zuziarozia 18.11.04, 09:48 Czesć Jakiej jakosci są te ręczniki. Czy warto je kupić łądnie sie prezentują Wiecie coś na ich temat. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
justa_79 Re: Ręczniki 18.11.04, 09:52 mam nadzieję, że nie będą się z nich tak sypały nitki, jak z turbanu do włosów. Odpowiedz Link
ciemnogrodzianka Re: Ręczniki 18.11.04, 20:43 Z turbanu sypało się tylko na początku. A z tego kupionego z jednego z ostatnich katalogów prawie wcale Odpowiedz Link
justa_79 Re: Ręczniki 19.11.04, 09:50 to mi i tak nie robi różnicy, bo moje włosy w nim wcale nie schną. Odpowiedz Link
biba46 Re: Ręczniki 19.11.04, 11:09 Turban trochę badziewny, natomiast ręczniki są znacznie lepsze gatunkowo i mogą być milutkim prezentem. Jak się znam na medycynie, to zarówno ręcznik, jak i turban mają za zadanie utrzymania włosów w cieple, ale nie są suszarką. To by było na tyle. Odpowiedz Link
justa_79 Re: Ręczniki 19.11.04, 12:04 otóż moim zdaniem zasada działania jest inna - ręcznik czy turban mają za zadanie wchłonąć wodę. a ten turban Avonu jest badziewny, to taki cienki, jakby jednostronny ręcznik. bardzo szybko nasiąka wodą, a reszta wody już nie ma się gdzie wchłonąć i włosy są nadal mokre. dlatego lepiej sprawuje się zwykły ręcznik (kupuję tylko dwustronne). i po zdjęciu ręcznika włosy mam tylko lekko wilgotne, a nie całkiem mokre, jak po tym turbanie. Odpowiedz Link
emka_ldz Re: Ręczniki 18.11.04, 10:49 Reczniki sa wykonane z froty bardzo starnnie wykonane - ja jestem zadowolona Ogolnie bardzo ładnie sie prezentuja w łazience i sa przeznaczone typowo do twarzy Moga sluzyc jako malutki upominek sa tez ładnie opakowane Odpowiedz Link
edziecko_ulcik Re: Ręczniki 18.11.04, 15:57 10% .. jakby kto miał na zbyciu to ja chętnie odkupię kilka sztuk z upustem Odpowiedz Link
starlight4 Re: Ręczniki 19.11.04, 19:40 Hi-hi. Szkoda, że nie mówiłaś/pisałaś wcześniej, bo mogłam zamówić chyba z 10 kompletów... Odpowiedz Link
mariolkka Re: Ręczniki 22.11.04, 11:59 A ja swoj komplet oddalam kolezance. A swoja droga to moze i dobrze byly wykonane, ale dlaczego takie malenkie ) Odpowiedz Link
biba46 Re: Ręczniki 22.11.04, 12:16 bo to są specjalne ręczniczki tylko do twarzy. Pamiętam, że kiedyś chciałam takie dokupić do już posiadanych i były z tym problemy. Za granicą jest to zupełnie normalny wymiar i bardzo przydatny w podróży, bo nie zajmuje dużo miejsca, a nie jesteś skazana na wycieranie się ręcznikami papierowymi, które często są nasączone chemią niekorzystną dla wrażliwej skóry. pozdro Odpowiedz Link
starlight4 Re: Ręczniki 22.11.04, 20:29 W takim razie piszę - mogę kupić jak na razie 9 kompletów ręczniczków. Czy jest ktoś zainteresowany? Jeśli tak to dajcie znać jak najszybciej na maila gazetowego. P.S. Możliwa wysyłka. P.P.S. Odstąpie oczywiście z opustem. Odpowiedz Link
enyya Re: Ręczniki 22.11.04, 23:21 witam, jutro składam zamówienie, jak ktoś chce to mogę zamówić 5 sztuk, oczywiście z upustem takim na jaki sa ręczniki czyli 10%. gg 5468658 lub email gazetowy. Wysyłka z Piaseczna k/Warszawy lub odbiór u mnie w domu. Odpowiedz Link
biba46 Re: Ręczniki 23.11.04, 08:40 enyya i starlight4 - bardzo Was proszę przeczytajcie pocztę i dajcie znać, bo nie wiem czy aktualne i co robić dalej. Odpowiedz Link
enyya Re: Ręczniki 23.11.04, 13:01 odpisałam Ci, właśnie modyfikuję zamówienie, więc muszę się śpieszyć Odpowiedz Link
biba46 Re: Ręczniki 29.11.04, 06:07 przepraszam Cię Aniu, proszę przeczytaj mój mail!!! )))) Odpowiedz Link
justa_79 Re: Ręczniki 29.11.04, 10:58 a ja nie jestem zadowolona. wyglądają ładnie i są ładnie zapakowane.. i na tym kończą się pozytywy. ręczniki są cienkie, a jak wielokrotnie wspominałam, dla mnie cienki ręcznik to ręcznik nie spełniający swej roli. ta maleńka szmatka bardzo szybko robi się mokra, można nie zdążyć wytrzeć nią całej twarzy, zanim cała zamoknie no i ta jakość. nie, tym razem o dziwo nie sypią się nitki. ale za to maleńkie niteczki przylepiają się z ręcznika do mokrej twarzy. nie polecam. chyba, że ktoś szuka taniej ściereczki do rąk no, ale za tą cenę to chyba nie ma się co dziwić. Odpowiedz Link
nea2 Ręczniki dotarły,ale..... 21.01.05, 17:37 ale są 2 niebieskie,a na zdjęciu był pokazany zestaw składający się z niebieskiego i żółtego.Oczywiście nie opłaca się odsyłać.Kolejny minus dla firmy buuuuuuuuu!!!!!! Odpowiedz Link
justa_79 Re: Ręczniki dotarły,ale..... 24.01.05, 11:08 jak to 2 niebieskie? tak dostałaś? bo ja dostałam 1 niebieski i 1 żółty może im się żółte skończyły Odpowiedz Link
nea2 Re: Ręczniki dotarły,ale..... 24.01.05, 11:31 no 2 niebieskie.wkurzyłam się bo chciałam takie jak miały być,do łazienki do ozdoby.Odsyłać się nie opłaca,bo połowa ręczników to opłata pocztowa. Odpowiedz Link
biba46 Re: Ręczniki dotarły,ale..... 24.01.05, 11:57 gdybyś była z Wrocławia, to mogłybyśmy się zamienić. Czekam jeszcze na wiadomość, bo może uda mi się dostać dodatkowe, ale rzeczywiście wymiana na odległość zupełnie się nie opłaca. Odpowiedz Link
nie.mozna.wyswietlic.strony Re: Ręczniki 21.01.05, 18:15 Dopiero wczoraj dostałam komplet ręczniczków Po pierwsze cienkie, poza tym krzywo pozszywane, lecą nitki. Chyba dam sobie spokój z tą firmą Odpowiedz Link
enyya Re: Ręczniki 21.01.05, 22:05 A ja do tej pory nie dostałam. Najpierw napisali, ze doślą w późniejszym terminie, a teraz cisza. Napisałam do nich, bo słyszałam właśnie, że niektórzy dostali. Odpowiedz Link