1zorro 16.07.08, 16:59 ...a "lody" to wolalby pewnie krecic Kaczynski ze Szczypinska. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kazik1942 PiS znowu straszy Sawicką 16.07.08, 18:23 Pisowcy wpadli w panikę i straszą ludzi łżąc ile wlezie. Moja przychodnia zdrowia dawno jest sprywatyzowana i wszyscy jesteśmy bardzo zadowoleni.Tak samo będzie ze szpitalami, Ubezpieczeni będą leczeni za darmo/leczenie będzie finansować NFZ/ Odpowiedz Link Zgłoś
amdrzej11 Re: PiS znowu straszy Sawicką 16.07.08, 22:42 PiS-owcy nie wpadli wcale w panike! Lgac nie potrzebuja! Wystarczy, ze przekaza slowami to co P(arada)O(szustow) wyczynia! Odpowiedz Link Zgłoś
puuchatek PiS znowu straszy Sawicką 16.07.08, 18:40 W sprywatyzowanych szpitalach nie będzie miejsca na posadki dla Krewnych-i-znajomych-Królika, na nieudaczników których największą zaletą są znajokości w partii (dowolnej). Sprywatyzowane szpitale będą twardo i bardziej skutecznie walczyły z urzędasami z NFZ o _należne_ pieniądze. Każdy, kto (w ramach NFZ, nie płacąc z własnej kieszeni) leczy się w niepublicznych ZOZ-ach doskonale wie, że to rozwiązanie sie sprawdza. Panie i panowie z PiS też to wiedzą, ale populistycznie grają na ludzkich lękach. Odpowiedz Link Zgłoś
amdrzej11 Re: PiS znowu straszy Sawicką 16.07.08, 22:44 Hehehe...W Brazylii, Argentynie w s z y s t k o jest prywatne! W USA tez - 30% Amerykanow nie ma zadnego ubezpieczenia zdrowotnego! Widziales kiedys przychodnie dla nich? Odpowiedz Link Zgłoś
ziarenko1.1 PiS znowu straszy Sawicką 16.07.08, 18:58 ja też nalezę do prywatnej przychodni .nie widze żadnej różnicy .za to gdy potrzebowałem skorzystac z przychodni ogólnej na pogotowiu w Częstochowie to lekarz najpierw spytał mnie z jakiej jestem przychodni .bo jak nie ma podpisanej umowy przychodnia z pogotowiem to możesz zdychać pod płotem ,a pogotowie cię nie przyjmie .chcesz mnieć przychodnie to ją sobie zbuduj ,a nie wyciągaj łapy po nie swoje Odpowiedz Link Zgłoś
silesiade PiS znowu straszy Sawicką 16.07.08, 20:07 Trudno zrozumieć dlaczego PiS tak bardzo znienawidził nas, Polaków. Działanie pipulków Jarosława Kaczyńskiego - to ciągłe mieszanie w rozwoju naszego państwa, ta straszna niechęć do uzdrowienia systemu leczenia - to wszystko wynika z jakiejś demonicznej niechęci do narodu polskiego. Możnaby zrozumieć, że sam pan J. Kaczyński, ze swą chorą osobowścią ,celowo choć nieświadomie może działać na szkodę zwykłego obywatela. Ale cała partia? To jakaś zbiorowa histeria! Odpowiedz Link Zgłoś
amdrzej11 Re: PiS znowu straszy Sawicką 16.07.08, 22:46 PiS nienawidzi jedynie oszustow, skorumpowanych politykow i urzednikow, zlodziei, bandytow oraz innych ludzi majacych prawo za nic! Normalni ludzie nie musza sie niczego obawiac. Widocznie ty nalezysz do tej pierwszej katagorii!!! Odpowiedz Link Zgłoś
battosai Re: PiS znowu straszy Sawicką 17.07.08, 11:26 Za to Ty nienawidzisz wszystkiego co się rusza, no, może poza sobą. Odpowiedz Link Zgłoś
liberty_mike Re: PiS znowu straszy Sawicką 17.07.08, 11:41 Czyli wszystkich innych zakwalifikowanych w ten sposób przez prezia? Wróg jest wszędzie? A może wróg jest w chorym umyśle prezia i jego klakierów? Odpowiedz Link Zgłoś
grba Sicko 16.07.08, 20:26 jest taki film Michaela Moore`a... "Jeśli chcesz pozostać zdrowym w Ameryce, posłuchaj mojej rady - nie choruj." Czego nam wszystkim życzę... Odpowiedz Link Zgłoś
061445h Re: Sicko 16.07.08, 21:07 Mieszkasz w USA, leczysz sie w USA? Napewno nie. Wiec nie piernicz glupot. Ja tutaj mieszkam 63 lata i nigdy nie mialem i nie mam problemu z leczeniem sie.Zycze takiego systemu, takiej uprzejmosci i takiego podejscia do pacjenta wam wszystkim w Polsce. Nie tak dawno mialem watpliwa przyjemnosc byc pacjentem nowego szpitala uniwersyteckiego we Wroclawiu. Wiec wiem o czym pisze. Odpowiedz Link Zgłoś
amdrzej11 Re: Sicko 16.07.08, 22:48 Bzdura! Widzielem przychodnie dla Amerykanow, ktorzy nie maja ubezpieczenia, czyli ok 30 milionow! Polskie przychodnie z Koziej Wolki sa lepiej wyposazone!!! Odpowiedz Link Zgłoś
amdrzej11 PiS znowu straszy Sawicką 16.07.08, 22:39 Swiete slowa! Plan Sawickiej, a raczej plan PO, o ktorym opowiadala, jest rzeczywiscie realizowany! To bylo wiedome od samego poczatku! Za dwa lata, jezeli to sie skonczy klapa, na kretaczy lodow czeka z pewnoscia Trybunal Stanu! Odpowiedz Link Zgłoś
1zorro Re: PiS znowu straszy Sawicką 16.07.08, 23:20 amdrzeju przez "m"....juz ci napisalem, ze "lody" to najchetniej (oficjalnie) Kaczynski krecilby ze Szczypinska....Bo nieoficjalnie to "loda" robi mu Ziobro. Odpowiedz Link Zgłoś
amdrzej11 Re: PiS znowu straszy Sawicką 17.07.08, 00:59 Hehehe...Czesc sierzancie Garcia! Jak tam twoje brzuszydlo? Rownie wielkie jak ostatnio? Nadal potrzebujesz lustra, zeby wacka zobaczyc? Nadal marzysz o lodach? Odpowiedz Link Zgłoś
1zorro amdrzeju..... 17.07.08, 21:00 dowcip ci sie ostatnio "przytepil", nic nowego juz nie potrafisz wymaslec....Cieniutko, kolego, oj cienitko! Zupelnie jak twoj szef: w kaczym mozgu tylko siano, na rozum miejsca juz nie ma. Odpowiedz Link Zgłoś
liberty_mike Re: PiS znowu straszy Sawicką 17.07.08, 11:39 Pewnie takiego kwasa nosi w sobie bo nie kręci (mu) lodów... Odpowiedz Link Zgłoś
lazy_sod PiS znowu straszy Sawicką 17.07.08, 12:57 Rywin bredził w pijanym widzie, Sawicka miała sny erotyczne o lodach bo ją agent uwiódł, prawa kampanii są takie ze PO szpitali nie prywatyzuje a szpital którego właścicielem jest spółka akcyjna kontrolowana przez skarb państwa jest prywatny. Odpowiedz Link Zgłoś