vanilla.dream a właśnie że ja wiem lepiej ! 13.06.07, 14:32 a wiem że moja racja, najmojsza jest prawdziwa i jedyna i nie podlega dyskusjom. jestem za demokracją i wolnością wypowiedzi ! oczywiście że tak. ale uważam też że nie warto puszczać wypowiedzi tych, którzy się ze mną nie zgadzają, bo niby po co kłamcom i oszczercom pozwalać szczekać. no po co? aleście sobie chamy wywalczyli wolną Polskę. Odpowiedz Link Zgłoś
ciaxp Hołota rządzi tym krajem !! 13.06.07, 14:48 Boże chroń Polaków przed hołotą z PiS która rządzi tym narodem. Odpowiedz Link Zgłoś
straybow narzeczona Ziobry??? 13.06.07, 14:49 chyba dla przykrywki, byłem pewien że pan Zero to gej. I tocw..owaty. Odpowiedz Link Zgłoś
dr_avalanche Re: narzeczona Ziobry??? 13.06.07, 15:00 No właśnie mnie też uderzyło że nikt się do tego wątku tej sprawy nie przyczepił. A przecież na mieście się bardzo różne rzeczy mówi... No ale ja się Ziobrze nie dziwię - dziewczyna estetyczna, widać też że dyspozycyjna, a dla ewentualnej prezydentury warto wiele poświęcić ;) Odpowiedz Link Zgłoś
joushua Narzeczona Min Zero jest Wojtus o aksamitnej skorz 13.06.07, 15:11 e :-) Odpowiedz Link Zgłoś
stachu44 Za czapke sliwek - sprzeda ojca matke. 13.06.07, 14:50 Etyka zawodowa to pojecie nie znane. Odpowiedz Link Zgłoś
hardy01 Wiadomości dobre dla PiS 13.06.07, 14:53 Właśnie zastanawiałem się, dlaczego od półtora tygodnia Wiadomości nie da się oglądać - albo jakiś bełkot, albo 10 minutowe reportaże o niczym np. że w jakimś małym włoskim miasteczku są śmieci (tyrada o takiej bzdurze trwała ponad 5 minut), albo prorządowa agitka. Teraz już nie ma wiadomości, wrócił Dziennik Telewizyjny, jak za starych komuszych lat, za czym tak bardzo tęsknią Kaczyńscy. W sumie IVRP to coraz bardziej PRL: SB-CBA, Dziennik-Wiadomości, prześladowania jak kiedyś, obywatel wrogiem państwa, przedsiębiorca to typ podejrzany, prywata władzy jak dawniej, politrucy jak dawniej, nowomowa jak dawniej... Widzicie jakieś różnice? Odpowiedz Link Zgłoś
wet3 Politycznie poprawne media stracily monopol 13.06.07, 15:12 na gloszenie jedynej i slusznej prawdy. Nie moga sie z tym pogodzic i probuja kasac i zadawac ciosy ponizej pasa gdzie tylko sie da. Technika to samobojcza gdyz wiekszosc ludzi potrafi poprawnie myslec. Nie pomoga tu klakierzy pieczolowicie starajacy sie prac mozgi na tym forum. Dopomagaja im cenzorzy wycinajacy co tylko sie da. Najbardziej beznadziejny jest canzor torunski "sdb", ktory wycina cale partie wypowiedzi absolutnie nie lamiacych kodeksu przyzwoitosci a pozostawia swinstwa, ktore powinny byc z miejsca usuniete. Mimo wielu protestow forumowiczow cenzor ten nadal wycina cokolwiek mu sie spodoba wyciac! Jak to mozna nazwac? - Tylko jednym slowem: swinstwo! Odpowiedz Link Zgłoś
majajekukubzdziongvamajaje Re: Politycznie poprawne media stracily monopol 13.06.07, 16:37 Bawi mnie i drzaźni jednocześnie to monotonne pierdzielenie, że (zob. temat postu). Nie straciły, bo go nigdy nie miały. Od 1989 panuje wolność słowa i kaczyzm-lepperyzm można było głosić gdzi się komu podobało, od Radyja i Telewizyi po jakieś bzdurne narodowosocjalistyczne pisemka. A że nikt tych bzdetów nie czytał? Teraz też nikt nie czyta, bo ludzie, do których adresowana jest ta nieświeża ideologia, nie mają nawyku czytania. Stąd się zresztą biorą wszystkie ich frustracje, o które obwiniają masonów i cyklistów. No, ale samo Nowe Wcielenie Geniusza Karpat dba, żeby się wazeliniarzom krzywda nie stała. Nakład gazet typu "Nocnika" i "Buraka" rozchodzi się w urzędowej prenumeracie; stąd złudzenie poczytności i "przełamania monopolu". Odpowiedz Link Zgłoś
wet3 Re: Politycznie poprawne media stracily monopol 13.06.07, 18:07 majajekukubzdziongvamajaje napisał: > Bawi mnie i drzaźni jednocześnie to monotonne pierdzielenie, że (zob. temat > postu). Nie straciły, bo go nigdy nie miały. Od 1989 panuje wolność słowa i > kaczyzm-lepperyzm można było głosić gdzi się komu podobało, od Radyja i > Telewizyi po jakieś bzdurne narodowosocjalistyczne pisemka. A że nikt tych > bzdetów nie czytał? Teraz też nikt nie czyta, bo ludzie, do których adresowana > jest ta nieświeża ideologia, nie mają nawyku czytania. Stąd się zresztą biorą > wszystkie ich frustracje, o które obwiniają masonów i cyklistów. No, ale samo > Nowe Wcielenie Geniusza Karpat dba, żeby się wazeliniarzom krzywda nie stała. > Nakład gazet typu "Nocnika" i "Buraka" rozchodzi się w urzędowej prenumeracie; > stąd złudzenie poczytności i "przełamania monopolu". Nie agadzam sie z Toba. Wolnosc slowa nie zaczela sie w 1989. To byla wolnosc slowa "taka na niby" kompletnie kontrolowana przez postkomune w postaci politycznie poprawnych mediow. Nawet nie moznaby jej nazwac "kontrolowana opozycja". Dopiero sytuacja ulegla zmianie po otwarciu RM i dojsciu do jakiegos tam glosu mediow, ktore nie sa politycznie poprawne. Od tego czasu media politycznie poprawne prowadza wsciekla nagonke. Za wszelka cene staraly sie doprowadzic do zamkniecia RM. Jak dotychczas, nie udalo im sie tego osiagnac. Z RM mozna sie zgadac lub nie, ale nie wolno go wyciszyc dlatego, ze nie podoba sie jego polityczna niepoprawnosc. Politycznie poprawni stracili wiec monopol na "wylaczna prawde". Prawdziwa, moze raczej o wiele wyzszego stopnia, wolnosc slowa jest od obecnych rzadow. Odpowiedz Link Zgłoś
majajekukubzdziongvamajaje Re: Politycznie poprawne media stracily monopol 13.06.07, 20:48 Nadal się różnimy w poglądach, ale z uznaniem odnotowuję zmianę Twojego tonu na merytoryczny. Ekstremizmy żywią się sobą nawzajem. Odpowiedz Link Zgłoś
toja3003 Po co w ogóle media tzw. publiczne? 13.06.07, 15:10 Po co w ogóle media tzw. publiczne? Ileż w nich marnotrawstwa podatniczych pieniędzy nie mowiąc już o nonsensowności abonamentu radiowo-telewizyjnego. Przecież media papierowe (prasa, książki) znakomicie sobie radzą bez wtrącania się państwa. Czy rząd ma zacząć drukować publiczne gazety, publiczne ksiażki i ściągać za to abonament prasowo-książkowy? A cóż takiego jest w RTV publicznym czego nie ma na kanałach prywatnych? Na ekranie ten sam Rambo tu i tam biega z karabinem a w radio leca te same "hity z satelity". Szczytem kuriozalności jest utrzymywanie telewizji "Polonia". Proponuję: zlikwidować abonament RTV i zredukować liczbę państwowych kanałów radiowych do 1-go, telewizyjnych do 1-go i opłacać to z budżetu; zamiast dotychczasowego profilu TV Polonia (odgrzewane kotlety z innych kanałów) nadawać profesjonalny program w obcych językach promujący Polskę. I proszę o opublikowanie listy wydatków TVP wraz z płacami – to są nasze pieniądze. Odpowiedz Link Zgłoś
tadeusz1965 Wszystkie telewizje manipuluja. Wczoraj w Faktach 13.06.07, 15:15 nie bylo slowa o Bolku. A prowokacja Morozowskiego i Sakiewicza nie byla manipulacja? Juz sama kolejnosc podawania informacji moze byc manipulacja. Do tego dochodza tendencyjne komentarze reporterow, nagminne w Faktach i Wydarzeniach i mamy obraz sytuacji. Odpowiedz Link Zgłoś
majajekukubzdziongvamajaje Re: Wszystkie telewizje manipuluja. Wczoraj w Fak 13.06.07, 16:43 Prowokacja Sakiewicza (przypominam - red. nacz. "Gazety Polskiej) jest, i owszem, manipulacją. Odpowiedz Link Zgłoś
ijakikar Re: Wiadomości dobre dla PiS 13.06.07, 15:17 Ale - podkreślają - są realistami, pracują w telewizji państwowej, której władze dbają o interes swoich szefów, czyli PiS-u. I pamiętają, co mówił Urbański, gdy tylko został prezesem - że TVP ma promować sukcesy Polski. Bardzo ciekawe a ja naiwnie myślałam, że to jest telewizja publiczna Na nic się zdadzą te starania oglądalność wam spada poza tym są inne stacje teraz to nie taki kłopot i nie taki znowu koszt TVP nie jest monopolista na rynku i tego, czego TVP nie przepuści można się dowiedzieć w innym miejscu Szczerze współczuje mieć w akta wpisane prace w telewizji publicznej za rządów PiS -u Odpowiedz Link Zgłoś
12345ja Przecież agentura ma dosyć swoich mendiów! 13.06.07, 15:48 Dlaczego ma się pchać jeszcze do publicznej TV. Zresztą w TVP1 i TVP2 agenturalnych wpływów jest ponad 80%. Nie chce ich publiczna telewizja, niech idą do TVN, Polsatu, TVN24, TOK FM, RFM, radio Z i wiele pomniejszych. Wszystkie własnością agentury, bedą się tam czuli jak u siebie. Odpowiedz Link Zgłoś
majajekukubzdziongvamajaje Re: Przecież agentura ma dosyć swoich mendiów! 13.06.07, 16:47 Czyja "agentura"? Mitycznego "układu"? Nazwiska! Konkrety! Bez insynuacji w kaczym stylu! Odpowiedz Link Zgłoś
patriota07 Wiadomości dobre dla PiS 13.06.07, 15:45 Nic dziwnego ze Pis kontroluje wiadomosci. Przeciez w radzie(w wiekszosci) siedza psy Pisu, tzw. pudelki IVRP. Cechuje je nadgorliwosc, rzadza wladzy i wazeliniarstwo do kwadratu. A wiec narodzie chrzescijanski i polaki sprawiedliwe miejcie sie na bacznosci. Jeszcze Polska nie zginela... na wieki wiekow...amen. Odpowiedz Link Zgłoś
m15 złe wiadomości dla komuno-ubecji 13.06.07, 15:57 michnikowszczyzna już zbankrutowała,nikt uczciwy nie wierzy w rewelacje i prawdy objawione burych suk zatrudnionych w brukowcu na etetach redaktorów,na nikim nie robią wrażenia pokazy w stylu"obrona demokracji"wyprawiane na uniwersytecie,nikogo już nie interesują przemyślenia i komentarze paradowskich ,gugałów,morozowskich,barańskich,urbanów i michników,nawet suboticze i maleszki nie mają wpływu na społeczeństwo-bo ono już się wyzwoliło Odpowiedz Link Zgłoś
pies_na_lewizne TVP, odchylcie w lewo i przestana krytykowac! 13.06.07, 15:56 TVP, odchylcie w lewo i przestana Was krytykowac! No bo chyba wiadomo ze krytycy nie tyle oczekuja obiektywizmu co odchylenia lewicowego, prawda? Odpowiedz Link Zgłoś
the.bill1 Kasia Ani powiedziała na ucho......... 13.06.07, 16:04 Odnosi sie wrażenie, że w WYborczej lubuja sie w dowalaniu ludziom, których nie lubią. Jest to cudowny pokaż "klasy", "kultury" i zwykłej małostkowości. Cieszą sie pewnie dziennikarze gW, jak moga komus przygadać lub obsmarować - jak te dzieci, co pisza na scianach palcem "Adam to ch..." Brawo! Odpowiedz Link Zgłoś
the.bill1 Łobuzeria z Wyborczej 13.06.07, 16:07 Odnosi sie wrażenie, że w WYborczej lubuja sie w dowalaniu ludziom, których nie lubią. Jest to cudowny pokaż "klasy", "kultury" i zwykłej małostkowości. Cieszą sie pewnie dziennikarze gW, jak moga komus przygadać lub obsmarować - jak te dzieci, co pisza na scianach palcem "Adam to ch..." Brawo! Odpowiedz Link Zgłoś
m15 oni ciężko pracują na te srebrniki 13.06.07, 16:13 a że efekty tej pracy coraz mizerniejsze to i krew coraz bardziej ich zalewa-aż miło patrzeć jak michnikowszczyzna z prawdziwą gracją idzie na dno:)))) Odpowiedz Link Zgłoś
czerwony_zlodziej_okradajacy_p Wiadomości dobre dla PiS 13.06.07, 16:11 Jude Zeitung za to jest bardzo "obiektywne". Szczególnie w sprawie Rywina i prezia hahaha Odpowiedz Link Zgłoś
gemelarz Re: Wyście chyba porąbani... 13.06.07, 16:11 To żałosne! Ludzie, co się z Wami porobiło? Pokazują Wam świetną dziewczyne i to w dwóch ujęciach, a Wy furt o polityce. Ba żeby! - wieczne spory PiSuaru ze wszystkimi wokół. Czy Wam jeszcze w ogóle... ten teges? Czy wszystko spływa do PiSuaru? Najzabawniejsze, że wszystkie te oszołomy, co występuja jako wierni obrońcy PiSuaru na pohybel żydom z GW i komuchom - nie wiedzą, że reprezentują juz ostatnia u nas prawdziwa lewicą, która jest PiS (choć Bór raczy wiedzieć po co maskuje sie retoryką). A rzekomi lewicowcy i tzw. żydokomuna, to w gruncie rzeczy liberałowie. Gdzie niby komuch Miller szukał korzeni swej Partii, jak nie u pani szefowej Gazety Wyborczej? Bowiem, jak mówi poeta: "Nie ważne są spodnie, lecz serce ktore w nich bije!" Popatrzecie na fajną dziewuche i niech się Wam przyśni. Ja nie wiem, czy jestem lewak czy prawicowiec (choć wątpie, bo nie widzę u siebie oznak niedomagania umysłu, charakterystycznego dla prawicowców). Wiem natomiast, że Pani Kotecka jest non plus ultra. Odpowiedz Link Zgłoś
the.bill1 Wy z GW, to puścicie wszystko Gronkiewicz 13.06.07, 16:12 i jej wycince... Przyganiał kociół garnkowi. poza tym TVP dba o dobre imie Kutza i jemu podobnych, bo się ośmieszaja wypowiedziami o kamiennych sercahc. Było przeciez dokładnie odwrotnie. To pokazuje, że Kutz jest aktorem i ze śmierci robi spektakl polityczny. To jest żenada!!!!!!!!!!!!!!! a'la WYborcza i michnikowszczyzna. Szkoda słów jesteście łajdakami. Odpowiedz Link Zgłoś
czerwony_zlodziej_okradajacy_p Wiadomości dobre dla PiS 13.06.07, 16:14 Kutz to sprzedawczyk. Na stare lata lasuje mu się w mózgu i skomuszył się z czerwoną swołoczą. Odpowiedz Link Zgłoś
sr710 Wiadomości dobre dla PiS 13.06.07, 16:14 Potwierdzam. Kiedy była w publicystyce TVP3, skąd z hukiem wyleciała za brak kompetencji i nieustanne mącenie, chciała cyt: "za.. Majchrowskiego", koniecznie w czasie kampanii samorządowej. A każdą próbę przedstawienia opinii odmiennych od PiS kończyło jej podejrzliwe spojrzenie i pytanie: to Ty nie lubisz Kaczorów? Ale jej odejście 2 piętra niżej niewiele zmieniło. Dyr. Sejmej wie po której stronie teraz trzeba być... Np. w czasie G8 zakazał pokazywania antyglobalistów i zapraszania ich do studia. Zespół pod przewodnictwem Jana Szula karnie wykonał. Odpowiedz Link Zgłoś
korez Wiadomości dobre dla PiS 13.06.07, 16:24 Proponuję bojkot TVP i zaprzestanie płacenia abonamentu! To skandal!!! Odpowiedz Link Zgłoś
arkaf ale panienka niczego sobie wcale 13.06.07, 16:29 pukneloby ja pewnie cale stado pisopsldsamobronnej komitywie, a i filmik z tego do wiadomosci bylby calkiem, calkiem...... Wreszcie u rzadzacych jakas alternatywa dla Sobeckiej. Pewnie pani S mowi o Patrycji "co za nie doszla mataka" Odpowiedz Link Zgłoś
sbascik cenzura? hmm... 13.06.07, 16:33 za Millera też były wpływy, żeby pokazywać rząd "pozytywnym świetle", ale chyba nigdy jeszcze ingerencja rządzących nie była tak daleko idąca. Niech żyje IV RP? nastepnydzien.blox.pl/html Odpowiedz Link Zgłoś
lukkiee Zwykła uczciwość nakazuje mi nie oglądać TVP 13.06.07, 16:39 Zgadzam się - oglądanie TVP byłoby niemoralne w sytuacji, gdy się nie płaci abonamentu. Nie oglądam, to nie płacę i vice versa. Tak powinno być! Odpowiedz Link Zgłoś
presentation1 Wiadomości dobre - bo sa dobre.................... 13.06.07, 16:50 Sondaze-w gore,gospodarka pedzi,zarobki obywateli rosna.Czego wiecej potrzeba?A ze opozycja uwaza ze czym gorzej to lepiej dla nich to maja kubel zimnej wody.Nie bedzie gorzej. Odpowiedz Link Zgłoś