lzimny 03.12.07, 22:29 heh jestem ciekawy czy ich znajdą. Jeśli dobrze kombinowali to wg. mnie nie są wstanie ich znaleźć choć ilość tych pieniędzy jest za duża Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
elve Rekordowa kradzież w Czechach: ochroniarz skrad... 03.12.07, 22:35 może po prostu poszedl gdzies na spacer? Odpowiedz Link Zgłoś
eva15 Ten zrozumiał zasady działania neoliberaalizmu 03.12.07, 23:37 A tego system nie przewidział i sobie nie życzy. Odpowiedz Link Zgłoś
calcinus Nie, on zrozumial zasady dzialania socjalizmu 04.12.07, 00:29 Kraść ile sie da. Odpowiedz Link Zgłoś
rydzyk_fizyk Re: Rekordowa kradzież w Czechach: ochroniarz skr 04.12.07, 00:07 Do Rio to chyba z tymi koronami nie ucieknie :P Odpowiedz Link Zgłoś
viking2 Re: Rekordowa kradzież w Czechach: ochroniarz skr 04.12.07, 03:38 Do Rio to nie, ale wystarczy do Wiednia (ile to bedzie, 3 godziny jazdy, 4?). W Wiedniu spokojnie wymieni kazda walute na kazda inna, jaka mu sie tylko zamarzy. No owszem, jesli wymysli brazylijskie cruzeiro, to bedzie musial poczekac jakis tydzien, bo na euro to moznaby juz jutro... Ale dlaczego nie mozna pojechac do Rio z 20 milionami euro? Odpowiedz Link Zgłoś
rydzyk_fizyk Re: Rekordowa kradzież w Czechach: ochroniarz skr 04.12.07, 12:40 LOL myślisz, że nikt nie zawiadomi o wymianie takiej kwoty? Odpowiedz Link Zgłoś
viking2 Re: Rekordowa kradzież w Czechach: ochroniarz skr 07.12.07, 04:12 rydzyk_fizyk napisał: > LOL myślisz, że nikt nie zawiadomi o wymianie takiej kwoty? Wiesz, jak ja pojde wymieniac, a pewnie i Ty tez, to zaraz w gazetach napisza. Ale jednak codziennie sa na swiecie wymieniane grube miliony i ida z reki do reki i niby to taka "brudna" kasa, a tak sie jakos dziwnie robi, ze juz nazajutrz jest calkiem "czysta" i jej wlasciciel powszechnie szanowany "filar miejscowej spolecznosci"... A jeszcze wczoraj to byl remiecha, ktorego lepiej nie spotkac w ciemnej ulicy... Mam na mysli, ze ten, co to skrecil, to chyba sobie zaplanowal co zrobi, kiedy, gdzie, z kim i jak - a jak dobrze poszukasz, to zawsze znajdziesz kontakt, nawet jesli maja to od Ciebie odkupic "po 70 centow na dolarze". I on pewnie tez juz dawno znalazl. Odpowiedz Link Zgłoś
wilhelm4 Re: Rekordowa kradzież w Czechach: ochroniarz skr 04.12.07, 01:30 BRAWO. Firma sama na to zasluzyla. Jesli ma takie marne procedury bezpieczenstwa. Odpowiedz Link Zgłoś
leszek993 Rekordowa kradzież w Czechach: ochroniarz skrad.. 04.12.07, 06:21 Gościu sobie teraz na Kajmanach na leżaczku na plaży pod palmami Okocim popija i ma cały świat głęboko gdzieś.Ten stres musi odreagować. Odpowiedz Link Zgłoś
sop3 TA FIRMA. 04.12.07, 06:50 Ta firma to Group4. Wejdzcie na jakis czeski portal .jest tam cała masa kpin z tej firmy i sposobu jaki się dała okraść Zenada. Odpowiedz Link Zgłoś
mamgotamgo Rekordowa kradzież w Czechach: ochroniarz skrad.. 04.12.07, 07:24 Jak mówię, że nikomu nie wolno ufać to mi nie wierzą. A najbardziej nie wolno ufać bankom i bankomatom. Odpowiedz Link Zgłoś