allegretta 26.07.07, 11:19 A moze ten kot roznosi jakies zarazki i dlatego ludzie umieraja ? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
aga_p2 Kot, który potrafi przewidzieć śmierć 26.07.07, 11:20 Przecież ten kot to istny horror. Jak znam Amerykanów to jakiś film na tej kanwie powstanie :-) Odpowiedz Link Zgłoś
kronopio77 Psy przewidują atak padaczki u ludzi - to pewnie 26.07.07, 12:05 działa na podobnej zasadzie. Zwierzęta wychwytują sygnały, o których my nie mamy pojęcia. Odpowiedz Link Zgłoś
tekameka pielęgniarki w panice oddają mu czekoladki, 26.07.07, 14:39 salowe bombonierki, a lekarze jajka, kiełbasy i szynki . Odpowiedz Link Zgłoś
poszeklu Kot dostarcza pigulki "dobrej smierci" 26.07.07, 15:53 Ktos za tym stoi i robi kase. Odpowiedz Link Zgłoś
comrade A moze jest dokladnie na odwrot hehehehe 26.07.07, 16:15 Ponieważ zadomowiła się psychoza strachu, ze kogo odwiedzi kot ten musi umrzec, to jak taki staruszek widzi ze kot przyszedl do niego, to z przerazenia dostaje zawału i naprawde umiera :) Odpowiedz Link Zgłoś
chrongen cudowny alik 27.07.07, 11:26 podobno w rządowych elitach już od dawna mówi się, że jarosław rozkłada w domu na podłodze zdjęcia ministrów. jeśli do któregoś podejdzie kot alik, jarosław od razu wyrzuca z rządu gościa z foty. koty rządzą! Odpowiedz Link Zgłoś
atena48 Re: przecież znane są przypadki , że psy wyczuwają 26.07.07, 13:29 też zgon pana, pani i sygnalizują to specyficznie wyjąc. Taki kot nie jest więc jakimś niezwykłym zjawiskiem. Odpowiedz Link Zgłoś
ppromyczek to prawda!!! widziałam to 26.07.07, 14:23 Miesiąc temu zmarł mój pies, był bardzo chory. Nasza kotka wyczuwała, jak czuje się jej przyjaciel - pies. Gdy następowała poprawa przychodziła do niego aby się przytulić i go polizać. Gdy stan psa się znacząco pogarszał dobiegając do niego dosłownie krok przed nim uciekała. Zrobiła tak dwa razy. Po drugim razie dosłownie po godzinie pies zmarł. Gdy zauważyłam tę prawidłowość w zachowaniu kotki w zasadzie jej stosunek do psa wskazywał mi co się dzieje. Koty mają intuicję - wystarczy im się przyglądać i na tej podstawie naprawdę można poznać stan zdrowia czy to innego zwierzęcia czy to człowieka. Odpowiedz Link Zgłoś
michalng Re: to prawda!!! widziałam to 26.07.07, 16:37 To akurat mozna łytłumaczyc dosc łatwo. Kot reagował na zmiane temperatury psa. Odpowiedz Link Zgłoś
krytyczny_glos Kot, który potrafi przewidzieć śmierć 26.07.07, 11:20 Ten kotek przydal by sie Kaczorom. Nie pogniewalbym sie gdyby do nich zabladzil. Odpowiedz Link Zgłoś
anka1 Re: Kot, który potrafi przewidzieć śmierć 26.07.07, 11:24 zwierzeta maja zdolnosci o ktorych ludzie moga tylko pomarzyc. w koncu one wiedzialy, ze nadciaga tsunami w 2004 roku. psy tez potrafia wyczuc chorobe u swojego pana. tylko my jestesmy slepi i robimy sensacje z czegos byc moze normalnego. Odpowiedz Link Zgłoś
retolp Re: Kot, który potrafi przewidzieć śmierć 26.07.07, 12:47 Przecież nawet nie jest CZARNY.Nic z tego nie rozumiem. Odpowiedz Link Zgłoś
knidyjka Re: Kot, który potrafi przewidzieć śmierć 26.07.07, 16:02 nie tylko ten kot ma takie właściwości, dotyczy to też innych zwierząt , tylko ludzie nie potrafią z obserwacji zachowania zwierząt wyciągać właściwych wniosków i je odpowiednio interpretować. Kazdy kot wyczuwa chorobę właściciela ,więc być może potrafi wyczuć i śmierć. Koty wychwytują kazdą zmiane w otoczeniu,każdy odgłos ,zapach tylko my mało o tym wiemy co powoduje ,że są do tego zdolne. Czy tylko uważna obserwacją tego otoczenia,zapamiętywanie i wychwytywanie kazdego odstępstwa od poprzedniego stanu,czy inne przyrodzone im zdolności? Mój kot wyczuwa kiedy jestem chora,wyczuwa mój nastrój,wchodząc do pokoju w którym przebywam, stara się spojrzeć na moją twarz ,aby z mimiki wyczytać z jaką reakcją z mojej strony może się spotkać. On obserwuje mnie, a ja jego :))) Z tych obserwacji wynika moja znajomość jego natury i upodobań.Większa niż na początku kiedy kot zamieszkał w moim domu. Myślę,że on też wyciąga odpowiednie wnioski obserwując moje zachowania od kilku lat. Odpowiedz Link Zgłoś
akami21 Takie komentarze są już nudne 26.07.07, 11:28 Cokolwiek by nie napisać, zawsze znajdzie się taki, któremu wszystko kojarzy się z jednym... Cokolwiek nie powiesz, to on na to: "Kaczki" Zamiast dawać upust swojej głupocie, lepiej zastanowić się czy Kaczor jest lepszy. Moim zdaniem jedni i drudzy są na odstrzał. W każdym bądź razie mnie znudziła się rola użytecznego durnia, więc na wybory jesienne nie pójdę. Oni olewają nas, ja olewam ich. Gdyby było więcej "zbuntowanych", może wtedy zaczęto by mówić o jakiejś normalności politycznej. Odpowiedz Link Zgłoś
kanabi Re: Takie komentarze są już nudne 26.07.07, 11:29 Mnie też się wszystko kojarzy z jednym:DDDD I bynajmniej nie są to kwaczory;P Odpowiedz Link Zgłoś
mwirek Re: Takie komentarze są już nudne 26.07.07, 11:57 To dobrze, że na wybory się nie wybierasz (zapewne młody człowieku), bo ja jak najbardziej tak. I oczywiście zamierzam głosować na PiS. Jedynie dzięki obecnemu rządowi dochodzimy pomału do normalności. Komuchy którym śnią się przekręty, łapówki psioczą i psioczyć będą. My się tym nie przejmujemy. Rząd robi i będzie robił to co należy żeby wyplenić przekrętasów i złodziei. Mam nadzieję, że czas dla nich bezpowrotnie się kończy. Tylko PiS hołduje idei Solidarności. Tylko PiS nie zdradził ogólnospołecznego ruchu. Żyłem w komunie i dobrze wiem co to jest i tego nie zapomnę. Tkwiłem w różnych przekrętach po stronie poszkodowanej. Później np. dowiedziałem się jak to jeden człowiek kupił za łapówkę w urzędzie lokal sklepowy w moim własnym budynku. Kupił i myślał że to na zawsze będzie jego. A rola właściciela ograniczała się do sprzątania i robienia remontów za friko. To dzięki takim jak Wałęsa i Wachowski komuchy się uwłaszczyły na społecznym majątku. I teraz jeszcze śmią podnosić głos. Trzeba kilku pokoleń (dzęki złodziejom komuchom, łapówkarzom i przekrętasom) żeby sytuacja w Polsce doszła do pełnej normalności. Jednak innego wyjścia nie ma. Nasza nadzieja, nadzieja uczciwych ludzi jedynie w PiS. Odpowiedz Link Zgłoś
przypadek Re: Takie komentarze są już nudne 26.07.07, 12:07 > ma. Nasza nadzieja, nadzieja uczciwych ludzi jedynie w PiS. I w przestępcach z Samoobrony, z którymi już nigdy nie będziemy rozmawiać, bo to ludzie o marnej reputacji. Odpowiedz Link Zgłoś
pm7303 Ciekawa teza 26.07.07, 12:28 Ale moze wskazesz jakich to komuchow i 'aferzystow', ten wspanialy rzad, przez 2 lata swojego dzialania zdolal 'usadzic', nie wspominajac oczywiscie o swoim koalicjancie? Moze tez napiszesz, jaki to 'bezprawnie przejety' majatek, zdolal ten rzad 'ocalenia narodowego' odzyskac dla spoleczenstwa? Albo moze wskazesz, cokolwiek, co ten rzad zrobil dla spoleczenstwa dobrego (oprocz deklaracji)? Cos mi sie wydaje, ze niestety, postepujace utratnia wapnia z kosci, powoduje odkladanie sie go, u Ciebie, w mozgu. Odpowiedz Link Zgłoś
kraq popytaj go jeszcze o tanie panstwo, 3 mln mieszkan 26.07.07, 12:45 i jaki szacun mamy w europie dzieki staraniom min. fotygi, najlepszego ministra od czasow sredniowiecznych hehe. wg pisowcow trzeba na nich glosowac, bo alternatywa jest taka albo pis albo bedzie rzadzil nami uklad, wroci komuna i ogolnie bedzie jeszcze gorzej. zalozenie z gory bledne, bo po pierwsze to pis robi z panstwa prl, po drugie nie ma tylko jednej alternatywy ze albo pis albo komuchy. komuchow, to pis mial w rzadzie, tak jak przestepcow a budowal uczuciwe panstwo hehe:))) Odpowiedz Link Zgłoś
mwirek Psy szczekają karawana jedzie dalej 26.07.07, 13:58 Dla komuchów obelżywe epitety to jedyny argument. Na głupie pytania nie odpowiadam. Żaden dotychczas rząd nie zrobił tyle dobrego, nie ujawnił i wyplenił tylu aferzystów co rząd PiS. Mam nadzieję, że społeczeństwo przejrzało na oczy i te ankiety to gra postkomuchów. Obsadzona nimi prasa za wszelką cenę chce sprawić wrażenie jakoby jedyny w powojennej Polsce patriotyczny rząd wydawał się odizolowany od społeczeństwa. Myślą, że ludzie są tak podatni że przez epitety i bzdurne pretensje zrobią wodę z mózgu i sami dzięki temu wypłyną. Nie proszę państwa. Dosyć nakradliście. Teraz nadchodzi czas rozliczenia. Wasze uwagi dowodzą jedynie że patriotyzm macie w głębokim poważaniu, że dla was wasza mamona to jedyny bóg który wami rządzi. Was czas się kończy. Choćbyście stanęli na głowie to i tak nic nie zmienicie. Odpowiedz Link Zgłoś
gruby_dolar Re: Psy szczekają karawana jedzie dalej 26.07.07, 14:26 ależ powiedz gdzie masz tych aferzystów komuchów?? Jedyni którzy poszli z lewicy siedzieć to ci posadzeni przez...no kogo? PRZEZ LEWICE!! PiSS nie wskazał mitycznego układu, podobno konta lewicy w Szwajcarii...gdzie one są?? wiec proszę nie ośmieszaj sie bo ten rząd to rząd nieudaczników, jest to najgorszy, daleko im do klasy politycznej jaką reprezentowały wszystkie poprzednie rządy, poza rządem Olszewskiego...ale nawet tamtem był lepszy, spójrz na minister Fatyge, niech się ona więcej nie fatyguje, wielki sukces, a swojemu partyjnemu koledzenie nie może powiedzieć co ustaliła?? no sory ale to jest ten wielki sukces?? Minister Zero !! jak nie ma dowodów to znaczy że dowody były - gdzie to zmniejszenie przestępczości?? Lekarzy w kajdanki spoko, bo medialne ale coś więcej to już nie bardzo, i można by tak wymieniać długo jak diabli ile to "sukcesów" ten rząd ma i jaki to układ straszny, ale niedługo będzie 3 lata jak rząd ma pełnie władzy a mitycznego układu i niebotycznych przekrętów lewicy jak nie było tak nie ma, więc ja idę na wybor i LiD ma mój głos, Borowski premierem...piekne czasy mi się marzą. Odpowiedz Link Zgłoś
atena48 Re: Psy szczekają karawana jedzie dalej 27.07.07, 09:34 Gorzów Wlkp. prezydent, Zielona Góra eks prezydenci za którymi gania prokurator, koleś dyrektor NFOZ i dyrektor ośrodka w Drzonkowie (doprowadzony do ruiny). U nas SLD-pów złodziei , krętaczy, "byznesmenów" jest wielu, aż za wielu jak na tak małe województwo i dlatego przodujemy w dewiacjach, narkomanii, bo kto tylko może to już ucieka za granicę. Niestety u nas normalnie nie da się już żyć. Tego chcecie. Odpowiedz Link Zgłoś
parmesan Re: Psy szczekają karawana jedzie dalej 26.07.07, 15:03 Mwirek, trujesz i tyle. O ile mi wiadomo to za czasow "komuny" Kaczory ukradly ksiezyc, tylko lebiegi jedne nie potrafily go zatrzymac. Wiec nie truj. Za tej komuny "przebrzydlej" wszyscy mieli prace, a kto chcial jechac do Hameryki to se jechal. Tylko niedojdy, jak ty ciagle marudzily i marudza nadal. Im ciagle "pod gorke" Odpowiedz Link Zgłoś
mwirek Re: Psy szczekają karawana jedzie dalej 26.07.07, 15:59 Siejecie demagogię z nadzieją, że młode pokolenie nie znające tamtych czasów ją kupi. Owszem, kedyś łatwo było zapisać się do jedynie słusznej PZPR. Były to rządy "robotników". To znaczy dyktatura obłudy, fałszu, kolesi. Bali się że zostaną wykarczowani. Dlatego weszli w okrągły stół. Bo to umożliwiło im dalsze przekręty. A co się działo pod rządami ich spadkobierców? Czy ktoś zna uczciwy przetarg na jakieś prace w dowolnym urzędzie chociażby? Patologia doszła do granic. I w tej sytuacji wkroczył (bo tak chciał ogół społeczeństwa) PiS. Postkomunistyczna prasa jątrzy, że to niby natychmiast powinny być efekty, że rząd jest nieudolny, że nic nie zrobił. Nie bójcie się. Efekty będą. Będziecie po kolei spadać z tych drzewek. To jest kres waszych układów. Bracia Kaczyńscy będą bo tak my chcemy. Jestem pewien, że społeczeństwo ich wybierze. Bo dość rozkradania wspólnego majątku. Dość całego tego badziewia. Trzeba Polskę naprawić. To nie wina obecne rządu, że gro młodego pokolenia wyjeżdża za granicę w poszukiwaniu i chleba i normalności. To jest wyłącznie wasza wina komuchy, złodzieje, że doprowadziliście Polskę do upadku. Że zawsze młode pokolenia nie widziały tutaj przyszłości. Dla was nie liczył się patriotyzm. Polska obecnie ma pierwszą szansę żeby dochodzić do normalności. Nie ma innej drogi niż ta jaką prezentują nam bracia Kaczyńscy i ludzie powiązani z PiS. I jeszcze powiem wam, że cieszy mnie wasza reakcja. Bo to oznacza, że rzeczywiście naprawcza, patriotyczna działalność PiS jest efektywna. Im więcej krzyczycie tym bardziej zdajecie sobie sprawę z tego, że was czas komunistycznych kolesiów mija. Jescze powinny być zlikwidowane te ubeckie kominowe emerytury. Emerytury sługusów UB, zdrajców Polski. Odpowiedz Link Zgłoś
the_rapist Re: Psy szczekają karawana jedzie dalej 26.07.07, 17:37 I pomysleć, że w komentowanym artykule pisali o kocie, który potrafi "przewidzieć" śmierć starszych ludzi. Odpowiedz Link Zgłoś
krybar1 Re: Psy szczekają karawana jedzie dalej 26.07.07, 21:01 no też to stwierdziłem :D:D:D:D Odpowiedz Link Zgłoś
krwawy.zenek Re: Psy szczekają karawana jedzie dalej 26.07.07, 17:55 mwirek napisał: > Żaden dotychczas rząd nie zrobił tyle dobrego, nie ujawnił i > wyplenił tylu aferzystów co rząd PiS. Jakiś konkret potrafiłbyś podać? Nie potrafiłbyś? No to po co się ośmieszasz tym wazeliniarstwem? Odpowiedz Link Zgłoś
armagon Re: Takie komentarze są już nudne 26.07.07, 12:45 Jestes zalosny. To taka sama klika, jak poprzednie, ale p[suje bardziej zycie polityczne niz poprzednie ekipy. Juz SLD bylo lepsze *nigdy nie glosowoalem na poskomunistow). A psucie tej polityki bierze sie z totalnej ignorancji. Zacytuje tu jeden rownowaznik zdania. "Gospodarka, głupcze!". PIS nie ma absolutnie pomyslu na gospodarkę. Umieja tylko rozliczac cos, co powinno byc rozliczone 15 lat temu (teraz jest po prostu za pozno!). Psuja scene polityczna - zniechecaja ludzi do wyborow, mowia, ze zlikwiduja korupcje i uklady, tworzac takie uklady samemu (MW i LPR w edukacji! zgroza!), a kradna tak samo - do tego premier jest nieudacznikiem zyciowym, z kontem u mamy. Odpowiedz Link Zgłoś
dreamsville Re: Takie komentarze są już nudne 26.07.07, 16:19 kaczor leperowi w rydzyka. Odpowiedz Link Zgłoś
dakula Re: Takie komentarze są już nudne 26.07.07, 14:30 Taki długi i zaangażowany wywód,a miało być lekko o kocie ewent.innych zwierzakach. Odpowiedz Link Zgłoś
piochuxl Re: Takie komentarze są już nudne 26.07.07, 21:39 1) co palisz że masz takie wizje? 2) ja idę na wybory i na pis nie zagłosuję a na cokolwiek innego 3)pokaż gdzie jest porządek dzięki pis? 4)na szczęście niemłody człowieku pokolenie idiotów zapatrzonych w pis wymiera więc czas na ciebie twój bóg wzywa. 5) moim bogiem(uprzedzam pytanie) jest taki sam bóg jak większości księży (większości nie wszystkich!!!) PIENIĄDZ!!!! 6) powodzenia na nowej drodze życia Odpowiedz Link Zgłoś
uburama OT 26.07.07, 13:01 akami21 napisał: > Gdyby było więcej "zbuntowanych", może wtedy zaczęto by mówić o jakiejś > normalności politycznej. Gdyby było więcej "zbuntowanych" o wynikach wyborów decydowałyby głosy kochanek polityków. Odpowiedz Link Zgłoś
polska_baba Możesz olewać, ale nieobecni nie mają racji 26.07.07, 13:33 Nasze społeczeństwo jest jak panna na wydaniu: chciałaby księcia z bajki, a tu każdy konkurent ma jakąś wadę. Ale panna może nie wybrać żadnego i żyć samotnie, my musimy wybierać, inaczej wybiorą za nas inni. Więc zamiast olewać, warto uważnie przyjrzeć się kandydatom - i wybrać łysego, żeby nie dostać głupiego. Odpowiedz Link Zgłoś
miet.b A moze jednak pójść 26.07.07, 14:36 Właśnie taka postawa promuje posłów typu ŁYŻWA, Begier, Hojarska, Jurek czy ten od Włoszczowej a moze zaglosowac na tych co nie ma teraz w sejmie. Odpowiedz Link Zgłoś
allegretta Re: Kot, który potrafi przewidzieć śmierć 26.07.07, 11:59 No dokladnie, w sam raz kotek dla Jarka :D Odpowiedz Link Zgłoś
trilbi Re: anioł ? 26.07.07, 13:39 Wszystkiego można się spodziewać po mieście, które zrodziło Lovecrafta ;) Ja myślę, że to koci odpowiednik ogarów Tyndalla :P Odpowiedz Link Zgłoś
xs550 Re: anioł ? 26.07.07, 12:31 Aniol mialby skrzydla i aureole nad glowa. Tak wiec to nie moze byc aniol. Odpowiedz Link Zgłoś
stryjaszek_pepi Re: Kot, który potrafi przewidzieć śmierć 26.07.07, 12:15 Ja bym chyba umarł ze strachu przed śmiercią, jakby mnie odwiedził taki kot. Odpowiedz Link Zgłoś
olias Kot, który potrafi przewidzieć śmierć 26.07.07, 12:27 wyobrażam sobie jak witają go pensjonariusze. Odpowiedz Link Zgłoś
kraq Re: Kot, który potrafi przewidzieć śmierć 26.07.07, 12:47 moze umieraja ze strachu na widok kota:) na miejscu pacjentow, trzymalbym przy sobie psa:) Odpowiedz Link Zgłoś
rikol Re: Kot, który potrafi przewidzieć śmierć 26.07.07, 12:28 Jasne, pluje na nich cyjankiem Odpowiedz Link Zgłoś
xs550 Tjaaaaa, a na moim dachu wlasnie UFO laduje 26.07.07, 12:29 Pewnie jest jakies banalne wytlumaczenie tego, np. to, ze podkrecaja temperature w pokojach ludzi ktorych stan sie pogarsza czy cos takiego. Ale pewien typ czlowieka zawsze szuka sensacji i jezeli jest to jeszcze cos niby paranormalnego to juz w ogole... Umieszczenie tej informacji przez GW w glownych wiadomosciach jest zenujace. Odpowiedz Link Zgłoś
dziewcze.z.lasu Ale to nie jest z pudelka.pl.... 26.07.07, 12:37 ...tylko z NEJM, to prestiżowe pismo i nie sądzę, żeby zamieścili tekst w stylu "nowa kiecka dody". Zresztą kiedyś śmiano się z pola magnetycznego, a wierzono w homunculusy:) Odpowiedz Link Zgłoś
croyance Re: Tjaaaaa, a na moim dachu wlasnie UFO laduje 26.07.07, 15:43 Zgadzam sie z Toba. Sprawa moze i ciekawa, ale skad - na Boga - pomysl, ze zachodzi jakies zjawisko paranormalne? Psy sa wykorzystywane do identyfikacji pewnego typu raka, mozliwe, ze i kot wyczuwa wechem (a nie szostym zmyslem, no prosze ja Was ...)ktores ze stadiow rozkladu komorek (jak lekarz slusznie powiedzial, biochemia) ktore charakterystyczne jest dla umierajacego organizmu. Inna sprawa, gdyby wyczuwal cos u zdrowych ludzi, np. przed wypadkiem :-) Odpowiedz Link Zgłoś
pyosalpinx Byl profesor Wilczur a teraz jest Doktor Kot 26.07.07, 12:37 ...zawstydza mnie ten kocur. To ja z prawie 10 letnim stazem pracy w szpitalu nie potrafie tego wyczuc, a on prosze.. Odpowiedz Link Zgłoś
dziewcze.z.lasu Nie przejmuj się.. 26.07.07, 12:43 ..Oscar nie rozpozna świeżego zawału, nawet gdyby mu elektrokardiogramem głowę owinąć;)) Odpowiedz Link Zgłoś
uburama To jeszcze nic. Słyszałem o kocie który potrafi 26.07.07, 13:07 przewidzieć rozpad koalicji. Odpowiedz Link Zgłoś
dominkadg Re: Kot, który potrafi przewidzieć śmierć 26.07.07, 13:22 a niby jakie zarazki? gratuluję znajomości tematu Odpowiedz Link Zgłoś
donatta Bo to jest tak 26.07.07, 13:29 2-3 razy wyszło zupełnie przypadkowo. A potem, jak się ludzie dowiedzieli, to zadziałała psychoza. Połowa umiera na zawał ze strachu na sam widok kota, a reszta tak się nakręca, że sobie wmawia śmierć. Skutecznie :-) Ci, do których kot przyszedł, a przeżyli, na pewno twierdzą, że to nie Oskar, tylko jakiś przybłęda ... Odpowiedz Link Zgłoś
gtw100 OSkar - to doktor który przychodzi najpierw ze st 26.07.07, 14:25 OSkar - to doktor który przychodzi najpierw ze strzykawką śmiertelnej dawki. Potem kot OSkar przychodzi po śladach swego pana. Ale mi zagadka Agaty Christie Odpowiedz Link Zgłoś
pozi Re: OSkar - to doktor który przychodzi najpierw z 26.07.07, 14:35 widac sezon ogrokowy w amerykanskich mediach tez trwa w najlepsze Odpowiedz Link Zgłoś
wysokiktos to poparte naukowymi doswiadczeniami zjawisko 26.07.07, 14:34 nie to co smieszna wiara w Boga. Odpowiedz Link Zgłoś
ethebor Dostaja zawału na widok kota? 26.07.07, 14:48 Wcale bym sie nie zdziwil skoro wszyscy w to wierza... Odpowiedz Link Zgłoś
vela Kot, który potrafi przewidzieć śmierć 26.07.07, 14:53 Mój kot łazi po domu po stop - więc jeśli ten kot sobie spaceruje po klinice to trudno, żeby nie trafił na kogoś, kto akurat niestety znajduje się na krawędzi życia i śmierci. No bo jak oni wiedzą, że kot przyszedł PO TO a nie, że przyszedł sobie OT TAK??? Odpowiedz Link Zgłoś
camel_3d wszytsko w USA 26.07.07, 15:03 koty i psy ratujace zycie, jaszczurki, sczury. Mowiace koniki polne i ufo... jak to jest ze w zasadzie tylko tam takie CUDA sie zdarzaja? Odpowiedz Link Zgłoś
rty99 Koty widza smierc! 26.07.07, 15:07 Z psami jest podobnie, wyja na smierc! Istnieja tez inne przestrogi. Odpowiedz Link Zgłoś
sneeper_1 Re: Koty widza smierc! 26.07.07, 15:15 wyczuwa rezerpine w połaczeniu z aviomarinem, no i kropelki.... Odpowiedz Link Zgłoś
1maruti1 Re: Kot, który potrafi przewidzieć śmierć 26.07.07, 16:07 Moj kot wiedzial na kilka godzin przed, ze moj ojciec umiera. Nie odstepowala mu o krok w jego ostatnich godzinach zycia. Odpowiedz Link Zgłoś
comrade Re: Kot, który potrafi przewidzieć śmierć 26.07.07, 16:34 Jesli leżał na łożu smierci, to chyba wsyzscy wiedzieli ze koniec blisko, nie tylk o kot... Odpowiedz Link Zgłoś
wysoki-brunet Kot, który potrafi przewidzieć śmierć 26.07.07, 16:56 Dla wszystkich spragnionych większej dawki absurdu: zolc.blox.pl/html Życzę beztroskiej zabawy, aż do ŚMIERCI. Odpowiedz Link Zgłoś
staua Re: Kot, który potrafi przewidzieć śmierć 26.07.07, 17:08 To mozliwe. Polecam ksiazke Ruperta Sheldrake'a "Dogs that know when their owners are coming home", on opisuje "telepatyczne" zdolnosci zwierzat. Odpowiedz Link Zgłoś