olszewskiego- ten tez byl napalony na komune i musial > przegrac. ============= I tu jest pies pogrzebany - wstrzemięźliwość seksualna lub wręcz aseksualność liderów PiS-u (d. PC) doprowadza do takich dewiacji: "napalony na komunę". A nie lepiej to nagrzać się na jakąś laskę, niechby nawet komunistkę...Niewyżyte, infantylne dzieci dopadły do władzy a tkwią wciąż w piaskownicy... ============ poszeklu napisał: > Juz Bolek zacisnal zeby (...) > Teraz okazja sie szykuje zeby zalsnic ponownie medalami, Noblami, > doktoratami przed oczami Ameryki. Niechby ze dwie sekundy > pokazywali w swiatowej telewizji. =============== Poszeklu, miałem Cię za patriotę a nie ukrytego wroga Polski. Wydaje mi się, że pokazanie prezydenta Wałęsy akurat w amerykańskiej tv mogłoby choć trochę wymazać z pamięci ichniejszych widzów obraz Polski widziany przez pryzmat dokonań Twoich idoli, z kontem mamusi prejmministra na czele (nawet dwie natapirowane blondyny sikały w studiu ze śmiechu podając te njusy z naszego Kartoflandu)... Odpowiedz Link Zgłoś
3-ch_agentow_ubekistanu K_o_m_u_n_a__Przecież__P_o_p_i_e_ r_a_ł_a__Bolka_! 05.06.07, 18:49 ....gdyby to było za komuny, to bym sobie poradził, na pewno by doszło do spotkania.... ............................. Bolek mówi prawdę !!!!! Za komuny Bolek mógł wszystko !!!! i miał wszystko (luksusy podczas niby-internowania) Komuna stała za Bolkiem (zreszta tak jak dzisiaj) murem !!!! Odpowiedz Link Zgłoś
funny5 [...] 05.06.07, 18:57 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
alex1215 Re: K_o_m_u_n_a__Przecież__P_o_p_i_e_ r_a_ł_a__B 05.06.07, 19:01 funny5 napisała: > Powtarzasz sie doopku wtedy wszyscy sie nawzajem popierali : "S" z ZOMO, NZS z PRON-em, TPPR z "SW" a Trybuna Ludu to byl wzor dla GW :)) moze jacys 16-letni mlodzieńcy uwierzą w te bajeczki :)) Odpowiedz Link Zgłoś
kretacz_oplacany_przez_kreml Re: K_o_m_u_n_a__Przecież__P_o_p_i_e_ r_a_ł_a_Bolka 05.06.07, 19:11 > ....gdyby to było za komuny, > to bym sobie poradził, > na pewno by doszło do spotkania.... > ............................. > > Bolek mówi prawdę !!!!! > Za komuny Bolek mógł wszystko !!!! > i miał wszystko (luksusy podczas niby-internowania) > > Komuna stała za Bolkiem (zreszta tak jak dzisiaj) > murem !!!! za postkomuny Bolek też był królem ! Qroń, Mihnik, Żółw, Giermek, Kwaśny, Hertusek, Rakieta itp. - oni wszyscy ciężko pracowali na mit Bolka, w którego uwierzyły masy i lewacki komitet noblowski I o to chodziło !!!!!! żeby w to alibi Komuny uwierzył świat !!! Odpowiedz Link Zgłoś
kralik111 Re: Jedno spotkanie Bolka i za rok mamy w kraju 05.06.07, 17:25 aplus napisał: > fabryki cytryn, 5000km sieci autostrad, 3-4-5 milionow mieszkan, a Euro 2012 to > > hohoh z palce w dupie waszmosc z palcem w dupie !!!! I Mundial nawet ! To jak, teraz okazuje sie, ze bolek nie nie Walesa, tylko kaczynski ? :-O Odpowiedz Link Zgłoś
jakub.wojewodzki A Walesa to nie poplecznik komunistow? 05.06.07, 17:47 A Walesa to nie POPLECZNIK komunistow? Nie dziwi mnie ze za komuny mogl sie spotykac z kim chcial. Uwazam ze to zdrajca Polski! Odpowiedz Link Zgłoś
kralik111 Re: A Walesa to nie poplecznik komunistow? 05.06.07, 17:48 jakub.wojewodzki napisał: > A Walesa to nie POPLECZNIK komunistow? > Nie dziwi mnie ze za komuny mogl sie spotykac z kim chcial. > Uwazam ze to zdrajca Polski! a ja uwazam, ze jestes glupcem, wolmo mi co ? ;)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
aisug Re: A Walesa to nie poplecznik komunistow? 05.06.07, 17:59 kralik111 napisał: a ja uwazam, ze jestes glupcem, wolmo mi co ? ======================================================= wszystko ci wolno tylko kto ze zdaniem idioty sie liczy ???? Poza oczywiście tekim samym idiotą Odpowiedz Link Zgłoś
kralik111 Re: A Walesa to nie poplecznik komunistow? 05.06.07, 18:01 aisug napisał: > kralik111 napisał: > a ja uwazam, ze jestes glupcem, wolmo mi co ? > ======================================================= > wszystko ci wolno tylko kto ze zdaniem idioty sie liczy ???? Poza oczywiście > tekim samym idiotą Dlatego widzisz, nikt nieliczy sie ze zdaniem jakuba wojewodzkiego, jak i twoim ...:)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
aisug Re: A Walesa to nie poplecznik komunistow? 05.06.07, 18:13 kralik111 napisał: Dlatego widzisz, nikt nieliczy sie ze zdaniem jakuba wojewodzkiego, jak i > twoim ============================================================= byłbym załamany gdyby z moim zdaniem liczyli się podobni do ciebie intelektualiści. Niech Pan Bóg broni !!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
seroo1 Wałęsa zdrajca Polski !!!! 05.06.07, 18:16 Któryś z Was tam coś takiego napisał. i co, będziecie ze zdrajcą w jednym kraju mieszkać ??? Wyjazd z tąd !!! Po drodze wstąpcie do Torunia i zabierzcie ze sobą śmieci... Odpowiedz Link Zgłoś
jakub.wojewodzki Re: Wałęsa zdrajca Polski !!!! 05.06.07, 19:38 youtube.com/watch?v=i4wxyKCv2C0 pomyslcie po ogladnieciu powyzszego. Normalnie czlowiek by z CIEKAWOSCI chcial zobaczyc co to za FALSZYWKI a Walesa JUZ wiedzial JAKIE TO "falszywki" i nawet nie ogladal! Odpowiedz Link Zgłoś
manes3 Re: Wałęsa zdrajca Polski !!!! 05.06.07, 20:27 Do jasnej cholery 90% kleru kapowalo dla pieniedzy i luksusu ( nie dla ideologii) co jest najwiekszym świnstwem a dziś to świete krowy, których nie wolno lustrować!!!!- Bo szczekaczka , które Ma-ryja oglupia tepaków w moherowych beretach i slipach i zapewnia niedorajdom rzadzić!!! a wy tu w Walese-naiwnego prostaka, który jest megalomanem z takiego robicie zdrajce Odpowiedz Link Zgłoś
kralik111 Re: A Walesa to nie poplecznik komunistow? 05.06.07, 19:27 aisug napisał: > kralik111 napisał: > Dlatego widzisz, nikt nieliczy sie ze zdaniem jakuba wojewodzkiego, jak i > > twoim > ============================================================= > byłbym załamany gdyby z moim zdaniem liczyli się podobni do ciebie > intelektualiści. Niech Pan Bóg broni !!!!!! Zostaw Pana boga w spokoju, on juz ma problem z toba, pewnie nigdy sobie nie wybaczy tej pomylki...:))))))))))))))))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
funny5 Re: A Walesa to nie poplecznik komunistow? 05.06.07, 17:49 A Kaczynscy kierowali strajkami i wyprowadzili wojska sowieckie Odpowiedz Link Zgłoś
purcman1 Re: Wałęsa: Za komuny łatwiej by mi się było spot 05.06.07, 16:07 fly8171 napisał: > Ciekawe o czym rozmawiało by tych dwoje imbecyli: Bush-Wałęsa? ... o tym, że w Twoim przypadku lobotomia nie pomogła ... Odpowiedz Link Zgłoś
fly8171 Re: Wałęsa: Za komuny łatwiej by mi się było spot 05.06.07, 16:14 O posadzie dyrektora wyrzutni dla Kwaśniewskiego!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
vaclavnewyork Re: Wałęsa: Za komuny łatwiej by mi się było spot 05.06.07, 17:25 Nie mogla pomoc bo to jest ofiara "porodu kleszczowego"Mozg wyciekl przy okazji jw.Pozdr Odpowiedz Link Zgłoś
maruda.r Re: Wałęsa: Za komuny łatwiej by mi się było spot 05.06.07, 16:16 fly8171 napisał: > Ciekawe o czym rozmawiało by tych dwoje imbecyli: Bush-Wałęsa? *************************************** To straszne, bo Lech Kaczyński jest na jeszcze niższym poziomie. Więc co będzie robił? Szczekał? Odpowiedz Link Zgłoś
fly8171 Re: Wałęsa: Za komuny łatwiej by mi się było spot 05.06.07, 16:17 Od szczekania jest GW!!!!!! Chcecie stracić robotę? Odpowiedz Link Zgłoś
funny5 Re: Wałęsa: Za komuny łatwiej by mi się było spot 05.06.07, 16:21 fly8171 napisał: > Od szczekania jest GW!!!!!! Chcecie stracić robotę? ---- A twoj nick to rozporek raczej niz zwiazany z lataniem Odpowiedz Link Zgłoś
fly8171 Re: Wałęsa: Za komuny łatwiej by mi się było spot 05.06.07, 16:23 Konny Zwiad Lotnictwa Podwodnego! Odpowiedz Link Zgłoś
maruda.r Re: Wałęsa: Za komuny łatwiej by mi się było spot 05.06.07, 16:26 fly8171 napisał: > Od szczekania jest GW!!!!!! Chcecie stracić robotę? *************************************** Tu mamy próbkę poziomu intelektualnego Kaczyńskiego: www.youtube.com/watch?v=qL030-DuuNM&search=kaczy%C5%84ski O małpie w czerwonym czy o dziadu nie wspomnę. Rozmowa Busha z Wałęsą, może i nie będzie pełna subtelności, ale przynajmniej jest nadzieja, że nie będą na siebie szczekać. Co do Kaczyńskiego mam wątpliwości. Odpowiedz Link Zgłoś
fly8171 Re: Wałęsa: Za komuny łatwiej by mi się było spot 05.06.07, 16:31 Tylko o czy mieli by rozmawiać??? Skoro nie znają oboje nawet historii Europy??? A jedna ze stron nawet nie ma nic do powiedzenia w sprawach bieżących decyzji! Odpowiedz Link Zgłoś
kralik111 Re: Wałęsa: Za komuny łatwiej by mi się było spot 05.06.07, 17:06 fly8171 napisał: > Tylko o czy mieli by rozmawiać??? Skoro nie znają oboje nawet historii > Europy??? A jedna ze stron nawet nie ma nic do powiedzenia w sprawach bieżących > > decyzji! Rozumiem, ze ty znasz historie Europy, podobnie kaczynscy, co ? To powiedz kto byl 7 krolem Albani ...? ;))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
fly8171 Re: Wałęsa: Za komuny łatwiej by mi się było spot 05.06.07, 17:08 Jak zwykle rzeczowo i na temat. Podziwiam zacięcie. Odpowiedz Link Zgłoś
kralik111 Re: Wałęsa: Za komuny łatwiej by mi się było spot 05.06.07, 17:09 PiSkales cos o znajomosci historii Europy, chce poprostu wiedziec czy wiesz o czym PiSkasz mlotku ??? :))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
fly8171 Re: Wałęsa: Za komuny łatwiej by mi się było spot 05.06.07, 17:11 Teraz wejdzie "Potop" jako lektura. "Kończ waść, wstydu oszczędź" Odpowiedz Link Zgłoś
funny5 Re: Wałęsa: Za komuny łatwiej by mi się było spot 05.06.07, 17:12 fly8171 napisał: > Teraz wejdzie "Potop" jako lektura. "Kończ waść, wstydu oszczędź" --- Panie rozporek.Nie wejdzie bo zawsze byl lektura Odpowiedz Link Zgłoś
kralik111 [...] 05.06.07, 17:14 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
kralik111 Dlaczego moj post zostal skasowany? 05.06.07, 19:33 Zapytalem sie rozpora, czy zna w rzeczywistosci historie Europy, i wie kto byl 7 krolem Albani, gdzie adminie zlamalem regulamin forum ??? Poprostu administratora ogarnela paranoja, albo strach ?? ;))) Odpowiedz Link Zgłoś
maruda.r Re: Wałęsa: Za komuny łatwiej by mi się było spot 05.06.07, 17:34 fly8171 napisał: > Tylko o czy mieli by rozmawiać??? ************************************** O pogodzie i jakości kawy na lotnisku. Odpowiedz Link Zgłoś
aisug Re: Wałęsa: Za komuny łatwiej by mi się było spot 05.06.07, 17:28 maruda.r napisał: O małpie w czerwonym czy o dziadu nie wspomnę. ==================================================== to straszne, podobno przy tym był pijany jak bela, właził do samochodu przez bagażnik, nie mógł ustać na chorej goleni, owijał sie flagą i oddawał mocz do salaterki. Nie mówiąc już o poprawianiu sobie siusiaka przy królowej brytyjskiej. Potworni ci KAczyńscy !!!!! JAk to dobrze, że chociaz Wałęsa i Kwaśniewski mieli światowe maniery Odpowiedz Link Zgłoś
funny5 Re: Wałęsa: Za komuny łatwiej by mi się było spot 05.06.07, 17:32 aisug Ale cie fantazje ponosza Odpowiedz Link Zgłoś
maruda.r Re: Wałęsa: Za komuny łatwiej by mi się było spot 05.06.07, 17:36 aisug napisał: > maruda.r napisał: > O małpie w czerwonym czy o dziadu nie wspomnę. > ==================================================== > to straszne, podobno przy tym był pijany jak bela, właził do samochodu przez > bagażnik, nie mógł ustać na chorej goleni, owijał sie flagą i oddawał mocz do > salaterki. *************************************** Co zatem powiedzieć o facecie jeżdżącym po Warszawie z flagą do góry nogami, podającym nogę kanclerz Niemiec, czy wywracającym się na prostej podłodze? Odpowiedz Link Zgłoś
aisug Re: Wałęsa: Za komuny łatwiej by mi się było spot 05.06.07, 17:55 maruda.r napisał: Co zatem powiedzieć o facecie jeżdżącym po Warszawie z flagą do góry nogami, > podającym nogę kanclerz Niemiec, czy wywracającym się na prostej podłodze? ========================================================================> szkoda, że uszkodzenia komórek nerwowych wywołują brak współpracy i przepływu bodźców między półkulami mózgu powodując niemożność kojarzenia różnic w wyglądzie Braci. Zaburzenia tego typu niestety się nie leczą i są nieodwracalne bo mózg nie regeneruje.I nie na podłodze tylko na ulicy, i to nie ten od flagi, od nogi też nie - może Wałęsa sprostuje. Odpowiedz Link Zgłoś
kralik111 Re: Wałęsa: Za komuny łatwiej by mi się było spot 05.06.07, 18:04 aisug napisał: > maruda.r napisał: > Co zatem powiedzieć o facecie jeżdżącym po Warszawie z flagą do góry nogami, > > podającym nogę kanclerz Niemiec, czy wywracającym się na prostej podłodze > ? > ========================================================================> > szkoda, że uszkodzenia komórek nerwowych wywołują brak współpracy i przepływu > bodźców między półkulami mózgu powodując niemożność kojarzenia różnic w > wyglądzie Braci. Zaburzenia tego typu niestety się nie leczą i są nieodwracalne > bo mózg nie regeneruje.I nie na podłodze tylko na ulicy, i to nie ten od flagi, > od nogi też nie - może Wałęsa sprostuje. Czyli 98% spoleczenstwa poslkiego cierpi na ta bolesna dolegliwosc, udowodniles jakim glupim spoleczenstwem jestesmy, niemogac odroznic braci kaczynskich :))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) )) Odpowiedz Link Zgłoś
aisug Re: Wałęsa: Za komuny łatwiej by mi się było spot 05.06.07, 18:18 kralik111 napisał: Czyli 98% spoleczenstwa poslkiego cierpi na ta bolesna dolegliwosc, udowodniles jakim glupim spoleczenstwem jestesmy, niemogac odroznic braci kaczynskich :)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) ============================================================ piszesz głupoty albo w takim społeczeństwie sie obracasz bo moje rozróżnia znakomicie.Ale też nie ma mikrouszkodzeń mózgu. Przyjm wyrazy szczerego współczucia. Odpowiedz Link Zgłoś
funny5 Re: Wałęsa: Za komuny łatwiej by mi się było spot 05.06.07, 18:26 aisug napisał: Przyjm wyrazy szczerego współcz > ucia. --- Ty tez "przyjm".Teraz wyszly salony spod budki z piwem Odpowiedz Link Zgłoś
aisug Re: Wałęsa: Za komuny łatwiej by mi się było spot 05.06.07, 18:56 funny5 napisała: > Ty tez "przyjm".Teraz wyszly salony spod budki z piwem ============================================================= co ty powiesz, no i jak ci na nich ???? każdy ma takie salony na jakie sobie zasłużył.Piwo dają ???? Odpowiedz Link Zgłoś
funny5 Re: Wałęsa: Za komuny łatwiej by mi się było spot 05.06.07, 18:58 aisug napisał: > co ty powiesz, no i jak ci na nich ???? każdy ma takie salony na jakie sobie > zasłużył.Piwo dają ???? --- Niewiele rozumiesz Odpowiedz Link Zgłoś
kralik111 Re: Wałęsa: Za komuny łatwiej by mi się było spot 05.06.07, 19:29 aisug napisał: > kralik111 napisał: > Czyli 98% spoleczenstwa poslkiego cierpi na ta bolesna dolegliwosc, udowodniles > jakim glupim spoleczenstwem jestesmy, niemogac odroznic braci > kaczynskich :)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) > ============================================================ > piszesz głupoty albo w takim społeczeństwie sie obracasz bo moje rozróżnia > znakomicie.Ale też nie ma mikrouszkodzeń mózgu. Przyjm wyrazy szczerego współcz > ucia. To jakie jest twoje spoleczenstwo? Myslalem ,ze rozmawiam z Polakiem a tu bura suka sie wlacza...;)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
maruda.r Re: Wałęsa: Za komuny łatwiej by mi się było spot 05.06.07, 18:25 aisug napisał: > maruda.r napisał: > Co zatem powiedzieć o facecie jeżdżącym po Warszawie z flagą do góry nogami, > > podającym nogę kanclerz Niemiec, czy wywracającym się na prostej podłodze > ? > ========================================================================> > szkoda, że uszkodzenia komórek nerwowych wywołują brak współpracy i przepływu > bodźców między półkulami mózgu powodując niemożność kojarzenia różnic w > wyglądzie Braci. ***************************************** Kojarzę ich doskonale. A nawet gdybym nie kojarzył, to pomyłka jest niewielka. Ty natomiast pomyliłeś Kwaśniewskiego z Wałęsą. Jak to wytłumaczysz? Odpowiedz Link Zgłoś
aisug Re: Wałęsa: Za komuny łatwiej by mi się było spot 05.06.07, 18:32 maruda.r napisał: Kojarzę ich doskonale. A nawet gdybym nie kojarzył, to pomyłka jest niewielka. > Ty natomiast pomyliłeś Kwaśniewskiego z Wałęsą. Jak to wytłumaczysz? =============================================================> nikogo nie pomyliłem tylko uzmysławiam jakich to mieliśmy "wspaniałych" prezydentów, do łap nie dorastających KAczyńskiemu. Ale żeby to pojąć (ironię) trzeba nie tylko umieć składac literki. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
funny5 Re: Wałęsa: Za komuny łatwiej by mi się było spot 05.06.07, 18:34 aisug napisał: > , do łap nie dorastających KAczyńskiemu --- Glebokie wyrazy wspolczucia Odpowiedz Link Zgłoś
aisug Re: Wałęsa: Za komuny łatwiej by mi się było spot 05.06.07, 19:07 unny5 napisała: > aisug napisał: do łap nie dorastających KAczyńskiemu ------------------- Glebokie wyrazy wspolczucia ============================================================= od kiedy wyrazy bywają głebokie ??? chyba chodziło o głebokie wspólczucie ???? ucz sie dzicino bo nawet Giertych nie pomoże Odpowiedz Link Zgłoś
funny5 Re: Wałęsa: Za komuny łatwiej by mi się było spot 05.06.07, 19:12 aisug napisał: > ============================================================= > od kiedy wyrazy bywają głebokie ??? chyba chodziło o głebokie wspólczucie ???? > ucz sie dzicino bo nawet Giertych nie pomoże ---- Kondolencji nigdy nie skladales?No Giertych mi nie zaszkodzi bo nie ten wiek Odpowiedz Link Zgłoś
kralik111 Re: Wałęsa: Za komuny łatwiej by mi się było spot 05.06.07, 20:19 aisug napisał: > unny5 napisała: > > > aisug napisał: > do łap nie dorastających KAczyńskiemu > ------------------- > Glebokie wyrazy wspolczucia > ============================================================= > od kiedy wyrazy bywają głebokie ??? chyba chodziło o głebokie wspólczucie ???? > ucz sie dzicino bo nawet Giertych nie pomoże Juz wiemy, ze na salonach robisz za rozrywke, dlatego nie obowiazuje cie znajomosci jezyka polskiego :)))))))))))))))))))))))))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
maruda.r Re: Wałęsa: Za komuny łatwiej by mi się było spot 05.06.07, 18:47 aisug napisał: > maruda.r napisał: > Kojarzę ich doskonale. A nawet gdybym nie kojarzył, to pomyłka jest niewielka. > > Ty natomiast pomyliłeś Kwaśniewskiego z Wałęsą. Jak to wytłumaczysz? > =============================================================> > nikogo nie pomyliłem tylko uzmysławiam jakich to mieliśmy "wspaniałych" > prezydentów, do łap nie dorastających KAczyńskiemu. **************************************** Tak, wystarczy spojrzeć na poparcie w sondażach, żeby się przekonać, jaki to Kaczyński jest wspaniały. Odpowiedz Link Zgłoś
aisug Re: Wałęsa: Za komuny łatwiej by mi się było spot 05.06.07, 19:00 maruda.r napisał: Tak, wystarczy spojrzeć na poparcie w sondażach, żeby się przekonać, jaki to > Kaczyński jest wspaniały. ========================================================== nie uwierzą, że przy swojej inteligencji dajesz wiarę sondażom, zwłaszcza GFk Polonii czy Obopowi. Przeciez wiesz doskonale kto i jak robi te sondaże, zwłaszcza na zamowienie GW. > Odpowiedz Link Zgłoś
maruda.r Re: Wałęsa: Za komuny łatwiej by mi się było spot 05.06.07, 23:46 aisug napisał: > maruda.r napisał: > Tak, wystarczy spojrzeć na poparcie w sondażach, żeby się przekonać, jaki to > > Kaczyński jest wspaniały. > ========================================================== > nie uwierzą, że przy swojej inteligencji dajesz wiarę sondażom, zwłaszcza GFk > Polonii czy Obopowi. *************************************** Wystarczy, że przejdę się po ulicy. Dureń to najlżejsza inwektywa wobec Kaczyńskich. Odpowiedz Link Zgłoś
kralik111 Re: Wałęsa: Za komuny łatwiej by mi się było spot 05.06.07, 20:17 aisug napisał: > maruda.r napisał: > Kojarzę ich doskonale. A nawet gdybym nie kojarzył, to pomyłka jest niewielka. > > Ty natomiast pomyliłeś Kwaśniewskiego z Wałęsą. Jak to wytłumaczysz? > =============================================================> > nikogo nie pomyliłem tylko uzmysławiam jakich to mieliśmy "wspaniałych" > prezydentów, do łap nie dorastających KAczyńskiemu. Ale żeby to pojąć (ironię) > trzeba nie tylko umieć składac literki. Pozdrawiam Wytlumacz mi jak to mozliwe zeby intelektualnym i politycznym kurduplom nie dorastac do "lap", no i dlaczego twierdzisz, ze kaczynscy maja lapy, chcesz dac do zrozumienia, ze to nie ludzie, lecz bure suki ? :-O Odpowiedz Link Zgłoś
aisug Re: Wałęsa: Za komuny łatwiej by mi się było spot 05.06.07, 17:13 maruda.r napisał: To straszne, bo Lech Kaczyński jest na jeszcze niższym poziomie. Więc co będzie > robił? Szczekał? ================================================= to szczekanie zależy od poziomu ???? czego ????rozwoju ontogenetycznego ??? chociaż patrząc na poziom większości tut."dyskutantów"forumowiczów to widać, że szczególnie szczekać potrafi UB/SB-eckie robactwo. Odpowiedz Link Zgłoś
kralik111 Re: Wałęsa: Za komuny łatwiej by mi się było spot 05.06.07, 17:17 aisug napisał: > maruda.r napisał: > To straszne, bo Lech Kaczyński jest na jeszcze niższym poziomie. Więc co będzie > > robił? Szczekał? > ================================================= > to szczekanie zależy od poziomu ???? czego ????rozwoju ontogenetycznego ??? > chociaż patrząc na poziom większości tut."dyskutantów"forumowiczów to widać, że > szczególnie szczekać potrafi UB/SB-eckie robactwo. SPOKOJ AISUG, DO BUDY !!! :)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
aisug Re: Wałęsa: Za komuny łatwiej by mi się było spot 05.06.07, 18:03 kralik111 napisał: SPOKOJ AISUG, DO BUDY !!! > :)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) ====================================================================== przykro mi ale na salonach nie ma budy. Od twojej koło czerwonego chlewa smród bije straszny więc nawet nie próbuj mnie zapraszać. Odpowiedz Link Zgłoś
funny5 Re: Wałęsa: Za komuny łatwiej by mi się było spot 05.06.07, 18:04 aisug napisał: > przykro mi ale na salonach nie ma budy --- Filipek? Odpowiedz Link Zgłoś
kralik111 Re: Wałęsa: Za komuny łatwiej by mi się było spot 05.06.07, 18:05 aisug napisał: > kralik111 napisał: > SPOKOJ AISUG, DO BUDY !!! > > :)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) > ====================================================================== > przykro mi ale na salonach nie ma budy. Od twojej koło czerwonego chlewa smród > bije straszny więc nawet nie próbuj mnie zapraszać. To kto cie wpuscil na salony, bura suka ??? :))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
aisug Re: Wałęsa: Za komuny łatwiej by mi się było spot 05.06.07, 18:23 kralik111 napisał: To kto cie wpuscil na salony, bura suka ??? ========================================================> bure suki na salonach ???? ale skąd możesz o tym wiedzieć biedaku ???? Odpowiedz Link Zgłoś
kralik111 Re: Wałęsa: Za komuny łatwiej by mi się było spot 05.06.07, 19:40 aisug napisał: > kralik111 napisał: > To kto cie wpuscil na salony, bura suka ??? > ========================================================> > bure suki na salonach ???? ale skąd możesz o tym wiedzieć biedaku ???? Nie rozumiesz, ja sie pytam kto cie tam wpuscil a nie kto tam przebywa, bo ty napewno nie, za glupi jestes :)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
maruda.r Re: Wałęsa: Za komuny łatwiej by mi się było spot 05.06.07, 18:28 isug napisał: > kralik111 napisał: > SPOKOJ AISUG, DO BUDY !!! > > :)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) > ====================================================================== > przykro mi ale na salonach nie ma budy. ******************************************** Pewnie dlatego nikt cię na salonach nie widział. Odpowiedz Link Zgłoś
aisug Re: Wałęsa: Za komuny łatwiej by mi się było spot 05.06.07, 18:38 maruda.r napisał: Pewnie dlatego nikt cię na salonach nie widział. ========================================================> rzeczywiście ale nie bywam w salonach kosmetycznych lub obuwniczych, nie mówiąc o fryzjerskich, sprzętu AGD, itd,itp Odpowiedz Link Zgłoś
funny5 Re: Wałęsa: Za komuny łatwiej by mi się było spot 05.06.07, 18:40 aisug napisz na jakich bywasz Odpowiedz Link Zgłoś
aisug Re: Wałęsa: Za komuny łatwiej by mi się było spot 05.06.07, 18:48 unny5 napisała: > aisug napisz na jakich bywasz ============================================== zapewniam, że na odpowiednich ale nie chcę ci sprawiać przykrości i budzić uczucia zazdrości.Z racji urodzenia nie masz na nie szans, nie ta warstwa społeczna. Odpowiedz Link Zgłoś
funny5 Re: Wałęsa: Za komuny łatwiej by mi się było spot 05.06.07, 19:00 aisug napisał: Z racji urodzenia nie masz na nie szans, nie ta warstwa społe > czna. --- Dear Watson skad to wydedukowales? Odpowiedz Link Zgłoś
aisug Re: Wałęsa: Za komuny łatwiej by mi się było spot 05.06.07, 19:04 unny5 napisała: Dear Watson skad to wydedukowales? ================================================= z poziomu, z poziomu wypowiedzi. Dla uzupełnienia podam, że nie są to też salony czerwono-różowe ani tęczowe Odpowiedz Link Zgłoś
funny5 Re: Wałęsa: Za komuny łatwiej by mi się było spot 05.06.07, 19:14 aisug napisał: > z poziomu, z poziomu wypowiedzi. Dla uzupełnienia podam, że nie są to też salon > y > czerwono-różowe ani tęczowe ---- No jak piszesz "przyjm" to juz prowadzi cie na menelskie salony Odpowiedz Link Zgłoś
kralik111 Re: Wałęsa: Za komuny łatwiej by mi się było spot 05.06.07, 20:01 aisug napisał: > unny5 napisała: > Dear Watson skad to wydedukowales? > ================================================= > z poziomu, z poziomu wypowiedzi. Dla uzupełnienia podam, że nie są to też salon > y > czerwono-różowe ani tęczowe Nie, napewno nie, ale czerwone swiatla w nich swieca...:)))))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
kralik111 Re: Wałęsa: Za komuny łatwiej by mi się było spot 05.06.07, 20:00 aisug napisał: > unny5 napisała: > > > aisug napisz na jakich bywasz > ============================================== > zapewniam, że na odpowiednich ale nie chcę ci sprawiać przykrości i budzić > uczucia zazdrości.Z racji urodzenia nie masz na nie szans, nie ta warstwa społe > czna. Czyli jednak sprawdzily sie moje podejrzenia, mamy do czynienia z prostytutka salonowa :))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
maruda.r Re: Wałęsa: Za komuny łatwiej by mi się było spot 05.06.07, 18:48 aisug napisał: > maruda.r napisał: > Pewnie dlatego nikt cię na salonach nie widział. > ========================================================> > rzeczywiście ale nie bywam w salonach kosmetycznych lub obuwniczych, nie mówiąc > o fryzjerskich, sprzętu AGD, itd,itp **************************************** No pewnie, że nie. Nigdzie wpuszczają z budą. Odpowiedz Link Zgłoś
kralik111 Re: Wałęsa: Za komuny łatwiej by mi się było spot 05.06.07, 19:59 aisug napisał: > maruda.r napisał: > Pewnie dlatego nikt cię na salonach nie widział. > ========================================================> > rzeczywiście ale nie bywam w salonach kosmetycznych lub obuwniczych, nie mówiąc > o fryzjerskich, sprzętu AGD, itd,itp To co ty, salonowka jestes ??? Odpowiedz Link Zgłoś
maruda.r Re: Wałęsa: Za komuny łatwiej by mi się było spot 05.06.07, 17:38 aisug napisał: > maruda.r napisał: > To straszne, bo Lech Kaczyński jest na jeszcze niższym poziomie. Więc co będzie > > robił? Szczekał? > ================================================= > to szczekanie zależy od poziomu ???? czego ????rozwoju ontogenetycznego ??? **************************************************** Słuchając wypowiedzi Kaczyńskich można odnieść takie wrażenie. Odpowiedz Link Zgłoś
aisug Re: Wałęsa: Za komuny łatwiej by mi się było spot 05.06.07, 18:27 maruda.r napisał: Słuchając wypowiedzi Kaczyńskich można odnieść takie wrażenie. ===================================================================> każdy odnosi takie wrażenie jakie ma receptory. Przyjm wyrazy wspólczucia Odpowiedz Link Zgłoś
funny5 Re: Wałęsa: Za komuny łatwiej by mi się było spot 05.06.07, 18:28 aisug napisał: Przyjm wyrazy wspólczucia ---- Znowu.PiSSdzielskie wyksztalcenie Odpowiedz Link Zgłoś
aisug Re: Wałęsa: Za komuny łatwiej by mi się było spot 05.06.07, 18:43 unny5 napisała: > aisug napisał: Przyjm wyrazy wspólczucia znowu.PiSSdzielskie wyksztalcenie ======================================================== dziękuję za komplement ale nie każdy mógł odebrać wykształcenie dla hołoty Odpowiedz Link Zgłoś
funny5 Re: Wałęsa: Za komuny łatwiej by mi się było spot 05.06.07, 18:45 aisug napisał: > > > dziękuję za komplement ale nie każdy mógł odebrać wykształcenie dla hołoty ----- Ja wole swoje ,to dla holoty niz PiSSdzielskie.Troche inne poziomy Odpowiedz Link Zgłoś
kralik111 Re: Wałęsa: Za komuny łatwiej by mi się było spot 05.06.07, 20:07 aisug napisał: > unny5 napisała: > > > aisug napisał: > Przyjm wyrazy wspólczucia > znowu.PiSSdzielskie wyksztalcenie > ======================================================== > dziękuję za komplement ale nie każdy mógł odebrać wykształcenie dla hołoty ...tak jak ty...:DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD A tak na marginesie, wyksztalcenia sie nie odbiera, wyksztalcenie sie zdobywa, ale ty na salonach tego nie potrzebujesz wiedziec, wystarcza ci twoje receptory, sylikonowe cycki :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD Odpowiedz Link Zgłoś
kralik111 [...] 05.06.07, 20:04 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
kralik111 Adminie 05.06.07, 20:10 Prosze nie kasuj postow ktore regulaminu nie lamia, popatrz, w innych postach ludzie sa nazywani psami, kundlami, holota,czerwonym scierwem itd. ty tego nieraczysz dostrzec, a to sa zwroty ktore sa obrazliwe, ale nie glupiec, poniewaz glupiec jest zaprzeczeniem czlowieka intelligentnego, chyba nie obrazisz sie adminie jezei nazwe cie madrym czlowiekiem, prawda ? Odpowiedz Link Zgłoś
maruda.r Re: Wałęsa: Za komuny łatwiej by mi się było spot 05.06.07, 23:48 aisug napisał: > maruda.r napisał: > Słuchając wypowiedzi Kaczyńskich można odnieść takie wrażenie. > ===================================================================> > każdy odnosi takie wrażenie jakie ma receptory. Przyjm wyrazy wspólczucia ***************************************** Szczekanie nie wymaga szczególnych receptorów. Wystarczą uszy. Odpowiedz Link Zgłoś
starypiernik1 Bush wpadnie na chwile, bo to w interesie USA 05.06.07, 16:25 A co jest w interesie Polski? Przecież administracja amerykańska głupia nie jest i widzi o co idzie walka w Polsce. Kaczory padają na kolana, bo jeśli ktokolwiek z polityków europejskich przyjeżdża do Polski - to po to, aby bliźniaków pouczać i przywoływać do porządku. A tu taka gratka i mieliby się dzielić z Wałęsą? Odpowiedz Link Zgłoś
pepperoni_prawdziwy Bolkowi też byłoby łatwiej za Jaruzela 05.06.07, 17:04 i Lolkowi, i Toli, więc sie Lechu nie martw ;) Odpowiedz Link Zgłoś
dybko2 Re: Wałęsa: Za komuny łatwiej by mi się było spot 05.06.07, 17:24 Koleś szacunku trochę, mówisz o dwóch prezydentach.Chyba że jesteś od Lepera to sprawa jest jasna.On ma w d...e sąd to ty możesz mieć prezydentów.Ciekawi mnie jednak jaki jest twój autorytet do naśladowania. Odpowiedz Link Zgłoś
pulemiot37 Re: Wałęsa: Za komuny łatwiej by mi się było spot 05.06.07, 23:39 No coś ty Fly8771?? Liczyc nie umiesz imbecyli ? Jak by do tego doszlo to bylo ich tam conajmniej trzech.. a moze czterech..? Odpowiedz Link Zgłoś
loppe Wałęsa: Za komuny łatwiej by mi się było spotka.. 05.06.07, 16:08 Każdą delegację zagraniczną powinni witać na lotnisku Wałęsa i Geremek aby naświetlić sprawę przed dalszymi rozmowami gości w Kraju. Alleluja i do przodu Odpowiedz Link Zgłoś
loppe Re: Wałęsa: Za komuny łatwiej by mi się było spot 05.06.07, 16:10 ale ci zamordyści nie zgodza sie tego wpisać do protokolu ani do ustawy o dyplomacji Odpowiedz Link Zgłoś
airwalk77 Wałęsa: Za komuny łatwiej by mi się było spotkac 05.06.07, 16:11 I za to mi sie Walesa podoba: Bierze z humorem!!! hehehhe Odpowiedz Link Zgłoś
blue911 Re: Wałęsa: Za komuny łatwiej by mi się było spot 05.06.07, 16:14 Lechu,nie plam sie spotkaniem z tym barbarzynca!!! Jedna rzecz kaczotylkom w polityce i dyplomacji sie udala: poprzez swoja zlosliwosc nie pozwola zeby Noblista,symbol walki o demokracje spotkal sie z najwiekszym oprawca XXI wieku ( jak dotad)! Brawo: Kaczora na ministra spraw zagranicznych! Odpowiedz Link Zgłoś
blue911 Re: Wałęsa: Za komuny łatwiej by mi się było spot 05.06.07, 16:18 Hahahha: ale ubaw! kaczotylki wpadli we wlasna zasadzke! co za geniusz dyplomatyczny! chcieli zle,a...zrobili przysluge Lechowi! hahahah! Kocham Was,kaczusieeee!!!!.............. Odpowiedz Link Zgłoś
langston Za komuny byles za Polska a teraz jestes z komuna 05.06.07, 16:12 Bo za komuny byles za Polska, a teraz jestes z komuna. Juz rozumiesz dlaczego? Odpowiedz Link Zgłoś
kralik111 Re: Za komuny byles za Polska a teraz jestes z ko 05.06.07, 17:19 langston napisał: > Bo za komuny byles za Polska, a teraz jestes z komuna. > Juz rozumiesz dlaczego? Czy to przeslanie do kaczynskiego ? Raczej nie najlepsze, zwazywszy, ze za komuny byl zwyklem donosicielem na uslugach SB :))))))))))))))))))))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
aisug Re: Za komuny byles za Polska a teraz jestes z ko 05.06.07, 19:15 kralik111 napisał: skąd wiesz ??? donosiliście razem czy byłeś oficerem prowadzącym ??? Odpowiedz Link Zgłoś
kralik111 Re: Za komuny byles za Polska a teraz jestes z ko 05.06.07, 19:49 aisug napisał: > kralik111 napisał: > skąd wiesz ??? donosiliście razem czy byłeś oficerem prowadzącym ??? Kazdy to wie, i ty tez, wszyscy widzieli lojalke ktora podpisal wlasnorecznie jaroslaw kaczynski, myslisz, ze byla podrobiona? A jaki sa dowody na to, przeciez bardzo latwo jest udowodnic autentycznosc podpisu, nieprawdaz ??? Odpowiedz Link Zgłoś
maruda.r Znów kompromitacja Kaczyńskiego? 05.06.07, 16:13 Pytany, czego się spodziewa po wizycie Busha, odparł: "Właściwie z tego, co widzę, nasi są nieprzygotowani do tej wizyty - więc niczego." ******************************************* Słowa Wałęsy pójdą w świat. A Lech Kaczyński zrobi wszystko, żeby potwierdzić diagnozę Wałęsy. Odpowiedz Link Zgłoś
loppe Re: Znów kompromitacja Kaczyńskiego? 05.06.07, 16:15 genialne pytanie, jesteś wielki Odpowiedz Link Zgłoś
chloppolski1 Re: Znów kompromitacja Kaczyńskiego? 05.06.07, 16:23 ...powiadasz i powiadasz a prawda jest bardzo przyziemna, po prostu na tym prostaku-belkocie Walesie swiat sie poznal, nikt niechce juz byc wystawiony na jego impertynencje. Przyznaj maruda, ze przeciez on juz zachowuje sie jak kliniczny polidiota...tylko wstyd! Odpowiedz Link Zgłoś
douglasmclloyd Re: Znów kompromitacja Kaczyńskiego? 05.06.07, 16:27 chloppolski1 napisał: > ...powiadasz i powiadasz a prawda jest bardzo przyziemna, po prostu na tym > prostaku-belkocie Walesie swiat sie poznal, nikt niechce juz byc wystawiony na > jego impertynencje. Przyznaj maruda, ze przeciez on juz zachowuje sie jak > kliniczny polidiota...tylko wstyd! I właśnie dlatego Bush chce się z nim spotkać, hehe. A wam oszoły gula lata. Odpowiedz Link Zgłoś
chloppolski1 Re: Znów kompromitacja Kaczyńskiego? 05.06.07, 16:32 ...dziekuje za potwierdzenie obiektywnej oceny pana Walesy. Jesli pan Bush chce sie spotkac, to znaczy, ze ma ochote do cyrku sie wybrac na malpy popatrzec a z braku czasu zrekompensuje sobie Walesa Odpowiedz Link Zgłoś
douglasmclloyd Re: Znów kompromitacja Kaczyńskiego? 05.06.07, 16:40 chloppolski1 napisał: > ...dziekuje za potwierdzenie obiektywnej oceny pana Walesy. > Jesli pan Bush chce sie spotkac, to znaczy, ze ma ochote do cyrku sie wybrac na > > malpy popatrzec a z braku czasu zrekompensuje sobie Walesa O nie, cyrk zafundują mu Kaczyńscy. Odpowiedz Link Zgłoś
kralik111 Re: Znów kompromitacja Kaczyńskiego? 05.06.07, 17:21 maruda.r napisał: > Pytany, czego się spodziewa po wizycie Busha, odparł: "Właściwie z tego, co > widzę, nasi są nieprzygotowani do tej wizyty - więc niczego." > > ******************************************* > > Słowa Wałęsy pójdą w świat. A Lech Kaczyński zrobi wszystko, żeby potwierdzić > diagnozę Wałęsy. > Dobre to, ale z drugiej strony szkoda, ze tak bardzo prawdziwe...;))))) Odpowiedz Link Zgłoś
aisug Re: Znów kompromitacja Kaczyńskiego? 05.06.07, 17:22 maruda.r napisał: Słowa Wałęsy pójdą w świat. A Lech Kaczyński zrobi wszystko, żeby potwierdzić > diagnozę Wałęsy. ====================================================== pogratulować diagnosty, półpiśmiennego półanalfabety.Diagnozuje tak wspaniale jak część naszej Sł. Zdrowia. Ale jaki diagnosta, takie i diagnozy. Odpowiedz Link Zgłoś
kralik111 Re: Znów kompromitacja Kaczyńskiego? 05.06.07, 17:23 BUDA AISUG ! nie bylo szczekac. Odpowiedz Link Zgłoś
maruda.r Re: Znów kompromitacja Kaczyńskiego? 05.06.07, 23:50 aisug napisał: > maruda.r napisał: > Słowa Wałęsy pójdą w świat. A Lech Kaczyński zrobi wszystko, żeby potwierdzić > > diagnozę Wałęsy. > ====================================================== > pogratulować diagnosty, półpiśmiennego półanalfabety. **************************************** Półpiśmienny analfabeta przewyższa poziomem doktora praw. Fakt, że leninowskich, ale zawsze doktora. Odpowiedz Link Zgłoś
cookies3 Wałęsa: Za komuny łatwiej by mi się było spotka.. 05.06.07, 16:14 To juz razem mówimy "komuno wróć"? Odpowiedz Link Zgłoś
blue911 Re: Wałęsa: Za komuny łatwiej by mi się było spot 05.06.07, 16:20 Kaczor na prezydenta USA!!!! pleasee: chcemy takiego tu! moze wreszcie Polska bedzie miala kolonie za oceanem!?............... Geniusz!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
chloppolski1 Re: Wałęsa: Za komuny łatwiej by mi się było spot 05.06.07, 16:37 ...blusie kochany, przestac sie pluc na sliniaczek i krzyczec! Do rzeczy, powiedz cos do rzeczy... Odpowiedz Link Zgłoś
blue911 Re: Wałęsa: Za komuny łatwiej by mi się było spot 05.06.07, 16:38 chloppolski1 napisał: > ...blusie kochany, przestac sie pluc na sliniaczek i krzyczec! > Do rzeczy, powiedz cos do rzeczy... OK,poprawie sie: Kaczor for President!!! Long live USA ! hehe Odpowiedz Link Zgłoś
chloppolski1 Re: Wałęsa: Za komuny łatwiej by mi się było spot 05.06.07, 16:57 ...no troszke teraz lepiej, dziekuje! Odpowiedz Link Zgłoś
blue911 Re: Wałęsa: Za komuny łatwiej by mi się było spot 05.06.07, 16:40 chloppolski1 napisał: > ...blusie kochany, przestac sie pluc na sliniaczek i krzyczec! > Do rzeczy, powiedz cos do rzeczy... I nieszkodzi ,ze nie znaja angielskiego: w Ameryce liczy sie mowa ciala! hahah! To spoleczenstwo obrazkowe. Kaczor mowi sam za siebie. Kwak? Odpowiedz Link Zgłoś
blue911 Re: Wałęsa: Za komuny łatwiej by mi się było spot 05.06.07, 16:44 chloppolski1 napisał: > ...blusie kochany, przestac sie pluc na sliniaczek i krzyczec! > Do rzeczy, powiedz cos do rzeczy... Kaczor for president: Napoleon III i IV wchodza na arene! tata-tatata-tatattata! B-aaaaaaacznOsc! Odpowiedz Link Zgłoś
blue911 Re: Wałęsa: Za komuny łatwiej by mi się było spot 05.06.07, 16:46 blue911 napisał: > chloppolski1 napisał: > > > ...blusie kochany, przestac sie pluc na sliniaczek i krzyczec! > > Do rzeczy, powiedz cos do rzeczy... > > Kaczor for president: Napoleon III i IV wchodza na arene! tata-tatata- tatattata > ! > B-aaaaaaacznOsc! Telewizyjna debata prezydencka nadawana przez CBS/ABC: przeciwnik poddal sie bez slowa! Debata wygrana. We want "kwa",we want "kwa"!...skanduje rozszalaly tlum. Odpowiedz Link Zgłoś
blue911 Re: Bolek czerwony pajaku 05.06.07, 16:21 yxcv napisał: > dosyc wstydu dupku narobiles Spadaj ,Ty Wielkie Zero! Odpowiedz Link Zgłoś
chloppolski1 Re: Bolek czerwony pajaku 05.06.07, 16:28 ...dlaczego blusie nazywasz yxcv Wielkim zerem, przeciez tylko prawde powiedzial! Moze jedno, ze Walesa nie byl czerwonym pajakiem a tylko slugusem czerwonych pajakow, no moze papierem toaletowym, ktorym sie podtarli...zapytaj jenierala-czerwonego krzyzaka. Odpowiedz Link Zgłoś
blue911 Re: Bolek czerwony pajaku 05.06.07, 16:30 chloppolski1 napisał: > ...dlaczego blusie nazywasz yxcv Wielkim zerem, przeciez tylko prawde > powiedzial! Moze jedno, ze Walesa nie byl czerwonym pajakiem a tylko slugusem > czerwonych pajakow, no moze papierem toaletowym, ktorym sie podtarli...zapytaj > jenierala-czerwonego krzyzaka. Bo wbrew rodzimym zazdrosciom Walesa jest ikona wolnosci i demokracji rozpoznawalna na calym swiecie! a Kaczorow nawet nikt nie zna - malo: oni sami siebie juz nie poznaja! hahaha: tak sie zaplatali w polityce. Odpowiedz Link Zgłoś
chloppolski1 Re: Bolek czerwony pajaku 05.06.07, 16:34 ...no dobrze juz blusie, dobrze, ze ty sie nie zaplatales O! Wielki! Odpowiedz Link Zgłoś
blue911 Re: Anna Walentynowicz: Wałęsa był agentem SB 05.06.07, 16:50 romek337 napisał: > Gdyby byla niezla laska to ja tez by wzieli,ale....zabraklo talentu. Nietelewizyjna. Odpowiedz Link Zgłoś
gamon0 Jasne, gdyby władzę mieli swoi, łatwiej by było... 05.06.07, 16:19 Za komuny sami swoi u władzy, nie przeszkadzaliby, a jeszcze pomogli spotkać się z Bushem... :))) Odpowiedz Link Zgłoś
loppe Re: Wałęsa: Za komuny łatwiej by mi się było spot 05.06.07, 16:20 w związku z animozajmi wiadomo, wysłać Wałęsę na powitanie Busha to tak jak wysłać teściowa na spotkanie z kochanką Odpowiedz Link Zgłoś
marek123481 Jaruzel by Bolkowi takie spotakanie zalatwil... 05.06.07, 16:21 na szczescie teraz juz PRL'u nie ma i nie ma spotkan jaruzela i bolka z zachdnimi politykami.. Odpowiedz Link Zgłoś
junkier Kaczynscy wielkodusznie toleruja ekscesy Walesy 05.06.07, 16:23 Kaczynscy wielkodusznie toleruja ekscesy Walesy i pozwalaja mu na rozne kretynskie wyskoki a Walesa uparcie piluje galaz na ktorej siedzi. Powinien wiedziec ze za sama sprawe inwigilacji prawicy polskiej moglby, delikatnie rzecz ujmujac, miec powazne nieprzyjemnosci. J. Kaczynski dzis w Polskim Radio: "Traktujemy Lecha Wałęsę jak dziecko" www.polskieradio.pl/jedynka/news.aspx?iID=7901&c=2 Odpowiedz Link Zgłoś
douglasmclloyd Re: Kaczynscy wielkodusznie toleruja ekscesy Wale 05.06.07, 16:30 junkier napisał: > Kaczynscy wielkodusznie toleruja ekscesy Walesy i pozwalaja mu na rozne > kretynskie wyskoki a Walesa uparcie piluje galaz na ktorej siedzi. Powinien > wiedziec ze za sama sprawe inwigilacji prawicy polskiej moglby, delikatnie > rzecz ujmujac, miec powazne nieprzyjemnosci. A Samooborę założyło SB, nie? Odpowiedz Link Zgłoś
junkier Re: Kaczynscy wielkodusznie toleruja ekscesy Wale 05.06.07, 16:33 Jesli Walesa posiada pietnastokrotnie mniejsze poparcie spoleczne od lidera Samoobrony to powinien byc to dla niego pewien znak, pewna przeslanka do tego aby przestac folgowac arogancji i bufonadzie wlasnego ego. To ze sam rozmienia sie ne drobne to jego problem. Odpowiedz Link Zgłoś
douglasmclloyd Re: Kaczynscy wielkodusznie toleruja ekscesy Wale 05.06.07, 16:42 junkier napisał: > Jesli Walesa posiada pietnastokrotnie mniejsze poparcie spoleczne od lidera > Samoobrony to powinien byc to dla niego pewien znak, pewna przeslanka do tego > aby przestac folgowac arogancji i bufonadzie wlasnego ego. > > To ze sam rozmienia sie ne drobne to jego problem. A teraz drogie dzieci pocałujcie Lecha w dupe. I ja się z nim zgadzam. Odpowiedz Link Zgłoś
tukot Kaczynscy wielkodusznie.. tylko2słowa i juz bzdet 05.06.07, 16:35 junkier, powoli osiagasz perfekcje. niedługo wystarczy że otowrzysz paszczę i starczy. Odpowiedz Link Zgłoś
kralik111 Re: Wałęsa to Strażnik Magdalenki - chroni agentó 05.06.07, 17:35 Romcio glupi, w Magdalenca razem z Walesa byl kaczynski w roli bodyguard ;))) Odpowiedz Link Zgłoś
alex1215 Re: Wałęsa to Strażnik Magdalenki - chroni agentó 05.06.07, 17:36 kralik111 napisał: > Romcio glupi, w Magdalenca razem z Walesa byl kaczynski w roli bodyguard ;))) w wikipedii jest nawet zdjęcie z 1989, uśmiechnieci bracia Kaczyńscy ze znaczkami "S" w klapach :))))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
romek337 Jaruzelski potrzebuje pomocy Wałęsy w obronie prze 05.06.07, 17:51 d Kaczynskimi a Wałęsa potrzebuje pomocy Jaruzelskiego w obronie przed dokumentacją świadczącą o jego współpracy z SB. Odpowiedz Link Zgłoś
kralik111 Re: Jaruzelski potrzebuje pomocy Wałęsy w obronie 05.06.07, 17:59 romek337 napisał: > d Kaczynskimi a Wałęsa potrzebuje pomocy Jaruzelskiego w obronie przed > dokumentacją świadczącą o jego współpracy z SB. > glupi romcio, jedyna dokumentacja jaka istnieje na temat wspolpracy z SB ,to lojalka jaroslawa kaczynskiego, na Walese nie ma nic, bo gdyby bylo, to bylo by to ujawnione, nie chcesz powiedziec chyba, ze kaczynscy chronia konfidenta nie ujawniajac jego akt ??? Widzisz romcio, cokolwiek wyPiSkasz, zawsze wyjdziesz na glupca, dlaczego to sobie robisz ??? ;DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD :)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
romek337 Re: Jaruzelski potrzebuje pomocy Wałęsy w obronie 05.06.07, 18:55 kralik111 napisał: > ;DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD > :)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) Im więcej emotikonek tym bardziej stajesz sie nerwowy Odpowiedz Link Zgłoś
kralik111 Re: Jaruzelski potrzebuje pomocy Wałęsy w obronie 05.06.07, 19:56 romek337 napisał: > kralik111 napisał: > > > ;DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD > DD > > :)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) > > Im więcej emotikonek tym bardziej stajesz sie nerwowy Romcio, romcio, romcio, gluptasku, dowiedz sie co to sa emotikonki zanim znowy sie glupota swoja osmieszysz :)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
strzelec51 Junkier 05.06.07, 16:35 to, jak widac, zwolennik ABSOLUTYZMU WIELKODUSZNEGO. Jako najwyzszej emanacji.... demokracji. To jeszcze bardziej zaawansowana forma niz absolutyzm oswiecony. W samej rzeczy, obecny absolutyzm trudno posadzic o nadmiar "oswiecenia". * junkier napisał: > Kaczynscy wielkodusznie toleruja ekscesy Walesy i pozwalaja mu na rozne > kretynskie wyskoki Odpowiedz Link Zgłoś
junkier Re: Junkier 05.06.07, 16:53 Ten absolutyzm wielkoduszny, jesli na czele panstwa stoja Kaczynscy, jest imho bardziej 'demokratyczny' od postokraglostolowej pseudodemokracji gdzie ludziom dawano pozorny wybor jako 'igrzyska' (najlepszy dowod - zenujaca frekwencja nad ktora obludnie ubolewano), a i tak wszystkie kolejne rzady mialy albo realizowac polityke okraglostolowego aliansu protoplastow UW/SLD, albo w skandalicznych warunkach byc usuwane (vide rzad Jana Olszewskiego). Odpowiedz Link Zgłoś
strzelec51 Re: Junkier 05.06.07, 17:02 Kazdy satrapa tak uwaza. "Ja wiem najlepiej co dobre dla gminu". Wybor jaki ludzie wowczas maja jest REALNY: moga sie zgodzic a jak nie to po lbie i w d... * A pro pos rzadu Olszewskiego: ten rzad zdaje sie nigdy nie mial poparcia wiekszosci w Sejmie. Ze wiec padl po 6 miesiacach - raczej cieszyc sie, ze tak dlugo przetrwal. Odpowiedz Link Zgłoś
junkier Re: Junkier 05.06.07, 17:04 Wybory na poziomie lokalnym maja sens, jak najbardziej. Natomiast na poziomie centralnym powinno rzadzic Prawo, jak bylo to okreslone w konstytucji w projekcie UPR. Odpowiedz Link Zgłoś
mini_sterek1 UPR to taka sama neokomuna jak PiS 05.06.07, 17:11 od razu stwierdzę że flaga UPRu była na konwencie PiSu wiec temat zamkniety. A oprócz tego to chyba ciebie mózg boli,co? Odpowiedz Link Zgłoś
junkier UPR to jedyna prawicowa w 100% i liberalna partia 05.06.07, 17:13 UPR to jedyna prawicowa w 100% i liberalna partia w Polsce, twierdzeniem ze to 'neokomuna' jak sie obawiam dajesz dowod ubostwa umyslowego tudziez miernej znajomosci realiow politycznych. Proponuje jakies forum o sporcie:) Odpowiedz Link Zgłoś
kralik111 Re: UPR to jedyna prawicowa w 100% i liberalna pa 05.06.07, 17:43 junkier napisał: > UPR to jedyna prawicowa w 100% i liberalna partia w Polsce, twierdzeniem ze > to 'neokomuna' jak sie obawiam dajesz dowod ubostwa umyslowego tudziez miernej > znajomosci realiow politycznych. Proponuje jakies forum o sporcie:) Nie rozumiem czegos junkier, codziennie zmieniasz zdanie na temat jedynej prawicy w Polsce, dzisiaj juz nawet okresliles tym mienem LPR a premiera kaczynskiego nazwales przestepca, wczoraj jedyna prawica bylo PiS a dzisiaj juz UPR, wczoraj pisales, ze libaralizm jest gorszy od komunizmu, bo tak twierdzili kaczynscy, dzisaj znowu PiSdzisz smutki o swoim poparciu do libaralizmu, glupi jestes, czy co ??? :-O :))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
strzelec51 PRAWO 05.06.07, 17:29 junkier napisał: > ...na poziomie centralnym powinno rzadzic Prawo Jakie prawo? Objawione, "naturalne", kontraktowe? Odpowiedz Link Zgłoś
alex1215 Re: PRAWO 05.06.07, 17:31 strzelec51 napisał: > junkier napisał: > > > ...na poziomie centralnym powinno rzadzic Prawo > > Jakie prawo? Objawione, "naturalne", kontraktowe? Najjaśniej nam Panujący JKM, Slońce "Liberalizmu", decyduje co jest dobre :) Odpowiedz Link Zgłoś
strzelec51 Prawo naturalnie objawione. 05.06.07, 17:41 NATURALNIE OBJAWIONE. Poprzez osobe milosciwie nam panujacego jasnie pana Lecho- Jaroslawa. Bron Boze jakies "kontraktowe". Co za okropne slowo! Brrr, ochyda. Odpowiedz Link Zgłoś
kralik111 Re: PRAWO 05.06.07, 17:44 strzelec51 napisał: > junkier napisał: > > > ...na poziomie centralnym powinno rzadzic Prawo > > Jakie prawo? Objawione, "naturalne", kontraktowe? Jak to jakie ? Prawo jady !!! :)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
the_rapist Re: PRAWO 05.06.07, 17:58 Jak to jakie? To, które idzie w parze ze Sprawiedliwością. Odpowiedz Link Zgłoś
alex1215 Re: Junkier 05.06.07, 17:07 junkier napisał: > Ten absolutyzm wielkoduszny,. wszyscy zamordysci rzewnie płaczą, "jaka ta demokracja jest zła" :) Odpowiedz Link Zgłoś
junkier Re: Junkier 05.06.07, 17:12 Zamordysci? W waszej, powstrzymam sie od epitetow chociaz mocne slowa cisna sie na usta, III RP dzieki nieprawdopodobnej ideologicznej liberalizacji prawa karnego za morde zostalo wzeite spoleczenstwo - stalo sie zakladnikiem przestepcow i bandytow. Mozna sie zastanawiac czy nie bylo to celowe podstepne dzialanie - wladza i tak sie chronila na zamkietych osiedlach a drastyczny wzrost przestepczosci rodzil w spoleczenstwie nostalgie za ciepelkiem komuny bo bylo moze biednie ale przestepcy nie byli tak agresywni i tak bezkarni... Uczciwy czlowiek surowego prawa i zamordyzmu sie nie boi. Z prostej przyczyny - surowe prawo go chroni. USA sa krajem demokratycznym o represyjnie surowym prawie (np. Poludnie) bo tak chca ludzie. W Polsce natomiast niby jest demorkacja a prawo karne jest forsowane pod katem widzimisie paru zideologizowanych profesorkow. Odpowiedz Link Zgłoś
alex1215 Re: Junkier 05.06.07, 17:15 junkier napisał: > > Uczciwy czlowiek surowego prawa i zamordyzmu sie nie boi. Z prostej przyczyny > surowe prawo go chroni. jaki Ty jestes naiwny, a rewolucja pazdziernikowa, czystki Hitlera i Stalina we wlasnych szeregach, to byli "nieuczciwi ludzie" ? weż, sie DOBRZE zastanów. Odpowiedz Link Zgłoś
kralik111 Re: Junkier 05.06.07, 17:48 Junkier, kilka postow wyzej idealizujesz liberalizm, teraz go gnoisz, czlowieku, jestes glupszy od najglupszego czworonoga jakim jest j.kaczynski :))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
tukot tak to bywa jak do władzy doczołgają się 05.06.07, 16:31 bolszewickie gnomy. Odpowiedz Link Zgłoś
tom1003 Wałęsa: Za komuny łatwiej by mi się było spotka.. 05.06.07, 16:33 jeśli bohater narodowy robi z siebie głupa nie od dziś, to przynajmniej dla dobra narodu mógłby się zamknąć Odpowiedz Link Zgłoś
m15 wczoraj ponownie obejrzeliśmy nocną zmianę 05.06.07, 16:34 czarno na białym widać było jakim jesteś bolkiem,skąd zatem teraz twe pretensje,wstyd mi ,że taki człowiek jest twarzą polski w świecie Odpowiedz Link Zgłoś
blue911 Re: wczoraj ponownie obejrzeliśmy nocną zmianę 05.06.07, 16:35 m15: jak na Polske to i tak dobrze! gorzej ,ze zaczynaja nas utozsamiac z hodowla kaczek. A to juz nawet przestaje byc smieszne. Odpowiedz Link Zgłoś
alex1215 Re: Wałęsa: Trzeba ich zablokowac - nocna zmiana 05.06.07, 17:34 ich ? może chodziło o ten tajemniczy "Układ" ? :> Odpowiedz Link Zgłoś
m15 Re: wczoraj ponownie obejrzeliśmy nocną zmianę 05.06.07, 16:46 blue911 napisał: > m15: jak na Polske to i tak dobrze! gorzej ,ze zaczynaja nas utozsamiac z > hodowla kaczek. A to juz nawet przestaje byc smieszne. byłem pewien ,że z produkcją kartofli,ale ty stawiasz na kaczki:)))) Odpowiedz Link Zgłoś
douglasmclloyd Re: wczoraj ponownie obejrzeliśmy nocną zmianę 05.06.07, 16:55 m15 napisał: > byłem pewien ,że z produkcją kartofli,ale ty stawiasz na kaczki:)))) Jak się produkuje kartofle? Masz patent? Odpowiedz Link Zgłoś
m15 Re: wczoraj ponownie obejrzeliśmy nocną zmianę 05.06.07, 17:01 douglasmclloyd napisał: > m15 napisał: > > > byłem pewien ,że z produkcją kartofli,ale ty stawiasz na kaczki:)))) > > Jak się produkuje kartofle? Masz patent? > aleś ty koł ,rolnictwo jak każdy dział gospodarki narodowej zajmuje się produkcją-pomimo,że ziemniaki rosną na polu to w nomenklaturze statystycznej nazywamy to "produkcją",patent jest prosty,wystarczy przygotować pole ,posadzić sadzeniaki ,pielęgnować i w odpowiednim momencie wykopać Odpowiedz Link Zgłoś
blue911 Re: wczoraj ponownie obejrzeliśmy nocną zmianę 05.06.07, 17:03 m15 napisał: > douglasmclloyd napisał: > aleś ty koł ,rolnictwo jak każdy dział gospodarki narodowej zajmuje się > produkcją-pomimo,że ziemniaki rosną na polu to w nomenklaturze statystycznej > nazywamy to "produkcją",patent jest prosty,wystarczy przygotować pole ,posadzić > > sadzeniaki ,pielęgnować i w odpowiednim momencie wykopać Wykopac z Polski?? hehe Odpowiedz Link Zgłoś
douglasmclloyd Re: wczoraj ponownie obejrzeliśmy nocną zmianę 05.06.07, 16:38 m15 napisał: > czarno na białym widać było jakim jesteś bolkiem,skąd zatem teraz twe > pretensje,wstyd mi ,że taki człowiek jest twarzą polski w świecie Ja tam 15 lat temu oglądałem odwołanie Olszewika na żywo i żadne nocne zmiany nie są mi potrzebne. Rząd Olszewika to była kompromitacja. Odpowiedz Link Zgłoś
blue911 Re: Bo media były w rekach agentów 05.06.07, 16:49 romek337 napisał: > Teraz sa nareszcie w rekach prawych i...sprawiedliwych! i uczciwych,i prawdomownych,i zaradnych i.........bez konta. Odpowiedz Link Zgłoś
douglasmclloyd Re: Bo media były w rekach agentów 05.06.07, 16:50 wiadomosci.wp.pl/kat,1342,wid,8907943,wiadomosc.html?P%5Bpage%5D=1&ticaid=13df0 Odpowiedz Link Zgłoś
m15 Re: wczoraj ponownie obejrzeliśmy nocną zmianę 05.06.07, 16:50 douglasmclloyd napisał: > m15 napisał: > > > czarno na białym widać było jakim jesteś bolkiem,skąd zatem teraz twe > > pretensje,wstyd mi ,że taki człowiek jest twarzą polski w świecie > > Ja tam 15 lat temu oglądałem odwołanie Olszewika na żywo i żadne nocne zmiany > nie są mi potrzebne. Rząd Olszewika to była kompromitacja. zgodnie z wersją michnika i spółki,jeśli wszystko było oczywiste,to skąd ta panika w ich oczach i natychmiastowe odwołanie i te słowa"oni za daleko już zaszli,jutro nie można już ich wpuścić do urzędów,jeśli to nam się nie uda to będziemy mieli straszny pasztet" Odpowiedz Link Zgłoś
douglasmclloyd Re: wczoraj ponownie obejrzeliśmy nocną zmianę 05.06.07, 16:51 m15 napisał: > skąd ta > panika w ich oczach i natychmiastowe odwołanie i te słowa"oni za daleko już > zaszli,jutro nie można już ich wpuścić do urzędów,jeśli to nam się nie uda to > będziemy mieli straszny pasztet" Wojsko zostało postawione w stan gotowośći, poza plecami Wałęsy. Olszewicy przygotowywali zamach stanu. Odpowiedz Link Zgłoś
m15 Re: wczoraj ponownie obejrzeliśmy nocną zmianę 05.06.07, 16:56 douglasmclloyd napisał: > m15 napisał: > > skąd ta > > panika w ich oczach i natychmiastowe odwołanie i te słowa"oni za daleko j > uż > > zaszli,jutro nie można już ich wpuścić do urzędów,jeśli to nam się nie ud > a to > > będziemy mieli straszny pasztet" > > Wojsko zostało postawione w stan gotowośći, poza plecami Wałęsy. Olszewicy > przygotowywali zamach stanu. > > legalny rząd przygotowywał zamach stanu,a świadkiem tych przygotowań był kołodziejczyk,nie rozśmieszaj mnie człowieku bo zajady mi się zrobią Odpowiedz Link Zgłoś
douglasmclloyd Re: wczoraj ponownie obejrzeliśmy nocną zmianę 05.06.07, 17:00 m15 napisał: > legalny rząd przygotowywał zamach stanu Jak nazwiesz internowanie prezydenta? Odpowiedz Link Zgłoś
m15 Re: wczoraj ponownie obejrzeliśmy nocną zmianę 05.06.07, 17:04 douglasmclloyd napisał: > m15 napisał: > > > legalny rząd przygotowywał zamach stanu > > Jak nazwiesz internowanie prezydenta? > pytanie przez kogo i po co,jeśli prawdą jest ,że to był powód nagłego odwołania rządu, to po co bredzą o fatalnym stanie gospodarki oraz o strasznej liście antka,oczywiście lista była straszna -lecz dla agentów Odpowiedz Link Zgłoś
romek337 O przygotowaniu zamachu przez Olszewskiego to kłam 05.06.07, 17:27 stwo. Wyssane z palca przez agentów Odpowiedz Link Zgłoś
antykomuch11 Re: wczoraj ponownie obejrzeliśmy nocną zmianę 05.06.07, 17:29 Gdybys wtedy zyl (jak twierdzisz0 i przygladal sei wydarzeniom bys takich _chorrendalnych pie.. opowiadal. Walesa to wymyslil raptem rok temu a ty jak ten baran a jeszcze mowisz ze wtedy zyles :) ? Odpowiedz Link Zgłoś
funny5 Re: Bush wpadnie na chwile, bo to w interesie USA 05.06.07, 16:34 fly8171 napisał: > Z europejskich polityków najbardziej ryjują pedały ---- ??????? Odpowiedz Link Zgłoś
kralik111 Re: Bush wpadnie na chwile, bo to w interesie USA 05.06.07, 17:08 funny5 napisała: > fly8171 napisał: > > > Z europejskich polityków najbardziej ryjują pedały > ---- > ??????? no wlasnie, pedaly, j.kaczynski czyli...? :-OOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO Odpowiedz Link Zgłoś
arnold19 Wałęsa: Za komuny łatwiej by mi się było spotka.. 05.06.07, 16:45 Walesa z cala pewnoscia ma racje, ze za "komuny byloby latwiej". Bolek dalby sobie z cala pewnoscia rade. Odpowiedz Link Zgłoś
gdkj Kaczyńscy skuteczniejsi niż Jaruzelski? 05.06.07, 16:50 Chyba nie... Po prostu Wałęsa wytyka braciom coś co sam robi. Chodzić, narzekać i jątrzyć to on umie, proszę mi przedstawić choć jedną rzecz którą Lechu w wolnej Polsce porządnie zbudował. Nie ma. Kwachu jak by rządził to Wałęsę na pewno by zawołał bo Olek wstydu nie zna a legimityzować się lubi z każdym. Jednak nie zmąciło to oczu nikomu więcej po za Polakom , więc do ONZ-u się nie dostał. I miesza znowu w kraju. W końcu stary facet nie jest... A Bush to główny terrorysta na świecie i takich maluczkich to ma w dupie. Jak się obejrzy parę filmów w sieci to już coś śmierdzi a Niemcy czy Francuzi mają wywiady żeby wiedzieć a nie do politycznej walki wewnętrznej. Więc od razu wiedzieli ,że z tymi zamachami coś nie tak a Bush wciska wielki kit i głupi by się tylko pchał do Iraku. Zwracam uwagę ,że to głównie dzięki Amerykanom Niemcy istnieją jako kraj i to przodujący w Europie. Więc dług wdzięczności zawsze jest... pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
jan_sobczak1 Drogie dziecko 05.06.07, 17:25 Wyrażamy ci współczucie z powodu głębokiego upośledzenia. Jeśli byś w 81 obraził tą ŚWINIĘ (teraz można) jaruzela, to byś głąbie nie dożył wieczora, a kaczorów obrażaj sobie do woli oni i tak mają cię w głębokim poważaniu Odpowiedz Link Zgłoś
funny5 Re: Drogie dziecko 05.06.07, 17:27 jan_sobczak1 napisał: Jeśli byś w 81 obrazi > ł > tą ŚWINIĘ (teraz można) jaruzela, to byś głąbie nie dożył wieczora ---- Tak ci tatus opowiadal? Odpowiedz Link Zgłoś
dybko2 Re: Drogie dziecko 05.06.07, 17:46 Panie Janie co pan pieprzy .Pan wyrażnie ma problemy ze zrozumieniem ,co się wtedy stało.I niech pan pamięta miłość rodzi miłość ,nienawiść nienawiść. Odpowiedz Link Zgłoś
dybko2 Re: Drogie dziecko 05.06.07, 17:55 Panie Janie co pan pieprzy .Pan wyrażnie ma problemy ze zrozumieniem ,co się wtedy stało.I niech pan pamięta miłość rodzi miłość ,nienawiść- nienawiść.Myślę panie Janie że należy pan do grupy ludzi którzy myśleli że jak padnie komuna ,to krowy śmitaną doić się będą.Piwa naleją z telewizora a robić na nas będą inne narodowości.A tu kupa chcesz mieć zapieprzaj nie to pod most!!I koniecznie zapisz się do PISU. Odpowiedz Link Zgłoś
gdkj Re: Drogie dziecko 05.06.07, 18:56 Tak jakoś się składa ,że pamiętam 81'. A mój komentarz nie dotyczył działalności Pana Lecha w PRL-u. Wypowiedzi Wałęsy w sprawie ostatniego wyroku na zomowców z Wójka to miód dla moich uszu. W takich tematach Wałęsa ma 100% racji. W sumie to zwracam tylko uwagę ,że jednak ma pewne skłonności do megalomanii a na obecną sytuację rady dobrej jak na razie nie ma (ale kto ma?) a w relacjach z Kaczyńskimi z obu stron bardzo często górę biorą jakieś osobiste pretensje. Po za tym jeżeli u Wachowskiego znaleźli dokumenty których mieć nie powinien to Wałęsa jako były prezydent winien to potępić.A tego nie zrobił. Kwaśnieski na tym tle wypada bardzo dobrze bo nie ciągnie takich głupot i to jeszcze tak jawnie (a ,że jest lewus to inna sprawa). Nawet Oleksego już nie chce komentować. Po co mu prać publicznie brudy. Po za tym Józef go nieco odkomuszył... A tak swoją drogą to pisanie komentarzy w internecie jest bardzo fajne. Po za tym pozwala nieco ruszyć głową. A takie osobiste wycieczki w stylu "drogie dziecko" dają podstawę do takiej rady: mniej emocji drogi Panie, a co się sp... zawsze można naprawić. Przy odrobinie dobrej woli. pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
kamil0992 W Koszalinie już to wiemy 05.06.07, 16:56 My w Koszalinie już wiemy, że dzisiaj jest trudniej niż za komuny. Poczytajcie www.wolyniec.host.sk/ Odpowiedz Link Zgłoś
blue911 Re: Bush nie ma czasu dla politycznego 05.06.07, 17:04 s.szechter napisał: > bankruta; proste Glupcze,przeciez to Bush zabiega o spotkanie z Walesa. Zeby w Stanach pokazac jaki to on milosnik demokracji. Kazdy innu juz sie wstydzi z ta kukla pozowac! Obudz sie - masz kaca znow? codziennie jest nowa data wiesz o tym? Odpowiedz Link Zgłoś
s.szechter Re: Bush nie ma czasu dla politycznego 05.06.07, 17:41 blue911 napisał: > s.szechter napisał: > > > bankruta; proste > > Glupcze,przeciez to Bush zabiega o spotkanie z Walesa. twoja wiara w słowo napisane w szczekaczce zwanej GazWyb jest doprawdy wzruszające. Po co Busz miałby się spotykać z kimś kto nikogo już nie reprezentuje? Ubiega się o reelekcję? Odpowiedz Link Zgłoś
blue911 Re: Bush nie ma czasu dla politycznego 05.06.07, 17:50 s.szechter napisał: > blue911 napisał: > > > s.szechter napisał: > > > > > bankruta; proste > > > > Glupcze,przeciez to Bush zabiega o spotkanie z Walesa. > twoja wiara w słowo napisane w szczekaczce zwanej GazWyb > jest doprawdy wzruszające. Po co Busz miałby się spotykać > z kimś kto nikogo już nie reprezentuje? Ubiega się o reelekcję? Busz jest juz nikim na arenie domowej i miedzynarodowej i szykuje swojemu pupilkowi Giulianiemu dywan do Bialego Domu. Nawet republikanie sa zniesmaczeni jego 7-letnia polityka klamstw i rozkradania skarbu panstwa. Wbrew mentalnosci polskiej Amerykanie sa solidarni i mysla dalekowzrocznie.Nie chca jak Rosja utracic statusu mocarstwa ,co po ostatnich dokonaniach jest cora bardziej realne. Odpowiedz Link Zgłoś
s.szechter Re: Bush nie ma czasu dla politycznego 05.06.07, 17:53 blue911 napisał: > Nie chciał zdradzić, o jakich problemach on sam rozmawiałby z prezydentem USA. naprawdę, twoja wiara jest większa niż niejednego mohera w ojca R... przecież ten tekst to stek bzdur z kretyńską tezą, naprawdę nie widzisz tego? Odpowiedz Link Zgłoś
blue911 Re: Bush nie ma czasu dla politycznego 05.06.07, 17:56 s.szechter napisał: > blue911 napisał: > > > Nie chciał zdradzić, o jakich problemach on sam rozmawiałby z prezydentem > USA. > To nie moj tekst! zle wyciales. Odpowiedz Link Zgłoś
blue911 Re: Bush nie ma czasu dla politycznego 05.06.07, 17:54 s.szechter napisał: > blue911 napisał: > > > s.szechter napisał: > > > > > bankruta; proste > > > > Glupcze,przeciez to Bush zabiega o spotkanie z Walesa. > twoja wiara w słowo napisane w szczekaczce zwanej GazWyb > jest doprawdy wzruszające. Po co Busz miałby się spotykać > z kimś kto nikogo już nie reprezentuje? Ubiega się o reelekcję? Tu, ze Stanow Buszek i swiat nieco inaczej wygladaja niz z ambony. To akurat moze nie do Ciebie? Media nie pokazuja codziennych protestow na ulicach nowojorskich i innych wobec Busznika itd. Odpowiedz Link Zgłoś
s.szechter Re: Bush nie ma czasu dla politycznego 05.06.07, 18:01 blue911 napisał: > Tu, ze Stanow Buszek i swiat nieco inaczej wygladaja niz z ambony. To akurat > moze nie do Ciebie? Media nie pokazuja codziennych protestow na ulicach > nowojorskich i innych wobec Busznika itd. co to ma wspólnego z Wałęsą, który nie chciał zdradzić o czym będzie rozmawiał? sugerujesz, że o tym? Odpowiedz Link Zgłoś
blue911 Re: Bush nie ma czasu dla politycznego 05.06.07, 18:06 s.szechter napisał: > blue911 napisał: > > > > Tu, ze Stanow Buszek i swiat nieco inaczej wygladaja niz z ambony. To aku > rat > > moze nie do Ciebie? Media nie pokazuja codziennych protestow na ulicach > > nowojorskich i innych wobec Busznika itd. > co to ma wspólnego z Wałęsą, który nie chciał zdradzić o czym będzie rozmawiał? > sugerujesz, że o tym? Powtarzam moj post z kims innym - ja tego nie napisalem! Odpowiedz Link Zgłoś
jama314 To akurat rozumiemy... 05.06.07, 17:06 Smycz trzymana przez Kwaśniewskiego jest bardzo krótka i skuteczna. Nie jest pewnie większa od długości dokumentacji o przeszłości Wałęsy. Odpowiedz Link Zgłoś