poszeklu 21.02.08, 14:07 Drobna korekta: PO - 88 proc. poparcia, PiS - 12 proc. Lepiej? Trzymajcie dalej te zwichrowane "sondaze" POkazujace dobre samoPOczucie POpaprancow. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
dyletant5 Sondaż TNS OBOP: PO - 58 proc. poparcia, PiS - ... 21.02.08, 14:07 ...he,he,he, cale moje podworko wzielo udzial w sondazu, to dlatego... Odpowiedz Link Zgłoś
kralik111 Re: Sondaż : PO - 58 proc. poparcia, PiS 21.02.08, 14:33 dyletant5 napisał: > ...he,he,he, cale moje podworko wzielo udzial w sondazu, to > dlatego... Cale twoje podworko ? Czyli przyznajesz, ze jestes gowniarzem a nie doroslym czlowiekiem...;DDD Odpowiedz Link Zgłoś
wiseman_said PO popiera 80% pedofili 21.02.08, 15:42 PO popiera 80% pedofili, morderców, zlodzieji, bandziorów. Takie POparcie mają wśród skazanych. Swój do swego ciągnie... Odpowiedz Link Zgłoś
mariuszdd Kochają Marcinkiewicza i Tuska i w ogóle 21.02.08, 15:50 Może jest takie wytłumaczenie ,że niezadowoleni wymarzli l Albo zwolennicy Tuska wrócili z zagranicy ! Tusk cud ! CudTusk ! Odpowiedz Link Zgłoś
almagus Re: Kochają Marcinkiewicza i Tuska ile jeszcze? 21.02.08, 18:07 Ile jeszcze? Jeszcze czekajmy, ile czekać? Banda Kaczora zaczęła narzekać. W deszczu plwociny, w smugach swądu, pazerny kler odpadł od rządu. Jeszcze w TeVałPiS lecą zajawki, cztoby pakazat POwskie sprawki. Jeszcze w Sejmie Sobacka bawi, jeszcze (prezydęt) ich ułaskawi. Jeszcze miliony pompują w Rydza, jeszcze ta sekta nacje zohydza. Jeszcze daleko od nas są cuda, jeszcze wyjedzie zbyt dużo luda. Jeszcze za wcześnie mówić na dziś, mam swoją gawrę tutaj jak miś. Jeszcze ciągnie przeleźć przez Tatry, uciekać stąd, gdzie niosą wiatry! Odpowiedz Link Zgłoś
mojmailtok To perfidna manipulacja!~ 21.02.08, 21:00 Przeciez Caly Narod Kofa Premiera!!! a nie jakies 58 procent.. Odpowiedz Link Zgłoś
mojmailtok To perfidna manipulacja! 21.02.08, 21:03 Przeciez Caly Narod Kofa Premiera!!! a nie jakies 58 procent.. Odpowiedz Link Zgłoś
janek344 Re: To perfidna manipulacja! 23.05.08, 18:47 Perfidna manipulacja? Czy dlatego, że tobie się niepodoba ?Nie chodzi tu o żadną miłość czy 'kochanie ".Ja np. cenię sobie obecny rząd dlatego, że jest to pierwszy rząd złożony z zwykłych ludzi, którzy właśnie rozumieją prostego człowieka i nie wysilają się na wielkie reformy tylko drobnymi krokami poprawiają jakość naszego życia.I właśnie o to chodzi, żebyśmy stali się normalnym krajem dla normalnych ludzi. Brawo Tusk ! Odpowiedz Link Zgłoś
a.k.traper Robisz sondaże w swoim środowisku? 21.02.08, 16:17 Ile to będzie głosów? Odpowiedz Link Zgłoś
pantanal Robilłeś badanaia? rewelacja!!! 21.02.08, 17:10 wiseman_said napisał: > PO popiera 80% pedofili, morderców, zlodzieji, bandziorów. > Takie POparcie mają wśród skazanych. > Swój do swego ciągnie... Odpowiedz Link Zgłoś
leszek993 Sondaż TNS OBOP: PO - 58 proc. poparcia, PiS - ... 21.02.08, 14:07 Sondaż robiono w redakcji Gazety Wybiórczej a politruk Stasiński głosował na dwie ręce a pijany Michnik na ręce i nogi.Oni dalej z uporem maniaka myślą że narodek kupuje ich kit.Szanowny obywatelu Michnik nikt kto się w Polsce uważa za normalnego nie wierzy w żadne sondaże ,bo to polityczna propaganda z prawdą nie mająca nic wspólnego.A pan się o tym przekona jak pewnego dnia spłonie ten burdel pod tytułem GW. Odpowiedz Link Zgłoś
wuetend jesli chodzi o mnie 21.02.08, 14:18 to mozecie sie ludzic a nawet demonstracyjnie wyemigrowac na Grenlandie Odpowiedz Link Zgłoś
a.k.traper Razem to 82%, może warto było rozmawiać? 21.02.08, 16:23 Jest jeden problem, wiarygodności takich rozmów dla wyborców, szczególnie PO. Odpowiedz Link Zgłoś
pierwszyczlowieknamarsie pożyjemy zobaczymy 21.02.08, 14:11 poczekajmy na sondaże po uznaniu przez rząd albanskiego kosowa. dla mnie po już nie jest moją partią. kosowo było i jest serbskie. Odpowiedz Link Zgłoś
wuetend jesli po jednej z wielu decyzji jestes sklonny 21.02.08, 14:32 przeskakiwac z poparciem na inna partie to znak, ze bajki o CZERWONYM Kaczynskim sa potrzebne.. pierwszyczlowieknamarsie napisał: > poczekajmy na sondaże po uznaniu przez rząd albanskiego kosowa. dla > mnie po już nie jest moją partią. > kosowo było i jest serbskie. Odpowiedz Link Zgłoś
pierwszyczlowieknamarsie Re: jesli po jednej z wielu decyzji jestes sklonn 21.02.08, 14:57 a kto powiedział, że po jednej? instalacja tarczy w polsce to równiez skandal. po co było mydlenie oczu, że prowadzimy jakies negocjacje i sprawa nie jest pewna, skoro pewna jest? żeby nie było, wybór pomiedzy po i pis to jak wybór czy lepiej zachorowac na gruźlicę, czy suchoty. Odpowiedz Link Zgłoś
preminger 1946 21.02.08, 14:11 poszeklu napisał: > Drobna korekta: > PO - 88 proc. poparcia, PiS - 12 proc. > Lepiej? > Trzymajcie dalej te zwichrowane "sondaze" > POkazujace dobre samoPOczucie POpaprancow. zsumować poparcie dla PO + PSL + LiD wyjdzie 1946 ;) Odpowiedz Link Zgłoś
wuetend Re: 1946 21.02.08, 14:25 sumuj se lepiej potezna koalicje PiS, Samoobrone i LPR :)) preminger napisał: > poszeklu napisał: > > > Drobna korekta: > > PO - 88 proc. poparcia, PiS - 12 proc. > > Lepiej? > > Trzymajcie dalej te zwichrowane "sondaze" > > POkazujace dobre samoPOczucie POpaprancow. > > zsumować poparcie dla PO + PSL + LiD wyjdzie 1946 ;) Odpowiedz Link Zgłoś
preminger Re: 1946 21.02.08, 15:01 (-) 1946 .... ;) wuetend napisał: > sumuj se lepiej potezna koalicje PiS, Samoobrone i LPR :)) Odpowiedz Link Zgłoś
estazolan Sondaż TNS OBOP: PO - 58 proc. poparcia, PiS - .. 21.02.08, 14:14 Ciesze sie z tak duzego poparcia dla PO. Odpowiedz Link Zgłoś
wuetend troche sie dziwie tylko 21.02.08, 14:55 ze rzadzacy przy takim poparciu spolecznym nie realizuja smielszych reform: emerytalna, KRUS, sluzby zdrowia, szkolnictwa, uproszczenie procedur inwestycyjnych....... Kiedy jak nie teraz? efekty beda akurat przed nastepnymi wyborami.. estazolan napisała: > Ciesze sie z tak duzego poparcia dla PO. Odpowiedz Link Zgłoś
kubek210 Sondaż TNS OBOP: PO - 58 proc. poparcia, PiS - .. 21.02.08, 14:15 Ale się uśmiałem! Rozbawiliście mnie chłopaki! Miło poczytać jak tarzacie się we w łasnym plugastwie w bezsilnej złości... i smutno jednocześnie. Na swój sposób jest mi was żal. Odpowiedz Link Zgłoś
llawrynowicz Sondaż TNS OBOP: PO - 58 proc. poparcia, PiS - .. 21.02.08, 14:15 Ja zaś, jakbym nie liczył, to po zsumowaniu wszystkich procentów mam ponad 100. Czy ktoś z redakcji GW mógłby mnie oświecić w tej kwestii? Odpowiedz Link Zgłoś
llawrynowicz Re: Nie sumuj, raduj sie POparciem dla Tuskmenist 21.02.08, 14:25 Kwestia poparcia jest drugorzędna, jeżeli sondaż jest gó..any. Odpowiedz Link Zgłoś
dobra.ciocia Re: Sondaż TNS OBOP: PO - 58 proc. poparcia 21.02.08, 15:05 llawrynowicz napisał: > Ja zaś, jakbym nie liczył, to po zsumowaniu wszystkich procentów mam ponad 100. 58+24+11+4=97, do tego dochodzą 3% Samoobrony i LPR, czyli 100%. 100% tych, którzy byli zdecydowani na kogo oddać głos i którzy jednocześnie stanowili 86% całości ankietowanych. Odpowiedz Link Zgłoś
llawrynowicz Re: Sondaż TNS OBOP: PO - 58 proc. poparcia 21.02.08, 15:11 Dziękuję Ci dobra kobieto :) Odpowiedz Link Zgłoś
koloratura1 Wyręczę tego "ktosia": 21.02.08, 21:36 llawrynowicz napisał: > Ja zaś, jakbym nie liczył, to po zsumowaniu wszystkich procentów mam ponad 100. > > Czy ktoś z redakcji GW mógłby mnie oświecić w tej kwestii? Pod uwagę brano wyłącznie tych respondentów, którzy byli zdecydowani głosować na jakąś partię, pomijając tych, którzy odpowiedzieli - nie wiem (por. początek artykułu, tłustym drukiem). I tak: PO 58 + PiS 24 + LiD 11 + PSL 4 = 97%. Zostaje 3% na SO i LPR, bo musi się sumować do 100. Oczywiście, jeżeli dodasz 14% niezdecydowanych, wyjdzie Ci ponad 100, ale tych w badaniu i obliczaniu procentów nie brano pod uwagę. Można się zastanawiać czy to słuszne; naturalnie, gdyby obliczano poparcie uwzględniając niezdecydowanych, wynik każdej partii byłby niższy, ale ta sondażownia bada tak zawsze, więc tendencja (komu spadło,komu wzrosło poparcie) jest miarodajna. > Odpowiedz Link Zgłoś
aquarius1973 Sondaż TNS OBOP: PO - 58 proc. poparcia, PiS - .. 21.02.08, 14:17 hehe jak zwykle Gazeta jest na uslugach tych barankow z PO! smiech na sali! no ale jak inaczej traktowac takie wiadomosci jak nie jako "wariactwo" ? buahahahahahaha kij wam w d. politycy manipulatorzy! Qba Odpowiedz Link Zgłoś
dobra.ciocia Re: W badaniu wzięło udział 111% osób badanych, b 21.02.08, 14:59 Raczej brawo dla twojego braku umiejętności liczenia i czytania ze zrozumieniem. Przecież brano pod uwagę tylko osoby deklarujące zamiar głosowania i ZDECYDOWANE na kogo oddać głos, czyli podział poparcia dotyczył nie całości badanych, a tylko tych 86%, które wiedziały na kogo zagłosują. Odpowiedz Link Zgłoś
kerrmit20 Zreczna manipulacja, GW pisze o prawie 60% 21.02.08, 15:11 poparcia Polaków dla PO Odpowiedz Link Zgłoś
dobra.ciocia Re: Zreczna manipulacja, GW pisze o prawie 60% 21.02.08, 15:17 kerrmit20 napisał: > poparcia Polaków dla PO Nie GW, tylko PAP, a autorem tych wyliczeń jest OBOP. Czytasz ty czasem to co komentujesz, czy tylko piszesz bez sensu? Odpowiedz Link Zgłoś
kerrmit20 PO blisko rekordu, popiera ją prawie 60% Polaków 21.02.08, 15:30 widzisz ten nagłówek na głównej stronie GW? i to nie PAP to wrzucił żeby takie tumoki jak ty się podniecali, kumasz dobra babo? Odpowiedz Link Zgłoś
dobra.ciocia Re: PO blisko rekordu, popiera ją prawie 60% Pola 21.02.08, 15:40 kerrmit20 napisał: > widzisz ten nagłówek na głównej stronie GW? i to nie PAP to wrzucił żeby takie > tumoki jak ty się podniecali, kumasz dobra babo? "Sondaż TNS OBOP: PO - 58 proc. poparcia, PiS - 24 proc. awe, PAP" Źródłem jest PAP, a sondaż robił OBOP i twoje kwiczenie tego nie zmieni. Rozumiem, że nie tylko nie znasz matematyki na poziomie szkoły podstawowej, a i z czytaniem ze zrozumieniem masz problem, ale nie brnij... A przy okazji sprawdź co jest napisane na stronie Wprost www.wprost.pl/ar/124146/58-proc-Polakow-chce-glosowac-na-PO/ Ten sam artykuł. Niesamowite, nie? :D Odpowiedz Link Zgłoś
pantanal Więc ci przytaczam nagłówek, frajerze analfabeto 21.02.08, 17:18 kerrmit20 napisał: > widzisz ten nagłówek na głównej stronie GW? i to nie PAP to wrzucił żeby takie > tumoki jak ty się podniecali, kumasz dobra babo? Sondaż TNS OBOP: PO - 58 proc. poparcia, PiS - 24 proc. awe, PAP Odpowiedz Link Zgłoś
pisubek TOw.kerrmit20! Juz nie musicie sie ukrywac. Gejowy 21.02.08, 18:19 sie ujawnil. Odpowiedz Link Zgłoś
wicary Sondaż TNS OBOP: PO - 58 proc. poparcia, PiS - .. 21.02.08, 14:19 PO nas choćby potop ale nigdy kurdupli Kaczyńskich i PiS-dzielców Odpowiedz Link Zgłoś
bobeniek Zrbic sondaz za 2 lata 21.02.08, 14:19 Po co teraz 100 dni po wyborach? Jeszcze wielu nieotrzezwialo po zwyciestwie PO i nie wie co mowi, gdy niedlugo pojda na odwykuwe i juz nigdy nie dotkna alkoholu, przejrza na oczy i albo strzela sobie w leb albo nastepny raz beda glosowac na opozycje, bo zadnego cudu nie bedzie. Cuda to sie teraz dzieja w Dubai ale tam maja szmal. Odpowiedz Link Zgłoś
mrlusiek jesteśmy napędzani skrajnościami ? 21.02.08, 14:22 albo kochać albo zabić albo wielbić albo nienawidzieć albo super albo dno a gdzie jest miejsce tych co kochają trochę, lubią ,nie są supermenami i PO popierają bo innego wyjścia nie ma ! Odpowiedz Link Zgłoś
wuetend nie 21.02.08, 14:35 taka wizje swiata zaszczepiono tzw. "prawdziwym" "patriota". tam mozna byc albo sterylnym Polakiem, albo zbrodniarzem. Odpowiedz Link Zgłoś
kralik111 Re: Sondaż 21.02.08, 14:31 poszeklu napisał: > Drobna korekta: > PO - 88 proc. poparcia, PiS - 12 proc. > Lepiej? > Trzymajcie dalej te zwichrowane "sondaze" > POkazujace dobre samoPOczucie POpaprancow. W pierwszych miesiacach rzadow PiS sondaze tez dawaly wysokie poparcie PiSdziuchom, i wtedy nie szczekales w ironicznym placzu o "zwichrwanych sondazach", ja tez z tego powodu nie robilem paniki, po prostu, sondaze jak sondaze,bez emocji, bez konsekwencji, bo kazdy rzad w pierwszych miesiacach ma wysokie notowania i to wszystko na ten temat...:DDDDDDDDDDDDDDDDD Odpowiedz Link Zgłoś
kerrmit20 Robiłes panike,przeciez terror Kaczek się zaczynał 21.02.08, 14:35 i wtedy zszedłeś do podziemia z nimi walczyć i ich esbeckimi metodami Odpowiedz Link Zgłoś
pantanal Re: Robiłes panike,przeciez terror Kaczek się zac 21.02.08, 17:22 kerrmit20 napisał: > i wtedy zszedłeś do podziemia z nimi walczyć i ich esbeckimi metodami A może trochę faktów, panie kłamco?! Odpowiedz Link Zgłoś
amiauczynski Sondaż TNS OBOP: PO - 58 proc. poparcia, PiS - .. 21.02.08, 14:34 ....nie ...nie widzę ...ale też jest zajebiscie !!! Sporo grassu dowieżliście POankietowanym? Odpowiedz Link Zgłoś
ukos Wszystko jasne, sondaże sfałszowane 21.02.08, 14:49 poszeklu napisał: > Drobna korekta: > PO - 88 proc. poparcia, PiS - 12 proc. (...) No proszę, znowu PiSiory dopiero teraz od nowa odkrywają spisek fałszerzy sondaży. Co się dzieje, wodzusia nie słuchacie, czy co? Przecież Jarek już przed wyborami mówił, że układ fałszuje! Oj, powyrzuca Jarek niewierne PiSiory z PiSu. On przecież nie tylko wykrył jakiś jeden spisek, ale podał ogólną metodę wykrywania spisku. Jak sondaże niedobre dla PiSuaru, to przecież sfałszowane! Czy wreszcie nie mogą sobie PiSiory wbić tego raz na zawsze do łba? Jarek nie może wciąż zajmować się w kółko edukacją PiSiorów, to go rozprasza, odrywa od pracy nad zbawieniem Ojczyzny. Odpowiedz Link Zgłoś
ekoza PO prostu, wszyscy chcą mieć swoje rajtuski 21.02.08, 14:52 a bez 100% poparcia się nie uda ;) Odpowiedz Link Zgłoś
dobiczek ze glopkow nie brakuje wiedzilem ale 60% to patolo 21.02.08, 14:50 logiczny kraj Odpowiedz Link Zgłoś
r0b0l a jakie będa wyniki sondaży za 2 lata>>> 21.02.08, 14:50 LiD 15% PO 15% PSL 5% PiS 4% SO LPR banda milera, qrwkin-mikkego i podobne 0,01% niezdecydowanych czyli mających to wszystko w doopie 60,99% Odpowiedz Link Zgłoś
amiauczynski Re: a jakie będa wyniki sondaży za 2 lata> 21.02.08, 14:55 ...o... i to jest właściwy sondaz.Z tym się nie wypada niezgodzić. ;)) Odpowiedz Link Zgłoś
wlodeusz Łukaszenka pęka ze śmiechu... 21.02.08, 14:55 co to za poparcie?...99,9% to już byłoby niezłe poparcie. Odpowiedz Link Zgłoś
nie.po.rozumienie.obywatelskie nie przesadzajcie towarzyszu , wystarczy 99,7% 21.02.08, 15:06 co ludzie pomyślą ? że my jakie autokraty ten tego w to.. Odpowiedz Link Zgłoś
adam_l27 TNS OBOP się ośmiesza. 21.02.08, 14:56 Zsumujcie sobie wyniki a będzie to widać. Owe 14 % niezdecydowanych nie jest brane pod uwagę a wynik pozostałych jest projektowany do 100 %. To nie jest socjologia to demagogia. Odpowiedz Link Zgłoś
adam_l27 Nie pompujcie balonika !! 21.02.08, 15:00 Tworzycie sondażową fikcję w tej chwili. Oficjalnie będzie 60 % ale gdyby teraz odbyły się wybory to by było kilkanaście procent błędu. Przestańcie dmuchać w balonik i wmawiać ludziom że chcą głosować na PO bo oni owszem będą to deklarować ale skuteczność i celność badań wkrótce będzie żadna.... Odpowiedz Link Zgłoś
ukos To jest tylko przejaw słabości PiSu 21.02.08, 15:07 Jarek zwariował, zamiast prowadzić politykę zamotał się w totalnej negacji wszystkiego, co nie jest PiSem. Nic dziwnego, że ludzie nie biorą go poważnie. Normalnie nie popierają tak masowo partii rządzącej, ale co mają zrobić, kiedy główna partia opozycyjna pogrąża się w zupełnej grotesce? Najorsze, że przez tę degrengoladę PiSu i Jarka może się rozwiać szansa na sensowny system dwupartyjny. Inne partie są jeszcze głupsze od PiSu, więc go nie zastąpią i jak spadnie kiedyś poparcie dla Platformy, to możliwa będzie tylko niepopularna koalicja przegranej PO z innymi partiami albo skłócona koalicja kilku małych partyjek. Miałeś, chamie, złoty róg. Mógł się Jarek zgodzić na JOW, byłby teraz jedynym konkurentem Platformy. Odpowiedz Link Zgłoś
leszek993 Re: To jest tylko przejaw słabości PiSu 21.02.08, 15:11 Lecz się na nogi bo na głowę to już za póżno!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
tango9 Sondaż TNS OBOP: PO - 58 proc. poparcia, PiS - .. 21.02.08, 15:12 PiS może się podnieść pod warunkiem, że odstawi od piersi bliźniaków i o. Rydzyka. W nocy otworzyłem machinalnie radio chcąc zobaczyć, która godzina i natknąłem się na mój stary kabaret czyli Radio Maryja a w nim Michalkiewicz lejący uryną na PO i jego rząd. Nawet nie ma siły z tego się śmiać. Odpowiedz Link Zgłoś
ytzek.bloch Sondaż TNS OBOP: PO - 58 proc. poparcia, PiS - .. 21.02.08, 15:13 A ja ma słonia w karafce i turboelektrogumonapawarkę. Odpowiedz Link Zgłoś
ytzek.bloch Sondaż TNS OBOP: PO - 58 proc. poparcia, PiS - .. 21.02.08, 15:15 Bez kozery powiem pińcet! Odpowiedz Link Zgłoś
nie.po.rozumienie.obywatelskie kolego japka to jusz zdrorzały 150% od wyborów 21.02.08, 15:18 masło 100% , kupuję codziennie to wiem.. Odpowiedz Link Zgłoś