maciekamigo 15.03.08, 14:06 Nic dziwnego, na czarterach lata taki szrot, że to tylko cud, że jeszcze nie doszło do tragedii Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
pogoda2 Takie proste informacje... 15.03.08, 14:21 ...nazwa linii lotniczej, typ samolotu...to już za dużo jak na moce przerobowe Redakcji??? Odpowiedz Link Zgłoś
cloclo80 Re: Takie proste informacje... 15.03.08, 14:31 Zapewne MD8x. W tych samolotach często zdarzają sie typu problemy. Odpowiedz Link Zgłoś
1v3 Re: Takie proste informacje... 15.03.08, 14:47 Też mnie to interesuje. Myślę, że to kwestia czasu...Wrócą to napiszą sami-mam taką nadzieję . Odpowiedz Link Zgłoś
pogoda2 Re: Takie proste informacje...cd 15.03.08, 15:08 Nie odchodząc od laptopa: rejs KRB 6574/ miał być w KRK o 9:10/, bedzie o 21:00 KRB wg ICAO- to: Koralblue Airlines, egipski przewoźnik charterowy założony w 2007, używa nowych Airbusów A 320-212/ i wspólnie z inną linią egipską jednego Boeinga 737-300/ pozdrawiam zespół redakcyjny GW Odpowiedz Link Zgłoś
1v3 Re: Takie proste informacje...cd 15.03.08, 15:50 Dzięki bardzo za expresową informację. Lecę do Hurghady 21 marca. Ciekawe kto i co będzie mnie wiozło....??? Jadę z Triadą. Czy ktoś ma może jakieś informacje, kto wozi turystów Triady do Hurghady? Boję sie trochę.......Podpowiedzcie, proszę..:))) Odpowiedz Link Zgłoś
asiajurek jakie linie ma triada? 16.03.08, 00:26 Lecisz z triadą?? To POWODZENIA!! Będzie Ci potrzebne. Triada to chłam i podpisuje umowy z chłamem! ( bo z czegoś ta niska cena musi wynikać).Za tanią kasę nie ma nic lepszego.W przyszłości Zamaist patrzec na ceny imprezy popatrz na jakośc biura, bo z ceną zawsze idzie w parze JAKOSC! Tak to jest gdy dla wiekszosci polaków najwazniesza jest cena.... Odpowiedz Link Zgłoś
katecheta Kochani, pomyślcie, że jednak pilot był normalny 15.03.08, 16:32 i zareagował właściwie. Awarie zdarzają się wszędzie ale czasem górę bierze brawura i głupota tak w przypadku lądowania "naszej" Casy. Cieszmy się, że ludzie wracają cali i zdrowi do domu!!! Odpowiedz Link Zgłoś
sagaaga Samolot z polskimi turystami zawrócił na lotnis.. 15.03.08, 14:34 śmieszą a jednocześnie irytują mnie takie medialne sensacje.. Pokazują pasażerkę, z którą nie skontaktowała się ambasada... hmm.. straszna rzecz!! Ciekawe czy gdyby Pani popsuł się tramwaj w drodze do pracy oczekiwałaby na telefon od rządu? Awarie, opóżnienia zdarzają się..Pewnie zaraz zaczną się oskarżenia..biuro podróży, Egipt.. Odpowiedz Link Zgłoś
gregorio6 Re: Samolot z polskimi turystami zawrócił na lotn 15.03.08, 14:57 Właśnie! Chiałem napisać coś w podobnym tonie! Co ma do tego ambasada??? Nie dosżło do prawdziwej tragedii (i całe szczęście!!!), więc osoby mało "oblatane" (dosłownie i w przenośni) robią tragedię z tego, że nie dostały darmowej wody, kanapek i że nie nawiedził ich konsul! Litości!!! Rozumiem, że niewiedzą może grzeszyć przeciętna turystka, ale dziennikarze, którzy upubliczniają takie wypowiedzi w mediach, na rozgrzeszenie już nie zasługują. Odpowiedz Link Zgłoś
1v3 Re: Samolot z polskimi turystami zawrócił na lotn 15.03.08, 15:53 czy jesteś pracownikiem wspomnianych, jednego z trzech biur podróży? Odpowiedz Link Zgłoś
frant3 Klątwa faraona 15.03.08, 15:09 Czy turyści aby nie zakłocili spokoju farona, który zbudzony ze snu dał im ostrzeżenie, aby w przyszłości zachowywali się bardziej kulturalnie. -- ♥ Nieboska satyra Odpowiedz Link Zgłoś
1v3 Re: Klątwa faraona 15.03.08, 15:56 być może, to klątwa faraonów..., ale swoją drogą to SKANDAL, aby latały jakieś wraki, które coraz częśćiej, jak czytam, się psują !!! Odpowiedz Link Zgłoś
mahadeva Samolot z polskimi turystami zawrócił na lotnis.. 15.03.08, 16:16 A ja wracalam niedawno z Kenii i pracownicy lotniska w Mombasie najwyrazniej przegrzebali moj bagaz i wybrali sobie telefon komorkowy i ipoda. Narobili mi szod, a nawet pewnie nie beda mieli z tego pozytku. Zobaczylam tam wielka biede i zupelny brak zasad moralnych. Podobno wyznaja islam... Odpowiedz Link Zgłoś
part_of_the_game Na Okęciu też tak robią 15.03.08, 16:38 A nie wyznają islamu :) Odpowiedz Link Zgłoś
jomamma Dokładnie tak samo! 15.03.08, 16:53 ...z tego samego powodu lądowaliśmy awaryjnie (tuż po starcie) z Sharm El Sheikh 2.03.2004 r.!!! Był to samolot Air Polonii(wcześniej leciał z Hurghady). Ponoć (bo nic oficjalnego wtedy nie usłyszeliśmy, a wiadomości przekazała nam cichcem stewardesa) nastąpiła dekompresja w kokpicie; po niecałych 15 minutach po starcie wylądowaliśmy. Potem czekaliśmy ok 3-4 godzin aż samolot zostanie naprawiony i wróciliśmy do Warszawy. Połowa pasażerów upiła się ze strachu... ja też :) J. Odpowiedz Link Zgłoś