pan50 15.06.07, 08:45 Nie wiem jak było ale ja osobiście staram się trzymać jak najdalej od posłanki Hojarskiej bo mógłbym nerwowo nie wytrzymać i zrobić coś za co mógłbym trafić przed oblicze sądu Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
katarynaa Hojarska: zostałam pobita. To "Fakt". 15.06.07, 15:05 dziwi mnie, że dziennikarz gw, nie ustalił podstawowych informacji, nie ma tu słowa mowy o tym, że dziennikarz i fotograf byli trzeźwi a asystenci posłanki, którzy ich zaatakowali pijani. nikt tez nie wspomina, że hojarska na komisariat dotarła kilka godzin po tym jak reporterzy faktu zgłosili popełnienie przestępstwa. niby szczególy, a jednak stawiają sprawę w nieco innym swietle. Odpowiedz Link Zgłoś
pav2 Re: Hojarska: zostałam pobita. To "Fakt". 15.06.07, 15:55 Ta informacja przypomina radio Erewań, które podało,że na Placu Czerwonym rozdają zegarki. Odpowiedz Link Zgłoś
tetlian Re: Hojarska: zostałam pobita. To "Fakt". 15.06.07, 20:14 To rzeczywiście straszne. Odpowiedz Link Zgłoś
gnida_z_po Fakt takie same zboczeńce jak pejsyz GW 16.06.07, 08:36 No żeby się spokojnie wyszcz.. nie można bo jakiś zboczeniec z aparatem mi fiuta uwieczni na cyfrówce . To chyba przesada ? Co czosnkowce??? Odpowiedz Link Zgłoś
remont4 To się nazywa RóżNIć SIę PIęKNIE 15.06.07, 21:38 relatywizm moralny niektórych pismaków i czytelników świadczy jednoznacznie o watości jednych i drugich. Ta kobieta (nizależnie czy z SAMOOBRONY czy z RADIA MARYJA 0 nie jest piłką do kopania. Ma teą prawo jak każdy z nas do prywatności i intymności nawet w toalecie. Panowie zapomnieli takiej prostej czytaneczki ze szkoły podstawowej CZARODZIEJSKIE SłOWA. Przypomnijcie sobie słowo PRZEPRASZAM Pozdrawiam warszawkę i prowincję (intelektualną też)! Odpowiedz Link Zgłoś
eat.pussy Naturalnei, że ma prawo 16.06.07, 02:08 > Ma teą prawo jak każdy z nas do prywatności > i intymności nawet w toalecie. Pyutanie jest następujace: Czy ktoś o zdrwocyh zmysłach chciałby iść za nia do toalety??? Odpowiedz Link Zgłoś
wicary Re: Naturalnei, że ma prawo 16.06.07, 03:10 eat.pussy napisał: > > Ma teą prawo jak każdy z nas do prywatności > > i intymności nawet w toalecie. > > Pyutanie jest następujace: Czy ktoś o zdrwocyh zmysłach chciałby iść za nia do > > toalety??? A te nasze dwa downy ??? Że niby co Lipińskiego poślą - możliwe chłop ma doświadczenie z paniami z Szamboobrony Odpowiedz Link Zgłoś
wicary Re: Naturalnei, że ma prawo 16.06.07, 03:12 eat.pussy napisał: > > Ma teą prawo jak każdy z nas do prywatności > > i intymności nawet w toalecie. > > Pyutanie jest następujace: Czy ktoś o zdrwocyh zmysłach chciałby iść za nia do > > toalety??? Coś mi się wydaje,że tak mam na myśli Łyżwinskiego Amen Odpowiedz Link Zgłoś
jola_z_dywit6 ~~Bandyci z faktu atakują już w toaletach~~ 16.06.07, 08:26 Szmatławiec Fakt na poziomie wyborczej. Odpowiedz Link Zgłoś
earlyyears Hojarska: zostałam pobita. To "Fakt". 15.06.07, 21:12 no i bardzo dobrze, ze dostala wpie.. cwoki na foksal? zgroza. Odpowiedz Link Zgłoś
slavik222 Czego zboczeniec z "Faktu"szukał w damskiej toalec 15.06.07, 21:27 Można nie lubić Hojarskiej,ale miejsce zboczeńca jest w pirdlu albo w psychiatruszcze a nie gazecie,nawet jesli jest to brukowiec.Każdy pismak,ktory solidaryzuje sie z tym zboczkiem daje swiadectwo swojej moralności... Odpowiedz Link Zgłoś
gnida_z_po Re: Czego zboczeniec z "Faktu"szukał w damskiej t 16.06.07, 09:12 Można nie lubić Hojarskiej,ale miejsce zboczeńca jest w pirdlu albo w > psychiatruszcze a nie gazecie,nawet jesli jest to brukowiec.Każdy pismak,ktory > solidaryzuje sie z tym zboczkiem daje swiadectwo swojej moralności... Fakt na poziomie GW. Oni już chodzą po toaletach lecz jeszcze tym się nie chwalą. Odpowiedz Link Zgłoś
ruskozerca Re: Czego zboczeniec z "Faktu"szukał w damskiej t 16.06.07, 10:57 niczego nie szukal wiejski ciulu.Chcial sprawdzic czy sra do muszli,czy jak kazdy wiesniak do bidetu. Odpowiedz Link Zgłoś
r0b0l to była próba gwałtu na Chojarskiej !!! 15.06.07, 22:25 zastrzelić rozpustnika ;))) Odpowiedz Link Zgłoś
ruskozerca Re: to była próba gwałtu na Chojarskiej !!! 16.06.07, 10:59 lepiej zjesc wlasne gowno niz miec stosunek z takim "czyms".A wlasciwie nie czyms,ale tez kawalem gowna. Odpowiedz Link Zgłoś
qwertyuiop7890 ### F.u.c.k.t...to...zwykle g.wno...jest ### 15.06.07, 23:24 Znajac ta gazete, opowiesci pani Hojarskiej wydaja mi sie jakos bardzo prawdopobne. Hieny dziennikarskie zgwalciliby wlasna matke za ciekawy material. Odpowiedz Link Zgłoś
gnida_z_po Re: ### F.u.c.k.t...to...zwykle g.wno...jest ### 16.06.07, 09:14 qwertyuiop7890 napisała: > Znajac ta gazete, opowiesci pani Hojarskiej wydaja mi sie jakos bardzo > prawdopobne. Hieny dziennikarskie zgwalciliby wlasna matke za ciekawy material. dokładnie tak. Odpowiedz Link Zgłoś
rufin_r Hojarska: zostałam pobita. To "Fakt". 15.06.07, 23:35 samoobrona reprezentowana w tym przypadku przez h. oraz 'fakt' - dwa dziwotwory siebie warte. Odpowiedz Link Zgłoś
b.6.1966 Nie pojmuje, jak redaktora Faktu------- 15.06.07, 23:55 moglby zainteresowac proces fizyczny oddawania moczu w toalecie?????? Mysle, ze nie po to ukonczyl dziennikarstwo, zeby fotografowac hojarska w kiblu??????? No i najwazniejsze, tej pani ogolnie , ZLE WIEJE Z OCZU! Czasami nawet nalezy, nie tyle wypada, zeby goszczac na Foksal 19-wstrzymac mocz, a cieszyc sie faktem-biesiadowania!Ha, ha, ha! Odpowiedz Link Zgłoś
b.6.1966 I jeszcze drobiazg--------------------- 15.06.07, 23:58 a czy czasem ten siniak na raczce i na nozce, to nie final dywagacji z Endriu? A moze dupkiem lyzwinskim? MOCNE, SWOJSKIE chlopy, to i zaloty MOCNE, no nie? Odpowiedz Link Zgłoś
klonikuss Re: I jeszcze drobiazg--------------------- 16.06.07, 07:33 zastanawia mnie to kopniecie kolanem w głowę/to są już uderzenia znane tylko uczniom klasztoru Szaolin.uderzyć stopom w glowe jest trudno a juz kolanem to rewelacja,nochyba ze pani H.lezala na posadce klozetu Odpowiedz Link Zgłoś
turrek Hojarska: zostałam pobita. To "Fakt". 16.06.07, 00:50 Hojarska i kompania w tym miejscu? A do gnoju, chamy, do gnoju! Odpowiedz Link Zgłoś
wicary Hojarska: zostałam pobita. To "Fakt". urojony 16.06.07, 03:08 Swiat się kończy czy ktoś normalny walczył by o CH..arską ??? Odpowiedz Link Zgłoś
krzynia.c Hujarska twierdzi "wyżył się na mnie" 16.06.07, 05:00 Kobieto rozum straciłaś ,spojżyj w lustro,facet mógł przez Ciebie dostać zawału Odpowiedz Link Zgłoś
the_rest kobieta wygląda jak marynaż pokazujący dziarę... 16.06.07, 08:03 zamiast siniaka powinna być kotwica i napis "Andrzej" :) Inna sprawa, że ci "dziennikarze" i "fotoreporterzy" to najgorsze ścierwo jakie ziemia nosi i takiemu obić ryja to wręcz obowiązek. Odpowiedz Link Zgłoś
ruskozerca Re: kobieta wygląda jak marynaż pokazujący dziarę 16.06.07, 10:48 odpier.dol sie wiesniacki psie od fotoreporterow.A marynaZe sa w marynacie analfabeto z Samosrania Odpowiedz Link Zgłoś
ruskozerca Hojarska: zostałam pobita. To "Fakt". 16.06.07, 10:41 POWINIEN CIE ZABIC,PARSZYWA SMIERDZACA WIESNIACKA SUKO. to jest odpowiedni komentarz. Odpowiedz Link Zgłoś
ruskozerca Srajobrona? 16.06.07, 10:45 CH..-ARSKA Z NIEODERWANYM STOLCEM Z WYBALUSZONYMI GALAMI Z WYSILKU!.PANIE FOTOGRAF,WARTO BYLO! Odpowiedz Link Zgłoś
ruskozerca Nike z Samosraki ?!! 16.06.07, 10:54 twoje miejsce jest wlasne tam,parszywa wiesniacka scierwo:W KIBLU Odpowiedz Link Zgłoś
ruskozerca To jak w koncu bylo? 16.06.07, 11:02 szczala czy srala ta padlina,bo sie gubie . Odpowiedz Link Zgłoś
ruskozerca Galeria Samoobrony : 16.06.07, 11:06 Srajaca ch..arska,wsadzajacy w odbyty lyzwa,60 letni Filipek z konopii z 30 latka w Egipcie.Ni ma bata na Srajobrone Odpowiedz Link Zgłoś
wet3 Re: Hokarska: zostalam pobita 16.06.07, 17:04 Nie interesuje mnie to kim p.Hojarska jest. Wiem jednak, ze zaden dziennikarz nie ma NIC do szukania w toalecie damskiej! Odpowiedz Link Zgłoś
klara551 Re: Hojarska: zostałam pobita. To "Fakt". 16.06.07, 17:50 Po pierwsze jak się jest w WC, to zamyka się drzwi. Po drugie jeżeli jedynym swiatłem,był błysk lampy aparatu,to gratuluję posłance wzroku. Niewiele osób dostrzegłoby cokolwiek,nie mówiąc o rozpoznaniu pierwszy raz widzianej osoby.Byc może w toalecie tow. palnęła się w głowę o futrynę zobaczyła gwiady i stąd pomysł o fleszu.Po trzecie rozpoznanie fotografa,widzianego przedtem pod światło flesza,to majstersztyk wyobrażni p. poseł.Najprawdopodobniej trafiła do męskiej toalety i spotkała jakiegoś faceta,który przerażony tą damską wersją Gargantui w obronie własnej narobił jej siniaków,apotem reporter Faktu posłużyl o alibijak Odpowiedz Link Zgłoś
gilu33 Hojarska sie spiła, miała ochote na szybki numerek 16.06.07, 22:11 z Faktowym dziennikarzem w kiblu, koleś puścił pawia na widok wdzięków " hetery" z Samoobory,ta nie zdzierżyła takiego afrontu i przyłożyła facetowi.Ot,cała prawda.... Odpowiedz Link Zgłoś
ruskozerca do "czlonkow" czyli ch..w z samejbrony 16.06.07, 22:52 KAZDY KTO NALEZY LUB GLOSOWAL NA TEN WOREK GOWNA ZWANY SAMOOBRONA JEST TAKIM SAMYM GOWNEM JAK HOJARSKA I RESZTA TEGO SCIERWA Z LEPPEREM NA CZELE.GDYBYM BYL BEZKARNY OSOBISCIE ODJE..BALBYM WAM LBY, WIESNIAKI! Odpowiedz Link Zgłoś