18.11.04, 09:48
Czesć
Jakiej jakosci są te ręczniki. Czy warto je kupić łądnie sie prezentują
Wiecie coś na ich temat.
Pozdrawiam.
Obserwuj wątek
    • justa_79 Re: Ręczniki 18.11.04, 09:52
      mam nadzieję, że nie będą się z nich tak sypały nitki, jak z turbanu do włosów.
      • ciemnogrodzianka Re: Ręczniki 18.11.04, 20:43
        Z turbanu sypało się tylko na początku. A z tego kupionego z jednego z ostatnich
        katalogów prawie wcale
        • justa_79 Re: Ręczniki 19.11.04, 09:50
          to mi i tak nie robi różnicy, bo moje włosy w nim wcale nie schną.
          • biba46 Re: Ręczniki 19.11.04, 11:09
            Turban trochę badziewny, natomiast ręczniki są znacznie lepsze gatunkowo i mogą
            być milutkim prezentem.
            Jak się znam na medycynie, to zarówno ręcznik, jak i turban mają za zadanie
            utrzymania włosów w cieple, ale nie są suszarką.
            To by było na tyle.
            wink
            • justa_79 Re: Ręczniki 19.11.04, 12:04
              otóż moim zdaniem zasada działania jest inna - ręcznik czy turban mają za
              zadanie wchłonąć wodę. a ten turban Avonu jest badziewny, to taki cienki, jakby
              jednostronny ręcznik. bardzo szybko nasiąka wodą, a reszta wody już nie ma się
              gdzie wchłonąć i włosy są nadal mokre. dlatego lepiej sprawuje się zwykły
              ręcznik (kupuję tylko dwustronne). i po zdjęciu ręcznika włosy mam tylko lekko
              wilgotne, a nie całkiem mokre, jak po tym turbanie.
    • emka_ldz Re: Ręczniki 18.11.04, 10:49
      Reczniki sa wykonane z froty bardzo starnnie wykonane - ja jestem zadowolona smile
      Ogolnie bardzo ładnie sie prezentuja w łazience i sa przeznaczone typowo do
      twarzy wink Moga sluzyc jako malutki upominek sa tez ładnie opakowane smile
      • oanka Re: Ręczniki 18.11.04, 14:40
        ile wynosi upust na te ręczniki?
        • edziecko_ulcik Re: Ręczniki 18.11.04, 15:57
          10% .. jakby kto miał na zbyciu smile to ja chętnie odkupię kilka sztuk z
          upustem smile
          • starlight4 Re: Ręczniki 19.11.04, 19:40
            Hi-hi. Szkoda, że nie mówiłaś/pisałaś wcześniej, bo mogłam zamówić chyba z 10
            kompletów...
            • edziecko_ulcik Re: Ręczniki 19.11.04, 20:42
              buuuu ..szkoda..ale jakby co to się pisze smile
              • mariolkka Re: Ręczniki 22.11.04, 11:59
                A ja swoj komplet oddalam kolezance. A swoja droga to moze i dobrze byly
                wykonane, ale dlaczego takie malenkie smile)
                • biba46 Re: Ręczniki 22.11.04, 12:16
                  bo to są specjalne ręczniczki tylko do twarzy. Pamiętam, że kiedyś chciałam
                  takie dokupić do już posiadanych i były z tym problemy. Za granicą jest to
                  zupełnie normalny wymiar i bardzo przydatny w podróży, bo nie zajmuje dużo
                  miejsca, a nie jesteś skazana na wycieranie się ręcznikami papierowymi, które
                  często są nasączone chemią niekorzystną dla wrażliwej skóry.
                  pozdro wink
              • starlight4 Re: Ręczniki 22.11.04, 20:29
                W takim razie piszę - mogę kupić jak na razie 9 kompletów ręczniczków. Czy jest
                ktoś zainteresowany? Jeśli tak to dajcie znać jak najszybciej na maila gazetowego.

P.S.
                Możliwa wysyłka.

P.P.S.
                Odstąpie oczywiście z opustem.
                • edziecko_ulcik Re: Ręczniki 22.11.04, 21:36
                  odpisałam na emaila smile
                • biba46 Re: Ręczniki 22.11.04, 21:51
                  ja też tylko, że z prywatnego e-maila
                  pozdro smile
                  • enyya Re: Ręczniki 22.11.04, 23:21
                    witam,
                    jutro składam zamówienie, jak ktoś chce to mogę zamówić 5 sztuk, oczywiście z upustem takim na jaki sa ręczniki czyli 10%.
                    gg 5468658 lub email gazetowy.
                    Wysyłka z Piaseczna k/Warszawy lub odbiór u mnie w domu.
                    • biba46 Re: Ręczniki 23.11.04, 08:40
                      enyya i starlight4 - bardzo Was proszę przeczytajcie pocztę i dajcie znać, bo
                      nie wiem czy aktualne i co robić dalej.
                      wink
                      • enyya Re: Ręczniki 23.11.04, 13:01
                        odpisałam Ci, właśnie modyfikuję zamówienie, więc muszę się śpieszyć
                        • biba46 Re: Ręczniki 29.11.04, 06:07
                          przepraszam Cię Aniu, proszę przeczytaj mój mail!!!
                          smile))))
                • biba46 Re: Ręczniki 25.01.05, 21:17
                  starlight4, napisałam do Ciebie smile czekam na @
    • justa_79 Re: Ręczniki 29.11.04, 10:58
      a ja nie jestem zadowolona. wyglądają ładnie i są ładnie zapakowane.. i na tym
      kończą się pozytywy. ręczniki są cienkie, a jak wielokrotnie wspominałam, dla
      mnie cienki ręcznik to ręcznik nie spełniający swej roli. ta maleńka szmatka
      bardzo szybko robi się mokra, można nie zdążyć wytrzeć nią całej twarzy, zanim
      cała zamoknie wink no i ta jakość. nie, tym razem o dziwo nie sypią się nitki.
      ale za to maleńkie niteczki przylepiają się z ręcznika do mokrej twarzy. nie
      polecam. chyba, że ktoś szuka taniej ściereczki do rąk wink no, ale za tą cenę to
      chyba nie ma się co dziwić.
      • nea2 Ręczniki dotarły,ale..... 21.01.05, 17:37
        ale są 2 niebieskie,a na zdjęciu był pokazany zestaw składający się z
        niebieskiego i żółtego.Oczywiście nie opłaca się odsyłać.Kolejny minus dla
        firmy buuuuuuuuu!!!!!!
        • justa_79 Re: Ręczniki dotarły,ale..... 24.01.05, 11:08
          jak to 2 niebieskie? tak dostałaś? bo ja dostałam 1 niebieski i 1 żółty smile może
          im się żółte skończyły wink
          • nea2 Re: Ręczniki dotarły,ale..... 24.01.05, 11:31
            no 2 niebieskie.wkurzyłam się bo chciałam takie jak miały być,do łazienki do
            ozdoby.Odsyłać się nie opłaca,bo połowa ręczników to opłata pocztowa.
            • biba46 Re: Ręczniki dotarły,ale..... 24.01.05, 11:57
              gdybyś była z Wrocławia, to mogłybyśmy się zamienić. Czekam jeszcze na
              wiadomość, bo może uda mi się dostać dodatkowe, ale rzeczywiście wymiana na
              odległość zupełnie się nie opłaca.
    • nie.mozna.wyswietlic.strony Re: Ręczniki 21.01.05, 18:15
      Dopiero wczoraj dostałam komplet ręczniczkówuncertain
      Po pierwsze cienkie, poza tym krzywo pozszywane, lecą nitki.
      Chyba dam sobie spokój z tą firmą
      • enyya Re: Ręczniki 21.01.05, 22:05
        A ja do tej pory nie dostałam. Najpierw napisali, ze doślą w późniejszym terminie, a teraz cisza. Napisałam do nich, bo słyszałam właśnie, że niektórzy dostali.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka